Orijinalini görmek için tıklayınız : SAMİ AYDIN İLE RÖPORTAJ

SivasSpor.Com
07.02.2007, 03:18
http://img296.imageshack.us/img296/1682/anasayfajc9.jpg

Belediye başkanımız Sayın Sami AYDIN ile Sivas, Sivasspor ve Taraftarlarımız hakkında yapmış olduğumuz ayrıntılı röportajı yayınlıyoruz...

http://img525.imageshack.us/img525/1218/55750784ne4.jpg

Bize kendinizden bahsedermisiniz?
1965 Sivas doğumluyum. İlk ve Orta öğrenimimi Sivas’ta tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinden mimar olarak mezun oldum. Vatani görevimi tamamladıktan sonra 1990 yılında iş hayatına atıldım. Serbest mimar olarak çalıştım. Ayrıca çeşitli inşaat şirketleri kurarak müteahitlik sektörüne girdim. 1999 yılında İl genel meclisi üyesi seçildim ve 2001 yılında Ak Parti’nin kurulmasıyla Sivas’ta Ak Parti İl başkanlığı görevini üstlendim. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görevlerim oldu ve en son yerel seçimlerde Sivas Belediye Başkanı adayı oldum. 28 Mart yerel seçimlerinde Sivas halkının teveccühü ile Sivas Belediye Başkanı oldum. Evliyim ve 3 çocuğum var.

Sivaslı Sivasspor’a sahip çıkıyormu?
Bütün kulüplerin taraftarları takımlarının başarılarını ister. Takımların başarısı da taraftarı stadyuma çeker, futbola olan ilgisini artırır. Buna duygusal bakmamak lazım. Ancak şunu net bir şekilde ifade edebilirim ki tüm Sivaslıların hafta sonu en çok merak ettiği konu Sivasspor’un aldığı sonuçtur. Bu da Sivas halkının Sivasspor’a ilgi duyduğunun, sahip çıktığının bir göstergesidir. Ama sahiplenmeyi maddi katkı olarak soruyorsanız bunun istenilen düzeyde olduğunu söylemek mümkün değil. Bu sadece Sivas halkı için söylenemez. Bütün kulüplerde bu böyledir. Bizde maalesef verme kültürü çok gelişmemiştir. Çok istisnai iller vardır bu konuda. Ben şuna inanıyorum bu anlamda, eğer Sivasspor başarılı grafiğini devam ettirirse özellikle Sivas’ı ulusal düzeyde temsil eden bir konuma gelirse ki, şuandaki görüntü çok güzel, bu maddi anlamda beklenen desteğinde ciddi anlamda artış göstereceğini düşünüyorum. Maddi destek Sivasspor’un aldığı sonuçlarla orantılı olarak yükselir kanaatindeyim.

http://img297.imageshack.us/img297/2902/99523624ia4.jpg

Sivasspor sizce süperligde halkımızın beklentilerini karşılayabilecekmi?
Bana göre Sivasspor beklentilerin üzerinde bir başarı ortaya koyuyor. Biz geçen yılda süperlige ilk çıktığımız dönemde doğal olarak Sivasspor’un ligde tutunması için mücadele verdik. Ancak Sivasspor bize hiçbir hafta ligden düşme tehlikesi yaşatmadı. Yani geçen yıl korkuyla yaşamadık. Bu yıl ise ilk yarıda biraz acabamı soruları soruldu, ancak özellikle Teknik Direktör değişimiyle birlikte ki buradan Bülent Uygun hocamızı da ben kutluyorum ayrıca yönetimin de radikal ve cesur bir karar alarak genç bir arkadaşımıza bu takımı teslim etmesi onların bu işi bildiğini gösteriyor, bildikleri için bu riski aldıklarını gösteriyor. Dolayısıyla bu anlamda yönetimi ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Teknik direktör değişiminden itibaren Sivasspor’ da gözle görülür ciddi bir yükseliş trendini görüyoruz ve ikinci yarıda 2 de 2 yaptı. Sivasspor şuanda çok iyi gidiyor. İnanıyorum ki bu sene böyle devam ederse Sivas’ı ulusal düzeyde de Türkiye’yi en iyi şekilde Sivasspor temsil edecektir. Bu çerçeveden baktığımızda Sivasspor’un bu yılda beklentilerin üzerinde bir performans ortaya koyduğunu görüyoruz ve bütün futbolcularımızı kutluyoruz.

Beğendiğiniz futbolcular kimler?
Futbol bir takım oyunudur. Sadece 1-2 futbolcunun çok başarılı olması yetmiyor. Ortada bir başarı varsa bu başarı bütün takımındır. Tabiki yetenekli arkadaşlarımız vardır. Zaman zaman kişisel becerileriyle sonucu direkt etkileyen futbolcular vardır. Bu kapsamda Sivasspor’da ön plana çıkan futbolcular elbette var. Bunlardan bir tanesi kalecimiz Petkoviç her zaman performansıyla bize puanlar kazandırmıştır , Balili çok etkili bir oyuncdur, bu sene Cem Can’da olumlu gelişme görüyoruz, diğer taraftan Hollandalı futbolcu Wooter aslında yetenekli bir oyuncu ama çok istikrarlı değil gördüğüm kadarıyla, elbette Hayrettin Sivasspor için her zaman çok önemlidir, en önemlisi elbette Servet Çetin’dir. Servet Sivasspor’a büyük bir güç katmıştır. Sivasspor’un başarısında ciddi payı olan bir arkadaşımızdır, ayrıca onu tebrik etmek istiyorum. Ama biraz önce ifade ettiğim gibi bütün futbolcularımız özveriyle ve gerçekten performanslarını en üst düzeye çıkarmışlardır. Örneğin bu hafta ağır şartlara ve zemine rağmen orta sahada Yasir’i geçmiş dönemlere göre daha verimli gördüm. Yani bu şunu gösteriyor bazı futbolcularımız kapasite ve performanslarını gün geçtikçe yükseltiyor. İnşallah bu böyle devam ederse Sivasspor bu sene hepimiz için belki sezon başında sürpriz kabul edilebilecek bir yerde bulabilir.

Taraftarlarımız hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Taraftarımız zaman zaman bizi mutlu ediyor zaman zaman da hayal kırıklığına uğratıyor. Neden hayal kırıklığına uğratıyor derseniz, konuşmamızın başında sahiplenme ile ilgili konuşmuştuk, Sivas 300 bin nüfuslu bir şehir ve bu 300 bin nüfusun en az % 50 si futbolu çok seviyor. Bizim stadımız maksimum 15 bin kişilik bir stad. Dolaysıyla 15 günde bir Sivas’ta maç oynanıyor, her maçın dolu tribünlere karşı oynaması Sivasspor’un gücüne güç katacaktır. Burada taraftarımızın biraz daha özverili olmasını bekliyorum. Sivasspor’a karşı sorumluluğunu yerine getirme noktasında biraz daha cömert olmasını bekliyorum. Bu anlamda bazı maçlarda beklediğimiz taraftarı bulamıyoruz. Bu Sivas’ın büyüklüğüne yakışmayan bir durum. İnşallah bundan sonra bu başarılı sonuçlar geldikçe o sorun da ortadan kalkacaktır.

http://img171.imageshack.us/img171/3435/45356198wm3.jpg

Sivasspor’un başarısı Sivas’a neler kazandırır?
Sivasspor’un süperligde olmasının Sivas’a olumlu yansıyan bir çok sonuçları vardır. Birincisi Sivasspor bütün Sivaslıların ortak bir değeridir. Adeta Birlik Aşuresinden bir tatlı diyebiliriz. Yani Sivaslıyım diyen her insanı bünyesine çeken bir olgudur. Dolaysıyla Sivas’ın ve ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu konulardan bir tanesi şehrin ülkenin bütünlüğüdür. Bu anlamda Sivasspor’un çok büyük katkısının olduğunu düşünüyorum. İkincisi ve çok önemli bir katkısı, hep Sivas’ın imajından bahsederiz. Sivas’ın gerçekten güzel bir şehir olduğunu söyleriz ama zaman zaman bu şehri iyi tanıtamadığımız söylenir. Bu anlamda Sivasspor Sivas’ı en iyi tanıtan unsurlardan birisidir. Her maç haftasında çeşitli illerden belirli sayıda insanlar gelmektedir. Hem lokantadan yemek yiyerek, hem otelde konaklayarak, hem alışveriş yaparak ve birtakım aktivitelerde bulunarak bu şehre ciddi katkılar sağlamaktadır. Bu özellikle büyük takımla oynanan maçlarda taraftar kitlesinin ciddi rakamlara ulaştığını görüyoruz. Ve bunların Sivas ekonomisine de ciddi bir katkı sağladığını biliyoruz. Diğer taraftar birçok insanın Sivas’a geldiklerinde Sivas ile ilgili bakış açılarının, izlenimlerinin olumlu yönde ciddi olarak değiştiğini görüyoruz. İşte bu da şehrimizin tanıtımı açısından son derece önemli. Öyleyse Sivasspor şehrin birlik ve bütünlüğüne katkı sağlayan bir unsurdur, Sivas esnafına, ticaretine ve turizmine katkı sağlayan bir güçtür diye düşünüyorum.

Maç günleri şehrin merkezi yerlerinde halkı stadyuma çekebilmek için panolara oynanacak olan maçla ilgili afişler, pankartlar, duyurular gibi ilgi artırıcı aktiviteler düşünülebilirmi?
O tür aktivitelerin çok fazla katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Çünkü Sivasspor’un maçlarıyla ilgili duyuru noktasında pek sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Sivas’ta 12 tane yerel gazete, 3 yerel tv çok sayıda radyo hepsi her programlarında yazılarında yer veriyorlar. Dolaysıyla duyuru noktasında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ama yine ifade ettiğim gibi bu taraftarın stadlara çekilmesi takımın performansı ve aldığı sonuçlarla orantılı. Nitekim bu hafta sonu oynanan Sivasspor-Ç.Rizespor maçında bunu yaşadık. Her ne kadar stad dolu olmasa da o kadar soğuğa rağmen, olumsuz hava şartlarına rağmen ciddi sayılabilecek bir seyirci vardı. Eğer geçtiğimiz hafta biz Gençlerbirliği maçında iyi bir sonuç alamamış olsaydık bu hafta sonu belki bu taraftarın yarısını zor bulacaktık. Dolaysıyla taraftarın da motivasyona ihtiyacı var. Bu motivasyon takımın aldığı sonuçlarla sağlanabilir. Bunun dışında bu motivasyonu ilanlarla sağlamak çok zordur. Bu bakımdan olmasın demiyorum ama çokta gerekli görmüyorum.

Sitemizden haberdarmısınız? (www.sivasspor.com)
Sitenizle ilgili kısa zaman önce bilgi sahibi oldum. Umud ediyorum ki siteniz Sivasspor’a olan ilgiyi ve katkıyı artıracaktır. Çünkü biz sadece Sivas’ta yaşayan Sivas’ta bulunan insanlar ile kısıtlı düşünemeyiz. Yurtdışında veya Sivas dışında yaşayan insanlarımızın da Sivasspor’a sunacağı Maddi ve Manevi katkılar vardır. Bu anlamda onları motive eden onları ilgilendiren onları heyecanlandıran bir sitenin kurulmuş olması beni son derece mutlu etti. Sizleri, emeği ve katkısı olan bütün arkadaşlarımızı da kutluyor teşekkür ediyorum.

http://img412.imageshack.us/img412/3413/70075355or8.jpg

Sizce taraftar sitelerinin “Taraftar oluşturma Sürecinde” bir katkısı olur mu?
Kesinlikle bir katkısının olduğuna inanıyorum. Bu sitelerde verilen mesajlar son derece önemlidir. Güzel mesajlarla daha bilinçli taraftar, takımına daha çok sahip çıkan bir taraftar kitlesinin olmasında bu tür sitelerin çok büyük katkıları vardır. Zaman zaman taraftarlarımız hırslarına yenik düşerek Sivasspor’a büyük zararlar verebiliyor. Orada hakemin vermiş olduğu bir kararı veya futbolcuya yapılan bir faulü sanki düzeltecekmiş gibi o kararı değiştirecekmiş gibi, yabancı maddelerin sahaya atılması vb.. girişimlerin sonucu değiştirmediği gibi takımımızın aleyhine ciddi sonuçlar doğuracağı kesindir. Sitelerin, taraftara verdikleri mesajlarla bu gibi istenmeyen davranışların ortadan kalkmasına büyük katkısı olacaktır. Teknoloji iyi yönde kullanılırsa her zaman insanlığa büyük katkı sunar, ama kötü yönde kullanıldığı zaman da bu oranda tehlikelidir. Tabi bunu sizlerin en iyi şekilde kullanacağına inanıyorum. Onun için sizlere teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.

http://img242.imageshack.us/img242/953/26943694bo3.jpg

Unutamadığınız bir maç varmı?
Geçen sezon Sivas’ta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasındaki Sivasspor’umuzun ortaya koyduğu performans beni çok mutlu etmişti. Her ne kadar o maçı 3-2 kaybetmiştik. Ama o gün biz işin doğrusu stada gelirken büyük bir endişe içerisinde gelmiştik. Adeta Sivasspor farklı yenilmese diye endişeyle gelmiştik ama Sivasspor’umuzun o güzel performansı bizi çok mutlu etmişti. Tabi her maçın kendine has güzel ve unutulmayacak yönleri vardır ama benim aklımda kalan maç bu maçtı.

http://img69.imageshack.us/img69/820/22144332yh0.jpg

Sayın Sami AYDIN'a bu röportajdan ve sitemize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Röportaj ve Düzenleme: Güner

Fotoğraflar ve Kamera: teacher58

Güner
07.02.2007, 03:46
Belediye Başkanımız Sayın Sami Aydın'a bizleri kırmayıp değerli vakitlerini ayırarak bu güzel ve anlamlı röportajı yapmamıza imkan sunduğu için kendilerine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.

Siz değerli üyelerimizin de vakit ayırarak, Sivas, Sivasspor ve Taraftarlarımız konusunda Sayın Sami Aydın Bey'in yapmış olduğu değerli açıklamalarını okumanızı istirham ediyorum. Tamamı görüntülü bir röportaj yaptık ancak video boyutları çok büyük olduğu için sizlere bu röportajı buradan video olarak malesef izlettirmemiz mümkün değil. Anlayışınız için teşekkürler.

Saygılarımla.

GuNaY
07.02.2007, 07:52
Öncelikle Başkanımıza röportaj için vakit ayırdığı ve soruları gayet samimi cevapladığı için teşekkür ederim,
Güner gardasım Sivas'ta yine boş durmuyor maşallah :) eline sağlık gardasım :)

Başkanımızın taraftara mesajında belirttiği birlik olgusu çok önemli, bir şekilde bunu başarmamız gerekiyor...

HakkıTİMUÇİN
07.02.2007, 08:51
SÜPER BİR RÖPÖRTAJ. EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM
ELLERİNİZE SAĞLIK..

BAŞKANIMIZ SAMİ AYDIN'A DA AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

FurkaN
07.02.2007, 11:21
Çok güzel bir röportaj Güner Hocam ellerine sağlık....

Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz....

Bilmiyorum5
07.02.2007, 11:28
SÜPER BİR RÖPÖRTAJ. EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM
ELLERİNİZE SAĞLIK..

BAŞKANIMIZ SAMİ AYDIN'A DA AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

imzaaa **********saol güner kardes bu tur anlamlı roportajların devamını beklıyoruz********

SONMEZ
07.02.2007, 11:44
Güner kardeşim, güzel bir röportaj olmuş.
Emeğine yüreğine sağlık.
Sami Beye de Sivasımıza, Sivassporumuza
vermiş oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarımızı
gönderiyoruz.
Sitemiz hakkındaki olumlu görüşleri için de ayrıca teşekkürler.
.
.
.

abdurrahim_58
07.02.2007, 13:44
Bedediye baskanımız Sami AYDIN'a vermiş oldugu röportajdan dolayı tesekkur eder ve Sivassporumuza yapmıs ve yapacak oldugu katkılardan dolayı tesekkur ederim.

catli_58
07.02.2007, 15:50
Sayın Belediye Başkanımızın desteklerinin (TARAFTAR'da dahil) artarak devamını dilerim.

RüStü ElmaS
07.02.2007, 15:59
Öncelikle sayın belediye başkanımızi değerli vaktini ayırıp samimi cevaplar verdiği için teşekkür ediyorum.

Sami Beyi Sivas'a ve Sivasspor' a vermiş oldukları hizmetlerden dolayı kutluyorum.
Kesinlikle başkanımızında dediği gibi, takımımızın dolu tribünlere karşı oynaması Sivasspor’un gücüne güç katacaktır.

Böylesine başarılı ve güzel bir röportajı gerçekleştiren Güner arkadaşımı canı gönülden kutluyorum.

SEMİH-58
07.02.2007, 16:07
başkanımız kısa zamanda çok iş yaptı başarılarının devamını dileriz.

PRoFeSSioNaL
07.02.2007, 16:08
teşekkür ediyoruzz
.............................
..............................

Ertugrul
07.02.2007, 17:37
Belediye başkanımız sayın Sami Aydın beye vakit
ayırıp bu güzel röportajı verdiği için teşekkür ederim.
Sayın başkan çok doğru tesbitlerde bulunmuş örneğin
başarı arttıkça desteğinde artacağını öngörmesi gibi...
Röportajı gerçekleştirip bizim ile paylaşan
Güner beyede ayrıca teşekkür ederim,emeğinize sağlık.

YaGmUr_58
07.02.2007, 17:45
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAMİ AYDIN'A SONSUZ TEŞEKKÜRLER

MMK
07.02.2007, 18:12
Sami Aydın beye bu samimi röportajından dolayı teşekkürler. Gerçekten çok önemli konulara değinmiş. Çok kaydadeğer ve güzel bir röportaj olmuş. Güner beyede teşekkür ederim bu güzel çalışma için.

SivasLady
07.02.2007, 21:42
Belediye baskanimiz Sami AYDIN bey
bizler icin zaman ayirip verdigi röportajdan dolayi tesekkür ederim

Dediklerine katiliyorum
illaki maddi degil manevi destekte olmali
bir bilet alip takimi tribünde desteklemek
hem bilet alarak katki hemde stadta
takima tezahürat ederek katki oluyor

Baskanimiza görevinde basarilarinin devamini diliyorum

Röportaj güzel olmus emegi gecen herkese tesekkür ediyorum

RECEP_YÜKSEL
07.02.2007, 21:54
Taraftarımız zaman zaman bizi mutlu ediyor zaman zaman da hayal kırıklığına uğratıyor. Neden hayal kırıklığına uğratıyor derseniz, konuşmamızın başında sahiplenme ile ilgili konuşmuştuk, Sivas 300 bin nüfuslu bir şehir ve bu 300 bin nüfusun en az % 50 si futbolu çok seviyor. Bizim stadımız maksimum 15 bin kişilik bir stad. Dolaysıyla 15 günde bir Sivas’ta maç oynanıyor, her maçın dolu tribünlere karşı oynaması Sivasspor’un gücüne güç katacaktır. Burada taraftarımızın biraz daha özverili olmasını bekliyorum. Sivasspor’a karşı sorumluluğunu yerine getirme noktasında biraz daha cömert olmasını bekliyorum. Bu anlamda bazı maçlarda beklediğimiz taraftarı bulamıyoruz. Bu Sivas’ın büyüklüğüne yakışmayan bir durum. İnşallah bundan sonra bu başarılı sonuçlar geldikçe o sorun da ortadan kalkacaktır.

>>>>>>< SAYIN BAŞKANA ZAMANINI AYIRDIĞI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM VE BU RÖPORTAJI YAPAN GÜNER KARDEŞE TEŞEKÜR EDİYORUM ÇOK GÜZEL OLMUŞ VE BENİM OKUYUP BEĞENDİĞİM GERÇEK BÖLÜMÜ BURASIYDI VE KOPYALADIM İNŞALLAH 15 GÜNDE BİR OLAN MAÇLAR 15 BİN KİŞİYE OYNARIZ HADİ HAYIRLISI ( BU ARDA ERCİYES TARFATARIN GÜCÜNÜ BİLDİĞİ İÇİN BU HAFTA BİLETLERİ 1 YTL YAPMIŞ ) TARFATAR 12 ADAM UNUTMAYIN ARKADAŞLAR SAYGILAR <<<<<<<<<<<<<<<

1967_CLUB_10UR
07.02.2007, 22:34
yerel yöneticilerimizin spor'a ve sivasspor'a bakış açısı gelecek için önemli.

Fatih Bayrak
08.02.2007, 01:10
Belediye başkanımız Sayın Sami AYDIN´a bu güzel roportaj için çok teşekkürler.
Ayrica emegi gecen:
Röportaj ve Düzenleme: Güner
Fotoğraflar ve Kamera: teacher58
Gardaşlarimizada cok teşekkürler elinize saglik, cok güzel olmuş.

BOUN
08.02.2007, 10:29
Sayın belediye başkanımızın Sivasspora desteğinin her zaman ve her zemin de artarak sürmesini temenni ediyorum.

Futbolla ilgili olmayacak ama benim bir temennim daha var: Lütfen arkanızdaki iktidar desteğini iyi bir şekilde değerlendirin ve Sivasımıza deyim yerindeyse üç-beş yılda çağ atlatın. Yapacağınız hizmetlerin karşılıksız kalmayacağını unutmayın.

Gelelim Güner arkadaşımıza, röpörtajdan dolayı kendisine teşekkür ederiz. Bir temennide Güner arkadaşımıza: Belki biraz zor ve meşakkatli olabilir ama ilçe belediye başkanlarıyla da röpörtajlar ayarlanabilirse, Sivasspora olan ilgi ve destekte daha çok zemine yayılmış olur. Onlardan da imkanları ölçüsünde destek sözü alınabilir. Mesela maç günü ilçeden bir otobüs veya minibüs dolusu insan maç izlemek üzere ücretsiz stada getirilebilir. Daha çok insan Sivassporla tanıştırılmış olur vs... Aklıma gelnleri yazdım. Tabii öneride bulunması kolay iş yapması zordur. Kolay olanı ben seçtim, zor kısmı Güner arkadaşımıza...:) :) :)

Güner
08.02.2007, 10:36
Gelelim Güner arkadaşımıza, röpörtajdan dolayı kendisine teşekkür ederiz. Bir temennide Güner arkadaşımıza: Belki biraz zor ve meşakkatli olabilir ama ilçe belediye başkanlarıyla da röpörtajlar ayarlanabilirse, Sivasspora olan ilgi ve destekte daha çok zemine yayılmış olur. Onlardan da imkanları ölçüsünde destek sözü alınabilir. Mesela maç günü ilçeden bir otobüs veya minibüs dolusu insan maç izlemek üzere ücretsiz stada getirilebilir. Daha çok insan Sivassporla tanıştırılmış olur vs... Aklıma gelnleri yazdım. Tabii öneride bulunması kolay iş yapması zordur. Kolay olanı ben seçtim, zor kısmı Güner arkadaşımıza...:) :) :)

Güzel bir fikir. Ben şuanda tatil için sivastayım. Başka bir ilde öğretmenlik yapıyorum. Sivasa yaz tatilinde geldiğimde dediğiniz gibi bir çalışma yapılabilir.

Yorumunuz için teşekkürler.

UmutG.
08.02.2007, 12:09
BAŞKANIMIZI BU SAMİMİ VE ÖNEMLİ DEMEÇLERİNDEN DOLAYI KUTLUYOR EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

teacher58
08.02.2007, 13:43
Sami Bey'e bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir sohbet oldu.

kadirbayrak
10.02.2007, 00:12
SELAM GUNER BEN FRANSADAN KADIRBAYRAK BASARILI BIR ROPORTAJ OLMUS ONCELIKLE SENI TEBRIK EDIYORUM SAYENDE BELEDIYE BASKANINDA SIKI BIR SIVASSPOR TARAFTARI OLDUGU BIR KEZ DAHA ANLASILDI.WWW.SIVASSPOR.COM"DA YAPMIS OLDUGUN CALISMALARIN VE GAYRETININ DEVAMINI DILIYORUM ....

CÜSSKB-Aynur
10.02.2007, 21:11
Belediye Başkanımız Sayın Sami AYDIN'a Güner arkadaşımıza vakit ayırdığı, sorularını cevapladığı için teşekkür ederiz.
Başkanımızın Sivasspor'un herzaman yanında ve destekçisi olduğunu biliyoruz ve bundanda son derece memnunuz.

Bu güzel Röportajı hazırlayan Güner arkadaşımıza teşekkürler.
Ellerine sağlık Güner;)

FATIMA
10.02.2007, 21:25
Ellerine sağlık Güner kardeşim güzel bi çalışma olmuş...Sayın Sami Aydın'a da kıymetli vaktini ayırdığı için ayrıca teşekküler...

maestro
10.02.2007, 23:00
SAYIN AYDININ SİVASSPORUMUZ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ ÇOK GÜZEL.

mesut_koçak_58
12.02.2007, 09:31
beledıye baskanımız samı aydına konusmalarından dolayı çok tesekkur edıyoruz

AyhanBayrak
13.02.2007, 23:06
Öncelikle sayın belediye başkanımız Samı Aydının değerli vaktini ayırıp samimi cevaplar verdiği için teşekkür ediyorum.

Sami Beyi Sivas'a ve Sivasspor' a vermiş oldukları hizmetlerden dolayı kutluyorum.
Kesinlikle başkanımızında dediği gibi, takımımızın dolu tribünlere karşı oynaması Sivasspor’un gücüne güç katacaktır.
Ayrıca sivaslı iş adamlarımızında artık sivassporumuza sahip çıkmalarını bekliyoruz

Böylesine başarılı ve güzel bir röportajı gerçekleştiren Güner arkadaşımızada ayrıca teşekkür eder başarılarının devamını bekleriz.

Besyo_cu
14.02.2007, 00:28
Bence samı aydın bir Osman Seçilmş değil.... SEcilmiş başkanın emeği cok daha fazla...
Bu arada sayın başkana yaptıgı ve yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkurler...

*58bonn
14.02.2007, 01:33
sayin baskanimiza görevinde basarilar
dileriz sivas halkina yararli olacagindan eminiz

kral_9305
05.03.2007, 15:13
BİZLER SİVAS DIŞIN DA YAŞIYORUZ AMA HERZAMAN KALBİMİZ İVAS SPOR İÇİN ATIYOR SAYIN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM HERKES SVİS SPORLU DEĞİ BIRAKIN SİVAS SPOR SİVASLI DOĞAMLARIN OLSUN SAYGILARIM LA.

sivas_kangallı
23.03.2007, 12:57
ÇOK GÜSEL OLMUŞ ELİNİZE SAĞLIK

1967_Dernek_Murat
23.03.2007, 14:26
SAOLUN BAŞKANIMMMMMMMMM İNŞALLAH KATKILARINIZ DEVAM EDER

musti34
12.06.2007, 16:17
teşekkürler başkannnnn..<
<<<<<<<<<<<<<<

mermer yusuf
17.06.2007, 13:39
SAMİ BEY HERZAMAN SEVDİĞİM BİR BÜYÜĞÜMDÜR.

EfsaneMermerbey
04.09.2007, 23:13
BAŞKANIMIZ TAM BİR DELİKANLI.BAŞKANINDA DURUŞU YETER HERKEZE.

em-re_58
04.09.2007, 23:21
+++++++++++Güzel paylaşım sağol+++++++++++

titizyiğido
29.07.2008, 11:29
ropörtajda emeği geçenlere ve sayın belediye başkanımıza sonsuz teşekkürlrimizi sunuyoruzzz

redmixo
29.07.2008, 19:40
Emeği Gecen Herkeze Teşekürler... PAylasım için saolun

celooz
14.08.2008, 12:40
secimde sami baskana oy vermedigim icin okadar pismanimki allah bidaha oy kullanma nasibi verirse tek secimim SAMI AYDIN adam sivas icin elinden gelen herseyi yapiyor basarilarinin calismalarinin devamini dilerim...