Orijinalini görmek için tıklayınız : HERKES BİRBİRİNİ ANLATSIN...COK EĞLENCELİ OLACAK !!!

HakkıTİMUÇİN
14.06.2005, 10:03
Arkadaşlar alın size yeni bir eğlence.....

Herkes bu forumda, bir üstte yazan üyemizi anlatsın...tanıdığı kadarı ile..

bakalım birbirimiz hakkında neler düşünüyoruz

mesocan
14.06.2005, 10:16
Hakkı abim traş olurken berber usturayı kaydırmış ve kanatları uçurmuş aradan....

Kanadın olmasa da, uçamasan da, sen bi meleksin abiii (melekler erkek olurlar) :k14:

5841
14.06.2005, 10:24

DUNYANIN SEKIZINCI HARIKASI OLDUGUNU HERKES BILSIN...

SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR...

Kaptan-58
14.06.2005, 10:28
VALLA 5841 ARKADAŞIMIZI TAM TANIYAMADIM ŞİMDİ HAKKINDA NE SÖYLESEK YALAN OLUR. AMA ODA BİZİM GİBİ BİR YİĞİDO....

HakkıTİMUÇİN
14.06.2005, 10:33
salih abi, sen mesocanı anlatacaktın...herkes bir üstteki yazan arkadası anlatacak....

neyse ben ikinizide anlatarak devam edeyim....

Mesocan: o bir şair ruhlu prens...O bir gazeteci....o bir sivas aşığı...ancak bıyıkları kesince karizma biraz çizilmiş.... :lol:

5841 : salih abi...Kuzu kurdun yol salih abinin...Tam bir sivaslı salih abi...daha yeni tanıştık ama altın gibi bir kalbi var...Şöförlüğü gibi bilgisayarda kullansa yandık valla.... :lol:

sırayı bozmayalım..herkes bir üsttekini anlatacak...

Kaptan-58
14.06.2005, 10:51
GAKGO58 HAKKI ABİ: HAKKI ABİ TANIDIĞIM KADARIYLA TAM BİR SİVASLI SİTEMİZİN İYİ YİĞİDOLARI ARASINDA YER ALIYOR.... :lol:

HakkıTİMUÇİN
14.06.2005, 10:55
lotto dan para cıkarsa kaptan a bir otobüs alacağım...bir insan bu kadar otobüs hastası olurmu ? demekki oluyormuş.... mustafada sitemizin an aktiflerinden birisi...

Kaptan-58
14.06.2005, 11:07
lotto dan para cıkarsa kaptan a bir otobüs alacağım...bir insan bu kadar otobüs hastası olurmu ? demekki oluyormuş.... mustafada sitemizin an aktiflerinden birisi...

MERCEDES-BENZ O 403 OLURSA SEVİNİRİM... :lol: :lol: :lol:

YIGIDO_SELO_ZARALI
14.06.2005, 11:23
WALLA BEN MUSTAFA ABİMİ AZ ÇOK TANIDIM GENELDE PKK İLE GÜNDEME GELİYOR SAĞOLSUN :lol: :lol: :lol:

Kaptan-58
14.06.2005, 11:36
WALLA BEN MUSTAFA ABİMİ AZ ÇOK TANIDIM GENELDE PKK İLE GÜNDEME GELİYOR SAĞOLSUN :lol: :lol: :lol:

YA GARDAŞ PKK DİYİNCE YANLIŞ ANLAMASINLAR BEN TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.. :lol: :lol: :lol: :lol:

ERDOGAN-58
14.06.2005, 11:55
KAPTAN_58GENÇLİK DEMİŞKİ

GARDAŞ PKK DİYİNCE YANLIŞ ANLAMASINLAR BEN TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.. :lol: :lol: :lol: :lol:

MUSTAFA GARDAŞIMI ANLATMAYA GEREK YOK VATANINA SAHİP ÇIKAN [BUNU HERKESİN YAPMASI LAZIM] ÖRNEK ALINACAK BİR İNSAN GERCEK BİR SİVASLI BAŞARILAR DİLİYORUM

serrkann58
14.06.2005, 11:57
MİLLİYETÇİLİK DEDİNMİ KAPTAN 58 GENÇLİK

VATAN SEVGİSİ DEDİNMİ SİVASLI SİVAS SEVDALISI KAPTAN 58

GENÇLİK

ŞAİR RUHLU

metinumar
14.06.2005, 12:23
SERRKAN 58 KARDEŞ HENÜZ YÜZ YÜZE TANIŞMADIK AMA SİTEDEN TAKİP EDEBİLDİĞİM KADARIYLA TAM BİR MİLLİYETÇİ BİR ARKADAŞ

SENİN GİBİ TÜRKİYE VE SİVAS AŞIGI ARKADAŞLA AYNI DUYGULARI PAYLAŞMAK DÜNYANIN EN GÜZEL İŞİDİR TABİ TÜM YİĞİDOLARLA

SOGUK İKLİMİN SICAK YİĞİDOSU

EMİNÇOLAK
14.06.2005, 12:49
Metin gardaş senle sarıyer maçına gitmeden tanıştık
ben pek anlatmasını beceremem seni kısaca sivas ve sivasspor aşığı olarak tanıdım :D :D
görüşmek üzere

Kaptan-58
14.06.2005, 12:55
EMİN58: VALLA SEVDİĞİM ABİLERİN BAŞINDA GELEN ABİLERİM ARASINDA. BİDE BANA 403 ALSA DAHA ÇOK SEVECEM AMA NEYSE :lol:
EMİN ABİ ÇOK İYİ BİR İNSAN.

EMİNÇOLAK
14.06.2005, 13:03
kapta 2524' den şaşma :D :D :D

Kaptan-58
14.06.2005, 13:04
kapta 2524' den şaşma :D :D :D

YOK ABİ MERCEDES-BENZ O 403 TEN ŞAŞMAM :lol: :lol: :lol:

SONMEZ
14.06.2005, 14:41
KAPTAN İLE ÜMRANİYE DUDULLU'DA
58 GENÇLİK TOPLANTISINDA TANIŞMIŞTIK...

İYİKİ TANIMIŞIM ONU...

BÜYÜKLERİNE HER ZAMAN SAYGILI,
SİTEMİZİN AKTİFLERİNDEN,
SİVAS SEVDALISI GENÇ BİR KARDEŞİMİZ...

SELAMLAR...

kadir20
14.06.2005, 14:59
kimseyi tam olarak tanimiyorum kusura bakmayin

serhankaburcuk
14.06.2005, 15:27
Sönmez abim sitede ilk tanıştığım abimdir ve herzaman kendisine hörmet ederim Sivasa ve derneğimize yardımlarını unutmayacagım...Ha bide benim tayin işimi unuttu:)) Buda ona sitemim..

serhankaburcuk
14.06.2005, 15:39
Valla ben aslında burada Değerli abim İsmail HAKKI TİMUÇİN' i anlatmak isterdim .Yinede anlatayım yüksek müsadenizle..;

Hakkı abim namı diğer GAKGO58 şahsiyetli idealist ve Sivas'ta uzun yıllar yaşamamasına rağmen Sivas'a canı gönülden bağlı bir insan.Sivas milliyetçiliği yapan hemşerilerine herzaman destek olmayı seven Mütevazi bir abimizdir kendisi...Sivasspor.com .vasıtasıyla tanıştığımız bu abimizin icraatlarıda var..BUNLAR;

1-Dev bayrak kampanyasının başlatılması ve yardımların bir elden toplanması,

2-Kocaelide ve yakın illerde yaşayan yiğidolarla irtibata geçip Sivasspora ve 1967 Sivasspor Genç taraftarlar derneğine katkıda bulunması.

3-Kocaelide yapılan Sivaslılar gecesine sponsor olması ve Sivastan 1967 Sivasspor Genç taraftarlar derneğini misafir olarak çağırıp ürün satmalarını sağlaması,

4-Yapılan dev bayrağın Sivasa intikalinin sağlanaması ,

VE BUNUN GİBİ DAHA BİLEMEDİĞİM BİRÇOK FAYDALI İŞİ VAR SEVGİLİ HAKKI ABİMİZİN ...

KENDİSİNE BURDAN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM..

.......SENİ SEVİYORUZ HAKKI ABİM.........

NOT :DİĞER SAYGIDEĞER ABİLERİM ALINMASINLAR ONLARIDA AYRICA İLERLEYEN GÜNLERDE TEK TEK YAZACAĞIM...

serhankaburcuk
14.06.2005, 15:49
Valla ben aslında burada Değerli abim İsmail HAKKI TİMUÇİN' i anlatmak isterdim .Yinede anlatayım yüksek müsadenizle..;

Hakkı abim namı diğer GAKGO58 şahsiyetli idealist ve Sivas'ta uzun yıllar yaşamamasına rağmen Sivas'a canı gönülden bağlı bir insan.Sivas milliyetçiliği yapan hemşerilerine herzaman destek olmayı seven Mütevazi bir abimizdir kendisi...Sivasspor.com .vasıtasıyla tanıştığımız bu abimizin icraatlarıda var..BUNLAR;

1-Dev bayrak kampanyasının başlatılması ve yardımların bir elden toplanması,

2-Kocaelide ve yakın illerde yaşayan yiğidolarla irtibata geçip Sivasspora ve 1967 Sivasspor Genç taraftarlar derneğine katkıda bulunması.

3-Kocaelide yapılan Sivaslılar gecesine sponsor olması ve Sivastan 1967 Sivasspor Genç taraftarlar derneğini misafir olarak çağırıp ürün satmalarını sağlaması,

4-Yapılan dev bayrağın Sivasa intikalinin sağlanaması ,

VE BUNUN GİBİ DAHA BİLEMEDİĞİM BİRÇOK FAYDALI İŞİ VAR SEVGİLİ HAKKI ABİMİZİN ...

KENDİSİNE BURDAN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM..

.......SENİ SEVİYORUZ HAKKI ABİM.........

NOT :DİĞER SAYGIDEĞER ABİLERİM ALINMASINLAR ONLARIDA AYRICA İLERLEYEN GÜNLERDE TEK TEK YAZACAĞIM...

HakkıTİMUÇİN
15.06.2005, 08:39
serhan reis...sivas tribünlerinin yakışıklı lideri...genç kızların sevgilisi (günay la beraber)....sivas ve sivasspor aşığı (tüm 67 taraftar derneğindekiler gibi..) alçakgönüllü...mütevazi...bide sivasa tayini çıksa dünyalar onun olacak....

serhan reis bu sene sana tribünde daha cok iş düşecek... şimdiden antremanlara baslaman lazım...

KEREM_58_34
15.06.2005, 09:01
valla kaptan abiyi tanımıyorum ama profilinden de belli oluyor vatanını seven bi abimiz
HeLaL

borranfirtinasi
15.06.2005, 09:36
valla kerem kardeşim bende seni tanımıyorum ama en kısa zamanda tanışırız farketmez sivaslı olsunda!!!!!!!

CÜSSKB-Aynur
15.06.2005, 09:40
Eyüp; Saman alevi gibi, parlayıp sönen,alıngan,kırılgan,duygusa lve çok iyi kalpli

borranfirtinasi
15.06.2005, 09:44
abla tşk ederim abla işte ne yapalım insan huyundan vazgeçermi? ne yapalım böyle idare edeceğiz

skywriter
15.06.2005, 09:46
Nilay, forumun en olgun, canayakin ve iyimser kisilerinden birisi ve de bir bayan olmasina ragmen hepimize tas cikaracak kadar bir Sivasspor fanatigi. Forumdan hic kopmaman dilegiyle :)

CÜSSKB-Aynur
15.06.2005, 09:50
Teşekkürler İlker, sende çok Saygılı, ölçülü, Kibarsın.

Kaptan-58
15.06.2005, 10:06
ORHAN NİLAY: PEK TANIMADIDIK AMA FORUMLARDAN TAKİP ETTİĞİM KADARIYLA İYİ BİRİSİ.....

CÜSSKB-Aynur
15.06.2005, 10:07
teşekkür ederim. kapten, bende senin hakkında aynı düşüncedeyim.

sivas_prensi
15.06.2005, 10:10
ABLA;
HÜLYA AVŞAR GİBİSİN VALLA NE YAZSAN OLAY OLUYOR. REAYTİNG REKORLARI KIRIYOSUN DOBRASIN VE ÇOK DELİKANLISIN BUNLARDA EN SEVDİĞİM HUYLARINIZDAN BAZILARI.

CÜSSKB-Aynur
15.06.2005, 10:26
Özgür, hernekadar Hülya Avşar yakıştırman hoşuma gitmediysede, güzel düşüncen için Teşekkür ederim. Sende herzaman iyi bir arkadaş, ve Dostsun.

sivas_prensi
15.06.2005, 10:29
TEŞEKÜRLER ABLA SİZDE ÇOK KİBARSINIZ VE DE KÜLTÜRLÜ!

Kaptan-58
15.06.2005, 10:31
sivas_prensi: VALLA SİVAS_PRENSİ ARKADAŞIMIZLA TANIŞAMADIK.. ANCA FORUMLARDAKİ YAZILARDAN TANIYORUZ.

CAGLAYAN
15.06.2005, 11:43
KAPTAN Kardesimiz Sitemizin Aktif Kisilerinden birisi ve Hayirli bir Vatan Evladi ...... yalniz Kendisinden biraz Sporla ilgili Yorumlar bekliyorum

Kaptan-58
15.06.2005, 11:55
KAPTAN Kardesimiz Sitemizin Aktif Kisilerinden birisi ve Hayirli bir Vatan Evladi ...... yalniz Kendisinden biraz Sporla ilgili Yorumlar bekliyorum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÇAĞLAYAN ABİMİZİ ANLATMAYA GEREK YOK. HERKES ZATEN ABİMİZİN NE KADAR İYİ BİRİ OLDUĞUNU BİLİYOR... (ABİ SPOR YORUMLARIYLA SİZLERLEYİM :) )

CÜSSKB-Aynur
15.06.2005, 11:58
Çağlayan bey; Son derece; Güvensiz :roll: şüpheci, :roll: acımasız, :cry: ve RTÜK ÇÜÜ

CÜSSKB-Aynur
15.06.2005, 12:46
Şaka bir tarafa, Marko paşa gibi dertlerimizi dinleyen, ve çok sabırlısınız.Çağlayan bey.

abircan
15.06.2005, 13:23
SİTENİN DELİKANLI YİĞİT SİVAS KIZI
ŞAİR RUHLU, HASSAS YAPILI, AŞIRI SİVAS AŞIĞI, SİVASSPOR COMUN AZILI TAKİPÇİSİ :D , KADIN HASSASİYETİNİ SİTEMİZE NÜFUZ ETTİREN OLMAZSA OLMAZ KARDEŞİMŞİZ, TEŞEKKÜRLER İYİKİ VARSINIZ, SAYENİZDE SİTEMİZ GÜZEL RUHLU İNSANLAR KAZANIYOR.
BAŞARILAR DİLİYORUM, VE YUKARIDA ADI GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRLER, HEPSİ SİVAS AŞIĞI, YILMAZ SİVASSPOR SAVAŞÇILARI, EN AZ BENİM KADR MİLLİYETÇİ, EN AZ BENİM KADAR ŞAİR, EY GÜZEL İNSANLAR, HAKKI, RÜŞTÜ, ÇAĞLAYAN, KAPTAN, YİĞİDO İZMİR, MESOCAN VE DAHA NİCE ADINI SAYAMADIĞIM YİĞİDO VE YİĞİDELER
SEVGİLERİMLE
A BİRCAN

Kaptan-58
15.06.2005, 13:39
ABİRCAN: HERZAMAN KENDİME YAKIN GÖRDÜĞÜM ABİLERİM ARASINDA YER ALDI.. MİLLİYETÇİLİĞİYLE VATAN SEVDASIYLA GÖRÜŞLERİMİZİN BİR OLMASI ONA HEMEN ISINMAMDA ÇOK ETKİLİ OLDU... SİTEMİZDEKİ İYİ ABİLERİMİZDEN BİRİ ABİRCAN ABİMİZ....

1967_DERNEK_MUSTAFA
15.06.2005, 13:47
KaPTaNI SeviYoRuz.YeLkENLER FoRaaaa!!

Kaptan-58
15.06.2005, 13:50
KaPTaNI SeviYoRuz.YeLkENLER FoRaaaa!!

SAĞOL BENDE SİZİ SEVİYORUM AMA BEN OTOBÜS KAPTANIYIM... :lol:

abircan
15.06.2005, 13:54
AH KAPTAN AH Bİ YAKINDAN TANISAN BENİ BELKİ Bİ KAŞIK SUDA BOĞMAYA KALKARSIN BENİ :D :D :D

Kaptan-58
15.06.2005, 13:57
AH KAPTAN AH Bİ YAKINDAN TANISAN BENİ BELKİ Bİ KAŞIK SUDA BOĞMAYA KALKARSIN BENİ :D :D :D

YOK ABİ YOK BİZ DÜŞMANIMIZI BİLE DİNLEMEDEN BOĞMAYIZ.. SENİN GİBİ ABİMİZİ NİYE BOĞALIM.....

CÜSSKB-Aynur
15.06.2005, 14:08
SİTENİN DELİKANLI YİĞİT SİVAS KIZI
ŞAİR RUHLU, HASSAS YAPILI, AŞIRI SİVAS AŞIĞI, SİVASSPOR COMUN AZILI TAKİPÇİSİ :D , KADIN HASSASİYETİNİ SİTEMİZE NÜFUZ ETTİREN OLMAZSA OLMAZ KARDEŞİMŞİZ, TEŞEKKÜRLER İYİKİ VARSINIZ, SAYENİZDE SİTEMİZ GÜZEL RUHLU İNSANLAR KAZANIYOR.
BAŞARILAR DİLİYORUM, VE YUKARIDA ADI GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRLER, HEPSİ SİVAS AŞIĞI, YILMAZ SİVASSPOR SAVAŞÇILARI, EN AZ BENİM KADR MİLLİYETÇİ, EN AZ BENİM KADAR ŞAİR, EY GÜZEL İNSANLAR, HAKKI, RÜŞTÜ, ÇAĞLAYAN, KAPTAN, YİĞİDO İZMİR, MESOCAN VE DAHA NİCE ADINI SAYAMADIĞIM YİĞİDO VE YİĞİDELER
SEVGİLERİMLE
A BİRCAN Bu güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sizde
anlayışlı, kibar ve beyefendisiniz.

GUHERTAS_OTO58
15.06.2005, 16:04
BEN SİZE KAPTAN_58GENCLiK i ANLATICAM: TAM BİR MİLLİYETÇİ VATANINA DELİ GİBİ AŞIK.. GÖZÜNÜ KIRPMADAN VATANI İÇİN ÖLEBİLECEK BİR İNSAN. ÇOK İYİ KALPLİ VE SEVECEN DÜRÜST VE HARİKA BİR İNSAN (ben şahsi olarak tanıdığım için böyle konuşuyorum) HERKESİN BÖYLE BİR DOSTU OLMASINI İSTERİM ........

mesocan
15.06.2005, 16:35
Guhertas_OTO

otomotiv sektöründe olup da kardeşin KAPTAN'a bi 403 almamışsın.. Vefasız Alem... Selektör yapma bana boş yere...

Saygılar :lol:

Kaptan-58
15.06.2005, 17:00
Guhertas_OTO

otomotiv sektöründe olup da kardeşin KAPTAN'a bi 403 almamışsın.. Vefasız Alem... Selektör yapma bana boş yere...

Saygılar :lol:

MESOCAN: TANIDIĞIM İYİ ABİLERDEN BİRİ.. İYİKİ TANIMIŞIM....

(ya mesut abi bu arada abim oto elektrikçi nerden alsın bana 150 milyarlık otobüs :lol: )

efsanedavulcu
15.06.2005, 17:01
8) mustafa ersoy:MUSTAFA ABİ ANLATILAMAZ SADECE YAŞANIR...!

VE STENİN AĞIR ABİLERİ HEPSİ BİRBİRİNDEN KARİZMA VE İŞBİTİRİCİ....

:!: EFSANELER UNUTULMAZ :!:

CEVIK
15.06.2005, 17:40

BEN COOK ŞANS LIYIIM PİANGODAN DAVULCU CIKDI

KİM TANIMAZ ALEMİN EFSANE DAVULCUSUNU

AMA BİR KÖTÜ YANI VAR BU ADAMA DAVUL DAYANMIYOR

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Er58Ol
15.06.2005, 18:50
Tevfik Abi : en değerli müşterimdir kendileri :lol: nasıl anlatılır ki böylesine karizma bir sivaslı :wink: en zor kişilerden biri bana denk gelmiş ...abiiiiiiiiiiiiii :arrow: herkes gitsin birebir tanışsın :roll:

Er58Ol
15.06.2005, 18:56
www.cevikpen.com.tr :P
bizim köyden su içmişe benziyon söyle gardaş sen sivasın neresindensin,

-----------------------------------------------------------------------------------
C*
YiĞiDoDuR bU ŞeHiR
C*
----------------------------------------------------------------------------------

:arrow:

CEVIK
15.06.2005, 19:07
Tevfik Abi : en değerli müşterimdir kendileri :lol: nasıl anlatılır ki böylesine karizma bir sivaslı :wink: en zor kişilerden biri bana denk gelmiş ...abiiiiiiiiiiiiii :arrow: herkes gitsin birebir tanışsın :roll:

TEŞEKÜR EDERİM ALEEMİN KIRALI (SOSYETE ÇİCEKCİSİ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EROL BURADAN TEKRAR TEKRAR TEŞEKÜR EDERİM

GÖNDERMİŞ OLDUGUN A KALİTE DEKİ ÇİCEKLER İCİN

ANCAK BÖYLE BİR İ SİVASLI VE SİVASLILARA YAKIŞIR

BUNDAN SONRA TÜM SİPARİŞ LERİMİZ FÜJİ CİCEKCİLİK

SEN ARTIK BİZİM YENİ SİVASLI HEMŞERİ ÇİCEKCİSİ SİN

BU SADECE KÜCÜK BİR DAYANIŞ MA ÖRNEGİ

Er58Ol
15.06.2005, 19:15
DoĞuYoRuZUfUkLaRdAN :arrow: Abim ALLAH RAZI OLSUN..En derin saygılarımla

efsanedavulcu
15.06.2005, 20:30

BEN COOK ŞANS LIYIIM PİANGODAN DAVULCU CIKDI

KİM TANIMAZ ALEMİN EFSANE DAVULCUSUNU

AMA BİR KÖTÜ YANI VAR BU ADAMA DAVUL DAYANMIYOR

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

abi o senin guzellıgın bırak abi arada bi patlasın o da tuzu biberi oloyo :wink:
:arrow: ey wallah abi

5841
15.06.2005, 23:04
SİTEDEKİ GARDAŞLARIMIZIN COGUNU TANIMIYRUM .AMA HEPSININ YIGIDO OLDUGU KESIN.HEPINIZE SAYGILAR....
YALNIZ CEVIK,EMIN58,PUAR,GUNAY, 4HAZIRAN SİVASLILAR GECESINDE İÇTIGIMIZ KAHVENIN HATIRI DOLDU GALIBA.GAKGO58 LAFIM YOK EN AZINDAN BU GUN KAHVEYI İÇEREK SUREYİ UZATTIK... :lol: :lol: :lol:

5841
15.06.2005, 23:13
VALLA 5841 ARKADAŞIMIZI TAM TANIYAMADIM ŞİMDİ HAKKINDA NE SÖYLESEK YALAN OLUR. AMA ODA BİZİM GİBİ BİR YİĞİDO....
GARDAŞ SENIN GIBI VATANINA, BAYRAGINA,DINİNE VEÖRF ADETLERİNE BAGLI,SİVASIN HASRETIYLE AVUNAN SIRADAN BIR İNSANIN İNŞALLAH BIR GUN TANIŞIRIZ. SAYGILAR...

SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR..

serkankustarci
15.06.2005, 23:50
Ben Serhatı (namı diğer Serhan KABURCUK) anlatmak istiyorum.Çünkü site yöneticileri ve aktif üyelerin bulunduğu bazı sosyal etkinliklerde ve tanışma ortamlarında bulunamadığım için başka hiç kimseyi şahsen tanımıyorum.Gerçi Sivasta ikamet edenlerden tanıdıklarım çok fazladırda kimin niki ney bilmediğim için onlarında kim olduğunu bilmiyorum.

Serhan......
Onunla ilk kez bir Turhal deplasmanında halamın oğlu Veysel sayesinde tanışmıştım.Gerçektende onu tanıdığım için çok mutluyum.
İri yapısının altında, çok masum olan ve kimseye karşı en ufak kötü bir niyet beslemeyen ,arkadaş canlısı,komik,sevecen Sivasspor uğruna herşeyi gözünü kırpmadan yapabilen,uzak mesafelerden sırf Sivassporun maçlarında bulunabilmek için gelen ve hafta sonunu yollarda geçiren bir arkadaşımız.İyiki varsın Serhat...

serhankaburcuk
16.06.2005, 14:23
Ben Serhatı (namı diğer Serhan KABURCUK) anlatmak istiyorum.Çünkü site yöneticileri ve aktif üyelerin bulunduğu bazı sosyal etkinliklerde ve tanışma ortamlarında bulunamadığım için başka hiç kimseyi şahsen tanımıyorum.Gerçi Sivasta ikamet edenlerden tanıdıklarım çok fazladırda kimin niki ney bilmediğim için onlarında kim olduğunu bilmiyorum.

Serhan......
Onunla ilk kez bir Turhal deplasmanında halamın oğlu Veysel sayesinde tanışmıştım.Gerçektende onu tanıdığım için çok mutluyum.
İri yapısının altında, çok masum olan ve kimseye karşı en ufak kötü bir niyet beslemeyen ,arkadaş canlısı,komik,sevecen Sivasspor uğruna herşeyi gözünü kırpmadan yapabilen,uzak mesafelerden sırf Sivassporun maçlarında bulunabilmek için gelen ve hafta sonunu yollarda geçiren bir arkadaşımız.İyiki varsın Serhat...

Öncelikle kardeşim Serkan KUŞTARCI'ya selamlarımı ve saygılarımı yolluyorum...Beni iyi tarif etmişsin ...Ama unutmaki o senin iyiliğinden ileri geliyor Sende çok iyi bir arkadaşsın seninle Turhal deplasmanında başlayan arkadaşlığımız umarım uzun yıllar devam edecek...Gümüşhane deplasmanında yaşadıklarımızıda unutamam...

İYİ Kİ VARSIN SERKAN...

serhankaburcuk
16.06.2005, 14:37
Arkadaşlar bugün size sitemizin müdavimlerinden bir arkadaşımızı değerli abimizi ve gelecekteki başkanımızı anlatmak istiyorum...

Bu zat-ı muhterem Metin Başkan'dır.Namı diğerANTİBİZANS...Kendisi sitemizin en yakışıklı isimlerinden biri olmakla birlikte İstanbul takımlarına olan düşmanlığı ve antipatisiyle bilinir.Ve namınıda bu sebeten dolayı almıştır.ANTİBİZANS...

Kendisi çok fanatik bir Sivasspor taraftarıdır.O kadar çok seveki Sivassporu kendisi Ankarada ikemet etmesine ragmen takımı Sivastaki ve deplasmanlardaki maçlarda yalnız bırakmamak için hemen hemen her hafta özel otosuyla(Renault Megane son model)Sivasspor maçlarına gider.O kadar yolu çeker maçtada gidip kesinlikle çekirdek yemez yanlış anlaşılmasın...90 dakika takımını canı gönülden destekler destek verdiği gibi sağında solunda bulunan insanlarada destek olmaları yolunda telkinde bulunur...

Ayrıca kendi işindede oldukça başarılı olan Metin Başkan el attığı herişide koparır.

Kendisi o kadar sevdalı bir Sivaslıdırki Ankaraya gelen hemşehrilerine misafirperverlikte kusur etmez misafirini olağanüstü ağırlar.(Bunu bizzat ben yaşadım ve gördüm).Ayrıca Ankarada o kadar çok çevresi vardırki yaptıramayacağı bürokratik v.b iş yoktur.Örneğin birisi tayin için yanına gitse onu kırmaz yardımcı olmaya çalışır ve de yapar yani...

Ve şunuda son olarak söyleyeyim ki gelecekte bu süper insanı Sivasspor'un başında görürsek şaşmayalım...

SİVASSPORUN GELECEKTEKİ BAŞKANINA TEKRAR SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM...
........METİN BAŞKAN SENİ SEVİYORUZZZ...........

HakkıTİMUÇİN
16.06.2005, 14:52
metin gardasla yüzyüze tanışmadık ama tam sivasspor fanatiği olduğu belli.. sitede de oldukça aktif....balkanların en hızlı klavye kullanan adamlarından biri...

Ancakkkkkkk....nezaman chate girsem orda ama bi türlü bana selam vermiyo....naaptık gardas tavuğuna kışt mı dedik ? :lol: :arrow:

serhankaburcuk
16.06.2005, 14:57
metin gardasla yüzyüze tanışmadık ama tam sivasspor fanatiği olduğu belli.. sitede de oldukça aktif....balkanların en hızlı klavye kullanan adamlarından biri...

Ancakkkkkkk....nezaman chate girsem orda ama bi türlü bana selam vermiyo....naaptık gardas tavuğuna kışt mı dedik ? :lol: :arrow:

Hakkı abim yanlışın var yaw...Metin abim kimsenin tavuğuna kış demez ...İletişim yanlışlığı olmuştur...Abi ikinizede anlattım valla daha ne diyeyim iyiki varsınız...

CAGLAYAN
16.06.2005, 15:11
Çağlayan bey; Son derece; Güvensiz :roll: şüpheci, :roll: acımasız, :cry: ve RTÜK ÇÜÜ

Orhan Nilay Bacimiza Gelince ....
Abircan Kardesime Kesinlikle Katiliyorum Kendisi Iyi Kalpli ve ....
SIVRI Dilli bir Kardesimizdir
Bacim Seni Seviyoruz :lol:

CÜSSKB-Aynur
16.06.2005, 15:19

Orhan Nilay Bacimiza Gelince ....
Abircan Kardesime Kesinlikle Katiliyorum Kendisi Iyi Kalpli ve ....
SIVRI Dilli bir Kardesimizdir
Bacim Seni Seviyoruz :lol: Teşekkür ederim.

efsanedavulcu
16.06.2005, 15:23
BEN DEĞERLİ SERHAN ABİMİZDEN BAHSETMEK İSTİYORUM...................

ÖNCELİKLE BİZ ONA SERHAN REİS DİYE HİTAP EDİYORUZ....ÇÜNKÜ ONA BU KELIME ÇOOOOOOOOOOOKK YAKIŞIYOR..!
BİZİM İÇİN REİSLİK HEP ÜSTÜN OLMAK EMİR VEREN KENDİNİ HEP AGIRDAN SATAN BİRİ OLARAK BİLİYORDUM........

AMA ^^SERHAN REİS^^BİZE ASIL REİSLİĞİN BU OLMADIĞINI TAVRI VE HAREKETLERİ İLE ANLATTI BİZ SERHAN REİSTEN COK SEYLER OGRENDIK....ADAM GİBİ ADAM OLMAK MUTEVAZI VE OLDUGUMUZ GIBI GORUNMEYI ÖĞRETTİ...

SERHAN ABİYİ TANIDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ...

İYİKİ VARSIN ^^REİS^^

SENİ ÇOK SEVEN KARDEŞLERİN

:arrow: ÖZGÜR :arrow: TUĞRUL

serhankaburcuk
16.06.2005, 15:37

ÖNCELİKLE BİZ ONA SERHAN REİS DİYE HİTAP EDİYORUZ....ÇÜNKÜ ONA BU KELIME ÇOOOOOOOOOOOKK YAKIŞIYOR..!
BİZİM İÇİN REİSLİK HEP ÜSTÜN OLMAK EMİR VEREN KENDİNİ HEP AGIRDAN SATAN BİRİ OLARAK BİLİYORDUM........

AMA ^^SERHAN REİS^^BİZE ASIL REİSLİĞİN BU OLMADIĞINI TAVRI VE HAREKETLERİ İLE ANLATTI BİZ SERHAN REİSTEN COK SEYLER OGRENDIK....ADAM GİBİ ADAM OLMAK MUTEVAZI VE OLDUGUMUZ GIBI GORUNMEYI ÖĞRETTİ...

İYİKİ VARSIN ^^REİS^^

Estafirullah kardeşlerim...O nasıl sözler valla beni utandırdınız...Sağolun sizlerde iyiki varsınız...Tribünün gülleri....

Bende bu vesile ile efsane davulcumuz Özgürden bahsedeyim bari;

Özgür bir kere Sivas 4 eylül stadında en iyi davulcusu ondan daha iyi davul çalan yok...Temiz kalbi ve saygıda kusursuzluğuda cabası....

Tugrul ve Özgür sizleri seviyoruz ve seneye sizden daha çok şeyler bekliyoruz...

RüStü ElmaS
16.06.2005, 16:00
Serhan gardasimizla yüzyüze Istanbulda Sariyer macinda görüstük.

Kendisiyle yüzyüze maalesef cok az görüstük, fakat sanalda ve telefonla sürekli görüsüyoruz.
Kendisi iyi bir insan oldugu ve, dürüstlügü ve mertligiyle taniniyor.

Görüsmemizdede zaten, kendimde bizzat bu kaniya vardim.

Ayni zamanda 1967 taraftarlar derneginin iyi bir yöneticilerinden diyebilirim.
Gardas, senin gibi Yigidolara her zaman ihtiyac vardir.

HakkıTİMUÇİN
16.06.2005, 16:15
Hadi bakalım...site admini bize denk geldi...iyi şeyler yazayımda kızdırmayalım adamı siteden atar matar bizi neme lazım... :lol: :lol:

Öncelikle bu kadar sivaslıyı biraraya getirdiği için kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.. bu konuda hakkını ödeyemeyiz...

Sarıyer maçında geldiği istanbulda kendisi ile birkaç gün vakit geçirdik...kafasında kırk tilki dolaştıran bir gardasımız...

Buradaki tüm hemşerilerimiz gibi sivas aşığı bir yiğido...bu site için vaktini..parasını..belkide sağlığını harcayacak kadarda özverili....

ee da ne yazayım bukadar... :lol:

Kaptan-58
16.06.2005, 16:28
GAKGO58: HAKKI ABİMİZ ÇOK İYİ... KENDİSİYLE BİR TÜRLÜ YÜZ YÜZE TANIŞAMADIK AMA BEN KENDİSİNİ TANIDIĞIMA İNANIYORUM....

1967 dernek serkan20
16.06.2005, 16:44
kaptan 58 gençlik
pek sohbet etme imkanımız olmadı ama sitedeki yazılarında gördüğüm kadarıyla
türk milliyetçisi

efsanedavulcu
16.06.2005, 17:54
Hadi bakalım...site admini bize denk geldi...iyi şeyler yazayımda kızdırmayalım adamı siteden atar matar bizi neme lazım... :lol: :lol:

Öncelikle bu kadar sivaslıyı biraraya getirdiği için kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.. bu konuda hakkını ödeyemeyiz...

Sarıyer maçında geldiği istanbulda kendisi ile birkaç gün vakit geçirdik...kafasında kırk tilki dolaştıran bir gardasımız...

Buradaki tüm hemşerilerimiz gibi sivas aşığı bir yiğido...bu site için vaktini..parasını..belkide sağlığını harcayacak kadarda özverili....

:lol: gakgo abi valla sizlerle konusmak ıcın 1.5 ytl tavuk doner paramı ınternet e verıyorum..............iyiki varsınız abi

efsanedavulcu
16.06.2005, 18:44

İYİKİ VARSIN ^^REİS^^

Estafirullah kardeşlerim...O nasıl sözler valla beni utandırdınız...Sağolun sizlerde iyiki varsınız...Tribünün gülleri....

Bende bu vesile ile efsane davulcumuz Özgürden bahsedeyim bari;

Özgür bir kere Sivas 4 eylül stadında en iyi davulcusu ondan daha iyi davul çalan yok...Temiz kalbi ve saygıda kusursuzluğuda cabası....

Tugrul ve Özgür sizleri seviyoruz ve seneye sizden daha çok şeyler bekliyoruz...

BİZLER SENİNLE VARIZ ABİİ....

HakkıTİMUÇİN
16.06.2005, 18:53

:lol: gakgo abi valla sizlerle konusmak ıcın 1.5 ytl tavuk doner paramı ınternet e verıyorum..............iyiki varsınız abi

ÖZGÜRÜM MEMLEKETİN BÜTÜN TAVUKLARI SANA GURBAN OLSUN...EMİ
SENİN ŞU CİĞERLİLİĞİN VARYA...ÖLDÜRÜYO BENİ...

efsanedavulcu
16.06.2005, 18:55
SAOL ABİM

dogukan58
16.06.2005, 19:24
ben emin abi ye bişey diyim onun o bıyıkları anlatıuor kendi
ni fazla söze gerek yok ......... vur bozkurtum vur tilkiye vur kurtulsun TÜRKİYE

BROTHERS58
16.06.2005, 19:32
dogukan58 gardasımı yazılarından tanıyorum ama son yazdıgı yazıyla vatanını seven yiğit bir sivaslı oldugu anlasılıyor.

BROTHERS58
16.06.2005, 19:42

Hakkı abim yanlışın var yaw...Metin abim kimsenin tavuğuna kış demez ...İletişim yanlışlığı olmuştur...Abi ikinizede anlattım valla daha ne diyeyim iyiki varsınız...

bu mesajda adı gecen üç kişiyide az cok tanıyorum.serhan gardsımı antalyada görmek bizleri gururlandırdı,KEŞKE HERKES ONUN KADAR FEDAKAR OLSA,ONUN SEVDİKLERİ İÇİN HER FEDAKARLIGI YAPACAGINA INANIYORUM,BUNUDA SİVASSPORA OLAN SEVGİSİ VE FEDAKARLIKLARIYLA GÖSTERİYOR.ARTI ONDA SİVAS CAZİBESİ VAR ÜNİVERSİTEDE KIZLAR AZ KOVALAMAMISTIR SERHANI.
HAKKI ABİMİZİN SESİYLE TANISMA SEREFİNE ERİŞTİK,ODA ORTA DOGU VE BALKANLARIN EN GARTANTİLİ VE HIZLI TASIMA İŞİNİ YAPAN SİVAS SEVDALISI ABİMİZ.
METİN ABİMİZLE SİTEDEN YAZISTIK SİVASSPOR ANKARADA ONA VE ONUN GARDASLARINA EMANET.TABİİ BİZDE ORDAYIZ İNSALLAH.ANKARAGÜCÜ TRÜBÜNÜNDE SİVASSPORA BASARI DİLENMİŞSE METİN ABİMİZE SORMAK LAZIM HER BABAYİĞİT YAPABİLİRMİ BUNU?TÜM SİTE ÜYELİRİMİZİ SEVİYORUZ HEP BERABER DAHA COK SEVİNECEK GÜNLER BİZİ BEKLİYOR.

serhankaburcuk
16.06.2005, 23:26

bu mesajda adı gecen üç kişiyide az cok tanıyorum.serhan gardsımı antalyada görmek bizleri gururlandırdı,KEŞKE HERKES ONUN KADAR FEDAKAR OLSA,ONUN SEVDİKLERİ İÇİN HER FEDAKARLIGI YAPACAGINA INANIYORUM,BUNUDA SİVASSPORA OLAN SEVGİSİ VE FEDAKARLIKLARIYLA GÖSTERİYOR.ARTI ONDA SİVAS CAZİBESİ VAR ÜNİVERSİTEDE KIZLAR AZ KOVALAMAMISTIR SERHANI.
HAKKI ABİMİZİN SESİYLE TANISMA SEREFİNE ERİŞTİK,ODA ORTA DOGU VE BALKANLARIN EN GARTANTİLİ VE HIZLI TASIMA İŞİNİ YAPAN SİVAS SEVDALISI ABİMİZ.
METİN ABİMİZLE SİTEDEN YAZISTIK SİVASSPOR ANKARADA ONA VE ONUN GARDASLARINA EMANET.TABİİ BİZDE ORDAYIZ İNSALLAH.ANKARAGÜCÜ TRÜBÜNÜNDE SİVASSPORA BASARI DİLENMİŞSE METİN ABİMİZE SORMAK LAZIM HER BABAYİĞİT YAPABİLİRMİ BUNU?TÜM SİTE ÜYELİRİMİZİ SEVİYORUZ HEP BERABER DAHA COK SEVİNECEK GÜNLER BİZİ BEKLİYOR.

Vay gardasım saol yav...

Seni anlatmakta bana düştü...Hani derler ya bazı şeyler anlatılmaz yaşanır..Tamam işte tam öyle... Ben brother58 ile yani Bülent ile Antalya maçında iken bizzat tanıştım..Çok iyi bir arkadaş beni ve yanımdaki diğer yiğidoları Antalyada gerçekten güzel bir şekilde misafir etmeye çalıştı Allah kardeşimizden razı olsun...Bülentinde cefakarlığı tartışılmaz...

puar
17.06.2005, 16:54
evet bir kaç gün aradan sonra tekrar geldim öncelikle topici açan abimle başlayım

hakkı abim canım ciğerim abilerimden biri ilk once onunla istanbulda sivaslılar gecesinde tanıştık oncesinden pcden dahi konuşmamıştık...yanarımda ogune kadar tanışmadım gunlere yanarım...kendisi mutavizi dürüst saygılı en oenmlisi gerçek ve hakiki sivaslı biz 25 yaş ve altı olarak ondan çok şeytler öğrenecez...arkadaslar hakkı abinin görüşlerinde ileri düşüncesinde yararlanalım derim...saygılarımla

1967 dernek serkan20
18.06.2005, 13:19
orhan abi harbi sivaslıdır
beni tanıyan kimse yokmu yaw

puar
18.06.2005, 13:45
serkan ben seni tanıyom..sende bandırmada bizleri en iyi çekilde temsil ediyorsun....harbi sivaslısın... :lol:

serhankaburcuk
18.06.2005, 14:06
serkan ben seni tanıyom..sende bandırmada bizleri en iyi çekilde temsil ediyorsun....harbi sivaslısın... :lol:

Evet sıra geldi ORHAN kardeşimi anlatmaya;
Ben Orhan ile ilk kez Sivasspor.com'da Chat'te atışarak tanışmıştık.O zaman nicki farklıydı.Ve ozaman başka bir takımı çok seviyordu.Ama daha sonra bende o'da anladıkki Sivasspor sevgisi herşeyin üstünde...Daha sonra aramızda bir yakınlaşma oldu...Chatte konuşarak birbirimizi biraz daha iyi tanımaya çalıştık ve birbirimizden farklı insanlar olmadığımızı hatta birbirimize çok yakın olduğumuzu anladık(Orhan beni anlamıştır)Ve onunla yüzyüze İstanbuldaki Sarıyer maçında tanışma imkanı bulduk ve daha sonra Kocaelideki Sivaslılar gecesinde...

......ORHANIM SENİ SEVİYORUM KARDEŞİM VE EN KISA SÜREDE SENİ SİVASA BEKLİYORUM...O GÜLER YÜZÜNDEN HİÇBİRŞEY EKSİLMESİN...

puar
18.06.2005, 14:15
8) ever serhan....
kendisi ile bahsettiği gibi bir tartışma sonucu tanıştık...tartışma konusu en iyi sivaslı senmisin benmi... gerçekten iyikide tanımışım vede arkadaslık kurmuşum çok düzgün sağlam bir karekter...inşallah yazın koye gidersem yanınada uğrayacam bundan emin ol...macade bir gelirim inşallah...gerçi ben seni gezdiremedim ama sen beni gezidirisin...HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN...SELAM VE DUA İLE canım arkadasım

serhankaburcuk
18.06.2005, 14:57
8) ever serhan....
kendisi ile bahsettiği gibi bir tartışma sonucu tanıştık...tartışma konusu en iyi sivaslı senmisin benmi... gerçekten iyikide tanımışım vede arkadaslık kurmuşum çok düzgün sağlam bir karekter...inşallah yazın koye gidersem yanınada uğrayacam bundan emin ol...macade bir gelirim inşallah...gerçi ben seni gezdiremedim ama sen beni gezidirisin...HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN...SELAM VE DUA İLE canım arkadasım

Kardeşim o senin güzelliğin...Sende çok sağlam bir kardeşimizsin Allah herşeyi gönlüne göre versin...Kardeşim illaki köye gelmek için gelme benim için gel Sivasa seni gezdireyim buralarda seninle bir Sivasspor maçına gidelim beraber....Seninde çok düzgün bir karakterin var...Arkadaşlığını bizlerden eksik etme...Canım kardeşim...

GuNaY
22.06.2005, 15:26
serhan abim seni cok kişi anlatmıs ama bende kendimde olan bir kac cümle ile birseyler yazmak istedim.....
endamı kadar yüreğide bir o kadar çalımlı abim... sivasspor sevdasını kalbinin en sağlam yerine demirbaş olarak almıs ve kendine zimmetlemiş... bunun için yaptıgı fedakarlıları ve diger hicbirseyi farketmeyen sadece sivasspor icin yaptıgının farkında olan mutlu olan bir abim....

kalbinin güzelliği yüzünede vurmus olacakki yakısıklı abim... kızlar sana gurban olsun :lol: haaa bide benden uzun masallah boyu posuda yerinde.... siissss ilgili yerlere duyurulur abimi kacırmayın sadece bir tane var kendisinden :lol: :lol:

CÜSSKB-Aynur
22.06.2005, 15:33
Günay;
YORUMSUZ

EMİNÇOLAK
22.06.2005, 15:35
günayım seni anlatmaya gerek yok kısaca sitemizin en karizmatik delikanlısı desem yeter galiba :D :D :D
haaa birde günayım tokattanmı geliyonda kızsen almuslumusun 8) 8) 8)

serhankaburcuk
22.06.2005, 15:36
serhan abim seni cok kişi anlatmıs ama bende kendimde olan bir kac cümle ile birseyler yazmak istedim.....
endamı kadar yüreğide bir o kadar çalımlı abim... sivasspor sevdasını kalbinin en sağlam yerine demirbaş olarak almıs ve kendine zimmetlemiş... bunun için yaptıgı fedakarlıları ve diger hicbirseyi farketmeyen sadece sivasspor icin yaptıgının farkında olan mutlu olan bir abim....

kalbinin güzelliği yüzünede vurmus olacakki yakısıklı abim... kızlar sana gurban olsun :lol: haaa bide benden uzun masallah boyu posuda yerinde.... siissss ilgili yerlere duyurulur abimi kacırmayın sadece bir tane var kendisinden :lol: :lol:

Günay kardeşimi anlatmakta bana düştü...

İlkönce benim için yazdıklarına teşekkür ediyorum ..Ama biraz abartmış pek öyle aham şaham bir adam değilim...

Kardeşimi anlatırken nasıl başlayayım bilmiyorum...Ama kalbinin temizliğinden ve yakışıklılığından başlayabilirim.Osman çok temiz Sivas aşkını daima dışına vuran insanlarla ilişkisi gayet iyi olan saygılı bir kardeşimiz...

Yakışıklılık derken söyleyeyim gerçekten yakışıklı ve genç kızların bence idolü...Boy pos endam o hooooo neler yokki...

Kardeşime burdan sevgilerimi yolluyorum iyiki seninle tanışmışım kardeşim...Ama en kısa sürede Sivasta bir Sivaspor maçına gelmeni istiyorum...

GuNaY
22.06.2005, 15:37
emin abim sitemizin en karizma bıyıklarına sahip abim... :lol: :lol: :lol:
şair abim, duygu yogunlugunu mısralara aktarmakta hic zorluk cekmeyen ve bunları ne kadar dokunaklı yazacagını iyi bilrn abim :lol: :lol:

tokat yolları taşlı...... :lol: :lol: :lol:

mesocan
22.06.2005, 15:49
O bir Romeo... O bir Ataerkil.. O bir kodummuoturtan haşin erkek.. O bir eğlence insanı.. O bir dünyalar tatlısı... O bir yamyam dostu... O bir tokatlı dostu... O bir günayım nambırvanım, mişınimpasibılım... O benim sivasspor.com'da tanıyıp da bağrıma bastığım süper insan...

(aynı yaşta olmamıza rağmen kendisine ısrarla abi dicem... :lol: )

GuNaY
22.06.2005, 15:54
bunlar bir şamata makinesi, bunlar bir tom karınca, bunlar on elinde on enstrüman, ( bunlar: mes-o-can :lol: )
mesocanım gece güneşim... seninle dün tanısma fırsatına sahip oldum nede güzel oldu... davetimi reddetsende birgece fasıl yapıcaz haaaaa......

romantik şairim hemi :lol: :lol: herkes sevsin tokatlıları :lol: :lol: :lol:

NYD_58
22.06.2005, 15:55
VALLA BEN KİMSEYİ TANIMIYORUM ONUN İÇİN SİZE TEK TANIDIĞIM OLAN KAPTAN_58GENCLiK İ (MUSTAFA) ANLATMAYA ÇALIŞICAM....

KAPTAN_58GENCLiK : nerden başlasam bilmiyoum.. valla ben şahsi olarak mustafa kardeşimle görüştüm... tam bir Türk Milliyetçisi valla vatanına yan bakan babası olsa gözünü kırpmadan vurur... Ben onun gibi vatan sevdalısı görmedim... otobüs hastası zaten kaptan lakabı ordan geliyomuş " GENÇ KAPTAN" çok sıcak kanlı bana yaptıklarını abim yapmazdı Allah razı olsun... ya ne desem bilemiyorum.. kısacası bence dört dörtlük bir insan tanıdığım için çok şanslı olduğuma inanıyorum... örf ve adetlerine çok bağlı... dininin tüm gereklerini yerine getiriyo.. valla benden bu kadar azda olsa size Mustafa yı anlatabildiysem ne mutlu bana...

SAKARYADAN SEVGİLER....

GuNaY
22.06.2005, 15:58
mustafanın dostlugunu kazanmıs ve her seferinde musatafayı hakettigi yerlere cıkaran arkadasım... ancak bu kadar tanıytabildim simdilik...

HakkıTİMUÇİN
22.06.2005, 16:28
ARKADASLAR ARADA ORHAN_NİLAY HANIMI UNUTMUŞUNUZ.....

VALLA NİLAY HANIMI SİTEMİZİN MÜDAVİMLERİNDEN...AMA ÇOK İYİ TANIMIYORUM...YAZILARINDAN EDİNDİĞİM İZLENİMLERİMİ ANLATAYIM...

ÖNCELİKLE BİR ÇOK BAYANDA OLMAYACAK KADAR İYİ BİR SİVASLI VE SİVASSPORLU...DÜZEYLİ....BİRAZ ROMANTİK

NİLAY HANIMI DAHA YAKINDAN TANIYAN VARSA ODA ANLATSIN...

Kaptan-58
22.06.2005, 16:57
ÖNCELİKLE NYD_58 KARDEŞİME BİRAZ ABARTMIŞSIN DİYORUM... GÜNAY ABİYİ ZATEN ANLATTIK ÇOK İYİ Bİ ABİMİZ... GAKGO58 ABİMLE GÖRÜŞEMEDİK AMA ODA İYİ ABİLERİMİZDEN... ORHAN_NİLAY YANİ NAMI DİĞER AYNUR ABLAYIDA FORUMLARDAN VE CHATTEN TENIYORUZ.. SİTEMİZİN İYİ KATEGORİSİNE GİREN NADİR BAYANLARDAN...

HEPİNİZ Bİ TANESİNİZ....

LütfiÜnal
23.06.2005, 10:47
GARDASLAR ISI ANLAYABILDIGIM KADARIYLA BENDE KAPTANI ANLATMAM LAZIM.KAPTAN GARDASIMIZ GERCEKTEN HER SEYIYLE SIVASLI YIGIT VE ÖZELLIKLE MEMELKET MESELELERINDE COK HASSAS BIRISI.VATANI,BAYRAGI VE NAMUSU ICIN CAN VEREN ATALARIMIZA LAIK BIR TORUN VE GÖNÜLLÜ VATAN BEKCISI.ALLAH ISINI RAS GETIRSIN.INSALLAH EN KISA ZAMANDA 403 OTOBÜSÜNE KAVUSUR.

HakkıTİMUÇİN
23.06.2005, 10:59
O BİRRRRRR BEYEFENDİ.......

O BİR HEPİMİZİN ABİSİ....

O BİRRRRRR HAS SİVASLI......

O BİR SİVAS AŞIĞI.........

O BİR ALTINKALP TAŞIYOR.......

O BİR BASKAN.........

O BİR-Kİ-ÜÇDÖRTTTT.......LÜTFİ ÜNAL

BASKANIM İYİKİ VARSINIZ.....

LütfiÜnal
23.06.2005, 11:23
HAKKI GARDASIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.HER ZAMAN HER IYILIGIN ALTINA IMZANI ATIYORSUN.BEN IKI HAFATDIR BURALARDA YOKTUM.ARKADASLAR SENI TARIF ETMISLER BEN SENIN HAKKINDAKI YORUMLARA KATILIYOR VE SENINLE TANISIP SOHBET ETME MUTLULUGUNU TADABILDIGIM ICIN ALLAHIMA SÜKÜRLER EDIYORUM.SAGOLASIN SENDE BENI TARIF ETMISSIN BEN O KADARDA FAZLA BIR SEY YAPMAMA GEREK YOK SADECE SIVASLI GIBI OLUYORUM VE GÖRÜNÜYORUM. BENI IYI GÖREN GÜZEL KALP VE GÜZEL GÖZLER SIZLERIN.
[/list]

CEVIK
23.06.2005, 12:30

O BİR BASKAN.........

BAŞKANIM İSMAİL SENİ COK İYİ ANLATMIŞ BEN NE DEYİİM ARTIK

SADECE İMZA ATARIM BUNA :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

EMİNÇOLAK
23.06.2005, 13:23

O BİR BASKAN.........

Bir imzada benden gardaşlar

HakkıTİMUÇİN
24.06.2005, 09:43
ARADA BİZİM SKYWRİTER KAYNAMIŞ...

İLKER ARKADAŞIMIZ TAAA AMERİNKANYADA YAŞADIĞI HALDE NASIL OLUR BİLEMEM AMA HERŞEYİ ÖNCE O DUYAR...VE FORUMLARA YAZAR.. :lol:

HATTA BU İŞİ ÖYLE ABARTIRKİ....YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE SABAH 07:30 OFİSE GELDİM BEŞ DAKİKA GEÇMEDEN İLKER ARADI ...ABİ ÇORAPLARININ BİRİ SİYAH...BİRİ LACİVERT.. GİT ÇABUK DEĞİŞTİRDE GEL DEDİ..... :lol: :lol: :lol:

KARGALAR KAHVALTISINI YAPMADAN SİTEYE DAMLAR... :lol:

AMERİKADA YAŞADIĞI BÖLGEDEKİ BİR ÇOK AMERİKALIYI SİVASLILAŞTIRDIĞI SÖÖLENİYOR...

BÖLGEDE AMERİKAN VATANDAŞLARI SELAMLAŞIRKEN....

''LA GARDAŞ NÖÖRÜYON LA....''
''NÖÖREK GARDAŞ GEZİYOK CANINI YEDİĞİM...''

ŞEKLİNDE KONUŞULDUĞUNDAN FBI İLKER İ ARIYOMUŞ..

İLKER GARDAŞ SENİ SEVİYORUK LA GARDAŞ....

CEVIK
24.06.2005, 10:09

İLKER ARKADAŞIMIZ TAAA AMERİNKANYADA YAŞADIĞI HALDE NASIL OLUR BİLEMEM AMA HERŞEYİ ÖNCE O DUYAR...VE FORUMLARA YAZAR.. :lol:

HATTA BU İŞİ ÖYLE ABARTIRKİ....YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE SABAH 07:30 OFİSE GELDİM BEŞ DAKİKA GEÇMEDEN İLKER ARADI ...ABİ ÇORAPLARININ BİRİ SİYAH...BİRİ LACİVERT.. GİT ÇABUK DEĞİŞTİRDE GEL DEDİ..... :lol: :lol: :lol:

AMERİKADA YAŞADIĞI BÖLGEDEKİ BİR ÇOK AMERİKALIYI SİVASLILAŞTIRDIĞI SÖÖLENİYOR...

MÜDÜRÜM İLKER DEN BENDE ŞİKAYETCİYİM BİZİ UYKUSUZ BIRAKIYOR

ElbeyLi58
24.06.2005, 10:17

O BİR BASKAN.........

O BİR-Kİ-ÜÇDÖRTTTT.......Dogan Kocak

Bir imzada benden gardaşlar
allah razi olsun abi .... :wink:

CEVIK
24.06.2005, 10:32
GELDE ELBEYLİYİ ANLAT NASIL VE HANGİSİNİ ANLATIIM :?:

BU BİR ....................... NE DEYİİM SİZ TAHMİN EDİİN

BU BİR........................

LütfiÜnal
24.06.2005, 10:34
ELBEYLI GARDASIM TANIDIGIM KADARIYLA TAM SIVASLI COK FEDAKAR COK IYI NIYETLI VE SITEDE TUTTUGU NÖBETLERLE YAKINDA RÜSTÜ DEN ÖDÜL ALMAYA ADAY BIRI.KENDISIYLE ISTANBULDA GECIRDIGIMIZ 4 GÜN SÜRESINCE BÜYÜKLERINE SAYGILI KÜCÜKLERINE SEVGILI VE TOPLUMA KARSI SEVIYELI HAREKET EDEN TAM BIR SIVASLI BEYEFENDI.KENDISI OKULA GITMESINE RAGMEN YAPILAN HER KAMPANYAYA HARCLIGINI VEREREK DESTEK VERMIS HER KONUSMASINDA BELKI YANLIS IFADE KULLANIRIM DIYE PESINEN "ÖSÜR"DILEYEN TEMIZ IYI KALPLI VE BIR O KADARDA YAKISIKLI.

LütfiÜnal
24.06.2005, 11:07
CEVIK BU SITE SAYESINDE TANISIP GERCEKTEN KARDESIM DIYEBILDIGIM VE ÖYLE DEGER VERDIGIM BIR GARDASIM.
CEVIK CABUK HARARETLENEN AMA KARAR VERIRKEN COK SOGUK KANLI VE VEDIGI KARARI UYGULARKEN COK ISRARLI BIRISI.
AYNI ANDA BIR KAC ISLE UGRASABILEN AMA HERKESI DINLEYEBILEN MAGDUR VE MUHTAC INSANLARIN HER ZAMAN YANINDA YER ALAN RÜTBE VE MAKAMA BAKMADAN INSANLARI DEGERLENDIREBILEN COK ZEKI VE INCE RUHLU BIR GARDAS.YILLAR ÖNCE KAYBETTIGI RAHMETLI EROL ABISINE KARSI SANKI YANINDAYMIS GIBI SAYGI GÖSTEREN VE HER SOHBETTE ANLARINI YASATAN ÖZ SIVASLI.
BUNUN YANINDA COK MISAFIRPERVER VE FEDAKAR 4 GÜN BOYUNCA EVINE GITMEDEN BIZI AGIRLAYAN YIGIT BIR SIVASLI.INSALLAH ISTANBULDAKI SIVASLILARI BIR ARAYA GETIRIP DERNEKLESTIRECEK KAPASITEDE.KENDINE BU YOLDA BASARILAR DILIYORUM.
ALLAH TAN HER YAPTIGI ISTE BASARILI OLMASINI DILIYORUM.
UNUTMADAN CEVIK GARDASIMLA ORTAK YANIMIZDA VAR.EVDE HUZURSUZLUK OLMASIN DIYE CEVIKTE HER ZAMAN YENGENIN DEDIGINI YAPIYOR.BUNA BAZILARI KILIBIKLIK DIYOR AMA BEN ÖYLE GÖRMÜYORUM.ÖYLE OLSA BENDE KILIBIK KATEGORISINE GIRERIM :D :D

CEVIK
24.06.2005, 11:11
ELBEYLI GARDASIM TANIDIGIM KADARIYLA TAM SIVASLI COK FEDAKAR COK IYI NIYETLI VE SITEDE TUTTUGU NÖBETLERLE YAKINDA RÜSTÜ DEN ÖDÜL ALMAYA ADAY BIRI.KENDISIYLE ISTANBULDA GECIRDIGIMIZ 4 GÜN SÜRESINCE BÜYÜKLERINE SAYGILI KÜCÜKLERINE SEVGILI VE TOPLUMA KARSI SEVIYELI HAREKET EDEN TAM BIR SIVASLI BEYEFENDI.KENDISI OKULA GITMESINE RAGMEN YAPILAN HER KAMPANYAYA HARCLIGINI VEREREK DESTEK VERMIS HER KONUSMASINDA BELKI YANLIS IFADE KULLANIRIM DIYE PESINEN "ÖSÜR"DILEYEN TEMIZ IYI KALPLI VE BIR O KADARDA YAKISIKLI.

BAŞKANIM BAKMAYIN ELBEYLİNİN MASUM DURUŞUNA O NE KERATADIR

SEN BİLMESİİN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CAGLAYAN
24.06.2005, 11:15

O BİR BASKAN.........

Gagko Gardas Cok Güzel Anlatmissin Agzina Saglik .
yalniz Unuttugun bir sey var :idea: :idea: :idea: :idea:

O BIR KOMPLOCU................. :lol: :lol: :lol: :lol:

LütfiÜnal
24.06.2005, 11:16

SEN BİLMESİİN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

HAYIRDIR TEYFIK GARDAS BILMEDIGIM SEYLERMI VAR. MILLETE YANLIS BILGIMI VERDIM YOKSA. :( :( :(

SONMEZ
24.06.2005, 11:24
BEYFENDİ VE OLGUN KİŞİLİĞİ İLE;
GÖNÜLLERİMİZE TAHT KURMUŞ BİR
AĞABEYİMİZ OLAN LÜTFİ BAŞKANIMIZ
İÇİN GEREKENLER SÖYLENMİŞ ZATEN......

TAM BİR SİVAS BEYEFENDİSİ....

CEVIK
24.06.2005, 11:25
CEVIK BU SITE SAYESINDE TANISIP GERCEKTEN KARDESIM DIYEBILDIGIM VE ÖYLE DEGER VERDIGIM BIR GARDASIM.
CEVIK CABUK HARARETLENEN AMA KARAR VERIRKEN COK SOGUK KANLI VE VEDIGI KARARI UYGULARKEN COK ISRARLI BIRISI.
AYNI ANDA BIR KAC ISLE UGRASABILEN AMA HERKESI DINLEYEBILEN MAGDUR VE MUHTAC INSANLARIN HER ZAMAN YANINDA YER ALAN RÜTBE VE MAKAMA BAKMADAN INSANLARI DEGERLENDIREBILEN COK ZEKI VE INCE RUHLU BIR GARDAS.YILLAR ÖNCE KAYBETTIGI RAHMETLI EROL ABISINE KARSI SANKI YANINDAYMIS GIBI SAYGI GÖSTEREN VE HER SOHBETTE ANLARINI YASATAN ÖZ SIVASLI.
BUNUN YANINDA COK MISAFIRPERVER VE FEDAKAR 4 GÜN BOYUNCA EVINE GITMEDEN BIZI AGIRLAYAN YIGIT BIR SIVASLI.INSALLAH ISTANBULDAKI SIVASLILARI BIR ARAYA GETIRIP DERNEKLESTIRECEK KAPASITEDE.KENDINE BU YOLDA BASARILAR DILIYORUM.
ALLAH TAN HER YAPTIGI ISTE BASARILI OLMASINI DILIYORUM.
UNUTMADAN CEVIK GARDASIMLA ORTAK YANIMIZDA VAR.EVDE HUZURSUZLUK OLMASIN DIYE CEVIKTE HER ZAMAN YENGENIN DEDIGINI YAPIYOR.BUNA BAZILARI KILIBIKLIK DIYOR AMA BEN ÖYLE GÖRMÜYORUM.ÖYLE OLSA BENDE KILIBIK KATEGORISINE GIRERIM :D :D

BAŞKANIM SENİ SELAMLIYORUM BENİ BİRAZ COK ANLATMIŞIN

BUNLARA LAYIIK OLMAYA CALIŞACAGIM :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

LütfiÜnal
24.06.2005, 11:27

CAGLAYAN GARDASIMDA AYNI DIGER TANIDIKLARIMDAN FARKSIZ.KALBINDE SADECE SIVAS ASKI ATAN COK ACIK GÖZ HER SEYI ANINDA SEZEN VE ISABETLI KARAR VEREBILEN BIR GARDASIMIZ.CAGLEYENDE ASLINDA SITENIN ÖDÜLE ADAYLARINDAN.HATTA BASINDA.
INSALLAH YAKINDA SIVAS BELEDIYESINDE ELBEYLILYLE BIRLIKTE TEMIZLIKCI OLARAK ISE BASLAYACAK.BELEDIYE BU GARDASLARIMIZIN TEMIZLIK KABILIYETLERINI KESFETMIS.SADECE BIZLER SEVIYELI BIR ORTAMDA SOHBET EDEBILELIM DIYE,SITEDE MASALLAH PISLIKLERE HIC FIRSAT VERMIYORLAR.
KOMPLOCULUGA GELINCE UZAKTAN GONUSMA GELIVER YANIME SENNEN GÜRES TUTCEM.HODRI MEYDAN LEN SENE :lol: :lol: :lol:

CAGLAYAN
24.06.2005, 11:34
Baskan Lütfi Ünal Hakkinda O kadar güzel DUYGU dolu misralar varki Inandirici degil Hepsi Gercek...
SENI SEVIYORUZ GÜZEL INSAN.......

CEVIK
24.06.2005, 11:41
Baskan Lütfi Ünal Hakkinda O kadar güzel DUYGU dolu misralar varki Inandirici degil Hepsi Gercek...
SENI SEVIYORUZ GÜZEL INSAN.......

İMZA VE AYNEN KATILIYORUM CAGALYAN ABİMİZE

LütfiÜnal
24.06.2005, 11:46
SÖNMEZ DE DIGER DEGERLI GARDASLRIMLA AYNI GÜZEL ÖZELLIKLERE SAHIP.AYRIYETEN COK MISAFIRPERVER.COK SICAKKANLI GÜZEL VE AKICI BIR KONUSMA USLUBUNA SAHIP.BU SAYEDE KARSISINDAKI INSANI CABUKCA IKNA EDEBILIYOR.AYNI ZAMANDA COK KISA ZAMANDA DURUMA GÖRE HAREKET EDEBILIYOR.
INSANLARIN BIRIBIRINDEN UZAKLASTIGI,CINNET GECIRDIGI;CINAYETLERIN EKSIK OLMADIGI BÜYÜK ISTANBULDA AILESININ BIRLIGINI SAGLADIKTAN SONRA SIVASLILARIN BERABERLIGI ICIN CABA SARFEDIYOR.BU ESNADA TAM ANADOLU KADINI OLAN BACIMIZINDA DESTEGINI UNUTMAMAK LAZIM.COK IYI SEKILDE YETISTIRDIGI GÜZEL OGLU FURKAN YEGENIMDE GELECEGIN BEYEFENDISI OLMAYA SIMDIDEN ADAY.INSALLAH GARDASIMIZIN EVINE YAKINDA BEREKET GELECEK SIMDIDEN BACIMA SIFALAR DILIYORUM.ALLAH SAGLIKLI SIHHATLI VE UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR NASIP ETSIN.
SÖNMEZ GARDASIMIN TEK YANLISI YEMEK YERKEN COK ASIRI YIYOR VE ASANSÖRÜN DÜSMESINE SEBEP OLUYOR. :lol: :lol: AMA BACIMIZIN YAPMIS OLDUGU O GÜZEL SIVAS YEMEKLERINIDE AZ YEMEK IMKANSIZ.ISTE YINE AKLIMA GELDI CORBA,HINGEL,ERISTE DAHASINI SAYAMAYACAGIM BEN ISTANBULA GIDIYORUM.

SONMEZ
24.06.2005, 11:59

O BİR BASKAN.........

ÇAĞLAYAN ABİ;
SICAKKANLI, ESPRİTÜEL, DOĞAL, ÇAPKIN,....HALA MEDENİ
DURUMUNU NET OLARAK KİMSENİN BİLMEDİĞİ BİR ABİMİZ...

KENDİ KOMPLOLARINI KAMUFLE ETMEK İÇİN;
BAŞKALARINA (LÜTFİ BAŞKANA) KOMPLOCU İTHAMINDA
BULUNAN; ŞANTAJ VE MONTAJ UZMANI BİR ABİMİZ....

SENİ SEVİYORUZ ÇAĞLAYAN ABİ..........

ergin
24.06.2005, 15:20

Sevgili Hakkı Müdürümle epeydir tanışıyoruz.Ancak yüzyüze ist.da ki sarıyer maçından yeğenlerimle dönerken karşılaştık.
Arabamla otobandayız,yanımda yeğenlerim.Cep çaldı....''aloğ..erginciğim şu anda neredesin''? otobanda buluştuk ve çay içmeye İzmit'e girdik.İşyerindeyiz.Bizzat yeni demlettiği nefis çaylarla sohbetimizi renklendirerek birbirimizi tanıdık.

Dost ve sohbet canlısı,samimi ve içten ,Sohbeti gökkuşağı kadar renkli,onurlu ve helal ekmek parası kazanmaya kendini adamış ve bulunduğu konuma alınteri dökerek,adı gibi hakkıyla gelmiş değerli bir kardeşimdir.Kendisine saygı,sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

LütfiÜnal
24.06.2005, 15:25
ERGIN GARDASIMLADA TANISIP SOHBET ETME FIRSATIM OLDU.ERGIN GARDASIMDA UZUN ZAMANDIR SIVASTAN AYRI YASASA BILE HER SIVASLI GÖRDÜGÜNDE SIVASI TENEFFÜS EDEN EFENDI DÜRÜST VE GÜVENILIR BIRISI YANI HAS SIVASLI.
AYDIN GÖRÜSLÜ GENIS UFKU OLAN GARDASIM ISLERINDEDE BASARILI ALLAHTAN BASARISININ DAIM OLMASINI DILIYORUM.

ergin
24.06.2005, 15:59
ERGIN GARDASIMLADA TANISIP SOHBET ETME FIRSATIM OLDU.ERGIN GARDASIMDA UZUN ZAMANDIR SIVASTAN AYRI YASASA BILE HER SIVASLI GÖRDÜGÜNDE SIVASI TENEFFÜS EDEN EFENDI DÜRÜST VE GÜVENILIR BIRISI YANI HAS SIVASLI.
AYDIN GÖRÜSLÜ GENIS UFKU OLAN GARDASIM ISLERINDEDE BASARILI ALLAHTAN BASARISININ DAIM OLMASINI DILIYORUM.

Sevgili Lütfi Abim,kıymetli düşüncelerin için ne kadar teşekkür etsem azdır.Tarif ettiğin değer yargılarına her insanımız kadar bende layık olmaya çalışıyorum.
Lütfi abi,samimiyetle yazıyorum,tüm ömrüm boyunca tanışma ve konuşma onuruna eriştiğim bir kaç beyefendi insandan biridir..Hiç karşılaşmayan biri,kendisinin site avatarında ki güzel fotoğrafından lütfi abinin pir-u pak temiz yüzünden kişiliğini ve değerini anında anlatır...
Umarım tekrar karşılaşıp geniş sohbet etme imkanımız olur.
Derin Saygılarımla Lütfi Abi...

S.Yildiz
24.06.2005, 17:08
Bu sitedekileri insanlarin cogunu tanimasamda, Ergin bey’le sans eseri tanistim.
Cok beyefendi biri, kibar, saygili ve guvenilir bir insan..

HakkıTİMUÇİN
24.06.2005, 17:20
Sevde58 hanımla dev bayrak kampanyası sırasında internet ten tanıştık..

kendisi son derece nazik ve Sivas için birşeyler yapmaya çalışan bir hemşerimiz... Yurtdışında olmasına rağmen bayrak kampanyamıza destek olmak için epey uğraş verdi ve kampanyamıza önemli katkı sağladı..kendisine buradan tekrar herkes adına teşekkürlerimizi iletiyorum...İnşallah ilerleyen zamanlarda sitemizde daha aktif olur ve kendisini bizlerde daha yakından tanırız..

Not: bu arada sevde58 hanıma sivasspor orjinal ürünlerinin temini konusunda bir yardım için söz vermiştim....işlerimin yoğunluğundan bu sözümü yerine getiremedim...ona karşı çok mahçubum...özür diliyorum :oops:

S.Yildiz
24.06.2005, 18:02
Sevde58 hanımla dev bayrak kampanyası sırasında internet ten tanıştık..

kendisi son derece nazik ve Sivas için birşeyler yapmaya çalışan bir hemşerimiz... Yurtdışında olmasına rağmen bayrak kampanyamıza destek olmak için epey uğraş verdi ve kampanyamıza önemli katkı sağladı..kendisine buradan tekrar herkes adına teşekkürlerimizi iletiyorum...İnşallah ilerleyen zamanlarda sitemizde daha aktif olur ve kendisini bizlerde daha yakından tanırız..

Not: bu arada sevde58 hanıma sivasspor orjinal ürünlerinin temini konusunda bir yardım için söz vermiştim....işlerimin yoğunluğundan bu sözümü yerine getiremedim...ona karşı çok mahçubum...özür diliyorum :oops:

Guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim Hakki bey, asil ben size hersey icin tesekkur ederim, bana her konuda yardimci oldunuz..

Verdiginiz sozu unutmadim :lol: ama insallah bu persembe sivastayim, eger orda istediklerimi bulamazsam geri dondugumde sizi bu konuyla tekrar rahatsiz edebilrim.. :lol:

badboy
24.06.2005, 19:04
yav gardaşlar biri de beni anlatsın
gariban kaldım bu yaban ellerde
hiçmi bir tanıdık sivaslı yok

ergin
24.06.2005, 20:02
Bu sitedekileri insanlarin cogunu tanimasamda, Ergin bey’le sans eseri tanistim.
Cok beyefendi biri, kibar, saygili ve guvenilir bir insan..

Sevde58 hanımefendiye teşekkürlerim bir borçtur.Farklı anlaşılmasın ama bilmiyorum o kadar varmıyım,yine de sağolsun.

Tanışmamız hakikaten'' milyonda bir olabilecek bir tesadüf''.Kendisi için aynı değer yargılarım geçerli olmakla beraber yurt dışında yetişmiş ama özünden,kökünden asla kopmamış,kendisini yetiştiren,araştıran ve yeniliklere açık,yaşadığı ortamı sorgulayan,düşünen ve düşündüklerini paylaşmayı seven,haksızlıklara sessiz kalmayan bir Türk hanımefendisi..İnanın,Türkiye' de yetişen kendi dengi bayanlardan daha ileri görüşlü ve çalışkan...Selamlarımla...

skywriter
24.06.2005, 20:15

Hakki abi utandirdin beni, cok tesekkur ederim guzel yazin icin :roll:
Cevik abi, sen de cok sagol. Ama bundan sonrasi icin seni uykusuz birakmayacagima dair soz veremem :wink:

S.Yildiz
25.06.2005, 11:38
Sevde58 hanımefendiye teşekkürlerim bir borçtur.Farklı anlaşılmasın ama bilmiyorum o kadar varmıyım,yine de sağolsun.

Tanışmamız hakikaten'' milyonda bir olabilecek bir tesadüf''.Kendisi için aynı değer yargılarım geçerli olmakla beraber yurt dışında yetişmiş ama özünden,kökünden asla kopmamış,kendisini yetiştiren,araştıran ve yeniliklere açık,yaşadığı ortamı sorgulayan,düşünen ve düşündüklerini paylaşmayı seven,haksızlıklara sessiz kalmayan bir Türk hanımefendisi..İnanın,Türkiye' de yetişen kendi dengi bayanlardan daha ileri görüşlü ve çalışkan...Selamlarımla...

AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...[/quote]

Ergin bey'e bu dusuncelerinden dolayi cok tesekkur ederim..

ElbeyLi58
25.06.2005, 11:44
GELDE ELBEYLİYİ ANLAT NASIL VE HANGİSİNİ ANLATIIM :?:

BU BİR ....................... NE DEYİİM SİZ TAHMİN EDİİN

BU BİR........................
abi anlat ben neyim......... :roll: :roll: :roll: :roll:

ElbeyLi58
25.06.2005, 11:45
Baskanim allah razi olsun , o sizin güzelinis

ElbeyLi58
25.06.2005, 11:46

cevik abi hmm... :roll:
cevik abi Baskanimin tam beni iyi analeys etmis sagolsun

ElbeyLi58
25.06.2005, 11:48

HAYIRDIR TEYFIK GARDAS BILMEDIGIM SEYLERMI VAR. MILLETE YANLIS BILGIMI VERDIM YOKSA. :( :( :([/quote]
Baskanim siz beni nasil biliyorsanis ben ögleyim :wink:

HakkıTİMUÇİN
25.06.2005, 16:27
yav gardaşlar biri de beni anlatsın
gariban kaldım bu yaban ellerde
hiçmi bir tanıdık sivaslı yok

Sevgili badboy

seninle tanışmak henüz nasip olmadı ama, tüm sivaslılar gibi özü sözü bir mert bir delikanlı olmalısın...

Son zamanlarda sitede bayağı aktif görüyorum senide...İnşallah böyle devam edersin...Herkes biribirini daha iyi tanımaya baslayacak..

Bu sitede başlayan dostlukların bir ömür sürmesi dileğiyle......

serhankaburcuk
25.06.2005, 16:40
Şimdi bende sevgili başkanımız hakkında birkaç cümle yazayım..

Başkanımız hakkında ne yazılabirki bilmiyorum;Kendisi bütün övgüleri hakediyor....

Kendisi İstanbulda Sarıyer maçında bizzat yüzyüze tanıştık.Süper bir İnsan ,delikanlı bir Sivaslı,Beyfendi bir insan,Sivaslı gibi babayiğit,Bizimle çok ilgilendiler kendileri aslında İstanbulda misafir olmalarına rağmen bize çok ilgi gösterdiler kendilerine teşekkürlerimizi tekrar borç biliyoruz...Ve başkanımızı En kısa Süre içerisinde Sivasta görmek istiyoruz...

1967_CLUB_ÖZGÜR
25.06.2005, 16:48
Şimdi bende sevgili başkanımız hakkında birkaç cümle yazayım..

Başkanımız hakkında ne yazılabirki bilmiyorum;Kendisi bütün övgüleri hakediyor....

Kendisi İstanbulda Sarıyer maçında bizzat yüzyüze tanıştık.Süper bir İnsan ,delikanlı bir Sivaslı,Beyfendi bir insan,Sivaslı gibi babayiğit,Bizimle çok ilgilendiler kendileri aslında İstanbulda misafir olmalarına rağmen bize çok ilgi gösterdiler kendilerine teşekkürlerimizi tekrar borç biliyoruz...Ve başkanımızı En kısa Süre içerisinde Sivasta görmek istiyoruz...

LütfiÜnal
28.06.2005, 08:59
SERHAN GARDASIMIN ICINDEKI GÜZELLIKLER YÜZÜNE YANSIMIS.ALLAH NAZARDAN GORUSUN YIGIDIMI.MASALLAH TAM SIVASLI BIR BABAYIGIT.O KADAR IYI BIR TRIBÜN REISIKI TARAFTARI RAKIBI VE FUTBOLCULARI ANINDA OKUYUP CÖZEREK NASIL TEZAHÜRATI NE ZAMAN YAPILACAGINI ANALIZ EDEREK HEM TRIBÜNLERI HEM TAKIMI ATESLIYOR.90 DAKIKA HIC DURMADAN DESTEK VERIYOR.MAC ESNASINDA SERHAN GARDASIMIN O HARARETLI HAREKETLERINE BAKMAKTAN MACI IZLEYEMEDIM.ZATEN BIR DEFA GÖZÜNÜZ TAKILDIMI KENDINIZI MACA KONSANTRE EDEMIYORSUNUZ.
INSALLAH BIR DAHAKI GÖRÜSMEMIZDE BU GÜZEL INSANLA DAHA FAZLA
SOHBET IMKANI BULURUM.(LAF ARAMIZDA COKTA YAKISIKLI BENI 25 YIL ÖNCESINE GÖTÜRDÜ :lol: :lol: )
SERHANIN SIVASSPOR ASKIYLA DOLU OLAN YÜREGINDEN ÖPÜYORUM.

CEMILAKTURK
28.06.2005, 10:14
Gurur duyacağımız,işte SİVAS'lı diyebileceğimiz bir hemşehri Lütfi Ünal.
Pozitif enerjisi ,müthiş aktivitesi,üretkenliği ile çevresine sürekli ışık saçan
gurbetteki medarı iftiharımız.Birikimlerini sürekli artıran,kendini sürekli geliştiren bunları iş dünyası,hemşehrileri,SİVASSPOR 'lularla yapıcı şekilde paylaşan bir mizaç karakter yapısı.İncitmeden,kırmadan yapıcı mesajlarını veren bir değer.Yani adam gibi adam,hemşehri gibi hemşehri,
Yiğido gibide bir yiğido Lütfi Ünal kardeşimiz.Aramızda Lütfi Ünalların çoğalması dileklerimle.Herkese selamlar.

HakkıTİMUÇİN
28.06.2005, 10:22
Gurur duyacağımız,işte SİVAS'lı diyebileceğimiz bir hemşehri Lütfi Ünal.
Pozitif enerjisi ,müthiş aktivitesi,üretkenliği ile çevresine sürekli ışık saçan
gurbetteki medarı iftiharımız.Birikimlerini sürekli artıran,kendini sürekli geliştiren bunları iş dünyası,hemşehrileri,SİVASSPOR 'lularla yapıcı şekilde paylaşan bir mizaç karakter yapısı.İncitmeden,kırmadan yapıcı mesajlarını veren bir değer.Yani adam gibi adam,hemşehri gibi hemşehri,
Yiğido gibide bir yiğido Lütfi Ünal kardeşimiz.Aramızda Lütfi Ünalların çoğalması dileklerimle.Herkese selamlar.

+ İmZa

LütfiÜnal
28.06.2005, 10:35
CEMIL AKTÜRK KARDESIMIZ BU SITEDE ILK TANISTIGIM INSANLARDAN.KENDISINI SAHSEN TANIMA FIRSATIM OLMADI AMA BEN CEMIL KARDESIMI SANKI SENELERDIR TANIYOR GIBIYIM.
CEMIL COK SEVIYELI DÜRÜST CALISKAN VE SIVAS FANATIGI BIR KARDESIMIZ.AHLAK DEGERLERINE COK ÖNEM VERIYOR BUDA KENDISININ DEGERINI DAHADA ARTIRIYOR.CEMIL KARDESIM COK DUYGUSAL VE KARSISINDAKI INSAN TARAFINDAN AYNI TEPKIYI GÖRMEZSE CABUKCA ALINGANLASIYOR BUDA ONUN DUYGUSALLIGINI OYANLIYOR.KENDISINI ILK GÜNDEN BERI COK SEVIP SAYGI BESLEDIGIM CEMIL KARDESIMI SITEMIZDE HADA FAZLA GÖRMEK ISTIYORUM.BENIM ICIN BESLEDIGINIZ OLUMLU DÜSÜNCELER ICIN HEPINIZE TESEKKÜR EDIYORUM.SIVASLI GIBI OLMAYA CALISIYORUM.
CEMIL KARDESIMIN ALLAH ISINI RAS GETIRSIN.

HakkıTİMUÇİN
28.06.2005, 10:39
Cemil gardas...

Temmuz ayında (temmuz 12-16) izmirdeyim...irtibat bilgilerini verirsen..seninlede tanışmak isterim...Yalçın abiyide (İzmirliyiğido) alır körfeze karşı çaylarımızı yudumlarken sivas muhabbeti yaparız...

narin
29.06.2005, 15:55
kimi anlatsam.?

blueways
29.06.2005, 16:05
açıkcası kimseyi tanımıyorumki anlatayım

mesocan
29.06.2005, 16:08
Sen gagko58 abimi anlatacaksın narin... yardımcı olayım istersen...

O var ya o.. İnsanlara kendini şirin gösteren bi zalımdır... Benim gözümde Hitler'den farksız bir faşist diktatördür... Öğlen saat 11.30 da etli ekmek muhabbeti yapabilecek kadar acımasız bi insandır...

İnsandır derken bile elim varmıyo.... Gardaşı olmadan etliekmekleri yiyip ayranları höpürdeten "Erol Taş" misali Kötü Kahraman... Ahirete kalmadan bu dünyada soracam hesabımı senden... Hani eskiler derler ya ".......... düşmesin" diye... Ya düşseydi :lol:

Peki hiç mi iyi huyu yok bu adamın?
Yaptırdığı bayrak.. Sivas sevdası... Forumda yazılarını okurken her daim suratımıza kazandırdığı gülümseme... Haşin bakışları...
Sen bizim bitanemizsin....... :)

işte gagko58'i böyle anlatabilirsin....

dilaraa
01.07.2005, 03:43
hımmmm....... :roll:

tanımıyorumkii :roll:

KEREM_58_34
01.07.2005, 08:49
DİLARAA BEN SENİ TANIYORUM GALİBA AMA TANIMASANDA FARKETMEZ SİVASLISIN O YETER ÇÜNKÜ SİVASLILAR HER ZAMAN EN İYİDİR.

HakkıTİMUÇİN
01.07.2005, 09:21

[i]O var ya o.. İnsanlara kendini şirin gösteren bi zalımdır... Benim gözümde Hitler'den farksız bir faşist diktatördür... Öğlen saat 11.30 da etli ekmek muhabbeti yapabilecek kadar acımasız bi insandır...

İnsandır derken bile elim varmıyo.... Gardaşı olmadan etliekmekleri yiyip ayranları höpürdeten "Erol Taş" misali Kötü Kahraman... Ahirete kalmadan bu dünyada soracam hesabımı senden... Hani eskiler derler ya ".......... düşmesin" diye... Ya düşseydi :lol:

OLMAZMI MESOS.. CANOS..DORİTOS..ÇİTOZ..
BİRKAÇ İYİ HUYUM VAR TABİKİ....

MESELA..ÇOK İYİ ETLİEKMEK YERİM...YAZIN HER DAİM KLİMA GİBİYİMDİR (BUZ GİBİN ESPRİKLERİMLE)...İKİ PORSİYON ETLİEKMEĞE BANAMISIN DEMEM....İYİ DANS EDERİM...İYİ ISRAR EDERİM...HA UNUTMADAN BELKİ GÖZDEN KAÇMIŞTIR...ÇOK İYİ ETLİEKMEK YERİMMMMMMM... :lol: :lol: 8O 8O 8O :lol: :lol:

CEMILAKTURK
01.07.2005, 11:24
Burnumuzda tüten,köklerimizin memleketi SİVAS sürekli yurt içi ve dişı
göç verdi,her birimiz yaşam mücadelesinde bir yerlere savrulduk,memleket,hemşehri özlemleri,hasret giderme duygularımız içimizde depreşti durdu.Bulunduğumuz yerlerde SİVASSPOR'umuzun başarılıları ile sevindik,başarısızlıklarında üzüldük ama çevremizde hemşehri yokluğundan bu duyguları paylaşamadık,hep içimizde kaldı.
Sonra ne oldu biliyormusunuz? aslan gibi bir hemşehrimiz çıktı RÜŞTÜ ELMAS.Yıların ihtiyacına cevap vererek,fedakarca çalışarak,gecesini gündüze katarak bu güzel siteyi arkadaşları ile birlikte oluşturdu.Bizleri
SİVASSPOR sevgisi altında buluşturdu.Sitemizin daha iyi ve güzele gitmesi içinde hala çalışmalarına ,ilk günkü heyecanla devam etmekte.Tüm hemşehrilerim adına kendine teşekkürü bir borç bilirim.
İnce,kibar,zarif ,aktif,yüreği SİVAS,insan,hemşehri sevgisi ile dolu bu güzel insana en iyi dileklerimle selamlar sevgiler.

zafercc
01.07.2005, 11:30

[i]O var ya o.. İnsanlara kendini şirin gösteren bi zalımdır... Benim gözümde Hitler'den farksız bir faşist diktatördür... Öğlen saat 11.30 da etli ekmek muhabbeti yapabilecek kadar acımasız bi insandır...

MESELA..ÇOK İYİ ETLİEKMEK YERİM...YAZIN HER DAİM KLİMA GİBİYİMDİR (BUZ GİBİN ESPRİKLERİMLE)...İKİ PORSİYON ETLİEKMEĞE BANAMISIN DEMEM....İYİ DANS EDERİM...İYİ ISRAR EDERİM...HA UNUTMADAN BELKİ GÖZDEN KAÇMIŞTIR...ÇOK İYİ ETLİEKMEK YERİMMMMMMM... :lol: :lol: 8O 8O 8O :lol: :lol:

abi kısmetse bi gün senle etli ekmek yiyelim mesoyuda alalım bende cok yerim, bakalım kimdaha cok yicek (büyük ödülde sınırsız etli ekmek olsun)

HakkıTİMUÇİN
01.07.2005, 11:35

abi kısmetse bi gün senle etli ekmek yiyelim mesoyuda alalım bende cok yerim, bakalım kimdaha cok yicek (büyük ödülde sınırsız etli ekmek olsun)

zafercim emrin olur...İzmite bekliyorum..sınırsız etliekmek

zafercc
01.07.2005, 12:21
o bir yenice obir rapboy o bu sitenin neşe pınarı=rapboym cihadm seni sevmeyen ölsün

galadriel hatun, orman diyarının prensesi, mesocanın minig guşu (şuan sivasta geziyor bisi yalnız bıraktı) Mesleği öğrencilik lakin çok çalışkan olduğu için okuldan cok pc başında...

(gakgo abi askere giderken inşallah her yerde 4 saat ihtiyac molası vercem goruşmek usre :lol: gel şubat gel)

serhankaburcuk
08.07.2005, 14:36
SERHAN GARDASIMIN ICINDEKI GÜZELLIKLER YÜZÜNE YANSIMIS.ALLAH NAZARDAN GORUSUN YIGIDIMI.MASALLAH TAM SIVASLI BIR BABAYIGIT.O KADAR IYI BIR TRIBÜN REISIKI TARAFTARI RAKIBI VE FUTBOLCULARI ANINDA OKUYUP CÖZEREK NASIL TEZAHÜRATI NE ZAMAN YAPILACAGINI ANALIZ EDEREK HEM TRIBÜNLERI HEM TAKIMI ATESLIYOR.90 DAKIKA HIC DURMADAN DESTEK VERIYOR.MAC ESNASINDA SERHAN GARDASIMIN O HARARETLI HAREKETLERINE BAKMAKTAN MACI IZLEYEMEDIM.ZATEN BIR DEFA GÖZÜNÜZ TAKILDIMI KENDINIZI MACA KONSANTRE EDEMIYORSUNUZ.
INSALLAH BIR DAHAKI GÖRÜSMEMIZDE BU GÜZEL INSANLA DAHA FAZLA
SOHBET IMKANI BULURUM.(LAF ARAMIZDA COKTA YAKISIKLI BENI 25 YIL ÖNCESINE GÖTÜRDÜ :lol: :lol: )
SERHANIN SIVASSPOR ASKIYLA DOLU OLAN YÜREGINDEN ÖPÜYORUM.

Başkanım bu güzel yazınız beni çok duygulandırdı ...Çok teşekkür ediyorum...Gerçekten bende aynı duyguları sizler için besliyorum...En kısa zamanda Sizi ve diğer dostları Sivasta görmek istiyoruz...

................SAYGILARIMLA.. ..........

GeCeVeMaVi58pRf
18.08.2005, 16:11
ben size birinden bahsedecem bilin bakalım kim? deli derler ona herkese dayılanır büyük küçük demez dalasır...?kim bu bili bakım...

GeCeVeMaVi58pRf
21.08.2005, 16:14
size bir ipucu lakabı kene diye anılır bu sıralarda?

1967_DERNEK_10UR
21.08.2005, 16:39
BİZİM DELİ DOLU RAPÇIMIZ NEŞE KAYANAĞIMIZ NAM-I DİYAR ADI:ARİF SOYADI:YILMAZ..:D

serhankaburcuk
21.08.2005, 16:39

Tabiki tanıdım...Kene denince akla bir kişi gelir o 'da ARİF...

ilteriş58
23.08.2005, 13:56
kaptan 58,

tıpkı benim gibi bir türk milliyetçisi.
bayrağa, vatana, millete sahip çıkan birisi.
türklüğe ve kızılelmalarına gönülden bağlı olan birisi...

ReDYiGiDo
23.08.2005, 14:01
......+.......

ilteriş58
23.08.2005, 14:09
......+.......

hönk?????????????????????????? ???????????????????????

abi sen burada beni mi anlattın? :)

GeCeVeMaVi58pRf
23.08.2005, 15:45
helal olsun nasılda anladınız dımı arıf oldugunu... ayrıca su yazıları bıraz daha kucuk yazsak olmazmı...

RaP_BoY
25.08.2005, 18:19
gece mavisi gardaş seni fazla tanımıyorum ama fark etmez sende bizdensin

zafercc: ortadogunun we balkanların en iyi abisi

ultrasivas_58 : onur abim ortamların şahı siwasın psikopatlarından

kartal_58 : siwasın medeni iftarı halayda kim gelse onun için fısssssssssss

efsanedavulcu : kendisi bir böcek manyagıdır böcek gördügü zaman dayanamaz böceklere göstermiş oldugu sewgi we şewkatle tanınır ayrıca bir dawul canawarı

kerem_58_34 : kendisi tam bir açççç...aç gelmiş aç gidecek

anti_code_58 : kendiside ayrı bir manyak :=))))

1967_dernek_mustafa : babamız bide bizi nüfusuna geçirme işini ertelemese :=)))

ayhan_58 : durmadan dişi agrıyo adamın :=))))

erhan_58 : laa denmesine deli oluyo :=)))

hemso_58 : iyi çocuktur namazında niyazında kendisine özel çapkınlık dersi wericem :=)))

kaptan-58 : kaptan sana otobüs alacam en yakın zamanda sayısaldan we atyarışından para çıksın söz otobüsün benden :=)))

bizide biri anlatır heralrde muhahahahhahahah :=))))

kangalli_irfan_almanya
25.08.2005, 19:14
ne anlatiyim senin hakkinda fazla tanimiyom ;)
bildigim sey RAP cisin adin arif abi yanlisim varsa düzelt haaaaaaaa en önemlisini unutuordum keneler ah keneler (hala ne oldugunu bilmiyorum su kenenin ama neyse )

gurbetten saygi ve selamlarala .........

RaP_BoY
26.08.2005, 08:40
ben arif degilim puhahahahahha benim adım cihad arif başka biri sen yanlış anlamışsın ama neyse bişey olmaz arifte müslüman ismi nerde olsa :=))))
olimpiyata maça geleceksen rapçi arifi gösteriyim ben sana adam siwasın kabsadayılarından adı ARİF soyadı YILMAZ KARGADAN BAŞKA KUŞ TANIMAZ KENDİNDEN BAŞKA AYYYAŞ TANIMAZ....

arifin internette felan işi olmaz ona yasak internet :=)))

erenelibol
05.09.2005, 01:58
walla ben cihad gardasımızı kenelerle tanıdım

Sweetgirl
12.09.2005, 07:10
........... haaaaaaaa en önemlisini unutuordum keneler ah keneler (hala ne oldugunu bilmiyorum su kenenin ama neyse )

gurbetten saygi ve selamlarala .........

irfan kardes kenenin almancasi "ZECKE" belki ozaman anlarsin

sarkislali85
12.09.2005, 15:46
irfan kardes kenenin almancasi "ZECKE" belki ozaman anlarsin

Wallah tanimiyorum seni ama nickinden anladim gadariyla tatli bir gizsin :) wallah ben nickinin yalancisiyim :)

bbptek58
12.09.2005, 15:49
Wallah tanimiyorum seni ama nickinden anladim gadariyla tatli bir gizsin :) wallah ben nickinin yalancisiyim :)
NİCKİNDEN ANLAŞILDIĞI KADARIYLA OZANLAR DİYARI ŞARKIŞLADAN BİR YİĞİDO AYNI ZAMANDA KENDİSİYLE AYNI İLÇEDENİZ

sarkislali85
12.09.2005, 15:53
NİCKİNDEN ANLAŞILDIĞI KADARIYLA OZANLAR DİYARI ŞARKIŞLADAN BİR YİĞİDO AYNI ZAMANDA KENDİSİYLE AYNI İLÇEDENİZ

nickinden bisey anlamadigim ama benimle ayni ilceden olan bir gardasimizdir

gurun_mardin
15.11.2005, 15:45
şarkışlalı seni pek tanımıyorum ama iyi bir insan olduğun kanaatindeyim.

GuNaY
15.11.2005, 16:10
şarkışlalı seni pek tanımıyorum ama iyi bir insan olduğun kanaatindeyim.
çok fazla tanıyamasamda gurbet ellerde sivas meşalesini gururla taşıdığını bir yeni nefere örnek olduğunu düşünüyorum :)

bbptek58
15.11.2005, 16:12
GÜNAY ABİ HER NE KADAR BENİ TANIMASA DA O SİTENİN DEMİRBAŞLARINDAN BİRİSİ

erhan5834
15.11.2005, 16:15

BABA BÜYÜKSÜN YA VARLIĞIN YETER.. SEN ANLATILMAZ YAŞANIRSIN ANCAK İYİKİ VARSIN..

SEMİH-58
15.11.2005, 16:17
kaptan abim iyilikler iyisi herkese elinden geldiği kadar yani öyle bişey işte

FATIMA
15.11.2005, 16:25
kaptan abim iyilikler iyisi herkese elinden geldiği kadar yani öyle bişey işte

valla banada sizi anlatmak düştü ama maalesef sizinle hiç muhabbetimiz olmadı:Diyi birisin galiba www.sivasspor.com da olduğuna göre...

bbptek58
15.11.2005, 16:26
valla banada sizi anlatmak düştü ama maalesef sizinle hiç muhabbetimiz olmadı:Diyi birisin galiba www.sivasspor.com da olduğuna göre...
SİTEMİZİN BAYAN YİĞİDOLARINDAN BİRİ

GuNaY
15.11.2005, 16:27
yegenim... :D zeki ve akıllı yegenim diye söylemiyorum yerine göre konusmasını ve susmasını bilen... neşe kaynağı :)

shadow3458
15.11.2005, 16:27
çok fazla sohbetim ve muhabbetim olmasada iyi kalpli biri diye düşünüyorum.sevgi ve saygılarımı sunuyorum kendisine iyiki var

GuNaY
15.11.2005, 16:31
çok fazla sohbetim ve muhabbetim olmasada iyi kalpli biri diye düşünüyorum.sevgi ve saygılarımı sunuyorum kendisine iyiki var
biraz tersleşme ile başlasada daha sonrasında saygı ve sevgi beslediğim hakan abi... anlayışlı ve olgun bir insan... yeterki dinlesin :D

shadow3458
15.11.2005, 16:39
teşekkür ediyorum günay kardeşim dinlerim merak etme sen :)

berlinli1967
15.11.2005, 16:41
Tabiki tanıdım...Kene denince akla bir kişi gelir o 'da ARİF...
OY KENELER KENELER TOMBUL KENELER ZALIM KENELER ARİF BABA DENİR ALLAHA ONU BİZDEN AYIRMASIN

GuNaY
15.11.2005, 16:43
oooo oyun bu şekilde değilki hani kimse anlatmıyor

FATIMA
15.11.2005, 16:55
oooo oyun bu şekilde değilki hani kimse anlatmıyor :(

dur ben seni anlatayım dayı...iyi birisin işte:D

x_burnley
15.11.2005, 16:57
valla ben gördüğüm kadarıyla herkes mükemmel bir insan herkes hakkında yorum yapmak kelimelere sığmaz

rguler
15.11.2005, 17:22
ben onu sivas fener maçında tanıdım tam bir sivas fanatiği.

hakkı gardaşım ve serhan gardaşım hangi güzel kelimeler yeterki sizi anlatmaya zaten o kadar güzel kelimeyi henüz duymadım.

HakkıTİMUÇİN
15.11.2005, 17:46
ben onu sivas fener maçında tanıdım tam bir sivas fanatiği.

hakkı gardaşım ve serhan gardaşım hangi güzel kelimeler yeterki sizi anlatmaya zaten o kadar güzel kelimeyi henüz duymadım.

teşekkür ederiz gardas...

seninle henüz tanışma fırsatımız olmadı ama...bu hafta ankarada tanışacağız inşallah...

Ama sivas ve sivassporun tam bir aşığı olduğun belli...

ofgurleyuk78
15.11.2005, 18:17
Arkadaalar; ben hiçbirinizi tanimiyorum. Ama tanimama da lüzüm yok zaten. Sizler Sivas'lisiniz. Hepiniz Yigidosunuz. Fazla söze lüzum yok. Hepiniz altin gibisiniz. Selamlar.

Karabük'te yasayan Yigido.

1967_DERNEK_NAİL
15.11.2005, 18:39
kaptannımızda bildiğim kadarıyla damarcı

1967_DERNEK_MUSTAFA
15.11.2005, 19:12
kardeşimdir canımdırherşeyimiz nail tanımanızı isterim

1967_CLUB_ÖZGÜR
16.11.2005, 23:27
kardeşimdir canımdırherşeyimiz nail tanımanızı isterim
NAIL ABIYI ANLATMAYA KELIMELER KIFAYETSIZ KALIYOR...INSAN HİÇ MUHTAC OLMADIGI KADAR KELIMELERE MUHTAÇ OLUYOR...IYIKI VARSIN NAIL ABI

HakkıTİMUÇİN
16.11.2005, 23:30
NAIL ABIYI ANLATMAYA KELIMELER KIFAYETSIZ KALIYOR...INSAN HİÇ MUHTAC OLMADIGI KADAR KELIMELERE MUHTAÇ OLUYOR...IYIKI VARSIN NAIL ABI

haklısın onur....Naili ancak tek bir cümle anlatır oda şu !!!!!!

NAİL ANLATILAMAZ....ANCAK YAŞANIR

dogukan58
16.11.2005, 23:31
herkes birbirinden değerli herkese saygı ve sevgiler

SivasLady
04.12.2005, 01:05
aralarindan birini secmek zor
cünki hepimiz aileyiz
illaki herkezin huyu bir birine benzemez
ama bu ayricaligimiz hepimizi özel biri yapiyor
ben ayricaligimizi degilde benzerligimizi anlatayim
hepimiz bir Sivasliyiz - burda 7 - 77 kadari
mert - yigit - özü sözü bir - dürüst - saygili - sevecen -
hal hatir sayan - bir birini destekleyen - koruyan -
sert olmalarina ragmen yüreklerinin güzel olmasi
saymakla bitmez ancak SIVASli denilir iste :)
burda hepsiyle tanistigim icin mutluyum
______________________________ ____________
Asalet: boyda degil soyda olmali
Incelik: belde degil, dilde olmali!
Dogruluk: sözde degil, özde olmali!
Güzellik: Yüzde degil, yürekte olmali.
DOSTLUK ise ömür boyu olmali

cemal58yiğido
04.12.2005, 21:43
SİVASSPOR.COMDA EN BEĞENDİĞİM KİŞİ BENCE RÜŞTÜ ABİMİZ

______________________________ _____
HAVASI SERT İNSANI MERT SİVASIM

MERİÇ
04.12.2005, 21:50
BEN CEMAL ABİNİN MAÇ SUNDUUNU WE İYİ BİR İNSAN OLDUĞUNU BİLİRİM.AMA BURDAKİ HEPİNİZ ALTIN GİBİ İNSANLARSINIZ

Etem-Murat
04.12.2005, 21:53

katılmamak münkünmü canı ğönülden katıyorum diyenlere

sinan58_34
04.12.2005, 22:01
AHHHHHHHHHH AH BU GUNAY ABI VARYAAA :D :D :D

Etem-Murat
04.12.2005, 22:20

katılmamak münkünmü canı ğönülden katıyorum diyenlere

KATILIM OLURMU BİLMEM AMA BEN YİNR KATILIYOM

ş.usta
22.07.2006, 12:50
ethem abi en son sende kalmış.
ethem abiyle yüzyüze tanışmadık ama şaiir ruhlu birisi olduğunu biliyorum sitemizin olmazsa olmazlarından birisi canayakın samimi tavırlarıyla sevilen bir abimiz.

aykut-akay
22.07.2006, 13:03
s.usta valla bur sevilen tanilan bir abimiz yani tam bir sivasli

FATIMA
22.07.2006, 13:05
Ben size kendimi anlatsam olurmu ?? :D Çünkü bu siteden tanıdığım ve değer verdiğim o kadar çok insan varki kimi anlatsam diğeri yarım kalır:rolleyes:

gokbora
22.07.2006, 13:32
GUZEL BIR FORUM AMA SIRALAMALAR BOZULDUGU ICIN ARAP SACINA DONMUS BIRAZ

aykut-akay
23.07.2006, 01:25
ABICIM HERKEZ AYRI TELDEN CALIYO KIMSE KONU BASLIKLI YAZMIYORKI

PARTNER58AHMET
05.08.2006, 23:36
VALLA KİM KİMİ ANLATIR BİLEMEM AMA BEN KENDİM KİMSENİN HAKKINDA ANLATACAK BİLGİYE SAHİP DEĞİLİM ANCAK BİLİYORUMKİ BURDAKİLERİN HEPSİ SİVASSPORUN TARAFTARI VEYA ÜYESİ

EsMeR
08.08.2006, 19:27
VALLA KİM KİMİ ANLATIR BİLEMEM AMA BEN KENDİM KİMSENİN HAKKINDA ANLATACAK BİLGİYE SAHİP DEĞİLİM ANCAK BİLİYORUMKİ BURDAKİLERİN HEPSİ SİVASSPORUN TARAFTARI VEYA ÜYESİ

Walla Partner58AHMET Kardeşimin Bazı yAzılarını Okudum we Güsel yazılarla we bilqisiyle Ss.com a Katkıda Bulunduqunu düşünüyorum...

Sayqılarımlaa