Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜLENT UYGUN İLE RÖPORTAJ

SivasSpor.Com
16.02.2007, 01:25
http://img265.imageshack.us/img265/3756/uygunr2ng1.jpg (http://imageshack.us/)

Teknik direktörümüz Sayın Bülent UYGUN ile yapmış olduğumuz röportajı yayınlıyoruz...

Kısaca kendinizden bahseder misiniz?
01.08.1971 Sakarya doğumluyum, evliyim bir kız çocuğum var.
Futbola Sakaryaspor altyapısında başladım. Sonrasında Kocaelispor da profesyonel oldum. Sırayla Kocaelispor’da 4 sene, Fenerbahçe’de 4 sene, tekrar Kocaelispor’da 4 sene, sonrasında Trabzon Göztepe Zonguldakspor ve Sivasspor’da futbol hayatımı yaklaşık 30 yaşında noktaladım.

Futbol yaşantımdan sonra 1 sene ara verdikten sonra sivasspora menejer olarak geldim ve su anda teknik direktör olarak görevimi sürdürmekteyim.

Sizce Sivas halkı Sivasspor’a yeterli ilgiyi gösteriyor mu? Taraftar hakkında ne söyleyebilirsiniz ?
Türkcell süper ligde bulunan 18 takım arasında taraftar ortalamalarında biz ilk 5’e giriyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’dan sonraki 5. takım biziz. Seyirci hâsılatına göre bu durumdayız.

Seyirci hâsılatında iyi durumda olmamıza rağmen taraftar anlamında yeterli desteği bulamıyoruz. Seyirci anlamında hicbir sıkıntımız yok, ancak tezahurat anlamında sıkıntı yaşıyoruz. Bunun haricinde taraftarımızın fair-play anlamında olsun, dua anlamında olsun bütün katkılarından memnunuz. Dünya çapında 6 milyon nüfusumuz olmasına rağmen şehir merkezinde yasayan az sayıdaki gencimiz henüz taraftarlı kültürünü tam anlamıyla sahaya yansıtamıyor.
Başkanımız bu konuyla ilgili olarak İstanbul’daki taraftar profilini oluşturmak için özellikle liseli gencleri bu düzeye cıkarmak bir takım çalısmalar yapıyor. Bu calışmalar neticesinde ileriki yıllarda cok güzel taraftara sahip olacagımıza eminim.

Teknik direktör olarak taraftarlardan beklentileriniz nelerdir.
Biliyorsunuz Sivaslılar yıllarca kime sorsanız kangallıyım, Yıldızeliliyim Zaralıyım gibi ilçeleri ön plana çıkararak cevap vermişlerdir. Simdi Sivasspor 1. lige çıktığından beri, Sivassporluyum Sivaslıyım sonrasında ilce isimlerini söylemeye başladılar. Sivasspor son yıllarda Sivaslıya Sivaslıyım deme sevkini tattırmaya başladı. Dolayısıyla biz onlardan stada gelerek gösterdikleri ilgiden memnunuz, tezahüratı da zamanla ilerleteceklerdir. Maddi olarak tabiî ki onlardan cok bir beklentimiz yok, ancak bizlerde diğer illerinde olduğu gibi belediye başkanı ve şehrimizin zengin esnaflarından desteklerimizi bekliyoruz. Örnek verecek olursak komsumuz kayserinin belediye başkanı 6 trilyonu iki takıma eşit olarak paylaştırıyor. Bunun yanı sıra işadamları 1er trilyonu her iki takıma bölüştürerek yardım ediyorlar.

İstanbul’daki Sivaslı iş adamları kendi bütçelerine göre yardımda bulunuyor, ancak asıl yapması gereken Sivaslı iş adamları hiçbir yardımda bulunmuyorlar. Sivasspor Sivas’ın ufkunu açtı, Sivasımızda 4 yıldızlı otelimiz yokken simdi birden fazla otelimiz oldu, havaalanımızın açılmasındaki en büyük etkenlerden birisi yine Sivasspor.
Sivaslı Sivaspor’una sahip çıkmak zorundadır.

Başkanımız Sayın Mecnun Odyakmaz hedefimiz için UEFA açıklamasında bulundu, siz ne düşünüyorsunuz? Mecnun başkan hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Öncelikle Sivaslılara sunu söylemek istiyorum, her Sivaslı birey olarak tek tek olmak üzere Aldullatif Şener gibi bir bakana sahipler ve bakanımıza sahip çıkmak zorundalar bugün muhalefet partileri de dahil bir çok kişi tarafında Cumhurbaşkanlığına aday gösterilmiş, Sivas için birçok yatırımlar yapmış bakana sahipken, bunu görsel ve internet gibi her platformda kendisini tanıtmak,sahip ve destek çıkmak zorundadır.

İkinci olarak, Sivasspor’u bu hale getiren, her manada Sivas ve Sivasspor’a destek çıkan Mecnun baksan gibi bir imparatora sahipler, bu kişilerle birlikte Sivas’ın gelişmesi için caba sarf eden insanları sahiplenmek zorundalar. Sivas için Mecnun Odyakmaz büyük bir şanstır her ile her takıma nasip olmayacak bir kisidir, tabiî ki bu destekler neticesinde Sivasspor’un UEFA gitmesinde hiçbir engel yoktur, bu destekler verilmediği takdirde taraftar o kişilere gerekli protestoyu yerine getireceğini düşünüyorum.

http://img252.imageshack.us/img252/3483/uygunr3cn0.jpg (http://imageshack.us/)

sivasspor.com ‘dan haberdar mısınız? Düşünceleriniz nelerdir?
Sitenizden haberdarım, sitenize üyeyim. sivasspor.org.tr, sivasspor.com. tr gibi sitelerimiz oluştu. Sivaslılar bu gibi sitelerden haberleri takip etmek, bilgilere medya yoluyla istiyor. Dolayısıyla bu oluşum gayet güzel. Bu yaptığınız iş özveri işidir. Bu konuda sizleri tebrik ediyorum.

Tabiî ki burada Sivasspor gelir olarak bir katkıda bulunulmasını istemekteyiz. Gerek ürün satışları, gerekse reklâm satışları gibi katkıların bu siteler sayesinde olacağını düşünüyorum. Sitelerimiz ne kadar büyük olursa gücümüzün de o kadar artacağını düşünüyorum.

Sitelerimiz insanların birlik beraberliğini, tanışıp kaynaşmalarını sağlayacaktır. Gayet güzel ve önemli bir site, başarılarınızı devamını diliyorum.

İleriki yıllarda hedefleriniz nelerdir.
İlerisi için iki hedefim var, birincisi Fenerbahçe takımında genel menajerlik veya teknik direktörlük, diğeri ise milli takımda genel menajerlik veya teknik direktörlük. Tabiî ki bunlar i zamanla ve tecrübeyle olacak isler, ben erken yaşta futbolu bıraktığım için yeterli tecrübeye sahip olmam için önümde uzun zaman olacak.Su andaki hedefim sivasspora nasıl faydalı olabilirim, kendi bilgi ve tecrübelerimden sivasspora neler verebilirim. Sayın Mecnun Odyakmaz ve yönetimine her türlü destek verilirse inanıyorum ki takımımız her türlü hedefine rahatça ulaşabilecektir.

Sizce kadromuz hedeflerimiz için yeterlimi?
Tabiî ki insanlar her zaman daha fazlasını isteyeceklerdir. Ancak ben su anda elimdeki kadrodan memnunum. Diyeceksiniz ki daha fazla takviye gerekiyor mu? O zaman para lazım… Burada konu yine desteğe geliyor.

Para olmadan takviye yapmanın mümkün olmadığını herkes biliyor. Buğun Bursaspor’un bütçesi 18 trilyon, 3–2 yendiğimiz V. Manisa’nın bütçesi 32 trilyon, bizim bütçemiz 9 trilyon. Burada önemli olan hangi bütçeyle hangi isi başardığındır. Bizlerde o kısıtlı bütçeyle kurulmuş en iyi takımla, en iyi şekilde mücadele ediyoruz ve o kadroyla da başarılı bir şekilde mücadele ettiğimiz inancındayım.

http://img252.imageshack.us/img252/9062/uygunr4ti5.jpg (http://imageshack.us/)

Sivaslı işadamlarımız hakkında söyleyecekleriniz nelerdir?
Her Sivaslı Sivas’ına sahip çıkmak zorunda, tabiî ki bizler dışarıdan gelip Sivas için çalışmaya çalışıyoruz, ama her Sivaslı Sivas’ı daha güzel hale getirmek için, doğduğu yere az da olsa hizmetini etmek zorundadır. Sivaslı iş adamları olarak karınca kararınca az çok demeden, ama Sivas’a ama Sivaspor’a Sivas haklına, Sivas’ın eğitimine yani herhangi bir alanına bir şekilde yardım etmek zorunda. Doğduğu bu şehire ufakta olsa bir yatırım yapma mecburiyeti var. Artı olarak sunuda unutmamak lazım, birçok devlete başkentlik yapmış bir şehir, bizler için çok önemli olan cumhuriyetin temellerini attığımız ve Türkiye de kurtuluş savaşımızı kazandığımız bir yerdir Sivas. Özel bir şehrin özel insanları olarak buraya borçlu olduklarını düşünüyorum. Sivaslılığın gururunu yasayan, Sivaslıyım deme şerefine sahip olan insanlar buraya yardım yapmak zorundadır. Miktarı önemli olmadan her türlü yardımı yapmaları gerekmektedir. Yaptıkları bu yardımlar ve faydalar neticesinde Sivas halkı hem kendilerine dua edecek hem de kendisini sahiplenecektir diye düşünüyorum.

Röportaj: Ayhan Bayrak, GuNaY
Fotoğraf: Bekir Bayrak

sedat yildiz
16.02.2007, 01:28
cok guzel bir röportaj olmus begendim tam bir harika

Yiğiter
16.02.2007, 01:32
gerçekten çok hoş bir roportaj olmuşş.bülent uygun önemli noktalara vurguyu yapmış ve haklı konuşmuş..keşke soru sayısı biraz daha fazla olsaydı ama röportajı hazırlayan arkadaşların haklı sebepleri mutlaka vardır....ellerinize sağlık teşekkürler..bu tür roportajların artması dileğiyle....

AMCA58
16.02.2007, 01:38
GÜZEL BİR RÖPORTAJ YAPANLARIN ELİNE SAĞLIK,BÜLENT BEY ÇOK ÖNEMLİ KONULARA DİKKAT ÇEKMEK İSTEMİŞ ÖZELLİKLE SİVASSPORUN, SİVAS VE HALKI İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNA PARMAK BASMIŞ,KENDİSİNE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM BURSADA KENDİSİYLE TANIŞMA FIRSATI BULMUŞTUM ÇOK BEYEFENDİ VE DÜRÜST BİR İNSAN ,BİR SİVASLI OLARAK ÇOK TEŞEKKÜRLER BÜLENT HOCAYA..

ceza_tolga_rep
16.02.2007, 02:14
güsel çalışmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa.

trt yi kınıyorum...

gülkız
16.02.2007, 02:41
Ropörtajı hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık inşallah bu tür aktivitelerin devamını gerçekleştirirler.Bülent UYGUN'un Sivasspor da ister futbolcu olduğu zamanda ister arka planda olduğu zamanda isterse şimdi teknik direktör olarak yadsınamaz emeği vardır.Bir Sakaryalı olarak kendisinin boş boş Sivaslıyım diyenlere ya da orda burda ilçe isimlerini telafuz edenlere memleketlerine sahip çıkması yönünde telkinde bulunması önemlidir.Ailesinden,sosyal hayatından,rahatından ödün vererek gerçekten Sivas ve Sivasspor için çalışması bir çok Sivaslıya-özellikle dedikodu yapmayı çok sevenler ve çalışmayı sevmeyenler için-örnek olmalıdır.Temennisi sadece Sivasspor ile kalmayıp Sivası gelişmesi,kalkınması,ilerlemes i bakımından düşünmesi de önemlidir.Mecnun ODYAKMAZ ve Bülent UYGUN'u kendi takımlarının başında görmek isteyen belli etmeselerde bir çok futbol takımı vardır mutlaka.Çünkü kısıtlı imkanlarla,yetersiz maddi ve manevi şartlarla yapılanlar ortadadır ve bunlar takdir görmektedir.Ama ki Bülent UYGUN her seferinde söz verenlerin sözlerini tutmalarını hatırlatmakta,Mecnun ODYAKMAZ beni dilence durumuna düşürüyorsunuz ya da maçta beraberlik ve galibiyet sonrası primi nasıl ödeyeceğimi düşünüyorum gibi ifadeleri sarfetmesine rağmen onlar iyi niyetlerini sürdürmeye devam etmektedirler.Tabi ki nereye kadar,meçhul...Sivaslı işadamlarına serzenişte bulunması ve Abdullatif ŞENER'in önemini belirtmesi çok yerinde tespitler olmuştur.Bülent UYGUN'a spor hayatında ilk önce Sivasspor için sonra ilerisi için başarılar diliyorum.Hedeflerini bu azim ve kararlılıkla gerçekleştireceğine inanıyorum.

albina58
16.02.2007, 02:42
Ayhan BAYRAK ve Osman GÜNAY'ın ellerine saglık;
Sitemiz için bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.
Röportajdan çıkardıgım üç başlığın daha fazla irdelenmesi gerek,1-seyircilerimizin tam destek vermedigi 2-İşadamlarımızın yeterince destek vermedigi 3-Çok para ile harcanarak kurulan takımların bile başarısız olabilecegi.
-Bence ne kadar para harcaksak harcayalım ama takımın kimyasına uymayan futbolcular karması kursakda başarısız olunur (BJK örneginde oldugu gibi),
-İşadamlarımız maalesef duyarsızdır,senelerdir bunun nedenlerini araştırıyorum ne yazıkki komik bir sonuca varabildim.Memleketimizin köyünden, kentinden çıkıp gurbet ellere varan hemşerimiz azim ediyor,didinip ,ugraşıp çalışarak genelde namusu ile önemli (parasal yönden ) bir şahsiyet oluyor.
Buraya kadar herşey tamam ama beni hayal kırıklıgına ugratan ise o şahsiyetler ile konuşdugumda karşıma çıkan acı veya trajikomik tablo.Nasıl bu kadar başarılısınız soruma verilen yanıt;Ya bizim komşu hasan benim fakirligim ile dalga geçdi, ben azm ettim başardım.Veya;Kafama koydum büyük adam olmayı ve başardım.Peki artık memleketimizin sorunları ne olacak gibi arkasından gelen sorulara ise ''ne sorunları varki '' cevabı alıyorum.Bir bakıma kaçak dövüşerek sorunları görmemezden geliyorlar gibime geliyor.
Yani ben gelecegimi veya çocuklarımın gelecegini garantiledim,gayrısı benim için önemli degile getiriyorlar.Bir bakıma elgördülük yaşam biçimleri veya egoist yaklaşımları kendilerinin yaşam biçimi olmuş ve degiştirmekde imkansız.
-Sevgili bülent UYGUN'un taraftar hakkındaki serzenişi ise en önemli tespittir.Biz az para harcayarak başarılı adımlar attık derken asıl demek istedigi; Biz kendimize inandık ve başkanımızdan yönetim kuruluna huzurlu bir ortam saglayarak başarılı bir yolda gidiyoruz demek istemiş.Burdan yola çıkarak onlara katkı olarak,Huzuru saglamış yönetimimizden,sahadaki futbolcu kardeşlerimize,destek için bizde huzurlu bir taraftar profili çizmemiz gerek.
Başka SİVAS'da yok,başka SİVASSPOR'da yok.
Kendi için çalışıp mezarlarına götürecek İŞADAM'larımızdanda hayır yok.

Engin58
16.02.2007, 05:39
Cok guzel Röportaj olmus ellerinize emeginize saglik basarilar dilerim.Saygilarimla...

HakkıTİMUÇİN
16.02.2007, 08:39
Harika bir röportaj olmuş...
Emeği geçenlerin ellerine sağlık..
Bülent Hoca'yada ayrıca teşekkür ediyoruz

yiğido 07
16.02.2007, 08:52
GERÇEKTEN GÜZEL NOKTALARA BASILMIŞ BÜLENT HOCA SANA ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDERİM AİLENDEN MEMLEKETİNDEN UZAKTA SİVASSPOR İÇİN BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN SİVASIN GELİŞMESİ İÇİN BİRŞEYLERİN YAPIMASINI İSTİYORSUN BENİM ANLADIĞIM KADARIYLA SİVASI SAHİPLENMİŞSİN BİZİM YAPAMADIĞIMIZI SİVASLI İŞADAMLARININ YAPAMADIĞINI YAPIYORSUN SANA YAPTIKLARIN VE YAPACAKLARIN İÇİN MİNNETTARIZ

Flavio
16.02.2007, 09:00
Çalışma için teşekkürler emeğinize sağlık.Bülen Hocam Allah sizi başımızdan eksik etmesin..

cebrail_58
16.02.2007, 09:02
çok güzel bi çalışma olmuş öncelikle bu çalışmada pay sahibi olanlara teşekürler bülent ugunuda cevap larndan dolayo tebrik ediyorum

OLCAY_58_AKKUS
16.02.2007, 09:19
Bülent hoca ne gerekiyorsa hepsini söylemiş.Benim bunun üstüne yorum yapacak bir şeyim kalmamış,ayakta alkışlıyorum.başarılarını devamı ı diliyorum.

CAGLAYAN
16.02.2007, 10:35
Bülent Uygun Hocamiz kisitli ve degerli zamanindan lutf edip Arkadaslarimin sorularini yanitladigi icin Tesekkür ediyor, Röportaji Gerceklestieren ve derleyen Arkadaslarimi kutluyorum. Gercekten güzel bir calisma ellerinize saglik , yoruma gelince Gülkiz ve Albina58 Arkadaslarim cok güzel tespit ve yorumlarda bulunmuslar bu arkadaslarimin yorumlarini büyük bir hazla okuyorum duygu ve serzenislerine harfiyle katiliyorum.

OLCAY_58_AKKUS
16.02.2007, 11:09
TÜM YORUMLARA BAKTIĞIMDA İŞ ADAMLARI İÇİN ÇOK YERİNDE VE HAKLI BİR TEPKİ VAR.SİVAS YENİ BİR OLUŞUM İÇİNDE BU AŞAMA GEÇİLİRKEN İŞ ADAMLARIMIZA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR OLABİLİR.AMA BAŞKA BİR HUSUSTA TAŞIAM SUYU İLE DEĞİRMENİN DÖNMEYECEĞİ.YARDIMLARLA BİR YERE KADAR GİDERİZ.ÖNEMLİ OLAN SİVAS SPORU KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURAN,ALT YAPISI,SAHASI,SEYİRCİSİ,GELİR KAYNAKLARI VE SANAYİSİ İLE SİVAS ŞEHRİNİ GELİŞTİRMEKTİR.YARDIMLAR ALINIRKEN SADECE GÜNÜ KURTARMAYI DEĞİL SİVASSPORUN GELECEĞİ İÇİN DE YATIRIMLAR YAPILMALI.DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEZ İSEK BU GÜNLERE ULAŞACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM.TEBRİKLER BÜLENT HOCA SİVASLI OLUP SİVASTA DOĞAN HEMŞERİLERİMİZİN SİZE BAKIP ÖRENK ALMASI LAZIM.SEN HEPİMİZDEN DAHA BÜYKMSİVASLI OLMUŞSSUN.BAŞARILAR HOCAM YOLUN AÇIK OLSUN.

sivasli_kocak
16.02.2007, 11:13
HELAL OLSUN GUZEL CALIŞMA.... SİVASSPORRRRRRRRRRRR

Besyo_cu
16.02.2007, 11:24
Bi yanlışlıkmı var ne Bülent hoca Sivaslı değilmi :D

altuntas58
16.02.2007, 13:13
[öncelikle bu röportajı yapan kardeşlerimi tebrik ederim ve sevgili kardeşim BÜLENT hocayı cani gönülden kutlarım duygularını samimi olarak yansıtmış sivas ve sivasspor daha güzel nasıl anlatılırki ayrıca sayın bakanımız ŞENER icinde söylediklerine katılıyorum neden bir cumhur başkanıda sivastan cıkmasın kaldıki tüm türkiyenin sevdiği bir insan MECNUN başkan gercekten sivasımız icin bir şanstır diye düşünüyorum ALLAH onu başımızdan eksik etmesin 40 yıllık rüyamizı gercekleştirdi iş adamlarımıza gelince onlardanda rica ediyorum lütfen sivassporumuzu layık olduğu yerlere gelmesi icin yardımcı olalım ÜSKÜDARDAN selamlar

abircan
16.02.2007, 13:17
Sevgili Ayhan Bayrak, Bekir Bayrak ve Osman Günay
ellerinize emeğinize ve yüreğinize sağlık, sivasımız için adı bir şans olan değerli hocamız manajerimiz, futbolcumuz kısacası adı herşeyin yanına yakışan güzel insan Bülen Uygun hocamızla yaptığınız bu samimi röportaj bize umut verdi sitemiz adına yapılan güzel işlerden biri olarak yerini aldı, teşekkürler
Bülent hocamız henüz çok genç daha alacağı çok yol var, umarım hayal ettiği herşey sivasım ve kendisi adına gerçekleşir, ben kendisine ta başından beri güveniyorum, bunu burada adın açtığım başlıklardada belirttim sürekli, çok yetenekli, özverili, sivas sevdalısı bir insan, hepimiz adına bir kezde ben teşekkür ediyorum kendisine, yaptıklarına ve yapacaklarına

OLCAY_58_AKKUS
16.02.2007, 13:18
Bi yanlışlıkmı var ne Bülent hoca Sivaslı değilmi :D

kardeşim kendine gel:) bülen uygun sakaryalı hemşerim benden duymuş olma:)

1967_Dernek_Murat
16.02.2007, 14:49
HELAL OLSUN BÜLNET HOVA YA GEREKENİ SÖYLEMİŞ BİZ DE ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPALIM TRÜBÜBLERDE ŞOV YAPALIM HYDİ SİVASLILAR

izmirliyigido
16.02.2007, 14:53
Bülent Uygun'un samimiyetine, iyi niyetine ve kapasitesine her zaman güvendim, güveneceğim ve sonuna kadar da destekliyorum. İnsanlar ister kabul etsinler ister etmesinler ama SAKARYA'dan her zaman ADAM GİBİ ADAM ve futbolcu çıkmıştır. Saymakla bitmez....Başta hocamız Bülent Uygun, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Turhan Sofuoğlu, Aykut Yiğit, Engin İpekoğlu, Şenol Çorlu daha sayılamaycak kaar çok. Yeni nesil tanımayabilir ama hepside zamanında süper furbolcu olmuş, şimdilerde ise çok iyi teknik direktör ve insan olarak hizmet vermektedirler.

Sakarya'da 5,5 yıl kaldığım için mutluyum, bu insanlarla aynı havayı soluduğum için de şanslıyım. Bülent Uygun'a da mesleğinin zor yollarında başarılar diler, BÜYÜK BAŞKANIMIZ ile beraber adımızı tüm Türkiye'ye YİĞİDOLAR diye söylettikleri için teşekkür ederiz.

Sana inanıyor ve güveniyoruz, Seni SEVİYORUZ sevgili BÜLENT UYGUN...

RüStü ElmaS
16.02.2007, 15:51
Öncelilke Bülent hocamızı değerli vaktinden ayırıp biz taraftarlar için bu soruları yanıtladığı için teşekkür ederim.

Maalesef hocamızında dediği gibi, Sivaslı işadamlarımız gerekli ilgiyi göstermemektedir. Acaba bu hemşerilerimiz ne zaman uyanacaklar ve ne zaman artık Sivasspor ' u kabul edecekler? Sivaslılıklarını göstermek için işadamlarımıza bir fırsat.

Sivasspor' umuzun başında Mecnun Otyakmaz ve Bülent Uygun gibi değerli insanlar oldukça ve yeterli destekler geldiğinde UEFA' da bizim için bir rahatça ulaşabileceğimiz hedef olacaktır.
Hocamızı şu ana kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Bu başarılı röportajda emeği geçen görev arkadaşlarımı kutluyorum.

AyhanBayrak
16.02.2007, 15:54
Burada öncelikle bize bu röpörtaj için güzel ve değerli zamanını ayiran sayin Bülent Uygun'a teşekkürlerimizi arz ederiz.

Kendisi bizlere açik ve net cevaplar vererek, bilmek istediğimiz konularda aydınlattıkları için taraftarlarimiz adina kendilerine teşekkürlerimizi sunar başarilar dilerim.

Herzaman Sivasspor taraftarlari olarak yaninda olduğumuzu kendisini hertürlü şartlarda destekleyeceğimizi bilmelerini isteriz.

HEP DESTEK TAM DESTEK

nazimgulturk
16.02.2007, 16:09
elinize sağlık güzel olmuş röpörtaj
bülent hocama başarılar dilerim

yasin_58
16.02.2007, 16:29
çok güsel olmuş ya elinlize sağlık harikasınız..

bdogan58
16.02.2007, 17:24
Güzel bir röportaj ...Hemde bülent hocayla!!

Güner
16.02.2007, 17:51
Güzel bir röportaj olmuş. Hocamız soruları samimiyetle cevaplamış.
Emeği geçenlere teşekkürler.

Bilmiyorum5
16.02.2007, 18:38
SENİ SEVİYORUZ BULENT UYGUN INSAALLAH BU ACIKLAMALAR SIVASLI IS ADAMALRINA ULASIR ROPORTAJI YAPAN ARKADASLARI TESEKKUR EDIYOR BU ROPORTAJLARIN DEVAMINI DILIYORUM

CÜSSKB-Aynur
16.02.2007, 19:19
Hocamıza, arkadaşlarımızla röportaj yaptığı için çok teşekkür ederiz.

Bu güzel röportajı hazırlayan Ayhan beye ve Günay a teşekkürler.
Fotoğraflarda gayet güzel, ellerinize sağlık.

SONMEZ
16.02.2007, 19:44
Yine güzel bir çalışma olmuş,
bu çalışmanın altında imzası olan arkadaşlarımızı
tebrik ediyoruz ve teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

Bülent Hocamız da, yine her zamanki samimiyetiyle
ve sahipleniş duygusuyla cevaplar vermiş.
Kendilerine de teşekkür ediyoruz.
.
.

SivasLady
16.02.2007, 22:28
SivasSpor yönetiminin sirayla röportaj icin vakit ayirmasi cok güzel
bundan dolayi hepsini kutluyorum ve tsk ediyorum

Hocamiz cok güzel bir sekilde eksik olanlari ifade etmis
bunlar herkesin bilincinde olmasina ragmen malesef cözüm bulunamadi
bir cok is adamlarimiz halen takimimiza ve Sivas`imiza sahip cikmiyorlar
insallah ileriki zamanda hersey daha iyi olur ve gereken yardimlar yapilir

Röportajda emegi gecen herkese cok tskler
ellerine saglik cok güzel olmus :)

FurkaN
16.02.2007, 22:45
Bülent hocaya bize vakit ayırdığı için teşekkürler...
Röportajı gerçekleştiren arkadaşlara da teşekkür ederiz...

çılgın-sedat
17.02.2007, 00:47
çok güzel bir roportaj ellerinize sağlık

Ertugrul
17.02.2007, 02:34
Bülen hocaya yoğun çalışmalarından zaman ayırıp bu güzel röportajı verdiği için
teşekkür ederim.
Hoca Sivasspor'un sorunlarını ve bu sorunların çözüm yollarını kısaca özetlemiş.
Taraftarın eksik desteğinden,kısıtlı bütçeler ile büyük başarılar elde edildiğine
ve işadamlarımızın gereken yardımlarda bulunmayışlarını v.s
Bülent hocayı sorulara samimi ve içten cevaplar verdiği için kutluyorum.
Röportajı gerçekleştiren Ayhan ağbi ve Osman Günay gardaşımıda tebrik ediyorum.
Fotoğraflar ile röportaja görsellik kazandıran Bekir Bayrak beyide ayrıca kutlarım.

Fatih Bayrak
17.02.2007, 02:50
Gerçekten çok güzel anlamli bir roportaj olmuş.
Bülent hocayada gönülden inanarak veridi cevaplar icin teşekkürler.
Emegi gecenler
Röportajda Ayhan Bayrak abime , Osman Günay gardasima
Fotoğrafda Bekir Bayrak abimede candan tesekkürler
Ellerinize saglik

merkez_emre
17.02.2007, 03:04
Seyirci hâsılatında iyi durumda olmamıza rağmen taraftar anlamında yeterli desteği bulamıyoruz. Seyirci anlamında hicbir sıkıntımız yok, ancak tezahurat anlamında sıkıntı yaşıyoruz. Bunun haricinde taraftarımızın fair-play anlamında olsun, dua anlamında olsun bütün katkılarından memnunuz. Dünya çapında 6 milyon nüfusumuz olmasına rağmen şehir merkezinde yasayan az sayıdaki gencimiz henüz taraftarlı kültürünü tam anlamıyla sahaya yansıtamıyor.
Başkanımız bu konuyla ilgili olarak İstanbul’daki taraftar profilini oluşturmak için özellikle liseli gencleri bu düzeye cıkarmak bir takım çalısmalar yapıyor. Bu calışmalar neticesinde ileriki yıllarda cok güzel taraftara sahip olacagımıza eminim.

yıllarca hep aynı besteler cağ dışı kalmış tezahuratlar 20 30 kişilik topluluklar halinde soylendi hocamızın dediği gibi inşallah yonetımın desteği ile bunu ortadan kaldırıcaz....

tykinik58
17.02.2007, 09:07
Evet ya, artık bir tribün kültürümüz olması lazım. BURSASPOR taraftarına hayranım. Şu anda Anadolu kulüpleri içerisinde birtek onların trübinleri birlik ve beraberlik içinde destek veriyorlar, görsel açıdan çok güzel şeyler yapıyorlar..

SEMİH-58
17.02.2007, 15:30
EMEGİ GEÇENLERİN ELLERİNE SAGLIK ÇOK GÜZEL BİR RÖPORTAJ OLMUŞ.

GuNaY
18.02.2007, 01:02
Hocamıza bize zaman ayırdığı ve sorularımıza içtenlikle cevap verdiği için teşekkür ederim,
gerçekten zevk aldığım bir röportaj oldu,

Özellikle Sivas ile söyledikleri çok önemli,
Gerekli kişilerinde kısa zamanda bunun farkına varacağını düşünüyorum

selçuk benli
03.03.2007, 16:29
yürü be bülent uygun seni kim tutar senin ikinci memleketin sivas artık seni öyle tanımaya çalışacaz sivasa ve sana başarılar diliyorum

zaralım 58
03.03.2007, 17:14
BÜLENT UYGUN'A YAKIŞIR BİR RÖPORTAJ OLMUŞ.

TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ

Bilmiyorum5
03.03.2007, 17:51
BULENT HOCAYI SEVIYORUZ HER ZAMAN ARKASINDAYIZ INSALLAH FENERI YENICEZ

Dark Force
03.03.2007, 18:09
sivassporumuz için arayıpta bulunamayacak teknik adamlarından biri uzun yıllar ondan başarılar bekliyoruz....

svssnn
03.03.2007, 20:11
teşekürler iş adamları duyar inşallah

yusuf0532
05.03.2007, 01:14
TEŞEKKÜRLER BÜLENT HOCA FUTBOLCULARA OLDUGU KADAR TARAFTARADA GÜVEN VERİYORSUN ÇOK TEŞEKKÜRLER

yigido_adem
08.03.2007, 10:32
ayhan bayrak abi ve osman gunay abiye cok tesekkurlerimi sunuyorum gercekten bu konulara degindiginiz icin sizlere cok tesekkur ediyorum bu konulara degindiginiz icin de sagolun var olun gercektende bu konular onemli konular hocamiz bulunet uygunada bu konulara degindigi icin onada cook tesekkur ederim gercekten de bizim sivasimiza sivasli is adamlarinin destek cikmasi lazim lutfen onlardan rica ediyorum ne olur sivasimiza sivassporumuza sahip ciksinlar tesekkur ediyor saygilarimi sunuyorum ayrica trt yi de kiniyorum boyle guzel bir roportaji yayinlamamislar baska takimlar olsa yayinlarlar kiniyorum trt yi

a.tepecikli
10.03.2007, 14:07
ağzına sağlık hocam çok güzel röpörtaj sivas spor seninle gurur duyuyor saygılar

ibrahim58
10.03.2007, 15:21
bülent hoca'ya katılıyorum.lakin bir şeyden bahsetmeyi unutmuş.kendisinin de sivasspor ve sivas için çok değerli olduğunu unutmasın.onu çok seviyoruz.allah razı olsun.bülent sen bizim herşeyimizsiniz

ahmetcelik
10.03.2007, 18:32
SIVASSPORA VE SIVASA MADDI KATKI Sivassporun Taraftarlar icin hazirladigi Taraftar Mamüllerini, Tescilleyip ve Pazarlanmasinin bügüne kadar Sivassporun gerceklestirmekte Cok Zorlandigini tahmin ediyorum. Bir Futbol Külübün tabiki Maddi ve Menevi destege ihtiyaci var, amma Sivassporun Finans Elemani varmi yokmu bunu anlayamadik.

Cikar Piyasaya Taraftar icin gereken Mamülleri Topla Taraftarlar dernegini ver Her Hafta bir Tezahurat Kursu yap bu Organizeyi gerisi kendiliginden gelir.

Bütün Ulusal TV Kanallarinda, Internette buna benzer Sanal Piyasada Sivassporun ürünleri pazarlanmali.

Gümrük Kapilarinda ve Hava Limanlarinda ve Oto Garlarda bunun yanisira Güclü ve Yaygin Süpermarket Zincirlerinde neden Sivasspor Taraftari icin Orjinal Trikolar , Bayraklar, Atkilar, Tabaklar, Tesbihler, Bardaklar, Parfümler, Kravatlar, Rozetler, Künyeler, Küpeler, Tras Kolonyasi ve Malzemesi, Yatak Takimlari, Saatler vs. vs. Pazarlanmiyior.

2 defa Yaz Tatilimde Memleketime geldigimde, hemde her gelmemiz Kendi Kendine bir Macera Sirpistan´dan, Yunanistan´dan gecerek Sivassporun Orjinal bir Formasini Katki olsun diye alacaktim, Sivas da kendi Ilimde Spor Magzalarina ve Külübün Satis Noktalarinda Satin Alamadik.
Yani Bulamadik hepsi Sahte Kopya bunu Satanlarda Sözde SIVASSPORLUpeki bunun Zarari kime (Cevap:Sivaslilarin hepsine).
Ilk önce bu Makamlari Isgal eden Kisilerin Kariyeri varmi ne gibi kariyere Sahip bize Katkisi olurmu olmazmi diye bakilmali. CÜNKÜ SIVASSPOR TARAFTARI SAHTE FORMA GIYMEZ GIYMEMELI.

Bazi Futbol Taraftarlarimiza ve Ilgili Kisilere, su Hususu hatirlatmayi gerek duyuyorum. Sanki Beyler bir Bakan veya Milletvekili. Ya kardesim her yerin, her isin kendine göre bir KIYAFETI vardir. Taraftarimiz Takim Elbise ile Maca geliyor Siyah veya Lacivert.
Oturdugunuz Koltuklar nicin Kirmizi Beyaz!!!
En azindan bir Kaskol (Atki) Tak maca git ve Tezahürata Katil Efendice Küfürsüz.
EN BÜYÜK SIVAS BASKA BÜYÜK YOK diye tezahürat yapmayi gerek görmüyorsan hemde 90 dakika senin ne isin var orda, sadece kuru kalabalik. Sanki Cenaze Törenine Katiliyor Bey Efendi.
Lütfen Kimse Alinmasin Sadece biraz Kendi Basina Düsünsen yeter.
Sende Hak verirsin.
Tabiki Bülent Beyin Raportajinda verdigi ikazlar yerli, ama ben Sivasin, Esas Sivasspor olmasi icin, bir cok Madi ve Manevi Konulari Kendimiz Ele almamiz lagzim olduguna inaniyorum.

Hepimiz SIVAS icin SIVASSPOR bizim icin, dileklerimle
Selamlar
Taraftar Ahmet

[

sivaslı kılıç
19.03.2007, 19:44
GÜZEL BİR RÖPORTAJ OLDU BÜLENT HOCE İLE SVAS SPOR İYİ BİR ÇIKIŞA GEÇTİ HELAL OLSUN

OĞUZ
27.03.2007, 22:10
tüm yardımcı arkadaşların emeğine sağlık manyak bir röpörtaj olmuş

EMEĞE SAYGI

yigidomustafa58
08.04.2007, 01:12
Harika bir röportaj olmuş...
Emeği geçenlerin ellerine sağlık..
Bülent Hoca'yada ayrıca teşekkür ediyoruz

katılıyorum tek kelime teşekkürler...

yiğido_rıdvan
16.04.2007, 21:50
bence güzel bir raportaj ama maddi drumu yuksek olan sivaslı vatandaşların biraz yardım etmesini istiyorum ...

ffpolat
19.04.2007, 18:27
bülent abi nasılsın ben fatih polat

merkez_emre
19.04.2007, 18:57
Paylasım için tesekkur ederim :)

nuri_58
16.07.2007, 14:18
çok güzel bir röpörtaj olmuş çok beğendim!!!!!!!

yigido_musta
04.08.2007, 23:46
ewet çok güzel bir çalışma yapmış arkadaşlar ellerine sağlık arkadaşlar

1967_DER_FARUK
04.08.2007, 23:51
güclü sivasspor icin butun yigidolar maca yurt disindan selamlar kral

kozum
12.08.2007, 11:17
röpörtajın güzel olmuş seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

CÜSSKB-Ecem618
24.08.2007, 10:41
Röportaj iyi, Bülent Hoca'ya teşekkürler fakat gündemle ilgili röportajlar yapılsa, yenilense daha iyi olmazmı?? Daha sıcak konular üzerinde yorumlar, röportajlar yapılsa....

Abdullah DuMaN
27.12.2007, 16:09
http://www.youtube.com/watch?v=zCC1v3SW8hE&feature=related

sivas_kangallı
27.12.2007, 16:15
paylaşım için saol............

ibrahim58
27.12.2007, 16:51
röportaj güzel olmuş.emeği geçenlere teşekkürler
asıl önemli olan bülent hocanın ifadeleridir.umarım anlayan anlamışır.

58AYYILDIZ58
01.02.2008, 17:28
cok guzel ama o kisiler okumadiktan sonra neye yarar

nuri_58
01.02.2008, 17:37

...:D...paylaşım için tşk...:D...

Abdullah DuMaN
07.02.2008, 13:22
Şampiyon yapacaktı

Fenerbahçe ile Sivas arasında olumsuz biten Mehmet Yıldız pazarlığının ardından Yiğidoların teknik direktörü Bülent Uygun, ilginç açıklamalarda bulundu. Bülent Uygun, "Mehmet Yıldız'ı alan şampiyonluğu büyük ölçüde garantilerdi. İddia etmiyorum, kesin söylüyorum" ifadelerini kullandı.

merkez_hakan
07.02.2008, 13:27
cok guzel bı röportaj olmuş emegı gecen herkesın elıne saglık

nuri_58
07.02.2008, 13:52

güzel video paylaşım için tşk...;)...

celooz
14.08.2008, 12:42
futbolculuk hayatin taraftarlarin doymadan bitti insallah teknik adamlik yasantin bizi doyuruncaya kadar devam eder hocam...

yusuf0532
24.01.2009, 13:42
sayın bülent uygun sen kişilginden ve karekterinden taviz vermedigin sürece başarılı olacagından eminim hangi takımla çalışırsan çalış başarılı olacagını biliyor ve sana çok güveniyorum bir gün seni milli takımdada gürürüz çünkü kararlı ve çalışkansın

yusuf0532
24.01.2009, 13:44
yusufcuk0532@hotmail.com
hoşcakal

burak_baykal
24.01.2009, 14:55
BÜLEN HOCAMA BAŞARILAR DİLERİM.YİĞİTLERİMİZLE BİRLİKTE YOLA DEVAM BENDE BİR TARAFTAR OLARAK HER ZAMAN DEPLASMAN MAÇLARINA BİLE GİTMEYE SİZİNLE OLMAYA HAZIRIM.