Orijinalini görmek için tıklayınız : Divriğispor'un Acısı Büyük
Divriğispor'un acısı büyük
Üçüncü Futbol Ligi 2. Grup takımlarından Demirçelik Divriğispor, 52 gün önce geçirdiği trafik kazasının yaralarını sarmadan, bugün geçirdiği ikinci kazanın şokuyla sarsıldı.
Gümüşhanespor ile yarın oynanacak maç için Osman Kara yönetimindeki 50 AL 403 plakalı otobüs ile Gümüşhane'ye giderken, Kelkit ilçesine bağlı Pöske Dağı mevkisinde otobüslerinin devrilmesi sonucu kaza geçiren Demirçelik Divriğispor'da olayın üzüntüsü yaşanıyor.
Kulüp yöneticisi Sait Yıldız ile futbolcu Nevzat Öner'in kolunun kırıldığı, yönetici ve futbolculardan oluşan 18 kişinin de çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandığı kazanın ardından Kelkit Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların taburcu edildiği öğrenildi.
UÇURUMA 20 METRE KALA KURTULDULAR
Kazayı hafif sıyrıkla atlatan teknik direktör Nedim Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhanespor maçına giderken Kelkit ilçesine bağlı Pöske Dağı mevkisinde yolun buzlu ve kaygan olması nedeniyle otobüslerinin devrildiğini belirterek, ''Sabah 7-8 gibi Pöske Dağı'nı iniyorduk. Bu sırada otobüsümüz kaydı ve sağa yattı. Yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra, uçuruma 20 metre kala durdu. Çok korktuk, Allah bizi korudu'' dedi.
Çok büyük bir kaza atlattıklarını belirten Karadeniz, ''İlk kazanın yaralarını sarmadan böyle bir kaza yaşamanın üzüntüsünü yaşıyoruz, Allah'tan tek sevincimiz kazada can kaybı olmaması'' dedi.
''MAÇ BÜYÜK BİR İHTİMALLE ERTELENECEK''
Antalya'ya devre arası kampına giderken Konya'nın Seydişehir ilçesinde 52 gün önce de kaza geçirdiklerini bu kazada da 6 futbolcusunun yaralandığını hatırlatan Karadeniz, ''Bu kazanın ardından böyle bir kaza yaşamamız, beni, futbolcularımı, teknik heyeti ve camiamızı psikolojik olarak etkiledi.
Federasyon yetkilileri ile görüştük, yarınki maç büyük bir ihtimalle ertelenecek. Futbolcularımız psikolojik olarak çok etkilendi, kendilerini toparlamaları en az 1,5 ay sürer. Bu durumda lige devam etmemiz çok zor. Başkanımızla da görüştüm. Ligi dondurmayı düşünüyoruz. Bu konuda federasyondan yardım bekliyoruz'' diye konuştu.
özsivasli1903 24.02.2007, 15:38 tüm sivasli hemserilerime gecmis olsun diyorum ...
bu ne ya olmaz ki böyle dikkatsizlik...
SivasLady 24.02.2007, 15:46 hepsine gecmis olsun
rabbim korumus beterinden
insallah bir daha olmaz
umarim bunu pisikolojik olarak en kisa zamanda atlatirlar
ard arda gelen sok futbolculari kesin etkilemistir
maci ertelemeleri cok iyi olur
Arif Coşkun 24.02.2007, 15:59 Geçmiş olsun,yaralılara acil şifalar dilerim.Umarım en kısa zamanda yine sahalarda olurlar.
Divriğispor özel izin istiyor!..
Üçüncü Futbol Ligi 2. Grup takımlarından Demirçelik Divriğispor'un basın sözcüsü Nedim Bozkurt, takımlarının 52 gün içerisinde geçirdiği 2 trafik kazası nedeniyle kadro kurmakta güçlük çektiklerini belirterek, transfer yapabilmek için federasyondan özel izin isteyeceklerini bildirdi.
Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Gümüşhanespor ile oynayacakları maça giderken otobüslerinin devrilmesi sonucu, aralarında futbolcularının ve idarecilerinin bulunduğu 20 kişinin yaralandığını anımsattı.
Kazada yaralanan futbolcularının ve idarecilerinin genel sağlık durumunun iyi olduğunu anlatan Bozkurt, devre arası kampına giderken geçirdikleri kazanın ardından ikinci bir kaza yaşamalarının üzüntü verici olduğunu ifade etti.
Geçirdikleri trafik kazaları nedeniyle futbolcularının psikolojik olarak da yıprandığını belirten Bozkurt, ''Hocamızla yaptığımız görüşmede, futbolcularımızın en az 1 ayda toparlanabileceğini öğrendik. Kazanın yaralarını sarmaya çalışacağız'' dedi.
Özellikle defans mevkindeki futbolcularının yaralandığını ve bu mevkide oyuncu bulmakta güçlük çekeceklerini anlatan Bozkurt, ''Gümüşhanespor maçı ertelendi, büyük bir ihtimalle gelecek haftaki maç da ertelenecek'' diye konuştu.
Bozkurt, ''Yaralanan futbolcularımız nedeniyle kadro kurmakta güçlük çekiyoruz. Bu nedenle transfer yapabilmek için federasyondan özel izin isteyeceğiz. Ligi dondurmayı da düşünüyoruz'' diye konuştu.
By Karayel+58 24.02.2007, 16:50 Tüm Sporcularımıza Geçmiş Olsun MEVLAM saklamış Çok şükür...Yaralı Futbolcularımıza Acil ŞİFALAR wersin RABBİM...Arkasındaki Ailelerine YARADANIM sabır versin.....Yaw ne olacak bakkaldan ekmek alır gibi ehliyet alıyorsun..Son olur inşallah...!!!!!!............. ..............+58
Hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyoruz.
Peşpeşe gelen bu üzücü olaylar, inşallah bir daha
tekerrür etmez.
Federasyonun da gerekli duyarlılığı ve kolaylığı
göstermesini bekliyoruz...!
Ertugrul 24.02.2007, 17:54 Büyük geçmiş olsun,yaralılara Allah'dan acil şifalar diliyorum.
52 gün sonra yeniden böyle acı bir olay ile karşılaştık,Divriğispor kulübümüze
büyük geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın
fructose 24.02.2007, 23:59 Futbolcuların psikolojisi kötü durumda,İnşallah çabuk atlatırlar.
Peşpeşe ikinci kaza. Allah bir daha göstermesin.
sivasli_boy 25.02.2007, 01:24 Evet arkadaslar bende biraz once haberlerde duydum cok uzuldum galiba futbolculardan birininde durumu agırmıs ne diyelim ALLAH acıl sifalar versin adamlar ligden cekilmeyi bile dusunuyorlar...
ceza_tolga_rep 25.02.2007, 01:41 çok zor bir durum gerçekden?inşallah derhal iyileşirlerde yeniden liglerine döneler?bu 2. kaza çok ürkütücü gerçekden?bi kurban kesmeliler valla noluyoo divriğiye????
teknisyen58 25.02.2007, 02:09 eski bir divriği sporun futbolcusu olarak futbolcu arkadaşlarıma ve yönetimine geçmiş olsun dileğimi iletip bir daha başımıza gelmemesini temenni ederim erdal yılmaz
yasin_58 25.02.2007, 10:10 Tüm Futbolcularımıza Geçmiş Olsun.. Valla Bu Ne ya 2 kaza Üst ÜSte.. Allah Korumuş... İnşallah Bİ daha olmas..
kucukfırat 25.02.2007, 10:56 çok büyyük geçmiş olsun allah acil şifalar versin
geçmiş olsun hepimize inşallah bir daha böyle kazakr yaşamyız
oguzhan_oz 01.03.2007, 22:13 futbolcularımızın durumu iyi ama 20 gün işgöremez raporu aldılar coguda sezonu kapattı
1967_DERNEK_MUSTAFA 01.03.2007, 22:15 ŞİMDİ DESTEK ZAMANI O ZAMAN HEP BERABER VARMISINIZ BİR KAMPANYA AÇMAYA
oguzhan_oz 01.03.2007, 22:23 divrigi spor taraftarı oldugunu görmek güzel ama bunu maclara da yansıtmanız lazım en azından kendi evimizdeki maclarda cekirdek sesinden baska bisi gelmio (divrigispor antrönörünn oglu)
geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın
Besyo_cu 13.03.2007, 11:11 Bi kurban falan bişeyler kessinler ya ne bu böle
34boğazören58 13.03.2007, 20:27 Allah beterinden korusun kimseye kaza bela vermesin
son netice ne arkadaşlar haberi olan varmı? federasyon ne karar aldı divriğispor hakında??
oguzhan_oz 21.03.2007, 20:17 maclar askıya alındı karsı takım 3-0 galip sayılacak ligden 1 takım düsecek divrigispor maclara cıkmıcak
Allah beterinden korusun, geçmiş olsun................... :(
yigidomustafa58 13.04.2007, 22:14 geçmiş olsun dileklerimle... aydınlatman için teşekkürler..
Ss--58--Ss 14.04.2007, 00:00 GECMIS OLSUN DILEKLERIMIZLE..... Divriğispor'un acısı büyük
Üçüncü Futbol Ligi 2. Grup takımlarından Demirçelik Divriğispor, 52 gün önce geçirdiği trafik kazasının yaralarını sarmadan, bugün geçirdiği ikinci kazanın şokuyla sarsıldı.
Gümüşhanespor ile yarın oynanacak maç için Osman Kara yönetimindeki 50 AL 403 plakalı otobüs ile Gümüşhane'ye giderken, Kelkit ilçesine bağlı Pöske Dağı mevkisinde otobüslerinin devrilmesi sonucu kaza geçiren Demirçelik Divriğispor'da olayın üzüntüsü yaşanıyor.
Kulüp yöneticisi Sait Yıldız ile futbolcu Nevzat Öner'in kolunun kırıldığı, yönetici ve futbolculardan oluşan 18 kişinin de çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandığı kazanın ardından Kelkit Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların taburcu edildiği öğrenildi.
UÇURUMA 20 METRE KALA KURTULDULAR
Kazayı hafif sıyrıkla atlatan teknik direktör Nedim Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhanespor maçına giderken Kelkit ilçesine bağlı Pöske Dağı mevkisinde yolun buzlu ve kaygan olması nedeniyle otobüslerinin devrildiğini belirterek, ''Sabah 7-8 gibi Pöske Dağı'nı iniyorduk. Bu sırada otobüsümüz kaydı ve sağa yattı. Yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra, uçuruma 20 metre kala durdu. Çok korktuk, Allah bizi korudu'' dedi.
Çok büyük bir kaza atlattıklarını belirten Karadeniz, ''İlk kazanın yaralarını sarmadan böyle bir kaza yaşamanın üzüntüsünü yaşıyoruz, Allah'tan tek sevincimiz kazada can kaybı olmaması'' dedi.
''MAÇ BÜYÜK BİR İHTİMALLE ERTELENECEK''
Antalya'ya devre arası kampına giderken Konya'nın Seydişehir ilçesinde 52 gün önce de kaza geçirdiklerini bu kazada da 6 futbolcusunun yaralandığını hatırlatan Karadeniz, ''Bu kazanın ardından böyle bir kaza yaşamamız, beni, futbolcularımı, teknik heyeti ve camiamızı psikolojik olarak etkiledi.
Federasyon yetkilileri ile görüştük, yarınki maç büyük bir ihtimalle ertelenecek. Futbolcularımız psikolojik olarak çok etkilendi, kendilerini toparlamaları en az 1,5 ay sürer. Bu durumda lige devam etmemiz çok zor. Başkanımızla da görüştüm. Ligi dondurmayı düşünüyoruz. Bu konuda federasyondan yardım bekliyoruz'' diye konuştu.
serrrkan 14.04.2007, 00:30 TÜM SPORCULARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM VE ALLAHTAN ŞİFALAR DİLİYORUM
sivas_kangallı 14.04.2007, 10:14 geçmiş olsun allah şifalar wersin.
mesut_koçak_58 14.04.2007, 11:30 çok geçmıs olsun rabbım acıl sıfalar versın....
selam
gecmis olsun biraz daha dikkat etmek gere
bir kurban kesmeleri lazim
|
|