Orijinalini görmek için tıklayınız : Cezasını kesti...!
OLCAY_58_AKKUS 03.03.2007, 09:50 Bülent uygun Konya maçında agresif hareketlerde bulunan ve kendisini uyaran kaptan Servete de saygısızlık yapan Yasir Elmacı'yı İstanbula götürmeyerek ceza verdi.Yasir umarım bundan sonra kendisine yakışanı yapar bunu hak etti diye düşünüyorum.Kimse Sivasspordan daha büyük değil.Herkes işini yapmalı.
1967_Dernek_Murat 03.03.2007, 10:34 cok dogru bir karar yasir hakkında yorum yapmayacagım burda bazı arkadaşlar yasiri konya macında görürsünüz diyorlardı ve görmez olaydık gördük
çılgın-sedat 03.03.2007, 10:36 adam çıksın maçını yapsın öle artislik yapmasın
burasi SİVASSPOR
35gürün58 03.03.2007, 11:05 Yasir'in ilk onbir'e alınmaması çok geç kalınmış bir karar, Yasir li kadrolarda ben hep Sivassporun 10 kişi ile oynadığını varsayıyorum, Kötü futbolu yetmiyormuş gibi, torpilinden mi güç alıyor ne ? bir de ukalalık yapıyor.
İnşallah bu disiplin mantığı ilerde;'' durum yatıştı'' zihniyeti ile zaafa uğramaz.
Son haftalardaki performansı göz önüne alındığında çok isabetli bir karar,
Madem bir tartışma yaşaması gerekiyormuş takımdan kesilmesi için, o açıdan sevinmedim desem yalan olur tartışmasını :)
hemşolar kimse kızmasın ama yıllardan beri yasir de ne buluyorlar
çok merak ediyorum
uzun saçlarını sallamasından başka bir şey görmüyoruz
bence çok önemli bir oyuncu değil
süper lig kalitesini kaldıracak kapasitede bir oyuncu değil.....
UTKUM_58 03.03.2007, 12:55 HERKES HAK ETTIGI YERDEDIR YASIRINDE HAK ETTIGI YER KULUBEDIR;BU ARADA YEDEK KULUBESI DEGIL PAFTAKIMI YEDEKKULUBESI;AZ BILE YAPMISLAR,
ceza_tolga_rep 03.03.2007, 13:16 orta sahada kim oynayacak?ben mi oynasam?ama yasirin alınmaması çok iyi olmuş??
bdogan58 03.03.2007, 15:03 orta sahada kim oynayacak?ben mi oynasam?ama yasirin alınmaması çok iyi olmuş??
Renktaş eminim sen daha iyi oynarsın..
Oh!!neyse bu sebeple yasir kadroda yok sivasspor kesin alıcak bu sebepten dolayı fener maçını.Bülent hoca zaten yasir de ne buluyosa bi bilsem
Yasir'in takım içinde çıkardığı sorunlara bu ilk değil böyle bir tartışmayla gecen yıl Ertuğrul'u yedi ama Servet'e diş geciremedi... Gereken yapılmış sevinmedim desem yalan olur...
sivasli_boy 03.03.2007, 16:05 HERKES HAK ETTIGI YERDEDIR YASIRINDE HAK ETTIGI YER KULUBEDIR;BU ARADA YEDEK KULUBESI DEGIL PAFTAKIMI YEDEKKULUBESI;AZ BILE YAPMISLAR,
Yaw biraz akli basında konusun ya gorursunuz eger fenere yenilirsek yasir olmadıgı icin yenilecegiz adam orta sahanın beyni su adamların soylediklerine bak ya ya bunu yazanlar hic mac izlemiyor yada yasir dusmanları...
bozdağ_58 03.03.2007, 16:11 ÖLEYA CANIM BU NE LAKAİTSİZLİK DİSİPLİN ŞART..
Turan 59 03.03.2007, 16:33 Yasir'i Sivasspor'da tutan mantığı anlamış değilim.Anlayan biri varsa bize de söylesin bizde bilelim.
ademgoze 03.03.2007, 16:58 yasir bide konyalı olmasıda beni düşündürdü yani
1967_Dernek_Murat 03.03.2007, 17:00 Yaw biraz akli basında konusun ya gorursunuz eger fenere yenilirsek yasir olmadıgı icin yenilecegiz adam orta sahanın beyni su adamların soylediklerine bak ya ya bunu yazanlar hic mac izlemiyor yada yasir dusmanları...
gardaş gayet aklı başında konuşuyoruz.sence yasir yok diye fb yenilecegiz hemi sana gülmekden başka bişey demiyorum. HA ben yasirin bütün maclarını izledim ts ve caykurrize maclarından başka top oynadını görmedim sen herhalde cok izliyorsun biz izlemiyoruz iç saha ve dış sahada bütün maclardada vardım olacamda gel fb macına gidelim
UTKUM_58 03.03.2007, 17:34 Yaw biraz akli basında konusun ya gorursunuz eger fenere yenilirsek yasir olmadıgı icin yenilecegiz adam orta sahanın beyni su adamların soylediklerine bak ya ya bunu yazanlar hic mac izlemiyor yada yasir dusmanları...
ya senin ya futbol görusun farkli yada sen futbolu mahalle macina benzetiyosun,,yasir dediginn adamin nerde oynadigini bilmezsin,sonra konusursun.önceden parasi olan konusurdu simdi agzi olan herkes konusuyor
onceee sunu bill en kral top oynayan adam saygizizsa takimda isi yoktur
sende bu zihniyete halen yasiri savunuyorsan sende,yasir gibilerin yerine gidebilirsin;; OKE ben kimsenin dusmani degilim
Dark Force 03.03.2007, 18:04 yasir konya maçlarında hep böyle sivriliyor bu takım oyuncusu değil ama adam yokluğundan oynatılıyor
sinan-58 03.03.2007, 18:35 Yaw biraz akli basında konusun ya gorursunuz eger fenere yenilirsek yasir olmadıgı icin yenilecegiz adam orta sahanın beyni su adamların soylediklerine bak ya ya bunu yazanlar hic mac izlemiyor yada yasir dusmanları...
abi yasir guzel olabilir (değilde) bu bize geldiğinden berli konya maçlarında oynamıyor boyle futbolcu kulubten direk atılmalı woterdan ozur dilememiz bunu oynatmamızdan daha iyidir ronaldınho bile olsa boyle futbolcular takımdan atılmalı
sinan58_34 03.03.2007, 23:34 YASİR KENDİNE YAKISMAYAN TAVIRLAR SERGİLEDİ SERVET TAKIMIN KAPTANI SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN KENDİ DUSEN AGLAMAZ CEZAYI HAKETTİ HOCAMIZDA GEREKENİ UYGULADI
|