Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASLILAR NEREDE???

OLCAY_58_AKKUS
06.03.2007, 08:58
İstanbulda yaşayan yaklaşık 3 milyon hemşerimiz var diye hep övünüyoruz.istanbul bizim için deplasman değil diye gururlanıyoruz.Biz Türkiyenin 5.Büyük takımıyız diyoruz.Ama bu hafta fenerbahçe maçında bunun düşündüğümüz gibi olmadığını gördük.Maçta sadece 150-200 kişilik bir taraftar grubu vardı.Birde bunun üstüne sivastan giden 1967 genç taraftarları eklersek(bir otobüs en az 50 kişi alır.)İstanbuldan gelen taraftarın sadece 100 kişi olduğunu anlıyoruz.Ne oldu bu sivaslılıara neden böyle oldu.Süper lige yeni çıktığımızda taaaa Atatürk Olimpiyat Stadını dolduruyorlardı.Şimdi İstanbulun göbeğinde Kadıköyde neden Sivasa ayrılan 2500 bilet satılmadı.Sivas bu sezon İstanbuldaki son maçını yaptı ama sadece 150 kişi bu maçı izledi.Çok ayıp oldu 3 milyon hemşerimizin bir şekilde o 2500 kişilik Sivasspor bölümünü doldurmaları gerekirdi.Maç pazar günüydü mazeretleride yoktu aslında.Neden böyle oldu anlamış değilim.Ama inşallah önümüzdeki yıl böyle olmaz.Dün Fikret ÜNSAL başkanım ''biz zaten İstanbuldaki zenginlerden ümidi kestik.Sanırım böyle giderse taraftardan da ümidi kesecağiz'' dedi.İnşallah yeni sezonda bu tutum değişir İstanbulda yaşayan hemşerilerimiz de Sivassporlu olmanın gururunu yaşarlar tıpkı bizim gibi.

( GERÇEK SİVASSPORLU ALINMASIN

mesut_koçak_58
06.03.2007, 09:09
:.:::.BIR IKI MAÇ KAYBETTIK DIYEYSE BU STADA GELMEMELER...HEP BAGIRIYORSUNUZ BU TARAFTAR ARKANIZDA HER ZAMAN HANI NERDE ... YİĞİDO DEMEK SÖZÜNDE DURAN KİŞİ YİĞİDO DEMEK SAVAŞARAK SİVASSPORUN YOLUNA ŞEHİT OLAN KİŞİ DEMEK YİĞİDO DEMEK..................ÖLÜMÜNE SİVASLIYIZ ..TOPRAĞADA BÖYLE GIDECEZ...MESUT_KOÇAK_58...SİV ASSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRR...

yigit sevdam
06.03.2007, 09:17
istanbul ve maca gitmek bazıları burayı sivas sanıyor herhalde tamam istasyondan yürüyerek maca gidilen bi yer degil burası bilesiniz. şimdi sizin haklı oldugunuz yer sivasdan maca gelenler var diyorsunuz ama imkanları varmış gelmiş istanbulda yaşam ve maca gitmek biraz bütceyi zorluyor bilgilerinize

OLCAY_58_AKKUS
06.03.2007, 09:24
istanbul ve maca gitmek bazıları burayı sivas sanıyor herhalde tamam istasyondan yürüyerek maca gidilen bi yer degil burası bilesiniz. şimdi sizin haklı oldugunuz yer sivasdan maca gelenler var diyorsunuz ama imkanları varmış gelmiş istanbulda yaşam ve maca gitmek biraz bütceyi zorluyor bilgilerinize

Kardeş tv de izledik adam maça gelmiş gelmemiş değil ama üstünde fenerbahçe forması sırtında 58 yazıyor.Bizim kızdığımız budur yanlış anlaşılmasın.

BekirBayrak
06.03.2007, 09:50
ya ben anlamıyorum
daha fazla degil ikinci ligde mucadele ederken ben hatırlıyorum sahsen ordaydım cunkü
bı istanbulspor macı vardı inönü stadında stad tıklım tıklımdı
akabinde gene bi kupa macımız vardı gene istanbul sporla gene stad dolup tasmıstı
o zamanlar diyorduk SİVASSPOR 1 .lige cıktıgında İSTANBUL bize deplasman olmaz diyee
2 ligde verdiğimiz destegin onda biri yok diye düsünüyorum neden acaba _?

ua_boys_of_hell
06.03.2007, 10:17
İstanbulda yaşayan yaklaşık 3 milyon hemşerimiz var diye hep övünüyoruz.istanbul bizim için deplasman değil diye gururlanıyoruz.Biz Türkiyenin 5.Büyük takımıyız diyoruz.Ama bu hafta fenerbahçe maçında bunun düşündüğümüz gibi olmadığını gördük.Maçta sadece 150-200 kişilik bir taraftar grubu vardı.Birde bunun üstüne sivastan giden 1967 genç taraftarları eklersek(bir otobüs en az 50 kişi alır.)İstanbuldan gelen taraftarın sadece 100 kişi olduğunu anlıyoruz.Ne oldu bu sivaslılıara neden böyle oldu.Süper lige yeni çıktığımızda taaaa Atatürk Olimpiyat Stadını dolduruyorlardı.Şimdi İstanbulun göbeğinde Kadıköyde neden Sivasa ayrılan 2500 bilet satılmadı.Sivas bu sezon İstanbuldaki son maçını yaptı ama sadece 150 kişi bu maçı izledi.Çok ayıp oldu 3 milyon hemşerimizin bir şekilde o 2500 kişilik Sivasspor bölümünü doldurmaları gerekirdi.Maç pazar günüydü mazeretleride yoktu aslında.Neden böyle oldu anlamış değilim.Ama inşallah önümüzdeki yıl böyle olmaz.Dün Fikret ÜNSAL başkanım ''biz zaten İstanbuldaki zenginlerden ümidi kestik.Sanırım böyle giderse taraftardan da ümidi kesecağiz'' dedi.İnşallah yeni sezonda bu tutum değişir İstanbulda yaşayan hemşerilerimiz de Sivassporlu olmanın gururunu yaşarlar tıpkı bizim gibi.

kardeş yazın gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık ilk etapta bize ayrılan bölüme geçirmişler önceden giren arkadaşları ama daha sonra seyirci olmaması nedeniyle o bölümüde kapayıp sadece skorbort alt kısmında ufak bi yer verdiler inanın bana çok utandırıcı bi durum bu yeri geldiğinde milyonlarca sivaslı var diyoruz ama nerde ? yolda karşılaştığımız insanlar sivasın maçımı var nerde diye soruy bence biraz daha reklam şart..ayrıca burdan 1967 SİVAS GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ'ne başta değerli başkanım YALÇIN beye SERHAN reise ve kilometrelerce yol gelip sivassporu destekleyen dernekteki arkadaşlara teşekkürü borç bilirim elinize yüreğinize sağlık ayrıca maça gelip sivassporu destekleyen yanlız bırakmayan bir avuç yiğidoyada sonsuz sevgi ve teşekkürlerimi sunarım....

OLCAY_58_AKKUS
06.03.2007, 10:32
Bir konuya açıklık getirmek istiyotum yanlış anlaşılmamak için.Ben yazımda kimseyi hedef göstermiyorum.Hiç bir taraftar gurubuna cephe almıyorum.ben sadece sivaslıyım diyen ama maça fener forması ile gelip sırtın 58 yazan hemşerilerimin senede bir defaya mahsus sivasspor diye bağırmalarını istediğimden bu yazıyı yazdım.Beni kimse yanlış anlamasın.tüm hemşerilerime saygılar.

MustafaPagac
06.03.2007, 10:53
sivas maç alınca sivaslı olunmaz. maçlar da tribünde gelip alay eder gibide oturulmaz gerçek sivaslı sivası destekleyen her şartlarda takımın ardında olan dır lafa gelince ben sivassporluyum demek olmuyo. böyle sivaslı olmaz olmasında.kadıköyde maç izlemek için zahmet edip gelmeyen sivaslılar sivassporun adını bile ağzına almasın. o sahada 11 delikanlı o gün yürekleriyle oynayıp sivası temsil etti. bu durum biraz olsun insanı heyecanlandırmıyosa hemen nüfusunu değiştirsin. ben sadece değerli başkanımıza odyakmaza bülent hocamıza ve o 11 altın yiğidoya şükranlarımı saygılarımı sunuyorum. sivassporluyum. her zaman takımıma güvenip destekliyorum. busözlerim traştan öyle laf olsun diye sivası tutan taraftarlara gitsin. anlayana....

Yigido58_NL
06.03.2007, 11:50

Gardasim Istanbula tuttugun takim geliyor ne kadar zor gidilirse gidilsin,gercek taraftar ne yapar eder gider o maca

Superlige ilk ciktigimizda Almanyaya gelmisti Sivassporum kamp icin.Ben Hollandada yasiyorum,hazirlik maci icin Almanyaya gittim ben,macin yapildigi yer Osnabruck benim oturdugum yer Hollandanin Ledien sehri,arada 275 km var.Sen Istanbulda maca gitmenin zor oldugundan bahsediyorsun.Boyle bir bahane olamaz.
Ayrica o stadda bircok Sivasli vardi ama fb trubunundelerdi.

serhankaburcuk
06.03.2007, 12:00
Kardeş çok güzel ve anlamlı bir konu.Ama bu konu 2 sezondur konuşuluyor.Maça 250 civarında taraftar geldi.Zaten bunların 50 tanesi bizimle birlikte Sivastan geldi.50 tane arkadaşta bizim İstanbulda devamlı görüştüğümüz ve 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğinin İstanbul kolu.Paf takımda zaten nerden baksan 30 kişilik bir grupla içerideydi.Geriye kalan 120 kişide İstanbuldaki vatandaşlarımız.Toplam bağıran taraftar sayısı 100.Geriye kalan 150 kişi geleneği devam ettirip çekirdek yedi.Gelen herkesten Allah razı olsunda.Şu stadyuma gelip çekirdek ne diyeyim bilmiyorum.Ya kardeşim gidin evinize tv nin başına orada rahat rahat izleyip çekirdeğinizi yersiniz kendinize neden eziyet ediyorsunuz.Bu konu hiç kapanmaz önemli yürekli kişilerin stadyumda olması...

PARTNER58AHMET
06.03.2007, 12:16
Evet olcay kardeşimize katılıyorum bakıyorum sivaslı adam gidiyor 4 büyüklerin maçına 50.100 ytl verip maçını izliyor bizim kendi malımız canımız olan sivasımıza 25 ytlyi verip gitme zahmetinde bulunmuyorlar
ben kendi adıma konuşayım bunu sivas hür doğan gastesi spo müdürü sayın apdulah yiğit te bilir ben sivasımızın maçını 3. ligden beri
komşu iller dahilher maçına gidiyorum vede gurur duyuyorum sivaslı olmaktan gelin sivaslı olarak 4 büyüğü bırakalım ve 4. büyük sivasımız olsun istiyorum
bize ne fenerden bize ne bjk den bize ne gs den artıık sivas var diyorum vede var olacak inşallah bundan sonrada

1967_Dernek_Murat
06.03.2007, 12:19

kardeşim fenerbahce formasını giyipde sivaslı olan arkadaşlara nediyecegiz bizim otobüsün yanına geliyorlar ve bizde sivaslıyız diyorlar ama ÜZERLERİNDE sivasspor degil fenerbahce forması var maddi sıkıntısı olan hiç gelmezdi ama iş fener olun ca yokdan var edenler sivasspor a gelince aglarlar yazık yazıkkkkkkk

BİZ 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ OLARAK SİVAS DAN İSTANBULA GELELİM VE İSTANBULDA YAŞAYAN SİVASLILAR FENER FORMASI GİYİP FENER TRÜBÜNÜNE GECSİN HEMİ NE SİVASLILARMIŞ YAVVVVVVV SİVAS VE SİVASSPOR'A KARŞI KÖTÜ TEZAVRAT ETTİKLERİNDE UTANMIYORLARMI SİVASLI OLARAK GERCİ UTANSALAR SİVASSPOR FORMASI GİYER SİVAS TRÜBÜNÜNE GECERLERDİİİİİİ.

OLCAY_58_AKKUS
06.03.2007, 12:21
Evet olcay kardeşimize katılıyorum bakıyorum sivaslı adam gidiyor 4 büyüklerin maçına 50.100 ytl verip maçını izliyor bizim kendi malımız canımız olan sivasımıza 25 ytlyi verip gitme zahmetinde bulunmuyorlar
ben kendi adıma konuşayım bunu sivas hür doğan gastesi spo müdürü sayın apdulah yiğit te bilir ben sivasımızın maçını 3. ligden beri
komşu iller dahilher maçına gidiyorum vede gurur duyuyorum sivaslı olmaktan gelin sivaslı olarak 4 büyüğü bırakalım ve 4. büyük sivasımız olsun istiyorum
bize ne fenerden bize ne bjk den bize ne gs den artıık sivas var diyorum vede var olacak inşallah bundan sonrada
abicim yazdıklarına katılmamak sivasa ihanet sayılır.Fneri .Gs'yi ,Bjk'yı yeteri kadar destekleyen var .ama başka sivas yok unutmamalıyız

By Karayel+58
06.03.2007, 12:53
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""SİVASLI DEMEK""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Gardaş Acaba Nerelisin dediğinde 'Karşı Tarafın Werdiği Cewap Karşısında ""SİVAS""Denildiğinde Heyecan Duyulması'Kalp Atışının Ritminde Artış Demektir....+58
Sivaslı Demek Memleketten Gelen Olduğunda Sewinçle Oturup Ordan' O gelen kişinin Ağzından Dökülecek Kelimeleri Sabırsızlıkla Beklemek Demektir...+58
Bir Konu Açıldığında Dağlardan Yaylalardan O Güzel Yıllar Geçmişte Yaşanan O güzellikler Karşısında Gözlerim Doldu Demek+58
Sivaslı demek tutuculuk Demek Belkide Kör Kurşuna Bir An Bile Düşünmeden Yatmak Demek...+58
Sivas Demek 'Sıla'Hasret'Özlem 'Gurbet Demek..+58
Sivaslı Demek Ben Memleketime 'Hemşerilerime neler Nasıl Yatırım Yapabilirim Demek...+58
Sivaslı Demek Yaşmaklı Bacılarım Demek'HAS' Erkeklik Mertlik Demek...+58
Sivaslı Demek Bir Ekmeğin Yarısından Çoğunu Gardaşınla Paylaşmak Demektir...+58
Sivaslı Demek Haksızlık Yapmayan Ama Haksızlık Karşısında Sınırlarının Zorlandığından Gem Wuramamak Demek..+58
Sivaslı Demek Hawası Sert İnsanı Mert Diyardan demek...+58
Sivaslı Demek Yiğidin Harman Olanından Demek..+58
Sivaslı Demek Aşkta sınır Tanımayan Demek..+58
Sivaslı Demek Aşk Ozan Türkü Demek..+58
Sivaslı Demek Türküyü Dünyaya Öğreten Demek...+58
Sivaslı Demek Sewdiğini Bir Ömür Sewmek Demek 'O bir Ömür Bittiğinde ALLAHA el Açıp Bir Ömür Daha İsteyen Demek...+58
Sivaslı Demek Dostluk'Kardeş'Anlayış Demek'Bacı'Ana Demek....+58
Sivaslı Demek ALLAH'tan Korkan Ölümle Dans Yapan Demek..+58
Sivaslı Demek Birinin Arabasında SİVASSPOR Bayrağı Görüp Korna Çalıp selam wermek Demek'58 Plaka Araç Gördüğünde Way Be Sivastan Watan'Imdan Gelmiş Demek Duygulanmak Demek....+58
SİVAS'LI Demek Adam Gibi Adam demek...+58
Sivaslı Demek Kara demlikte Püfür Püfür Esen Karayel'de Kara Demlikte Çay İçip Sigaramın DumanınıN Sawrulması Demek..+58
Yaylalarda Mıh'la Kayalara İsim Yazmak Demek..+58
Siwaslı Demek Ailesine çewresine SİVAS Aşkını Aşılamak Demek..+58
Sivaslı Demek Gece Yastığa Başını Koyduğunda Siwasını Köyümü Yaylamı Akrabalarımı Düşünmek Demek...+58
Sivaslı Demek Misafirperwer Demek...+58
SİVASLI DEMEK""""""""""""""""" SİVASSPOR """"""""""""Demek....+58
Sivaslı Demek """"""""""""""""""""""KIRMIZI BEYAZ DEMEK"""""""""""""""""""""""""...+58
Sivaslı Demek SİVAS'SİVASSPOR için Saniyede+58 Kere Şiddetle Klbi Atmak Demek..+58
Sivaslı Demek SİVAS'ını SİVASSPOR'unu Üwey Ewlat Görmemek demek...+58
Sivaslı Demek Hiç Bir Yolun Hiç Bir sawaşın Çiçekli Yollardan Geçilmediğini Bilmek Demek....+58
Sivaslı Demek Siwasspor Yenildiğinde Aştan ekmekten Kesildiğim demek'Bir ay Moral Bozukluğu Yaşamak demek Ama Bizi Tıldıramazlar Daha İsrarcı Tawı Almak demek Uçurumun Kenarınada Gelsen Sırf Dünyaya Gıcıklık olsun Diye Gülmek Demek...+58
Siwaslı Demek Şartlar Dahilinde Siwassporumuzu 'Siwas'ımızı Sahada Unutmamak Demek...+58
Siwaslı Demk Güneş Doğmayı Ayda Batmayı Unutursa Ssiwasım Siwassporum ancak seni Unutabilirim Diyebilmek...+58
Siwaslı Demek gurbetten Maça Memlekete Gidildiğinde Yolların Bitmemesi Demk...+58
Siwaslı Demek Aşkı Bir Tane Olup """KIRMIZI BEYAZ ULAN"""Gerisi Yalan Diyebilmek...+58
Sivaslı Demek Hayronun'Pinin 'Serwetin Yıldızın Gol Show İzlemek Demek İzlenildiğinde adeta Yanında Heyecandan Doctor Bulundurmak Demek Kalbi Yeinden Söküleceksine...+58
Siwaslı Demek takımını """"""""""""""""""""SATMAYAN"""""""""""""""""Demek....+58 imkanlar dahilinde stat fulll+fulll çekmesi demek.....+58
Siwaslı Demek Statyumda Düğün halay demek...+58
Siwasspor Demek sesimizi STATDA bıraktık 3 Gün İş göremez Raporu alabilmek demek

SİVASLI DEMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DÜNYADA İKİ RENK GÜL OLSUN BİRİ KIRMIZI DİĞERİ BEYAZ SEN BENİ UNUTURSAN KIRMIZILAR SOLSUN BEN SENİ UNUTURSAM BEYAZLAR KEFENİM OLSUN DİYEBİLMEKTİR................+ 58

ceyhun58
06.03.2007, 13:50
Önvelikle bu maça taraftarı götüren (100-150 Kişi) İstanbul Taraftarlar derneğine ve sivas tan kalkıp o maç için giden sivas taraftarlarına teşekkür ederiz.
Ancak yeri geldiğinde buram buram anadolu kokuyor diye sivasa tatile gelen sivaslılar ? neden yürekleri ile oynayan takımımızı desteklemediniz neden onları yalnız bıraktınız ikinci sözümde fene forması giyip içinde sivaslı olduğuda meşhul kişiler sivasa karşı nasıl heybaba yaptınız sizinle ne kadar övünsek azdır yazıklar olsun size siz gidin feneri,beşiktaşı,galatasarayı destekleyin nede olsa siz istanbullusunuz tebrikler

PRoFeSSioNaL
06.03.2007, 13:56
Takımımızın her zaman yanındayız hep destek tam destek
..................

tayfun5883
06.03.2007, 14:18
zaten istanbullu sivaslılardan ben umudumu kestim bunu her seferinde tekrarlıyorum ne varsa sivastaki sivaslılarda var istanbulda 2-3 milyon sivaslı var diye övünmek boş bence

bdogan58
06.03.2007, 15:05
3 maç üst üste alınca taraftar stadı dolduruyo 2 maç kaybettik diye hiç kimse gelmiyo taraftarın bunlara dikkat etmesi lazım bence!!

1967_Dernek_Murat
06.03.2007, 15:26
Önvelikle bu maça taraftarı götüren (100-150 Kişi) İstanbul Taraftarlar derneğine ve sivas tan kalkıp o maç için giden sivas taraftarlarına teşekkür ederiz.
Ancak yeri geldiğinde buram buram anadolu kokuyor diye sivasa tatile gelen sivaslılar ? neden yürekleri ile oynayan takımımızı desteklemediniz neden onları yalnız bıraktınız ikinci sözümde fene forması giyip içinde sivaslı olduğuda meşhul kişiler sivasa karşı nasıl heybaba yaptınız sizinle ne kadar övünsek azdır yazıklar olsun size siz gidin feneri,beşiktaşı,galatasarayı destekleyin nede olsa siz istanbullusunuz tebrikler

YA SEN NEDİYON (100-150) KİŞİYİ İSTANBUL TARAFTARLAR DERNEGİ DEGİL 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ GÖTÜRDÜ.

LÜTFEN YAZILARINIZI YAZARKEN KESİN BİLGİLERİ ÖGRENDİKDEN SONRA YAZIN

İSTANBUL TARAFTARLAR DERNEGİNDEN (8-9) KİŞİ VARDI

ceyhun58
06.03.2007, 16:51
Önemli olan orda ki maça gidip sivası sivassporu desteklemek ben dernekler arasında o şunu götürdü bu bunu götürdü diye söylemedim o 100-150 yiğit kişileri tebrik etmek amacıyla söyledim.
Ne mutlu sivaslıyım ne mutlu sivassporluyum diyenin

Flavio
06.03.2007, 17:16
Ben gitmeyi çok istiyordum ama o gün lig maçım vardı bilette alamadım gidemedim=( keşke orda olabilseydim..

myway
06.03.2007, 17:18
SİVASLILAR NERDEEEEE Mİ?*?
-CEVAP: KADIKÖYDE ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADINDA
AMA MAALESEF YANLIŞ TARAFTA FENERBAHÇE TARAFINDA..BİLİNDİĞİ GİBİ SİVAS HALKININ ÇOĞU FENERBAHÇE TARAFTARI..

yigidolar06
06.03.2007, 17:44
kardeşim fenerbahce formasını giyipde sivaslı olan arkadaşlara nediyecegiz bizim otobüsün yanına geliyorlar ve bizde sivaslıyız diyorlar ama ÜZERLERİNDE sivasspor degil fenerbahce forması var maddi sıkıntısı olan hiç gelmezdi ama iş fener olun ca yokdan var edenler sivasspor a gelince aglarlar yazık yazıkkkkkkk

BİZ 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ OLARAK SİVAS DAN İSTANBULA GELELİM VE İSTANBULDA YAŞAYAN SİVASLILAR FENER FORMASI GİYİP FENER TRÜBÜNÜNE GECSİN HEMİ NE SİVASLILARMIŞ YAVVVVVVV SİVAS VE SİVASSPOR'A KARŞI KÖTÜ TEZAVRAT ETTİKLERİNDE UTANMIYORLARMI SİVASLI OLARAK GERCİ UTANSALAR SİVASSPOR FORMASI GİYER SİVAS TRÜBÜNÜNE GECERLERDİİİİİİ.
Haklısınız ama ben diyorumki sivasspor iyi yolda seneye katılımlar artacak sabretmek lazım başarı geldikce destekte artar

yigidolar06
06.03.2007, 17:47
sivaslı maca gitmiş cocuklarıyla kızlarına fener oğlunada sivasspor forması giydirmiş görüntü güzeldi tv de isterdimki tüm maca gelen sivaslılarda aynı işleri yapsalardı daha hoş olurdu

merkez_emre
06.03.2007, 19:30
furkan abim cok guzel yazılar yazmıs yukarda cok tşkler

by karayel ve batu abimizle alt gecitte yemek yiyoruz....

bi fb formalı geldi gordu bizim sivaslı oldugumuzu
konusma söle

---Sivaslımısınız
---evt.. sen
---evt
---üstündeki ne forması ?
---fb
---Önemli olan memleketini soylemek değil o duyguyu tasımaktır..bu yüzden sen sivaslı değilsin !!!!

yukarda da oldugu gibi Biz davamıza bakıyoruz gardaş isteyen istediği takımı tutar ama önemli olan tutmak değil o takım için gereken herşeyi yapmaktır..
en önemlisi de nerden geldiğini unutmamaktır
cunku ''Nerden geldiğini bilmeyen Bizden Değildir''

bykim
06.03.2007, 20:04
beyler burası ıstanbul sıvas gıbı degıl . benım stada gıdıs gelısım sadece 10 ytl sıvas da 10 ytl ıle kac defa dolasırsınız sız dusunun sıvas da bılet fıyatları 5 ytl burada ıse 27,50ykr bır kısı asgarı ucret ıle calıstıgını dusunun 403ytl
mac bıletı gıdıs gelıs bılet fıyatı yıyecek vb toplam 50 ytl yı buluyor sıvas ta acaba bır maca gıtmek kaca mal oluyor
benım ımkanım vardı gıttım olmayanların canı sagolsun

DAVULUN SESI UZAKTAN HOS GELIR

yigidolar06
07.03.2007, 13:15
beyler burası ıstanbul sıvas gıbı degıl . benım stada gıdıs gelısım sadece 10 ytl sıvas da 10 ytl ıle kac defa dolasırsınız sız dusunun sıvas da bılet fıyatları 5 ytl burada ıse 27,50ykr bır kısı asgarı ucret ıle calıstıgını dusunun 403ytl
mac bıletı gıdıs gelıs bılet fıyatı yıyecek vb toplam 50 ytl yı buluyor sıvas ta acaba bır maca gıtmek kaca mal oluyor

GÜZEL YAZMIŞSIN UNUTMA ÜÇ MACIN TOPLAMI 150 YTL HİÇ KİMSEYE DOKANMAZ SENE İÇİNDE

Besyo_cu
07.03.2007, 13:35
Bİlet fiyatları falan uygun gelmemiştir ama ne olursa olsun izlenır o mac ta ya 3 milyon kişi den 100 kişi nasıl gider hayret bu arada gecen senekı gs macında stattaydım ali samıyen de bize ayrılan yeri dolduramamıştık...

Besyo_cu
07.03.2007, 13:37

Kardeş biz gecen seneki kendı sahamızda oynanan fb macı na 30 ytl verdik de izledik 10 ytl değil !

NAUGHTYBOY58
07.03.2007, 13:37
istanbuldayım ve her macına gittim

OLCAY_58_AKKUS
07.03.2007, 13:57

Kardeş anlamamak için resmen direniyorsunuz.Sırtında 58 numaralı fener formasıyla gelenler varya hani.İşte biz onlara söylüyoruz sende bir defa ne olur sivas türübününde izleyin maçı diyoruz.Sen bize muhasebe anvanteri çıkarmışsın.Gelemeyene lafımız yok maça fener formasıyla gelene konuşuyoruz.hem neden onları siz savunuyorsunuz bırakın herkes kendini savunsun.Yoksa sizdemi o şekilde maça gittiniz.eğer normal bir şekilde sivas maçını sivas türübününde izlediyseniz alınmanıza hiç gerek yok.Bilmem anlatabildim mi.

cihanakkus
07.03.2007, 14:20
İNŞALLAH BİRDAHAKİ SEZON BÜTÜN YİGİDOLAR SİVASSPORU HEM DEPLASMANDA HEMDE İÇ SAHA MACLARINDA EN İYİ ŞEKİLDE DESTEKLEYECEKTİR...cihan_maxim us@hotmail.com

yigidolar06
13.03.2007, 21:04

aldığım haberlere göre kendilerini ankaraya gelerek affttireceklermiş

Gürünlü-58
13.03.2007, 21:32
hABER iÇin teşşekür ederim hemşerim

zaralım 58
13.03.2007, 21:52
ARKADAŞLAR BAHANELERE YER YOK. BABAM BANA İZİN VERMEDİĞİ HALDE MAÇTA YERİMİ ALDIM NEREDE KALDIN DİYE SORUNCA SİVAS MAÇINDAYDIM DEDİM ve HİÇ BİR ŞEY DEMEDİ.