Orijinalini görmek için tıklayınız : CÜSSKB ne DESTEK
CÜSSKB-Aynur 04.03.2007, 12:44 Sivasspor a Bilinçli Taraftar oluşturmaya katkıda bulunmak için, Üniversitemiz desteğini sağlamak amacıyla kurulan Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Spor Kulüp Birimi (CÜSSKB)
Sivasspor/Bursaspor maçıyla birlikte Tribündeki yerini alacaktır.
ÜNİ.KULÜP YİĞİDOLAR (ERKEK)
TRİBÜNÜN SULTANLARI (KIZ)
Grubumuzla, tribüne farklı bir renk ve dinamizm katacağımıza inanıyoruz.
Kulüp Birimimiz, Seyirci-Çekirdekçi taraftarımıza Alternatif olarak kurulmuş olup, diğer Dernek ve Gruplarla parelel- birlikte faaliyet içinde bulunacaktır.
Bilindiği gibi Kulüp Birimimiz yeni kurulmuştur ve yoğun bir çalışma temposu içindedir.
Ancak, özellikle Tribün konusunda bazı eksikliklerimiz var ve bu eksikliklerimizi gidermek üzere Tribün Kültürüne sahip, deneyimli, Yönlendiricilere ihtiyacımız var.
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği şu dönemde, Kimin ne kadar samimi olduğunu görmenin tam zamanı,
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğini, MERKEZ TAYFA, GRUP GARDAŞLAR, ÇILGINLAR, Grup Liderlerini
CÜSSKB ne Somut Desteğe davet ediyoruz.
Besyo_cu 04.03.2007, 13:24 Cok iyi olmuş bjk bunu başlattı cok da iyi oldu ama statda bazı şeylerin değişmesi gerek ofsayt ta oldugu için arkadaşına pas atmıyan oyuncumuzu oyun zekasından dolayı kutlamak gerekırken biz küfür ediyoruz...
nazimgulturk 04.03.2007, 13:45 güzel düşünceler bunlar bence biraz daha oturursa çok da güzel olur
gardasin.58 04.03.2007, 14:59 Elinize kolunuza dilinize ve Akliniza ALLAH zeval vermesin dileginiz kabul emeginiz zai olmasin yolunuz acik olsun .Danimarkadan sivasa selamlar
CÜSSKB-Aynur 04.03.2007, 21:49 Sivasspor a Bilinçli Taraftar oluşturmaya katkıda bulunmak için, Üniversitemiz desteğini sağlamak amacıyla kurulan Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Spor Kulüp Birimi (CÜSSKB)
Sivasspor/Bursaspor maçıyla birlikte Tribündeki yerini alacaktır.
ÜNİ.KULÜP YİĞİDOLAR (ERKEK)
TRİBÜNÜN SULTANLARI (KIZ)
Grubumuzla, tribüne farklı bir renk ve dinamizm katacağımıza inanıyoruz.
Kulüp Birimimiz, Seyirci-Çekirdekçi taraftarımıza Alternatif olarak kurulmuş olup, diğer Dernek ve Gruplarla parelel- birlikte faaliyet içinde bulunacaktır.
Bilindiği gibi Kulüp Birimimiz yeni kurulmuştur ve yoğun bir çalışma temposu içindedir.
Ancak, özellikle Tribün konusunda bazı eksikliklerimiz var ve bu eksikliklerimizi gidermek üzere Tribün Kültürüne sahip, deneyimli, Yönlendiricilere ihtiyacımız var.
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği şu dönemde, Kimin ne kadar samimi olduğunu görmenin tam zamanı,
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğini, MERKEZ TAYFA, GRUP GARDAŞLAR, ÇILGINLAR, Grup Liderlerini
serhankaburcuk 07.03.2007, 11:41 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğini, MERKEZ TAYFA, GRUP GARDAŞLAR, ÇILGINLAR, Grup Liderlerini
Bize bu konuda herhangi bir talep gelmedi geldiği takdirde seve seve yardımlarımızı yaparız fakat irtibat ve intibak şart.
PRoFeSSioNaL 07.03.2007, 12:47 _ÇOK İYİ BİR DÜŞÜNCE ABLA İNŞALLAH KATILIM OLUR.._
YaGmUr_58 07.03.2007, 21:55 Bize bu konuda herhangi bir talep gelmedi geldiği takdirde seve seve yardımlarımızı yaparız fakat irtibat ve intibak şart.
merkez_emre 07.03.2007, 22:42 Bu renklere Gercek anlamda gonul veren herkes bizim için kutsaldır..
Tam DESTEK
Sivasspor'a destek amaçlı her türlü faaliyette yanınızdayız!!
CÜSSKB-Aynur 08.03.2007, 18:39 Destek çağrımıza cevap veren,
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
Tribün temsilcisi Serhan KABURCUK'a,
MERKEZ TAYFA Grubu adına Emre'ye
ve Özel mesajla bize destek sözü veren,
ÇILGINLAR Grubuna teşekkür ederim.
Daha güçlü bir Taraftar için, sizlerle birlikteyiz
Bursaspor Maçıyla geliyoruz.
yigidomustafa58 08.03.2007, 18:45 TAM DESTEK FULL DESTEK SİVASSPORA
bozdağ_58 08.03.2007, 19:23 UMARIM ÇALIŞMALARINIZ ARALIK VERMEDEN DEVAM EDER SİZLERİ HAYRETLE VE SEVGİYLE İZLİYORUZ.. GRUP GARDAŞALAR.....
CÜSSKB-Aynur 08.03.2007, 21:05 UMARIM ÇALIŞMALARINIZ ARALIK VERMEDEN DEVAM EDER SİZLERİ HAYRETLE VE SEVGİYLE İZLİYORUZ.. GRUP GARDAŞALAR.....
Çok teşekkür ederim.
Bende Tribünde olduğu zamanlar GRUP GARDAŞLAR ı takdirle ve beğeniyle izliyordum.
Umarım kısa zamanda ait olduğunuz yere, kaldığınız yerden devam kararı alırsınız.
35gürün58 08.03.2007, 21:38 Diğer taraftar derneklerimizinde (Gençlerimizin) desteği ile CÜSSKB 'nin takımımızın başarılarında büyük pay sahibi olacağına inanıyorum.
İzmir'den Sevgi ve saygılar.
divrigili_58 08.03.2007, 21:51 WALLAHİ SPER BİŞEY TRİBÜNLERİMİZİN DAHADA RENKLENECEĞİNE İNANIYORUM
SivasLady 09.03.2007, 18:10 Destek çağrımıza cevap veren,
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
Tribün temsilcisi Serhan KABURCUK'a,
MERKEZ TAYFA Grubu adına Emre'ye
ve Özel mesajla bize destek sözü veren,
ÇILGINLAR Grubuna teşekkür ederim.
Daha güçlü bir Taraftar için, sizlerle birlikteyiz
Bursaspor Maçıyla geliyoruz.
BursaSpor karsisinda herkes yerini alacak
Tribünde BÜTÜNLESmenizi dileyerek
sizleri tebrik ediyorum ve basarilar diliyorum
insallah yarin cok güzel mac olacak
taraftar gücünü hep birlikte göstereceksiniz :)
sivaslıavukat 10.03.2007, 12:36 Tribünlerin havasını tamamı ile değiştireceğinizi umuyorum , aslında bundan eminim , sizlerin de katkısı ile kendi sahamızdaki olumsuz gidişe son verileceğini ümit etmekle beraber daha verimli daha faydalı daha kaliteli ve ulusal medyada da yer bulabilen bir kitleye sahip olabileceğimizi umuyorum.
Şimdiden gelecek sezon için bir kombine bileti sözü vererek de geleceğe daha güvenle yürümenize destek olmak isterim.Saygılarımla.
Resmi olarak çıkacağınız maçta başarılar dilerim ablacım,
Tribünlere farklı renk katacağınızdan şüphem yok ;)
maç sonrasında resimlerinizi merakla bekliyor olacağım :)
ofozturk 10.03.2007, 13:24 valla helal olsun.
tribün görüntülerini sitemizde yayınlama inkanınız olaibilir mi.
malum biz uzaklardan sivasımıza destek oluyoruz.:)
CÜSSKB-Aynur 10.03.2007, 16:55 Tribünlerin havasını tamamı ile değiştireceğinizi umuyorum , aslında bundan eminim , sizlerin de katkısı ile kendi sahamızdaki olumsuz gidişe son verileceğini ümit etmekle beraber daha verimli daha faydalı daha kaliteli ve ulusal medyada da yer bulabilen bir kitleye sahip olabileceğimizi umuyorum.
Şimdiden gelecek sezon için bir kombine bileti sözü vererek de geleceğe daha güvenle yürümenize destek olmak isterim.Saygılarımla.
Alper bey, birşeyleri başarmanın mutluluğunu İnşallah hep birlikte yaşarız. Desteğiniz ve güzel düşünceleriniz için, çok teşekkür ederim.
CÜSSKB-Aynur 10.03.2007, 17:16 Resmi olarak çıkacağınız maçta başarılar dilerim ablacım,
Tribünlere farklı renk katacağınızdan şüphem yok ;)
maç sonrasında resimlerinizi merakla bekliyor olacağım :)
Günay bol bol fotoğraf çektik.
ancak pazartesi günü siteye atabilirim.:mad:
Öncelikle SİVASSPORumuz için hem radikal,birokadarda güzel bir atılımla ortaya koymuş olduğunuz bu birliktelik biz gurbetçi SİVASlıları fazlasıyla mutlu etti,ayrıca diğer takımlarada örnek olacak kadar etkileyici bir oluşum gerçekleştirilmiş.
Hepinize teşekkürler,herşeyden önce şükranlarımı SİVASSPORumuza sunuyorum o olmasaydı bu dostane tablolar zor ortaya çıkardı.
İYİKİ VARSIN SİVASSPORUM!!!
ofozturk 10.03.2007, 19:24 helal olsun be aynur bacım. inş bu birliktelik tüm c.ü ya yayılır. eski bir c.ü lu olarak sizleri de ayrıca kutluyorum.
sivaslıavukat 10.03.2007, 20:04 Şimdiden hem kalite hem de uğur getirdiğiniz aşikar , nezaketinize teşekkür eder , gerek kişisel gerekse istanbul grubu olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.
cüsskb_süleyman 13.03.2007, 18:45 öncelikle bütün taraftarlar kardeştir ama biz cüsskb üni yiğidolar olarak küfüre hayır diyoruz ve sivassporunda taraftarları olmaktan gurur duyuyoruz?? herşey sivasspor için ve aynur ablamız içindir
ÜNİ_67_BAŞKAN 21.03.2007, 19:37 öncelikle bütün taraftarlar kardeştir ama biz cüsskb üni yiğidolar olarak küfüre hayır diyoruz ve sivassporunda taraftarları olmaktan gurur duyuyoruz?? herşey sivasspor için ve aynur ablamız içindir
BİRADER BEN 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİ ÜNİYİGİDOLAR BAŞKANIYIM.SENLE Bİ ARA GÖRÜSELİMMM BEN SİVAS MESLEKTEYİMM İKİNCİ ÖGRETİMDE OKUYORUMMM ...TEL}05447230578
berlinli1967 22.03.2007, 19:02 BİRADER BEN 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİ ÜNİYİGİDOLAR BAŞKANIYIM.SENLE Bİ ARA GÖRÜSELİMMM BEN SİVAS MESLEKTEYİMM İKİNCİ ÖGRETİMDE OKUYORUMMM ...TEL}05447230578
ÜNİYİĞİDO BAŞKANI BENLEDE GÖRÜŞ ESKİ BİR BAŞKAN OLARAK SANA VE EKİBİNE YARDIMCI OLMAK İSTERİM BEN GELDİM VE HALA ÖĞRENCİYİM ARANIZA KATILABİLİRMİYİM
edebiyatisyen 22.03.2007, 19:22 İnşallah birlikteligimizin öncüsü olursunuz.....
mermer yusuf 11.06.2007, 13:04 bu konunularınıza kendi elemanlarınızdan yazıları sık sık görmek isteriz.
sizler hakkında birşeyler öğrenmek istiyoruz.
|