Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Eylül Stadında Tel Örgü istemiyoruz

izmirliyigido
23.06.2005, 22:48
Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...

skywriter
23.06.2005, 22:49
Katiliyorum...

CAGLAYAN
23.06.2005, 22:51
Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...

Aynen Katiliyor ve Gönülden DESTEKLIYORUM

efsanedavulcu
23.06.2005, 22:54
EVET TEL ÖRGÜYE KARŞIYIZ...... VALLA BU TELLER YÜZÜNDEN MÜSLÜM BABANIN FANATİĞİ GİBİ OLDUM HERYERİM JİLET İZİ GİBİ

TELLER KALKSIN SİVASIN UŞAA RAHATLASIN........ :lol:

Bilmiyorum
23.06.2005, 23:02
kesinlikle teller kalkmallı bazıları süper ligde olay çıkartıcaz diye bizi istemediler onlara kendimizi gösterelim yıllar önce kayseride olan olaylardan sonra kötü imajımızı temizlememeiz lazım

3yildizli
23.06.2005, 23:02
Bende aynen katılıyorum. Seyircimizi tecrit eder gibi ilkel bir uygulamay karşıyım. Yerden 1,5 metre yüksekte bir balkon (duvar) yapılsın. herkes maçı rahatlıkla izlesin. Bakınız Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu ve Beşiktaş İnönü Stadlarına. Bizim onlardan farkımız ne. "TEL ÖRGÜLERE HAYIR"

kadir20
23.06.2005, 23:07
aynen katiliyorum tel örgü yakismaz bizim gibi medeni insanlara

kral58
23.06.2005, 23:14
abi çok güzel bi konuya değinmişsin ewet stadımzda tel örgü istemiyoruzz

1967_DERNEK_10UR
23.06.2005, 23:35
Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş... :?: :arrow: TARTŞILIR...

ElbeyLi58
23.06.2005, 23:37
hmm...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

sivaslihakan
23.06.2005, 23:49
ya agbi yapmayin tel örgüsüs olmaz biri cikar sahaya dalar allah korusun reklam olmayalim millete

1967_DERNEK_10UR
23.06.2005, 23:52
ARKADAŞLAR BEN TRİBNLERE AÇIKÇASI GÜVENEMİYOM.... :?: :arrow:

ElbeyLi58
24.06.2005, 00:02
gardas aynen :!:

sivasli_tufan
24.06.2005, 01:09
dingilin biri atlar iceri olmaz ya
rezil omayalim

efsanedavulcu
24.06.2005, 11:35
ARKADAŞLAR BEN TRİBNLERE AÇIKÇASI GÜVENEMİYOM.... :?: :arrow: :lol:

abircan
24.06.2005, 11:35
TRABZONDA BİLE TEL ÖRGÜYÜ KALDIRDILAR, YANILMIYORSAM DENİZLİDEDE YOK, BENCE FAİR PLAY İDDAMIZ DEVAM EDECEKSE, İZMİRLİ YİĞİDOYU SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM, BENCEDE KALKMALI, MADEM DELİKANLIYIZ, ANLIYIZ, ŞANLIYIZ, TEL ÖRGÜDE KALKMALI, DENSİZLER YOKMU ÇOK, AMA ONA TRİBÜNDEKİLER MÜDAHALE EDECEK EN BAŞTA, TARAFTARSA TAM TARFTAR OLACAK, HADDİNİ BİLMEYENE HADDİNİ BİLDİRECEK, :D :D

HAYDİ TEL ÖRGÜSÜZ SİVASSPOR MAÇLARINA, DELİKANLILIK BURADA BELLİ OLUR, ELALEME İSPATLAYALIM BUNU

CÜSSKB-Aynur
24.06.2005, 11:39
Bencede kaldırılsın.

sivas_prensi
24.06.2005, 16:02
BENDE KATILIYORUM.

kakikli
24.06.2005, 16:10
YAPMAYIN ALLAH AŞKINA ORDUSPOR MAÇINI HERKES GÖRDÜ BİR KİŞİ SAHAYA GİRDİ DİYE AZ KALSIN ŞAMPİYONLUKTAN OLACAKLARDI.
Kİ BİZİM STADDA BÖYLE BİRŞEY OLURSA BİZİ DİREK AŞAĞI DÜŞÜRÜRLER...
SİVAS HZIR DEĞİL ÇOK ZAMAMN VAR ZAMANLA OLUR AMA ŞİMDİ SIRASI DEĞİL...
TEK GERÇEK ŞAMPİYON ***SİVASSPOR***

1967_DERNEK_10UR
24.06.2005, 16:11
............SAKIN HA ..BELKİ ZAMANLA TEL ÖRGÜ KALDIRILABİLİR .......... :arrow: :roll:

kursad58
24.06.2005, 16:28
SİVAS TARAFTARI HENÜZ BUNA HAZIR DEĞİLDİR... BAŞIMIZIA İŞ AÇARIZ ALLAH KORUSUN

1967_DERNEK_10UR
24.06.2005, 16:32
............ACELESİ YOK TEL ÖRGÜLER YERİNDE DURSUN BAŞIMIZI AĞRITMAYALIM..........

badboy
24.06.2005, 16:36
ya abi tamam kalksın da burada asıl iş bize yani taraftara düşüyor
aramızdaki densizlere dikkat etmeliyiz
hakem resmen tarafta tutsa biz tepkimizi tribünde koymalıyız
bunun içinde önce taraftar kendini yoklamalı

sonra armudun biri dalar sahay bir pislik yapar al başına bela
yani herkes hem kendine hem de yanındakine mukayyet olabileceğine inanıyorsa destekliyorum

yooook banane derseniz allah muhafaza bırakın süper ligi bizi amatöre bile almazlar

1967_DERNEK_10UR
24.06.2005, 16:51
............ARKADAŞLAR HAKEMLER SAHAYA ÇIKINCA BİR DE ÖNCEKİ MAÇLARDAN BİR ACIMIZ VARSA TRİBÜNLER HAREKETLEMEYE BAŞLIYOR.BİRAZ BU İŞ EĞİTİMLE OLACAK İŞLER BİZİM SEYİRCİ RAKİP TAKIM FUTBOLCUSUYLA OYNAMAYI ÇOK SEVİYOR .ÖZELLİKLE HAKEMLERİ DAHA ÇOK SEVİYORLAR.......... :arrow: :roll:

izmirliyigido
24.06.2005, 22:40
TRABZONDA BİLE TEL ÖRGÜYÜ KALDIRDILAR, YANILMIYORSAM DENİZLİDEDE YOK, BENCE FAİR PLAY İDDAMIZ DEVAM EDECEKSE, İZMİRLİ YİĞİDOYU SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM, BENCEDE KALKMALI, MADEM DELİKANLIYIZ, ANLIYIZ, ŞANLIYIZ, TEL ÖRGÜDE KALKMALI, DENSİZLER YOKMU ÇOK, AMA ONA TRİBÜNDEKİLER MÜDAHALE EDECEK EN BAŞTA, TARAFTARSA TAM TARFTAR OLACAK, HADDİNİ BİLMEYENE HADDİNİ BİLDİRECEK, :D :D

HAYDİ TEL ÖRGÜSÜZ SİVASSPOR MAÇLARINA, DELİKANLILIK BURADA BELLİ OLUR, ELALEME İSPATLAYALIM BUNU

Evet çok doğru şu anda Denizli ve Trabzon stadlarında tel örgü yok ve hiçbir olayda olmuyor. İlk Denizli kaldırdı tel örgüleri ve üstüne üstlük kaç seferde Fair-Play ödülü aldı. Bizim neyimiz eksik?. Birbirimize sahip çıkacağız engel olacağız. Futbolda yenmekte var yenilmekte. Bunu hazmedersek bir yerlere geliriz. Yiğido da centilmen ve saygılıdır. Bunu ispat etmek için TEL ÖRGÜLERE HAYIR....

bulldog
24.06.2005, 23:14
TEL ÖRGÜYE HAYIR

lülülü
24.06.2005, 23:21
tel örgü olmasinda bir birimis yiglim
bence egtim sart zaten bisim dememisle bisey olmas
Federasyon karar veriyor
misal Ingiltere Dünyanin en büyük Holigani olan
bir ülke tel örgü dinilen bisey yok sahaya 1metire bile yok
bizim tel örgüsüs oynamamis icin cok yilar var bunada sükür

serhankaburcuk
25.06.2005, 16:05

Bende Onura katılıyorum...Ama gerçektende Tel örgülerin kalkması lazım ama şuan itibariyle Sivasta bunu yapmak yanlış olur...Ama zamanla taraftarımız bunu öğrenecek ve ilerleyen zamanlarda olabilir...

serhankaburcuk
25.06.2005, 16:08
Şuan için erken ama ben zamanla olacağına inanıyorum...İlk önce taraftarımızı bu bilince hazırlamalıyız bira bu işler eğitimle oluyor..İnşallah ilerleyen zamanlarda olur.Ama şuan için erken...

blacksky
25.06.2005, 16:28
Tüm ülkenin gözünün dikeniyiz zaten...böyle bir riske girmeyelim, ters bi durum olursa yine çok üstümüze gelirler....biz tel örgüleri kaldirsak ve hiçbir tatsiz olaya izin vermesek bile kimse bize "bravo" demez nasilsa, iyisimi ellemeyelim tellere...

serhankaburcuk
25.06.2005, 16:31
Tüm ülkenin gözünün dikeniyiz zaten...böyle bir riske girmeyelim, ters bi durum olursa yine çok üstümüze gelirler....biz tel örgüleri kaldirsak ve hiçbir tatsiz olaya izin vermesek bile kimse bize "bravo" demez nasilsa, iyisimi ellemeyelim tellere...

Doğru söylüyorsun biraz zamana ihtiyacımız var...

35fulya58
25.06.2005, 16:53

sonuna kadar katılıyorum. biz sivasspor taraftarıyız, kimse bizi başka takımla kıyaslayamaz.

izmirliyigido
25.06.2005, 22:58
Yaw bu kadarmı kendimize güvenemiyoruz. Bu zihniyette olan varsa demek ki, yakında süper ligde hırçınlıkta ve saha kapanmasında çok ses getiririz..

ElbeyLi58
25.06.2005, 23:12
bize hersey yakisir ama gercekci olalim
Tel örgü sart :!:

1967_DERNEK_MUSTAFA
25.06.2005, 23:22
AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMEMİZ İÇİN SİVASSPOR STADINDA TEL ÖRGÜLERİN KALKMASI LAZIM...BİZİDE AVRUPA BİRLİĞİNE ALMAYACAKLARINA GÖRE TEL ÖRGÜ MEL ÖRGÜ KALKMAZ..

serhankaburcuk
26.06.2005, 18:05
AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMEMİZ İÇİN SİVASSPOR STADINDA TEL ÖRGÜLERİN KALKMASI LAZIM...BİZİDE AVRUPA BİRLİĞİNE ALMAYACAKLARINA GÖRE TEL ÖRGÜ MEL ÖRGÜ KALKMAZ..

Abi haklısınızda Sivasın bu süreç için biraz zamana ihtiyacı var.Yoksa bizim insanımız medenidir.Ve tel örgülerin gerçektende kalkması gerekir.Biz üzerimize düşen görevi sonuna kadar yaparız.Ama densizin biri çıkar sahaya girer Sivas bunun faturasını ağır öder..

HERŞEYİ ZAMANA BIRAKMA LAZIM....

EĞİTİMDE ŞART...

1967_DERNEK_10UR
26.06.2005, 18:15
............ŞİMDİ DAHA ÖNEMLİ DÜŞÜNCELER VAR EN ÖNEMLİSİ TRANSFERLER TEL ÖRGÜLER ASLINDA OLMASI GEREKEN BİR ŞEY ZAMANI DEĞİL BENCE YENİ STAD PROJESİNDE NORMAL TELİN ÜSTÜNE BR TEL DAHA EKLENMESİ DÜŞÜNÜLÜYOR.AYRICA BU SENE KOLTUKTA KONACAK STADA O KOLTUKLAR YERİNDE KALSINDA TEK TEL ÖRGÜ OLSUN STADYUMDA.BU SENE SİVASSPOR HAVADAN SUDAN SEBEPLERDEN CEZA YEDİ FEDERASYON BİZİ BEKLİYOR SAHAYA BİR ŞEY ATSINLARDA SAHALARININ KAPATALIM DİYE TEL ÖRGÜ KALKMASIN BU KAMPANYA DA BENİM OYUM TEL ÖRGÜDEN YANA ÇÜNKÜ ÇOK CANIMIZ YANDI ZAMANINDA...BIRAKINDA TEL ÖRGÜLER STADDA KALSIN ..........

izmirliyigido
27.06.2005, 00:18
BENCE SÜPER LİG'İN BAŞINDAYKEN TEL ÖRGÜLERİ KALDIRIRSAK, O KORKTUĞUMUZ MEDENİYET DÜŞMANI VE CAHİLİ İNSANLARIMIZ, SÜPER LİG'İN BÖYLE OYNANMASI GEREKTİĞİNE BAŞTAN İNANIRLARSA BÖYLECE GİDER. TABİİ BİZLERİNDE ONLARI DİZGİNLEMESİ LAZIM.

NASIL ALIŞIRSAK, ALIŞTIRIRSAK ÖYLE GİDER...BİLMEM HAKSIZMIYIM....

king_of_sivas
27.06.2005, 00:21
BENCE SÜPER LİG'İN BAŞINDAYKEN TEL ÖRGÜLERİ KALDIRIRSAK, O KORKTUĞUMUZ MEDENİYET DÜŞMANI VE CAHİLİ İNSANLARIMIZ, SÜPER LİG'İN BÖYLE OYNANMASI GEREKTİĞİNE BAŞTAN İNANIRLARSA BÖYLECE GİDER. TABİİ BİZLERİNDE ONLARI DİZGİNLEMESİ LAZIM.

NASIL ALIŞIRSAK, ALIŞTIRIRSAK ÖYLE GİDER...BİLMEM HAKSIZMIYIM....

Aynen katılıyorum. İlk başlangıç çok önemli. Nasıl başlarsa öyle gider !.

yigido24
27.06.2005, 16:56

BROTHERS58
27.06.2005, 16:59
BİR DEFA ÇOK RİSKLİ BİR DURUM,STAD YENİ SEYİRCİ İLK KEZ SÜPER LİG TAKIMLARINI İZLEYECEK.YANİ HAKEM BU YİĞİDOYU CILDIRTTI DİYELİM ALLAH KORUSUN BİRİ ATLASA HAKEME OYUNCUYA BİR TEMAS BİLE HEM MADDİ HEMDE MANEVİ YIKIM OLUR.GECEN YIL BJK YENİ STAD YÜZÜNDEN MİLYRLARCA CEZA ALDI.ORDU NERDEYSE SAMPİYONLUGU VERİYORDU.BELKİ TEL ÖRGÜ YERİNE DAHA ALCAK PARMAKLIK GİBİ BİR ÇÖZÜM ÜRETİLE BİLİR.SONRADAN PİŞMAN OLMAKTANSA ÖNLEMİ ALALIM DERİM.BUNU DERKEN YİĞİDOLARA GÜVENSİZLİKTEN DEĞİLDE SAHADAKİ TAHRİKLERİ DÜŞÜNEREK DİYORUM.

serhankaburcuk
27.06.2005, 17:01
Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi bende tel örgülerin kaldırılmasından yanayım...Ama şuan için erken daha sonra olabilir.Ama gerçektende tel örgülerin kalkması Sivas için bir kazanç olur.Ama federasyonun geçen sene bize yaptıklarını unutmayın...Sudan sebeblerden cezalar aldık....Bu sezonda densiz insanlar aramızdan çıkabilir.Onun için ben diyorum ki henüz erken...

...................EĞİTİM ŞART..................

king_of_sivas
28.06.2005, 10:23
tamamen katılıyorum gönülden testekliyorum

Cerus58
28.06.2005, 10:32
BEN DE AYNEN KATILIYORUN TEL ORGULERIN KALDIRILMASI OLAYINA AMA SUNUDA ES GECMEMEK GEREKIR KI EN UFAK BIR OLAYDA BILE HIC BIR KLUBE GOSTERILMEYECEK TEPKILER SIVASSPORA KESINLIKLE GELECEKTIR.

yeni_erol_34
28.06.2005, 11:02
tel örgüler insanlar için olmamalı bende aynen katıyorum

LütfiÜnal
28.06.2005, 11:31
GARDASLAR BASLAMAK BASARMANIN YARISIDIR.BAKIN HERKESIN CEKINDIGI INGILIZ HOLIGANLARI NASIL ISLAH OLDULAR.YOKSA BIZLER
DAHAMI HOLIGANIZ?HERKESIN OLUMLU VE OLUMSUZ TEPKILERINI ANLIYORUM.
BAKIN AYA ILK ADIM ATMAK ICIN GIRISIMLER YAPILIRKEN OLMAZSA NE YAPACAGIZ,
YAVUZ SULTAN SELIM MISIR SEFERINE CIKARKEN CÖLÜ NASIL GECECEGIM,
ATATÜRK KURTULUS MÜCADELESINI BASLATIRKEN BU KADAR DÜSMANLA NASIL BASA CIKARIM DESEYDI BUGÜN INSANLIK COK SEYDEN YOKSUN OLURDU.
BENIM GÖRÜSÜM HERKESIN FIKRINE SAYGI DUYUYORUM AMA SU ZAMANDA HEM KENDI TARAFTARIMIZA SIZE GÜVENIYORUZ MESAJI VERMEK HEMDE KENDIMIZI TANITMAK ICIN TEL ÖRGÜSÜZ STAT DAHA HÜR VE OLGUNLUK SINYALI ICIN IYI OLUR.HÜRRIYETI KÖTÜYE KULLANANLARI EGITIP ISLAH ETMEK OLGUN INSANLARIN ÜZERINE DÜSÜYOR.INSALLAH HAYIRLI KARAR VERILIR.

GuNaY
28.06.2005, 11:49
GARDASLAR BASLAMAK BASARMANIN YARISIDIR.BAKIN HERKESIN CEKINDIGI INGILIZ HOLIGANLARI NASIL ISLAH OLDULAR.YOKSA BIZLER
ATATÜRK KURTULUS MÜCADELESINI BASLATIRKEN BU KADAR DÜSMANLA NASIL BASA CIKARIM DESEYDI BUGÜN INSANLIK COK SEYDEN YOKSUN OLURDU.
BENIM GÖRÜSÜM HERKESIN FIKRINE SAYGI DUYUYORUM AMA SU ZAMANDA HEM KENDI TARAFTARIMIZA SIZE GÜVENIYORUZ MESAJI VERMEK HEMDE KENDIMIZI TANITMAK ICIN TEL ÖRGÜSÜZ STAT DAHA HÜR VE OLGUNLUK SINYALI ICIN IYI OLUR.HÜRRIYETI KÖTÜYE KULLANANLARI EGITIP ISLAH ETMEK OLGUN INSANLARIN ÜZERINE DÜSÜYOR.INSALLAH HAYIRLI KARAR VERILIR.

+imza
başkanım gercekten en güzel sekilde anlatmıssınız...

HakkıTİMUÇİN
28.06.2005, 12:01

lütfi baskanımın bu yazısına kadar kararsızdım...Gönlümden tel örgülerin kaldırılıp daha medeni bir maç izlemek geçiyordu ama...Mantığım Ya birisi densizlik yaparda Sivas zarar görürse diye..endişeleniyordum...bu yüzden bu güne kadar bu topiğe yazı yazamadım...

Ama Lütfi abininde yazısında belirttiği gibi..amaca ulaşmak için bazı zorlukları göze almak gerekir...benden de tam destek tel örüsüz maç izlemeye....

cihanakkus
28.06.2005, 12:02
sivaslı kardesim izmirli senin yaptıgın duyurunun aynısını ben yaptım inanıyoruzki sivaslılar bunu basaracaktır ve seneye sivasımız tel örgüsüz statda oynayacaktır.

CAGLAYAN
28.06.2005, 12:35
Sivassporumuz gecen sene 2.lig a kategorisinde sampiyon olarak Süper lige merhaba demiştir.Sivassporumuzun 2.ligde oynadıgı hiçbir macta taraftarımız olay cıkarmamıstır.Zaten sivasspor taraftarı da bunun bilincinde. Bildigimiz gibi Sivassporumuz yep yeni bir stat için calısmalara basladı.Gelecek sezon stadımızda tel örgü istemiyoruz bunun için hepinizin bize destek vermesini istiyoruz.

Sahaya cıkan rakibe kufür etmek ve cesitli saldırılarda bulunmak
Rakip taraftarlarla carpısmak ve sahaya yabancı madde atmak
ve bildiğimiz bircok cirkin olaylar....
Bunlar gercek taraftara ve gercek sivaslıya yakısmaz...

Gercek Sivaslıya yakısan hep destek tam destektir...
Güzel mücadele eden rakibi alkıslamaktır...
Küfür etmemektir...
Yabancı madde atmamaktır...

işte gercek taraftar budur, gercek sivaslılık budur, gercek yigitlik
yigidoluk budur.
Ve biz bunun için Sivasspor yönetimine burdan seslenerek gelecek sezon tel örgüsüz statda oynamak istedigimizi ve ne gerekiyorsa yapmalarını bekliyoruz ve Sivaslılarıda bu kampAnyaya bekliyoruz.

SİVAS TARAFTARI

1967_DERNEK_10UR
28.06.2005, 12:43
............ALAH AŞKINA BU TEL MUHABBETİ NERDEN ÇIKTI...BU TOPİĞE YAZANLARIN %90 SİVAS DIŞINDAN YANİ SİVAS 4 EYLÜL STADININ ORTAMINI KAÇ KİŞİ BİLİYOR BIRAKINDA TELLER DURSUN AĞRIMAYAN BAŞIMIZI AĞRITMAYALIM..........

serhankaburcuk
28.06.2005, 17:29
............ALAH AŞKINA BU TEL MUHABBETİ NERDEN ÇIKTI...BU TOPİĞE YAZANLARIN %90 SİVAS DIŞINDAN YANİ SİVAS 4 EYLÜL STADININ ORTAMINI KAÇ KİŞİ BİLİYOR BIRAKINDA TELLER DURSUN AĞRIMAYAN BAŞIMIZI AĞRITMAYALIM..........

Aslında bende Lütfi Ünal başkanımızın dediklerine katılıyorum ama yinede biraz zamana ihtiyacımız var...

Zaman Zaman Zaman...........

yigido__58
28.06.2005, 17:50
BENCE TUM SÜPER LİG TAKIMLARI GIBI BIZIM SATDIMIZDAKI TEL ORGULERIN KALDIRILMASI LAZIM BIR SUPER LIG TAKIMINA YAKISACAK SEYLER YAPILMASI ICIN CABA SARF ETMELIYIZ.BU TAKIMA MACLARDA DESTEK VERMELIYIZ

HER ZAMAN HER YERDE EN BUYUK SİVASSPOR

SİVASLILAR EL ELE BIRLIKTE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNALE :) :) :) :) :) :)

İNSALLAH ISTEGIMIZ HEDEFLERE ULASIRIZ

abircan
28.06.2005, 17:59
BEYLER, MADEM MEDENİYETTEN BAHSEDİYORUZ, NİYE İTİRAZ EDİYORSUNUZ ANLAMADIM KALKSIN ARKADAŞLAR KALKSIN, HANİ TÜM DÜNYAYA İSPATLAYACAKTIK SİVASLILARIN NEKADAR CENTİLMEN OLDUKLARINI, İŞTE FIRSAT İTİRAZ ETMEYİN, ZATEN SİVASIN ÜSTÜNDE BUNCA KARA LEKE VAR( KAYSERİ OLAYLARI, 2 TEMMUZ, 78 OLAYLARI VB. ) , BÜTÜN ŞEHİR BU İZLERDEN YAKINMIYORMU BENCE TARİHİ BİR FIRSAT BU SİVAS İÇİN BUNU BİDAHA BÖYLE DÜŞÜNÜP DEĞERLENDİRELİM LÜTFEN, HAYDİ SİVASIN VE SİVASLININ NE OLDUĞUNU İSPATLAYALIM, KENDİMİZE GÜVENELİM KORKMAYIN BİRŞEYLER OLMAZ

mehmet34
28.06.2005, 18:04
AYNEN KATILIYORUM

ygd
28.06.2005, 18:46

GARDAŞ AYNEN KATILIYORUM SANA!!!YAWW BİZİM İNSANIMIZ BİRAZ FAZLA HEYCANLIDIR...BİRİSİ Bİ POZİSYONA HAKLI YADA HAKSIZ KÜFÜR ETSİN YANINDAKİDE OYUNU TAKİP ETMEDİĞİ HALDE EDER KÜFÜRÜNÜ!!!BİRAZ GAZ ADAMIYIZ HERHALDE :D :D !!!KİMSE İTİRAZ ETMESİN BUNA..YANİ NE KADAR MEDENİ OLDUĞUMUZU GÖSTERELİM FALAN DİYE GÖZÜ KARALIĞA,Bİ MACERAYA ATILMANIN HİÇ MANASI YOK...4 EYLÜL STADYUMUNDA BUGÜNE KADAR OYNANAN MAÇLARI İYİ ETÜD EDİP FİKRİMİZİ BELİRTELİM LÜTFEN!!SİVASSPOR TARAFTARI BUNA HAZIR DEĞİLDİR!!!BİRAZ DAHA SABIR!!!

1967_DERNEK_10UR
28.06.2005, 18:46
............ TEL ÖRGÜ KALKSIN HATTA BİRAZ DAHA İLERİ GİDELİM POLİS VE JANDARMADA GELMESİN MAÇLARA EĞER MEDİNE BİR TARAFTAR OLACAKSAK BİZ KENDİ KENDİMİZ KONTROL EDELİM ..........

ElbeyLi58
28.06.2005, 19:07
............ TEL ÖRGÜ KALKSIN HATTA BİRAZ DAHA İLERİ GİDELİM POLİS VE JANDARMADA GELMESİN MAÇLARA EĞER MEDİNE BİR TARAFTAR OLACAKSAK BİZ KENDİ KENDİMİZ KONTROL EDELİM ..........

gardas bize hersey yakisir ama
bunlar sart :roll:
Egtim yok bizde 3-4 yil sonra olabilir

EfSaNe_MaNNaK
28.06.2005, 19:30

GARDASIMIZA AYNEN KATILIYORUMMMM

ElbeyLi58
28.06.2005, 19:35

sivaslihakan
04.07.2005, 23:16
elbeyli kardesim sana katilmiyorum egitimsiz degil bizim insanimiz bu alcak görme bizi ama bence bizim insanimiz haksizliga dayanamiyor o yüzden tel örgüsüz olmaz diyorum

agumus_58
04.07.2005, 23:54

+ İMZA

ElbeyLi58
05.07.2005, 00:03
elbeyli kardesim sana katilmiyorum egitimsiz degil bizim insanimiz bu alcak görme bizi ama bence bizim insanimiz haksizliga dayanamiyor o yüzden tel örgüsüz olmaz diyorum
gardas simdi egtimsiz´diyince.............. yanis anasildi
bence ögrneg taraftar biz olacagiz
ama bu günlerde tel sart........
her Stadi sart ....misal almanyada Con.-kupasi oynandi
seyirci saha indi bir kere degil 5 kere oldu.
almanlarda önemlerini aldi onlarda egtimden gecti.

izmirliyigido
09.07.2005, 23:01
BEYLER, MADEM MEDENİYETTEN BAHSEDİYORUZ, NİYE İTİRAZ EDİYORSUNUZ ANLAMADIM KALKSIN ARKADAŞLAR KALKSIN, HANİ TÜM DÜNYAYA İSPATLAYACAKTIK SİVASLILARIN NEKADAR CENTİLMEN OLDUKLARINI, İŞTE FIRSAT İTİRAZ ETMEYİN, ZATEN SİVASIN ÜSTÜNDE BUNCA KARA LEKE VAR( KAYSERİ OLAYLARI, 2 TEMMUZ, 78 OLAYLARI VB. ) , BÜTÜN ŞEHİR BU İZLERDEN YAKINMIYORMU BENCE TARİHİ BİR FIRSAT BU SİVAS İÇİN BUNU BİDAHA BÖYLE DÜŞÜNÜP DEĞERLENDİRELİM LÜTFEN, HAYDİ SİVASIN VE SİVASLININ NE OLDUĞUNU İSPATLAYALIM, KENDİMİZE GÜVENELİM KORKMAYIN BİRŞEYLER OLMAZ

Aynı fikirdeyim. Zaten birşeye en başta nasıl başlarsan, insanımız öylece alışır ve öyle gider. Haydi biraz destek, biraz da cesaret. Korkmayın birşey olmaz...

CAGLAYAN
09.07.2005, 23:03
Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi bende tel örgülerin kaldırılmasından yanayım...Ama şuan için erken daha sonra olabilir.Ama gerçektende tel örgülerin kalkması Sivas için bir kazanç olur.Ama federasyonun geçen sene bize yaptıklarını unutmayın...Sudan sebeblerden cezalar aldık....Bu sezonda densiz insanlar aramızdan çıkabilir.Onun için ben diyorum ki henüz erken...

+ IMZA

fatih_5834
09.07.2005, 23:42
bende aynen katılıyorum.cunku bız sıvaslıyız yıgıdınve metrt ın harman oldugu yerdenız.bızde olay cıkmaz

KoraySancar
10.07.2005, 15:54
Üstteki tüm mesajları okuma fırsatım olmadı,umarım başkasının yazdıklarını tekrarlamam.Benim şahsi fikrim ortaya atılan fikir ideal olmakla beraber,henüz süper lig tecrübesi yaşamamış bir takım için aceleci bir adım olur.Bunun sebebi,süper lig'in bizi daha fazla galeyana getirebilecek şartları haiz olması.Bir kere bu lig'de daha ateşli ve kemikleşmiş bir taraftar topluluğu var,bunların Sivas deplasmanında takınacakları tutumu görüp taraftarımızın tepkisini ölçmek lazım.İkincisi,diğer liglere göre daha fazla gözönünde olmasına rağmen,biliyoruz ki süper lig'de özellikle 4 büyükler lehine daha fazla haksızlık yapılıyor.Bu tip haksızlıklara karşı da tahammül gücümüzü test etmek lazım.Ondan sonra ortaya çıkacak sonuca göre bu fikir hayata geçirilirse daha sağlıklı bir sonuç elde edilebilir.

cihanakkus
10.07.2005, 15:56
TEL ÖRGÜ HAYVANLARA GÖRE BİRSEYDİR
GERCEK YİGİDOYA EFENDİLİK,CENTİLMENLİK VE TEL ÖRGÜSÜZ STAT YAKISIR

1967 dernek serkan20
10.07.2005, 16:17
walla taraftarımızen ne yapacağı hiç belli olmaz bir maç kötü giderse helede hakem felan yanlı maç yönetirse çok zor walla o hakem o staddan çıkamaz
bu iş biraz zor ama güvenlik önlemleri daha fazla olursa belki olmaz tel örgü ama şimdilik olsun :(

hemso58
10.07.2005, 17:05
ŞU AN BOYLE BIR SEY ICIN HAZIR OLMADIGIMA INANIYORUM. :wink:

GuNaY
10.07.2005, 18:32
en azından bir yıl daha beklemek gerektigine inanıyorum bende...

3yildizli
10.07.2005, 20:19
Abi yaa, neyi tarışıyoruz ki burada. Elaleme baksanıza daha kimse kendine güvenemiyor ki, tel örgüler kalkınca kendine güvensin. Arkadaşlar biraz medeni olan. Biz savaş arenasında gladyatörleri seyretmeyeceğiz. Bir spor yarışması olan futbol maçında 22 futbolcuyu seyredeceğiz. Yenmekte var, yenilmekte. Sonuçta hepsini alkışlayacağız.

Bunu mahkumlar gibi tel örgü arkasında yapmaktansa, tel örgüsüz tribünlerde medeni insanlar gibi yapalım diyoruz.

Biraz kendinize güvenin yaw, biraz cesaretli ve kararlı olun....

1967_Dernek_Murat
10.07.2005, 22:00
YA BIZTARAFTARIZ KANIMIZ HIZLI TEL ÖRGÜ OLMASA İYİ AMA SUNU UNUTMAYALIM BIR OLAY OLSA SIVASSPOR TARAFTARI KOMPİLE SAHAYA INER VE OLAYLAR DAHADA BUYUR BIZ BURAYA GELMEK ICIN NECEKTIK.EN IYISI TEL ÖRGU OLSUN. AMA HEPİNIZIN DUSUNCESINE SAYGI DUYARIM.BU BENIM DÜŞÜNCEM.

sivaslihakan
10.07.2005, 22:42
arkadaslar ben buraya bi yazi yazmistimsilinmis nedenini ögrenmek istiyorum
bu olay ilk defa olmadi bi kac defa yazilarim silindi silenleri kiniyorum
yazdigim soru suydu

stadimiza isiklandirma yapilacakmi diye bi soru yazdim
bunda bi anormallik varsa eyvallah ama hic bi sakinca yok yani neden siliniyor anlamis degilim

sivaslihakan
10.07.2005, 22:45
eger bir daha yazim silinirse valla birdaha siteye girmeyecegim bende hastalik yapmasina ragmen gercekten cok zoruma gitti yazilarimin silinmesi

BOZKURT58
10.07.2005, 22:47

bende guvenemiyorum ya.yarin hakeme kizan sahaya inmesin ..zor karar

http://img112.imageshack.us/img112/8600/enbuyuksiv322504wl.gif (http://www.imageshack.us)

ElbeyLi58
13.07.2005, 15:46

+ IMZA

serkankustarci
29.07.2005, 18:55

Sivasspor seyircisine güvenilmezse hiçbir seyirciye güvenilmez.Hemen hemen Türkiyenin bütün şehirlerinde maç izledim.Ya koca koca taşlar atılır,ya seyirci sahaya girer.yada dkikalarca küfür edilir.Bizim seyircimiz kadar centilmen ve iyi niyetli seyirci görmedim.Siz hiç bizim statta rakip taraftara taş atıldığını gördünüzmü.En son Mersin maçında saha dışından öyle bir taş atıldıki,DEĞSE KESİN ÖLDÜRÜR YADA SaKAT BIRAKIRDI.

Ayrıca tel örgü olayları azaltmak yerine bence artıran bir faktör.Kesinlikle stadımızda tel örgü istemiyoruz.

mehmetcik58
29.07.2005, 19:00
ya abi haklıyız sonuna kadar
2 ligin en centirmen takımıydık birinci liginde en centirmen takımı olacağız allahın izniyle
artık terörüslik yok bıkmadan usanmadan sivassporu desteklemek var
sonuna kadar

Hüseyin_58
29.07.2005, 19:46
Bu konu cok iyi düsünülmesi gereken bir konu.

Bana kalirsa, bunun icin 3-4 sene gecmesi gerek.

serhankaburcuk
30.07.2005, 15:29
Bu konuda çeşitli polemikler var ama bence biraz zamana ihtiyaç var...

Gama ile Arif ile Simitçi Üsüyün ile bu işler yürümez... :lol: :lol:

1967_DERNEK_10UR
30.07.2005, 15:33

Gama ile Arif ile Simitçi Üsüyün ile bu işler yürümez... :lol: :lol: SERHAN ABININ DEDİĞİ GİBİ 3 TANE TEHLİKELİ MADDE VAR ŞU ANDA :arrow: :wink:

serhankaburcuk
30.07.2005, 15:37

Gama ile Arif ile Simitçi Üsüyün ile bu işler yürümez... :lol: :lol: SERHAN ABININ DEDİĞİ GİBİ 3 TANE TEHLİKELİ MADDE VAR ŞU ANDA :arrow: :wink:

Onur seni unutmuştum asıl tehlike sensin...Tel Örgü kalkarsa daha ilk maçımızda sahamız kapanır...En başta sen stada girersin dayanamazsın...

1967_DERNEK_10UR
30.07.2005, 15:39

Onur seni unutmuştum asıl tehlike sensin...Tel Örgü kalkarsa daha ilk maçımızda sahamız kapanır...En başta sen stada girersin dayanamazsın...DAYI ARTIK ESKİDE KALDI O GÜNLER ARTIK HOLİGAN MARŞLARINIDA SÖYLEMİYECEZ...

serhankaburcuk
30.07.2005, 15:40

Onur seni unutmuştum asıl tehlike sensin...Tel Örgü kalkarsa daha ilk maçımızda sahamız kapanır...En başta sen stada girersin dayanamazsın...DAYI ARTIK ESKİDE KALDI O GÜNLER ARTIK HOLİGAN MARŞLARINIDA SÖYLEMİYECEZ...

İnanayımmı?Bilmiyorum...İnşall ah öyledir...

serdal58
30.07.2005, 15:42
biraz sakıncalı değilmi tel örgülerin kaldırılması???????????????

serkankustarci
31.07.2005, 10:36
Yasak olan şeyleri yapmak bazı insanlara haz verir.Emin olun tel örgüler kalkarsa kimse sahaya girmez.
Mesela sigara içtiğimi evdekiler bilmezken içtiğim sigaradan büyük bir keyif alıyordum.Şimdi herkes biliyor ama ben eski keyfi alamıyorum..

dj_sado_88
31.07.2005, 12:39
ABİCİM TRABZONDA MİLLET SAHAYA DALMIYOSA BİZDE HİÇ BİŞEY OLMAZ ( TEL ÖRGÜYE HAYIR )

hemso58
31.07.2005, 12:49
DAHA BOYLE BIR SEYE HAZIR OLDUGUMUZA INANMIYORUM...

serhankaburcuk
31.07.2005, 13:47

Blackkite
31.07.2005, 18:00
gardas aynen :!:

ikinize de katılıyorum !! ben girmem sen girmezsin o girer bu işler hiç belli olmaz !!

serhankaburcuk
01.08.2005, 14:48

GeCeVeMaVi58pRf
14.08.2005, 23:26
Bende Tel örgülerin Kaldirilmasindan Yanayin Sivaslilarin Kurallari Ihlala Edecegini Sanmiyorum Gerçek Fair Playi Tüm Türkiyeye Göstermeliyiz Bir Trabzonda Bile Tel örgü Yok Neden Sivasta Olamsin ...

serhankaburcuk
14.08.2005, 23:29
Bende Tel örgülerin Kaldirilmasindan Yanayin Sivaslilarin Kurallari Ihlala Edecegini Sanmiyorum Gerçek Fair Playi Tüm Türkiyeye Göstermeliyiz Bir Trabzonda Bile Tel örgü Yok Neden Sivasta Olamsin ...

Gama ile Arif ile Simitçi Üsüyün ile bu işler yürümez...Kardeş sen bu arkadaşları tanısan bunu savunmazsın...

enseni aldırak
15.08.2005, 12:12
daha turkcell birinci liginde çok yeniyiz. çok zor maçlar çok stresli maçlar bizi bekliyor. tel örgüyü kaldırırsak ilk senede çok fazla ceza yeriz. çünkü daha çok tecrübesisiz.umarım bu sene biz sivasspor taraftarları gerekli olan fair-playi gösterip , tel örgüleri kaldırırız. ama duygusal davranmak şuan yanlış olur. tecrübe gerekli

KaZaNoVa-SaFa
17.08.2005, 14:54
ArKaDaŞlAr hEpİnİzE AyNeN kAtIlIyOrUM .....
TeL OrGuNuN KıMlEr ıCıN KuLlAnIlAcAgInI BuNlAr bIlMıYoRlAr hErALLL!.....

KaZaNoVa aKa SaFa

KaZaNoVa-SaFa
17.08.2005, 14:56
daha turkcell birinci liginde çok yeniyiz. çok zor maçlar çok stresli maçlar bizi bekliyor. tel örgüyü kaldırırsak ilk senede çok fazla ceza yeriz. çünkü daha çok tecrübesisiz.umarım bu sene biz sivasspor taraftarları gerekli olan fair-playi gösterip , tel örgüleri kaldırırız. ama duygusal davranmak şuan yanlış olur. tecrübe gerekli

BENCE TECRUBE ILE ILGILI BIR SEY YOK .... BU SADECE SINIRLERIMIZE HAKIM OLMAKLA ATLATACAGIMIZ BIR DURUM!... BENCE ILK SENE OLMASADA DAHA SONRAKI SENELERDE BU DURUMU ASACAGIZ!!...

KaZaNoVa aKa SaFa

KaZaNoVa-SaFa
17.08.2005, 14:58

Gama ile Arif ile Simitçi Üsüyün ile bu işler yürümez...Kardeş sen bu arkadaşları tanısan bunu savunmazsın...

EWET ABI SANA KATILIYOM BU ISLER ARİF GAMA VE SIMITCI ÜSÜĞÜN ILE OLMAS BENCE ONLARI HERKES TANIMALI VE DAGA SONRA TEKRAR DUSUNMELI BU TEL ORGULERI !...............

KaZaNoVa aKa SaFa

KaZaNoVa-SaFa
17.08.2005, 15:00

ama sunu unutme GeCeVeMaVıPrF58 TrAbZoN Ve bEnZeRı tAkImLaRıN ArIf gAmA Ve UsUgUn gIbI TaRaFtArLaRI YoKtUr !......

KaZaNoVa aKa SaFa

1967_DERNEK_10UR
17.08.2005, 21:29
DANGER ARİF.HÜSÜYÜN,KAMA NO TEL ÖRGÜ:D

DJMuRaT
17.08.2005, 22:06
Ya WaLLa Tel Örgü Kalksada kurtulsak.Geçen sene En çok zorluğu ben Çerktim Telin Üstünde Az röportaj almadım hani..

1984zalim58
17.08.2005, 22:07
Tel örgüler kalkması cok iyi olur halkımıza lafım yok medeniyetin beşşigi ama kendini bilmez 3_5 tane provakatör cıkar bu seferde şehrin ismi kötülenir ama benim gönlüm kalkmasından yana saygılarımla İLGİLİLERE DUYRULUR

1967_DERNEK_10UR
17.08.2005, 22:25
ELİN MEMLEKETİNDE 3-5 KİŞİ GİRER KİMSE SES ÇIKARMAZ BİZDE BİR GİRER ORTALIK KARIŞIR...

defineci
18.08.2005, 06:20
holiganlar yola geldi diyen gardaslar ingiltere stadyumlarinda kac tane mac izlemisler acaba?

Dağcı
18.08.2005, 08:14
Tel örgüler hiç güzel bir şey değil. Gönlümüz kaldırılmasından yana.

Bilmiyorum
18.08.2005, 11:58
Ben Sivaslimi Tanirim Orda şimdi Maisa Bir Gol Atacak Benim Abilerim Sahaya Dalicak Bence Biraz Bekleyelim çok Zor Bişey Değil Ilerde Kaldiririz Herşey Yavaş Yavaş

GeCeVeMaVi58pRf
18.08.2005, 16:41
Sivasin Insaninin Dilinde Vardir Asariz Keseriz Derler Ama Yüreklerinde Bir Merhamet Ve Acima Duygusuda Vardir Tel örgüye Hayir...

Yigido_58
28.08.2005, 14:10
Sivasin Insaninin Dilinde Vardir Asariz Keseriz Derler Ama Yüreklerinde Bir Merhamet Ve Acima Duygusuda Vardir Tel örgüye Hayir...
KATILIYORUM............. TEL ÖRGÜYE HAYIR. TEL ÖRGÜ İNSANI DAHADA SİNİRLENDİRİYOR DİYEBİLİRİM. HAPİSTE Mİ MAÇ İZLİYORUZ. BENİM SİVASLIM GELİR ADAM GİBİ TAKIMINI DESTEKLER. RAKİPLE UGRAŞMAK Bİ DEFA PAROLAYA SAYGISIZLIK OLUR.

agca58
28.08.2005, 15:12
abi çok güzel bi konuya değinmişsin ewet stadımzda tel örgü istemiyoruzz

guga
22.09.2005, 14:32
bence de tel örgülerin olmaması iyi olur.birçok statta olay çıkmasına rağmen bazı statlarda tel örgü yok,bizim sahamızda bir kez bile anons yapıldığını hatırlamıyorum.misafirperverli ğimizi herkes biliyo zaten EN BÜYÜK SİVASSPOR

hna_devrim
25.11.2005, 15:10
tel örgünün kalkmasına vakit var daha...

AMCA58
25.11.2005, 22:45
Yaa arkadaşlar herkes sizin gibi anlayışlı,olgun ve sivasspor com üyesimi
bellimi olur çelirdekçilerden birisi atlarsa haberoluruz türkiyeye bence daha var

tugcin
26.11.2005, 13:08
doğru zaten Türkiye'nin herhangi bir yerinde tel örgünün kalkması intihar olur...

drummer
26.11.2005, 13:30
türk seyircisinin henüz o olgunluğa eriştiğini düşünmüyorum.
daha çok zaman var.
çok heyecanlı,atak ve duygulu bir milletiz.
isveç maçında gördük.
allah muhafaza öyle bir maç olur katliam yaşanır.
bize çok erken daha tel örgüler.
bir müddet daha böyle kalmalı.
taki insanlar bunun bir spor müsabakası olduğunu anlayana kadar.

deli_yigido
26.11.2005, 13:48
ya agbi yapmayin tel örgüsüs olmaz biri cikar sahaya dalar allah korusun reklam olmayalim millete
valla olabilir bak...

extrasivas
28.11.2005, 16:53
medeniyetin besigi sivasta tel orguye ne gerek var

BekirBayrak
09.12.2005, 15:37
evet kalkmalı kımse dıyemez SİVASSPOR taraftarı olay cıkarır dıyeee ben kac zamandır maclarımızı takıp ederım ve en ufak bı olayla taskınlıkla karsılasmadım
zaten bızlerede yanı SİVASSPOR taraftarınada yakısan budur

Etem-Murat
09.12.2005, 15:40
medeniyetin besigi sivasta tel orguye ne gerek var
BEN KALKMASINA KARŞIYIM NİYE DİYE SORMA

BİRAZ ZAMAN VAR DAHA NİYESİ

ofgurleyuk78
09.12.2005, 15:57
Arkadaslar, bizim sagimiz, solumuz belli olmaz. Allah korusun takimin biri yada hakemin birisi seyirciyi tahrik eder ondan sonra ayikla pirincin tasini. Hele az daha dursun.

BekirBayrak
09.12.2005, 16:30
Arkadaslar, bizim sagimiz, solumuz belli olmaz. Allah korusun takimin biri yada hakemin birisi seyirciyi tahrik eder ondan sonra ayikla pirincin tasini. Hele az daha dursun.
arkadasım ben sana hıc katılmıyorum
zaten her macta tahrıklerle karsılasmıyormuyuz kı ama gercekten bızım seyırcımız sagduyulu ben buna ınanıyorum ve gene tekrarlıyorum tel orgulerın 4 EYLUL ARENADAN kalkması taraftarıyım

twity_58
09.12.2005, 17:35
ben hiçbir yerde tel örgü olmamasından yanayım ..bence insana yakısır tavırlar sergılenmesı durumunda teller kalkacaktır!!!

SEMİH-58
25.12.2005, 19:26
haklısın katılıyorum

alimuharrem58
25.12.2005, 19:31
insallah seneye tel örgüyü kaldırırlar

1967_DERNEK_10UR
25.12.2005, 19:39
arkadaşlar şu anda 4 eylül stadında tel örgü yok..tel kafesler var..

SEMİH-58
25.12.2005, 19:49
DOGRUDUR ABİ SEN NE DERSEN

Arif Coşkun
25.12.2005, 19:49
Bizde isterizki avrupadaki sahalar gibi elini uzatsan neredeyse futbolcuya değecek şekilde tel örgüsüz veya kafessiz stadlarda maç izlemeyi ama,bu zamanla oluşacak şey.Sanıyorum şuan erken.Keza maçlardan sonra yaşananlar ortada bunu hazır olmadığımızı söylemek istiyorum. Tribün anarşisi ve küfür ne zaman son bulursa seyrici o seviyeye geldiği zaman kalkmalı diye düşünüyorum.
Saygılar

Etem-Murat
25.12.2005, 20:55
Bizde isterizki avrupadaki sahalar gibi elini uzatsan neredeyse futbolcuya değecek şekilde tel örgüsüz veya kafessiz stadlarda maç izlemeyi ama,bu zamanla oluşacak şey.Sanıyorum şuan erken.Keza maçlardan sonra yaşananlar ortada bunu hazır olmadığımızı söylemek istiyorum. Tribün anarşisi ve küfür ne zaman son bulursa seyrici o seviyeye geldiği zaman kalkmalı diye düşünüyorum.
Saygılar
HAZIR DEĞİLLİZ DEĞİLMİ GADAŞ KONYA MACINDA TEL ÖRĞÜLERİN YOK OLDUGUNU DÜŞÜNSENE BİR NELER OLURDUN KEZA KAYSERİ MACI DAHA DAHA
ACELE ETMİYELİM

DJMuRaT
25.12.2005, 21:04
HAZIR DEĞİLLİZ DEĞİLMİ GADAŞ KONYA MACINDA TEL ÖRĞÜLERİN YOK OLDUGUNU DÜŞÜNSENE BİR NELER OLURDUN KEZA KAYSERİ MACI DAHA DAHA
ACELE ETMİYELİM

Haklısın Etem abi....Sana canı gönülden katılıyorum

sivasli_burak
28.12.2005, 01:26
Katiliyorum...
abi bende katiliyorum

sivasli_burak
28.12.2005, 01:27
arkadaslar benim puanim yokya
cok gicik oluyor

sivasli_burak
28.12.2005, 01:28
arkadaşlar şu anda 4 eylül stadında tel örgü yok..tel kafesler var..
haklisin abi

sivasli_burak
28.12.2005, 01:29
puanim hic yokya

YatodaSin
28.12.2005, 02:11
EVET TEL ÖRGÜYE KARŞIYIZ...... VALLA BU TELLER YÜZÜNDEN MÜSLÜM BABANIN FANATİĞİ GİBİ OLDUM HERYERİM JİLET İZİ GİBİ

Gecmis olsun gardas

Serd@r
28.12.2005, 02:22
Ben şahsen tel örgülerin kalması için erken diye düşünüyorum.Tamam belki şurda yazanların hepsi bilinçli insanlar ama herkesede kefil olmak oldukça güç zaten federasyon sahamızı kapatmak için bahane arıyor kendini bilmez bir taraftar sahaya iner ondan sonra olan hakiki YİĞİDOlara ve SİVASSPORa olur.

1967_DERNEK_10UR
21.03.2006, 10:43

YENİ YAPILAN KAFESLER DOKUNMAYA BİLE GELMİYOR.ÇOK İNCE WALLA BİR DOKUNSAK EĞİLİYOR..ÖNCEDEN NE GÜZELDİ GOL OLDUMU BÜTÜN TRİBÜN TELLERE AKIYORDU :DTIRMANIYORDUK ESKİ DİKENLİ TELLERE ÇIKMAKTA ÇOK KOLAYDI..

yerliturkuaz
21.03.2006, 11:42
tel orguler cagdisi bir yontem ve bizim gibi centilmen bir taraftari olan kulube tel orguler yakismiyor bir an once kaldirilmali

erhan5834
21.03.2006, 11:59
bizim denizli spor taraftarından eksiğimiz olduğunu sanmıyorum en aından gol sonrası sahaya inipte futbolcuları kutlamıyoruz neyse kısacazı kalksın derim ben...

tykinik58
21.03.2006, 12:17
Aynen katılıyorum. Heyecanlı bir toplumumuz var ama vahşi ve zarar verecek kimse yok Sivas'ta. Burası bir Diyarbakır, bir Şemdinli değil. Korkmasınlar öyle sahaya dalmak gibi bir fikrimiz de yok. TEL ÖRGÜLERİ İSTEMİYORUZ..

erhan5834
21.03.2006, 12:20
Aynen katılıyorum. Heyecanlı bir toplumumuz var ama vahşi ve zarar verecek kimse yok Sivas'ta. Burası bir Diyarbakır, bir Şemdinli değil. Korkmasınlar öyle sahaya dalmak gibi bir fikrimiz de yok. TEL ÖRGÜLERİ İSTEMİYORUZ..
evet gardaş tellerin kalkması seyirciyede güven verir sonuçta bizler süper lig deyiz ve bunun bilincindeyiz kalksın tel örgüler...

acakislalimahoni
21.03.2006, 12:24
herseyden önce insanız biz tel örgü olmasın

SPOR DOSTLUK SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
O KADAR

ferdi58
21.03.2006, 12:29
kesinlikle katılıyorum gardaş....

yigido Atilla
21.03.2006, 12:58
bence de tel örgülerinkalkmasi biraz erken konya macini unutmayalim seref türbününden atilan pet sisseleri bu yozgatta oynan macda üc puanimiza mal oldu su anda 37 puanimiz olacakti belki ileriki senelerde kalka biril

bugrakova
21.03.2006, 13:40
abi olmasa olaylar olabilir en iyisi böyle...

bektas75
21.03.2006, 14:16
Ben sana katılmıyorum arkadaşım çünkü tel örgülerin kalkması sivassporunmuzun zararına olur çünkü başka bir taraftar sahaya girer allah gostermesin ve sivasspor bundan zarar görür onun için hele birazdaha kalsın bu tel örgüler

Sibiryadan Saygılar
Hacı Ali Çelik
Bektaş Demirtaş

Etem-Murat
21.03.2006, 21:22
Bende sivas hasında tel örgü istemem ama ne yazıkki biz maclarda
kendimizi tez kaybeden bir milletiz o nedenle en iyisi sahalarda tel örğünüz
kalması son iki maca gittik tarkanla başka sahada bile zor teseli ettimde
kendi sahamızda ne olur alimallah o yüzden kalksın diyenler karşıyım

1967_DERNEK_10UR
26.03.2006, 15:08
KAHROLSUN TELLER..TARAFTARA ÖZGÜRLÜK...

serkanerturk
03.06.2006, 18:20
en centilmenden daha centilmeniz tel örgüler kalsın tabi

PARTNER58AHMET
04.06.2006, 00:17
İZMİRLİ YİĞİDO KARDEŞİMİZİN DEDİĞİ GİBİ MEDENİYETLERİN DURAĞI DELİKANLILAR YATAĞI VE YİĞİDOLARIN OTAĞI ŞEREFLİ VE HAYSİYETLİ BİR SİVASSPOR STADINA NE TEL ÖRGÜ LAZIM NEDE AŞIRI ŞEKİLDE GÜVENLİK GÜÇLERİ ÇÜNKÜ YİĞİDOLARIN HİÇ BÖYLE ADİ İŞLERİNEN İŞİ OLMAZ VEDE OLAMAZ ONUN İÇİN TEL ÖRGÜ DİĞER STATLARA KONSUN 4 EYLÜLE DEĞİL

ahmet erkan
05.06.2006, 16:13
sivaslilar misafir perverdir hic bir sekilde olay yasanmaz

GuNaY
05.06.2006, 16:45
Henüz zamanı olmadığına inanıyorum...
seyircilerimiz daha maçta nasıl etkin bir rol alacağını dahi bilmezken böyle bir uygulama fazlasıyla zarar verir...

Kemo_58
06.06.2006, 14:47
arkadaşlar bence daha erken sivasspor taraftarı çok sabırsız daha var bence tel örgülerin kalkmasına ama bende isterim kaldırılmasını hemde çok güzel olur ama henüz erken takımımız busene ligde kalırsa inşallah kalacak ozamanden sonra halkta sporun dostluk olduğunu anlar zaralı yiğidolar

PARTNER58AHMET
06.06.2006, 22:59
GEÇENLERDE YAZMIŞTIM AMA BELKİ TAM DÜŞÜNMEDEN OLMUŞTUR BU YAZMAM TEL ÖRGÜNÜN KALKMASI NE AÇIDAN İYİ OLUR BİLMEM AMA SİVASSPOR OLARAK BİZİM SEVENİMİZDEN ÇOK SEVMEYENLERİMİZ VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENCE TEL ÖRGÜNÜN KALKIP KALKMAMASI O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL TEK BİLDİĞİM ŞEY SİVASIMIZA NE YAKIŞIYORSA ONUN UYGULANMASI HER ŞEY SİVAS VE SİVASLILAR İÇİN HER NEREDE YAŞANIYOR VE YAŞATILIYORSA

67_DERNEK_AKKIZ
18.06.2006, 12:38
:rolleyes: tel orgu...
pekı neden bızde tel orguu..
neden AVRUPA SEYIRCISIYLE AYNI KEFEYE KONULAMIYORUZ BUNUN NEDENI VERMEYE CALIŞMADIGIMIZ YADA VERMEDIGIMIZ GUVEN OLABILIRMI!!!!!!!!
TA KENDISI TEL ORGUSUZ BI FOTBOL İÇİN REALIST OLALIMKI DAHA BIZIM STADLARIMIZDAN TEL ORGU KALDIRILMAZ...2*2= 4 DEGILMI:rolleyes:

FurkaN
18.06.2006, 13:17
:rolleyes: tel orgu...
pekı neden bızde tel orguu..
neden AVRUPA SEYIRCISIYLE AYNI KEFEYE KONULAMIYORUZ BUNUN NEDENI VERMEYE CALIŞMADIGIMIZ YADA VERMEDIGIMIZ GUVEN OLABILIRMI!!!!!!!!
TA KENDISI TEL ORGUSUZ BI FOTBOL İÇİN REALIST OLALIMKI DAHA BIZIM STADLARIMIZDAN TEL ORGU KALDIRILMAZ...2*2= 4 DEGILMI:rolleyes:

sana katılıyorum ancak tamamına değil çünkü Türkiye'de Trabzon gibi bir şehir futbolun fanatizm derecesinde olduğu ve en büyük düşmanları (onlara göre) Fnerbahce geldiğinde bile tel örgüsüzdü. haakeza Denizli tel örgüsüz yani Türkiye'de de olabiliyormuş demek ki. Ama şu da bir gerçek bizde spor kültürü ile birlikte tribünde de bir kültür yoktur.

LORDKRAL
18.06.2006, 14:30
abi ne tel örgüsü ya istemiyoruz dışardan gelenler bisi psikopat sanacak tel örgüyü görünce.TEL ÖRGÜYE HAYIRRR!!!!!

aykut-akay
18.06.2006, 23:49
tel örgüye hayir...... tel örgüye hayir...... tel örgüye hayir.......... tel örgüye hayir........ HErHALDE NE ISTEDIMIZI ANLAMISLARDIR

seremet
20.09.2006, 17:02
stadımızda tel örgülerin kaldırılması gerekir.Sivasspor taraftarı centilmendir.Kaldırılması gerekir

yigido Atilla
20.09.2006, 17:57
Bence tel örgü kaldirilmamali cünkü cok erken sakarya macinda sadece 1 kisi sahaya atladi tel örgü olmasa acaba kac kisi girerdi sahaya belki ileriki yillarda olabilir ama simdi cok erken yoksa basimiz cok agrir sakarya macini cok arayacagiz giden 3 puana

cemal58yiğido
20.09.2006, 18:03
katılmıyorum gençler birliği maçında neler olduğunu gördük

ademgoze
20.09.2006, 19:06
ama çok ceza yiyebiliriz... ama güzel olur

Yiğiter
20.09.2006, 19:34
BENCE DAHA ERKEN ÖRGÜLERİ KALDIRMAK İÇİN

Ensar
20.09.2006, 21:03
BU konuyu baslatan arkadasimi kutluyorum cok güzel bir konu bundan güzel bir sey olamaz düsüne biliyormusunuz Türkiye Liglerinde Sivasda tel yok diye gazetelerin Spor sayfalarinda yazarlar medeni Sporsever Sivas,in Seyircilerini teprik ediyoruz diye Büyük basliklari GÖRMEK SIVASI MUTLU EDER

tuzlugollu
20.09.2006, 21:11
GUZEL DUSUNCE AMA DAHA BUNDAN BIR KAC HAFTA ONCESINDE SAHAYA GIREN TARAFTAR YUZUNDEN HEM SAHAMIZDA OYNAYAMADIK VEDE BELKIDE UC PUANDAN OLADUK SAKARYAYA YENILEREK

ONUN ICIN BENCE BOYLE TEL ORGU FALAN GIBI SEYLERE DAHA COK ZAMAN VAR ONCELIKLE LIGDE KALICI BIR TAKIM OLMAMIZ YOLUNDA CALISMALAR YAPILMALI

GERCEKTE SUKI SIVASLILAR OLARAK TEZ GAZA GELEN BIR MILLETIZ ONUN ICIN BOSVERIN TEL ORGULER KALSIN CUNKI DAHA KOTU SEYLERE MEYDAN VEREBILIR BU DUSUNCE
TABI BU BENIM DUSUNCEM AMA GONUL ISTERKI TV SEYREDER GIBI MAC SEYREDEGIMIZ GUNLERDE GELMELI ARTIK STADYUMLARDA

cebrail_58
20.09.2006, 21:17
kalkmaya kalksında buna uyulacagına nasıl güzensin yönetim şeherin evendileri olalım olalımda onun için hebbirlikte söz werelim sözümüzdede duralımmm nedersin iz ??

cebrail.58@hotmail.com

argani_58
20.09.2006, 21:34
tel orguler kalkmasına kalksın herkez soz verır herkez ınmeyız der ama hakemlerı de dusunmemız lazım bılkı nasıl karar verıp bızı cıleden cıkartacaklar sorun tellerde veya bızlerde degıl kaldırılmasını sıterım ama hakemlerıde maclardan kaldırmak lazım :D

yigido_bekir
27.09.2006, 11:56
ya tel orgusuz mıllet sahaya dalıo stad kapanıyo bıde olmasa ne olur halımız bosverın kalsın sımdılık..

Flavio
27.09.2006, 12:07
Tel örgülerin kalkmasından yanayım Yigidolara güveniyorum

UTKUM_58
28.09.2006, 01:34
BEN TEL ORGULERIN ACILMAMASINDAN YANAYIM..neden dersenizz..her mac yarida kalir :))bu turkiyede munkun degil kendimizi kandirmayalim dimi!!!

fenerlist58
28.09.2006, 09:17
EVET BENDE BU TOPİĞİ OLUŞTURAN ARKADAŞIMA KATILIYORUM. 3. LİGDEN BERİ HANGİ MAÇIMIZDA OLAY ÇIKMIŞ Kİ ÇIKTI DİYEN YALAN SÖYLER. DİĞER RAKİP KULÜP TARAFTARLARI ÇIKARDI BİZ YİNE YERİMİZDE OTURDUK ÇÜNKÜ ADIMIZI ÇOKTAN MİMLEMİŞLERDİ EN UFAK BİRŞEYDE ZATEN İPE GÖTÜRÜYORLAR VE ŞUDA VARKİ BİZE YİĞİDOYE YAKIŞMAZ. LÜTFEN AMA LÜTFEN TELERGÜ KALKSIN BİZ HOLİGAN OLMAYIZ OLAMAYIZ.

çılgın-sedat
30.09.2006, 19:54
YAPMAYIN BE ARKADAŞLAR BİZ O KADARMI DENGESİZ ADAMLARIZ
YAV ARKADAŞLAR BJK İNÖNÜ STADINDA BİLE TEL ÖRGÜ YOKDA SİVAS'IMIZDA NIYE VAR BİZ O KADAR DENGESİZ DEYİLİZ AMA ÇOK DİKKAT ETMELİYİZ

kepenekli_34
17.04.2007, 21:27

KATILIYORUMM.... .............................. .......

sivas_kangallı
17.04.2007, 21:39
herkese katılıyorum..................

muslu9
17.04.2007, 22:07
evet tel örgüler kalkmalı herkes destek versin

Deliilyasliyiz
17.04.2007, 23:03
avrupadaki gibi bi stadımız olsa fena mı olurduı sole sahaya sıfır !

merkez-apo
18.04.2007, 00:08
yaff maçta iki gol atan bir futbolcuya küfür eden çekirdekçi tayfa dediğimiz kitle olduğu sürece bunlar imkansız adam gol atıyor küfrediyolar atmasa hemen içeri girip döverler.bence sivasta bu iş zor

melih1
18.04.2007, 00:46
bu kufur olayını mehmet anlattı.kufur eden 2 kendını bılmez kişi.bunu tum trıbunlere mal etmek yanlış.zaten antep maçının 2 .yarısı destek sonsuzdu.hepte boyle surmelı ınşallah

sivasli_boy
18.04.2007, 00:47
:?: :arrow: TARTŞILIR...

Evet abi gercekten tartısılır belkide hic maca gitmeyenler bol keseden konusuyorlar ama bu sehir tel orgusuz stada hazır degil...

altuntas58
18.04.2007, 14:40
SİVAS ın medeni bir şehir olduğunu burdan herkese ilan etmeliyiz
aramızda art niyetlilerde olabilir onlarlada mücadele etmeliyiz
bizim statımız tel örgüsüz yiğidolarıyla doldurulmuş olarak çok
şık olacağını düşünüyorum her şey sivasspor için