Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaleci Bülent'e Rekor Ceza

GuNaY
27.03.2007, 18:02
PFDK, Vestel Manisa Kalecisi Bülent'e maç sonrasında hakeme saldırdığı için
20 Maç ceza verdi...

ErdalGüler
27.03.2007, 18:05
Bir futbolcu için ağır bir ceza, ama futbolcunun işide futbol oynamak kavga etmek değil...

RECEP_YÜKSEL
27.03.2007, 18:09
BENCE AZ BİLE YAPTIĞI HAREKETLE MANİSAYIDA YAKTI BİR İLİN KADERİYLE OYNAMAK O KADAR KOLAYMI BURDA TEK SORUN BÜLENTE VERİLEN CEZA TÜM TAKIMLARA UYGULANSIN BAŞKA SÖZÜM YOK

sinan-58
27.03.2007, 18:34
zaten manisa başkanı tarafından sınırsız kadro dışı bırakılmıştı

zaralım 58
27.03.2007, 18:37
ÇOK ÇOK İYİ OLMUŞ 20 DEĞİL 200 MAÇ CEZA VERMELİLER

Besyo_cu
27.03.2007, 18:59
Çirkef futbolcu iyi olmuş onun yüzünden koskoca şehir ve takım cok büyük zara gördü o başlattı mactan sonra bide demezmı ben bişey yapmadım yaa işte bole olur...

PRoFeSSioNaL
27.03.2007, 19:07
Bence çok iyi yapıyorlar hatta lisansını bile alacaksın
.........

albina58
27.03.2007, 19:15
Senelerdir hem hakemlerin hemde futbolcuların inanılmaz ölçüde vurdum duymaz tavırları bugünleri hazırlamışdır.Bizim anladığımız ölçüde tabandan gelen futbol kültüründe,bir maça başlarken orta hakem başlama düdügünden önce her iki futbol takımını orta sahada toplar ve kısa bir konuşma yapardı;''benim düdügümden sonra itiraz bile istemem,ağzınızı açdığınızda küfür etmiş kabul eder oyundan atarım'' diye uyarıcı konuşma yapardı.Ki futbolu takıp ettiğim kadar en son 1980 lerin sonundada futbol liglerimizde hakemlerimiz maça başlamadan futbolculara konuşmalar yapardı.Yine hatırlayacak olursak futbolcularımız arasında hoşgörü ve nezaketin üst seviyelerde olduğunu görürüz o yıllarda.
İlk olarak tanju ÇOLAK ile başlayan kirlenme(Adi suçdan hapis yatmasına,hülya avşar ile yasak aşkına) futbolcu kültürüne, ilerleyen yıllarda Hagi'nin saha içerisinde hakeme saldırgan tavırları,küfüretmesi,tükürmes i ve ayağına basması şekilleri alarak üst seviyelere tırmanmışdır.Bunun yanında hakemlerimiz ise bir maç yönetmek daha çok medyatik davranışlar sergilemesi saha içerisinde sanki futbolcu azarlar gibi hal tavırları,el kol hareketleri futbolun saha içerisindeki anarşisini tetikleyen unsurlar olarak karşımıza çıkmakdadır.
Vestel manisa-sakarya maçında yaşanan olayları kabul etmemiz mümkün degil,ancak olayların gelişim sürecinide daha detaylı incelememizde fayda vardır.Ceza alan kaleci ve kaleci antrönörünün en azından ekranlardan bize yansımasına dikkat çekmek isterim.Saha içerisindeki bir ikili mücadele acaba hakemin ne yapması gerek diye düşünüyorum.Daha dikkatli bakdığımızda hakem kenarda durmuş bence bir bakıma sahada yaşanan olayları tetikleyicisi olarak duruyor.Sadece ben kralım havasında orda durması yanlışdı.Takımlarn o anki yaşadığı psikolojik durumlarını iyi süzmesi ve hak dağıtan hakem edası ile iki kelimeden oluşan bir açıklama yapması bu durumlara gelmesini engellerdi.
Hakemlerimizinde kendilerine çeki düzen vermeleri gerekmekdedir.Aksi takdirde hakemlerimizin bu hal ve hareketleri devam ettiği müddetçe sahalarımızda bu olayların ilerleyen zamanlardada karşımıza çıkacağından eminim.

sivas_kangallı
27.03.2007, 19:16
:mad: :mad: :mad: çok iyi olmuş bence sporun kavga olduğunu zannediyo ilk önce dürüstlüğü öğrensin gelsin ondan sonra top oynasın

Flavio
27.03.2007, 20:15
Manisa ve Bülent'e yakışmadı.Ama indirime giderler diye düşünyorum..

ceza_tolga_rep
27.03.2007, 20:21
zaten bülent beden öğretmeni bence bu işine dönsün..

abdurrahim_58
27.03.2007, 20:39
Cok Guzel olmus Bülent'e az bile ben olsam federasyonun yerınde hakeme yaptığı o hareketlerden sonra Bülent'i futboldan men ederdim federasyon yine insaflı davranmış.

1967_DERNEK_MUSTAFA
27.03.2007, 21:52
kaleci bülentin olayla bir ilgisi olmadığı halde yaşananolayın 50 m dışından gelip olayları kızıştırdı buda yetmezmiş gibi hakeme saldırdı verilen ceza haklı yere verilen cezadır kutlarım diğer futbolcularda bunu görüp ders alır böyle olaylara karışmaz

KerimKesgin
27.03.2007, 21:55
Hakketti ama buda cok olmuş diyorum ben

Nurullahz
27.03.2007, 22:23
Haketmiştir, ceza kendisine yakışmıştır.

Şimdi 20 maçlık zaman zarfında bol bol gezsin dursun.

simyacı58
27.03.2007, 22:54
çok sevindim umarım diğerlerinede ders olur ve manisanın 2. liğde sivas maçlarında ne tahrikler yaptığı da ortada bence az olmuş cezaları

Engin58
27.03.2007, 22:56
COK IYI OLMUS AZ BILE O CEZA DAHA FAZLA CEZA VERILMELIYDI .SAYGILARIMLA...

SivasLady
28.03.2007, 11:22
Sporda, Takim oyunlarinda Dissiplin cok önemli
Yanlis haraket cok seye maal olabilir
Türk Futbolundaki toleranzin bu günlere gelmesi
ve böyle agir ceza vermesine neden
bence bu ceza durduk yere olaya karisan biri icin yerinde
gelecekte olacaklara ders olsun
ve herkes haraket etmeden önce iyi düsünsün

TuNaHaN_058
30.03.2007, 14:37
Fair-play'e büyük önem veren Vestel Manisaspor'dan anında gönderilen ve PFDK'dan 20 maç ceza alan ardından da futbolu bıraktığını açıklayan Bülent Ataman'ın "Karttan sonra 'yok hakeme tokat attı, kokartını yırttı’ falan diyorlar. Görüntüler var ortada, bunların hepsi çekildi." açıklamasının ardından Cüneyt Çakır'ın formasının fotoğrafını yorumsuz olarak yayınlıyoruz.

Ligtv.com.tr

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/25627_2_070330113610.jpg

Bülent..Bu ne piskinlik!bu ne lahana tursusu!
apacik ortada kardesim adam gibi yaptiklarini kabullen
adaletin kestigi parmak acimaz!
colugunu cocugunu dusunseydin zaten bunlari yapmaya kalkismazdin!
biraz gec kaldin....

Ss--58--Ss
30.03.2007, 14:51
COK GUZEL OLMUS HELAL OLSUN PFDK ILK DEFA DOGRU BIR KARAR VERDIN:)

myway
30.03.2007, 14:54
Fair-play'e büyük önem veren Vestel Manisaspor'dan anında gönderilen ve PFDK'dan 20 maç ceza alan ardından da futbolu bıraktığını açıklayan Bülent Ataman'ın "Karttan sonra 'yok hakeme tokat attı, kokartını yırttı’ falan diyorlar. Görüntüler var ortada, bunların hepsi çekildi." açıklamasının ardından Cüneyt Çakır'ın formasının fotoğrafını yorumsuz olarak yayınlıyoruz.

Ligtv.com.tr

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/25627_2_070330113610.jpg

Bülent..Bu ne piskinlik!bu ne lahana tursusu!
apacik ortada kardesim adam gibi yaptiklarini kabullen
adaletin kestigi parmak acimaz!
colugunu cocugunu dusunseydin zaten bunlari yapmaya kalkismazdin!
biraz gec kaldin....

Evet işte böyle ağır cezalar verilmesse bunlar yaşanmaya devam edecektir..
20 malık ceza sadece bülente değil diğer sporculara yöneticilere idarecilere örnek olsun ... kulaklarına küpe yapsınlar;)

nazimgulturk
30.03.2007, 14:58
BENCE ÇOK AĞIR BİR CEZA AMA OLMASI GEREKEN DE BU ARTIK BİR YERDEN ŞİDDTE DUR DEMEK GEREKİR İLK OLARAKTA BÜLENTE DENK GELDİ....

ELTURCO
05.04.2007, 13:45
cezasını bulmuş az bile aklı başına gelir belki

altuntas58
05.04.2007, 14:21
kaleci bülentin yaptıkları kabul edilir bir şey değil zaten
gerekli cezayı verdiler yapanın yanına kar kalmamalı ancak
hakemlerinde yaptığı hatalara dikkatinizi cekmek isterim
bülentin olayını bir yana bırakalım daha gecen hafta
bizim macta hepimizi tahrik etmedimi neyseki bizim
sağ duyulu insanlarımızın sayesinde olaysız gecti
manisada bu tür olayların olmamasını cani gönülden
temenni ederim bu güzde şehrimizinde hakemler
tarafından hakları gasp edilmemeli anadolu takımları
haksızlığa uğrayınca neden üç büyüklerin sesi cıkmıyorda
kendilerine gelince ortalığı karıştırıyorlar
HAYIR DİLE KOMŞUNA HAYIR GELE BAŞINA

serhatcan
05.04.2007, 14:45
zaten manisa başkanı tarafından sınırsız kadro dışı bırakılmıştı

Yaa arkadaşımm. neden biz spora siyaset bulaştırıyoruzzz. bu doğrumu. farzedinki benim dünyaa görüşüm farklı, ee bu nasıl spor bu nasıl taraftarlık. demekki geçmişteki yapılan hatalardan ders almamışız. unutmayın geçmişteki alevi sünni,sağ sol çatışmaları sivasımızı gelişme konusunda hep geri bırakmıştırr. yeterr artıkk yeterrr. UYANIN.yani bizler ayrımcılık yaptıkca türübünlerdede birbirimize kavga edeceğiz. yok sen şusun yok ben buyum diyee U-YA-NINNNN.