Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdüllatif Şener için oy atalım

edebiyatisyen
28.03.2007, 13:58
Arkadaşlar sayın başbakanımızın talimatıyla aşagıdaki linkte bir anket düzenlenmiştir.Lütfen sivasın gelecegini düşünen duyarlı bir sivaslıysanız Abdullatif Şenere oy verin.Kazanan sivas olacak...

http://anket.memurlar.net/

AKTIF ANKETTE SON DURUM
http://anket.memurlar.net/images/piechart.aspx?id=284

abircan
28.03.2007, 14:07
kötünün iyisi mecbur kalırsak ne yapalım bari hemşerim olsun dedim, işte son durum, açık ara sayın bakanımız önde

http://anket.memurlar.net/survey.aspx?id=284

CEVIK
28.03.2007, 14:45
sayın bakanımız tecrübeli ve milliyetci bir devlet adamı aynı zamanda hemşerimiz olması daha bir anlam taşıyor bakanımızın o ögreve gelmesini tüm sivaslılar ister herşey kısmet diyelim ben oyumu verdiim sıra sizlerde arkadaşlar

ceza_tolga_rep
28.03.2007, 14:51
bende oyumu kullandım.haydi arkadaşlar destek verelim lütfen.

ertor58
28.03.2007, 14:53
bende oyumu kullandım.haydi arkadaşlar destek verelim lütfen.

bende verdim hadi bari hemşerimiz oldugu için. ama oylamada hiçbiri önde gidiyor halk artık akp yi yada akp den bir cumhurbaşkanı istemiyor galiba. nede olsa memurlar. nette yapılmış anket. memur kızgın akp ye

üsküdar_58
28.03.2007, 15:33
bende oyumu kullandım :) millet için hayırlısı neyse o olur
inşallah

BOUN
28.03.2007, 16:16
Haydi arkadaşlar, siyasi fikir ayrılığı gözetmeden, Sivassporumuzun ve Sivasımızın en büyük destekçisi ve hamisi Sayın Başbakan yardımcımız Abdullatif Şener'e oy atalım...

Unutmayalım Sayın Bakanımız ne kadar yükselirse, şehrimiz en ücra köylerine kadar daha fazla hizmet alır daha fazla gelişir...

Lütfen siyasi fikir ayrılıklarını ve ideolojik rekabeti bir yana bırakalım ve memleketimiz, Sivasımız için bir seçimde bulunalım. Gelin hep beraber Sivaslının birlik beraberlik içerisinde bulunduğunda onbinlerin hatta yüzbinlerin katıldığı anketleri nasıl harman gibi attığını gösterelim...

Ben oyumu kullandım, ya SİZ?.....

Haydi bakalım yeni dönemde yeni stad aşkına......:) :) :)

Oylarımız Sayın Abdullatif ŞENER'e.......:) :) :)

yigidolar06
28.03.2007, 16:42
28 3 2007 saat 16 40 itibariyle bir oyda benden sayın CUMHURBAŞKANIMA

Yiğiter
28.03.2007, 17:26
ben onun cumhurbaşkanı olmasını istemiyom şahsen başbakan olsa daha karizma olurrr

aozdemir
28.03.2007, 17:40
Abdüllatif bey'in sivasa yaptığı iyiliği şimdiye kadar hiçbir siyasetçi yapmamıştır. desteklememiz gerekir

RECEP_YÜKSEL
28.03.2007, 17:42
AHANDA TAM 25 TANE OY ATTIM NASIL MI BİLEN BİLİR

myway
28.03.2007, 18:01
bende verdim hadi bari hemşerimiz oldugu için. ama oylamada hiçbiri önde gidiyor halk artık akp yi yada akp den bir cumhurbaşkanı istemiyor galiba. nede olsa memurlar. nette yapılmış anket. memur kızgın akp ye

Hiçbirinin önde gitmesinin sebebi bence akp den değil de orda yazan isimlerden kaynaklanıyor..
bana göre de ordakilerden hiçbiri cumhurbaşkanlığı görevini üstlenmeye hazır değil.
hiçbiri oyunu verenler bülent arınç yada sayın başbakanımızı dsteklediğini zannediyorum.
yine de net ve anlaşılır bi anket olmamış zannımca..
saygılar.. selamlar....

BOUN
29.03.2007, 08:53
Evet arkadaşlar anket devam ediyor.

Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif ŞENER açık ara önde gidiyor. Oylamaya devam...

Sivas için....

ademgoze
29.03.2007, 09:24
her zaman yigidoya oyumuz................zaten birinciyiz

ofozturk
29.03.2007, 09:54
mrb yigido gardaşlarım.
http://www.memurlat.net 'te sol orta kısımda Cumhurbaskanlığı adaylarından hangisini istersiniz türünden bir anket düzenlenmiştir. Oy atabilen arkadaşlar liste içerisinde o makama en cok yakışan kişi olan (kanımca tabii) Abdullatif Şener'e atsınlar lütfen. Üyelik şartı ararsa 5 dakikanızı arayarak üye olduktan sonra atar mısınız. ve ulaşabildiğiniz kadar cok insana ulasıp söyler misiniz? Anket Başbakan'ımız tarafından önerilmiş ve coook önemli bir anket.
Hayırlı günler.

AKTIF ANKETTE SON DURUM

ofozturk
29.03.2007, 10:00
lütfen yigidolar oy gönderelim. bu baslıkta ana sayfada dursun girenler görsün lütfen.

Cumhuriyet'in temelinin atıldıgı Sivas'ımızdan neden bir Cumhurbaşkanı çıkmasın. Bu zamana kadar çıkmadığı enterasan. İnş bu sefer çıkacaktır.

1967_CLuB_MuRaT
29.03.2007, 10:08
Önceden Akp hükümetine çok ılımlı bakıyordum Özellikle A.latif Şenere..Fakat Sivasla oynadılar ..Özellikle illere teşvik veriliyor Sivas en sonuncu Rize birinci...Rize küçükcük yer Sivas Rizenin nerdeyse 5 katı (toprak bakımından .)WAlla akepenin Sivas'a hiç bir yatırımı olmamıştır...Önümüzdeki seçimlerde şapkamızı önümüze alıp düşünelim.Cumhurbaşkanlığına da anketteki isimlerin hiç birini layık görmüyorum!Bırakın türkiyeyi Tüm Dünyayı kucaklayabilecek vizyona sahip bir lider olmalı!

ofozturk
29.03.2007, 10:11
hadi yigidolar Sayın Şener suan ilk sırada bulunmaktadır. biraz aradaki farkı açmalıyız.
lütfen duyarlı olalım.

evet fark acıldıkca acılıyor. devam edelim yigidolar.

ofozturk
29.03.2007, 10:24
yigidolar ne durumdasınız. fark 1100 civarlarında.. hadi sivasım kimse tutamaz bizi.:)

BOUN
29.03.2007, 10:46
Önceden Akp hükümetine çok ılımlı bakıyordum Özellikle A.latif Şenere..Fakat Sivasla oynadılar ..Özellikle illere teşvik veriliyor Sivas en sonuncu Rize birinci...Rize küçükcük yer Sivas Rizenin nerdeyse 5 katı (toprak bakımından .)WAlla akepenin Sivas'a hiç bir yatırımı olmamıştır...Önümüzdeki seçimlerde şapkamızı önümüze alıp düşünelim.Cumhurbaşkanlığına da anketteki isimlerin hiç birini layık görmüyorum!Bırakın türkiyeyi Tüm Dünyayı kucaklayabilecek vizyona sahip bir lider olmalı!

Arkadaşım sen anlamasan da problem değil, ankette gösteriyor ki Sayın ŞENER'i anlayan ve seven onbinlerce insan var...

Sivas için yaptıklarını burda bir bir anlatmaya gerek görmüyorum. Sadece Sivasspor örneği yeter diye düşünüyorum.

Yine de kimseye zorla sevdirecek değiliz. Açık konuşmak gerekirse ben AK Partili olmadığım halde Sayın Şener'i her halükarda destekliyorum... Saygılar...

ofozturk
29.03.2007, 10:48
hadi yigidolarım fark 2000 i geçti.:) yüzdelik olarak fark atmalıyız.

Unutmayın arkadaşlar sivaslının sivaslıdan başka dostu olmaz. Biz de dostumuza hemşerimize destek verelim.

Flavio
29.03.2007, 10:54
Herşey yakışır Şener'e...Büyük sivaslı

ofozturk
29.03.2007, 10:58
Sivas cok sey kazandıracaktır arkadaslar. en azından sivasımızın kötü imajını silmek için ugrasacagından süphem yoktur.

fark 3000 e yaklasıyor. hadi yigidolarım biraz daha gayret.

ofozturk
29.03.2007, 11:13
hızımız azaldı hemsolar nerdesiniz ya.:'(

ofozturk
29.03.2007, 11:23
ya bayaa durakladı hızımız. hadi hemsolar. nerdesiniz.:)

ErdalGüler
29.03.2007, 11:41

BOUN
29.03.2007, 11:48
ya bayaa durakladı hızımız. hadi hemsolar. nerdesiniz.:)

Kardeş hem üzüntü verici hem de sevindirici bir durum şu ki bu ankete bizim sitemizden katılım çok çok az. Şu ana kadar bu foruma giren insan sayısı 200 bile olmamış. Yani oylamada bizim fazla bir katkımız yok. İşin üzücü yanı bu....

Sevindirici olan kısmı ise Sayın başbakan yardımcımız Abdullatif Şener Bey'e verilen onbinlerce oy tüm Türkiye'nin dört bir tarafından geliyor. Yani bizim hemşolar Başbakan yardımcımızın kıymetini pek bilmese de, Türkiye'nin dört bir tarafındaki vatandaşlarımız biliyor.

ofozturk
29.03.2007, 11:50
hemsolar öndeyiz ama hiçbiri cok riskli duruyor. farkı cook acmalıyız.

boun dediğin gibi bizim amacımız zaten tüm türkiyenin hemen hemen tüm siyası partilerin hemfikir olduğu Sayın Şener'e bu sekilde destek olmak. kendisinin bu göreve layık oldugunu bir cok kesim fazlasıyla bilmektedir. inş tbmm de bunun bilincindedir.

elbeyli09
29.03.2007, 11:54

bende verdim,üstelik memur oldugum halde,memurların akp kızgınlıgı falan yok,nerden çıkarıyorsun,sivastan bir cumhurbaşkanı çıksa gururlanmazmıyız,demokratik bir süreç bu, bu meclis cumhurbaşkanını seçecekse neden olmasın,SELAMLAR

PRoFeSSioNaL
29.03.2007, 12:20
http://anket.memurlar.net/survey.aspx?id=284
............

myway
29.03.2007, 12:25
Ya hiçbiri önde bitirsin bence.... Bülent Arınç yakışıyor o koltuğa....

BekirBayrak
29.03.2007, 12:26
Zaten adayların içinde bu göreve tek layık isim
ABDULLATİF ŞENER

BOUN
29.03.2007, 12:29
Haydi arkadaşlar, siyasi fikir ayrılığı gözetmeden, Sivassporumuzun ve Sivasımızın en büyük destekçisi ve hamisi Sayın Başbakan yardımcımız Abdullatif Şener'e oy atalım...

Unutmayalım Sayın Bakanımız ne kadar yükselirse, şehrimiz en ücra köylerine kadar daha fazla hizmet alır daha fazla gelişir...

Lütfen siyasi fikir ayrılıklarını ve ideolojik rekabeti bir yana bırakalım ve memleketimiz, Sivasımız için bir seçimde bulunalım. Gelin hep beraber Sivaslının birlik beraberlik içerisinde bulunduğunda onbinlerin hatta yüzbinlerin katıldığı anketleri nasıl harman gibi attığını gösterelim...

Ben oyumu kullandım, ya SİZ?.....

Haydi bakalım yeni dönemde yeni stad aşkına......:) :) :)

Oylarımız Sayın Abdullatif ŞENER'e.......:) :) :)

myway
29.03.2007, 12:36
Bu anket çok saçma oylamaya bile değmez.. çünkü recep tayyip erdoğan ve bülent arınç yok! mantıksız bi anket... saygılar...

BOUN
29.03.2007, 12:44
Bu anket çok saçma oylamaya bile değmez.. çünkü recep tayyip erdoğan ve bülent arınç yok! mantıksız bi anket... saygılar...

Kardeş sen gölge etme, kimse başka ihsan istemiyor senden!

myway
29.03.2007, 12:54

Hocam zaten bu anketin yapıldığı sitedeki yorumlara da dikkat edersen benzer şeyler yazılı...Ben fikrimi söylerim karışma gölge etme meselesi değil bu....SAygılar

edebiyatisyen
29.03.2007, 13:01
Hadi arkadaşlar.Belki AKP yi sevmeyebilirsiniz ama inanın kazanan sivas olacak.Hadi sivas aşkına,sivasspor aşkın,yeni stad aşkına.Tam anlamıyla sosyakültürel sivas aşkına oy atın.Burdan site yöneticisine arz ediyorum.lütfen bu anketi anasayfadan kaldırmayın.

1967 dernek serkan20
29.03.2007, 13:05
sayın şenere verdik oyumuzu hayırlı olsun

altuntas58
29.03.2007, 13:11
adam gibi adam hemşerimiz sivassporumuzun en büyük destekçisi
sizasımızın gururu parti gözetmeksizin destekleyelim neden bir
cumhurbaşkanıda sivasımızdan cıkmasın gelmiş gecmiş bütün
sivaslı siyasetcilerin yaptığının kat,kat fazlasını yapmıştır
lütfen parti gözetmeden hep destek tam destek olalım

ofozturk
29.03.2007, 14:02

FurkaN
29.03.2007, 14:03
Oyumuzu verdik ancak bunun dikkate alınacağına pek ihtimal vermiyorum... Türkiye için hayırlısı hangisi ise o olsun...

1967_CLuB_MuRaT
29.03.2007, 14:36
Arkadaşım sen anlamasan da problem değil, ankette gösteriyor ki Sayın ŞENER'i anlayan ve seven onbinlerce insan var...

Sivas için yaptıklarını burda bir bir anlatmaya gerek görmüyorum. Sadece Sivasspor örneği yeter diye düşünüyorum.

Yine de kimseye zorla sevdirecek değiliz. Açık konuşmak gerekirse ben AK Partili olmadığım halde Sayın Şener'i her halükarda destekliyorum... Saygılar...

Valla ben başta sempati duyuyordum maalesef ssadece Sivassporla olmuyor..Bi sürü il teşvikten faydalandı Sivas son sıralardaydı..A.latif Şener koskoca başbakan yardımcısı Sivasa kaç tane fabrika açılmış son 5 yılda bak bakıyım..Ya da Sivas Diğer anadolu illeriyle yarışabilecek kapasitede mi ?Lafla peynir gemisi yürümüyor maalesef...Bizim gibi gençlerin gözü açık...yaşınızı bilmiyorum ama gelecek nesillerde sorgulama araştırma yetisinin bir önceki kuşağımızdan fazla olduğuna eminim..;) Körü körüne bağlanmayı sevmem..Stat hariç burdan veya özel mesaj yoluyla A.latif Şenerin sivasa yaptıklarınıda bilmek isterim.
SAygılarımla

1967_CLuB_MuRaT
29.03.2007, 14:38

Valla zannedersem siz mevcut siyasi oluşum içindesiniz..Yoksa anket hakkında yorum yapan arkadaşa bu denli davranmazdınız..:confused:

BOUN
29.03.2007, 15:14
Valla ben başta sempati duyuyordum maalesef ssadece Sivassporla olmuyor..Bi sürü il teşvikten faydalandı Sivas son sıralardaydı..A.latif Şener koskoca başbakan yardımcısı Sivasa kaç tane fabrika açılmış son 5 yılda bak bakıyım..Ya da Sivas Diğer anadolu illeriyle yarışabilecek kapasitede mi ?Lafla peynir gemisi yürümüyor maalesef...Bizim gibi gençlerin gözü açık...yaşınızı bilmiyorum ama gelecek nesillerde sorgulama araştırma yetisinin bir önceki kuşağımızdan fazla olduğuna eminim..;) Körü körüne bağlanmayı sevmem..Stat hariç burdan veya özel mesaj yoluyla A.latif Şenerin sivasa yaptıklarınıda bilmek isterim.
SAygılarımla

Kardeş şimdilik aklıma gelen bir iki hizmetinden bahsedeyim:

Sivas Organize Sanayii bölgesi 1992 yılında kuruldu ve 2003 yılına kadar orada sadece 36 fabrika yatırımı yapıldı. Ancak 2003-2006 arasındaki dönemde kurulan fabrika sayısı ise 40 civarındadır. Yani 11 yılda kurulan fabrika sayısı sadece 36 iken son dört yıllık periyotta kurulan fabrika sayısı ise 40'tır.

Bundan dört yıl öncesine kadar Sivas'ta bir kilometre dahi bölünmüş yol yani duble yol yoktu. Bu gün ise bu yıl sonunda bitecek çalışmalarla birlikte neredeyse Sivas'ı diğer şehirlere bağlayan bütün yollar duble yol haline gelmek üzeredir.

Demiryolları sadece Atatürk zamanında yapılan yatırımlardan ibaretken ve yeni hiçbir yatırım yapılmamışken, bugün istimlak çalışmaları başlanmış olan hızlı tren projesiyle 2009 yılında İstanbul Sivas arası hızlı trenle 6 saate düşecektir. Ve dikkat edin hızlı tren projesine Kayseri gibi büyük bir şehir dahil edilmemiştir. Ayrıca bu proje ilerleyen yıllarda Sivas'tan Kars'a, Tiflis'e ve Bakü'ye kadar uzanacaktır. Bu durumda ise Sivas tarihinde sahip olduğu önemli geçiş noktası olma hüviyetini tekrar kazanacaktır.

1959 yılında kurulan ama geçen kırk küsür yılda bir türlü çalıştırılamayan Sivas havaalanı önce Türkiye'nin en büyük havaalanlarından birisi haline getirildi. Şu an için İstanbul Sivas arasında her gün uçuş yapılıyor. Haftada iki gün İzmir Sivas seferleri düzenleniyor. Ayrıca Haziran ayında Stuttgart Sivas seferleri başlıyor. Daha evvel doğru düzgün uçak indirilemeyen Sivas havaalanı bu gün bölgesel havaalanı olma yolunda mühim adımlarla ilerliyor.

5-6 yıl evvel onsekizbin civarında öğrencisi bulunan Cumhuriyet Üniversitesi, bugün yeni açılan yüksekokul ve fakültelerle yaklaşık otuzbin öğrenciye sahiptir. İlerleyen yıllarda bu rakam daha da yükselecektir.

Şimdilik bu kada yeter diye düşünüyorum. İhtiyaç hissedilirse daha da yazarım.

Bir de şunu eklemeliyim ki, hayatımda şu ana kadar sadece bir kez oy kullandım, emin ol onu da AK Parti'ye vermedim. Benim Sayın Şener'e destek olalım ve sahip çıkalım dememde ki maksadım sadece onun Sivas'a yaptığı hizmetlerin büyüklüğünden ve Sivas'a sahip çıkmasından kaynaklanmaktadır...

ceza_tolga_rep
29.03.2007, 15:51
akp ' yi fazla sevmem ama şener beyin sivasa katkısı olacağından dolayı diyorum.benim dayım eski sivas milletvekili ve bakanıdır.gerçekden katkıları çok oluyor.

Besyo_cu
29.03.2007, 16:21
Haydi sivastan bi cumhurbaşkanı cıkıyorrrrrrrrrrrrrr

ofozturk
29.03.2007, 17:26
NEDEN ARKALARDA KALMIS BASLIK.

ofozturk
29.03.2007, 17:40
hadi yigidolar bırakalım tartısmayı sivaslı bir cumhurbaskanı olmasını hepimiz istiyoruz. ve yakısan bir insan Sayın Şener.

AYDIN1985
29.03.2007, 17:45
kullandim oyumu. tabiki topragimdan yana

ofozturk
29.03.2007, 17:50

ofozturk
29.03.2007, 19:28
HADİ YİGİDOLAR DURMAYIN YA.SİZE İHTİYAC VAR.

ofozturk
29.03.2007, 19:43

mesut_koçak_58
29.03.2007, 19:58
bır oyda benden............
...

ofozturk
30.03.2007, 08:21
yine duraklamıs anket arkadaslar duyarlı olalım lütfen biraz bastırın.

edebiyatisyen
30.03.2007, 13:30
site yöneicisi lütfen bu başlıgı ana sayfadan kaldırmayınnnnnnnnnnnnn....... ...........

xremix
30.03.2007, 13:43
SAYIN BAKANIMIZ ABDÜLATİF ŞENER BU HÜKÜMET İÇİNDEKİ EN DÜZGÜN ADAMDIR AKP BİR TARAFA SAYIN ŞENER BİR TARAFA AKP İÇİNDE KÖŞKE ÇIMÖASI GEREKEN BENCE SAYIN ŞENERDİR ,HAYDİ SİVAS HAYDİ TÜRKİYEM AKP DEKİ EN DÜRÜST İNSANI CUMHURBAŞKANI YAPALIMM...!

myway
30.03.2007, 14:17
Valla zannedersem siz mevcut siyasi oluşum içindesiniz..Yoksa anket hakkında yorum yapan arkadaşa bu denli davranmazdınız..:confused:

Bravo gardaşım tam üstüne bastın..
Ne demektir ya gölge etmek..
İsteyen istediği şekilde yorumunu yapar.Sınırları aşmamak kaydıyla....
Birbirlerimizin görüşlerine saygı duymayı bi öğrenemedik:confused:

myway
30.03.2007, 14:47
ODTÜ'lüler Güniz Sokak'ı bastı
Üniversite öğrencilerinin cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde eylem yapmamasını eleştirerek "Nerede bu ODTÜ'lüler?" diye soran 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ilginç bir protestoyla karşılaştı.

Eski cumhurbaşkanının sözüne kızan ODTÜ'lü öğrenciler, soluğu Demirel'in evinin bulunduğu Güniz Sokak'ta aldı. Ancak geniş güvenlik önlemleri alan Çevik Kuvvet polisi, eylemcileri eve yaklaştırmadı. Yaklaşık 150 kişilik grubun eylemi, bu tür manzaralara alışık olmayan sokak sakinlerinin de ilgisini çekti. 'Süleyman Demirel'e ODTÜlü'den ders verilir' pankartı açan protestocular, sık sık "ODTÜ burada Morison nerede?" sloganı attı. Daha sonra basın açıklaması yapan bir öğrenci ABD'nin Demirel sayesinde Türkiye'ye yerleştiğini öne sürdü. Demirel'in popülizmi Türkiye'ye getiren ve halkı yalanlarla tanıştıran isim olduğunu ileri süren öğrenci temsilcisi, "Demirel haksızdır. Çünkü cumhurbaşkanlığı sürecinde gericilik-ilericilik tartışmalarında kendisinin payı büyüktür. Çoban lakaplı Süleyman gibiler halkın sürü olduğu zamanlarda iş görebilir. Hırsızların, kaçakçıların, düzenbazların, Çankaya Köşkü'nde aile fotoğrafı çektirebildiği bir ülkede cumhurbaşkanlığı makamının aklanabilme ihtimali yoktur." ifadelerini kullandı. Demirel'e ilk tepki ODTÜ Mezunları Derneği Başkanı Himmet Şahin'den gelmişti. Demirel'in 'toplumdan kaçış ve siyasî yandaş arama çabası' içinde olduğunu savunan Şahin, "ODTÜ'lüler taleplerini demokratik yollarla ifade etmeye çalışmaktadır." demişti. Ankara 78'liler Derneği Başkanı Ruşen Sümbüloğlu, ODTÜ'yü 'bu hale' Demirel'in getirdiğini ifade ederken, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Bilgehan Ögel, şiddet yöntemleri uygulamak yerine, demokratik kurallar çerçevesinde çaba harcadıklarını ileri sürmüştü. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ise 'ODTÜ'de protesto yapılmamasından yakınacak' en son kişinin Demirel olduğunu savunmuştu.

Demirel 'ODTÜ'lüler nerede?' diye sormuştu

Geçtiğimiz salı günü Bilkent Üniversitesi öğrencileriyle bir söyleşiye katılan Demirel, "Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde üniversitelerde protesto gösterisi yapılmadı. ODTÜ'lü öğrenciler nerede?" sorusuna şu karşılığı vermişti: "Bu sorunun muhatabı onlar. Onlara aktaralım. Gerçekten nerede bu ODTÜ'lü öğrenciler?"

Ss--58--Ss
30.03.2007, 14:48
HEMSEHRIMIZE OY ATALIM HEP BIRLIKTE:D

myway
30.03.2007, 14:51
ODTÜ'lüler Güniz Sokak'ı bastı
Üniversite öğrencilerinin cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde eylem yapmamasını eleştirerek "Nerede bu ODTÜ'lüler?" diye soran 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ilginç bir protestoyla karşılaştı.

Eski cumhurbaşkanının sözüne kızan ODTÜ'lü öğrenciler, soluğu Demirel'in evinin bulunduğu Güniz Sokak'ta aldı. Ancak geniş güvenlik önlemleri alan Çevik Kuvvet polisi, eylemcileri eve yaklaştırmadı. Yaklaşık 150 kişilik grubun eylemi, bu tür manzaralara alışık olmayan sokak sakinlerinin de ilgisini çekti. 'Süleyman Demirel'e ODTÜlü'den ders verilir' pankartı açan protestocular, sık sık "ODTÜ burada Morison nerede?" sloganı attı. Daha sonra basın açıklaması yapan bir öğrenci ABD'nin Demirel sayesinde Türkiye'ye yerleştiğini öne sürdü. Demirel'in popülizmi Türkiye'ye getiren ve halkı yalanlarla tanıştıran isim olduğunu ileri süren öğrenci temsilcisi, "Demirel haksızdır. Çünkü cumhurbaşkanlığı sürecinde gericilik-ilericilik tartışmalarında kendisinin payı büyüktür. Çoban lakaplı Süleyman gibiler halkın sürü olduğu zamanlarda iş görebilir. Hırsızların, kaçakçıların, düzenbazların, Çankaya Köşkü'nde aile fotoğrafı çektirebildiği bir ülkede cumhurbaşkanlığı makamının aklanabilme ihtimali yoktur." ifadelerini kullandı. Demirel'e ilk tepki ODTÜ Mezunları Derneği Başkanı Himmet Şahin'den gelmişti. Demirel'in 'toplumdan kaçış ve siyasî yandaş arama çabası' içinde olduğunu savunan Şahin, "ODTÜ'lüler taleplerini demokratik yollarla ifade etmeye çalışmaktadır." demişti. Ankara 78'liler Derneği Başkanı Ruşen Sümbüloğlu, ODTÜ'yü 'bu hale' Demirel'in getirdiğini ifade ederken, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Bilgehan Ögel, şiddet yöntemleri uygulamak yerine, demokratik kurallar çerçevesinde çaba harcadıklarını ileri sürmüştü. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ise 'ODTÜ'de protesto yapılmamasından yakınacak' en son kişinin Demirel olduğunu savunmuştu.

Demirel 'ODTÜ'lüler nerede?' diye sormuştu

Geçtiğimiz salı günü Bilkent Üniversitesi öğrencileriyle bir söyleşiye katılan Demirel, "Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde üniversitelerde protesto gösterisi yapılmadı. ODTÜ'lü öğrenciler nerede?" sorusuna şu karşılığı vermişti: "Bu sorunun muhatabı onlar. Onlara aktaralım. Gerçekten nerede bu ODTÜ'lü öğrenciler?"
odtülüler güzel bir ders vermiş tebrik ediyorum:):):)

1967_dernekkaya
30.03.2007, 15:20
:D :D :D :D Arkadaşlar sayın başbakanımızın talimatıyla aşagıdaki linkte bir anket düzenlenmiştir.Lütfen sivasın gelecegini düşünen duyarlı bir sivaslıysanız Abdullatif Şenere oy verin.Kazanan sivas olacak...

http://anket.memurlar.net/

AKTIF ANKETTE SON DURUM

SSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NNNNNNNNNNNNNNNNNN DDDDDDDDDUUUUUUUUURRRRRRRRRRRR RRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMM

abdurrahim_58
30.03.2007, 15:28
Ne olursa olsun ben onlardan hıc bırıne oy vermem hemserımız olsalar bıle hiç farketmez.

ofozturk
30.03.2007, 16:15
hadi sivasım durmayalım. lütfen sagduyulu ve duyarlı olalım.

zaralım 58
30.03.2007, 18:41
abdüllatif şener ılımlı bir siyaset adamı inş cumhurbaşkanı olur.allah yardımcın olsun şener

Besyo_cu
30.03.2007, 19:20
Sayın bakanımız acık ara ya :D

aykut-akay
30.03.2007, 20:26
OYUMUZU VERDIK HAYDI HAYIRLISI

Engin58
31.03.2007, 07:55
Sayin baskanimiza oyumu verdim hep birlikte destekliyelim.Saygilarimla...

zaralım 58
31.03.2007, 08:46
HANGİ SİYASİ GÖRÜŞE SAHİP OLURSA OLSUN ÖNCELİKLE HEMŞEHRİM BİZLER SİVASLI OLARAK SAYIN ŞENER'E DESTEK ÇIKMALIYIZ

ofozturk
31.03.2007, 11:58
ANKET KAPATILMISTIR SON DURUM SU SEKILDEDIR.

m_alkan
03.04.2007, 14:29
Arkadaşlar Mayıs ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için Haberturk web sitesi ve Haberturk tv kanalı anket yapıyor.Sivasspor'umuzun bügünlere gelmesine büyük katkı ve destek sağlayan Abdüllatif ŞENER'e ,bizlerde ankete Sivas'lılar olarak oy vererek destek sağlayalım.Gerekli linki aşağıya veriyorum.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=19054&cat=110&dt=2007/04/03