cetintopaloglu
20.12.2004, 14:44
BURAYA SİVASSPOR VE SİVASIMIZLA İLGİLİ ÇOK İLGİNÇ OLAN YAZILAR YAZALIM.ÖRNEĞİN:(MEYDAN CAMİSİNİN AVLUSUNDA TÜRBESİ BULUNAN ŞEMSİ-SİVASİ'NİN DÜNYADA ÜÇ ŞEMS'DEN BİRİ OLDUĞUNU) GİBİ.
ŞİMDİ SİVASSPORA GELELİM GALATASARAYIN TARAFTARLARININ BİLE GİTMEDİĞİ OLİMPİYAT STADINI DOLDURAN SİVASSPOR TARAFTARLARINA VE SİVASSPORA MEDYA O KADAR AZ YER VERMİŞKİ KÜÇÜK KARELERLE.BEN BUNDAN DOLAYI BU MAÇI ALDIĞIMIZA DAHİ SEVİNEMEDİM.BIRAKIN GAZETELERİ TRT BİLE BU MAÇI CANLI VERMELİYDİ.ŞÖYLE BİR STAD'TA MUHTEŞEM BİR MAÇ VAR SEN BUNU CANLI VERME OLACAK İŞ DEĞİL.BU OLAYDAN ÖTÜRÜ TRT Yİ KINIYORUM.YAZILI BASINIDA BU MAÇA KÜÇÜK KARELER HALİNDE YER VERMESİNİ SİNDİREMİYORUM.
SİVASSPORUN BAYRAMI BÖYLE OLMAMALIYDI.
[/b]
türkçerap_yakup
20.12.2004, 15:52
bu maç yayınlama isteğe göre olmuyo.trt nin bi suçu yok bunda.
Kesinlikle katılıyorum. Hangi süper lig takımı bu hafat 35-40 bin seyirci topladı? Ligde bu kadar seyirci toplayan bir takıma medyanın daha fazla ilgi göstermesi şart.
Anonymous
20.12.2004, 16:51
Tum arkadaslara katılmakla birlikte,Medyada çalışan Sivalı ların da duyarlı olması gerekir diye düsünüyorum..Şimdi olmasa bile gelecek sene Super Lige cıktıgımızda isterlerse ilgi gostermesinler..!
Anonymous
20.12.2004, 17:15
ama TRT onceden karar veriyor hangi macini yayinliyacagini...hem bir hafta once yayinlamisti TRT SivasspoR macini o yuzden iki hafta ust uste yayinlayamaz...
ya arkadaşım TRTnin bunda bi suçu yok.Çünküü lig başlamadan önce her takım kura çekiyomuşş. diyelimki sivasspor çektiği kurada 5 kere geldi. TRT sivasspor un 5 maçını yayımlıyomuş sanırım...
RüStü ElmaS
22.12.2004, 19:11
ARKADASLAR, BEN SU KADARINI SÖYLIYEYIM.
BEN BÖYLE TARAFTARI OLAN BIR TAKIMIN MEDYADA DAHA FAZLA YER ALMASINI BEKLERDIM.
SIVASSPORUMUZ HAKKINDADA GÜZEL HABERLER BEKLERDIM.
MAALESEF NE SPOR YORUMLARINDA NEDE HABERLERDE BUNA RASTLAMADIM, YADA BEN GÖRMEDIM.
EGER GÖRENINIZ VARSA BURDA SÖYLESIN, BIZDE BILELIM.
türkçerap_yakup
22.12.2004, 19:32
yok ya bende görmedim ama seneye bolbol görücez...erman toroğlunun seneye sivas hakkında yorumlarını çok merak ediyorum...
ARKADAŞLAR TRT KURA FALAN ÇEKMİYOR.TRT ALFABE SIRALAMASINA GÖRE YAYINLIYOR.MESELA TELEKOM-SİVAS MAÇINDA SIRA T HARFİNDEYSE O MAÇI TELEKOM ADINA VERİYOR.AYRICA BİR TAKIMI ÜSTÜSTTE 2 MAÇTA VERİR,3 MAÇTA VERİR.MESELA BEN KOCAELİYİ GÖRDÜM ONLARIN ÜSTÜSTE MAÇLARINI VERDİĞİNİ.LÜTFEN BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAYALIM.
türkçerap_yakup
24.01.2005, 18:16
bi araştıralım bakalım...
istese verirdi ama o zaman da seyirci sayısında bi azalma olabilirdi onun için böyle olduğu belkide daha iyi oldu..
istese verirdi ama o zaman da seyirci sayısında bi azalma olabilirdi onun için böyle olduğu belkide daha iyi oldu..