Orijinalini görmek için tıklayınız : Lorant'tan Trabzonspor'a ziyaret
skywriter 28.06.2005, 06:53 Gerede'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un dün akşam çalışması sonrası sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Bordo-Mavililer'le aynı yerde kamp yapan Sivasspor'un hocası Werner Lorant, Şenol Güneş ile kısa bir süre görüştü. Alman teknik adam, kamp bölgesi ve çalışma koşulları hakkında Güneş'ten bilgi aldı.
Kaynak: Milliyet
HakkıTİMUÇİN 28.06.2005, 08:52 senol güneşle lorant arasında söyle bir diyalog geçmiştir.....
LORANT : selamın Aleyküm Şenol gardaş..
Şenol GÜeneş : A.selam sayın lorant
W.L : La gardas nasılsın canını yediğim...
Ş.G : İyim sayın lorant..siz nasılsınız
W.L : Allahımıza hamdolsun idare ediyok..daha bi gün oldu ayrılalı memleketi özledim valla...
Ş.G : Almanyayımı özlediniz ??
W:L : yok gardas la..Sivası özledim sivası...Havasını, suyunu, etliekmeği, kelleyi ahh....ahhh.. burnumda tütüyo valla
Ş.G : :?: :?: :?:
KAYNAK : UYDURMASYON HABER MERKEZİ...
:lol: :lol: :lol:
sivasli_tufan 28.06.2005, 10:00 lorantida sivasli yaptik ya abi korkun bizden artik
YA MÜKEMMEL YA VALLA HELAL OLSUN NE DİYİM:)
HaSrEtKaLdIm58e 28.06.2005, 11:55 sivassporlu olarak cok gururlandim. insallah cok seyler yaratacaklar ve bizim gögüsümüzü havalandiracaklar......
1967_DERNEK_10UR 28.06.2005, 12:40 senol güneşle lorant arasında söyle bir diyalog geçmiştir.....
W.L : Allahımıza hamdolsun idare ediyok..daha bi gün oldu ayrılalı memleketi özledim valla...
W:L : yok gardas la..Sivası özledim sivası...Havasını, suyunu, etliekmeği, kelleyi ahh....ahhh.. burnumda tütüyo valla
:lol: :lol: :lol:............HAKKI ÇOK YAŞA EMİ SABAH SİTEYE GİRDİM BAKIYIM DİYE BİR DE SENİN BU YAZINI GÖRDÜM GÜLMEKTEN KIRILDIM ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN YANİ SABAH Kİ BÜTÜN YORGUNLUĞUM GİTTİ...DİLİNE ELİNE SAĞLIK..........
senol güneşle lorant arasında söyle bir diyalog geçmiştir.....
:lol: :lol: :lol: :lol:
bizimkiler bos durmamıs yani hem turkceyi sivas sivas lehcesini kullanmıs haaaaa :lol: :lol: :lol: abi henuz madımak yememismi :lol: :lol:
1967_DERNEK_10UR 28.06.2005, 12:49 ............WERNER LORANT TESİSLERE İLK GELDİĞİNDE GAZETECİ SORDU TÜRKÇE BİLİYORMUSUNUZ DİYE VE LORANT TA DEDİ Kİ:YES HA S.....R .......... :k14: :k14:
............WERNER LORANT TESİSLERE İLK GELDİĞİNDE GAZETECİ SORDU TÜRKÇE BİLİYORMUSUNUZ DİYE VE LORANT TA DEDİ Kİ:YES HA S.....R .......... :k14: :k14:
onur siz artık daha düzeyli birseyler öğretirsiniz :lol: :lol: :lol:
1967_DERNEK_10UR 28.06.2005, 13:01 ............WERNER LORANT TESİSLERE İLK GELDİĞİNDE GAZETECİ SORDU TÜRKÇE BİLİYORMUSUNUZ DİYE VE LORANT TA DEDİ Kİ:YES HA S.....R .......... :k14: :k14:
onur siz artık daha düzeyli birseyler öğretirsiniz :lol: :lol: :lol: ............NERDEN BAŞLIYALIM GARDAŞ..........
est. walla siz bulursunuz :lol: :lol: :lol:
senol güneşle lorant arasında söyle bir diyalog geçmiştir.....
:lol:
1967_DERNEK_10UR 28.06.2005, 13:47 Gerede'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un dün akşam çalışması sonrası sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Bordo-Mavililer'le aynı yerde kamp yapan Sivasspor'un hocası Werner Lorant, Şenol Güneş ile kısa bir süre görüştü. Alman teknik adam, kamp bölgesi ve çalışma koşulları hakkında Güneş'ten bilgi aldı.
Kaynak: Milliyet............SKY GARDAŞ AMERİKADASIN AMA HABERLERİ BİZDE ÖNCE ÖĞRENİYORSUN..WALLA HELAL OLSUN..........
yasin_58 28.06.2005, 13:51 senol güneşle lorant arasında söyle bir diyalog geçmiştir.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
skywriter 28.06.2005, 20:38 Gerede'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un dün akşam çalışması sonrası sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Bordo-Mavililer'le aynı yerde kamp yapan Sivasspor'un hocası Werner Lorant, Şenol Güneş ile kısa bir süre görüştü. Alman teknik adam, kamp bölgesi ve çalışma koşulları hakkında Güneş'ten bilgi aldı.
Kaynak: Milliyet............SKY GARDAŞ AMERİKADASIN AMA HABERLERİ BİZDE ÖNCE ÖĞRENİYORSUN..WALLA HELAL OLSUN..........
Est. Onur hocam, gazetelerde ne var ne yok okuyorum ve buraya yaziyorum sadece :)
|