Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu maç çok önemli, çünkü...

SivasSpor.Com
15.04.2007, 12:59
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Herkes UEFA filan diyorda, benim en büyük isteğim yarınki Gaziantepspor maçını kazanıp önce tehlike yaşamayacağımızın garanti altına alınmasıdır. Yarınki maçı kazanalım ondan sonra rahat rahat Avrupa`yı konuşuruz. Önceki gün Servet`le yaptığımız röportajdada tecrübeli futbolcu bu konuya dikkat çekip herşeyden önce kendimizi garantiye almak zorundayız demişti.

Bu işin şakası yok! Hele hele ligin sonlarına doğru yaklaşıtığımız bu haftalarda kimin ne yapacağı belli olmuyor. Herkes can havliyle saldırıyor! Bakın geçen haftaya,Kayseri Erciyes gidip İstanbul`da Galatasaray`ı yeniyor. Bundan sonraki haftalarda bu gibi sonuçlara hazırlıklı olmalıyız. Geçen sezonun son 5 haftasını şöyle bir hafızanızda yoklayın,son 4-5 maçı kazanan takımlardan bile küme düşenler olmuştu.

Sivasspor için böyle bir tehlike şu anda mantıken mümkün değil, ama ben iş matematiksel olarakta bitmediği için açıkcası yarınki maçı çok önemsiyorum. Sivasspor yarınki rakibini yenecek güçte,ancak yukarıdada ifade ettiğim gibi takımlar(özelliklede Gaziantepspor gibi tehlike hisseden) maçlarda artık ellerinden geleni yapmak zorundalar.

Neleri var neleri yok ortaya koyacaklar. Bakın Sivasspor`da iki tane önemli futbolcu sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak ve üstelikte 4 futbolcuda kart sınırında. Bunların 3üde defans bölgesinden. Yani Sivasspor`un daha sonra oynayacağı maçlara defanstan 4-5 eksik futbolcuyla çıkma riski var.

Yarın taraftar olaya ciddi bakar ve takımlarını doksan dakika boyunca destekler, futbolcularda kendilerinden beklenen futbolu sahada sergilerse o zaman arzuladığımız galibiyeti ve üç puanı çok rahat alır, bundan sonra sıkıntıdan, stresten uzak maçlar oynarız.

Ligin ilk yarısında rakibine 1-0 yenilen Kırmızı-beyazlıların 4 Eylül Stadı`nda rövanşı alıp, haftayı üç puanla kapatacağına inanıyor, yürekten başarılar diliyorum.

sivas_kangallı
15.04.2007, 13:06
ewt katılıyorum çok önemliiiiiiiiii........

yigidolar06
15.04.2007, 13:07
evet rovanşı almalıyız alacak güçteyiz ortam güzel saha ve seyircimiz harika 3 puan bizim

mesut_koçak_58
15.04.2007, 13:53
ewet katılıyorum bu maçı alalım sonra uefa yı dusunuruz

COBANSARAYLI
15.04.2007, 14:10
bugunki mac gercekten cok onemli YIGIDOLAR antepi yenerek uefa yarisinda bende varim diyecektir kimsenin suphesi olmasin gecen hafta sanssiz yenildi takim ama eger o gol fenerbagceye atilsaydi mac tekrar edilirdi diye dusunuyorum cunku cift atis bence kimseye degmedi top kural hatasi var diye dusunuyorum ama bugun antepi kimse kurtaramaz bulrnt hocaya ve yigidolara guveniyorum banko sivas

ademgoze
15.04.2007, 14:44
bu maçı almamız lazım her şey garanti olsun ilk altıya özel para ödülü var uefa olmasa bile ilk 6 girmemiz lazım

erem
15.04.2007, 14:54
Ne uefa'sı arkadaşlar biraz gerçekçi olalım yenersek yeter.
Seneye inşallah öyle bir hedefle başlayabiliriz ve uefa'ya gideriz.
Ama bu sene öyle hayallere kapılmaya gerek yok. Başarılar sivassporuma.

PRoFeSSioNaL
15.04.2007, 14:54
Bu maç herkez açısından çok önemli sadece camiamızla bitmiyor
Tüm www.sivasspor.com ve tüm yiğidolrlılarda katılıyor bu işe

gurbetciler
15.04.2007, 15:02
Insallah aliriz almamamiz icin hic bir engel yok diye düsünüyorum ama insallah futbolcularda bunun bilincindedirler...

tykinik58
15.04.2007, 17:02
SN ABDULLAH YİĞİT ÇOK İYİ BİR KONUYA DEĞİNMİŞ. VE DEDİĞİ GİBİDE OLDU. ÖNEMLİ OLAN BU MAÇI KAYIPSIZ GEÇMEKTİ, GERÇİ BİR KAÇ FUTBOLCUMUZ KART GÖRDÜ AMA, PUAN KAYBI YAŞAMADIK EN AZINDAN...

ŞİMDİ ZOR BİR DEPLASMANA ÇIKIYORUZ. İNŞALLAH ORADAN DA 1 PUANLA DÖNERSEK, ARTIK İŞİMİZ RAHAT...

zaralım 58
15.04.2007, 18:13
ABDULLAH ABİ ÇOK DOĞRU YAZMIŞ TEBRİKLER

Yiğiter
15.04.2007, 19:50
bu yazar sıradan yazılar yazıyor değişik görüşleri yok..yazar dediğin halkın göremediği halkın düşünemediği noktaları yazacak ki okunmaya değer olsun..yazdığı şeyler zaten gün gibi ortada olan düşünceler...farklı noktaları bize gösterse daha iyi olur..