Orijinalini görmek için tıklayınız : olimpiyatı kiralasak

türkçerap_yakup
20.12.2004, 22:04
sivasspor seneye süper lige çıkarsa olimpiyat stadını kiralasa nası olur?istanbulda sivastan daha çok taraftarı var ve bizim stad çok küçük.böle bişey mümkün olur mu?kirası pahalıysa bilet fiyatlarını iki kat yapar yönetim.biz veririz para sorun değil.

ibrahimkaya58-
21.12.2004, 09:35
Koçum herhalde haberin yok. Sivas'a yeni stad yapılıyor. 35, 40 bin kişilik olacakmış diye duydum. Hatta bir Sivas gazetesinin haberine göre gerekli ödenek ayrılmış ve stadın yapımına ilkbaharda başlanacakmış ve süperlige yetiştirilecekmiş.
Gerçi ben İstanbuldayım ama Sivasımızın göz bebeği Sivasspor'a da böyle bir stad yakışır diye düşünüyorum. :o :o :o

ForzaSivas
21.12.2004, 13:18
İstanbulda tarftar çokda son maçta 1000 k.gümrük seyircisi 40000000 kişiyi susturdu.Sivasta organize var istanbulda heleki olimpiyat gibi büyük bi stadda organize olunamıyor.

KANDIRAMAZLAR BİZİ SUSTURAMAZALAR BİZİ ALEM BLİYORKİ EN BÜYÜK YENİÇERİ......

lionheart58
21.12.2004, 14:32
ama biz istanbulda elimizden gelen desteği sağladık

ForzaSivas
21.12.2004, 15:19
ama biz istanbulda elimizden gelen desteği sağladık
kardeş iyi bağırıldıda ses sahaya gitmedi organize olunamadı bi taraf beyaz diyor bi taraf sivas diyor ama organize olunsa daha iyi ses çıkardı benim anlatmak istediğim bu mesela biz gfb ile beraberdik bağırıyoz ama sesin sahaya çok az gittiğinin farkındaydık

HER ZAMAN HER YERE GİDER NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE YENİÇERİLER....

b1glord
21.12.2004, 17:13
iyi olur insallah

cem
21.12.2004, 17:59
olimpiyat olmazda,biz en iyisi ali samiyeni kiralıyalım,nasılsa galatasaray dolduramıyor,nasıl olur.zaten böyle giderse federasyon verecek bize stadı.

SivasliErhan
07.01.2005, 16:07
olimpiyat olmazda,biz en iyisi ali samiyeni kiralıyalım,nasılsa galatasaray dolduramıyor,nasıl olur.zaten böyle giderse federasyon verecek bize stadı.

sen galiba iyi göremiyorsun ! A.S.Y hep dolu dikatli bak ve Galatasarayin A.S.Y vereceni hic sanmiyorum !!! :twisted: :twisted: :twisted:

KoraySancar
07.01.2005, 16:59
Ya arkadaşlar bırakın şu İstanbul stadlarını ya!Sorun eskimiş stadımızsa yenisini yaparız olur biter,bu işin en makul çözümü budur diğerleri hikaye.Nerde görülmüş bir takımın bütün maçlarını farklı şehirde oynadığı.İstanbul'da ne kadar taraftar potansiyelimiz olursa olsun Sivassporun yeri Sivas'tır.Hemşehrilerimiz maddi kaygılarla göç edip gitmiş olabilir ama Sivassporumuzu gurbet ellere göndermek te nereden çıktı.Sivassporun maddiyatını düşünüyorsanız bulunduğunuz yerden Sivasspora destek olursunuz olur biter.
Sivassporun Sivas'ta olmasının her şeyden önce büyük bir sembolik anlamı var,Avrupa'da milyonlarca Türk var diye başkentimizi Avrupa'ya mı taşıyacağız.Lütfen böyle elalemi kendimize güldürecek fikirler üretmek yerine Sivasspor'a kendi çapımızda destek sağlayalım.Herkes Sivasspor'a nasıl yardım edebilirim diye soruyordu,işte kampanya açıldı,oraya para yatırırsınız stadımız da yapılır.Banka hesap numaraları hakikat gazetesinin önceki haberlerinde vardı dileyen oradan ulaşabilir.

SivasliErhan
09.01.2005, 02:07
ya demesi kolay ver para da yapsin sivas stad ! koltuk tak cati yap al sana stad en az 200 bin dollar yada daha ucuz tutar