Orijinalini görmek için tıklayınız : BU NE REZALET.....
GrP_GARDAŞLAR 28.04.2007, 19:32 ŞUAN YENİ OTURDUM PC NİN BAŞINA VE BUNLARI YAZMAK GELDİ İÇİMDEN AZ ÖNCE YANİ BJK NIN SAVAS A GELMESİNDEN HEMEN SONRA YÖNETİM VE FURBOLCULARIN 4 EYLÜL OTELİNE GİRDİKTEN HEMEN SONRA Bİ AVUÇ BJK TARAFTARI YANİ ÇARŞI GRUBU İKİ TARAFLI, YANİ ATATÜRK CAD. AŞŞASI VE YUKARISI OLARAK İKİYE AYRILMIŞ ORGANİZELİ BİR BİÇİMDE SİVASLI YİĞİDOLARI TAHRİKE YÖNELİK PANKART VE SLOGANLARLA TARAFTARIMIZIN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER BURDAN ÇIKAN ARBEDE SONUCU BİR ÇOK KİŞİ TARTAKLANDI VE BENİM ÜZÜLDÜĞÜM NOKTA İSE EMNİYET MENSUPLARI BİZİ KALDIRIMDAN AŞŞAĞIYA BİLE İNDİRMESKEN NEDEN ÇARŞI GRUBUNUN İKİ TARAFLI VE ORGANİZELİ BİŞEKİLDE TAHRİKE YÖNELİK YÜRÜYÜŞÜNE İZİN VERDİ ANLAM VERMİŞ DEİĞİLİM.
AMAN DİYORUM YİĞİDOLAR SAKIN BİZ BİZ YİĞİDOYUZ ADIMIZA YAKIŞANI YAPALIM!!!!!
HA BU ARDA SİVAS DADA ORGANİZE OLMUŞLAR YANİ BJKÇARŞI DİYOLAR YAZIK YAZIK ARKADAŞ BU KADAR EMEĞE YAZIK.
sinan-58 28.04.2007, 19:35 abi bende yeni geldim polisler bıraksaydı çalıyorduk ama yinede dovduk onların hepsi sivaslı ama kanı bozuk sivaslı gelip sivas a kufur ediyorlar bu yapılanlar çok ayıp
GrP_GARDAŞLAR 28.04.2007, 19:38 KARDEŞ HER ŞEYİN BİR BEDELİ VARDIR BİRGÜN ÖDENİR BİZ SİVAS LI DOĞDUK SİVAS LI ÖLECEĞİZ BUNLAR İSTANBUL HAYRANLARI YARIN HESABINI 4EYLÜL ARENASINDA VERECEKLER.......
ÇILGINLAR 58 GRUBU OLARAK ORDAYDIK VE ÇARŞIYA İZİN VERMEDİK BİZİ GÖRÜNCE NASIL KAÇTILAR
mesut_koçak_58 28.04.2007, 19:49 bıze yakısanı yapalım onların yaptıklarından utanacak bırsey orneğin hepımız kardesız çarsı bızım kardesımız dıyebılırız yapmamız gerekende bu saten aman sakın şeytana uymayalım bız ornek bır taraftarız sivasspor takımına yakısmayan seyler yapmayalım aman ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
onlara en güzel cevabı yarın sahada verip onları şampiyonlukdan edelimde görsün dünyanın kac bucak oldugunu bide cıkıp bizim taraftarımız kavga ettirmem der alen makaryan mı makarna mı neyse her gittikleri yerde kavga cıkartıyolar vede dayak yiyolar yaptıkları cok ayıp
samet yıldız 28.04.2007, 20:34 abi onların hepsi kanı bozuk sivaslı sivaslısın sivassporu tut yada bjk yi tutuyon neee orda sivaslı yiğidolara takılıyon isteseler siziz yaşatmazlar ama sivaslı yiğidolara böyle şeyler yakışmaz
ŞUAN YENİ OTURDUM PC NİN BAŞINA VE BUNLARI YAZMAK GELDİ İÇİMDEN AZ ÖNCE YANİ BJK NIN SAVAS A GELMESİNDEN HEMEN SONRA YÖNETİM VE FURBOLCULARIN 4 EYLÜL OTELİNE GİRDİKTEN HEMEN SONRA Bİ AVUÇ BJK TARAFTARI YANİ ÇARŞI GRUBU İKİ TARAFLI, YANİ ATATÜRK CAD. AŞŞASI VE YUKARISI OLARAK İKİYE AYRILMIŞ ORGANİZELİ BİR BİÇİMDE SİVASLI YİĞİDOLARI TAHRİKE YÖNELİK PANKART VE SLOGANLARLA TARAFTARIMIZIN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER BURDAN ÇIKAN ARBEDE SONUCU BİR ÇOK KİŞİ TARTAKLANDI VE BENİM ÜZÜLDÜĞÜM NOKTA İSE EMNİYET MENSUPLARI BİZİ KALDIRIMDAN AŞŞAĞIYA BİLE İNDİRMESKEN NEDEN ÇARŞI GRUBUNUN İKİ TARAFLI VE ORGANİZELİ BİŞEKİLDE TAHRİKE YÖNELİK YÜRÜYÜŞÜNE İZİN VERDİ ANLAM VERMİŞ DEİĞİLİM.
AMAN DİYORUM YİĞİDOLAR SAKIN BİZ BİZ YİĞİDOYUZ ADIMIZA YAKIŞANI YAPALIM!!!!!
HA BU ARDA SİVAS DADA ORGANİZE OLMUŞLAR YANİ BJKÇARŞI DİYOLAR YAZIK YAZIK ARKADAŞ BU KADAR EMEĞE YAZIK.
Hangi takımı tuttuklarının önemi yoktur... Önemli olan insanlıkları, karakterleri Sivaslı olup Sivas'ta Sivasspor taraftarlarının üzerine yürüyüp küfür ediyorlarsa onlarda milliyetçilik beklemenin gereği yoktur... Onlar ne kadar Sivaslı olduklarını ve insanlıklarını gösterdiler, bize düşen onlara yarın ders vermek...
KıZıL_CeHeNNeM 28.04.2007, 21:00 yarın ßunlar icin cok güzel bi zmn BEKLE ßİZİ Ç@RŞI
Biz Çılgınlar olarak saat 1 de heykelde davullarla felan toplandık Sivas tezahüratlarıyla her yeri inlettik kimse bjk felan diye tezahürat yapmadı karşımıza bjklı bir grup çıktı onlarda nereye kaçacaklarını şaşırdılar zaten
hakandemirezen 28.04.2007, 21:18 ............ ÇARŞI DUVARA KARŞI.........
Çarşı pazar dinlemeyeyiz,İnşaAllah yarın SİVAStayız,YİĞİDOya yakışır cevabı alacaklardır.Bizde her türlü edebiyat mevcut BİZ SONRADA OLMA DEĞİL ANADAN DOĞMA SİVASLIYIZ.
zaralım 58 28.04.2007, 21:25 YİĞİDOLAR çarşı'ya KARŞI
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ
DÖNEN DÖNSÜN BEN DÖNMEZEM YOLUMDAN
PİR SULTAN ABDAL
1967_CLUB_ER 28.04.2007, 21:33 ben sadece sivasda sadece sivasspor'un var olmasını istiyorum
olay bu.
öldürmeye gelince öldürme ama yarala unutma yılanın başını küçükken ezecen.ezmezsen karşına böyle çarşı pazar çıkar.
ceza_tolga_rep 28.04.2007, 21:40 bakalım yarın ne sesleri çıkacak maçta.
1967_DERNEK_MUSTAFA 28.04.2007, 22:15 deli kanlı adamın çarşıda pazarda ne işi olurki:)
1967_CLUB_ER 28.04.2007, 22:27 hiç abi ya işde
çarşıymış
tatangaymış
horozmuş
salatalıkmış
şimşekmiş
tarzanmış
gençlikmiş
kaplanmış
sırtlanmış
gecekonduymuş
ne fark eder hepsine karşı bi korkutucu bi güvümüzün olması lazım.aksi taktirde hep zopayı yiyen biz oluruz.başkası şunu yaptım şunu ettim diye dolaşır etrafda.işde tam zamanı yıkın çarşıyı
ottoman55 28.04.2007, 22:39 KARDEŞLERİM BÖYLE ŞEYLERE GEREK YOK YARIN BİZDE BEŞİKTAŞI DESTEKLİCEZ SAVAŞA DEĞİL BİZ TAKIMIMIZI DESTEKLEMEYE GELİYORUZ. SİTENİZDE SPOR KARDEŞLİK DİYORSUNUZ YARIN GÖRÜCEZ... KONUŞMAK ÖNEMLİ DEĞİL HER RENGE SAYGI DUYMAK ÖNEMLİ... İNŞALLAH KİMSEYE BİRŞEY OLMAZ AMİNNNN...
EYÜPLÜ58 28.04.2007, 22:44 çarşı pazar eziktaş bunlar hep ezik yrn sivasım bi koysunda bunlara şampiyonluktan edlelim biz yiğidoyuz
sivas_kangallı 28.04.2007, 22:50 beşiktaşı yarın dağıtalımda görsünler bakem ...
yarın gereken yapılacaktır.delıkanlı çarşı meydanda olsun.sıkıyorsa..üç beş çocuk karşısında dayılananlan çakallara gereken ders verilecektir..
yigido_furkan 28.04.2007, 23:27 öyle kolaymı Carsıymıs felan varketmez burası SİVAS öyle ist. artislik yapmaya benzemez
Tüm hemşehrilerimiz, sağduyulu olmalı...!
Sivasımızı ve Sivassporumuzu zor durumda
bırakacak tüm davranışlardan uzak olmalıyız.
Yarınki maçın, sporun gerçek ruhuna uygun şekilde
olmasını temenni ediyorum.
ottoman55 28.04.2007, 23:54 yazık bu kadar millete futboldanda soğutuyorlar insanı o onu dağıtıyor o şunu bunu ne bu ya sanki başka milletlerin insanlarıyız. sivaslı olup hiç mi Beşiktaşlı arkadaşın fenerli gs'li tanıdıklarınız yok bu forumdakilerin hepsinde başka bir takım yatmıyormu sanıyorsunuz neden formaları giydiğinizde değişik duygulara kapılıyoruz. Beşiktaş tarafındakilerin içinde akrabalarınız olacak onlara küfür etmek hoşunuza gidecekmi? ben birtek bile küfür etmeyi düşünmüyoruz. ben sadece bayrağım için vatanım için savaşırım. böyle saçma şeyler yüzünden kavga etmek bence çok anlamsız.
otelin önünde biraz tezahürat yaptık dağılıyoduk o sırada çarşıSivas geldi biz ilk birşey yapmadık ama aralarından bir iki kişi küfür etti olanlar oldu
Bir kaç kendini bilmez yüzünden kendimiz kaybetmeyelim.Kötüyle kötü olmayalım.Biz hep iyi tarafız,çünkü Sivas'ız yarın sahada görüşürüz çarşı pazar..
ccetintas 29.04.2007, 00:18 sivaslı olmak ayrıcalıklıdır...
Bunlar düpe düz eşkiya.Futbol sever degil zorba kınıyorum.
1967_CLUB_ER 29.04.2007, 01:19 Bunlar düpe düz eşkiya.Futbol sever degil zorba kınıyorum.
NE DİYON SEN HOLİGAN DEĞİL TARAFTARIZ WARMI ÖTESİ...
yeniceri_can 29.04.2007, 01:29 uehuehue sahne hala gözümde.Çılgınlardan Dilaverle beraber önümüze 20 kişiyi aldık koşuyoruz adamlar arkasına bile bakmadan polis arabasına bindiler.
sanırım buranın başka memleketlere benzemeyeceğini anlamışlardır...
sivaslıyım sivassporluyum diye gözüküp istanbuldan takım gelince o takımın taraftarıyım deyip sivasa ihanet etmek ikiyüzlülüktür.sivasın takımıda süperligde bjk de süperligde niye sivasa ihanet ediyorsun.işallah bugün bjkyi yeneceğiz ve herkese gününü göstereceğiz...
sinan-58 29.04.2007, 08:48 yazık bu kadar millete futboldanda soğutuyorlar insanı o onu dağıtıyor o şunu bunu ne bu ya sanki başka milletlerin insanlarıyız. sivaslı olup hiç mi Beşiktaşlı arkadaşın fenerli gs'li tanıdıklarınız yok bu forumdakilerin hepsinde başka bir takım yatmıyormu sanıyorsunuz neden formaları giydiğinizde değişik duygulara kapılıyoruz. Beşiktaş tarafındakilerin içinde akrabalarınız olacak onlara küfür etmek hoşunuza gidecekmi? ben birtek bile küfür etmeyi düşünmüyoruz. ben sadece bayrağım için vatanım için savaşırım. böyle saçma şeyler yüzünden kavga etmek bence çok anlamsız.
sivaslı olupta rakıp taraftarı destekleyen herkese kufur edilir o trubune gidenin kanı bozuktur sende bjk yi kayırma bize
Selam Hem$erilerim,
ya ne oluyor Sivasta..Be$ikta$li Sivasli ola bilir..Ama Gelipte Sivasin icinde küfür veya ***** Supuk hareket Bjklilar yapamaz..Ama yaparlarsa Cezalari agir olur.Bu Molozlarin.......kani bozuktur.
Sivasspor in$allah yener!!! Ama son haftalardaki karisik sonuclar biraz dü$ündürüyor!!!???
eneke-talar 29.04.2007, 10:20 HERKES SİVASSPOR GİBİ DÜŞÜNMÜYOR,EFENDİLİK SÖYLEMİNE BİZDEN BAŞKA KATILAN YOK.YAHU SİZİNKİ ŞAMPİYONLUK ÜMİDİYSE,BİZİMKİ DE AVRUPA ÜMİDİ...NE YANİ ANADOLU TAKIMLARININ ÜMİT ETMEYE DE Mİ HAKKI OLMASIN.BEŞİKTAŞLILAR KAFANIZI BİRAZ ÇALIŞTIRIN ...BUGÜN İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK ÜMİDİNİZİ SİVASTA BIRAKIRSANIZ SAKIN TAŞKINLIK YAPMAYIN,NEDEN Mİ?:OTURUN BUGÜNE KADAR ALDIĞINIZ ÖNCEKİ YENİLGİLERİNİZİN HESABINI YAPIN...ŞAMPİYONLUĞU HAKETMEDİĞİNİZİ SİZLER DE GÖRECEKSİNİZ...ENEKE-TALAR
AnTi-FeNeR 29.04.2007, 10:29 Bırakın Yaa Bıze Yakısan sudur Budur Faır Play Mış Fılan..
Hakettıler Dayak yedıler..Bır daha Boyle Kanı Bozukluk yaparlarsa Yıne Dalarız !!!!
CÜSSKB_Emirhan 29.04.2007, 10:36 DÜNKÜ OLAYLAR GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜYDÜ.BİZİM TARAFTARIMIZA YAKIŞMICAK HAREKETLER YAPMAYALIM BUGÜN ONALRA EN BÜYÜK CEZAYI SAMPİYONLUKTAN EDEREK VERİCEZ İNŞALLAH.GEREKEN HERŞEYİ FUTBOLCULARIMIZ SAHADA YAPICAKTIR.DAYAK ATAR GİBİ BEŞİKTASI YENİCEKLERDİR...HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS...
merkez_emre 29.04.2007, 10:41 Burası Sivas
gerekeni yaptık aynı sey fb gs taraftarları için de gecerlidir
karakule58 29.04.2007, 11:42 arkadaşlar ne oluyoruz yaa ben istanbulda dogdum buyudum ama hiç bir zaman memleketimi unutmadım her yaz tatilini sivasta memlektimde geçirdim sivasın istanbuldaki ve yakın illerdeki butun maçlarına gittim ama içimde beşiktaş a karşı bir sevgi var burda herkez bişeyler yazıp duruyor yazan arkadaşların çogunluga biliyorumki başka takımlarada gönul veriyorlar bu kadar gerginlige gerek yok bir kaç kişinin yaptıgını tum camiaya maletmek yanlış biraz daha sakın herşey sahada biter...
arkadaşlar gazeteleri okudunuzmu bilmiyorum ama çok saçma haberler var bazi spor gazetelerinde isteyen msn adresimi eklesin onlara link atayım buradan link vermek doğru olmaz
Besyo_cu 29.04.2007, 13:00 Biz kendı içimızde organıze değilizki o bjk taraftarlarının hepsi sivaslı eger sivaslı kendı takımına ve taraftarına bu kadar düşman sa onlar zaten sivaslı değillerdir zaten olamazlarda sivaslı olmak yürek ister.....
yıgıdo_erdi 29.04.2007, 13:17 4 sene ııcnde sampıyon olacak takım kurmalıyızzzzzzzzz
emretan5858 29.04.2007, 14:32 böyle durumlar herzaman oluyor febe maçındada gese maçındada çok iyi hatırlıyorum şu an teknikı direktorumuz olan şahış geçen seneki febe maçından once değerli sivasspor taraftarına megafonla gayet saygısızca bağırmıştı yine aynı durum vardı orda fenerliler toplanmıştı diğer taraftada polisler ortadaydı en ufak bişeyde yine bi olay çıkacak gibiydi tabi daha sonradan sivas spora futbolcu olarak febeli bir oyuncunun sivaslı taraftarlara yaptığı el hareketinide hiç bir sivaslı haketmedi sivas atkısı açmak küfür etmek değildi bu örneği sivasta yaşamadığım için veriyorum senede sadece 1 ay sivastayım ve sadece o zamanlar maçlarına gidiyorum tabi yakına deplasmana geldiğindede, diyceğim o ki istanbul hayranlığı vardır olabilir tutsunlar takımlarını ama gelipte bizim karşımızda bağırmasınlar bize kafa tutmasınlar sonunda olan bu olur çok teşekkür ederim hepinize sivastaysan ya sus yada sivasspor diye bağır tarihte bunu yapmayanlara ne yaptığımızı herkez biliyor, inş bundan sonra böyle şeyler olmaz arada bi densiz çıkıp bizim sivaslı gardaşlarımıza zararda verebilirdi
sevgi saygı
sivasa selam olsun
NAUGHTYBOY58 29.04.2007, 14:54 Hiç kimse gelipte sivasta bizlerimizin grubuna laf atamazz bu onların iğrençliğini gösterir
ÇARŞI HERKESE KARŞI ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ
spainloco 29.04.2007, 15:36 ÇARŞI HERKESE KARŞI ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ
carsı kendinede karsı bence!!!
yigidomustafa58 29.04.2007, 15:55 çarşının son halini çok merak ediyor 4 Eylül den nasıl çıkarlar acaba ALLAHa emanet...
PRoFeSSioNaL 29.04.2007, 16:47 BJK taraftarlarını kınıyorumm
.............................. ......
ama burası 4 eylül çevresi burdan çıkış yok
PRoFeSSioNaL 29.04.2007, 16:48 ÇARŞI HERKESE KARŞI ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ
burası sivas kendine iyi bak eğer sivastaysan sana tavsiyem
sivaslı105 29.04.2007, 17:52 SİVASLIYIH DEDİK YA GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ......... .......GERİSİNE GARIŞMIYACAN
blacksky 29.04.2007, 17:55 Carsi grubu sivassporlu futbolcumuz Ilhan Ummak'in bebegi icin kanlarini bagislamis ve kucuk yavrunun hayata tutunmasini saglamis bir taraftar grubudur. Her gordugunuz capulcuyu carsi zannetmeyin... yapilan iyilikleri bir kalemde silmemeliyiz vefakar olmaliyiz. Sivassporlular olarak besiktas taraftarina bir tesekkur mesaji yayinladik mi? onlarin bu iyiligini forumlarda bu kadar tartistik mi? kavga gurultuyle buyuk taraftar grubu olunmuyor. Carsi bugun Turkiye'nin en onemli taraftar grubu ise bunu toplumsal duyarliligi ve olaylara verdigi akili tepkilerle saglamistir. Sivaslilar olarak carsi grubu ile duyarlilikta yarisalim, kavgada degil. Nacizane fikrim budur. Saygilarimla...
AYDIN1985 29.04.2007, 18:53 BUNLARIN YAPTIGI: YEDIKLERI CANAGA PISLEMEKTIR. COK AYIP ETMISLER.
Birtanemsin 29.04.2007, 19:23 gücünüz bi avuç insana yatiyor galba bugun statda neden tık yoktu.. sustunuz..
yigidolar06 29.04.2007, 20:34 ÇILGINLAR 58 GRUBU OLARAK ORDAYDIK VE ÇARŞIYA İZİN VERMEDİK BİZİ GÖRÜNCE NASIL KAÇTILAR
olayı üstünlük olarak görmemek lazım onlar bizim misafirimiz sivasspor olarakta beşiktaştan üstündük futbolun adaleti yok onurumuzla şerefimizle talihsiz bir 90+ bir golle yenildik
yigido1977 29.04.2007, 21:33 bazı arkadaşlar sivasda yaşadıgı halde istanbul takımını destekledi her fikre saygı duyarız desteklesinler ama bu toprakta yaşayıp da sivasa küfür etme kimsenin haddi degil
saf.fet-02 23.05.2007, 14:27 gardaşlararımıza uzanan eller kırılsın.sivaslı olup bjk diyenlerde vardır orada.300 taraftar vardı.100 kişi sivas dışından gelmiş.yani 200 kişisi sivaslı ve sivastan olan.sivas yiğidodur çarşı değildir.
zaralım 58 23.05.2007, 14:32 eğer öyle birşey yapsalardı onları haşat ederlerdi
|