Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Hangi İlçe Sivassporu Daha Çok Destekliyor

Nightbird
06.07.2007, 10:48
Sizce Hangi İlçe Sivassporu Daha Çok Destekliyor

1.Akıncılar
2.Altınyayla
3.Divriği
4.Doğanşar
5.Gemerek
6.Gölova
7.Gürün
8.Hafik
9.İmranlı
10.Kangal
11.Koyulhisar
12.Suşehri
13.Şarkışla
14.Ulaş
15.Yıldızeli
16.Zara
17.Sivas-Merkez
18.Diğer(Sivas dışı illler)

Nerede olursak olalım hepimiz Sivasımızın bir köşesinde doğduk, büyüdük daha sonra Türkiye ve dünyanın dört bir yanına dağıldık, sonra hepimiz bir noktada Sivasspor için burada buluştuk. Acaba Sivasspora gönül veren ve bu aşkla sivasspor.com da buluşan Sivasspor sevdalıları hangi ilçeden, yani sivasspora hangi ilçeden daha büyük destek var görüşlerinizi bekliyorum...

*Not: Bu anket araştırma amaçlıdır.

gardaş_58_paşa
06.07.2007, 10:54
gardaş bu soruyu nerden buldun maçlarda destekliyen ilçe göremedik sanal alemde her ilçeden destekliyorlar

mesut_koçak_58
06.07.2007, 10:56
ayrı gayrı yok hepsı desteklıyo

Nightbird
06.07.2007, 10:58
gardaş bu soruyu nerden buldun maçlarda destekliyen ilçe göremedik sanal alemde her ilçeden destekliyorlar

Ben sadece araştırma amaçlı Sivasspor hangi ilçeden ne kadar ilgi görüyor onu araştırmak için sordum bu soruyu, araştırma amaçlıdır...

Nightbird
06.07.2007, 11:02
ayrı gayrı yok hepsı desteklıyo

Biz ayrılık var demedik zaten desteklemiyorlarda demedik sadece hangi ilçede ne kadar sivasspor sevdalısı var onu merak ediyorum...

TRAPER
06.07.2007, 11:37
HERLES AYNI DERECEDE DESTEKLİYO BENCE GEREKSİZ Bİ KONU OLMUŞ

velibircan
06.07.2007, 11:50
valla bunu bu sene için söyliyemeyiz ama geçen sene olimpiyattaki maçlarda hangi ilçenin deteklediği belli oluyordu.

sivassporun albumünden maç başlamadan önce çalıyorlardı.albümde bir şiir var sizde biliyorsunuz gardaş sen sivasın neresindensin.o şiirde kimin ilçesini söylerse onnlar ayağa kalkıp bağırıyorlardı sizde hatırlıcaktınız.

örneğin gardaş sen zaranın nersindensin zaralılar ayağa kalkıyor....en çokta zaralılar kalkıyordu.

bence en çok ZARA,hafik,akıncılar......

Nightbird
06.07.2007, 11:51
HERLES AYNI DERECEDE DESTEKLİYO BENCE GEREKSİZ Bİ KONU OLMUŞ

İnsanlar neden anlamak istemiyor bilmiyorum, burada ben ilçeler desteklemiyor demiyorumki sadece sivasspor taraftarı portföy olarak Sivasın hangi kesiminden ne kadar yüzdeye sahip bunu öğrenmek istiyorum....

kurtay58
06.07.2007, 12:36
En çok Elbeyliler destekliyor. İlçe Olmasa da.

yasin__0658
06.07.2007, 14:17
bence hepsi aynen destekliyo kangalıyla zarasıyla hafikle bence çok saçma bir anketttttt

Nightbird
06.07.2007, 15:10
bence hepsi aynen destekliyo kangalıyla zarasıyla hafikle bence çok saçma bir anketttttt

Asıl saçma olan hepsinin aynı oranda desteklemesi, hem burada anlatmak istediğim şeyi ilk başta belirttim ben, bu bir araştırma isteyen katılır istemeyen katılmaz...
Ayrıca ben idda ediyorum en fazla destek veren ilçe zara ilçesidir.

velibircan
06.07.2007, 15:17
Asıl saçma olan hepsinin aynı oranda desteklemesi, hem burada anlatmak istediğim şeyi ilk başta belirttim ben, bu bir araştırma isteyen katılır istemeyen katılmaz...
Ayrıca ben idda ediyorum en fazla destek veren ilçe zara ilçesidir.

bu anketi yaptığın için seni kutluyorum destekliyorum.

dediğin doğrudur en çok zaralılar destekde bulunuyor....

bende iddia ediyorum.

Nightbird
06.07.2007, 15:51
bu anketi yaptığın için seni kutluyorum destekliyorum.

dediğin doğrudur en çok zaralılar destekde bulunuyor....

bende iddia ediyorum.

Teşekkür ederim, iyiyi ve güzeli gören arkadaşlar bulabilmek gerçekten güzel...