BU konuyu federasyon kararı almadan 1 gün önce yazıorum
YABANCI KONTENJANI BENCE KALKMAMALI AMA EN AZ 8 YABANCI OLMALI YADA 8+2 GİBİSİNDEN AVRUPA İLE BAŞABAŞ MÜCADELE İSTİORSAK BUNU Bİ ÖLÇÜDE KAPATMAK İÇİN KONTJ ARTIRILMALI...R.CARLOS GİBİ OYUNCULAR GELMESİNİ İSTİORAK BÖLE OLMALI BENCE BAKIN ARSENALE KADROSUNDA TEK İNGİLİZ İLE FİNALE ÇIKTI ŞAMP LİGİNDE ...bu benim görüşüm tabiki
sizinde görüşlerinizi bekliorum
ceza_tolga_rep
07.07.2007, 13:50
bana göre sınır koyulmalı.mesela 18 kişilik kadroya 10 tane yabancı oyuncu oynayabilir şartı koyulabilir.barcelonada,real madridde,arasenalde,liverpolld a,milan da,chelsa da isterse tüm oyuncuları ingiiz olmayabilir.işte bu yüzden başarılı oluyolar,çünkü iyi oyuncular alıyolar.
mesela fernerbahçe bana göre avrupa şampiyonu olabilir ama yabancı kontejyanı kalkarsa.ama kalkmazsa hayatta olamaz.barcelona liverpoll gibi takımlarla mücadele edemezler..
saf.fet-02
07.07.2007, 13:55
türk futbolcusu yetiştiremeyiz.yabancı sayısı artmasın.gençlerin çalışması engellenir.yaşları dolunca a takıma çıkamıyorlar.kiralık olarak gidiyorlar.yabancıya yönelirsek gençler S.O.S olur.üzerini çizerler.
sos oyunu vardıya.okulda oynuyorduk:)
alico58_58
07.07.2007, 14:18
TÜRK FUTBOLCULARIMIZIN ÖNÜNÜ KESMEYELİM DİYECEM ZATEN TÜRKİYEDE HER YERDE TORPİL KONUŞUYOR NE YETENEKLİ AHLAKLI FUTBOLCULARIMIZIN ÖNLERİ KESİLİP ANKARADA DAYISI YADA ARKASINDA BABASI OLANLAR FUTBOLCU OLUYOR VE TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI OLSUN TÜRK TAKIMLARI OLSUN AVRUPA DA BOY GÖSTEREMİYOR O YÜZDEN BENİM FİKRİM YABANCI KONTEJANI SERBEST KALMALI ZATEN YABANCI DA KALMIYOR HERKES TÜRKLÜĞE GEÇİYOR YA NEYSEEEE.
Bİ SORU SORAYIM O ZMN ROBERTO CARLOS GİBİ OYUNCULAR GENÇLERİMİZE ZARARMI VERİR YOKSA ÖRNEK Mİ OLUR???????
Divriği58-
07.07.2007, 14:41
BENCE 6+2 OLMALI YOKSA HER TARAF YABANCI DOLAR AYRICA BU BIZIM DE ISIMIZE GELMEZ MILLET BUYUK AVRUPALILARI GETIRIR FB BJK GS NAMALUP SAMPIYON OLURLAR ARTIK BİZ KADROMUZU GUCLENDIRDIK DIYE SEVINIYORUZ AMA DIGER TAKIMLARIN NE ALDIGI ONEMLI
oguzhan_1616
07.07.2007, 14:51
ben 5 yabancı iyi türk futbolcuları ne yapacak yabancılarda bu kadar fazla türk almaz