Orijinalini görmek için tıklayınız : yiğido’da işlem tamam

58ikose58
14.07.2007, 11:59
Yiğido’da işlem tamam
Sivasspor'da teknik direktörü Bülent Uygun, transfere ara verdiklerini söyledi.
14.07.2007

Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun, Ze Kalanga’nın bugün takıma katılacağını belirtirken, “Transferi Hollanda kampı bitimine kadar dondurduk” dedi.

Dış transferde özellikle genç oyuncuları kadrosuna dahil eden Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun, transfer çalışmalarına ara verdiklerini söyledi. Bolu’da kamp yapan Kırmızı-Beyazlı takımın teknik patronu, Romanya’nın Dinamo Bükreş takımından transfer edilen Ze Kalanga’nın bugün kampa katılacağını belirtti. Genç hoca, geçen yılki kadroyu büyük ölçüde koruduklarını kaydedip, “Mevcut oyuncuların yanına, genç ve kaliteli futbolcuları ekledik. Şunu iddia ediyorum ki; geçen seneden daha güçlü, daha genç ve daha çok koşan bir takım olacağız. Ze Kalanga’nın gelmesiyle transferi bir süreliğine dondurduk. Bolu’da ve Hollanda’da oynayacağımız hazırlık maçlarından sonra, gerekli görürsek bir-iki takviye daha yapabiliriz” açıklamasında bulundu.

samet yıldız
14.07.2007, 12:03
güzel transferler yaptık inş. bu futbolcular bizi güzel yerlere taşır

Yiğiter
14.07.2007, 12:07
bu sene ilk 5 in altında ligi bitirirsek başarısız saymalaıyız kendimizi..

jakobieen
14.07.2007, 12:14
ben 3. lüğüde başarısızlık sayarım..

Bln-Fatih58
14.07.2007, 12:26
biz aslinda UEFA Kupasina gitme hesaplarini yapabiliriz insallah.

TRAPER
14.07.2007, 12:27
yok o kadar abartmayalım 2.yiz birinci fener 2. sivasspor

Divriği58-
14.07.2007, 12:37
BEYLER HEDEFINIZ COK KUCUK NE 3 U YA BIZ 1 INCILIGI BASARISIZ SAYALIM SAMPIYON SIVASSPOR HATTA LINCOLN LA ROBERTO CARLOSTA SIVASTA AMMA UCUYOSUNUZ YAA HAHAHA HAYRET BISEY

1 BURHAN 1 AYTAC BI DIALLO ALDIK HEMEN BASLADINIZ SAMPIYONUZ DIYE 2 YENILIRIZ LIGDE AHH VAHHH SIVAS DUS DU DIYE AGLAMAYA BASLARSINIZ YINE HER YIL AYNI SEY

ceza_tolga_rep
14.07.2007, 13:10
inşallah bu sene uefa ya gideriz de yiğidelerden söz ettiririz.

FurkaN
14.07.2007, 13:23
Sezon başalyınca göreceğiz itidalli olmakta fayda var şimdiden 3.'lükten 5.'likten bahsediyoruz... Eğer geçen seneyi hatırlarsak 9. hafta Manisa şampiyon ilan edilmişti son hafta kümede kalmayı başarabildiler... Ben Sivasspor'a güveniyorum lige en iyi şekilde başlayıp en iyi yerde bitireceklerdir...

jakobieen
14.07.2007, 13:38
... Eğer geçen seneyi hatırlarsak 9. hafta Manisa şampiyon ilan edilmişti son hafta kümede kalmayı başarabildiler... .
herkes şampiyonluktan bahsettiği sıra ben şöyle demiştim :)

inşallah bu hafta sivasımdan ilk mağlubiyetini alacak manisaspor,, ve kanımca bundan sonra düşüş başlayacak, şans hep yanlarında olacak diil ya..

ve şimdide diyorum ki; bu sivasspor seneye ilk 3 te :)

Besyo_cu
14.07.2007, 13:48
Arkadaşlar takımımız cok iyi transferler yapmadı bunu kabul etmek gerek takıma direk girecek ze kalanga ile musa aydın var diallo ise tam bi soru işareti Otra sahada pas yapacak takımı yönlendirecek bi 10 numara hala yok hazırlık maclarında da görduk kı Muhammed Ali bu acıgı kapatamıyacak gibi duruyor. ve defansın sagınada iyi bir oyuncu lazım gürol azer oynayamaz bu hali ile musa aydın ise orta saha oyuncusu defansta iyi değil takıma acılen bu bölgelere oyuncu lazım... ayrıcada orta sahanın soluna iyi bir oyuncu da şart ilhan ummak ile olacak iş değil bu