Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor.com'un yeni görünüşü
Selamünaleyküm arkadaşlar.
Dün'den bugüne sitemizde yoğun çalışmalar yaptık. Site ve forumun görünüşünü gözden geçirdik.
Şimdide sizden yorumlarınızı almak isteriz. Bizim farkına varmadığımız hususlar ve hatalar olabilir.
ceza_tolga_rep 18.07.2007, 21:49 gerçelden çok güsel olmuş,ellerinize sağlık.ama sanki yazılar biraz küçük gözüküyo gibi.1 model daha büyük olsa tam süper olacak.
sitenin bu hale gelmesinde meği geçenlere çok teşekkür eder,çalışmalarının devamını dilerim.
cenk5821 18.07.2007, 21:50 ewt yazilar kucuk olmus + haber sitesini neden kaldirdinizzkiii
ceza_tolga_rep 18.07.2007, 21:51 ewt yazilar kucuk olmus + haber sitesini neden kaldirdinizzkiii
aynen katılıyorum.haber sitesinin tekrar getirilmesi gerek.çünkü oradan futbolla ilgili bilgileri hemen alabiliyorduk.sivassporumuz hakkındada yazıları genelde çıkyıordu.
ahmetcelik 18.07.2007, 21:54 Böyle harika sadece kimlerin ne yazdigina ve site kurallarina daha cok denetim yapilsin genelde cok menmunuz
aynen katılıyorum.haber sitesinin tekrar getirilmesi gerek.çünkü oradan futbolla ilgili bilgileri hemen alabiliyorduk.sivassporumuz hakkındada yazıları genelde çıkyıordu.
Yazıları düzeltmeye çalışıyorum.
Sivaslılar.net te açılcak inşallah
ceza_tolga_rep 18.07.2007, 22:12 bu seferde büyük olmuş sanırım...............
ELLERINIZE SAGLIK COK GUZEL OLMUS.SAYGILARIMLA...
cenk5821 18.07.2007, 22:54 ya ewttt bazi kisler duzene uymuyo gecen chatte bi cocukk sivassa ve sivasspira demedigini birakmadii kufur feklan edioduu nicini unutum simdiii ya ohatrlarsamm mod yoneticiye duyurucamm
Sitenin yeni halini de eskisi gibi beğendik. Başarıların devamını bekliyoruz.
değişiklik her zaman iyidir...taraftar forumları arasında en prtaik site bizimki...emeğinize sağlık...daha çok smiley istiyoz :D
sivas_kangallı 18.07.2007, 23:24 ellerinize sağlık süper olmuş walla..
Mini Sohbetteki hakaretler artik azalacagini düsünüyoruz. Forumda banlanan Mini Sohbet te banlanmiyordu, tüm forum da banlanmis üyeler bundan böyle sitedende banlanmis olacaktir.
ahmetcelik 18.07.2007, 23:28 Lütfen;
Site yöneticilerine burdan bir ricam var Sivas´da bulunuyorsaniz lütfen yeni projelerden aktuel olan resimleri sitemize yüklerseniz cok menmun oluruz bunu bir kac üye arkadas yapmaya calisiyor bu yeterli degil Sivas´dan internet araciligi ile Canli yayin hususunu burdan yine dile getirmek istiyorum bildigim kadariyla Sivas Emniyet Müdürlügü Sehirin Önemli noktalarina Kamerali Takip Sistemi Uygulayacak bu kameralardan Sitemiz faydalanmali.
Örnek Istanbul Büyük Sehirin Trafik Kontrol Merkezi gibi.
Sitenin yeni hali gerçekten güzel olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık...
Mini Sohbetteki hakaretler artik azalacagini düsünüyoruz. Forumda banlanan Mini Sohbet te banlanmiyordu, tüm forum da banlanmis üyeler bundan böyle sitedende banlanmis olacaktir.
daha çok çeşitli ve hareketli smileyler olması mümkün mü?
Sitenin yeni hali gerçekten güzel olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık...
Yalnız yazılar çok küçük buna bir çare... :)
ademgoze 18.07.2007, 23:57 şimdi daha güzel olmuş yazılar belli oluyor daha canlı omuş ama mesajı düzeltmek için hak saklamak lazım bazen yannış yazılıyor forumda
g-unıt058 19.07.2007, 00:15 ya arkadaslar hersey ıyı hosta haber sitesını neden kaldırdınız ki :S:S:S
Dark Force 19.07.2007, 02:02 gayet güzel ve şık durmuş eskisinden çok çok daha güzel
ibrahimovic7 19.07.2007, 08:04 Değişiklik güseL gözümüzün şekli değişiyo çoğu zaman bu siteye girdiğimiz için:D gözümüzün şeklinin değişmesi ii oluyo BİRDE Videolarımızı yani stata veya başka bişey videoları bu sitede izlemek görmek istiyoruz. HALİL K cvp verirsen kardeşim. Mümkünmü video işi kolay gelsin
ya arkadaslar hersey ıyı hosta haber sitesını neden kaldırdınız ki :S:S:S
Kaldırmadık. Güncelleniyor yazıyordu. Onuda açtık.
Yalnız yazılar çok küçük buna bir çare...
Hala küçük geliyormu sana? Yorum yazma penceresi küçük gördüm. Başka neresi?
Değişiklik güseL gözümüzün şekli değişiyo çoğu zaman bu siteye girdiğimiz için gözümüzün şeklinin değişmesi ii oluyo BİRDE Videolarımızı yani stata veya başka bişey videoları bu sitede izlemek görmek istiyoruz. HALİL K cvp verirsen kardeşim. Mümkünmü video işi kolay gelsin
Şu an görünüşüne ve temizliğine önem verdik. Yenilikleri daha başlamadık.
Video konusuna gelince, benim şahsi görüşüm, her videoyu youtube.com a yükleyip, sitenin bir bölümünde bunları toplamak. Youtube videoları direk sitenin içinde oynuyor. Ama serveri yani sitenin hızını etkilemeden.
daha çok çeşitli ve hareketli smileyler olması mümkün mü?
Olabilir. Rüştü beye danışmak gerekir. Türkiyede olduğu için iletişim sağlıklı değil.
Lütfen;
Site yöneticilerine burdan bir ricam var Sivas´da bulunuyorsaniz lütfen yeni projelerden aktuel olan resimleri sitemize yüklerseniz cok menmun oluruz bunu bir kac üye arkadas yapmaya calisiyor bu yeterli degil Sivas´dan internet araciligi ile Canli yayin hususunu burdan yine dile getirmek istiyorum bildigim kadariyla Sivas Emniyet Müdürlügü Sehirin Önemli noktalarina Kamerali Takip Sistemi Uygulayacak bu kameralardan Sitemiz faydalanmali.
Yeni sentral galerimiz inşallah tam oturduğu zaman, her üye resim teklifinde bulunabilecek.
Kameralar webcam şeklinde ise olabilir. Yine Rüştü beye iletirim.
SivasLady 19.07.2007, 09:23 ya ewttt bazi kisler duzene uymuyo gecen chatte bi cocukk sivassa ve sivasspira demedigini birakmadii kufur feklan edioduu nicini unutum simdiii ya ohatrlarsamm mod yoneticiye duyurucamm
dedigin sahis coktan banlandigi icin onu görmüyor ve hatirlamiyorsun :)
SivasLady 19.07.2007, 09:26 sitenin yeni görünümü gayet hos olmus
daha bir canlilik gelmis
düzenleyenlerin eline saglik
insallah gün gectikce dahada güzellesecek
oguzhan_1616 19.07.2007, 09:28 site çok iyi güzel olmuş eski haline göre daha güzel bir görünüm kazanmış bence:)
oguzhan_1616 19.07.2007, 09:29 bence süper lig deki en güzel 3 siteden biri sivasspor.com
oguzhan_1616 19.07.2007, 09:34 şu an bazı yerler yine büük diğerleri iyi normal:)
ErdalGüler 19.07.2007, 09:34 Daha sade ve daha güzel bir görünüm ve daha hızlı ben beğendim...
hasantuan 19.07.2007, 10:05 kardeşler elinize sağlık eski siteden daha bir canlı daha bir fark edilir gözüküyor insanın gözüne elinize sağlık ( ya bizim okula da bi web sitesi ayarlayacağızda onu da yaparmısınız:)
yine eskisinden güsel olmuş....
alico58_58 19.07.2007, 10:24 EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM ELLERİNİZE SAĞLIK AMA BEN KONU AÇAMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
RüStü ElmaS 19.07.2007, 10:28 Arkadaşlar, sitemizin son halini beğenmeniz çok güzel.
Sitemiz her geçen gün dahada güzelleşecek ve gelişmeye devam edecektir.
Sizlerden sitemiz hakkında fikirlerinizi belirtmeniz çok güzel.
Şimdiye kadar olduğu gibi, bundan böylede sizlerin düşüncelerinize her zaman yer vereceğiz ve gerekende yapılacaktır.
ekingölü 19.07.2007, 10:55 Gerçekten çok müthiş bir site olmuş.Emeğigeçen herkese çok teşekkür ediyoruz.Sivasspor hakkında ne olursa en doğrusunu buradan alıyoruz.
alico58_58 19.07.2007, 11:10 Ben birde bişey daha söylemek istiyorum inanın bu sayfaya son zamanlarda hemen hemen hergün giriyorum.Artık her açtığımda ana sayfadaki görüntüyü görmekten bıktım yıllardır aynı sizden ricam lütfen daha değişik görüntüler yansıtın üyelerimize mesela slayt görüntü şeklinde sivas resimleri,sivassporun dünden bugüne resimleri yada yeni transferlerimizi tanıtma reklamları lütfen dikkate alırsanız sevinirim.
Benim gördüğüm önemli bir eksikli sitede haberlerde kullanılan fotoların yeterince güncel ve yeni olmamasıdır. Dikkat ederseniz çok eski fotolar sürekli kullanılıyor ve yeni fotolar çok az ekleniyor. Bu her çeşit foto için geçerli. Bir de haberlerde kullanılan bazı fotoların çözünürlüklerinden dolayı olsa gerek çok kalitesiz ve detaylar fark edilemiyor. Kısacası foto kalitesine, çeşidine ve güncelliğine biraz daha önem verilse çok iyi olur.
Ayrıca sitemizin her geçen gün biraz daha güzelleşmesinde emeği geçenlere başta Rüştü Abi olmak üzere hepsine bol bol teşekkürler.....
Bir de bu siteden gelirinin tamamı kulübümüze aktarılacak bir şekilde, Sivasspor ürünleri satışı konusunu defalarca gündeme getirmiştim ama bir daha gündeme getireyim...:):):)
alico58_58 19.07.2007, 11:25 Benim gördüğüm önemli bir eksikli sitede haberlerde kullanılan fotoların yeterince güncel ve yeni olmamasıdır. Dikkat ederseniz çok eski fotolar sürekli kullanılıyor ve yeni fotolar çok az ekleniyor. Bu her çeşit foto için geçerli. Bir de haberlerde kullanılan bazı fotoların çözünürlüklerinden dolayı olsa gerek çok kalitesiz ve detaylar fark edilemiyor. Kısacası foto kalitesine, çeşidine ve güncelliğine biraz daha önem verilse çok iyi olur.
Ayrıca sitemizin her geçen gün biraz daha güzelleşmesinde emeği geçenlere başta Rüştü Abi olmak üzere hepsine bol bol teşekkürler.....
Bir de bu siteden gelirinin tamamı kulübümüze aktarılacak bir şekilde, Sivasspor ürünleri satışı konusunu defalarca gündeme getirmiştim ama bir daha gündeme getireyim...:):):)
EWET SÖYLEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM BENDE YAZDIM SİTEMİZDE STORE OLSA ÇOK İYİ OLUR EN AZINDAN GURBETTE OLDUĞUMUZ İÇİN MAÇLARINA GİDEMEDİĞİMİZ SİVASSPORUMUZA BU ŞEKİLDE KATKI SAĞLARIZ DİYE.EN KISA ZAMAN DA BÖYLE BİR JEST BEKLİYORUZ SİTE YÖNETİCİLERİMİZDEN.
yasin__0658 19.07.2007, 11:42 ÇOK GÜZEL OLUMUŞ BİDE YAZILAR BİRAZ BÜYÜK OLSA DAHA GÜZEL OLUR
Sitemiz zaten oldukça başarılı ve doyurucu.
Benim isteğim;
Simililer daha çeşitlendirilebilir,
Mini chat devamlı aktif olmalı,
Foto ve video konusunda biraz daha çalışılabilir,
Bu konuda emek veren tüm arkadaşlara saygılarımı sunuyorum...
mesut_koçak_58 19.07.2007, 12:18 site çok guzel olmus hayırlısı olsun
58ikose58 19.07.2007, 13:17 çalışanların ellerine sağlık hepinize kolay gelsin çok güzel olmuş işallah daha da güzel olur
ofgurleyuk78 19.07.2007, 13:40 İyiye güzele doğru olan çaba kutsaldır. Elinize sağlık. Daha da güzele ulaşmak amacıyla başarılar dilerim.
sivaslı yıldız 19.07.2007, 14:46 Ellerinize sağlık arkadaşlar.. Her şey güzel olmuş..
Ben 'serbest kürsü' kısmının alt başlıklara ayrılmasını istiyorum..Orda bu haliyle konu takip etmek zor oluyo..
Bunu bi öneri olarak düşünürseniz sevinirim..
Hoşçakalın..
1967_Dernek_Ayhan 19.07.2007, 15:04 Eskisine Göre Daha Canlı Tebrik Ediyorum Güzel Çalışma Olmuş...
Fakat Üstteki Bannerin direk anasayfaya yönlendirmesi daha iyiydi...
Anasayfanın birazda ön planda olması bakımından genelde kullanıcılar çok kullanıyor o banneri ...
yinede sizin takdiriniz tabiki.....
http://www.sivasspor.com/templates/sivasspor/images/banner.jpg (http://www.sivasspor.com)
yigidolar06 19.07.2007, 15:18 Lütfen;
MEMLEKETİ ÇOK ÖZLEMİŞSİNİZ SİZE AYNEN KATILIYORUM
edebiyatisyen 19.07.2007, 16:08 sitedeki yenilik hoş olmuş ama bi kaç istegim olacak
1)sivasın belli kısımlarına konulacak olan kameralarından sitemizde faydalansa iyi olur.(gurbetdeki sivaslılar için).
2)serbest kürsü kısmı alat başlıklara ayrılması konu takibi açısından kolaylık sağlar.
3)sivasspor marşları siteyi açar açmaz çalsa rakip takım taraftarlarını etkileyebilir.
4)iddaa bölümü açılarak daha cok üye elde edilebilir
1967_CLUP_ERHAN 19.07.2007, 16:24 Eskisine Göre Daha Canlı Tebrik Ediyorum Güzel Çalışma Olmuş...
Fakat Üstteki Bannerin direk anasayfaya yönlendirmesi daha iyiydi...
Anasayfanın birazda ön planda olması bakımından genelde kullanıcılar çok kullanıyor o banneri ...
yinede sizin takdiriniz tabiki.....
http://www.sivasspor.com/templates/sivasspor/images/banner.jpg (http://www.sivasspor.com)
ayhanım eklemediğin şey kalmamış çılgın asker :) site güzel olmuş emeği geçenlere tşk.ler ...
jakobieen 19.07.2007, 17:06 daha çok çeşitli ve hareketli smileyler olması mümkün mü?
http://img329.imageshack.us/img329/5238/nonokh6.gif
mümkün değil yigiter..
mümkün değil yigiter..
seni bu sitenin smiley mesulu yapsak nasıl olur?:D
jakobieen 19.07.2007, 17:10 seni bu sitenin smiley mesulu yapsak nasıl olur?:D
mimkün değil yigiter
mimkün değil yigiter
http://img409.imageshack.us/img409/4126/20061013134706su023aecl6.gif (http://imageshack.us)
neden ama ne olur ekleyin yaaaaaaaa:D
yigidomustafa58 19.07.2007, 18:33 gerçekten güzel olmuş sitenin görünümü helede sağ üst köşedeki SİVASSPOR Marşı süper olmuş...
Ellerinize sağlık emeği geçenlerin...
Ss--58--Ss 19.07.2007, 20:33 site boyle daha guzel olmus ama kımse chate gırmıyor:rolleyes::D
halil_58_yigido 19.07.2007, 20:50 ŞAMPİYON SİVASSSPOR KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK SİVASSPOR 1967 GENÇ TARAFTAR DERNEGİ BAŞKANINLIGINDAN:D
UTKUM_58 19.07.2007, 21:23 Yazıları düzeltmeye çalışıyorum.
Sivaslılar.net te açılcak inşallah
saygi deger kardesim lutfen gencturk haberi tekrar sitemize eklermisiniz bazi haberleri aninda ögrenebiliyorduk lutfen tskler simdiden elinize saglik
altuntas58 19.07.2007, 21:30 Ellerinize sağlık sitemiz çok klas olmuş ben inanıyorumki her gecen gün daha güzel olacak bazı sitelere girdiğimde bizim sitemizin ne kadar kaliteli olduğunu anlıyorum elinize emeğinize sağlık
Daha evvelki yıllarda denenmişti ama maalesef bir türlü dikiş tutturulamamıştı, bence sitemizin en önemli eksikliklerinden birisi Sivasspor, genel gidişat, takım, taraftar vs kısaca Sivasspor hakkında herşeyi yazacak yazarların eksikliğidir. Yerel gazetecilerle ve biri iki ulusal medyadan yazarla konuşulsa ve Sivasspor hakkında köşe yazıları yayınlansa site içeriği çok daha dolu ve doyurucu olur kanaatindeyim...
Biraz aklıma geldikçe yazmış gibi oluyorum ama yine birşey ekleyeceğim:
Tesislerimiz hakkında yeterince bilgimiz yok. Tesislerin içerisinden, dışarısından, sosyal mekanlarından, bina içerisinden, bahçesinden, açık kapalı sahalarına ve krokisine ve planına kadar detaylı bir şekilde fotolar eklense ve anasayfada sol tarafa tesisler bölümü başlığı altında eklense gayet güzel olur. Bekliyoruz...
Divriği58- 21.07.2007, 12:23 ben yenı halini iyi bulmadım 1 ay önceki hali daha güzeldi ayrıca sıteye konan sıvasspor sarkıları cok dandik daha iyi leri var şampiyon sivasspor albümünden şarkılar konsa daha iyi olur
en iyileri: yigidolar geliyo , gardas sivasın neresindensin , esecegiz esecegiz süper ligde
halterci 21.07.2007, 13:04 sohbet odasına girince bana sarı olmuyo
EfsaneMermerbey 11.09.2007, 14:04 SİTEYE BÜYÜK TÜRK BAYRAĞI KOYDUĞU İÇİN ÖNCELİKLE RÜŞTÜ ELMAS'A,CAGLAYAN PAŞA'YA VE SONRASINDA SİTE YÖNETİCİLERİ İLE SİTE GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH RAZI OLSUN.SİTEDE TÜRK BAYRAĞI YOK DİYE ÇOK KAFAYI YİYORDUM.AYRICA BENLE ALAKASI YOK,HERKEZ İSTER TÜRK BAYRAĞINI.AMA BU TÜRK BAYRAĞI İÇİN SİTEDEN ATILDIĞIMI BİLİRİM.ŞİMDİ 1500 DEFA ATSINLAR.TÜRKÜM VE TÜRK BAYRAĞIM SİTEYE GELDİ.buda bi anıydı.(2006 da)
EyüphanAydın 11.09.2007, 14:13 BEN EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY TOPLU MESAJ GÖNDEREMİYORUM BİLMİYORUM AMA HERKEZE MESSAJ YOLLOYORUM AMA 1 DAKKA BEKLEMEK ZORUNDAYIM:)
EfsaneMermerbey 11.09.2007, 14:30 BEN EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY TOPLU MESAJ GÖNDEREMİYORUM BİLMİYORUM AMA HERKEZE MESSAJ YOLLOYORUM AMA 1 DAKKA BEKLEMEK ZORUNDAYIM:)
EYÜPHAN TOPLU MESAJ ASLINDA YOLLAYABİLİRSİN.ANCAK ÜYE İSİMLERİNİ TEK TEK YAZACANA,AYRICA YAZDIKTAN SONRA BİR KAÇ KİŞİYE GÖNDEREMEME BAŞARISIZLIĞIYLA GİBİ HUSUSLARLA UĞRAŞACAĞINA TEK TEK YOLLAMANI TAVSİYE EDERİM.AYRICA BELİRLİ BİR BEKLEME SÜRESİ OLUYOR.MESELA BİR MESAJ YOLLADIN VE AYNI MESAJI TEKRAR YOLLARKEN 30 SN VEYA 1 DK. BEKLEMELİSİN UYARISI GELMEKTEDİR.BU AYNI MESAJ DIŞINDA AYRI YAZILAN MESAJLARDADA GEÇERLİDİR.YANİ MECBUREN BEKLİYECEKSİN 30 SN VEYA 1 DK.
SÜRESİ NE İSE ARTIK.AMA SEN TEK TEK YOLLA.EN SAĞLIKLISI VE EN DOĞRUSU BU.SIKINTI ÇEKMESSİN.
Ss--58--Ss 11.09.2007, 14:35 sitemizin görünüşü gayet güzel....
EyüphanAydın 11.09.2007, 14:37 EYÜPHAN TOPLU MESAJ ASLINDA YOLLAYABİLİRSİN.ANCAK ÜYE İSİMLERİNİ TEK TEK YAZACANA,AYRICA YAZDIKTAN SONRA BİR KAÇ KİŞİYE GÖNDEREMEME BAŞARISIZLIĞIYLA GİBİ HUSUSLARLA UĞRAŞACAĞINA TEK TEK YOLLAMANI TAVSİYE EDERİM.AYRICA BELİRLİ BİR BEKLEME SÜRESİ OLUYOR.MESELA BİR MESAJ YOLLADIN VE AYNI MESAJI TEKRAR YOLLARKEN 30 SN VEYA 1 DK. BEKLEMELİSİN UYARISI GELMEKTEDİR.BU AYNI MESAJ DIŞINDA AYRI YAZILAN MESAJLARDADA GEÇERLİDİR.YANİ MECBUREN BEKLİYECEKSİN 30 SN VEYA 1 DK.
SÜRESİ NE İSE ARTIK.AMA SEN TEK TEK YOLLA.EN SAĞLIKLISI VE EN DOĞRUSU BU.SIKINTI ÇEKMESSİN.
napalim kaderimizde bu da varmiş olsun. teşekkürler
|