Orijinalini görmek için tıklayınız : HERŞEY SİVAS İÇİN HEPİMİZ AYNI YOLUN ADAMLARIYIZ

berlinli1967
06.08.2007, 23:15
BENCE!sivasspora bağaran taraftarların hepsi yiğidodur ha 1967 genc taraftarlar olsun,yeniçeriler,merkez tayfa grub,cılgınlar58 hepimiz aynı davadayız burda yenicerler bunu yapmış bun demiş cok gereksiz ancak kalp kırar ve sivasa zarar veririz bundan 7 yıl önce biz sivasta maç olacağa zaman bir gün önce gruplar kangal konağanda toplanır kararlar alırdık saygı vardı ve bunu yeniceriler daha iyi hatırlar bütün gruplar orda olur cılgınlarda 1967 genc taraftarlarda ama her gruptan 2 yada 3 kisi olurdu ve macta ne yapılacak karar alırdık orda büyüklerimiz varken dil uzatamazdık karar alınır uygulanırdı ve ozamanlar biz bu takım yani butün gruplar cıkardı 1 lige inkar edemeyiz.. ve biz suanda takım iyiken birbirimiz yiyoruz lütfen cağıram dikkar lütfen eskisi gibi olsun güçümüzü türkiye görsün gruplar renk versin stada ama aramızda kardeşlik dostluk olsun. deplazmanda olsak ordan biri sivaslı grubun birine laf söylese biz dururmuyuz acep onlarda bizim kardeşimiz herşey sivas için ve bizim için tüm gruplar duyun artık... bu alemde tek sivasspor

Ss--58--Ss
06.08.2007, 23:16
ewet haklısın hersey sivas ıcın.....;)

Yiğiter
06.08.2007, 23:19
başkanımız her taraftar grubunnu bir çatı altında toplanması yönünde bir dileği var.tek çatı altında toplanılırsa kulübün de her yönden destek çıkacağını söylüyor...inşallah dileği yerine gelir..bence haklı ve faydalı da bir dilek...

Ss--58--Ss
06.08.2007, 23:29
hersey sivas icin hersey sivasspor icin;)

sivas_kangallı
06.08.2007, 23:33
hep destek tam destek ölümüne sivas...

yigidomustafa58
06.08.2007, 23:34
Tam Destek Full Destek eyvallah kardeşim...

58 SiVASSpOr 58

58 memo
06.08.2007, 23:35
DOĞRU BİR TESPİT HEPİMİZ SİVASPORUMUZU DESTEKLİYORUZ
AMA HER CANI SIKILANDA TARAFTAR DERNEĞİ KURMASIN
ÇOK DERNEK OLUNCA ANLAŞMAZLIK VE REKABET OLUYOR
BU KADAR TARAFTAR DERNEĞİ YETER HEPSİ UYUM İÇİNDE OLSUN
BAŞKA SİVASSPOR YOK
HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN
BEYAZ-KIRMIZI
ANADOLU YILDIZI SİVASSPOR...

berlinli1967
07.08.2007, 02:09
doğru sölüyosun kardeş bencede

mesut_tncsvs
07.08.2007, 02:26
evt kardeşler herşey güzel sivasımız için

berlinli1967
07.08.2007, 11:20
evt kardeşler herşey güzel sivasımız için

sende haklısn kardeş herşey sivas için

berlinli1967
07.08.2007, 12:07
warmı ötesi sivastan var diyen varsa yiğidin harman olduğu yeri bilmiyor demektir

Divriği58-
07.08.2007, 12:09
DOĞRU BİR TESPİT HEPİMİZ SİVASPORUMUZU DESTEKLİYORUZ
AMA HER CANI SIKILANDA TARAFTAR DERNEĞİ KURMASIN
ÇOK DERNEK OLUNCA ANLAŞMAZLIK VE REKABET OLUYOR
BU KADAR TARAFTAR DERNEĞİ YETER HEPSİ UYUM İÇİNDE OLSUN
BAŞKA SİVASSPOR YOK
HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN
BEYAZ-KIRMIZI
ANADOLU YILDIZI SİVASSPOR...

KATILIYORUM HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN

berlinli1967
07.08.2007, 12:20
arkadaşlar bu cağırıma cvp verin grup arkadaşlar toplanılım düşüncelerimiz aktaralım organize olarak hareket edersek kimse tutamaz bizi kopukluk ve kırkınlık olmasın sivasspora ve sivasa zarardır bu mactan 1 gün önce butün gruplar önde gelenleri bir yerde buluşup ortak kararlar alınsın ve böylece stada cümbüş ve dostluk havası gelsin ne dersiniz sivassporun asıl SAHİPLERİ?

berlinli1967
07.08.2007, 21:17
evet millet bu düşüncetye ne dediniz söyleyin yiğidolar

sensizimya_58
07.08.2007, 21:42
sivas için en hayırlısı olsun işalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

berlinli1967
07.08.2007, 23:32
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnn allah yardımcımız olsun

Engin58
08.08.2007, 01:02
SIVASIMIZA VE SIVASSPORUMUZA DAIMA BIZ YIGIDOLAR OLARAK DESTEKCISIYIZ.SAYGILARIMLA...

asil58
08.08.2007, 10:02
arkadaşlar biz Çılgınlar 58 grubu olarak her zaman bu konularda ılımlı olmaya çalıştık bundan sonrada öyle olacak ama aramızda bunu istemeyen arkadaşlarımız da var ancak biz yoluna varız

berlinli1967
08.08.2007, 20:28
eywallah kardeşim senin ve arkadaşların sivas için var olduğunuz gösteriyosunuz ve teşeküür ederim bu konuya duyarlılığından dolayı sivas için varız ve sivasporun tek sahipleri biz yani taraftarlardır..........

samet yıldız
08.08.2007, 21:03
:) ölümüne sivassporluyuz kankaaaaaa :)

berlinli1967
08.08.2007, 21:27
eğer herkes sivaslıyım diyosa bu düşüncemede katılmalılar yürekten iniallah yarıda kalmayız sözde kalmasın lütfen

yigido Atilla
08.08.2007, 22:07
Başkanımız her taraftar grubunnu bir çatı altında toplanması yönünde bir dileği var.Tek çatı altında toplanılırsa kulübün de her yönden destek çıkacağını söylüyor.!!!!!! inşallah dileği yerine gelir..Bence haklı ve faydalı da bir dilek..

Tek Bir cati Altinda Toplanilmali..!!!!! Cok Dogru Bir Tesbit !!!
Düsününki yardim Kampanyasi baslatilacak Maddi olarak !!! hangisi Tercih edilmeli ?????? Tek cati Altinda Olursa sivasspor klübüde Destegini saglar Arti Klübünü seven her Sivaslida tek cati altinda toplanan bir dernegi seve seve destekler... Baskaninizi Kutluyorum.

1967_DERNEK_MUSTAFA
08.08.2007, 22:13
evet muratım o zamanlar kangalağa konağını kapattırıyordum orda her şeyi dile getiriyorduk ve karşılaşmada uygulanıyordu ama şimdi yok HERŞEY ESKİDEN GÜZELMİŞ

berlinli1967
09.08.2007, 18:07
evet muratım o zamanlar kangalağa konağını kapattırıyordum orda her şeyi dile getiriyorduk ve karşılaşmada uygulanıyordu ama şimdi yok HERŞEY ESKİDEN GÜZELMİŞ

mustafa abim sen ve ekibin hala var reisimizde var bunu yendien yaşatsak ne olurki

berlinli1967
09.08.2007, 18:25
bence mustafa abi serhan reis buna bir yol bulacaklardır kanımca olmasıda gerek bence sizlere güveniyoz bizi organize etmeniz gerekli hadi bu takımı birinci lige getirdikten sonra kaybolmayalım

GrP_GARDAŞLAR
09.08.2007, 19:15
ARKADAŞALAR GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZ VE YORUMLARINIZ VAR AMA GÖRÜYORUMKİ GRUPLARIN ÖNDE GELENLERİ BU İŞE HİÇDE ILIMLI BAKMIYOR BAKSANIZA KİMSEDEN SES SEDA YOK BEN ŞAHSIM ADINA DÜŞÜNCEMİ DAİLMİ OLARAK TEKRARLIYORUM HER SÜRÜNÜN BİR ÇOBANI OLUR İKİNCİSİ OLMAZ BAKIN ÖRNEKLERİ VAR BÜYÜK TAKIMLARDA BİR TANE ADAM VAR ORTADA VE DİREKTİFLER HEP ONDAN GELİYOR O DİYO BAĞIRIN BAĞIRILIYOR O DİYOR SUSUSUN MİLLET SUSUYOR BİZİM ACİLEN BÖLE Bİ LİDERE İHTİYACIMIZ VAR.DEFALARCA BİRLEŞME TARAFTARI OLDUKLARINI BEYAN EDEN GRUP LİDERLERİ NEDENSE BU İŞİ BİR BAŞARAMADILAR ARTIK NE GİBİ Bİ İTİLAF ÇIKIYORSA ARALARINDA SİZİNDE SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ BİRLEŞMEK KENETLENMEK LAZIM ANCAK O ZAMAN DAHA PROFESYONEL BİR TARAFTAR TOPLULUĞU OLUR YOKSA SEN ORDA BEN BURDA BU İŞ OLMAZ BİZİM GRUBUMUZUNDA FALİYETLERİNİ DURDURMASI VE YENİÇERİLERİN (GERÇİ LİSYENLER YENİ İSİMLE FALİYET GÖSTERİYORLAR AMA) FALİYETLERİNİ DURDURMASI DA BUNUN YÜZÜNDENDİR GRUBUM ADINA BU TARZ BİR BİRLEŞMENİN YANINDA OLDUĞUMUZU BİLDİRMEK İSTİYORUM.
BU ARADA BENİM Bİ ÖNERİM OLACAK EYER BÖLE BİR TOPLANTI OLURSA Kİ BİRAZ ŞÜPHELERİM VAR TEK İSİM TEK BİLEK TEK YÜREK TEK YER SLOGANI İLE YOLA ÇIKILMALI.
SAYGILAR SEVGİLER.

zaralım 58
09.08.2007, 20:13
her şey sivasspor için herkesi desteğe çağırıyorum

ceza_tolga_rep
09.08.2007, 21:01
hepimiz aynı noktya çıkıyoruz.oda sivassporumuzun başarısıdır.

berlinli1967
09.08.2007, 21:33
ARKADAŞALAR GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZ VE YORUMLARINIZ VAR AMA GÖRÜYORUMKİ GRUPLARIN ÖNDE GELENLERİ BU İŞE HİÇDE ILIMLI BAKMIYOR BAKSANIZA KİMSEDEN SES SEDA YOK BEN ŞAHSIM ADINA DÜŞÜNCEMİ DAİLMİ OLARAK TEKRARLIYORUM HER SÜRÜNÜN BİR ÇOBANI OLUR İKİNCİSİ OLMAZ BAKIN ÖRNEKLERİ VAR BÜYÜK TAKIMLARDA BİR TANE ADAM VAR ORTADA VE DİREKTİFLER HEP ONDAN GELİYOR O DİYO BAĞIRIN BAĞIRILIYOR O DİYOR SUSUSUN MİLLET SUSUYOR BİZİM ACİLEN BÖLE Bİ LİDERE İHTİYACIMIZ VAR.DEFALARCA BİRLEŞME TARAFTARI OLDUKLARINI BEYAN EDEN GRUP LİDERLERİ NEDENSE BU İŞİ BİR BAŞARAMADILAR ARTIK NE GİBİ Bİ İTİLAF ÇIKIYORSA ARALARINDA SİZİNDE SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ BİRLEŞMEK KENETLENMEK LAZIM ANCAK O ZAMAN DAHA PROFESYONEL BİR TARAFTAR TOPLULUĞU OLUR YOKSA SEN ORDA BEN BURDA BU İŞ OLMAZ BİZİM GRUBUMUZUNDA FALİYETLERİNİ DURDURMASI VE YENİÇERİLERİN (GERÇİ LİSYENLER YENİ İSİMLE FALİYET GÖSTERİYORLAR AMA) FALİYETLERİNİ DURDURMASI DA BUNUN YÜZÜNDENDİR GRUBUM ADINA BU TARZ BİR BİRLEŞMENİN YANINDA OLDUĞUMUZU BİLDİRMEK İSTİYORUM.
BU ARADA BENİM Bİ ÖNERİM OLACAK EYER BÖLE BİR TOPLANTI OLURSA Kİ BİRAZ ŞÜPHELERİM VAR TEK İSİM TEK BİLEK TEK YÜREK TEK YER SLOGANI İLE YOLA ÇIKILMALI.
SAYGILAR SEVGİLER.

usta kafanda şüphe olmsın tek catı altında toplanmalıyız kimi böle demi kimi şöle demiş kimsenin şöhrete ihtiyacı olduğunu sanamam bu takım 2 ligde iken sampiyon eden takımın taraftarı tek catı altında akarar cıkardı mustafa abi konağa kapatır butün gruplar yenicerilerden veysel aga 1967 serhan reis üni yiğidolardan ben süleyman cılgınlardan ileri gelenleri hepsi orda olurdu ve karar veriridik böle olacak söle olacak diye ama ozaman saygı vardı kimse kimseye bağaramazdı lütfen dışarda bakıldığında kötü görünüyoruz biz bütün olmamız lazımken birbirimizi kırmayalım gelin grup iderleri bir yerde buluşalım varmısnız...........

berlinli1967
09.08.2007, 22:41
duyun artık uykudan kalksın yiğidolar

berlinli1967
10.08.2007, 11:14
arkadaşlar cağrılarımza cvğp verin bu kadarmı zor yahu

merkez_emre
10.08.2007, 14:53
SAYGILAR SEVGİLER.

ii gusel hoşta tek bi catı olması artık cok zor hem gecmıste olanlar hemde grupların kendılerını on plana cıkarma ıcın ugrasıyor..Bu nedenle cok ama cok zor bi durum...

berlinli1967
10.08.2007, 18:34
ii gusel hoşta tek bi catı olması artık cok zor hem gecmıste olanlar hemde grupların kendılerını on plana cıkarma ıcın ugrasıyor..Bu nedenle cok ama cok zor bi durum...

bence zordeğil birader senin fikrin bu anlıyorum saygıda duyarız zor diyenler gözümüzden düşer sivastanda düşer onun için zor demek kolay dır önemli olan zoru yapmaktır kolaya alışan yalnızlığa mahkumduur herşey sivas içinse rant peşinde olmayanlar yüreğinde sivas olanlar arasında fark olmalı bence....

1967_Dernek_Murat
10.08.2007, 18:56
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

ahmetcelik
10.08.2007, 19:55
Taraftar Dernekleri bir Cati Altina gelmesi dogru olmaz anca rekabet icinde cabalayan her kurum kurulus veya dernekler yenikleri bulur güzelliklere vesile olur fakat Taraftarlari koordine edecek bir ekstra grup yani taraftarlar koordinatörlügü olmali birakin her biri böyle güzel.

Hepinize Destek tam destek helal olsun size böyle devam

ademgoze
10.08.2007, 21:15
rakabet iyidir ama güzel rekabet olursa bence yiğidolar artık anlaşma saglamalı hepimiz sivaslıyız sivassporluyuz hepimiz kardeşiz

belalı_yiğido58
10.08.2007, 22:03
bu yolun son yolcusu bizleriz HERŞEY SİVASSPORUM İÇİN....

merkez_emre
10.08.2007, 23:29
bence zordeğil birader senin fikrin bu anlıyorum saygıda duyarız zor diyenler gözümüzden düşer sivastanda düşer onun için zor demek kolay dır önemli olan zoru yapmaktır kolaya alışan yalnızlığa mahkumduur herşey sivas içinse rant peşinde olmayanlar yüreğinde sivas olanlar arasında fark olmalı bence....

antamadım galiba uzunca yazıyım :)
hadi diyelim 67 dernekden birisi aday oldu cılgınlar yada biz kabul edermiyiz veya bizden aday birisi cıktı siz yada cılgınlar kabul edermi veya da cılgınlardan olan adayı biz veya siz kabul edermisiniz...hadi liderliği gectık tek catı olarak siz deseniz ki bizim dernek altında birleşelim biz veya diger cılgınlar kabul eder mi ? veyada cılgınların derneğiniz siz yada biz kabul edermiyiz ???

Tamam bizde istiyoruz ki tek bi isim olsun ama olmayacak şeye amin denmez...

Ayrıca ''herşey sivas içinse rant peşinde olmayanlar yüreğinde sivas olanlar arasında fark olmalı bence'' sözünde bişey mi kasteddin acıklarsan sevinirim ...

sinan-58
10.08.2007, 23:45
ben kaç senedir bundan bahsediyom tek çatı altında yeni bir isimle adımızı turkiyeye duyurmalıyız aynen bir tatangalar gibi aynı bir texsas gibi sesimizi duyuralım

SEMİH-58
11.08.2007, 00:31
gerçektende haklısın bu konuda gardaş biz BAŞKENTLİ YİGİDOLAR olarak her zaman birliğe beraberliğe varız olacagızda

berlinli1967
11.08.2007, 00:56
antamadım galiba uzunca yazıyım :)
hadi diyelim 67 dernekden birisi aday oldu cılgınlar yada biz kabul edermiyiz veya bizden aday birisi cıktı siz yada cılgınlar kabul edermi veya da cılgınlardan olan adayı biz veya siz kabul edermisiniz...hadi liderliği gectık tek catı olarak siz deseniz ki bizim dernek altında birleşelim biz veya diger cılgınlar kabul eder mi ? veyada cılgınların derneğiniz siz yada biz kabul edermiyiz ???

Tamam bizde istiyoruz ki tek bi isim olsun ama olmayacak şeye amin denmez...

Ayrıca ''herşey sivas içinse rant peşinde olmayanlar yüreğinde sivas olanlar arasında fark olmalı bence'' sözünde bişey mi kasteddin acıklarsan sevinirim ...

bu söz sivasspora canı gönülden destek verenlere yani grupların hiçbirine denmedi ama ve suna gelelim su bu gruplar kalsın zaten sadece organize hareke ediilsin dedim ben birleşme olayı olarak değil rekabet ve stada renk katılıyor bir yerde buluşup fikir alışverişi yapsak ne olur biz düşmanmıyız amacımız farklımı aynı yolda değilmiyiz sivas için değilmi dostum

wertons
11.08.2007, 01:25
[b] Abilerim Arkadaslarım Ve Sevgılı Kardeslerım Ben Bır Merkez Tayfa Uyesı Olarak Bu KoNu Hakkında Yorum Yapmak İstıyorum. Tamam Herkes Sıvasspor Icın Ugras Verıyor Ama Bu Saatten Sonra Hıc Kımse tek Bı Isım Altında Toplanmayı Kabul Etmez Normalde Merkez Tayfadan KImse Sivasspor comda Yazı Yazmayacaktı Ama Bunların Bılınmesi Gerek Bız Hıc Bır Zaman Aslımızı Inkar Etmedık Ve Burdada Soluyorum Bızler Yenıcerıyız Tamam Eskıden Belkı Gruplar Arasında Anlasma Saglanmıs Olabılır Ama Bundan Sonra Artık Bu Imkansız Bunun Nedenı İse Herkes Biliyor Yenşcerılerın Son Zamanlarında 67dernekle Olan Tartıslarmalarıdır Bugun Olmus dernekten Benım Mahallemde Oturan Bır cok kısı Var dernek Uyesı Olupta Tanıdıgım Sevdıgım Insanlarda Var Ama Nefret Ettıgım Trıbunde Dahı Yuzunu Gormek Istemedıgım Insanlar Var Tabı Onlarda Bızı Sevmıyolar Bızden Nefret Edıyolar Bunun için Bundan Sonra Herkes Kendı Icın Ugrsa Versın Kımse Masal Anlatmasın bu saatten sonra kımse bırlesmeyı kabul etmez Bızler Merkez Tayfa Olarak Genc Bı grubumuz Eksıklerımızde Var Artılarımızda Ama Kımse Hıc Kımse Sunu Unutmaasın Kı Bu SaaTTeN SoNRa KıMSe BiRLesŞmeZZ HerKeS BuNu KaBuL ETsE BıLe MerKEz TaYFa OlarAK Biz BuNU KaBuL EtMıYoRuz

MeRKeZ WaNTeD SaYGıLaRıMLa [b]

mrkz_abi
11.08.2007, 09:07
berlinli boşuna uğraşma biz kimlerin rant peşinde koştunu kimin yüreğinde sivas oldunu biliyoruz düşüncen güzel ama olmaz yazacak çok şey varda olmaz herkes böle mutlu

GrP_GARDAŞLAR
11.08.2007, 10:48
berlinli boşuna uğraşma biz kimlerin rant peşinde koştunu kimin yüreğinde sivas oldunu biliyoruz düşüncen güzel ama olmaz yazacak çok şey varda olmaz herkes böle mutlu

gardaş açık ve net olmalısın birşeyler biliyorsan bunu açık yüreklilikle bizlerle paylaşmalısın bu arada bizler birbirimizi yemeye didişmeye devam edersek tahmin bile edemeyeceğimiz işlerle karşılaşabiliriz..bunun için diyoruz ki birlik beraberlik olsun.hatırlıyorum enson yeniçeriler ve 67 derneğinin arasındaki gerginlik yüzünden sn başkanımız uyarmış ve şöle bi söylemde bulunmuştu ''akıllı olun yoksa ital taraftar getirtiirm yerinize koyarım onların bana zararı sizinkilerden daha az olur'' demişti.yani sonuçlar katlanılamayacak dereceye gelmesin diyoruz bir orta bulunmalı ve yineliyorum taraftar gruplarının içinden deilde en dışarıdan yani taraftar gruplarının uzak bir kişi bulalım ve yan olmadan yetkileri verelim ve liderlik vasfınıda kullanarak tribünleri ateşlendirmeyi başaralım.

berlinli1967
11.08.2007, 17:35

canın sağolsun kardeş ben denemke istedim sizde cvapınız verdiniz fikir alışverişiydi bu tekrar canın sağolsun

berlinli1967
11.08.2007, 17:37
[b] Abilerim Arkadaslarım Ve Sevgılı Kardeslerım Ben Bır Merkez Tayfa Uyesı Olarak Bu KoNu Hakkında Yorum Yapmak İstıyorum. Tamam Herkes Sıvasspor Icın Ugras Verıyor Ama Bu Saatten Sonra Hıc Kımse tek Bı Isım Altında Toplanmayı Kabul Etmez Normalde Merkez Tayfadan KImse Sivasspor comda Yazı Yazmayacaktı Ama Bunların Bılınmesi Gerek Bız Hıc Bır Zaman Aslımızı Inkar Etmedık Ve Burdada Soluyorum Bızler Yenıcerıyız Tamam Eskıden Belkı Gruplar Arasında Anlasma Saglanmıs Olabılır Ama Bundan Sonra Artık Bu Imkansız Bunun Nedenı İse Herkes Biliyor Yenşcerılerın Son Zamanlarında 67dernekle Olan Tartıslarmalarıdır Bugun Olmus dernekten Benım Mahallemde Oturan Bır cok kısı Var dernek Uyesı Olupta Tanıdıgım Sevdıgım Insanlarda Var Ama Nefret Ettıgım Trıbunde Dahı Yuzunu Gormek Istemedıgım Insanlar Var Tabı Onlarda Bızı Sevmıyolar Bızden Nefret Edıyolar Bunun için Bundan Sonra Herkes Kendı Icın Ugrsa Versın Kımse Masal Anlatmasın bu saatten sonra kımse bırlesmeyı kabul etmez Bızler Merkez Tayfa Olarak Genc Bı grubumuz Eksıklerımızde Var Artılarımızda Ama Kımse Hıc Kımse Sunu Unutmaasın Kı Bu SaaTTeN SoNRa KıMSe BiRLesŞmeZZ HerKeS BuNu KaBuL ETsE BıLe MerKEz TaYFa OlarAK Biz BuNU KaBuL EtMıYoRuz

MeRKeZ WaNTeD SaYGıLaRıMLa [b]

sanmıyorum sizden nefert edilidiğini ya neden edilsin bu sacma olur sizde bir dava için bağıru,yoz 1967 de ne sorun söle bu sorun ölüm kalım meselesimiki bu kadar kin ve siddet var biz siz yok aslında aynıyız bence onlar yunanmı ya karşı rakibe böyle davaranmıyoz lütfen bu kin bitsin belki konunda haklısın ama böle devam edemez herkes saygılı olursa ne olacaki kardeş önemli olan değer verilmektir...

lian58
11.08.2007, 17:56
valla in şallah başarılıolur sunuz

1967DERNEK_EMRE
11.08.2007, 23:29
YA BERLİNLİ FİKRİN GÜZEL AMA İŞTE BUNU MAALESEF BAZI İNSANLAR FARKLI YERLERE ÇEKİYORLAR MADEM AYRI AYRI GURUPLARDA DAHA MUTLULAR BIRAK ÖYLE KALSINLAR BİRLEŞMEK DE İMKANSIZ BİRLESTI MI KAOS DAHA DA BÜYÜR BOŞVER BÖYLE KALSIN

mesut_tncsvs
11.08.2007, 23:50
başkanımız her taraftar grubunnu bir çatı altında toplanması yönünde bir dileği var.tek çatı altında toplanılırsa kulübün de her yönden destek çıkacağını söylüyor...inşallah dileği yerine gelir..bence haklı ve faydalı da bir dilek...

AYNEN YİĞİT kardeş düşüncelerine bende katılıyorum ve çoğu kişiyede söyledim tek çatı altında toplanalım ve başka illerdede bu isim altında toplanalım ve böylece stadda daha düzenli tezahüratlar yapılabilir biri başka bağırıyor biri başka böyle olmaz

en iyisi tek çatı altında toplanmak eğer başkanda destekliyorsa bu projeyi taraftar grubu başkanları yani reislerde desteklemeli böyle daha güzel olur

saygılarımla

Army
12.08.2007, 12:01
sanmıyorum sizden nefert edilidiğini ya neden edilsin bu sacma olur sizde bir dava için bağıru,yoz 1967 de ne sorun söle bu sorun ölüm kalım meselesimiki bu kadar kin ve siddet var biz siz yok aslında aynıyız bence onlar yunanmı ya karşı rakibe böyle davaranmıyoz lütfen bu kin bitsin belki konunda haklısın ama böle devam edemez herkes saygılı olursa ne olacaki kardeş önemli olan değer verilmektir...

çekememezlik ne olacak? :D

berlinli1967
12.08.2007, 13:35
çekememezlik ne olacak? :D

senin yaptığın güzel ise neden cekemiyelim cekemyi insan sivasa zarar veriri bu sözü sen kullanarak ne yapmaya calıştığın belii ben kimse adıan konuşmadım ama sen cekemem kelimesi ne anlama gelir düşük düşünce yaptığı eğer güzel bir olay yapıyosan bende seni tebrik ederim ama bu sözü kullanarak ancak kendini düşürürsün dostum o yüzden gruplar birbirine giriyor bu sözün yüznden işte

berlinli1967
12.08.2007, 19:43
evet bugün cok üzücü bugün elbeyliyi kaybettik bizim yaptığımıza bak kardeşş offf be

1967_Dernek_Ayhan
12.08.2007, 22:56
umarım artık birbirimizin kıymetini daha iyi anlarız...

berlinli1967
13.08.2007, 08:41
umarım artık birbirimizin kıymetini daha iyi anlarız...

evet doğru söz kardeş ummarım biliriz

CÜSSKB-Aynur
13.08.2007, 09:24
Keşke Buraya yazılanlarla staddaki uygulamalar arasında bir tezat oluşmasa??

merkez_ismail
13.08.2007, 09:55
Abi Bosverın Bole Gelmıs Böle Gider İşte BirLeşMeŞYeizz Biz BuNu
KeYF iÇiN SöLeMiYoRuZKi VaR BiLdikLerimiz Wertons Kardesım Anlatmıs Her Seyı Daha Nasıl Birlesim Ayrıca Kın Nefret Yok Ama Bırlesmede Olmayacak

berlinli1967
13.08.2007, 12:22
Keşke Buraya yazılanlarla staddaki uygulamalar arasında bir tezat oluşmasa??

aynur hanım düşünceniz doğrudur katılıyorum

merkez_ismail
14.08.2007, 04:12
Kusura Bakmayın Kımseyı Bılmeyız Ama Merkez Tayfanın Kendınden Baska Lıderı Fatıhten Baska Reısı Yoktur Bu Sekılde kurulduk :Uzun Yıllar da Bu sEkıl Gıdecek !

merkez_ismail
14.08.2007, 04:19

ABİ BEN SANA KONUYU DETAYLI SEKILDE ANLATIM ONDAN SONRA SEN KARAR VER

YENİÇERİLİ ABİLERİMİZLE GRUP OLARAK MACA GITTIGIMIZ SON SEZON ICINDE dernek İLE TARTISMALAR YASANDI BILIYORSUNUZ BU TARTISMALAR TRIBUN VEYA BILET DAVUL ICIN DEGIL NAMUS ICIN YASANDI BIZIM ANAMIZA AVRADIMIZA KUFUR EDEN INSANLARLA NASIL OLURDA OMUZ OMUZA BAGIRIRIZ BU KADAR KOLAYMI BEN EGER MERKEZ TAYFA HIC BI ZAMAN KENDINI EZDIRMEYECEK VE HER ZAMAN KENDI IMKANLARIYLA BIRSEYLER YAPACAK BIRLESME DIYE BIR SEY KESINLIKLE OLMAZ BIZIM GRUBUMUZUN REISIDE BELLI LIDERIDE SEPETI KOLUNA HERKES YOLUNA BU ACIKLAMA YETERLI OLUR EMENIM KI

merkez_emre
14.08.2007, 14:49
yeter artık fazla uzadı konu kapanırsa ii olur

FurkaN
14.08.2007, 14:56
yeter artık fazla uzadı konu kapanırsa ii olur

Bizler birbirimizin kıymetini ancak onu kaybedince anlıyoruz... Yukarıda yazılanlar sadece burada kalıyor... Konunun kapanması sana bağlı değil... Yazmazsan senin için kapanmış olur...

merkez_emre
14.08.2007, 15:51
neyin davasını yapıyorsunuz o zaman siz istediğiniz kacar msj atın binlerce onbinlerce birleşme olacagına ınanıyormusunuz gercekten...

merkez_ismail
14.08.2007, 22:55
Arkadaslar Kımse Bos yere kendısını Yormasın Herkes Kendı Yoluna bınlerce on bınlerce trılyonlarca mesaj da atsanız bırlesme olmaz bu konu tum merkez tayfa ıcın kapanmıstır baska kımseler bızı hıc bı sekılde ılgılendırmez

berlinli1967
18.08.2007, 15:32
BEN HATA YAPPTIM BEN BURDA SİVASA ZARAR VERLİMEMSİ İÇİN CAABALADIM YİNEDE VCABALARIM ARAMIZA FARK YOK KİMSE KİMSE KİMSENİN ANASINA SÖVMYE HAKKIDA YOK EĞER BÖYLE BİRSEY VARSA CEZASINI ORDA VERECEKTİN ŞİMDİ YOK BEN YAN YANA BAĞARAMAM ASLINDA YAN YANA BAĞIRIYOZ BAĞARMIYOZMU AMA KAFANIZA KOYMUŞSUNUZ SAYGI DUYMAKTAN BAŞKA BİREY DEMİYORUM ASLINDA İYİ İNSANLARSINIZ ARADA HİÇ BİR PÜRÜZ YOK YETER BENCE DOSTLUK OLSUN DÜŞMANLIK DEĞİL BU KADAR DÜŞMAN CEVREMİZDE VARKEN BİZ BİRİBİRİMİZ SIRT CEVİRİYOZ

gençsivaslıyım
18.08.2007, 16:14
#İtina ile TRABSON terbiye edilir. Başvuru: herhangi bir SİVASLI!

merkez_ismail
28.08.2007, 23:23
BEN HATA YAPPTIM BEN BURDA SİVASA ZARAR VERLİMEMSİ İÇİN CAABALADIM YİNEDE VCABALARIM ARAMIZA FARK YOK KİMSE KİMSE KİMSENİN ANASINA SÖVMYE HAKKIDA YOK EĞER BÖYLE BİRSEY VARSA CEZASINI ORDA VERECEKTİN ŞİMDİ YOK BEN YAN YANA BAĞARAMAM ASLINDA YAN YANA BAĞIRIYOZ BAĞARMIYOZMU AMA KAFANIZA KOYMUŞSUNUZ SAYGI DUYMAKTAN BAŞKA BİREY DEMİYORUM ASLINDA İYİ İNSANLARSINIZ ARADA HİÇ BİR PÜRÜZ YOK YETER BENCE DOSTLUK OLSUN DÜŞMANLIK DEĞİL BU KADAR DÜŞMAN CEVREMİZDE VARKEN BİZ BİRİBİRİMİZ SIRT CEVİRİYOZ

Sana Burda Kımse Hata Yaptın dEmıyor ama bak sende sunu cok ıyı cok ıyı anlamalısın kı zamanında olan olaylardan sonra bırlesme olsa bıle verım ALINAMAZ anlatmak ıstedıgımız bu İstanbul.b.ş.b ye macında bırlesme olduda ne oldu hıc bısıı merkez tayfa ayrı bagırıyor dernek ayrı cılgınlar ayrı... Rekabet her zaman en uygun zemını hazırlar bunu hıc bır zaman unutmayın bırlesme olsada verım olmayacagından bız bu karara karsıyız yoksa bızdee ıstıyoruzkı Bi TATANGALAR bi texas bi nalcacılar Bi carsı Bi gucluler gıbı tum turkıye bızı tanısın stadımıza gelen takımlar seyırcıden negatıf yonde etkılensın ama bu sivasta olmadı olmaz olmayacaktırda ...!

em-re_58
06.09.2007, 16:14
hepimiz birimiz birimiz hepimiz

ibrahimovic7
06.09.2007, 16:43
BU HABER GURUPLARA GEÇERLİDİR EN ÇOK. GRUPLAR BU HABERİ DİKKATE ALMASI GEREKİR HER GURUBUN LİDERİ ABİSİ BULUŞMASI GEREK ESKİSİ GİBİ BİLMİYORUM BELKİ BAZI GURUPLAR ARASINDA BULUŞULUYORDUR AMA BÜTÜN GURUPLARIN TOPLANIRSA OZAMAN STADDA TEZAHURATLARDA MÜKEMMEL OLUR

Army
06.09.2007, 21:54
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

ne güzel of çemkişsin be abi. hakkaten offfffffffffffff offffffffff

EyüphanAydın
07.09.2007, 14:07
herşey SİVAS İÇİN HEP DESTEK TAM DESTEK HAYDİ YİGİDOLAR