Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS SPORUMUZU NASIL BULDUNUZ ?
alico58_58 13.08.2007, 11:15 MERHABALAR
BİLİNDİĞİ GİBİ DÜNKİ SİVASSPOR-TRABZONSPOR MAÇINDA SAHADA Kİ FUTBOLDAN ÇOK SON DAKİKADA YAŞANAN TALİHSİZ OLAY MAÇA DAMGASINI VURDU.ASLINDA OLAYLARA KADAR OLAN KISIMDA MAÇ ÇOK GÜZEL VE GERÇEKTEN ZEVKLİ BİR MÜCADELE İÇERİSİNDE GEÇİYORDU BEN TAKIMIZ DA GEÇEN SENEYE NAZARAN DAHA ÇOK HIRS VE KAZANMA AZMİ GÖRDÜM SİZİN GÖZÜNÜZDE MAÇIN ANALİZİNİ ÖĞRENE BİLİRMİYİM.
ao19802206 13.08.2007, 11:21 Zevkli mücadelemi sahada faulden başka birşey var mıydı?
Aslında Futbol değilde Amerikan futbolu oynasak her iki takımda başarılı olur. AMa Sivasspor şampiyon olur. Diğer sezona da şampiyon olabilmek için Ayman'ı alır.
bence sahada iyi mucale vardı senenin ilk macı olmasına rağmen iyi mucale vardı ben gurbanovu çok beğendim ama adam ağır biraz boyle deplasmanlarda balili muhakkak oynamalı musa da yasirde çok iyiydi mohammed çok tutuktu genel olarak orta sahayı güçlendirirse daha iyi olacak diallayıda unutmayalım gerçektende defansı iyi toparladı.
engin2609 13.08.2007, 11:34 bence yeni transferimiz musa aydın gerçekten güzel oynadı.
Abdullah DuMaN 13.08.2007, 11:35 HARİKA OYNADILAR BENCE BU SENE DAHA İYİYİZ DEDİĞİM GİBİ SAVUNMADA SORUNLAR VAR AMA ODA GEÇER BUNUN DIŞINDA ORTASAHA VE FORVET ÇOK GÜZEL ZATEN BALIKTAN BİR GOL YEDİK.
Abdullah DuMaN 13.08.2007, 11:36 Zevkli mücadelemi sahada faulden başka birşey var mıydı?
Aslında Futbol değilde Amerikan futbolu oynasak her iki takımda başarılı olur. AMa Sivasspor şampiyon olur. Diğer sezona da şampiyon olabilmek için Ayman'ı alır.
ÇOK KOMİK TRABZONLU AYMAN SAKATLAMAK İÇİN BALİLİNİN AYAĞINA YATTI ALLAH TAN ŞANSLİIYMIŞ
Takıma tekrar katılan Muhammed Ali haricinde genelde yeni transferler olumlu not aldı. Muhammed de zaten iç saha maçlarında toparlayacaktır.
harun afacan 13.08.2007, 11:53 mohammed hariç takım iyiydi iyi mücadele oldu
alico58_58 13.08.2007, 12:14 Zevkli mücadelemi sahada faulden başka birşey var mıydı?
:D çok komiksin ya ozaman senide köşe yazarı olarak alırlar yada karikatürist daha iyi olur senden çok komiksin çün ki.ALLAH'ım YARABBİM ya :rolleyes:
TAKIMIMIZIN KONDİSYON OLARAK ÇOK İYİYDİ.KOLLLEKTİF OYUN ANLAYIŞIMIZ VE ALAN DARALTMA DA ÇOK BAŞARILIYDIK.BİREYSEL ANLAMDA DİALLO,MUSA,KURBANOV VE MEHMET İYİLERDİ AMA BEN DİĞER YORUMCU ARKADAŞLARIN AKSİNE MUHAMMED ALİ Yİ ÇOK BEĞENDİM.ÇÜNKÜ ÖNLİBERO OYNADI VE BENCE ÇOK BAŞARILIYDI.SANIRIM ARKADAŞLAR SANTFOR ARKASI OLARAK ALIŞTIKLARINDAN BEĞENMEDİLER.90 DAK. ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİ VE İLK TOPLARA MÜDAHALE DE BAŞARILIYDI.AYRICA OYUN KURARKENDE BAŞARILI BULDUM.BÖYLE OYNAMA DEVAM EDERSE İÇ SAHADA Kİ ANTEP MAÇINDAN İTİBAREN ÇOK İYİ BİR MUHAMMED SEYREDERİZ.BÜLENT HOCAMIZIN DEDİĞİ 2 YABANCI TAKVİYESİNİ DE TUTTURURSAK ÇOK İYİ BİR TAKIM OLURUZ.TEŞEKKÜRLER FUTBOLCU KARDEŞLERİM VE TEKNİK HEYET.
Divriği58- 13.08.2007, 13:05 bende takımı beğendım ama ilk maçlar hiç bi zaman ölçü değildir ... ayrıca yenı transferlerden diallo yu özellikle çok beğendim dünkü müsabakada PETKOVIC , DİALLO , HAYRETTIN , YASİR ,BALİLİ , MEHMET YILDIZ sivasspor adına güzel işler yaptılar MOHAMMED ALI, GURBANOV, ÖZELLİKLE 90 DAKKA OYNAYIP EN AZ TOPLA BULUSAN SAVUNMACI SEDAT I HIC BEGENMEDIM ama takım olarak ıyıyız BİRAZDA ŞANS OLSA BAŞARILI OLURUZ
edebiyatisyen 13.08.2007, 13:17 gurbanov u sol açıkta oynatıp çift forvete dönsek daha iyi olur ama yinede bülnt hoca daha iyi bilir
OLCAY_58_AKKUS 13.08.2007, 13:28 ben takımı genel anlamda geçen sezondan daha iyi gördüm.çok beğendim.ama düzelmesi gereken şeylerde yok değil.Takımda gözüme batan ise muhammte ve ilhan dı gerçi izlediğim kadarıyla muhammet Ceyhunla adam adama oynadı ama ilhan olum bir pas dahi çıkaramadı inşallah ilerleyen zamanlarda kendini düzeltir.Takımda dikkat ettim koşmayan oyuncu yok her yerde pres var rakip takımı resmen bunalttık.Ama bana kalırsa 85.dakkikadan sonraki futbolu maçın başından itibaren oynasaydık trabzonu çok rahat yenedik.Yani demek istediğim sivas oynamaktan çok oynatmamayı kendine hedef almıştı bu maçta golü yedikten sonra takım kendi futbolunu oynamaya başladı ve maç boyunca yakalayamadığımız pozisyonları 3-4 tane net pozisyon yakaladık.Sivas oynatmamak yerine oynamayı tercih etse idi maç bizimdi diye düşünüyorum.ben sivastan inşallah bu sene daha da ümitliyim.
jakobieen 13.08.2007, 13:38 maçı balili öncesi ve sonrası diye ayırmak lazım...
ilk yarıda sadece tek şutumuz vardı kaleye ama ikinci yarı balilinin girmesiyle müthiş oynadı sivasım...
yasir,musa aydın,diallo, sahanın en iyilerindendi..
gurbanov çok çekingen oynadı zamanla çok daha iyi olacak inşallah..
sedat ve ilhan en zayıf halkamızdı diye düşünüyorum..
sivasspor dün ikinci yarıda oynadığı futbolu sezona yaysın.. şampiyonuz diyom vesselam..
sabanaydn 13.08.2007, 13:47 ilk yarı iki takım içinde fizik mücadelesi şeklinde geçti.2.Yarı balili girdikten sonra son vurauşaları beceremesekte pozisyonlar bulduk.T.S nin 2. yarı sadece 1 pozisyonu vardı oda gol oldu.Son ondakikadaki ataklarımızla Avni Aker cehenneme dönüştü seyircircide bunu kaldıramadı.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
sedat ve ilhan en zayıf halkamızdı diye düşünüyorum..
sedat fikrine pek katılmıyorum ama ilhan ummak bu takımda nasıl oynuyor anlamak mümkün değil geçen sene de bence çok kotü oynuyordu bence 2.lig de sıradan bir takıma faydalı olur ancak ama demek ki benim goremediğim bi özelliği varki oynuyor yada maddi yetersizliklerden iyi bir sol açık alınamıyor
serhatcan 13.08.2007, 13:56 TAKIMIMIZIN KONDİSYON OLARAK ÇOK İYİYDİ.KOLLLEKTİF OYUN ANLAYIŞIMIZ VE ALAN DARALTMA DA ÇOK BAŞARILIYDIK.BİREYSEL ANLAMDA DİALLO,MUSA,KURBANOV VE MEHMET İYİLERDİ AMA BEN DİĞER YORUMCU ARKADAŞLARIN AKSİNE MUHAMMED ALİ Yİ ÇOK BEĞENDİM.ÇÜNKÜ ÖNLİBERO OYNADI VE BENCE ÇOK BAŞARILIYDI.SANIRIM ARKADAŞLAR SANTFOR ARKASI OLARAK ALIŞTIKLARINDAN BEĞENMEDİLER.90 DAK. ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİ VE İLK TOPLARA MÜDAHALE DE BAŞARILIYDI.AYRICA OYUN KURARKENDE BAŞARILI BULDUM.BÖYLE OYNAMA DEVAM EDERSE İÇ SAHADA Kİ ANTEP MAÇINDAN İTİBAREN ÇOK İYİ BİR MUHAMMED SEYREDERİZ.BÜLENT HOCAMIZIN DEDİĞİ 2 YABANCI TAKVİYESİNİ DE TUTTURURSAK ÇOK İYİ BİR TAKIM OLURUZ.TEŞEKKÜRLER FUTBOLCU KARDEŞLERİM VE TEKNİK HEYET.
KAEDEŞİM ÇOK MANTIKLI YORUMLAMIŞSIN. VE FUTBOLU GERÇEKTEN MODERN YAKLAŞIMLA İZLEMİŞSİN. HERKES MUHAMMET İN KÖTÜ OLDUĞUNU YAZIYOR. AMA ŞUNUDA GÖRMÜYORLAR. HER MAÇTA TEHLİKELİ OLAN ŞHER MAÇTA EN AZ 5 ŞUT ATAN CEYHUN A MARKAJ YAPARAK SAHADAN SİLDİĞİNİ KİMSE GÖRMÜYOR. BENCE MUHAMMET GERÇEKTEN MAÇIN GÖRÜNMEZ KAHRAMANIYDI. AYRICA DİALLO GİBİ BİR CENGAVER AKLIYLA TOP OYNAYAN BİR FUTBOLCU TÜRKİYEDE GERÇEKTEN YOK GİBİ. ADAM GERÇEKTEN MAÇIN YILDIZIYDI.ALDIĞI PARA HELAL OLSUN.
jakobieen 13.08.2007, 13:59 sedat fikrine pek katılmıyorum ama ilhan ummak bu takımda nasıl oynuyor anlamak mümkün değil geçen sene de bence çok kotü oynuyordu bence 2.lig de sıradan bir takıma faydalı olur ancak ama demek ki benim goremediğim bi özelliği varki oynuyor yada maddi yetersizliklerden iyi bir sol açık alınamıyor
:)
sedat belki ii defans ama aldığı topları gelişi güzel vurması deli etti beni..
ilhan'ın bu sene nadir 11 de başlayacağı maçlardan biriydi dünkü maç.. bundan sonra çift forvetle oynayacağız çünkü :)
:)
sedat belki ii defans ama aldığı topları gelişi güzel vurması deli etti beni..
ilhan'ın bu sene nadir 11 de başlayacağı maçlardan biriydi dünkü maç.. bundan sonra çift forvetle oynayacağız çünkü :)
sivasspor adına çok iyi olur dostum...
sivasspor şampiyonlukta favorim....dün harika oynadı...düşünün yani trabzon taraftarı bile alkışladı ..
TAKIM ESKİYE NAZARAN ÇOK İYİ.
MÜCADELE GÜCÜ YÜKSEK ANCAK BU KADAR ÇOK KART GÖRÜRSEK İLERİDE ÇOK SIKINTI YAŞARIZ.
ORTA SAHAYA UMARIM DEVRAN ÇARE OLUR.
MUHAMMED TAKIMA AYAK UYDURAMIYOR.
STOPER UYUM KAZANIRSA TAKIMIMIZ ÇOK GÜZEL OLUR...
BUNDAN SONRA TARAFTAR OLARAK ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ.
TÜM DİKKATLER SİVASSPOR ÜZERİNDE OLACAK..
HAFTA SONU STADIMIZI DOLDURARAK TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ...
sedat yildiz 13.08.2007, 15:01 butakim bir harika idi her ikiside mukummel oynadi
sicak havanin sicak atmosferinden futbolcular ve
taraftarida etkisine aldi hakemler mukemmeldi
malesef 3 .5kendini bilmeyen taraftar maci
kopardi
semihkilic_58 13.08.2007, 15:03 herşey cok guzel gıdıyodu taraftarların sahaya ındıgı ana kadar sonraa ortalık karıstıı sivassporumuz cok ıyı mucadelee ettı macta bı gol yedık ama mac berabere de bıtebılırdı sivaspora basarılar
TAKIMIMIZ COK GUZEL AZIMLI KAZANMA HIRSI VAR.SAYGILARIMLA...
alico58_58 13.08.2007, 15:39 diallo ya gerçekten haksızlık etmişim izlemeden peşin eleştriler yaptım ama açıkcası beni utandırdı keşke hep böyle utandırsa.yer tutuşu ve adam adamalarda çok iyidi süper markaj yaptı diğer arkadaşlarıylada bukadar kısa bir sürede uyum sağlayınca tadından yenmez oldu.petkovici de baya bir rahatlattır bu sene defansımız diye düşünüyorum ama hayrettin giderse işimiz biraz zora girer.
altuntas58 14.08.2007, 21:30 Bu senenin ilk macında üstelikte deplasmanda takım çok
güzel oynadı özellikle ceyhuna adım attırmayan muhammet
çok başarılıydı mehmet yıldızda yaptığı presle rakip takımın
defansını perişan etti kalecimiz petkovicte başarılıydı yeni
transferimiz dialloda yerin yadırgamadan gayet iyi oynadı
uzun lafın kısası takım oyunu oynamanın faydalarını yakın
gelecekte hep beraber göreceğiz her şey sivasspor için hep destek tam destek
alico58_58 15.08.2007, 16:35 BEN ASLINDA MUSA AYDIN DAN BAHSETMEK İSTİYORDUM.MUSA BAYA BİR DİKKAT ÇEKTİ İLK MAÇTA BENCE İLERLEYEN HAFTALARDA ADINDAN SIKCA BAHSETTİRECEK GİBİ GELİYOR ÇOK ÇALIŞKAN BİR FUTBOLCU.SERGİO VE HAKKININ GİDİŞİYLE DEFANSA NASIL BİR ŞEKİL ALACAK BU HAFTAKİ MAÇIMIZDA GÖRECEZ.
BURASI ASİL TÜRK ÇOCUKLARININ SİTESİDİR LAZLAR DEFOLUN
alico58_58 17.08.2007, 16:45 Lazların ne işi var burda ya buraya insanlar girebilir sadece sen kafanı yorma asil türk kardeşim.
|