Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas yandı
Divriği58- 16.08.2007, 11:42 Musa, Murat, Muhammed, Yasir, Akın ve Mehmet Yıldız tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Başkan Otyakmaz, "Savunmamızı hazırlıyoruz" dedi.
Konuk da zorda
Trabzonlu taraftarların sahaya girmesi üzerine bitime 30 saniye kala tatil edilen Trabzon-Sivas maçında yaşanan olaylar konuk takımı da zor durumda bıraktı. Kırmızı-beyazlı takımın 6 önemli oyuncusu; Musa, Murat, Muhammed, Yasir, Akın ve Mehmet Yıldız tedbirli
olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
Adil olunmalı
Savunması istenen Sivasspor, dosya hazırlamak için çalışmalara başladı. Savunma sonunda tedbir kaldırılmazsa PFDK'ya sevk edilen 6 oyuncu bu haftaki Büyükşehir Belediye maçında forma giyemeyecek. Bu arada başkan Mecnun Otyakmaz, "Sağduyuyu elden bırakmak istemiyoruz. Ancak olaylar adil bir şekilde ele alınmalı" dedi.
‘Saha yatak odası gibidir’
Yaşanan bu gelişme üzerine şok yaşayan Kırmızı-Beyazlı camiada teknik direktör Bülent Uygun oldukça sert açıklamalar yaptı. Genç hoca, asıl madur olanın kendileri olduğunu belirterek, “Saha futbolcunun yatak odası gibidir. Birisi sizin yatak odanıza girse, kendinizi korumaz mısınız? Benim oyuncularım da bunu yaptı. Gözlemci, soyunma odasında yaşananları gördü mü? Televizyondan rapor yazıyorlar. Gerçekten çok şaşırdım. Ben böyle birşey görmedim. Gerekli düzeltmeyi Tahkim Kurulu’nun yapacağına inanıyorum” diye konuştu.
KAYNAK:FOTOMAC - FANATIK
Divriği58- 16.08.2007, 11:43 6 OYUNCUYA AYNI ANDA CEZA VERECEKLERINI SANMIYORUM YASIR VE AKINA BUYUK IHTIMALLE CEZA VERMEZLER DIGER 4 FUTBOLCU ISTANBUL BELEDIYE MACINDA FORMA GIYEMEZ
Ben de şimdi Lig Tv'den okuyunca şaşırdım. haber şöyle;
Hukuk Kurulu kırmızı beyazlı takımdan olaylara karışan Musa Aydın, Mehmet Yıldız, Muhammed, Yasir, Murat ve Ahmet Vardar’ı Disiplin Kurulu'na gönderirken, Tahkim Kurulu alınan kararı reddetmediği taktirde bu futbolcular hafta sonunda oynanacak olan İstanbul BŞB maçında yer almayacak.
Bu arada Ayman ve Balili’ye hakem müdahalesi olduğu için ayrıca cezaya yer olmadığına karar verilirken, kurul ayrıca Sivasspor'un masörü Halil Eldek ile Trabzonspor'un medya sorumlusu Nuri Bahar’ı da disipline gönderdi.
yigido_musta 16.08.2007, 11:48 Adamlara Baksanıza Ya Hem Suclular Hem Gucluler Ben Boyle Bır Sey Gormedım Hee İnsanlar Hep Sahte Olmus Be
Yasir, Murat ve Muhammet'e kesin ceza gelir... Çünkü Yasir ile Murat saha içinde taraftarın birini kovaladılar bu açık bir şekilde tv de görüldü... Muhammet ise sahaya ilk giren taraftara tekme ve yumruk atanlardan ilkiydi...
Ben de ceza gelebileceğini düşünüyorum ama en azından bu haftaki tedbir kararı kaldırılacaktır. Bunun yanı sıra hocamızın da dediği gibi futbolcular kendilerini korudukları için hafifletici sebep var.
Divriği58- 16.08.2007, 11:58 Adamlara Baksanıza Ya Hem Suclular Hem Gucluler Ben Boyle Bır Sey Gormedım Hee İnsanlar Hep Sahte Olmus Be
BENCE CEZAYI HAK ETTILER MOHAMMED SERVEST VURUS KULLANICAKTI OLAYI GORUNCE ADAM DEPARLA GELDI TEKMELER ATTI MURAT SOZGELMEZ YUMRUK ATTI MUSA AYDINDA TEKMELEDI BU 3 OYUNCU HAK ETTI CEZA ALMAYI AMA MEHMET YILDIZ KENDINI KORUDU YASIRIN KI COK BISEY DEYILDI KOVALADAI AMA VURAMADI BILE ONUN DISINDA AKIN NAPTI BILMIYORUM... O ALSIN ZATEN ONEMLI DEGIL
EGER CEZA GELIRSE KIMSE SIZLANMASIN OLAYIN ICINDEKI SEDAT BAYRAK ORDAKI TARAFTARI KORUMAYA CALISIYO DEFANS DAKI MURAT ADAMA YUMRUKLA DALMAK ICIN DEPER ATIYOO BUNUN ACIKLANACAK YANI YOK FUTBOLCULARIMIZ DAHA SAG DUYULU OLMALIYDI KIMSE DOKUNMAYACAKTI TARAFTARA O ZAMAN BUTUN CEZALAR TS YE GIDICEKTI
GrP_GARDAŞLAR 16.08.2007, 12:11 ee ne yapamalılardı adamlar sahayı bassın futbolcuyu darpetsin bizde savunmayalım ya bırakın gelirse gelsin ceza ee ceza gelecek diye adamlara karı mı olaım yiğido kavgadan döğüşten kaçmaz bilakis olayın içinde olur bu toprakların ekmeğini yiyip suyunu içen adamada bu yakışır dünya kahpe olmuş federasyon kahpeleşmiş çokmu.
jakobieen 16.08.2007, 12:13 BENCE CEZAYI HAK ETTILER MOHAMMED SERVEST VURUS KULLANICAKTI OLAYI GORUNCE ADAM DEPARLA GELDI TEKMELER ATTI MURAT SOZGELMEZ YUMRUK ATTI MUSA AYDINDA TEKMELEDI BU 3 OYUNCU HAK ETTI CEZA ALMAYI AMA MEHMET YILDIZ KENDINI KORUDU YASIRIN KI COK BISEY DEYILDI KOVALADAI AMA VURAMADI BILE ONUN DISINDA AKIN NAPTI BILMIYORUM... O ALSIN ZATEN ONEMLI DEGIL
EGER CEZA GELIRSE KIMSE SIZLANMASIN OLAYIN ICINDEKI SEDAT BAYRAK ORDAKI TARAFTARI KORUMAYA CALISIYO DEFANS DAKI MURAT ADAMA YUMRUKLA DALMAK ICIN DEPER ATIYOO BUNUN ACIKLANACAK YANI YOK FUTBOLCULARIMIZ DAHA SAG DUYULU OLMALIYDI KIMSE DOKUNMAYACAKTI TARAFTARA O ZAMAN BUTUN CEZALAR TS YE GIDICEKTI
çok doğru demişin vesselam... m.yıldız'ı hoş görebiliriz ama yasir, murat ve m.ali'nin yaptıkları çirkindi..
çok doğru demişin vesselam... m.yıldız'ı hoş görebiliriz ama yasir, murat ve m.ali'nin yaptıkları çirkindi..
asla çirkin değildi..gelip kendilerini dövmelerini mi bekleyeceklerdi o stresle ?
jakobieen 16.08.2007, 12:29 asla çirkin değildi..gelip kendilerini dövmelerini mi bekleyeceklerdi o stresle ?
hep aynı yerden bakacaksın dimi.. mehmet sahaya giren geri zekalının kendisini dövmesini bekleyemezdi ama diğer üçlünün yaptığının yanlış olduğunu biliyosun, ne farkı kaldı şimdi yasirin sahaya inenlerden.. yasire saldıran mı oldu.. dünyada ve türkiyede ilk defa bi, taraftar sahaya inmiyor ama inen taraftarları kovalayan futbolcuyu valla ben ilk defa görüyorum..
altuntas58 16.08.2007, 12:41 Kararın adil olmasını diliyor ve bekliyorum bizim futbolcular
nefsi müdafa yaptılar bence kararda bu yönde cıkacaktır hakkımızdan hayırlısı
oguzhan_1616 16.08.2007, 12:45 asla çirkin değildi..gelip kendilerini dövmelerini mi bekleyeceklerdi o stresle ?
bencede doğru söylüyorsun onları dövecekler onlarda durup izleyecek mi tabikide karşılık verecek
ceza_tolga_rep 16.08.2007, 13:00 arkadaşlar büyük bi ihtimalle ceza alırsa bu oyuncularımız ist.b.b maçını puansız kapatabiliriz.
bu çirkin ligde sivasın adil yargılanacağını asla düşünmüyorum...3 puan trabzona verilecek...futbolcularımız ceza yiyecek..bu yüzden birkeç maçı dha puansız kapatabiliriz..ts ye göstermelik sha kpamalr verirler...malum tsliler o kadar yırtındılar o kadar kudurdular ki sırf onun hatrına tsyi haklı çıkarırlar..yazıklar olsun..
sivaslı yıldız 16.08.2007, 13:23 bu çirkin ligde sivasın adil yargılanacağını asla düşünmüyorum...3 puan trabzona verilecek...futbolcularımız ceza yiyecek..bu yüzden birkeç maçı dha puansız kapatabiliriz..ts ye göstermelik sha kpamalr verirler...malum tsliler o kadar yırtındılar o kadar kudurdular ki sırf onun hatrına tsyi haklı çıkarırlar..yazıklar olsun..
Bu kadar karamsar olma bence.. 3 puan bizim inşallah.. ;)
YA GÖZDEN KAÇIRDIĞINIZ BİR ŞEYLER VAR.ŞU CEZA ALIR BU ALIR DİYE YAZILAR YAZIYORSUNUZ.MUSA ZATEN YAPTIĞI HAREKETTEN SARI KART GÖRDÜ.MEHMETE YUMRUK VURUYOR NE YAPSIN KENDİNİ KORUMASINMI,GEL BİR DAHAMI VUR DESİN.YASİNE SEYİRCİ SALDIRIYOR CAN HAVLİYLE KENDİNİ KORUMASINMI...BU OLAYI FEDERASYON FARKLI BİR YERE ÇEKİYOR DİKKAT! HERKES TEPKİSİNİ KOYSUN
Bu kadar karamsar olma bence.. 3 puan bizim inşallah.. ;)
3 puan asla önemli değil..biz bu olayla gördük ki sivas haklı da olsa haksız da olsa hep ezilen takım olacak...2. lig de bunun örneklerini çok gördük..ama kim ne yaparsa yapsın sivasım bu sene şovunu her takıma yapacakltır..buna inancımız sonsuz...kümeye bile gitse harbi sivassporluyuz..
sivaslı yıldız 16.08.2007, 13:38 3 puan asla önemli değil..biz bu olayla gördük ki sivas haklı da olsa haksız da olsa hep ezilen takım olacak...2. lig de bunun örneklerini çok gördük..ama kim ne yaparsa yapsın sivasım bu sene şovunu her takıma yapacakltır..buna inancımız sonsuz...kümeye bile gitse harbi sivassporluyuz..
Önemli olan trabzonun en adil şekilde cezalandırılmasıdır bence.. 3 puanın Sivasspora verilmesi de bir cezadır.. Bu yüzden maç bizim olmalı..
Turan 59 16.08.2007, 13:43 Jakobieen arkadaş sen kimsin? tavrını belli et.Bir bakıyorum Trabzon sitesinde yazıyorsun şimdi de bizim site'de futbolcularımızı suçluyorsun.Hukukta nefsi müdafaa diye bir şey var.Adamlar her hangi bir tepki göstermese belki de linç edilecekler.Canlının kendisini koruması doğanın kanunuda var.Siz bir zamanlar da Kasımpaşayı bu sitede savunmuştunuz.
yyucepur 16.08.2007, 13:50 Kurallara göre saldırıya uğrayan sadece kendini muhafaza etmeye çalışır.Kramponla veya yumrukla vurmak suçdur 3 Futbolcumuz ceza alır.Bunlardan her türlü dersi çıkarmak en büyük kaarımız olur.
Divriği58- 16.08.2007, 14:53 BENCE CEZAYI HAK ETTILER MOHAMMED SERVEST VURUS KULLANICAKTI OLAYI GORUNCE ADAM DEPARLA GELDI TEKMELER ATTI MURAT SOZGELMEZ YUMRUK ATTI MUSA AYDINDA TEKMELEDI BU 3 OYUNCU HAK ETTI CEZA ALMAYI AMA MEHMET YILDIZ KENDINI KORUDU YASIRIN KI COK BISEY DEYILDI KOVALADAI AMA VURAMADI BILE ONUN DISINDA AKIN NAPTI BILMIYORUM... O ALSIN ZATEN ONEMLI DEGIL
sabah tahmın ettiğim gibi sonuç çıkdı MOHAMMED AKIN VE MURAT CEZALI DURUMA DUSTU
ceza_tolga_rep 16.08.2007, 14:59 sanki olay burda yaşandıda biz ceza aldık.arkadaşlar traBZonun cezaları nerde ve maçın kime verildiğini ne zaman öğrenecez_??
Abdullah DuMaN 16.08.2007, 15:26 OLAY ÇIKARMAK ORDAN CEZASI BİZDEN NE İŞTİR YAW
58ikose58 16.08.2007, 15:58 PFDK'tan 3 Sivassporlu futbolcuya 1'er maç ceza...
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantının ardından futbolcu ve yöneticilere çeşitli cezalar verdi.
Kurul, 12 Ağustos tarihinde oynanan ve maçın son anlarında yaşanan saha olayları nedeniyle tatil edilen Trabzonspor-Sivasspor maçında olaylara karışan 3 Sivassporlu futbolcuya 1'er resmi müsabakadan men cezası verirken, Sivasspor'un masörünü ise 2 maç ile cezalandırdı.
Olaylı maçla ve Trabzonspor ile ilgili kararını açıklamayan PFDK, Sivasspor'dan Murat Sözgelmez, Muhamed Ali Kurtuluş ve Akın Vardar'ı 1 resmi müsabakadan men etti.
Sivasspor'un masörü İ.Halil Eldek'i ise Trabzonspor müsabakasında spor ahlakına aykırı davranışta bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezasına çarptırdı.
PFDK ayrıca, 11 Ağustos tarihinde yapılan Ankaraspor-Ankaragücü maçında izinsiz pankart ile müsabakaya çıkarak talimatlara aykırı davranışta bulunmaktan evsahibi Ankaraspor'a bin YTL para cezası verdi.
Kurulun bugün açıkladığı cezalar şöyle:
2 yıl hak mahrumiyeti ve 20 bin YTL: Nadir Alataş (Malatyaspor yöneticisi).
Bin YTL: Ankaraspor.
2 maç: Kenan Aslanoğlu (Adana Demirspor futbolcusu), İ.Halil Eldek (Sivasspor masörü).
1 maç: Muammer Sanlak (Malatyaspor futbolcusu), Murat Bölükbaş (Altay Spor futbolcusu), Murat Sözgelmez, Muhamed Ali Kurtuluş, Akın Vardar (Sivasspor futbolcuları).
Sivasspor’da öfke
SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzon maçında çıkan olaylardan dolayı 6 futbolcularının tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevkedilmesine isyan etti. Uygun, “Mağdur olan biziz ama cezalandırılmak istenen de biz oluyoruz'' dedi.
Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu’nun, Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan ve son dakikalarda çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçla ilgili olarak sahaya girip kaptan Mehmet Yıldız’a tokat atan taraftara karşılık verdikleri gerekçesiyle Sivassporlu Musa Aydın, Mehmet Yıldız, Mohammed, Yasir, Murat ve Akın Vardar’ı tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na göndermesi tepkilere neden oldu. Sivasspor Yönetim Kurulu, bu gelişme üzerine hemen Tahkim Kurulu’na başvurarak tedbirin ve devamında da ceza talebinin kaldırılmasını istedi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yapılan uygulamaya anlam vermenin mümkün olmadığını belirterek, “Sahada mağdur olan, saldırıya uğrayan taraf biziz. Böyle bir şey açık seçik ortada iken, koruma psikolojisine giren futbolcuların da ceza kuruluna sevkedilmiş olması inanılır gibi değil. Sanki taraftar sahaya girmemiş de bizim futbolcumuz tribüne çıkıp taraftara saldırmış gibi. Resmen mağdur olan taraf cezalandırılmak isteniyor. Tahkime başvurumuzu yaptık ve bizim lehimizde bir sonuç çıkmasını bekliyoruz. Aksi takdirde önemli bir maç öncesinde Trabzon’dan daha çok biz cezalandırılmış olacağız. Böyle bir uygulamayı kabul etmemiz mümkün değil'' dedi.
Tahkim Kurulu alınan kararı reddetmediği taktirde bu futbolcular hafta sonunda oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyecek. Disipline sevkedilen oyunculardan yadek kaleci Akın dışında diğerleri ilk 11’de görev yapıyordu. Bu oyunculara izin verilmemesi halinde Sivasspor yedek ağırlıklı bir kadro ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çıkmak zorunda kalacak.
ekingölü 16.08.2007, 16:13 Ne kadar haklı olursak olalım,yapılmaması gereken hareketler yapıldı.HAKLI İKEN HAKSIZ olduk.
birisi965 16.08.2007, 16:18 Yine de Sivas'ın ceza alması pek mantıklı değil bana göre, bütün olayın sorumlularını izleyen herkes gördü, son 30 saniye de sahaya mı inilir. İnecekler adam dövecekler, sen duracaksın orda kum torbası gibi. Bence yanlış. Ben kavga edilsin demiyorum, ama bunlara göz yumanların da kesinlikle bu ve benzeri olaylardan sorumlu olduklarını düşünüyorum.
Saygılarımla.
jakobieen 17.08.2007, 10:48 Jakobieen arkadaş sen kimsin? tavrını belli et.Bir bakıyorum Trabzon sitesinde yazıyorsun şimdi de bizim site'de futbolcularımızı suçluyorsun.Hukukta nefsi müdafaa diye bir şey var.Adamlar her hangi bir tepki göstermese belki de linç edilecekler.Canlının kendisini koruması doğanın kanunuda var.Siz bir zamanlar da Kasımpaşayı bu sitede savunmuştunuz.
tavrım gayet belli, ben hiç bi zaman tek bi taraftan bakmıyorum olaylara, haklı gördüğümün arkasında olurum, iki taraftada yazdığım aynı şey, tabiki suçun büyüğü sahaya inen akıldan yoksun insanımsıların ama bence maçın tatil edilmesinin nedeni bizim oyuncuların gözü dönmüşçesine o taraftar bozuntularına saldırmasıdır, dünyada ve türkiyede ilk defa bi taraftar sahaya inmiyor bu sonda olmayacak ama ben sahada taraftar kovalayan futbolcuları ilk defa görüyorum bana m.yıldızın yaptığını savunabilirsiniz ama yasir ve muratın yaptığını asla, şimdi o sahaya inenlerden ne farkı kaldı bu iki oyuncunun..
ayrıca ben onların sitesindede sivasımı savunuyorum merak etme, tabi haklı yanlarını tıpkı burada onların haklı yanlarını anlattığım gibi.. ve tıpkı kasımpaşanın bileğinin hakkıyla süper lige çıktığında burada kasımpaşa hakkındaki çirkin sözlere karşılık verdiğim gibi..
PARTNER58AHMET 17.08.2007, 11:36 trabzon bunu hep yapıyor zaten hem sen gel sahaa ortasında bana
darbe ver hemd ebenim kendimi savunmam için beni cezalandır eğer bu gib olaylar sivasta bile olsa tamam sivassporun cezalanmasını isterim
fakat sen kendi sahanda bana
darbe vur benim futbolcum cezaa alsın bu çok cidddiyetsizlik diilmidir eğer rakip takım yapmışsa bun tamam yok sen rakip takımın üstüne gelmişsen cezayı hak edeceksin ve 3-0 malup olucan artı bir 3 puanında otomatik olarak düşücek eğer hak hukuk varsa bu tüm takımlar için geçerli olması lazım sivas fener bjk gs ts
önemli diil herhangi bir takım olursa olsun cerzası büyük olmalı eğer sen bu gün trabzonunyaptıklarına öz yumar sivası cezalandırırsan
yarın trabzon bak sivasa yaptık ne oldu mantığıylan gene yapıcak o zaman disiplinsizlik ortadan kalkmış olacak
Turan 59 17.08.2007, 11:56 TRABZOSPOR'U SÜPER LİG'DEN İHRAÇ ETMEK GEREKİYOR.HİÇ BİR TAKIM TRABZON'A GİTMEK İSTEMİYOR.BURASI SANKİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN BİR İLİ DEĞİL DE, TEKSA SA BENZİYOR.BUNLAR KENDİLERİNİ NE SANIYOR.ŞUNU HİÇ BİR ZAMAN AKILLARINDAN ÇIKARMASINLAR KİMSE ONLARDAN KORKMAZ BUNU BÖYLE BİLSİNLER.EL ELDEN ÜSTÜNDÜR.SAKIN UNUTMAYIN.
yigido Atilla 17.08.2007, 12:04 Talimat ne diyor?
Puan silinmesi, lig dışı bırakma ve alt kümeye indirme:
Madde 28:
b) Hakemin müsabakayı devam ettirme imkânını bulamaması halinde federasyon tarafından, birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına ve ayrıca olayın durumuna göre galibiyet halinde verilen puan kadar tenziline karar verilir.
Tamamlanamayan müsabakaların sonuçları:
Madde 29:
b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya fiili eylemleri sonucu, müsabakanın devam ettirilmesine olanak kalmaması halinde, hakem müsabakayı tatil ettiğini ilan eder.
Yönetim Kurulu yaptığı değerlendirmede, maçın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın yeniden oynanmasına veya yarıda kaldığı zamanki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir.
Futbol disiplin talimatı
Saha olayları:
Madde 30: Seyircisi, mensupları, sporcuları nedeni ile olaylardan sorumlu kuruluşlar, bir veya birden fazla olmak üzere, saha kapatma cezası veya resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezası veya resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılır. Disiplin Kurulu, olayın ağırlığına göre, saha kapatma ve seyircisiz oynama cezasını birlikte uygulayabileceği gibi sorumlu kuruluş hakkında yalnızca para cezası vermekle de yetinebilir.
PFDK verecegi kararlar... Kaynak fanatik
konuyla pek alakalı olmayacak ama jakobıenn adlı arkadaş burda baska yazıo trabzonspor forumlarında tam karsıtı yazıo.arkadaş sen bi tutarlı yazmaya basla.trabzonsporlusun anlaşılan.orda sıvassporlu futbolculara laf atıp burda daha baska yazma.hele hayrettını ıstemeyız topiginde bende ıstemem onu dıye yazıp burda yazı yazman ınan çok dusundurucu.tabı senı ben yazdırmama gibi bi gereksizliğide ortaya atamam.ama çok komık durumlara dusuosun bunu bıl.
halterci 17.08.2007, 13:14 sivasspora haksızlık ediyorlar trabzonda niye kimse ceza almadı sormak lazım düpedüz yolsuzluk
sivasspora haksızlık ediyorlar trabzonda niye kimse ceza almadı sormak lazım düpedüz yolsuzluk
onların cezası salı günü açıklanacak arkadaşım..
altuntas58 17.08.2007, 14:37 konuyla pek alakalı olmayacak ama jakobıenn adlı arkadaş burda baska yazıo trabzonspor forumlarında tam karsıtı yazıo.arkadaş sen bi tutarlı yazmaya basla.trabzonsporlusun anlaşılan.orda sıvassporlu futbolculara laf atıp burda daha baska yazma.hele hayrettını ıstemeyız topiginde bende ıstemem onu dıye yazıp burda yazı yazman ınan çok dusundurucu.tabı senı ben yazdırmama gibi bi gereksizliğide ortaya atamam.ama çok komık durumlara dusuosun bunu bıl.
sevgili kardeşim ismini zikrettiğin arkadaş{Jakobıenn} trabzonspor sitesinde başka yönde bizim sitede
başka yönde yazılar yazıyorsa gercekten düşündürücü.ama o arkadaşa öyle bir olayı yakıştırmam
mümkün değil. nedenine gelince bu sitede sivassporun en ateşli savunucularından biri olarak
tanıyorum hatta eğitici yazılarınında çok sıkı takipcisiyim uzun lafın kısası ben size
inanmıyorum demiyorum ama o kardeşimdende böyle bir hareket beklemiyorum inşallah
yanlış anlaşılmıştır gerci yukarda bir arkadaşımıza bir takım acılamalarda bulundu ama sonradan
sizin yazınız bizleri tekrar düşünceye sevk etti ne diyelim insan oğlu? her şey SİVASSPOR için
altuntaş gardaşım özleden bir şeyler yazdım bakarsan sevınırım
semihkilic_58 17.08.2007, 14:55 tam tersıne yasır ve akına ceza verırlerr
jakobieen 17.08.2007, 15:34 konuyla pek alakalı olmayacak ama jakobıenn adlı arkadaş burda baska yazıo trabzonspor forumlarında tam karsıtı yazıo.arkadaş sen bi tutarlı yazmaya basla.trabzonsporlusun anlaşılan.orda sıvassporlu futbolculara laf atıp burda daha baska yazma.hele hayrettını ıstemeyız topiginde bende ıstemem onu dıye yazıp burda yazı yazman ınan çok dusundurucu.tabı senı ben yazdırmama gibi bi gereksizliğide ortaya atamam.ama çok komık durumlara dusuosun bunu bıl.
bu konu hakkında ne düşündüğümü daha önceki sayfada belirttim tekrar etmeyeceğim...
fakat hayrettin konusunada insanları yanıltma, ts sitesinde hayrettin için hoş olmayan yazılar yazılmış o konuyu gördüğüne göre hayrimizi savunduğumuda görmen gerekirdi.. hayrettinin Trabzona gelmemesi konusunda yazdığımıda, onun futbolu için yazdığımı çok iyi biliyorsun.. ben bu forumdada bi çok kez söylediğim gibi hayriyi gerçekten çok seviyorum ama futbolunu beğenmiyorum.. ben hep doğru bildiğimi söylerim..
ayrıca sivassporlu oyuncular hakkında orada ne diyorsam burada da aynı şeyleri söylüyorum.. kimse sivası benden daha fazla sevdiğini iddia etmesin.. her zaman şunuda söylerimki, ülkemin en güzel yeridir benim güzel sivasım (yigiter şahittir :) )
jakobieen 17.08.2007, 15:36 .ama o arkadaşa öyle bir olayı yakıştırmam
mümkün değil. nedenine gelince bu sitede sivassporun en ateşli savunucularından biri olarak
tanıyorum hatta eğitici yazılarınında çok sıkı takipcisiyim..
bunu birinin farketmesi beni çok mutlu etti güzel gardaşım, sağolasın..
sivasli_hafikli 17.08.2007, 15:43 guzel dedin yigiter187
dovelim ceza alalim cirkin birsey degil cirkini onlar yapti aslan sivassporlu oyuncularim guzel yapmislar
EyüphanAydın 09.09.2007, 00:38 YAW VALLA HEM SUCLULAR HEMDE GÜLÜLER BU AYNI HIRSIZ OLAYINA DÖNDÜ HANİ BİR HIRSIZ HIRSIZLIK YAPARDA GÖZ GÖRE GÖRE ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA GİDER AYNİ BUNA DÖNDÜ VALLA
|