Orijinalini görmek için tıklayınız : Eyyy Nuri Aklını Başına Al Saçmalama. .

ceza_tolga_rep
16.08.2007, 23:27
Bugün bir televizyon kanalına canlı yayına bağlanan Nuri Albayrak 3 puanın kendilerine verilmesi gerektiğini,Sivasspor'lu oyunculara çok az ceza verildiği,futbolculara saldıranların sadece 2 kişi olduklarını gerisinin sivil polis olduğunu,hakem maçı durdurmasaydı Sivasspor'lu 6 oyuncuya kırmızı kart göstereceğini vb. bir sürü sallama haber söyledi.

Ben burdan Trabzon camiasını kınar kendilerinin kendilerine gelmesini yeğler,aklı selim düşünmelerini can-ı gönülden isterim..

BİZ SİVASSPOR TARAFTARLARI OLARAK HER ZAMAN HER YERDE HAKKIMIZI SAVUNACAĞIZ.BİZ SİVASLI OLMAKLA GURUR DUYMALIYIZ ÇÜNKÜ KAYPAK DEİLİZ.......

ErdalGüler
16.08.2007, 23:31
Bugün bir televizyon kanalına canlı yayına bağlanan Nuri Albayrak 3 puanın kendilerine verilmesi gerektiğini,Sivasspor'lu oyunculara çok az ceza verildiği,futbolculara saldıranların sadece 2 kişi olduklarını gerisinin sivil polis olduğunu,hakem maçı durdurmasaydı Sivasspor'lu 6 oyuncuya kırmızı kart göstereceğini vb. bir sürü sallama haber söyledi.

Ben burdan Trabzon camiasını kınar kendilerinin kendilerine gelmesini yeğler,aklı selim düşünmelerini can-ı gönülden isterim..

BİZ SİVASSPOR TARAFTARLARI OLARAK HER ZAMAN HER YERDE HAKKIMIZI SAVUNACAĞIZ.BİZ SİVASLI OLMAKLA GURUR DUYMALIYIZ ÇÜNKÜ KAYPAK DEİLİZ.......

EVET BENDE İZLEDİM AZ ÖNCE SONA ERDİ NTV'DE AYRICA SPİKER HALUK ULUSOYUN TRABZONLU OLMASINDAN BAHSETTİ ÇİFTE STANDART OLABİLİRMİ DEDİ TRABZON BAŞKANI BİŞEY SÖYLEMEDİ.

adnankorkar58
16.08.2007, 23:46
bu nuri yi trabzon taraftarının neden istemediğini şimdi daha iyi anlıyorum.nurinin hem gözleri kör hemde kulakları sağar. futbol adamlığı nedir bilmiyor. son dakikada ki faulün gol olmayacagını nerden biliyorsun ey nuri.yoksa sanada mı vahiy geliyor.nuri albayrak a trabzon halkının az bile yaptıgını düşünüyorum.birazcı serefin varsa istifa et ey nuri....

Ultra sivasli
16.08.2007, 23:52
NURI ALBAYRAK IN GÖZELRIDE GÖRMÜYOR ADAM TRABZONLU HOLIGANLARI POLIS BELLIYOR YAV NURI ALBAYRAK FAZLA YIRTINACANA TRFATARINA SAHIP CIK VER 3 PUANI SIVASSPORA 5 MAC SEYIRCISIZ OYNA SENI ALKISLAYAK YOKSA TELEVIZYONLARI CIKIP YIRTINMA MIDE BULANDIRIYON NURI BASKAN EN IYISI ISTIFA ET KURTAR KENDINI ERMAN HOCA 3 PUANI SIVASA VERIRLER DIYOR TRABZON 5 MAC SEYIRCISIZ OYNAYACAK DIYOR SEN ISTEDIGIN KADAR YIRTIN ERMAN HOCA DIYORSA BILDI BIR SEY VARDIR ERMAN HOCA CIN GIBI ADAM NURI

alpingen
17.08.2007, 00:10
ya adamın beyni sulanmış..aynı şeyler sivasda olsa nuri albayrak öylemi konuşur..yavuz hırsız ev sahibini bastırır..hesabı..

AYDIN1985
17.08.2007, 00:41
mecbur öyle diyecek ki suclari hafiflesin. ama onun icin sivassporun omuzuna basarak yapmak istiyorlar. ayip diye birsey var.

yigido-ridvan
17.08.2007, 00:58
bu adamin gercekden beyni sulanmis yaa. ben sayin otyakmazin yerinde olsam 3 puan isterim belki sezon sonunda uefa kupasina gidersek insallah lazim olur. sünkü sonradan 3 puan lazim olursa 3 puanin arkasindan aglariz niye istemedik diye

melih1
17.08.2007, 01:59
Albayrak, Lig TV'de katıldığı programda, Sivasspor maçında yaşananların hakem Bülent Demirlek'in yanlış kararları ve Sivassporlu futbolcuların tahriklerinden kaynaklandığını savunarak, ''Tüm bunların dikkate alınarak, sonucun lehimize tescil edilmesini bekliyoruz'' dedi.

Karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek'in normal süresi ve uzatma bölümleri tamamlanmış bir müsabakayı bitirmeden soyunma odasına gitmesini kabul etmediklerini dile getiren Nuri Albayrak, şöyle devam etti:
''Devletin valisi ve güvenlik güçlerinin her türlü garantiyi vermesine rağmen sahaya çıkmaması hakemin en büyük yanlışıdır. Üstelik aynı hakem daha zor şartlarda Galatasaray-Fenerbahçe maçını yönetmiş ve bu müsabakayı tamamlamıştır. Geçen seneden bu yana aleyhimize ciddi hatalar yapılıyor. Bundan böyle bunların hiç birine sessiz kalmayacağız.''

Pazar günü yapılan müsabakada Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın sahaya girmesini eleştiren Albayrak, şunları söyledi:
''Orada devletin güvenlik güçleri varken, sayın başkanın sanki onları hiçe sayarcasına şeref tribününden sahaya atlamasını doğrusu yadırgadım. Bunlar doğru tavırlar değil. Eğer orada bir başkan sahaya girecekse o ev sahibi takım başkanı olarak ben olurdum. Ama güvenlik güçleri varken böyle davranmak doğru değil.''

yav nurı senı baskan dıye sallayanmı varda sahaya gırcen.sahaya ancak mecnun baskan gırer.yurek onda var sende degıl.
futbolcu tahrıkı demış nurı;oyleyse her tahrık olan sahaya gırsın futbolcu dovsun ne guzel degılmı.

hem suçlu hem guçlu bu adiler...

mecnun baskan arkandayız sen bunların haddını bıldırırsın buyuk baskan.

alico58_58
17.08.2007, 07:12
tuz gibi adamsın nuri o yüzden sana içimden tuz nuri demek geliyor.süper ligi tek hamsi kafalı başkanı senin gibi adamlar Türk futbolunu yönettikçe bir adım bile ileri gidemeyiz.çirkeflik sende şike sende mafyacılık sizde karılık sende körlük,sağırlık sende yani ATAMIZIN dediği hiç sıfat yok sende ' BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM ' ahlaksız tuz nuri bence sen konuşurken saat 12 önce konuş kafan durmadan yoksa hiç konuşma ALLAH cezanı verir.

gfb34
17.08.2007, 07:24
futbol kurallarını hiç bilmiyorsun nuri . birkere yeşil çimler sahadaki 22 futbolcuya ait. nuri ye duyurulur. taraftarın yeri tribünlerdir öğrendinmi nuriii........ öğrenki başkanlık yapasın yoksa başkanlık yapamazsın nuri

semihkilic_58
17.08.2007, 13:52
haklısınız arkadaslar nurı albayrak sucu sivasspora yıkmaya calısmaa

kakikli
17.08.2007, 14:56
YAŞANANLARI NASIL İNKAR EDERLER ANLAMIYORUM,UMARIM ADALET TECELLİ EDER VE TS ÇOK CEZA ALIR...
AMA TS YÖNETİMİ VE CAMİASININ BU DAVRANIŞINI TARİH AFFETMEYECEK..
HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ...

omer58
17.08.2007, 15:19
YENİŞAFAK VE VATAN GAZTELERİNİ OKUYAN SATIN ALAN KİŞİLERİN VEYA ABONELİĞİ VARSA İPTAL ETTRİMEYENİN SİVASLILIĞINDAN ŞÜPHE DUYARIMM BUNLAR BİZİ AÇIKÇA ŞUÇLU İLAN EDİYOR ZATEN YENİŞAFAK GAZTESİ NURİ DENEN KELİN GAZTESİDİR......

omer58
17.08.2007, 15:20
HAYDİ KARDEŞLER LAFFF DEİL İCRAAAT ZAMANI

omer58
17.08.2007, 15:22
MECNUN ODYAKMAZ GİBİ BİR ADAMA ÖLE Bİ İFTİRALAR ATTILAR Kİ SİNİRİMDEN YERİMDE DURAMADIM YENİŞAFAK GAZATESİNİ OKURSANIZ NE DEDİĞİMİ ANLARSINIZ

omer58
17.08.2007, 15:23
BİRDE HAKARET İÇERMEDİĞİM HALDE BENİM YAZILARIM ENGELLENİYOR ONLARIN SİTRELERİNDE BİZE KARSI SÖYLENEN ONCA SÖZ VARKEN BİZ NİYE MÜTEVAZİYİZ BU KADARRRRR

sinan-58
17.08.2007, 15:32
istediğin kadar şey soyle nuri herşey kasetlerde kayıtlı herşey ortada 3 puan bize en az 5 maç seyircisiz

YavuzTheYigido
17.08.2007, 15:43
tuz gibi adamsın nuri o yüzden sana içimden tuz nuri demek geliyor.süper ligi tek hamsi kafalı başkanı senin gibi adamlar Türk futbolunu yönettikçe bir adım bile ileri gidemeyiz.çirkeflik sende şike sende mafyacılık sizde karılık sende körlük,sağırlık sende yani ATAMIZIN dediği hiç sıfat yok sende ' BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM ' ahlaksız tuz nuri bence sen konuşurken saat 12 önce konuş kafan durmadan yoksa hiç konuşma ALLAH cezanı verir.

Tuz Nuri.... Amma yakismis.. zuhahahahaha