Orijinalini görmek için tıklayınız : ANADOLU MÜCADELESINE SENDE KATIL

Avendano38
27.08.2007, 04:39
Bizler Cogalmadikca, Onlar Azalmayacak!!!

Selam Sivassporlu Kardesler!

Kayserispor Taraftar Sitesinden Avendano38 rumuzlu üye olarak sizleri „Anadolu Mücadelesi“ adi altindaki yeni mücadelemize davet ediyorum.

Bu onurlu mücadelede siz degerli sivasli kardeslerimizi de aramizdan görmekten büyük mutluluk duyacagiz.

Öneri:
AnadoluAskina38@hotmail.de diye bir mail sayfasi actim.

Bu maile bana / bize destek olmak isteyen herkezi davet ediyorum / ediyoruz.

Sizlerde örnegin: SivassporAskina58@hotmail.de gibi veya .com gibi sayfalar acip bu liste zincirine katilabilirsiniz.

Sivasspor Taraftar Sitesinin Liderlerini Ise Ayrica Seslenmek Istiyorum! Gelin Bundan Sonra Butün Organizasonyalari Birlikte Yürütelim!!!

Bu daveti yaklasik Super Lig deki bulunan tüm takimlarin (4 kücükler haric) taraftar sitelerinde yayinlamayi düsünüyoruz. Böylece gücümüzü artirmayi hedefliyoruz.

En yakin zamanda sanal alemde TRT, ve diger özel yayin kuruluslarina sanal mücadele baslatacagiz. Türkiye Super Ligin sadece 4 takimdan olusmadigini ve her taraftar kesimine ayni muameleyi yapmalarini gerektigini hatirlatip tepkimizi ortaya koyacagiz.

Sözde 4 büyük olup Avrupa Kupalarindaki performanslarina bakildiginda 4 kücükler olan GS, FB, BJK ve TS’nin Türkiye deki Futbol saltanatinin bitmesinin gerektigini vurgulamak istiyoruz.

26.08.2007 yani dün yayinlanan Stadyum ve TeleLig programlarinda gelen ilk tepki mailerine deginildi. Bunlarin yavas yavas organize olarak geldigine vurgu yapildi. Bu demektir ki sesimizi artik duyanlar var. Ve biz daha da güclenmemiz gerek ve tepkimizi daha da büyütmemiz gerek.

Saygilarimla…

Cok sayida katilimlarinizi bekliyoruz….

Konuyu ve gelismeleri takip edebilecegiz site Linki:
http://www.kayserispor.org/forum/forum_posts.asp?TID=9526&get=last#223066

Avendano38
27.08.2007, 04:56
Eger Sivassopr Taraftar Sitesinin Moderatör arkadaslari müsade ve izin verirlerse tabiiki SIK araliklarla gelismeleri bu forumda yayinlamak ve sizlerle paylasmak istiyorum. Sürekli irtibatda kalabilmemiz acisindan güzel bir Forum Konusunu oldugunu düsünüyorum ve sizinde taktirlerinizini görmesini bekliyorum.

Gereken ilgi ve destegi sagladikdan sonra organizasyonlarimiza baslayacagiz insallah. Bunlari da bu Forum konusundan yada yukarda Linkini verdigim sayfadan yayinliyacagiz.

Lütfen arkadaslar artik sessiz kalmayalim. Eger Sivassopr ve Kayserisopr ve diger Anadolu Kuluplerin maclarini 2 - 3 dk dan fazla görmek ve Sporumuzu ve Kulubumuzu dolu dolu yasamak istiyorsak artik birseyler yapma zamani geldi diye düsünüyorum.

yigido_musta
27.08.2007, 09:25
bence guzel bır dusunce şahet boyle bır sey olursa trbunler tıklım tıklım olur

abircan
27.08.2007, 09:37
aynen katılıyorum , 2 dakkalık görüntü ve 2 satır tarafsız bir sesten yorum duymak için saatlerce bütün kanallarda nafile turları atıyoruz artık dur demeliyiz, benim 2 yıl önce başlattığım ama bir türlü tutturamadığımız sanal protestoyu destekliyorum

GrP_GARDAŞLAR
27.08.2007, 11:23
BENCEDE ÇOK MANTIKLI VE GEREKEN BİR OLAY SANAL PROTESTOYU SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM AYRICA DAHA ORJİNAL VE YENİ FİKİRLERDE ÜRETİLEBİLİR AYRICA BASININ MİLYON DOLARLIK KLÜPLERİ VE FUTBOLCULARINI BİR KENARA BIRAKIP TARAFSIZ OLARAK ANADOLU KLÜPLERİNİNDE SESİNİ DUYUMASI GEREKTİĞİNE İNANIYORUM....

Yiğiter
27.08.2007, 11:57
böyle olmasını herkes ister ama biz de trt ye ve diğer kanallara istanbul takımlarının sağladığı parayı sağlarsak bize de o kadar çok zaman ayırırlar...zira kanalların amacı halka değil kendi ceplerine hizmettir..

KIZILCAN
27.08.2007, 12:06
Düşüncelerinize aynen katılıyor,her zaman destekliyorum.

Avendano38
27.08.2007, 13:16
Sevgili sivaslilar güzel sayfaniza yeniden geldim ve sizlere son gelismeleri aktarmak istiyorum.

Bu mücadeleye davet metni asagidaki gösterilen Taraftar sitelerine gönderilmistir.

Bursaspor Taraftar Sitesi:
http://www.bursaspor.net/forum/forum_posts.asp?TID=2028&PN=1&TPN=14

Konyaspor Taraftar Sitesi:
http://www.nalcaci.net/forum/showthread.php?p=37171#post371 71

Denizlispor Taraftar Sitesi:
http://www.denizlisporluyuz. com/Forums/showthread.php?p=23513#post235 13

Kayserispor Taraftar Sitesi:
http://www.kayserispor.org/forum/forum_posts.asp?TID=9526&get=last#223192

Sivasspor Taraftar Sitesi:
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12508

Verilen linklerde gelen ilk tepkileri görebiilrsiniz. Umarim anadolu kulupleri olarak aramizdaki ufak görüs ayriliklarini bir kenara birakip bu mücadele beraber kürek sallayabiliriz.

Su ana kadar Super Ligin 5 Takimin Taraftar Sitelerine bu yazilar yazilmis taraftarin ilgisine sunulmustur. Hafta sonuna kadar neler yapabilecegimizi düsünmek ve aramizdaki Agi kurmak icin vaktimiz var.

Ilk etap da hafta sonu Tele Lig ve Stadyum programmmlari basladigi anda hazirliyacagimiz toplu metin ve mailleri ayni anda ayni saatlerde defalarca gönderip tepkimizi göstermek olabilir. Altina da her Taraftar hangi siteye bagli oldugunun imzasini atabilir. Bu sekilde bu olayin pesinde olanlarin artik ciddi manada kenetlenip birlestigi anlasilir.

Yiğiter
27.08.2007, 13:26
TAMAM KARDEŞİM İNŞALLAH MAİLLERİMİZ GÖNDERECEZ İNŞ. İŞE YARAR...DEDİĞİN GİBİ..

Avendano38
27.08.2007, 13:31
TAMAM KARDEŞİM İNŞALLAH MAİLLERİMİZ GÖNDERECEZ İNŞ. İŞE YARAR...DEDİĞİN GİBİ..

Mailler hazirlanmasi gerekiyor tabiiki daha. Güzel bir sekilde yaizlmasi gerekiyor. Her taraftar hangi takimi destekliyorsa altina mesela kendi Taraftar Sitesinin imzasini koyacak.

Su an da en önemlisi olan diger taraftar gruplarina ulasmamiz
Sizlerin olabildigince bu dava icin esinizi dostlarinizi ikna edip katilmalarini saglamak
Ve en önemlisi sürekli birbirimiz ile kontaktda kalmamiz

altuntas58
27.08.2007, 13:50
Size tamamıyla katılıyorum AVENDANO 38 kardeşim. bunca anadolu kulübünü hiçe sayan bu zihniyeti kınıyorum. ve sanal protestoya her kesi devet ediyorum. bizimde sesimizi cıkarmanın zamanı geldide gecti. haydi yiğidolar şimdi birlik beraberlik zamanı. herkes sanal protetoda üzerine düşen görevi yerine getirsin. her şey sivasspor için.

SivasLady
27.08.2007, 13:50
güzel bir düsünce insallah katilim cok olur
hep birlikte dostluk icinde ayni amac icin mücadele
insallah hedefe ulasilir

zaralım 58
27.08.2007, 14:08
AVENDANO 38 adlı kardeşimle hemfikirim çünkü adamlar süperligde sanki 4 takım varmış gibi davranıyor dikkatimi çeken şey trt'de yayınlanan stadyum programı bireğişliğe gidim atrık programda sadece o 4 takımın değil diğer anadolu kuluplerin maçlarınıda yeni yeni vermeye başladı eğer böyle bir harekette bulunursak çok büyük ses getiririz

kangal06
27.08.2007, 14:14
Evet bu fikri ben de destekliyorum bi sonuç getirir mi bilmiyorum ama biz yine de elimizden geleni yapmış olmalıyız.Cidden "4 büyükler ve diğerleri" olarak görülüyor lig...

Avendano38
27.08.2007, 21:07
Selam arkadaslar son gelismelerde öne atilan bir fikir bir WEB Sitesi acma yönünde oluyor.

AnadoluAskina.com gibi bir sayfa acabilirmiyiz? Bu konuda usta eller varmi aranizda? Bu sayfada tüm anadolu kuluplerin forumu olabilir, haberler olabilir, imza bölümü olabilir bu davayi kac kisi destekleyip imzaladi gibi diye. O zaman en azindan davamizin bir sayfasi olur ve ulusal medyaya daha iyi ulasabiliriz.

Herkez birbirni bu konuya ceksin arkadaslar cogalalim ...

Su an da Rizespor taraftar sitesine Daveti yayinliyacagim.

Selam saygilarimla...

CÜSSKB-Aynur
28.08.2007, 10:01
Sanal protesto projenizi destekliyorum.
Birlikten güç doğar.

Avendano38
28.08.2007, 12:11
Sevgili arkadaslar sizlerden ricam Sisvasspor TAraftar sitesinin adminlerin isimlerini bana yazmaniz yada onlarin benimle irtibata gecmesi. Su an da rizespor taraftar site admini listeme aldim ve kayserisor site admine de ulasma imkanim var. Ayni gün de Haberler bölümüne yazi yazmayi düsünüyoruz tüm taraftar siteleri olarak bu konu icin adminler i bir arada toplaya bilirsek cok güzel olur.

TAbii diger taraftarlarda listeye gelebilirler. Bu hafta sonu icin güzel yazilar yazip yayin kuruluslarina ayni anda türkiyenin ve dünyanin dört bir tarafindan göndermeyi planliyoruz.

Yiğiter
28.08.2007, 12:15
Sevgili arkadaslar sizlerden ricam Sisvasspor TAraftar sitesinin adminlerin isimlerini bana yazmaniz yada onlarin benimle irtibata gecmesi. Su an da rizespor taraftar site admini listeme aldim ve kayserisor site admine de ulasma imkanim var. Ayni gün de Haberler bölümüne yazi yazmayi düsünüyoruz tüm taraftar siteleri olarak bu konu icin adminler i bir arada toplaya bilirsek cok güzel olur.

TAbii diger taraftarlarda listeye gelebilirler. Bu hafta sonu icin güzel yazilar yazip yayin kuruluslarina ayni anda türkiyenin ve dünyanin dört bir tarafindan göndermeyi planliyoruz.

SITE YÖNETIMI

Administrator
RüstüElmas . . . . . . . mail@sivasspor.com

Operatör
CAGLAYAN
AyhanBayrak
EnesElmas

Süper Moderatör
GuNaY

Moderatör
CÜSSKB-Aynur
SivasLady
SONMEZ
Güner (Yarışma Editörü)

Navigatör
HakkıTİMUÇİN
Cahar

Security
1967_Dernek_Mustafa (ChatSorumlu Yönetici)
FATIMA
Sweetgirl
Etem_Murat
musab58
Sinan58_34

merkez_emre
28.08.2007, 12:42

kardes buyuk bi olusum olursa anadoludaki tribun liderleri destek vericekse Merkez Tayfa Grubu olarak Sanal destek verebiliriz (şahsım adına)...

berlinli1967
28.08.2007, 12:58
Selam arkadaslar son gelismelerde öne atilan bir fikir bir WEB Sitesi acma yönünde oluyor.

AnadoluAskina.com gibi bir sayfa acabilirmiyiz? Bu konuda usta eller varmi aranizda? Bu sayfada tüm anadolu kuluplerin forumu olabilir, haberler olabilir, imza bölümü olabilir bu davayi kac kisi destekleyip imzaladi gibi diye. O zaman en azindan davamizin bir sayfasi olur ve ulusal medyaya daha iyi ulasabiliriz.

Herkez birbirni bu konuya ceksin arkadaslar cogalalim ...

Su an da Rizespor taraftar sitesine Daveti yayinliyacagim.

Selam saygilarimla...cok güzel bir fikir katılıyuorum kardeşim sizin orda ua38 fatih hala aranızdamı acaba

Avendano38
28.08.2007, 15:01
SITE YÖNETIMI

Administrator
RüstüElmas . . . . . . . mail@sivasspor.com

Operatör
CAGLAYAN
AyhanBayrak
EnesElmas

Süper Moderatör
GuNaY

Moderatör
CÜSSKB-Aynur
SivasLady
SONMEZ
Güner (Yarışma Editörü)

Navigatör
HakkıTİMUÇİN
Cahar

Security
1967_Dernek_Mustafa (ChatSorumlu Yönetici)
FATIMA
Sweetgirl
Etem_Murat
musab58
Sinan58_34

Allah razi olsun kardes!

Site adminize mail attim insallah cevabi gelir.

Bu arada yukardaki bir mesaja deginmeyecegim. Ben siteye kardeslik ve hepimizin bir davasi icin geldim ve polemige girmek istemiyorum.

Mazide ne olduysada oldu benim felsefemde kavga ve savas yoktur. Ben Kayseriliyim Siz Sivasslisiniz memleketlerimiz yan yana türküz kardessiz varmi ötesi?

Ama buraya yazilan yazilarin 90 % cok olumlu ve cok da seviniyorum sivasli kardeslerimizden böyle olumlu destek geldigi icin.

Arkadaslar aranizda cok iyi site yapabilen arkadaslar varsa.

Anadolu mücadelesi ismini tasiyan bir web sayfasi acalim ve butün taraftar gruplari kendilerini bu site ile özlestirsin ve burdan daha saglam bir sekilde organize olabiliriz insallah.

Avendano38
29.08.2007, 17:16
Selamlar!

Konu bugün Kasimpasaspor Taraftar Sitesine yayinlanmistir ve duyurulmustur. Kendilerin Anadolu Kulubu olmamasina ragmen ayni problemden sikayetci olduklarini düsünüp kendilerini de bu konuya davet ettik.

Bu arada halen www.anadoluaskina.com sayfasini acabilecek usta bir kisi arayisi icindeyiz.

Yardim ve desteklerinizi bekliyorum arkadaslar!

kacak
29.08.2007, 18:03
Selamlar!

Konu bugün Kasimpasaspor Taraftar Sitesine yayinlanmistir ve duyurulmustur. Kendilerin Anadolu Kulubu olmamasina ragmen ayni problemden sikayetci olduklarini düsünüp kendilerini de bu konuya davet ettik.

Bu arada halen www.anadoluaskina.com sayfasini acabilecek usta bir kisi arayisi icindeyiz.

http://www.turkiyeninsitesi.com/?page=haberdetay&id=557

Sevgili Kayserili kardeşim mesajınız yukarıdaki linkte tüm Türkiyedeki tüm internet kullanıcılarına duyurulmuştur.

Türkiyeninsitesi olarak biz anadolu kulüplerinini yanınızdayız,diğer arkadaşların takdirini kendilerine bırakıyorum.

Editör.

Avendano38
30.08.2007, 01:16
Selam arkadaslar. Son zamanlarda pek gelip yazamiyorum size gelismeleri ama projemiz tüm hizi ile sürüyor. Su an ki calismalarimiz aklimiza gelen tüm taraftar sitelerine mücadeleye Davet metnini yayinlamaktir.

Oradan gelen tepkileri bekliyoruz. Tepkiler de tabiiki geliyor. Msn mail listesine eklentiler gün gectikce artiyor. Sahsima da tabiiki ülkemiziin dört bir yanindan yardim sever arkadaslar katilip bana destek veriyor.

Sunu söylebilirim ki ufak bir calisma grubu olusturmamiza ragmen su an da hersey yolunda gidiyor, ve cok güzel bir kardeslik ortami var.

Benim sizlerden beklentim:

a) konuyu hep sicak tutmaniz
b) site yapimi icin usta kisileri aramaniz
c) bu konuya tanidiginiz tanimadiginiz herkezi duyarli kilmak
d) konu saman alevi gibi söndümü acaba diye HIC düsünmemeniz

bunlar tabiiki en icten duygularim ile sizlerden ricam dir. Destegini verendende vermeyendede Allah daima razi olsun. Insallah mücadelemizde basarili olacagiz.

Ben en yakin zamanda yine araniza gelip gelismeleri ve yakinda yapilmasi planlanan projeleri aktarmaya devam edecegim.

Son gelismeler:

Sivas, Manisa, Kasimpasa, Kayseri, Konya, Denizli, Rize, Bursa taraftar sitelerine davet metinleri gönderilmistir. Ulastigimiz taraftar sitesi sayisi 8 e yükselmistir.

Geriye kalan 18 - 8 - 4 (kücük haric) = 6 takima ulasmaktir.

(*]TFF 1 Liginde mücadele eden köklü ve saglam taraftar gruplari olan kuluplerimize de ulasip desteklerini aramaktir.

Isteklerim ve Ricalarim:

Arkadaslar halen hepimiz bir noktada bulusturacak web sitesi yapimi konusunda net bir destek alamadim. Bu konuda bana yardimci olabilecek arkadaslari bulmanizi rica ediyorum. (Forum konusunda destegini vaad eden bir arkadasimiz cikti)

Site admininiz ile nasil irtibata gecebilecegimi bana yazmanizi ister bu forumdan ister özel mesajdan.

Hepimiz lütfen bu konuya duyarli kalalim ve sicak tutalim konuyu...

Selamlar sevgiler

Ss--58--Ss
30.08.2007, 01:26
aynen katılıyorum cok güzel bir uygulama.

okyay58
30.08.2007, 01:43
Selamlar!

ben elimden geldiğince yardımcı olurum msn ekliyorum görüşelim.

musa18
30.08.2007, 03:17
ARkadaslar bence mail degilde anadalu diye internet sayfasi acsak daha iyi olmazmi! tüm anadolu haberleri beraberce izler yorumlariz!!!

Abdullah DuMaN
30.08.2007, 10:25
İYİ FİKİR BENCE İŞE YARAYABİLİR................... ..

Avendano38
30.08.2007, 23:16
Anadolu Mücadelesinin yeni sitesi www.anadoluaskina.com sayfasi acilmistir. Domain satin alinip giris sayfasi hazirlanmistir. Tabiiki daha sitemiz yapim asamasindadir. Arkadaslar tüm hizi ve siddeti ile calismalara devam ediyor.

Gelismeleri ve haberleri takip etmeye devam edin. Daha fazla katilimlarinizi bekliyoruz lütfen arkadaslar.

Iletisim maili: anadoluaskina38@hotmail.de

Yiğiter
30.08.2007, 23:30
inşallah üye olcz kardeş siteye...

kacak
31.08.2007, 16:05
--------------------------------------------------------------------------------

http://www.turkiyeninsitesi.com/?page=haberdetay&id=567

Kayserili kardeşim bu hafta sonu için ortaya koyacağınız tepkiye ait bildirim yukarıdaki siteden tüm internet kullanıcılarına duyrulmuştur.Diger taraftar derneklerinide konuyla ilgili bilgilendirirsen sevinirim.

yigido_furkan
31.08.2007, 17:20
www.anadoluaskina.com GERCEKTEN GİRİŞİ GÜZEL OLMUS UMARIM EN KISA SÜREDE TAMAMLANIR SİTE LİGTE SADECE 4 TAKIM OLMADIGI GÖSTERELİM

Avendano38
02.09.2007, 02:12
Sivasspor Taraftarlarina önem ile duyuruluar!!!

Asagida okumus oldugunuz mail metnini lütfen 02.09.2007 tarihinde TRT'de Stadyum Programinin baslamasina az bir süre kala göndermeye baslayin. Stadyum Programi saat 20:30 Türkiye saati ile baslayacaktir.

Önemli hususlar... Lütfen dikkat edelim... Amac her taraftar sitesinin üyesi bu maili Stadyum ve TeleLig programlari yapimcilarina göndermesi... En önemli konu ise her kullanicinin ayni Mailden sadece 1 Tane mail göndermesi. Aksi taktirde olayin ciddiyeti kayip oluyor. Önemli olan gercekten kac kisi bu maili o aksam TRT ye göndermis oldugu. Bunun icin en güzeli de herkezin sadece bu maili 1 kere göndermesi.

Örnegin bu hafta 50 - 100 taraftar gönderebilirse bu maili, haftaya hedefimiz 200-250 taraftar olacaktir. Bu sekilde tepkinin ve kitlenin cogaldi daha iyi anlasilacaktir. Bu konunun bu noktasina cok önem vermesini rica ediyoruz.

Metnin son kisminda herkezin sahsina ait doldurmasi gereken, Tarih, Isim, Taraftar Sitesi ve Rumuz bölümü var. Oraya lütfen herkez kendi bilgilerini doldursun. Örnek olarak ben kendimin kini doldurup sizlere sunuyorum.

Problem veya sorularinizda bana ulasabileceginiz E-Mail: Anadoluaskina38@hotmail.de

Lütfen e-Mailleri seviye cemberi icerisinde yazalim.

stadyum@trt.net.tr
telelig@trt.net.tr

-------------------------------

TRT „Stadyum“ ve „tele lİg“ ÇalıŞanlarına ve sunucularına
>>Anadolu Taraftar Sitelerİ Olarak sizlerden İsteklerİmİz<<

Turkcell Süper Ligin’nin 9 maçı’nın CANLI yayınlanması için ve ortadaki adaletsizliğin temelli bir şekilde kaldırılması için DigiTürk ve LigTV’ye gereken baskıyı TRT olarak yapmanızı!
Kendi Spor programlarınızda örnegin: Stadyum ve TeleLig’de sırf Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspora odaklanmamanızı!
Beşiktasş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor takımlarınına değindiğiniz ve yaklaşdığınız gibi Süper Lig’de olan bütün takımlarımıza değinip yaklaşmanızı.
Sadece memleketinin takımını tutan spor severleri gece yarılarına kadar bekletmemenizi ve maçlarının özet görüntülerini hemen yayına koymanızı.
Spor programlarınızda sadece „4 takımın“ oyuncularını değil bütün „Anadolu Kulüpleri’nin“ yetenekli oyuncularını konuşup, övüp, ön plana çıkarmanızı.
Programlarınızda „4 takım“ gibi kelimeleri kullanmanızı istemiyoruz. “4 büyük” kelimesinde acik ve bariz bir ayrımcılık var. Hiç bir takım diğer bir takımdan büyük ve üstün değildir. Bunu en iyi ilkeli ve kurumsal bir yayıncı kuruluşu olarak siz TRT yetkilileri ve çalışanları bilmelisiniz.

Turkcell Süper Ligin „4 takım“ taraftarı olmayan diğer 14 temsilcileri’nin ve TFF 1. Lig’in taraftarları olarak TRT’den halkın tüm kesimlerine eşit ve aynı mesafede durmasını talep ediyoruz. TRT’nin yarinden itibaren ülkemizde olan Beşiktas, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor hegomanyasına kendi adına son vermesini istiyoruz.

Yayınlamış olduğunuz spor programları artık sadece Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’u içeriyor. Ülkemizi ve futbolumuzu bilmeyen bir insan Turkcell Süper Ligi’nin sadece 4 takımdan oluştuğunu düşünecek.

Yıllardır GS, FB, BJK, TS’nin taraftar kitleleri daha fazla olması bahanesi’nin arkasına sığınıp bu bahsi geçen takımlara ayrıcalık yapma alışkanlığınızdan vazgeçmenizi bekliyoruz. Türkiye futbolu sadece “4 takımdan” oluşuyormus hayalinden vazgeçin.

Türk futbolu’nun avrupada kalkınmasını ve gelişmesini istiyorsanız, sizde medya’nın önemli bir parçası olarak çifte standardı bırakıp her kulübe ayni ilgi ve itinayı gösterin. Bu konuda ise en büyük sorumluluk ve mesuliyet bir „Devlet Kuruluşu“ olan TRT’ye düşmektedir.

Almanya, Hollanda, İngiltere, İtalya ülkelerin’de basın ve medya futbol liglerinde mücadele eden her bir takıma ister taraftarları ya milyonları bulsun (Bayern, İnter, gibi) yada 500’ü aşmasın (St. Pauli, Torino, gibi) aynı davranmaktadır. Medya aynı tutumu hem gazetelerde hem de televizyonlarda göstermektedir.

Bayern Münih futbol kulübü’nün maç özet görüntüleri Almanya’da devlet kuruluşu olan ARD kanalında örneğin sırf 5 dakika yayınlanıyorsa, küme düşmemek için mücadele eden bir St. Pauli takımı’nın macınıda sadece 5 dakika yayınlamaktadır. Bu her hafta istisnasız böyledir. Bazen Bayer Münih’in maçı ilk olarak yayınlanır, bazende en son olarak yayınlanır.

Turkcell Süper Ligin’nin ve TFF 1. Ligi’nin simdiye dek göz ardi edilen taraftar kesimleri olarak artik kendi aramızda birleşme kararı aldık. Bu birleşmeyi kimse göz ardı edemeyecek. www.anadoluaskina.com adı altında yürüteceğimiz bu onurlu dayanışma tüm ateşiyle ve demokratik şiddetiyle tüm ülkemizi yavaş yavaş saracaktır.

Gönderdiğimiz bu E-Mail’ler bu yeni oluşumun ve dayanışmanın ilk adımıdır. Gelecek haftalarda isteklerimize kulak verilmezse tepkimiz ve protestolarımız cığ gibi artacaktır.

Tarih: 02.09.2007 Taraftar Sitesi: www.kayserispor.org Rumuz: Avendano38

Ss--58--Ss
02.09.2007, 02:14
hep destek tam destek bravo yiğidolarrrrrrr

Avendano38
02.09.2007, 02:18
Lütfen maili gönderen herkez. Forum konusuna "ben gönderdim", "ben attim" seklinde imza örnegi atsin, sonunda atilan imzalari sayip TRT ye kac tane Mail atildigini hesap edecegiz. Lütfen arkadaslar bu konunun arkasini birakmayalim her hafta artik mücadelemizi ve tepkimizi organize sekilde koyacagiz bitecek artik bu Istanbul Saltanati.

Avendano38
02.09.2007, 03:09
http://img209.imageshack.us/img209/7033/logo5ta6.jpg

58Taraftar
02.09.2007, 17:32
hakkımızı savunalım, hep birlikte mail akını yapalım

ertor58
02.09.2007, 18:19
BEN KENDİ ADIMA MAİLİMİ BU ŞEKİLDE ATACAĞIM SONUNA NOT DÜŞEREK.

· Turkcell Süper Ligin’nin 9 maçı’nın CANLI yayınlanması için ve ortadaki adaletsizliğin temelli bir şekilde kaldırılması için DigiTürk ve LigTV’ye gereken baskıyı TRT olarak yapmanızı!
· Kendi Spor programlarınızda örnegin: Stadyum ve TeleLig’de sırf Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspora odaklanmamanızı!
· Beşiktasş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor takımlarınına değindiğiniz ve yaklaşdığınız gibi Süper Lig’de olan bütün takımlarımıza değinip yaklaşmanızı.
· Sadece memleketinin takımını tutan spor severleri gece yarılarına kadar bekletmemenizi ve maçlarının özet görüntülerini hemen yayına koymanızı.
· Spor programlarınızda sadece „4 takımın“ oyuncularını değil bütün „Anadolu Kulüpleri’nin“ yetenekli oyuncularını konuşup, övüp, ön plana çıkarmanızı.
· Programlarınızda „4 takım“ gibi kelimeleri kullanmanızı istemiyoruz. “4 büyük” kelimesinde acik ve bariz bir ayrımcılık var. Hiç bir takım diğer bir takımdan büyük ve üstün değildir. Bunu en iyi ilkeli ve kurumsal bir yayıncı kuruluşu olarak siz TRT yetkilileri ve çalışanları bilmelisiniz.

Turkcell Süper Ligin „4 takım“ taraftarı olmayan diğer 14 temsilcileri’nin ve TFF 1. Lig’in taraftarları olarak TRT’den halkın tüm kesimlerine eşit ve aynı mesafede durmasını talep ediyoruz. TRT’nin yarinden itibaren ülkemizde olan Beşiktas, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor hegomanyasına kendi adına son vermesini istiyoruz.

Yayınlamış olduğunuz spor programları artık sadece Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’u içeriyor. Ülkemizi ve futbolumuzu bilmeyen bir insan Turkcell Süper Ligi’nin sadece 4 takımdan oluştuğunu düşünecek.

Yıllardır GS, FB, BJK, TS’nin taraftar kitleleri daha fazla olması bahanesi’nin arkasına sığınıp bu bahsi geçen takımlara ayrıcalık yapma alışkanlığınızdan vazgeçmenizi bekliyoruz. Türkiye futbolu sadece “4 takımdan” oluşuyormus hayalinden vazgeçin.

Türk futbolu’nun avrupada kalkınmasını ve gelişmesini istiyorsanız, sizde medya’nın önemli bir parçası olarak çifte standardı bırakıp her kulübe ayni ilgi ve itinayı gösterin. Bu konuda ise en büyük sorumluluk ve mesuliyet bir „Devlet Kuruluşu“ olan TRT’ye düşmektedir.

Almanya, Hollanda, İngiltere, İtalya ülkelerin’de basın ve medya futbol liglerinde mücadele eden her bir takıma ister taraftarları ya milyonları bulsun (Bayern, İnter, gibi) yada 500’ü aşmasın (St. Pauli, Torino, gibi) aynı davranmaktadır. Medya aynı tutumu hem gazetelerde hem de televizyonlarda göstermektedir.

Bayern Münih futbol kulübü’nün maç özet görüntüleri Almanya’da devlet kuruluşu olan ARD kanalında örneğin sırf 5 dakika yayınlanıyorsa, küme düşmemek için mücadele eden bir St. Pauli takımı’nın macınıda sadece 5 dakika yayınlamaktadır. Bu her hafta istisnasız böyledir. Bazen Bayer Münih’in maçı ilk olarak yayınlanır, bazende en son olarak yayınlanır.

Turkcell Süper Ligin’nin ve TFF 1. Ligi’nin simdiye dek göz ardi edilen taraftar kesimleri olarak artik kendi aramızda birleşme kararı aldık. Bu birleşmeyi kimse göz ardı edemeyecek. www.anadoluaskina.com adı altında yürüteceğimiz bu onurlu dayanışma tüm ateşiyle ve demokratik şiddetiyle tüm ülkemizi yavaş yavaş saracaktır.

NOT : YANLI TUTUMLARI İLE TÜRK FUTBOLUNU UÇURUMA SÜRÜKLEYEN TFF BAŞKANI ULUSOY YÖNETİM KURULUNU İSTİFAYA DAVET EDİYORUM

altuntas58
02.09.2007, 18:56
Ben iki adet mailimi gönderdim
stadyum@trtnet.tr
telelig@trt.net.tr

ErdalGüler
02.09.2007, 20:33
stadyum@trt.net.tr
telelig@trt.net.tr
adreslerine bende mail gönderdim... Bu mücadeleye herkesin katılması gerekir...

Avendano38
02.09.2007, 20:35
Arkadaslar program basladi hazirlanmis olan mail metnini yukardaki yazan uygulamalara dogru göndermeye baslayin herkez bir e mail den sirf bir tane e mail göndersin.

ertor58
02.09.2007, 20:35
BEN MAİLİMİ GÖNDERDİM HEM STADYUMA HEM TELELİGE

ADİL BİR LİG ADİL BİR YAYIN VE ADİL BİR FEDERASYON İSTİYORUZ BAŞLIĞI ALTINDA ŞU MAİLİ GÖNDERDİM.

· Turkcell Süper Ligin’nin 9 maçı’nın CANLI yayınlanması için ve ortadaki adaletsizliğin temelli bir şekilde kaldırılması için DigiTürk ve LigTV’ye gereken baskıyı TRT olarak yapmanızı!
· Kendi Spor programlarınızda örnegin: Stadyum ve TeleLig’de sırf Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspora odaklanmamanızı!
· Beşiktasş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor takımlarınına değindiğiniz ve yaklaşdığınız gibi Süper Lig’de olan bütün takımlarımıza değinip yaklaşmanızı.
· Sadece memleketinin takımını tutan spor severleri gece yarılarına kadar bekletmemenizi ve maçlarının özet görüntülerini hemen yayına koymanızı.
· Spor programlarınızda sadece „4 takımın“ oyuncularını değil bütün „Anadolu Kulüpleri’nin“ yetenekli oyuncularını konuşup, övüp, ön plana çıkarmanızı.
· Programlarınızda „4 takım“ gibi kelimeleri kullanmanızı istemiyoruz. “4 büyük” kelimesinde acik ve bariz bir ayrımcılık var. Hiç bir takım diğer bir takımdan büyük ve üstün değildir. Bunu en iyi ilkeli ve kurumsal bir yayıncı kuruluşu olarak siz TRT yetkilileri ve çalışanları bilmelisiniz.

NOT : YANLI TUTUMLARI İLE TÜRK FUTBOLUNU UÇURUMA SÜRÜKLEYEN TFF BAŞKANI ULUSOY VE YÖNETİM KURULUNU İSTİFAYA DAVET EDİYORUM

SİVASIN YİGİDOSU ALPER ERTÖR İSTANBUL 02.09.2007 WWW.SİVASSPOR.COM Rumuz: ertor58

stadyum@trt.net.tr
telelig@trt.net.tr

Avendano38
03.09.2007, 11:52
Selam arkadaslar!

Pazar günü TRT de yayinlanan Stadyum ve TeleLig programlarina kac kisi olarak Mail attigimizi belirlemek icin Sivasspor sayfasina geldim ve atilan imzalari görmek istedim.

Benim gördügüm kadar
1. ertor58
2. altuntas58
3. Erdalgüler

arkadaslarimiz imza atmis. Eger baska mail gönderen arkadaslar olduysa lütfen kisa bir mesaj da bildirsinler. Tüm taraftar sitelerindeki imzalari sayacagim ve herkeze bildirecegim.

Amac gelecek haftalarda mail kitlemizi cogaltmak ve her hafta sürekli bir tepki koymaktir.

Eger bende yolladim diye kesin bir bildirir yazarsaniz benim acimdan anlamasi daha kolay olur diger türlü tereddütde kaliyorum gönderdimi göndermedimi acaba diye.

puar
03.09.2007, 13:29
Turkcell Süper Ligin’nin 9 maçı’nın CANLI yayınlanması için ve ortadaki adaletsizliğin temelli bir şekilde kaldırılması için DigiTürk ve LigTV’ye gereken baskıyı TRT olarak yapmanızı!
Kendi Spor programlarınızda örnegin: Stadyum ve TeleLig’de sırf Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspora odaklanmamanızı!
Beşiktasş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor takımlarınına değindiğiniz ve yaklaşdığınız gibi Süper Lig’de olan bütün takımlarımıza değinip yaklaşmanızı.
Sadece memleketinin takımını tutan spor severleri gece yarılarına kadar bekletmemenizi ve maçlarının özet görüntülerini hemen yayına koymanızı.
Spor programlarınızda sadece „4 takımın“ oyuncularını değil bütün „Anadolu Kulüpleri’nin“ yetenekli oyuncularını konuşup, övüp, ön plana çıkarmanızı.
Programlarınızda „4 takım“ gibi kelimeleri kullanmanızı istemiyoruz. “4 büyük” kelimesinde acik ve bariz bir ayrımcılık var. Hiç bir takım diğer bir takımdan büyük ve üstün değildir. Bunu en iyi ilkeli ve kurumsal bir yayıncı kuruluşu olarak siz TRT yetkilileri ve çalışanları bilmelisiniz.

Gönderdiğimiz bu E-Mail’ler bu yeni oluşumun ve dayanışmanın ilk adımıdır. Gelecek haftalarda isteklerimize kulak verilmezse tepkimiz ve protestolarımız cığ gibi artacaktır.

02/09/2007 www.sivasspor.com puar

yigido Atilla
03.09.2007, 13:34
Lütfen maili gönderen herkez. Forum konusuna "ben gönderdim", "ben attim" seklinde imza örnegi atsin, sonunda atilan imzalari sayip TRT ye kac tane Mail atildigini hesap edecegiz. Lütfen arkadaslar bu konunun arkasini birakmayalim her hafta artik mücadelemizi ve tepkimizi organize sekilde koyacagiz bitecek artik bu Istanbul Saltanati.

Kardes Simdide göndersek olurmu yoksa pazari mi beklemek gerekiyor.????

Avendano38
04.09.2007, 02:26
Kardes Simdide göndersek olurmu yoksa pazari mi beklemek gerekiyor.????

Selam kardes bu haftaki mail olayimiz bitti. Simdi isterseniz haftayi bekleyelim. Yeni ve daha güzel bir metin hazirlayip kitlemizi genisleterek yeniden yazariz. Herkeze katilimlarindan dolayi tsk ederim birazdan mail sayisini yayinlayacagim.

Avendano38
04.09.2007, 02:54
Ankaragücü

1. crn
2. cunelli

Bursaspor

1. Ercan1963
2. Playboy
3. G_O_M_E_S
4. Nordicspell
5. Ukala_Cocuk

Denizlispor

1. Kutupbebesi
2. Yunus20
3. Ali_öztürk
4. Romankratochvil
5. horozman
6. husooo

Kasimpasa

1. Kadir
2. 10ur
3. apaches1921
4. apaches1921 kardesi
5. _yasin_
6. tetsusabri

Kayserispor

1. Realkayseri
2. Mali38
3. Gencks
4. Ademdolgun
5. Avendano38
6. Quaresmaa
7. Emre_38_ks
8. sobek
9. merveilgaz
10. ahmetseden
11. mustang
12. mrvaykut

Konyaspor
1. n420
2. konyaspor
3. ks_dabbe

Manisaspor

0.

Rizespor

0.

Sivasspor

1. ertor58
2. altuntas58
3. Erdalgüler
4. puar

Malatyaspor

1. derebeyi_92
2. kaderimsin-44

Sakaryaspor

1. salih cemal yilmaz

Eskisehirspor

1. ati_nefer
2. ati_volkan
3. ati_ati
4. delibasozi
5. disasel
6. es-es2641
7. emr26e
8. muratn
9. cresadur
10. erdes
11. eskiya26
12. cobain
13. muhammetpoyraz
14. robinho
15. ercan26
16. turkce_konusun
17. kruvazman
18. resit
19. samich_backtash
20. esesmesut

Adanaspor

1. Adanali
2. portakal01
3. velesreraptor01
4. vahsi_mustafa
5. tanak
6. yigit_ozan
7. singetili01
8. onur
9. erzinli
10. batubilir
11. eski köse asabiler

Toplam gönderme sayisi: 72 e-Mail 1. Hafta olmdugunu var sayarsak basari olarak görebiliriz.
Bundan sonraki hedefimiz bu rakami artirmak olmali.
Bu konuda herkezin üzerine düsen vazifeyi yapacagindan hic kuskum yok.
Sivasspor taraftarlarina verdikleri üstün destekden dolayi cok tsk ediyorum.

En yakin zamanda acilacak olan site ve özel Sivasspor forum bölümünde görüsmek dileyle esen kalin.

Avendano38
05.09.2007, 21:24
Sevgili futbol severler.

Bir kaç gün önce başlattığımız „Anadolu Mücadelesi“ adı altındaki onurlu mücadele sonucunda bugün „Forum sayfamiz“ faaliyete girmiştir.

Tüm sporseverler dostluk, kardeşlik ve bariş içerisinde yeni açılan site ve forumumuza davetlidir. Forumda her takımın kendine ait bölümü bulunmaktadır ve genel anlamda bölümler mevcuttur.

Anasayfa Link: http://www.anadoluaskina.com
Forum Link: http://www.anadoluaskina.com/forum/
Irtibat Maili: anadoluaskina38@hotmail.de

Foruma kolayca üye olabilirsiniz ve hepimizin yeni oluşumunda aktif bir şekilde destek verebilirsiniz.

Üyelikde sorun yaşayanlar irtibat mailini hem mail olarak hem msn de olarak kullanabilirler.

Türk futbolunda yeni bir sayfa açabilmemiz için duyarsız kalmayalım, sende / sizde bize katıl/ın. Anadolu kardeşlik içerisinde büyük bir aile oldugunu göstersin.

Birlikten güç doğar, biz inandık sizde inanın. Hep beraber, kol kola, omuz omuza daha güzel, adil, ahlaklı Türkiye Futbol Ligleri için birleşelim.

Dip Not: Site adminleri bize aktif destek vermek isterlerse Banner ve Linklerini sayfamızda yayinlayabilirler. Bu reklam tek bir şart’a bağlıdır. Tanıtımı yapmak isteyen siteler de bizim Bannerimizi ve Linkimizi sitelerinde güzel bir yere eklemelidir.

Saygi selam ve sevgiyle...

Anadoluaskina.com
Site Yönetimi

Yiğiter
05.09.2007, 22:55
evet üye oldum hayırlsı.............

alkanmustafa
05.09.2007, 23:12
ARTIK GERÇEKTEN BİR ŞEYLER YAPMANIN ZAMANI GELMEDİMİ ? ÇOĞALALIM ARKADAŞLAR BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=24279

Ss--58--Ss
08.09.2007, 09:32
spor kamuoyunun bizim tarafta olması gurur verici tebrik ederiz.