Orijinalini görmek için tıklayınız : LÜTFEN BU FORMU CUMARTESİ 21:00 E KADAR SİLMEYİN
Okmeydanında oturan 20,000 sivaslı hemşehriniz ve diğer insanlar adına bu topici yazıyorum (rizeli,giresunlu,erzincanlı,t okatlı vs) bilindiği üzre şehrimizde yıkım projeleri gerçekleştiriliyor ve bizler okmeydanında oturan aileler Verdikleri tahsis paraları ve diğer hakları ışığında madur olmamak insanca yaşamdan kopmamak adın hukuksal haklarını korumak adına C.tesi saat 13:00 da ve pazar günü 15:00 kulaksız top sahası önünde basın açıklaması yapacak. Bizim gerçeklerimizi ve haklarımızı anlatabilmemiz için bize destek verin olayın cok farklı boyları var lütfen tartışma konusu yaratmayalım cingacgukhi@hotmail.com adresine yazan herkese olayı anlatmak ve bize destek vermelerini sağlamak istiyoruz.
Bu olay siyasi bir olay olmayıp insanların barınma sorunu ile ilgili toplumsal bir yaradır şu an mahallelerimizde (toplam sekiz mahalle) Çingene,Türk,Kürt,Laz, sağcı solcu o partili bu partili alevi şafi sünni ateis tüm insanlarımız tek yürek tek bilek evlerinin yıkılmaması için meşru hukuk mücadelesi vermektedirler. Bize destek olun sizlere en kutsal değerleriniz adına yalvarıyorum. Sesimize kulak verin bizde bu ülkenin vatandaşları yız ve ömrümüzü verdiğimiz hayatımızı tüketerek belediyelere ve yasal belgelerimize güvenerek yeminli imar bürolarının projeleri ile yaptığımız kondularımızı 10 yıl borclandırılarak yok pahasına bırakıp gitmek istemiyoruz.çözüm önerilerimize yetkililerin kulak vermesini istiyoruz ama karşımızda kapalı kapılar bulmak istiyoruz.
(futbolla alakasını soranlarınızda olursa sente muhtac olduktan sonra kimse ikitellide maça falan gidemez lütfen konuyu insanca ele alalım biz maduruz ve hakkımız istiyoruz...
Sevgi ve ışıkla
Okmeydanında oturan 20,000 sivaslı hemşehriniz ve diğer insanlar adına bu topici yazıyorum (rizeli,giresunlu,erzincanlı,t okatlı vs) bilindiği üzre şehrimizde yıkım projeleri gerçekleştiriliyor ve bizler okmeydanında oturan aileler Verdikleri tahsis paraları ve diğer hakları ışığında madur olmamak insanca yaşamdan kopmamak adın hukuksal haklarını korumak adına C.tesi saat 13:00 da ve pazar günü 15:00 kulaksız top sahası önünde basın açıklaması yapacak. Bizim gerçeklerimizi ve haklarımızı anlatabilmemiz için bize destek verin olayın cok farklı boyları var lütfen tartışma konusu yaratmayalım cingacgukhi@hotmail.com adresine yazan herkese olayı anlatmak ve bize destek vermelerini sağlamak istiyoruz.
Bu olay siyasi bir olay olmayıp insanların barınma sorunu ile ilgili toplumsal bir yaradır şu an mahallelerimizde (toplam sekiz mahalle) Çingene,Türk,Kürt,Laz, sağcı solcu o partili bu partili alevi şafi sünni ateis tüm insanlarımız tek yürek tek bilek evlerinin yıkılmaması için meşru hukuk mücadelesi vermektedirler. Bize destek olun sizlere en kutsal değerleriniz adına yalvarıyorum. Sesimize kulak verin bizde bu ülkenin vatandaşları yız ve ömrümüzü verdiğimiz hayatımızı tüketerek belediyelere ve yasal belgelerimize güvenerek yeminli imar bürolarının projeleri ile yaptığımız kondularımızı 10 yıl borclandırılarak yok pahasına bırakıp gitmek istemiyoruz.çözüm önerilerimize yetkililerin kulak vermesini istiyoruz ama karşımızda kapalı kapılar buluyoruz sürekli.
(futbolla alakasını soranlarınızda olursa sente muhtac olduktan sonra kimse ikitellide maça falan gidemez lütfen konuyu insanca ele alalım biz maduruz ve hakkımız istiyoruz...
hatalı yazmışım özür delirem
Sevgi ve ışıkla
volcano58 29.07.2005, 12:34 Okmeydanında oturan 20,000 sivaslı hemşehriniz ve diğer insanlar adına bu topici yazıyorum (rizeli,giresunlu,erzincanlı,t okatlı vs) bilindiği üzre şehrimizde yıkım projeleri gerçekleştiriliyor ve bizler okmeydanında oturan aileler Verdikleri tahsis paraları ve diğer hakları ışığında madur olmamak insanca yaşamdan kopmamak adın hukuksal haklarını korumak adına C.tesi saat 13:00 da ve pazar günü 15:00 kulaksız top sahası önünde basın açıklaması yapacak. Bizim gerçeklerimizi ve haklarımızı anlatabilmemiz için bize destek verin olayın cok farklı boyları var lütfen tartışma konusu yaratmayalım cingacgukhi@hotmail.com adresine yazan herkese olayı anlatmak ve bize destek vermelerini sağlamak istiyoruz.
Bu olay siyasi bir olay olmayıp insanların barınma sorunu ile ilgili toplumsal bir yaradır şu an mahallelerimizde (toplam sekiz mahalle) Çingene,Türk,Kürt,Laz, sağcı solcu o partili bu partili alevi şafi sünni ateis tüm insanlarımız tek yürek tek bilek evlerinin yıkılmaması için meşru hukuk mücadelesi vermektedirler. Bize destek olun sizlere en kutsal değerleriniz adına yalvarıyorum. Sesimize kulak verin bizde bu ülkenin vatandaşları yız ve ömrümüzü verdiğimiz hayatımızı tüketerek belediyelere ve yasal belgelerimize güvenerek yeminli imar bürolarının projeleri ile yaptığımız kondularımızı 10 yıl borclandırılarak yok pahasına bırakıp gitmek istemiyoruz.çözüm önerilerimize yetkililerin kulak vermesini istiyoruz ama karşımızda kapalı kapılar bulmak istiyoruz.
Sevgi ve ışıkla
+ volcano58
Düşünce yazan olmasada okumaya ayırdığınız zaman ve gösterdiğiniz ilgi çin sizlere teşekkür ediyorum.
Sevgi ve ışıkla
BAŞBAKANINMIZIN BİLE ÜSKÜDARDA KAÇAK EVİ VARKEN GECE KONDULARI VE ARAZİLERİNİ GELİR ELDE EDİLECEK ALANLAR OLARAK GÖREN ANLAYIŞI KINIYORUM, İSTANBULUN %80 İNİN SORUNU OLAN DAVANIZI DESTEKLİYORUM.
BAŞBAKANINMIZIN BİLE ÜSKÜDARDA KAÇAK EVİ VARKEN GECE KONDULARI VE ARAZİLERİNİ GELİR ELDE EDİLECEK ALANLAR OLARAK GÖREN ANLAYIŞI KINIYORUM, İSTANBULUN %80 İNİN SORUNU OLAN DAVANIZI DESTEKLİYORUM.
abi allah razı olsun sen ve senin gibi düşünenlerden , kardeşlik sadece soyut ve belli konularda diil hayatın içerisinde her alan ve olayda olan vücut bulan somut bi kavramdır
Allah ın izniyle bu memleket hepimizin
Sevgi ve ışıkla
volcano58 29.07.2005, 13:50 BAŞBAKANINMIZIN BİLE ÜSKÜDARDA KAÇAK EVİ VARKEN GECE KONDULARI VE ARAZİLERİNİ GELİR ELDE EDİLECEK ALANLAR OLARAK GÖREN ANLAYIŞI KINIYORUM, İSTANBULUN %80 İNİN SORUNU OLAN DAVANIZI DESTEKLİYORUM.
size bir orum olacak
bir ülke düşünün başbakanı eski bir dolandırıcı ve oğlunu 1 milyar dolarlık kara parayı aklayan gizli ortağı olan albayrakların kızı ile evlendirdi
acaba bu başbakan kim ve bu ülkenin adı ne?????
EnginSoner58 29.07.2005, 14:21 BAŞBAKANINMIZIN BİLE ÜSKÜDARDA KAÇAK EVİ VARKEN GECE KONDULARI VE ARAZİLERİNİ GELİR ELDE EDİLECEK ALANLAR OLARAK GÖREN ANLAYIŞI KINIYORUM, İSTANBULUN %80 İNİN SORUNU OLAN DAVANIZI DESTEKLİYORUM.
bir ülke düşünün başbakanı eski bir dolandırıcı ve oğlunu 1 milyar dolarlık kara parayı aklayan gizli ortağı olan albayrakların kızı ile evlendirdi
volkan gardaş bırak isim falan ver polemik yaratılmasın biz sadece barınma ve yaşama hakkımızı savunanlarız. Kişi lerin adların önemi yok önemli olan sorunlarımız
Sevgi ve Işıkla
İKTİDAR VE PKK HAKKINDA BİR ŞEY YAZMAYIN DOĞRU BİLE OLSA
SİTE EDİTÖRLERİ ALINIYOR.
HEMEN YAYINDAN KALDIRILIYOR.
BİZ DUYARSIZ BİR TOPLUM YETİŞTİRMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ
VE
BAŞARIYORUZDA
size bir orum olacak
bıravao dostum sonunda burayı siyeset meydanına cevir diniz
yıkmla başbakanın ne alakası var sen savcımısın dostum
kimler bu memleketi soydular hele bir düşüneliim yapmayın lütfeen
ben kızıyorum böyle şeylere yukardakı gardaşımızın yıkım olayına şidtet l
le kını yorum arkadaşımız bir form acmış bu yazıları lütfen başka taraflara
cekmiyelim icimizdeki kini nefreti bu siteye kusmayalım lüt fen ve lütfen
www.sivasspor.com.taşımıyalım selam lar
RüStü ElmaS 29.07.2005, 15:32 BURASI SPOR SITESI.
LÜTFEN BURAYI BASKA AMACLAR ICIN KULLANMAYALIM.
EGER BURADA SIYASET YAPMAYA BASLARSAK, BU SITE AMACINDAN UZAKLASIR.
TEKRAR YAZIYORUM, LÜTFEN DUYARLI OLALIM.
LÜTFEN BUNU TEKRARLAMAYALIM.
BU TOPIC KILITLENMIS VE GÜNDEMDEN ALINMISTIR.
|
|