Orijinalini görmek için tıklayınız : PROTESTO FİKİRLERİ

emresengul58
03.09.2007, 01:48
GARDAŞLAR HEPİMİZİN BİLDİĞİ GİBİ TFF TRABZON MAÇINDA YAŞANAN OLAYLARDA TÜM TÜRKİYE Yİ ÇILGINA ÇEVİRECEK ENTERESAN KARARLAR ALMIŞTIR...BİZ BU MAÇI UNUTMAMALIYIZ UNUTTURMAMALIYIZ...BUNUN İÇİN PROTESTO FİKİRLERİMİZİ BU BAŞLIKTA TARTIŞALIM İSTEDİM..HERKES BİR YERLERE BİR ŞEYLER YAZIYOR..TEK ÇATI ALTINDA TOPLAYALIM BU FİKİRLERİMİZİ VE TARTIŞALIM...HAYDİ YİĞİDOLAR

albina58
03.09.2007, 03:28
Haklısınız.
Bu konuya ilk önce
-İl genelini kapsayan bir konseyin öncülüğünde,tüm ilimizden tek bir ses çıkması ve tüm hemşerilerimizin bu duruşun arkasında durarak daha güçlü ses getirebileceğimizi söylemiş,
Sonrasında ise
-Federasyonun tutarsız kararları karşısında anadolu genelinde yükselen aykırı seslerin bir çatı altında veya ortaklaşa alacağı kararlar ile daha etkili bir ses geleceği görüşü konuşuluyordu.
-Dahada benim kanaatimce önemli olan SİVASSPOR adına federasyonda görevli olan ve Haluk ULUSOY'un prensi konumunda,aslen karadenizli olan TAHİR KIRAN ismi,
Bu ismide gündeme almak isterim,kaldı ki federasyonda aleyhimize alınan kararda önce5-2 aleyhimize olan karar,daha sonra oybirliği alınması görüşünden sonra 7-0 olarak kayıtlara geçiyor.Böylesi bir kararı alırken acaba sivasspor aleyhinde ne gibi olay vukuu bulmuş,Sivasspor adına orda bulunan Tahir KIRAN ne ölçüde bizim haklarımızı savunmuşdur,gelişen olaylar sonucu türkiyede yerel olarak tüm kamuoyu SİVASSPOR'un lehine 3-0 tescilini söylerken T.F.F. tüzüğü ve FİFA yönetmeliği bunu söylerken,hatta FİFA icra kurulu bağlı federasyonun aykırı kararlarının cezai işlemleri olacağını söylerken,tüm bunları görmemek,görmezden gelmek,üstüne üstlük SİVAS ve SİVASSPOR'un bu olayların hem maddi hemde futbolcularımıza verilen cezalar ile ödemesi mantıkla bağdaşmıyor.
Vurdumduymazlık,olaylara sadece söz olarak yaklaşarak üstüne gitmemek,sanıyorum 2 veya 3 hafta sonra bu olay unutulacak,bizim 3 puanımız,futbolun bir sponsoru VESTEL kayıplar olarak istatistiklere düşecek.
Bu konuları konuşurkende aklıma hep insanların birbirinden kopukluğu,herkesin kendi çıkar ve yaşam şekillerine bakması sonucunda aleyhimize gelişen Almanyada anayasa geçen GÖÇ YASASI geliyor.Çifte standardın ülkemizde SİVASSPOR'a kullanılmasının,Almanyada ise hemşerilerimize karşı kanunlaşması bana yaman bir benzerlik gibi geliyor.

kakikli
03.09.2007, 08:43
tüm maçlarda topluca siyah balon uçuralım...
bu sezon tüm sene boyunca bunu sağlayalım...
kapıda stada girenlere 1,2 tane balon verirsek eminim ses getirir...

Divriği58-
03.09.2007, 09:09
EN İYİSİNİ MANISA DUN YAPTI HERKES SIYAH BENDIL SALLADI BENCE BIZDE SALLAMALIYIZ ....... EN GUZEL PROTESTO

emresengul58
03.09.2007, 13:53
MAÇLARA SEZON SONUNA KADAR SİYAH BANDAJLARLA ÇIKALIM...BU FİKİRLERİ YYÖNETİME SUNMALIYIZ

LosTie58
03.09.2007, 14:16
Bütün ev sahibi ekiplere söyleyelim maçın son dakikasında 15 kişi sahaya atlasın 9 maçtada aynı anda olsun töbe töbe ya bu federasyon adamı bu hale getirir.(Bunu protesto amaçlı ben yazdım fikir olarak değil tabikide)

yigido Atilla
03.09.2007, 14:18
Arkadas Tebrik Ediyorum güzel bir Fikir.

1. Merkez Tayfanin yazdigi. ""Bagimsiz Federasyon istiyoruz"" pankrati !!

2. Siyah Mendilleri Stada giden Her taraftarin mac Boyunca sallamsi cok Anlami ve güzel.!!!

3. Taraftarlar Siyah Bayraklari Stadtda Sallamali....

4. Bütün Taraftarlar Siyah Renkili Elbiselerle maclara gitmeli..

5.Su´an Aklima gelenleri yazdim geldikcede yazacagim..

emresengul58
03.09.2007, 14:19
Bütün ev sahibi ekiplere söyleyelim maçın son dakikasında 15 kişi sahaya atlasın 9 maçtada aynı anda olsun töbe töbe ya bu federasyon adamı bu hale getirir.(Bunu protesto amaçlı ben yazdım fikir olarak değil tabikide)

:D:D:D kardeş helal olsun valla güzel fikir...Evet yiğidolar orjinal fikirlerimizi yazalım TFF ye de yollayalım...Ne hallere düştü ülke futbolu ya sabır

yigidomustafa58
03.09.2007, 14:22
güzel fikirler ama ben siyah balonu daha iyi olur.formalar siyah olursa SİVASSPORlu futbolcular moral kaybeder.

altuntas58
03.09.2007, 14:24
Bize yapılan bu haksızlığı unutmak mümkün değil her gecen gün daha çok üzerine düşmeliyiz bu olayı yakında basın mensupları dahil olmak üzere sivaslılar hariç herkes unutacaklardır ama bizler asla untmamalıyız bu olayı her an sıcak tutmalıyız her ortamda tepkimizi ortaya koymalıyız böyle pişkin federesyon üyeleri olmaz olsun vesteli sponsor olarak biz tayin etmedikki biz düşünelim diyorlar halbuki türk futbolunda taşlar yerinden oynadı düzen bozuluyor buna bir care bulalım diyecekleri yerde elma ile armudu bir birine karıştırmayalım diyorlar bu ne pişkinlik kardeşim böyle ne diyelim allah ıslah etsin
KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN HESAP GERİ DÖNER

abircan
03.09.2007, 14:33
öncelik sanal propaganda ve protesto olmalı, canlı yayınlana ne kadar tv spor programı varsa e-mail bombardımanına tutalım lütfen seviyeli bir şekilde, ayrıca maç esnasında seyirci ile yapılacak basına yönelik şow amaçlı gösteriler olursa daha etkili oluruz, tribünde çarşının başlattığı herhafta bir konuyu seçip protestosto veya desteklediğimizi belirtirsek daha faydalı oluruz, köşe yazarlarına mutlaka anlamlı tepki mailleri veya destekler mahiyette mailler atalım, onları okuyup onayladığımızı veya onaylamadığımızı belirtelim, eğer şuan bağlı 170 kişi aynı anda tek kişi veya kuruma şuan bile bir mail atsak mutlaka kamuoyunda ses getiririz, isterseniz bir kaç denemeyle yapalım bunu,

emresengul58
03.09.2007, 23:47
haydi yiğidolar...bu konuya sessiz kalmayalım..unutmayalım unutturmayalım..herkes küçükte olsa fikrini söylesin

hollywarnrvn
04.09.2007, 00:10
bence diğer arkadaşların dediği gibi ya balon ya da mendil ama balonun uçma ihtimalı yok çünkü helyum balonlar uçar. onlarında dağıtılması imkansız en iyisi mendil.

Ss--58--Ss
04.09.2007, 01:27
VESTELİN YAPTIGI PROTESTO COK İYİ OLDU SPOR KAMUOYU BİZDEN YANA BİZLERDE SİVASLI OLARAK FEDERASYONA KARSI TEPKİLERİMİZİ DEVAMLI SÜRDÜRMELİYİZ.FUTBOLUMUZU KİRLETENLER UTANSIN..........

EyüphanAydın
04.09.2007, 03:45
BENCE TÜM MAÇLARA SAĞ KOLLARINDA SİYAH BANTLARLA ÇİKSALAR DAHA İYİ VE ANLALI OLUR PAYLAŞİM İÇİN TŞKLER

GÜHERTAŞLİ EYÜPHAN AYDIN

sinan-58
04.09.2007, 08:03
beyler lig sozde 4 buyukler diye adlandırılan takımların ligi oldu butun anadolu takımlarıyla el ele verip ligden çekilelim 4 buyuklerle oynatsınlar ligide gorelim

emresengul58
04.09.2007, 11:03
beyler lig sozde 4 buyukler diye adlandırılan takımların ligi oldu butun anadolu takımlarıyla el ele verip ligden çekilelim 4 buyuklerle oynatsınlar ligide gorelim

kardeş çok güzel bbi fikir ama herkes birilerinden korkarak iş yapıyo bu devirde..öyle birşey olması zor..milletvekilleri falan girer araya sonra kimse çekilmez güme giden biz oluruz

samet yıldız
04.09.2007, 11:07
tüm futbolcular siyah ayakkabı giysin saha dışındakilerde siyah gözlük falan (biraz saçma oldu ama ...)

jakobieen
04.09.2007, 11:38
bu kadar olmaz be hemşolar amma abarttınız. unutmayın ''sivasım yenildiği bi maçı tekrar baştan oynayacak'' var mı daha ötesi be, görende aldığımız 3 puanı elimizen aldılar sanacak.. ben sivasıma sahada kazanamadığı üç puanı almak için bu kadar yaygara koparmasını yakıştıramıyorum.. benim sivasım delikanlıdır, bu üç puanı verseler dahi ''sizden gelen üç puan Allah tan gelsin'' deyip sahada kazanamadığı üç puanı reddeder.. ben bunu beklerdim..

semihkilic_58
04.09.2007, 11:48
hakkımızı kımseye yedırmemelıyız sızlere katılıyorumm oftaş macındaa protesto ya başlamalıyızz

emresengul58
04.09.2007, 12:58
bu kadar olmaz be hemşolar amma abarttınız. unutmayın ''sivasım yenildiği bi maçı tekrar baştan oynayacak'' var mı daha ötesi be, görende aldığımız 3 puanı elimizen aldılar sanacak.. ben sivasıma sahada kazanamadığı üç puanı almak için bu kadar yaygara koparmasını yakıştıramıyorum.. benim sivasım delikanlıdır, bu üç puanı verseler dahi ''sizden gelen üç puan Allah tan gelsin'' deyip sahada kazanamadığı üç puanı reddeder.. ben bunu beklerdim..

jakobieen misin nesin..ceza verildiğinden beri sürekli muhalefet yapıp duruyosun..kes artık..bizim kavgamız 3 puan kavgası değil..federasyonun çifte standartı ve anadolu klüplerine yapılan haksızlık..bu karar geri çevrilmezse tüm herkes sahaya dalıcak ülke futbolu çökecek..anlasana artık şunu

altuntas58
04.09.2007, 13:52
=jakobieen;245249]bu kadar olmaz be hemşolar amma abarttınız. unutmayın ''sivasım yenildiği bi maçı tekrar baştan oynayacak'' var mı daha ötesi be, görende aldığımız 3 puanı elimizen aldılar sanacak.. ben sivasıma sahada kazanamadığı üç puanı almak için bu kadar yaygara koparmasını yakıştıramıyorum.. benim sivasım delikanlıdır, bu üç puanı verseler dahi ''sizden gelen üç puan Allah tan gelsin'' deyip sahada kazanamadığı üç puanı reddeder.. ben bunu beklerdim..[/QUOTE]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dünyadaki bütün sivaslılar bunların içinden sivasspor başkanı mecnun odyakmaz, ve yönetim kurulu + teknikdrektörümüz bülent uygun +,binlerce sivasspor taraftarı,+ türkiyedeki spor yazarları +,spor kulüpleri +,sponsorlar,+ trabzonun tamamı diyemiyeceğim bir çok taraftarı bunların içinde trabzonsporun fahri başkanı MEHMET.ALİ YILMAZ bey dahil herkes ABARTTIda Bir siz ve birde fereresyon abartmadı öylemi?Çok yazık böyle düşündüğünüz için sizi bir sivaslı olarak KINIYORUMsizin sivaslılığınıza dair ciddi şüphelerim var sivaslılık şurda dursun adil düşündüğünüzden şüpelerim var unutmayınki futbolun dünyada tek bir kuralı vardır bu kural türkiye dahil dünyanın her yerinde gecerlidir bizim cabamız bu kuralların sağlıklı calışmasından ibarettir kaldıki iş puan meselesinden cıktı başkanımız tahkime gitmeyeceğini DEFALARCA SÖYLEDİ bu anlayana çok şeyler ifade eder hem siz sivassporu yenildiğini nerden cıkardınızceza alanının hem dışından duran topun gol olmayacağını en azından berabere kalmayacağımızı siz garanti edebilirmisiniz bunun örneklerini başka yere gitme bu sezon 4 macta bizim takımda son saniyelerde kac defa gol yapmadıkmı? siz kalkmış malup olduğumuz macı bize tekrar oynatarak kıyakcılık yapılıyor gibi laflar ortaya atıyorsunuz bizi YAYGARACILIKLA suclamanız affedilir gibi değil siz kim oluyorsunuzda 7 milyon sivaslıyı ve bütün sevenlerini YAGARACILIKLA sucluyorsunuz hayret bir şey sadakaya ihtiyacımızın olduğunu siz nerden cıkardınız her halde bizde hak etmediğimiz 3 puanı verseler almayız yoksa siz alacağımızımı sanıyorsunuz bunu düşünmek bile çok kötü başknımız mecnun odyakmazın basın acılamalarını iyice okursanız puan konusunu daha iyi anlarsınız bizden yani sivaslılardan Kelimelerinin arasında şunu beklerdim bunu beklerdim gibi kelimeler kullanmışsın bende sizden bazı beklentilerim var gecenlerde yani bu olayların başladığı günlerde
trabzonsporun sitelerinde sivassporun aleyhinde yazdıklarını ben dahil yüzlerce sivassporlu kardeşim okuduğunu sanıyorum hatta sanmıyorum okudular ve bana mesajla bildirdiler sizi bu olaydan dolayıda yine KINIYORUMo zaman ben size bu işleri yapmaz diye kefil olmuştum hatırlarsanız ama daha sonra adı gecen sitede yazılarınızı okuyunca bir sivaslı kardeşim kendi takımı için nasıl böyle düşünür diye çok üzüldüğümü söylemek isterim size asla yakıştıramadığımı benim bu sitede tanıyıp hakkında çok iyi şeyler düşündüğüm eğitici birlik ve beraberlik mesajları veren JAKOBİEEN bu tür yazıları nasıl yazabiliyor diye daha çok düşünmem lazımış meğer HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN HEP DESTEK TAM DESTEK
YA SEV YADA TERKET BAŞKA SİVAS YOK BAŞKA SİVASSPORDA YOK

altuntas58
04.09.2007, 14:09
jakobieen misin nesin..ceza verildiğinden beri sürekli muhalefet yapıp duruyosun..kes artık..bizim kavgamız 3 puan kavgası değil..federasyonun çifte standartı ve anadolu klüplerine yapılan haksızlık..bu karar geri çevrilmezse tüm herkes sahaya dalıcak ülke futbolu çökecek..anlasana artık şunu

Size katılıyorum bu jakobieen denilen arkadaş bu konulara önem vermiyor hele sivasspora hiç önem vermiyor bizler neyden bahsediyoruz bu arkadaş neyden bahsediyor türk futbolu bir kaosa sürükleniyor türkiyede çifte standart uygulanıyor diyoruz bu arkadaş halen trabzonsporun BORUZANINI ÖTTÜRÜYOR kardeşim rengin nedir bilmiyorum bilmekte istemiyorum kırmızı beyaz olmadığı kesin ama bizim sitede bize karşı yanlı, yalan, yanlış, yazılarından dolayı sizi KINIYORUM

emresengul58
04.09.2007, 14:24
Size katılıyorum bu jakobieen denilen arkadaş bu konulara önem vermiyor hele sivasspora hiç önem vermiyor bizler neyden bahsediyoruz bu arkadaş neyden bahsediyor türk futbolu bir kaosa sürükleniyor türkiyede çifte standart uygulanıyor diyoruz bu arkadaş halen trabzonsporun BORUZANINI ÖTTÜRÜYOR kardeşim rengin nedir bilmiyorum bilmekte istemiyorum kırmızı beyaz olmadığı kesin ama bizim sitede bize karşı yanlı, yalan, yanlış, yazılarından dolayı sizi KINIYORUM

HELAL OLSUN KARDEŞİM..YAZIN MÜKEMMELDİ ;) İNŞALLAH ARTIK ŞU jakobieen DENEN TRABZONLU KESER SESİNİ:mad:

alkanmustafa
04.09.2007, 14:36
ÖNCELİKLE HERKESİN DE DEDİĞİ GİBİ SİYAH MENDİL,BALON,FORMA TAMAM BENCEDE DOĞRU TİRİBÜNLERDE BAĞIRMAK YERİNE SESSİZ OLMAYI NEDEN DENEMİYORUZ SANKİ SEYİRCİSİZ MAÇ GİBİ BENCE BU DAHA ÇOK SES GETİRİR BU HAREKETİMİZLE DÜNYA ÇAPINDA SES GETİRECEĞİMİZE İNANIYORUM

http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=24279

emresengul58
04.09.2007, 16:27
ÖNCELİKLE HERKESİN DE DEDİĞİ GİBİ SİYAH MENDİL,BALON,FORMA TAMAM BENCEDE DOĞRU TİRİBÜNLERDE BAĞIRMAK YERİNE SESSİZ OLMAYI NEDEN DENEMİYORUZ SANKİ SEYİRCİSİZ MAÇ GİBİ BENCE BU DAHA ÇOK SES GETİRİR BU HAREKETİMİZLE DÜNYA ÇAPINDA SES GETİRECEĞİMİZE İNANIYORUM

http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=24279

kardeş fikir güzelde sessizlikle kendi takımımızada zarar vermiş oluruz..orasınıda düşünmek lazım

emresengul58
04.09.2007, 18:48
BU HAFTA VERİLEN 5 PENALTININ 5 İDE YANLIŞ OLUNCA ARTIK YAZACAK ŞEYLERE BULMAKTA ZOR ASLINDA...TEK YÜREK TEK SES...ULUSOY İSTİFA!!!

jakobieen
04.09.2007, 20:16
Dünyadaki bütün..
öncelikle şunu belirteyim ki ben sivasıda sivassporuda tahmininizden çok daha fazla seviyorum.. ayrıca doğma büyüme okuma(üni) sivaslıyım inşallah bu güzel memleketimdende ayrılmayıda hiç düşünmüyorum...

ben bu forumda her fikre karşı saygının olduğunu bilirdim bugününe kadarda hep böyle gördüm, hakaret etmeniz gerekmez.. benim düşüncemdir bu, tüm üke tersini düşünmüş umrumda değil.. ben her zaman haklı gördüğümü söyledim ve söylerimde...

sivasın yenildiğini nerden çıkardığımı sormuşsunuz.. maç iptal olduğundan beri savunduğum maçın kaldığın yerden devam etmesidir, bu durumda sivasın son atağıda elinden alınmamış olurdu.. çifte standart olmasın diyorsunuz bende o yüzden çırpınıyorum zaten, bu ülkede inönü stadında insan öldürüldü, a.samiyende çıkan olaylar sonucu polisin birinin gözü kör oldu ama maç devam etti hemde aynı hakemin yönettiği maçta ama bu maçta devam etmiyor, niye peki.. vali güvence veriyor, emniyet 10 dakika içinde tribünleri boşaltırız diyor, mecnun başkan biz çıkar oynarız diyor ama hakem maçı devam ettirmiyor gerekçesi ne peki : ''sahaya çıksaydım 6 sivaslı oyuncuyu atacaktım'' ...! işte çifte standart burda.. unutmayın geçen sene bizim stadımızdada sahaya taraftar indi.. bu her yerde olabilecek bi olay.. ben tekrar ediyorum, sahada alamadığım 3 puanı verselerde almam.. benim düşüncem budur eğer farklı görüşlere saygınız yoksa bu konuda bir daha yazmayabilirim.. hep birlikte aynı fikir üzerinde tartışabilirsiniz(!)..

son olarak ben hiç biyerde hiç bi zaman sivasım ve sivassporum hakkında kötü şeyler yazmam.. eğer malum sitedeki yazılarımı okudu iseniz sizden suçlama değil sivasspor adına teşekkür beklerdim.. sağlık olsun sevgili abiciğim..

ve en son olarak, bu gönülde iki büyük sevda var birincisi çok sevdiğim memleketimin takımına karşı büyük bi sevgi diğeri ise karşılıksız bi bordomavi aşkı.. olmaz böyle şey diyebilirsiniz, bunu anlamanızı beklemiyorum zaten.. saygılar..

1967_CLUB_ÖZGÜR
04.09.2007, 20:37
öncelikle şunu belirteyim ki ben sivasıda sivassporuda tahmininizden çok daha fazla seviyorum.. ayrıca doğma büyüme okuma(üni) sivaslıyım inşallah bu güzel memleketimdende ayrılmayıda hiç düşünmüyorum...

ben bu forumda her fikre karşı saygının olduğunu bilirdim bugününe kadarda hep böyle gördüm, hakaret etmeniz gerekmez.. benim düşüncemdir bu, tüm üke tersini düşünmüş umrumda değil.. ben her zaman haklı gördüğümü söyledim ve söylerimde...

sivasın yenildiğini nerden çıkardığımı sormuşsunuz.. maç iptal olduğundan beri savunduğum maçın kaldığın yerden devam etmesidir, bu durumda sivasın son atağıda elinden alınmamış olurdu.. çifte standart olmasın diyorsunuz bende o yüzden çırpınıyorum zaten, bu ülkede inönü stadında insan öldürüldü, a.samiyende çıkan olaylar sonucu polisin birinin gözü kör oldu ama maç devam etti hemde aynı hakemin yönettiği maçta ama bu maçta devam etmiyor, niye peki.. vali güvence veriyor, emniyet 10 dakika içinde tribünleri boşaltırız diyor, mecnun başkan biz çıkar oynarız diyor ama hakem maçı devam ettirmiyor gerekçesi ne peki : ''sahaya çıksaydım 6 sivaslı oyuncuyu atacaktım'' ...! işte çifte standart burda.. unutmayın geçen sene bizim stadımızdada sahaya taraftar indi.. bu her yerde olabilecek bi olay.. ben tekrar ediyorum, sahada alamadığım 3 puanı verselerde almam.. benim düşüncem budur eğer farklı görüşlere saygınız yoksa bu konuda bir daha yazmayabilirim.. hep birlikte aynı fikir üzerinde tartışabilirsiniz(!)..

son olarak ben hiç biyerde hiç bi zaman sivasım ve sivassporum hakkında kötü şeyler yazmam.. eğer malum sitedeki yazılarımı okudu iseniz sizden suçlama değil sivasspor adına teşekkür beklerdim.. sağlık olsun sevgili abiciğim..

ve en son olarak, bu gönülde iki büyük sevda var birincisi çok sevdiğim memleketimin takımına karşı büyük bi sevgi diğeri ise karşılıksız bi bordomavi aşkı.. olmaz böyle şey diyebilirsiniz, bunu anlamanızı beklemiyorum zaten.. saygılar..

seeen ne dıyonkı yaw... bı suru laf kalabalıgı ortalıgı karıstırma..

sacma sapan yorumlarınla yorum yaptıgını sanma..

SAYGILI OL EFENDI OL ;)

AKILLI OL ;)

altuntas58
04.09.2007, 22:04
JALOBİEEN bu kadar olmaz be hemşolar amma abarttınız. unutmayın ''sivasım yenildiği bi maçı tekrar baştan oynayacak'' var mı daha ötesi be, görende aldığımız 3 puanı elimizen aldılar sanacak.. ben sivasıma sahada kazanamadığı üç puanı almak için bu kadar yaygara koparmasını yakıştıramıyorum.. benim sivasım delikanlıdır, bu üç puanı verseler dahi ''sizden gelen üç puan Allah tan gelsin'' deyip sahada kazanamadığı üç puanı reddeder.. ben bunu beklerdim..[/QUOTE]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dünyadaki bütün sivaslılar bunların içinden sivasspor başkanı mecnun odyakmaz, ve yönetim kurulu + teknikdrektörümüz bülent uygun +,binlerce sivasspor taraftarı,+ türkiyedeki spor yazarları +,spor kulüpleri +,sponsorlar,+ trabzonun tamamı diyemiyeceğim bir çok taraftarı bunların içinde trabzonsporun fahri başkanı MEHMET.ALİ YILMAZ bey dahil herkes ABARTTIda Bir siz ve birde fereresyon abartmadı öylemi?Çok yazık böyle düşündüğünüz için sizi bir sivaslı olarak KINIYORUMsizin sivaslılığınıza dair ciddi şüphelerim var sivaslılık şurda dursun adil düşündüğünüzden şüpelerim var unutmayınki futbolun dünyada tek bir kuralı vardır bu kural türkiye dahil dünyanın her yerinde gecerlidir bizim cabamız bu kuralların sağlıklı calışmasından ibarettir kaldıki iş puan meselesinden cıktı başkanımız tahkime gitmeyeceğini DEFALARCA SÖYLEDİ bu anlayana çok şeyler ifade eder hem siz sivassporu yenildiğini nerden cıkardınızceza alanının hem dışından duran topun gol olmayacağını en azından berabere kalmayacağımızı siz garanti edebilirmisiniz bunun örneklerini başka yere gitme bu sezon 4 macta bizim takımda son saniyelerde kac defa gol yapmadıkmı? siz kalkmış malup olduğumuz macı bize tekrar oynatarak kıyakcılık yapılıyor gibi laflar ortaya atıyorsunuz bizi YAYGARACILIKLA suclamanız affedilir gibi değil siz kim oluyorsunuzda 7 milyon sivaslıyı ve bütün sevenlerini YAGARACILIKLA sucluyorsunuz hayret bir şey sadakaya ihtiyacımızın olduğunu siz nerden cıkardınız her halde bizde hak etmediğimiz 3 puanı verseler almayız yoksa siz alacağımızımı sanıyorsunuz bunu düşünmek bile çok kötü başknımız mecnun odyakmazın basın acılamalarını iyice okursanız puan konusunu daha iyi anlarsınız bizden yani sivaslılardan Kelimelerinin arasında şunu beklerdim bunu beklerdim gibi kelimeler kullanmışsın bende sizden bazı beklentilerim var gecenlerde yani bu olayların başladığı günlerde
trabzonsporun sitelerinde sivassporun aleyhinde yazdıklarını ben dahil yüzlerce sivassporlu kardeşim okuduğunu sanıyorum hatta sanmıyorum okudular ve bana mesajla bildirdiler sizi bu olaydan dolayıda yine KINIYORUMo zaman ben size bu işleri yapmaz diye kefil olmuştum hatırlarsanız ama daha sonra adı gecen sitede yazılarınızı okuyunca bir sivaslı kardeşim kendi takımı için nasıl böyle düşünür diye çok üzüldüğümü söylemek isterim size asla yakıştıramadığımı benim bu sitede tanıyıp hakkında çok iyi şeyler düşündüğüm eğitici birlik ve beraberlik mesajları veren JAKOBİEEN bu tür yazıları nasıl yazabiliyor diye daha çok düşünmem lazımış meğer HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN HEP DESTEK TAM DESTEK
YA SEV YADA TERKET BAŞKA SİVAS YOK BAŞKA SİVASSPORDA YOK[/QUOTE]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili gardaşlarım yukarda yazmış olduğum yazımı ve diğer arkadaş jakobieenin yazmış olduğu yazıyı lüfen okyununuz bakalım kim kime hakaret etmiş sadece bana hakaret etmemiş sivassporun hakkını savunan herkesi YAYGARACILAKLA suclamış ve kim haklı kim haksız kararı siz verin trabzonspor sivasspor macındaki olaylara göstediğimiz tepkileri ABARTI olarak değerlendiren federesyonun çifte standartına karşı koymamıza YAYGARACILIKLA değerlendiren bu şahsı önce ALLAHA sonra size haval ediyorum karar size kalmış

EfsaneMermerbey
04.09.2007, 22:49
MEHMET ALTUNTAŞ ABİMİZ HAKLI

DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ...
SENİN ÖRNEKLERİNLE BÜYÜYECEĞİZ.
AÇIKLAMALARIN İÇİN SANA TEŞEKKÜR EDERİM.
HERKEZ ADINA ELLERİNDEN ÖPERİM.SAYGILAR...

ErdalGüler
04.09.2007, 23:05

Müsabakada temsilci olarak tribünde görev yapan Metin Demir 27.08.2007 tarihli Ek Raporunda; müsabakanın durmasına sebep olan saha olaylarının yatışmasını takiben hakem soyunma odasına gittiğini, ortamın normale dönmeye başladığını, seyircinin tribünlere döndüğünü belirttiğini, odada müsabaka hakemleri ile birlikte müsabakanın gözlemcisi ve temsilcisi bulunduğu bir sırada hakem Bülent Demirlek'in "Eğer sahaya çıkarsam Sivasspor Kulübü'nden 3-4 oyuncuyu atmak zorunda kalırım" şeklinde görüş beyan ettiğini ve bunun akabinde maçı tatil etme kararını temsilcilere ilettiğini ve temsilcilerin de durumu her iki kulübe bildirmesini talep ettiğini, bu talep neticesinde kararın her iki kulüp başkanına iletildiğini belirtmiştir.

Şimdi 28.08.2007 tarihinde alınan tekrar kararından 1 gün önce bir ek rapor verilmesi ve hemen ertesi gün bu rapora istinaden karar verilmesine karşın sen hala neden bahsediyorsun.

Bülent demirlek böyle birşey söylemedi ancak gözlemcilerle birlikte bu söylenilenler söylettirildi... Anlayın artık bunu...

emresengul58
05.09.2007, 02:02
Müsabakada temsilci olarak tribünde görev yapan Metin Demir 27.08.2007 tarihli Ek Raporunda; müsabakanın durmasına sebep olan saha olaylarının yatışmasını takiben hakem soyunma odasına gittiğini, ortamın normale dönmeye başladığını, seyircinin tribünlere döndüğünü belirttiğini, odada müsabaka hakemleri ile birlikte müsabakanın gözlemcisi ve temsilcisi bulunduğu bir sırada hakem Bülent Demirlek'in "Eğer sahaya çıkarsam Sivasspor Kulübü'nden 3-4 oyuncuyu atmak zorunda kalırım" şeklinde görüş beyan ettiğini ve bunun akabinde maçı tatil etme kararını temsilcilere ilettiğini ve temsilcilerin de durumu her iki kulübe bildirmesini talep ettiğini, bu talep neticesinde kararın her iki kulüp başkanına iletildiğini belirtmiştir.

Şimdi 28.08.2007 tarihinde alınan tekrar kararından 1 gün önce bir ek rapor verilmesi ve hemen ertesi gün bu rapora istinaden karar verilmesine karşın sen hala neden bahsediyorsun.

Bülent demirlek böyle birşey söylemedi ancak gözlemcilerle birlikte bu söylenilenler söylettirildi... Anlayın artık bunu...

HELAL OLSUN ERDAL ABİ...JAKOBİEEEN GÖR ARTIK GERÇEKLERİ..BORDO MAVİ AŞKIN OLDUĞUNU KENDİN SÖYLEMİŞSİN..BIRAK ARTIK SİVASSPOR UDA O KARŞILIKSIZ AŞKININ SİTESİNDE YAZI YAZ...ALTUNTAŞ ABİ SANA DA TEŞEKKÜR EDİYORUM VERDİĞİN GÜZEL CEVAPLAR İÇİN...BİZ HAKSIZLIĞA KARŞI DURUYORUZ ADAM BORDOMAVİ AŞKINI SAVUNUYOR BİZE HEMDE KENDİ SİTEMİZDE YAZIK ÇOK YAZIK BİR DE SİVASLIYIM DİYE GEÇİNİR

emresengul58
05.09.2007, 02:06

KENDİ MEMLEKETİNİN TAKIMINA KARŞI SEVGİ...SAHAYA DALIP FUTBOLCUNU DÖVEN İNSANLARIN TAKIMINA KARŞI AŞK...ENTERESAN JAKOBİEEN..AYNI ZAMANDA ÇOK YAZIK

EyüphanAydın
05.09.2007, 02:19
BENCE KALE DİREKLERİNİ SİYAHA BOYASINLAR NE DERSİNİZZZZ

veysel
05.09.2007, 06:38
taraftarlarin hepsi siyah giyip stada gelsin en iyi protesto bence bu olur

zaralım 58
05.09.2007, 09:57
en güzeli 4 tribünde de kameralara görünecek şekilde ulusoy'un dansöz kıyfetli pankartını asıp protestomuzu yerine getirelim birde siyah formayla çıkalım tabiki

jakobieen
05.09.2007, 10:06
...SAHAYA DALIP FUTBOLCUNU DÖVEN İNSANLARIN TAKIMINA KARŞI AŞK..
hayır, sivassporumun güzel oyununu alkışlayan insanların takımına karşı aşk benimkisi..

kimse kimsenin aşkını ve sevgisini sorgulamaya kalkmasın,şu sitede sivassporu benden daha çok seven kişi sayısı Trabzonda sahaya giren kişi sayısından fazla değildir..

jakobieen
05.09.2007, 10:15
sizin sivaslılığınıza dair ciddi şüphelerim var
bu benim için hakaretlerin en büyüğüdür..
eğer yaygara kelimesi ise sizin rahatsız olduğunuz benim hangi anlamda kullandığım bellidir (Şikâyet, sızlanma), yok siz başka bir anlam çıkardı iseniz ben özür dilemesini bilirim.. saygılar..

boun_58
05.09.2007, 10:59
EN İYİSİNİ MANISA DUN YAPTI HERKES SIYAH BENDIL SALLADI BENCE BIZDE SALLAMALIYIZ ....... EN GUZEL PROTESTO

EN DOGRUSU DİVRİGİNİN DÜŞÜNCESİ SİYAH MENDİL SALLAYALIM TFF KAPISININ ÖNÜNDE

mesut_koçak_58
05.09.2007, 11:12
öyle bir şey yapmalıyızki tv ler hep bizi gostermeli ne yapacaz şöyle olabilir ''bugun bize yarın baska anadolu takımına ''pankart olabılır

1967_CLUB_ÖZGÜR
05.09.2007, 11:52
özür dilemesini bilirim..

Özürdileyeceksin zaten !!!

Millet Verılen kararlara Sivassporumuzun Haksızlıklara

Ugramasına mı kafayı taksın, Yoksa senın trobzan lehıne yaptıgın

Yorumlarınlamı ugraşsın..

neyin peşindesin gardas ?? ön plandamı olmak ıstıyorsun derdın

ortalıgımı karıstırmak...?? Kımse benım kadar sıvassporlu olamaz

demişssin.. burda herkesın sevgısını tartısamayız.. AMA

SEN YAPTIGIN SU YORUMLARLA TRABZON HAKKINDAKI

DUSUNCELERINLE SİVASSPOR'A OLAN SEVGİNİ ÇOOOOOOK GÜZEL BELLİ

ETMİŞSSİN

Sakin ol biraz biraz frene bas yazdıklarına dikkat et

jakobieeeeen;)

CÜSSKB-Aynur
05.09.2007, 12:02

Millet Verılen kararlara Sivassporumuzun Haksızlıklara

Ugramasına mı kafayı taksın, Yoksa senın trobzan lehıne yaptıgın

Yorumlarınlamı ugraşsın..

neyin peşindesin gardas ?? ön plandamı olmak ıstıyorsun derdın

ortalıgımı karıstırmak...?? Kımse benım kadar sıvassporlu olamaz

demişssin.. burda herkesın sevgısını tartısamayız.. AMA

SEN YAPTIGIN SU YORUMLARLA TRABZON HAKKINDAKI

DUSUNCELERINLE SİVASSPOR'A OLAN SEVGİNİ ÇOOOOOOK GÜZEL BELLİ

ETMİŞSSİN

Sakin ol biraz biraz frene bas yazdıklarına dikkat et

jakobieeeeen;)

Özgür, böyle tehdit eder gibi, ortalığı germenin bir anlamı yok.
Herkes kendi düşüncesini yazmakta serbest.
Bence biraz sende frene bas:D

Divriği58-
05.09.2007, 12:23

------------İMZAAAAAAAAAA ------------

1967_CLUB_ÖZGÜR
05.09.2007, 12:39
------------İMZAAAAAAAAAA ------------

SEN neyın altına ımza atıyorsun kardeş ya anlamadım gıttı :D

tff nın kararı dogrudur tekrar oynanılmalı trabzona bu kadar yuklenmeyın yorumlarının anltına atılmıs bır ımza bu ;)

1967_CLUB_ÖZGÜR
05.09.2007, 12:41

GERMİYORUYORUM aynur Abla jakobieeen nıck lı vatandasın yorumlarına bakarsan ne kadar ortam gercı yorumlar yazdıgını gorursun..

herkes kendı dusuncesını yazmakta BU KADAR SERBEST OLAMAZ;)

bu dusunceler SİVASSPOR.COM A DEIL TRABZONSPOR.COM a yakışır ;)

ben yıne uyarıyorum boyle yapma dıyorum:)

diiğer konulara bakcak olursan Millet İsyan etmiş Bu Vatandaşa:)

:D :D :D

1967_CLUB_ÖZGÜR
05.09.2007, 12:47

KENDİ MEMLEKETİNİN TAKIMINA KARŞI SEVGİ...SAHAYA DALIP FUTBOLCUNU DÖVEN İNSANLARIN TAKIMINA KARŞI AŞK...ENTERESAN JAKOBİEEN..AYNI ZAMANDA ÇOK YAZIK

Aynur Abla Bu Bi kaç tepki yeter sanırım:) Ha yetmezse jakobieeen arkadaş serbest serbest yorum yazdıkca ben sana tepkılerı gosterırım :D ;)

Yiğiter
05.09.2007, 12:52
Aynur Abla Bu Bi kaç tepki yeter sanırım:) Ha yetmezse jakobieeen arkadaş serbest serbest yorum yazdıkca ben sana tepkılerı gosterırım :D ;)

bu sitede herkes fener-sivas maçından önce "sivas fenerin arka bahçesi bu yüzden maçı satarız diyenlere jakobienin nasıl kin kustuğunu gösteren yazılarını da bulsan iyi olur..;)

EfsaneMermerbey
05.09.2007, 12:55
bu sitede herkes fener-sivas maçından önce "sivas fenerin arka bahçesi bu yüzden maçı satarız diyenlere jakobienin nasıl kin kustuğunu gösteren yazılarını da bulsan iyi olur..;)

SEN OLDUĞUN ZAMAN BU SİTEYE GİRMEYECEĞİM.VE ŞİMDİ ÇIKIYORUM SENİ PROTESTO EDİYORUM.KONULARI DEĞİŞTİREREK ÇOK ZARARLI OLUYORSUNUZ.YAZILARI OKUYAN GÖZÜMÜZÜ PATLATTINIZ.

1967_CLUB_ÖZGÜR
05.09.2007, 12:57

jakobieen ve trabzon a olan ilginç aşk ı :) konu bu kardeş;) fener mener uğraştırma bizi:) başımızda bir konu azmış gıbı bırde onla ugrasmayalım dımı:)

Yiğiter
05.09.2007, 12:57
jakobieeeeen;)

özür dilemek küçüklük değil erdemdir..

evet jakobienin taa küçüklükten gelen bir trabzon sevgisi vardır..ama jakobien bu sitede sivası en çok sevenler arasında en başta gelir..1) üniversite sınavında yüksek puan almasına rağmen sivası yazdı ve sivasta kaldı...2)sivasın her maçına sırtında ss forması,omzunda ss atkısı ile maçlara gider..üstelik bazlıarı gibi maçta belden aşağı küfürler de etmez...umarım anlaşılmıştır..

Yiğiter
05.09.2007, 12:59
SEN OLDUĞUN ZAMAN BU SİTEYE GİRMEYECEĞİM.VE ŞİMDİ ÇIKIYORUM SENİ PROTESTO EDİYORUM.KONULARI DEĞİŞTİREREK ÇOK ZARARLI OLUYORSUNUZ.YAZILARI OKUYAN GÖZÜMÜZÜ PATLATTINIZ.

istediğin yere gidebilirsin..senin proteston benim için bir şey ifade etmiyor..

leventaminci
05.09.2007, 12:59
Arkadaşlar bu konuda tüm türkiyenin dikkatini çekecek bi tepki çok güzel olur ama ben size bi de manisasporu hatırlatmak istedim.
Vestel bize haksızlık yapıldığı için futboldan çekildi, gidenler bilir geçen sezon manisada sivası çok güzel ağırladılar,balili dışında kimseye tek bi laf etmediler,maçtan önce ve sonra sivassporu alkışladılar,sahaya da koskoca yiğido kardeşlerimiz manisamıza hoşgeldiniz yazmıştı..
MANİSAYA VEFA BORCUMUZ VAR HERKES BUNU BİLSİN

EN BÜYÜK SİVAS...

Yiğiter
05.09.2007, 13:01
jakobieen ve trabzon a olan ilginç aşk ı :) konu bu kardeş;) fener mener uğraştırma bizi:) başımızda bir konu azmış gıbı bırde onla ugrasmayalım dımı:)

bu konuyu okumazsan benimle uğraşmamış olursun..bu kadar basit..bu sitede onlarca insan avtarında,imzasında ve nickin de galatalı febeli ya da beşikli olduğunu ortaya koyuor hatta bazıları ben beşikliyim ama sivas yensin diyecek kadar ileride..bu kişilere tepkisiz kalırken jakoya bu seviyesiz tepkinizi anlamış değilim..

1967_CLUB_ÖZGÜR
05.09.2007, 13:05
özür dilemek küçüklük değil erdemdir..

evet jakobienin taa küçüklükten gelen bir trabzon sevgisi vardır..ama jakobien bu sitede sivası en çok sevenler arasında en başta gelir..1) üniversite sınavında yüksek puan almasına rağmen sivası yazdı ve sivasta kaldı...2)sivasın her maçına sırtında ss forması,omzunda ss atkısı ile maçlara gider..üstelik bazlıarı gibi maçta belden aşağı küfürler de etmez...umarım anlaşılmıştır..

:Djakabi kardeşimizi erdemlik mertebesinin n ust makamında gormek ıstedıgım ıcın ÖZÜRDİLEYECEKKKsin dedım

neyse bana sımdı onun sıvasspor sevgısını anlatma;) dusuncelerıne tepkıler ortada..

daha fazlada konuyu dagıtmayın

yiğiter ve jakob ;)

gamzeli_58
05.09.2007, 13:06
sivasspor fiffa gitse en büyük dsteği alır yandaşcı ulsoy ve tabzon spor başkanı o zamn günlerini görürler

Yiğiter
05.09.2007, 13:06
:Djakabi kardeşimizi erdemlik mertebesinin n ust makamında gormek ıstedıgım ıcın ÖZÜRDİLEYECEKKKsin dedım

neyse bana sımdı onun sıvasspor sevgısını anlatma;) dusuncelerıne tepkıler ortada..

daha fazlada konuyu dagıtmayın

yiğiter ve jakob ;)

zaten o da erdemli olduğu için özür diliyor..;)

1967_CLUB_ÖZGÜR
05.09.2007, 13:08
bu konuyu okumazsan benimle uğraşmamış olursun..bu kadar basit..bu sitede onlarca insan avtarında,imzasında ve nickin de galatalı febeli ya da beşikli olduğunu ortaya koyuor hatta bazıları ben beşikliyim ama sivas yensin diyecek kadar ileride..bu kişilere tepkisiz kalırken jakoya bu seviyesiz tepkinizi anlamış değilim..

kardes senınde gecmısını bılırım sende cok muhalefet tın cogu konularda sımdı buldun kendın gıbı bırını allaaah tamam sımdı kım tutar sızı :D

herkesın sivaslılıgı sivassporlulugu kendıne bırsey dıyemem;)

haa şöyle bı ortamda jako kalkmıs trabzon lehınde konusum uzerıne tepkı topluyor..

eh bızde yapma etme kardes dıyoruz sen trabzonun ne lafını edıyorsun beter olsun ib...ler sanane ya taraftarını guzel oyununu alkıslayanını sahaya atlayanını tartısıyorsun

neredeyse trabzon haklı bız haksızız dıyecek :D

tepkı seevıyesız deıl tepkılerı toplayan jakob in yorumalrı sevıyesız uzucu ılgın YAZIK;)

1967_CLUB_ÖZGÜR
05.09.2007, 13:09
zaten o da erdemli olduğu için özür diliyor..;)

yok henuz ozur dılemedı;) dilerıım felan fılan laf yapıyor:)

jakobieen
05.09.2007, 15:54
...
yigiter beni savunmuşun sağol ama boşver kime karşı savunuyon, şunu öğren ki yazılan her mesaja cevap verilmez.. önce her görüşe (yanlış veya doğru) saygı duymasını bilmeleri lazım.. böyle olmadıktan sonra herkes aynı şeyi söyleyecekse forumun ne anlamı kaldı.. yazdığım yazılara cevap gelirse amenna ama kimse kalkıpta sivaslılığımı yada sivassporluluğumu tartışmasın.. ben sivasımı maçlarına 10 YTL verip girecek kadar seviyorum çok şükür..! ayrıca kimden ve neden özür dilediğimde gayet açık sanırım..

SEN MSN Nİ YOLLASANA Bİ BANA ÖZELDEN.RAMAZANDAN ÖNCE Bİ GÜZEL AĞZIMI BOZAYIM....
tartıştığın kişi şu yigiter cevap vermeye değer mi sence..

1967_CLUB_ÖZGÜR
05.09.2007, 16:20
yigiter beni savunmuşun sağol ama boşver kime karşı savunuyon, şunu öğren ki yazılan her mesaja cevap verilmez.. önce her görüşe (yanlış veya doğru) saygı duymasını bilmeleri lazım.. böyle olmadıktan sonra herkes aynı şeyi söyleyecekse forumun ne anlamı kaldı.. yazdığım yazılara cevap gelirse amenna ama kimse kalkıpta sivaslılığımı yada sivassporluluğumu tartışmasın.. ben sivasımı maçlarına 10 YTL verip girecek kadar seviyorum çok şükür..! ayrıca kimden ve neden özür dilediğimde gayet açık sanırım..

keske 1o ytl vermekle bitse :)..

yorumların dıger arkadasları sınırlendırecek duzeydeydı o yuzden sana bayagı ZIT gıdıldı..
eh tırabzon sevgını şu gunlerde gün yüzüne çıkarmanda zaten saçmalık;)

dikkat edersen sevinirim

iyi forumlar...:)

kakikli
05.09.2007, 16:25

GARDAŞ SEN BİZİ ANLAYAMAMIŞSIN.
ÖNELİ DEĞİL BİZ LÜİGDEN DÜŞMÜŞÜZ ÇIKMIŞIZ ÖNEMLİ OLAN ADALET...
TS ALSIN 3 PUANI BAŞINA ÇALSIN...
BİZ SİVAS SİVASSPOR SEVDALISIYIZ, NE OLURSA OLSUN SİVASSPOR'U SAVUNMALIYIZ.TS TARAFTARI KADAR DAMI DEĞİLİZ ADAMLAR HAKSIZ YERE TAKIMINI SAVUNUYOR...
LÜTFEN SİVASA SİVASSPORA SAHİP ÇIKALIM...

EfsaneMermerbey
05.09.2007, 16:25

tartıştığın kişi şu yigiter cevap vermeye değer mi sence..

çok değerli kardeşim.

1-senin adına bir şey demedim.
2-sen sana birşey dediğimi sanıyorsan özür dilerim.
3-ben yiğitere dedim.
4-yiğiterin çalışan bir aklı var.
5-lütfen onun yerine bana yazı yazma.
6-ona dediğim için o yazsın.
7-sana tam 5 kişi haksız demiş.
8-git onara söyle ne diyeceksen
9-ben sana herkezin gördüğü gibi birşey demedim.
10-ha yiğiter arkadaşın olabilir.orası beni ilgilendirmez.
11-seninle tartışmak istemiyorum.
12-benim çok arkadaşım var.bana yazı yazanlara karışmıyorlar.sende öyle yap.
13-sana karşı birşey dediğimi sanıyorsan tekrar özür dilerim.
14-ben yiğitere başka nedenlerden dolayı kırgınım.
15-msn ye bi gesin diceğimi biliyorum.
16-amacım sitede tartışma yaratmamak.
17-seninde bu görüşte olduğunu biliyorum.
18-sen en iyisi sana yazı yazanların alıntısını yap.

AYRICA YİĞİTER BACI VEYA KARDEŞ.
NESİN BİLMİYORUM.
BUYUR MSN ADRESİM.
HA BURADA YAZI YAZACAKSAN BANA HİÇ UĞRAŞMA.
VALLAHA CEVAP VERMEM DAHA.
AL SANA MSN

mermerbey@hotmail.çom

Yiğiter
05.09.2007, 16:34
1) messengerimi herkese vermiyorum(tercih meselesi)
2_ben bu sitedeyken ister kal ister git umrumda değil...
3-bana istediğin kadar protesto yap umrumda değil...
4-tartışmalara girip siteden atılrsam bu siteye bir daha gelmem,bu siteyi kaybetmek istemiyorum hayatımda(kovulduğu yere yüz kere gelmek nedir herkes daha iyi bilir..ama ben kovulduğum yere asla gelmem)
5-ne diyorsan bana burada söyle..insanlardan utanacak bir şey mi diyeceksin ki kaçınıyon burda yazmaktan?...vesselam..

jakobieen
05.09.2007, 16:38
peki bu konuyu kapatalım artık, fakat son bi şey söylemek istiyorum.. hani altuntaş abi benim trabzon forumlarında sivas hakkında hoş olmayan şeyler yazdığımı söylemişti ya, bu resim geçen seneki sivas maçında o sitede benim için yazılmıştı.. saygılar..

http://img440.imageshack.us/img440/3695/adszeu4.jpg

kakikli
05.09.2007, 16:40
hayır, sivassporumun güzel oyununu alkışlayan insanların takımına karşı aşk benimkisi..

kimse kimsenin aşkını ve sevgisini sorgulamaya kalkmasın,şu sitede sivassporu benden daha çok seven kişi sayısı Trabzonda sahaya giren kişi sayısından fazla değildir..

HALA AŞK DİYORSUN YA HELAL OLSUN...
KARDEŞİM DELİKANLI ADAMIN BİR TANE SİVGİLİSİ OLUR VE BİR KİŞİYİ SEVER VE BİR KİŞİYE AŞK DUYAR...
AMA YANLIŞ BİR DÜŞÜNCE.
BU SİTEYE SİVASI SEVEN İNSANLAR GİRİYOR AMA HER ZAMAN BURDA TARTIŞMA OLUYOR!!!
ARTIK YETER..
RAHAT BIRAKIN ŞU SİTEYİ, İNSANLAR RAHAT ZAMAN GEÇİRSİN.
EN ÖNEMLİSİDE SİVASSPOR'A SALDIRIDA BULUNMAK...
BENİ ELEŞTİRSENİZ NORMAL KARŞILARIM AMA SİVASSPOR'U ELEŞTİRMENİZE KARALAMANIZA DAYANAMAM...

jakobieen
05.09.2007, 16:55
KARDEŞİM DELİKANLI ADAMIN BİR TANE SİVGİLİSİ OLUR VE BİR KİŞİYİ SEVER VE BİR KİŞİYE AŞK DUYAR...
bi babanın iki evladı gibi düşün o halde, hangisini çok seviyorsun sorusu ile birlikte :)

.
EN ÖNEMLİSİDE SİVASSPOR'A SALDIRIDA BULUNMAK..
sivasspora saldırıda bulunana lanet olsun..

(bu sondu)

yoLLcu_
05.09.2007, 17:09
Arkadaşlar her maçın başın da ve sonun da siyah mendil sallayalım.Bize destek çıkan komşumuz kardeşimiz kayserispora sonsuz teşekkürler.kayserispor info sitesinde güzel bi şey yapmışlar.

yigido Atilla
05.09.2007, 17:11
AMA YANLIŞ BİR DÜŞÜNCE.
BU SİTEYE SİVASI SEVEN İNSANLAR GİRİYOR AMA HER ZAMAN BURDA TARTIŞMA OLUYOR!!!
ARTIK YETER..
RAHAT BIRAKIN ŞU SİTEYİ, İNSANLAR RAHAT ZAMAN GEÇİRSİN.
EN ÖNEMLİSİDE SİVASSPOR'A SALDIRIDA BULUNMAK...
BENİ ELEŞTİRSENİZ NORMAL KARŞILARIM AMA SİVASSPOR'U ELEŞTİRMENİZE KARALAMANIZA DAYANAMAM...

Kakikli: kardesime katiliyorum kimse bu siteye laf olsun diye girmiyor Sivas ve sivassporunu sevdigi icin giriyor ama kendini sivasli gibi gösterip baska takimin cikarlarini koruyup sivassporumuzu suclu gibi gösteren kim olursa olsun göz yumamayiz ve tepkimiz cok sert olur !!!

emresengul58
05.09.2007, 23:38
jakobieen bi sus artık gözünü seveyim..anladık trabzonspora karşı BÜYÜK BİR AŞK DUYUYORSUN..ama git o aşkını onların forumlarında paylaş..sivassporluları birbirne düşürmeye çalışma YEMEZLER..hadi kardeşim bırak artık bu işleri..git TeSe forumların

yigido Atilla
06.09.2007, 00:56
Arkadasimiz buraya protesto Fikirlerinizi bir topic icinde toplayalim Diye konu acmis. "" jakobieen "" kardes protesto hakkinda bir fikrin varsa bu acilan foruma yaz. Yoksa Lütfen konuyu dagitma...!!!!!!

kızılelmalım
06.09.2007, 02:27
Bize yapılan bu haksızlığı unutmak mümkün değil her gecen gün daha çok üzerine düşmeliyiz bu olayı yakında basın mensupları dahil olmak üzere sivaslılar hariç herkes unutacaklardır ama bizler asla untmamalıyız bu olayı her an sıcak tutmalıyız her ortamda tepkimizi ortaya koymalıyız böyle pişkin federesyon üyeleri olmaz olsun vesteli sponsor olarak biz tayin etmedikki biz düşünelim diyorlar halbuki türk futbolunda taşlar yerinden oynadı düzen bozuluyor buna bir care bulalım diyecekleri yerde elma ile armudu bir birine karıştırmayalım diyorlar bu ne pişkinlik kardeşim böyle ne diyelim allah ıslah etsin
KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN HESAP GERİ DÖNER[/QUOTE]

kızılelmalım
06.09.2007, 02:29
Bence bu olaydan dersler çıkarmalıyız,Sivas spor olarak takımımız ve taraftarlarımız sımsıkı kenetlenmeliyiz takımımızın maçlarına nerede olursa olsun gitmeliyiz ürünlerini almalıyız ancak o zaman bizde büyük takım oluruz dikkat ederseniz takımımıza kamuoyundan büyük destek var sağolsunlar hak doğrunun yardımcısıdır bize boşuna YİĞİDO demediler yanlış karar alanlar çok pişman oldular ama son pişmanlık fayda vermez.

kakikli
06.09.2007, 08:27
JAKO LÜTFEN AŞKINI İÇİNDE SAKLA.:rolleyes:
O AŞKINI BUNDAN SONRA GİT TS SİTELERİNDE İLAN ET.
HA BU ARADA ORDA SAKIN SİVAS VE SİVASSPOR MARKASIYLA DOLAŞMAAA:mad:
BENİM TRABZONDA ÇOK SAMİMİ ARKADAŞLARIM DOSTLARIM VAR, AMA BEN BURDA TRABZON PROPAGANDASI YAPMIYORUM, VE KİMSEDE YAPAMAZ...
HERKES EFENDİCE YORUMUNU YAPMALI AMA SALDIRMAMALI...
HERŞEY SİVAS İÇİN SİVASSPOR İÇİN......

RÜTBESİZ ASKER
06.09.2007, 08:44
Trabzon sporun daha önce kendilerine yapılan haksızlığı nasıl protosto mitingi ve yürüyüşü yaptıysa Spor kamuoyunun tanınmış yazarlarını ve yöneticilerinide ilimize davet edelim tüm Sivas halkı olarak Futbol Fedaresyonunu konama mitingi ce yürüyüşü yapalım.Ayrıca Avrupada ve Türkiyedeki bizim durumumuzda olupda haklı kararların verildiği maçları örnek göstererek UEVA ve FİFA ya Futbol fedarasyonunu meeellele fakslarla şikayet edelim.Gerçi bu konular onları ilgilendirmiyor ama Sayın Haluk Ulusoyun onların karşısında kredisi düşecektir.İyi ve tarafsız bir yönetici olmadığını onlarda bilecektir en azından.

EyüphanAydın
07.09.2007, 11:34
tüm futbolcular siyah ayakkabı giysin saha dışındakilerde siyah gözlük falan (biraz saçma oldu ama ...)

ŞAÇMAMI OLDU NE ŞAÇMASİ EVET BİRAZ DEĞİL ÇOK ŞAÇMA:D:D

Divriği58-
07.09.2007, 11:37
AHHAHAHAHAHAHAHAHAAHA BUTUN FUTBOLCULAR SIYAH DON GIYSIN FALAN DESEYDIN BARIII

Ss--58--Ss
08.09.2007, 09:31
ne olursa olsun tepkimizi sonuna kadar koymalıyız...

EyüphanAydın
09.09.2007, 01:18
yaw valla öyle diyoruz hiç bir maçta bir şey yapmıyoruz arkadaşlar lig bitoyo ondan sonro her şey unutulucak bizde ayvayı yicez

Ss--58--Ss
09.09.2007, 01:20
bence bu spor programlarına maıl gondereme fikiri cok iyi stadyum ve telelig programlarına 1 gün onceden maıllerımızı yollayalım..

EyüphanAydın
09.09.2007, 01:22
bence bu spor programlarına maıl gondereme fikiri cok iyi stadyum ve telelig programlarına 1 gün onceden maıllerımızı yollayalım..

bende arkadaşima katılıyorum HERKEZ YOLLARSAN PROGRMALAR KİTLENİR VE SESİMİZ DUYULUR NEDENİ İŞTE SPİKERLER DERKİ SİVASSPORLU TARAFTARLAR SİNİRLENDİLER FELAN MAİL LER GİTTİKÇE ARTIYO ÖLE YANİ