Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜLENT DEMİRLEK ATEŞİN İÇİNE DÜŞTÜ

altuntas58
09.09.2007, 20:41
Tahkim, FIFA kokartlı hakeme, "Sahaya dönersem Sivas'tan 6 kişiyi atmam lazım" deyip demediğini soracak. Demirlek'in cevabı çok şeylere gebe Trabzon-Sivas maçının son dakikasında sahaya seyircilerin girmesi üzerine karşılaşmayı tatil eden FIFA kokartlı hakem Bülent Demirlek ateşe düştü. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ligin ilk haftasındaki maçta yaşananlar nedeniyle Trabzon'a 5 karşılaşma seyircisiz oynama cezası vermiş; Sivas ise federasyonun "Maç tekrar" kararı üzerine Tahkim'e gitmişti. Perşembe günkü toplantısında Sivas'ın itirazıyla ilgili bir karara varamayan Tahkim Kurulu, hakem Bülent Demirlek'e, temsilcileri ek raporunda belirttiği, "Sahaya dönersem Sivas'tan 6 futbolcuya kırmızı kart göstermem gerek" ifadesini kullanıp kullanmadığını soracak. Demirlek "Bu sözü söyledim" derse hem kendini hem de Sivas'ı yakacak. Çünkü artık hakemlik yapamayacak ve maç tekrar edilecek. Ancak "Demedim" iddiasında bulunursa ise Trabzon hükmen yenik sayılacak. Tahkim ayrıca maçın temsilcileri Metin Demir ve Tufan Öktüren'e "Neden ek rapor yazma gereği duydunuz?" sorusunu da yöneltecek.

Yayın tarihi: 9 Eylül 2007, Pazar
Web adresi: http://www.sabah.com

SEMİH-58
09.09.2007, 20:47
bunu söylemesi sivas taraftarını ona çekti fakat digerlerini karşısına almasına neden oldu...

Divriği58-
09.09.2007, 20:56
VALLA ADAMIN İŞİ ÇOK ZOR YA ALLAH YARDIM ETSIN

samet yıldız
09.09.2007, 21:14
dediyse kötü inş. dememiştir hem kendini yakar hemde bizi

altuntas58
09.09.2007, 21:27
Albayrak’tan ağır suçlamalar!
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, insanların bugüne kadar Trabzonspor’un sırtına basarak bir yerlere geldiğini, ancak kendilerinin Trabzonspor’u sırtlarına alarak bir yere taşımanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Sivas maçıyla ilgili görüşlerini açıklayan Albayrak, Trabzonspor Dergisi’nin eylül sayısında şu ifadeleri kullandı: Vicdanlarına sorarak karar vermeliler. Eğer hakem hatalı ise faturayı hakeme keseceksin. Hakemin hatasını neden Trabzonspor ödesin ki. Müsabaka hakemleri sadece maçları yönetmekle mükellef değil, aynı zamanda seyirciyi de yönetmeliler. Verdiği olumsuz kararlarla taraftarı tahrik etmemelidirler. Bizler her zaman hak ve hakkaniyetten yanayız. Herkesin de bu çizgide olmasını diliyoruz. Bütün isteğimiz temiz ve şeffaf bir futbol dünyasıdır. İnsanlar bugüne kadar Trabzonspor’un sırtına basarak bir yerlere geldi. Ama biz Trabzonspor’u sırtımıza alarak, bir yere taşımanın gayreti içerisindeyiz.

ceza_tolga_rep
09.09.2007, 21:29
bizi kastememiştir umarım.kasteddiği hacıoğlu heralde...

Ss--58--Ss
09.09.2007, 21:31
hadi ya git işine kim bu gune kadar trabzonun sırtından bişey kazanmıs.sadece rezil ettiniz bizi bunun baska alternatifi yok trabzon kümeye....

samet yıldız
09.09.2007, 21:31
bizi kastememiştir umarım.kasteddiği hacıoğlu heralde...

zaten edemez haksızlar sonuçta

Turan 59
09.09.2007, 21:34
ANLAT ANLAT HEYACANLI OLUYOR.ÇIKMIŞ HALA UTANMADAN KONUŞUYOR.ADAMDA BİRAZ UTANMA SIKILMA OLUR.

Ss--58--Ss
09.09.2007, 21:38
bülent demirlekin işi cok zor ALLAH yardımcısı olsun valla.söyledim derse sivası zor durumda bırakacak ayrıca görevinden olcak.söylemedim derse trabzon hükmen yenik sayılacak tüm hedefler bülent demirlekin üzerinde toplanacak.tek dileğim bülent demırlegın dogruyu soylemesı ve bunun sonucunda trabzonun hükmen yenık sayılmasıdır.

sivas_kangallı
09.09.2007, 21:41
allah yardım etsin işi harbiden çok zor.

altuntas58
09.09.2007, 22:28
Bülent demirlenk hakkındaki cıkan bütün yazıların dedikodudan ibaret olduğunu düşünüyorum cıkarsam 6 sivassporluyu atmam lazım dediğine inanmıyorum tamamıyla bir söylenti olduğunu düşünüyorum ayrıca cıkıp doğruları konuşacağına inanınyorum karar bizim lehimizde cıkacaktır birde şu albayrak denen trabzonsporun başkanının söylemlerine bakarmısınız ne kadar cahilce demecler veriyor hayret bir şey allah bu türlü adamları spor kamuoyundan uzaklarırır inşallah bunlar olduğu müddetce türk futbolu hiç bir yere gitmez diyorum

EyüphanAydın
09.09.2007, 22:35
Bülent demirlenk hakkındaki cıkan bütün yazıların dedikodudan ibaret olduğunu düşünüyorum cıkarsam 6 sivassporluyu atmam lazım dediğine inanmıyorum tamamıyla bir söylenti olduğunu düşünüyorum ayrıca cıkıp doğruları konuşacağına inanınyorum karar bizim lehimizde cıkacaktır birde şu albayrak denen trabzonsporun başkanının söylemlerine bakarmısınız ne kadar cahilce demecler veriyor hayret bir şey allah bu türlü adamları spor kamuoyundan uzaklarırır inşallah bunlar olduğu müddetce türk futbolu hiç bir yere gitmez diyorum

İNŞALLAH DEDİĞİN DOGRU OLUR MEHMET ABİ ÇÜNKÜ BÖYLE BİR HAKEME BENZEMİYO HABER YAPMAK İÇİN DEMİŞTİR BENCE