Orijinalini görmek için tıklayınız : Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim Pazar
Saygideger buyuklerim ve Sivasli Gardaslarim.Ben Izmirde universite ogrencisiyim.Ismim Mustafa. Almanyada Istanbulda Yigidolar biraraya gelip iftarlar duzenliyorlar. Bizim neyimiz eksik mantigiyla yola cikip:) Izmirdeki Yigidolari bir iftar yemegi vesilesiyle bulusturmayi dusundum ben de..Izmirde bir ilki beraber basaralim.
Sivasspor.com da Izmirdeki Yigidolari iftar yemeginde toplamaya araci olmus olur boylece.Genis katilimli bir organizasyon yaparsak cok guzel olur. Hatta katilima gore bu tur organizasyonlari ileride de devam ettirip geleneksel hale getirebiliriz.
Bu konuda Izmirdeki Yigidolardan destek bekliyorum. Pazar gunu genelde calisanlarin mesaisi olmamasi okula gidenlerin okulu olmamasi sebebiyle kalabalik olacagimizi tahmin ediyorum.
IZMIRDEKI YIGIDOLAR ICIN IFTAR VAKTI!!!
İzmir'de yapılacak olan 1. Sivas'lılar (sivasspor.com üyeleri) İftar Yemeği menüsü belli olmuştur.
Menü
1- İftar Tabağı (Peynir, Zeytin, Hurma, Kayısı)
2- Mevsim Salata
3- Çorba
4- Et Yemeği / veya İskender Kebap
5- Pilav
6- Tatlı
7- Kola / Fanta / veya ayran
8- Çay (ikram)
Fiyatı: Kişi başına 10,00 YTL
Yer: Beyaz Saray Restaurant - Buca (Belediye yanı)
Tarih: 07.10.2007 - Pazar
Saat: 18:30
İletişim Numarası: 0546 656 25 06 Mustafa (myway)
Mail: patron_3558@hotmail.com
NOT:Katilmak isteyenler foruma kac kisi gelceklerini belirtirlerse onceden ona gore organizasyonu daha cabuk netlestiririz. En azindan gelecek kisi sayisina gore onceden rezervasyon yapariz.Arkadas es dost cagirabilirsiniz:)
[/COLOR]
Saygilar... Selamlar...
SivasLady 27.09.2007, 13:09 bu mübarek günlerin vesilesiyle bulusmak cok güzel
amac sanal disi cikmak ve herkesle tanisip kaynasmak
bu tür bulusmalar ileride cok faydali olur
taraftarin bütünlesmesi birlesmesi ve yardimlasmasi icin
insallah katilim cok olur
:) nerde cok Sivas`li varsa oralarda yapilmali
EyüphanAydın 27.09.2007, 13:41 11 AYIN SULTANI OLMASA DEMEKKİ GARDAŞLARIMIZI BİLE GÖREMİCEZ:(:(:(
izmirliyigido 27.09.2007, 13:41 İzmir'de yaşayan Sivas'lıların ve sivasspor.com'cuların katılımlarını bekliyoruz. İftar menüsü daha sonra kararlaştırılıp Mustafa kardeşimiz tarafından açıklanacaktır.
.
EyüphanAydın 27.09.2007, 14:55 iyi olur valla BAKALIM YEMEKLERE :D:d:d:d:d
yigidomustafa58 27.09.2007, 15:12 alın işte istanbuldaki iftara mesaj atmıştı keşke izmirde de olsa diye Allah razı olsun ve afiyet olsun...
RüStü ElmaS 27.09.2007, 16:31 Bu güzellikleri gördükçe, ne kadar mutlu olduğumu tahmin edemessiniz.
İşte dayanışma, işte birlik işte beraberlik.
Yiğidolar heryerde kenetleniyor, birleşiyor ve güzel organizeler yapılıyor.
Bu güzellikler hiç bitmesin, hep devam etsin ve her geçen gün daha büyük organizeler yapalım.
Biz 7 Milyonluk bir kitleyiz, bunlar bizim çok az bile.
Ama görüyorumki, doğru yoldayız ve giderek dahada güzel ve büyük organizeler yapacağız.
Bu organizelerde emeği geçen herkesi kutluyorum.
İşte Yiğido, işte birlik, işte beraberlik.
Ss--58--Ss 27.09.2007, 16:35 bu tür organizasyonları düzenleyen yiğidoları tebrik ederim...
Arkadaslar saolsunlar ozel mesajlarla olsun burdan mesajlarla olsun desteklerini belirtiyorlar. Bu da beni cok sevindirdi. Insallah basarili genis katilimli bir organizasyon yapicaz.
Iftar menusunu de burdan size en kisa zamanda duyurcaz Izmirde ki herkesden -yada cevre ilcelerden gelcek olan arkadaslarimiz da var-hepinizden ricam 7 ekim pazar gunune iftar icin kimseye soz vermeyin:)
Izmirdeki yigidolar olarak hep beraber iftar yapalim .
Desteklerinizi katilimlarinizi bekliyoruz.
Hem istanbuldakilere de yetismemiz lazim:)
Saygilar selamlar...
İki şehirde eş zamanlı iftar organizesi ayrı bir güzel olacak :)
Gönlümün bir kısmı İzmirde bir kısmıda kendimde (İSTANBUL)olacak :)
Allah yardımcınız olsun.
İzmirli Yiğidolarında ayağa kalkma zamanı gelmişti artık...
Ss--58--Ss 27.09.2007, 18:24 İZMİRDEKİ İFTAR ORGANİZASYONUNDA BÜTÜN YİĞİDOLARI ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ..
Ss--58--Ss 27.09.2007, 19:09 arkadaslar katılım fazla olursa daha güzel olur.
Ss--58--Ss 27.09.2007, 20:08 arkadaslar katılımlarınızı bekliyoruz...
altuntas58 27.09.2007, 20:30 izmirdeki yiğidoların iftar yemeği için 7 10 2007 de bulumasını şimdiden kutlar hayırlı olsun derim
Ss--58--Ss 27.09.2007, 23:42 sivasspor.com dan arkadaslar katılırsa cok memnun oluruz.
Arkadaslar saolsunlar ozel mesajlarla olsun burdan mesajlarla olsun desteklerini belirtiyorlar. Bu da beni cok sevindirdi. Insallah basarili genis katilimli bir organizasyon yapicaz.
Iftar menusunu de burdan size en kisa zamanda duyurcaz Izmirde ki herkesden -yada cevre ilcelerden gelcek olan arkadaslarimiz da var-hepinizden ricam 7 ekim pazar gunune iftar icin kimseye soz vermeyin:)
Izmirdeki yigidolar olarak hep beraber iftar yapalim .
Desteklerinizi katilimlarinizi bekliyoruz.
Hem istanbuldakilere de yetismemiz lazim:)
Saygilar selamlar...
katılım ne olursa olsun yapmış olduğunuz organizasyon ve niyet daha onemli tebrik ediyorum sizleri izmirde de artık yiğido sesleri gelmeye başladı.
Etem-Murat 27.09.2007, 23:58 evet gardaş nasıp olursa ben gelirim sizlerlede bir akşam iftar acmaktan mutluluk duyarım yanlızım ben gelirim ok
evet gardaş nasıp olursa ben gelirim sizlerlede bir akşam iftar acmaktan mutluluk duyarım yanlızım ben gelirim ok
Cok guzel olur abi sizi de aramizda gormek isteriz.
Onemli bir mazaret olmadikca izmirdeki tum yigidolari bekliyoruz;)
sivaslıavukat 28.09.2007, 02:34 Çok güzel ve zamanlama olarak da harika bir organizasyon , bence geç bile kalınmıştı , şimdiden afiyet olsun , iyi eğlenceler.
M.A.Serhat 28.09.2007, 02:56 Düşünen kardeşim saolsun iyi düşünmüş aklına yüreğine sağlık.
Umarım beklenen katılım olur ve hemşehrilerimiz sizlerin bu samimi yaklaşımınızı gerektiği şekilde cevaplar.
İzmirde oturduğum zamanlar olsaydı kaçırmazdım ama kısmet istanbul'dakineymiş.
Bu faaliyetlere ön ayak olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
yinede menüyü yazsanız daha hoş olurdu diyorum :rolleyes:
kalın sağlıcakla..
PUSAT-58-35 28.09.2007, 05:25 Ben bi izmirde yaşayan olarak iftara gelip gardaşlarımla tanışmak ve görüşmek isterim ii bi organizasyon olcak daha çok bilgi verirseniz sevinirim
izmirliyigido 28.09.2007, 09:13 Bu güzellikleri gördükçe, ne kadar mutlu olduğumu tahmin edemessiniz.
İşte dayanışma, işte birlik işte beraberlik.
Yiğidolar heryerde kenetleniyor, birleşiyor ve güzel organizeler yapılıyor.
Bu güzellikler hiç bitmesin, hep devam etsin ve her geçen gün daha büyük organizeler yapalım.
Biz 7 Milyonluk bir kitleyiz, bunlar bizim çok az bile.
Ama görüyorumki, doğru yoldayız ve giderek dahada güzel ve büyük organizeler yapacağız.
Bu organizelerde emeği geçen herkesi kutluyorum.
İşte Yiğido, işte birlik, işte beraberlik.
Rüştü kardeşim, bütün bunlar senin sayende oldu. 7 milyon Yiğidoyu biraraya getiren tek bir çatı altında toplayan inan ki sensin. Sen ve çalışma ekibin. Başta sana teşekkür ederiz.
Mustafa kardeşimle böyle bir organizasyona ön ayak oluyoruz, bakalım inşallah başarılı oluruz. Bu ilk olduğu için tecrübesiziz o yüzden gelecek seneki organizasyonda seni onur konuğu olarak İzmir'de görmek bizi mutlu edecek.
Arkadaşlar iftar yemeği ile ilgili katılımlarınızı bekliyoruz. Senede birkez yapılan bir şey. Lütfen tanışmak adına katılın ve bu güzel havayı beraber soluyalım, tadalım. İzmir'deki tüm Yiğidoları bekliyoruz. Yalnız organizasyonu tam olarak yapabilmemiz için lütfen adet bildiriniz. Eş ve çocuklarla katılımınız tabi ki mümkündür.
Günay kardeşim destekleyici sözlerin içinde sana da ayrıca teşekkürler.
.
Güzel bir organizasyon İstanbul ile eşzamanlı yapılması ise çok hoş olmuş... Burada fotoğraflarınızı bekliyoruz...
Ss--58--Ss 28.09.2007, 12:40 arkadaşlar bu güzel organizasyona katılmak isteyenler lütfen foruma kac kişi geleceklerinide yazarlarsa daha iyi olur..
izmirliyigido 28.09.2007, 13:50 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
1- Yalçın KINIK (izmirliyiğido)- 1 kişi
2-
Not: Lütfen katılacakların adını ve sayısını altına ekleyerek yazınız.
.
İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
2- Mustafa Alsancak(myway)-2 kisi..
3-....
Gelmek Isteyen arkadaslar devam ettirsin. Bu SS.Com un izmirde ilk organizasyonu. ILk defa bu organizasyonla tanisip beraber iftar yapiyoruz...
3-....
Gelmek Isteyen arkadaslar devam ettirsin. Bu SS.Com un izmirde ilk organizasyonu. ILk defa bu organizasyonla tanisip beraber iftar yapiyoruz...
Bence uyelerin gelip kendi isimlerini eklemelerini beklemeyin, geliyorum diyeni listeye sizler ekleyin.:rolleyes::rolleyes:
ayazoğlu 28.09.2007, 15:24 şimdiden iyi iftarlar sivas,tan izmir,e selam afiyet olsun
izmirliyigido 28.09.2007, 16:26 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
3- Ss--58--Ss
4- Etem-Murat- 1 kişi
5-
izmirliyigido 28.09.2007, 17:55 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
3- Ss--58--Ss
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6-
EyüphanAydın 28.09.2007, 20:17 SELAM OLSUN İZMİR SELAM OLSUN SİVAS SELAM OLSUN İSTANBUL TÜRKİYEDEKİ YİĞİDOLAR SELAM OLSUN ALLAH TUTTUĞUMUZ ORUCU KABUL ETSİN İZMİRE SELAM
izmirliyigido 29.09.2007, 11:01 İZMİR'DE SANIRIM 5 TANE YİĞİDO VAR...
YADA KİMSE KATILMAK VE TANIŞMAK İSTEMİYOR...
.
İZMİR'DE SANIRIM 5 TANE YİĞİDO VAR...
.
Abicim elbette koskoca İzmirde 5 tane yiğido yoktur ama gelemiyorlarsa kesin bir nedenleri vardır. Mesela çoğunun haberi yoktur veya iş dolayısı ile gelemiyorlardır.. v.b. nedenlerle gelemezler. Hem önemli olan kemiyet değil keyfiyettir. Bunuda unutma. Şimdiden iyi bir organizasyon olması dileği ile.;)
Ss--58--Ss 29.09.2007, 17:56 arkadaslar organizasyona katılmak isteyen arkadaslarımızı bekliyoruz.....
yaa gardaş ben kesin gelecek gözüyle bakamıyacagım gelme konusunda söz veremem ama gelmeye calısırm gelebilirsem 2 kişi gelcez
yaa gardaş ben kesin gelecek gözüyle bakamıyacagım gelme konusunda söz veremem ama gelmeye calısırm gelebilirsem 2 kişi gelcez
gardas o gune baska plan yapmayin. hep beraber iftar yemeginde bulusalim. kesin haber bekliyoruz;)
nazimgulturk 30.09.2007, 02:00 GERÇEKTEN BU YIL ORGANİZE HAREKETLERDE BAYA YOL ALMIŞIZ TABİKİ SİTE YÖNETİMİNİN EMEĞİ SONSUZ ÖNCE ONLARA SONRADA KATILACAK ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER...
SivasLady 30.09.2007, 13:39 İZMİR'DE SANIRIM 5 TANE YİĞİDO VAR...
.
iftar günü insallah yer dolar tasar
daha bir hafta var karamsar olmayalim :)
bu egleceyi keyifi kimse kacirmak istemez sanirim
Ss--58--Ss 30.09.2007, 14:09 iftar günü insallah yer dolar tasar
daha bir hafta var karamsar olmayalim :)
bu egleceyi keyifi kimse kacirmak istemez sanirim
insallah dediğin gibi olur hayırlısı olsun.
izmire yakışır tek kelime ile.süpersinizz yiğidolar...
yigido_sampiyon 30.09.2007, 22:54 bende ege üniversitesinde okuyorum.arkadaşlar çok iyi olur bu iftar.izmirdeki kardeşlerimizle tanışmış kaynaşmış oluruz.topluyabildiğim kadar sivaslı getirmeye çalışırım.
böyle bir organizasyonunu düşünenlere Allah razı olsun...
Ss--58--Ss 01.10.2007, 00:24 İZMİRDEKİ İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEYEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE;
BU İFTAR YEMEĞİNİ İZMİRDE BULUNAN EGE BÖLGESİ SİVASLILAR DERNEGİ FEDERASYONU ÇATISI ALTINDA BULUNAN SİVASLILAR DERNEKLERİNE FEDERASYON BAŞKANININTELEFONDA ULAŞIP EN KISA ZAMAN İÇERİSİNDE DERNEKLERİN SİVASLI ÜYELERİNE HABER VERİP 3 GÜN ,İÇERİSİNDE GEREKLİ ARAÇLARIN VE LİSTELERİN FEDERASYON BÜNYESİNDE YAPILMASINI ARZU EDİYORUZ.EN KISASI DİDİMDEYİZ İFTAR YEMEGİNDEN KİMSENİN HABERİ YOK
3 VEYA BEŞ KİŞİ İLE OLACAK DEĞİL GÖNLÜMÜZ EGE BÖLGESİNDE BULUNAN TÜM SİVASLILARIN BU ORGANAZSİYONA İFTAR YEMEGİNE KATILMALARINI ARZU EDİYORUM
İZMİRDE BULUNAN SİVASLILAR FEDERASYONLA İRTİBATA GEÇİN
SAYGILAR SUNUYORUM GÖRÜŞMEK ÜZERE
Ss--58--Ss 01.10.2007, 00:41 EGE BÖLGESİNDEKİ SİVASLILAR İZMİRDEKİ İFTAR YEMEGİNE DERNEKLERİNİZLE İRTİBATA GEÇİN DERNEKLERİN BİLE İFTAR YEMEKLERİNDEN HABERLERİ YOK.. CİDDEN İZMİRDEKİ SİVASLILAR DERNEK FEDERASYONUNLA İRTİBATA GEÇİN DERNEKLERE HABER VERİLSİN DERNEKLERDE ÜYELERİNE EL ELE VERELİM SİVASLILAR YEDİDEN YETMİŞE
kulmithat 01.10.2007, 01:11 GURBETİN ENGÜZEL YANIDA BU OLSA GEREK TANIMADIGIMIZ İNSANLARLA SİVASIN SAYESİNDE BİR ARADA OLUYORUZ SİZE AFİYET OLSUN BEN ÇOK UZAKTAYIM SAYGILARIMLA
Kibrisli 01.10.2007, 01:16 dokuz eylülde yüksek lisans yapıyorum, bende katılacağım iftara.
bende ege üniversitesinde okuyorum.arkadaşlar çok iyi olur bu iftar.izmirdeki kardeşlerimizle tanışmış kaynaşmış oluruz.topluyabildiğim kadar sivaslı getirmeye çalışırım.
böyle bir organizasyonunu düşünenlere Allah razı olsun...
kardesim ben de dokuz eylulde okuyorum . Senin benim gayretlerimle zaten olacak bu organizasyon. Sen kac kisi gelebilirsiniz acilen bana bildirirsen iyi olur. Ben de bu hafta dokuz eylul u organize etmeye calisacagim .Gorusmek uzere Allaha emanet ol..
bassguitar 01.10.2007, 02:48 mustafa kardes allah razi olsun bende cok isterdim evde bucadayken sizinle olmayi ama sivastayim.insallah baska zamana kolay gelsin
Ss--58--Ss 01.10.2007, 14:57 İftarımıza şu ana kadarki katılım listesi:
myway:(+2)
izmirliyiğido: 1 kişi
Ss--58--Ss:(+3)
EtemMurat: 1 kişi
pusat-58-35: 1kişi
opan:(+2)
kibrisli: 1 kişi
Ss--58--Ss 01.10.2007, 14:58 arkadaslar izmirdeki iftar yemeğine bütün yiğidoları bekliyoruz...
İftarımıza şu ana kadarki katılım listesi:
myway:(+2)
izmirliyiğido: 1 kişi
Ss--58--Ss:(+3)
EtemMurat: 1 kişi
pusat-58-35: 1kişi
opan:(+2)
kibrisli: 1 kişi
O maşAllah hemşerilerim çoğalmışsınız izmirliyigido sitem ediyordu koca izmirde 5 tane mi yiğido var diye. Umarım bu sayı dahada katlanır ve unutulmayacak bir buluşma olur. ;)
izmirliyigido 01.10.2007, 16:32 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
3- Ss--58--Ss
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
izmirliyigido 01.10.2007, 16:37 İZMİRDEKİ İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEYEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE;
BU İFTAR YEMEĞİNİ İZMİRDE BULUNAN EGE BÖLGESİ SİVASLILAR DERNEGİ FEDERASYONU ÇATISI ALTINDA BULUNAN SİVASLILAR DERNEKLERİNE FEDERASYON BAŞKANININTELEFONDA ULAŞIP EN KISA ZAMAN İÇERİSİNDE DERNEKLERİN SİVASLI ÜYELERİNE HABER VERİP 3 GÜN ,İÇERİSİNDE GEREKLİ ARAÇLARIN VE LİSTELERİN FEDERASYON BÜNYESİNDE YAPILMASINI ARZU EDİYORUZ.EN KISASI DİDİMDEYİZ İFTAR YEMEGİNDEN KİMSENİN HABERİ YOK
3 VEYA BEŞ KİŞİ İLE OLACAK DEĞİL GÖNLÜMÜZ EGE BÖLGESİNDE BULUNAN TÜM SİVASLILARIN BU ORGANAZSİYONA İFTAR YEMEGİNE KATILMALARINI ARZU EDİYORUM
İZMİRDE BULUNAN SİVASLILAR FEDERASYONLA İRTİBATA GEÇİN
SAYGILAR SUNUYORUM GÖRÜŞMEK ÜZERE
Kardeşim benim güzel söylüyorsunda, Ben Emin Karaçuha ile görüştüm fakat olay Federsayon bünyesinde veya Dernek bünyesinde gerçekleştirelecek bir yemek olayı değil. Bu sivasspor.com üyelerinin tanışma ve kaynaşma iftar yemeği olsun diye yola çıktık. Federasyonun düzenlediği yemeklerden genelde haberimiz olmuyor. Ama SİDAYDER'in bir İftar Yemeği var, onuda buradan duyuracağız.
Bu tertiplenen İftar hem site üyelerini hemde Sivas'lıları bir araya getirmek için yapılıyor. Umarım katılım çok olur.
.
ÖzAnadoluPide 01.10.2007, 17:17 Güzel bir düşünce olmuş inşaallah İzmir'deki tüm hemşehrilerimiz o gün orda olur. Ayrıca belirteyim Sivas katmer çörek ve köftesini özleyen varsa bizde var bilginize :))
izmirliyigido 01.10.2007, 17:28 Güzel bir düşünce olmuş inşaallah İzmir'deki tüm hemşehrilerimiz o gün orda olur. Ayrıca belirteyim Sivas katmer çörek ve köftesini özleyen varsa bizde var bilginize :))
ÖZLEMEZMİYİM KARDEŞİM... HEMEN ADRESİNİ, TELEFONUNU VE İSMİNİ VER BANA...
.
Myway arkadası ve
Fahri Sivaslı olarak bende geliyom
coosivaslicoo 01.10.2007, 22:05 ben ege üniversitesinden bir sivaslı tesadüfen buldumn butun bunlardan haberim yoktu ama simdi var insallah gelecegim o iftara arkadaslarla konusayım ona gore tam sayı vereyım ben sıze birde izmirden manisa maçına ve denizli maçına toplu gidiş olacak mı olacaksa ona da varım
ben ege üniversitesinden bir sivaslı tesadüfen buldumn butun bunlardan haberim yoktu ama simdi var insallah gelecegim o iftara arkadaslarla konusayım ona gore tam sayı vereyım ben sıze birde izmirden manisa maçına ve denizli maçına toplu gidiş olacak mı olacaksa ona da varım
topla gel dostum ege universitesini sen de. hep beraber tanisalim. Ben de dokuz eylulden arkadaslari cagiracam bakalim. Bana muhakkak sayi belirt ama ona gore rezervasyon yapacagiz cunku. 0546 656 25 06 numaram cumaya kadar senden haber bekliyorum mustafa ben ..Selamlar..
Ayrica maclarda da haberlesiriz ben gecen sene manisaya ve denizliye gittim. Gidenler olursa organize de yapariz bu isi merak etme..
coosivaslicoo 02.10.2007, 00:07 topragım olur sana haber verecegım cuma gunu benden haber bekle bulabıldıgım arkadaslara soleyecegım benım numarada sende bulunsun ırtıbatı koparmayalım 05445657185
bu arada arkadaslar bu ıftarda maclara gıdıs olaylarını sonuca baglayalım bır grup olusturup ılgılenelım kampuslerde stand kurup adam toplayabılırız haberlerı olmayan arkadaslara duyururuz kendımızı arkamızda 7 milyon SİVASLİ var
ertugrulss 02.10.2007, 01:26 Benim neyim eskik yaw bende izmirdeyim gelemmiiiiiii :D
Mustafa sayende araya gelecek burdakiler bendegelmek isterdim ama nöbetteyim yaw:( tühh cumartesi olmazmıydıı :)
yinede güzel bir düşünce sağol gardaşım işi olmayan gelsin tabi
ÖzAnadoluPide 02.10.2007, 10:16 ÖZLEMEZMİYİM KARDEŞİM... HEMEN ADRESİNİ, TELEFONUNU VE İSMİNİ VER BANA...
.
GÜNAYDIN MART 2007 TARİHİNDEN BU YANA MENDERES CADDESİ NO:337/B ŞİRİNYER / İZMİR ADRESİNDE HİZMET VERMEKTEYİZ İŞYERİ MÜDÜRÜMÜZ (VEYSEL)ÖZELLİKLE SİVASTAN KATMER VE SİVAS KÖFTE YAPIMIYLA İLGİLİ SİVASLI FIRIN USTAMIZ(ADEM)GETİRİLMİŞTİR.TEL EFON 487 20 00
TÜM ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE HERKEZİ BEKLERİZ.(BU ARADA KATMERİNDE YOK SATTIĞINI SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM)ozanadolupidekebap@h otmail.com SAYGILAR
izmirliyigido 02.10.2007, 10:25 GÜNAYDIN MART 2007 TARİHİNDEN BU YANA MENDERES CADDESİ NO:337/B ŞİRİNYER / İZMİR ADRESİNDE HİZMET VERMEKTEYİZ İŞYERİ MÜDÜRÜMÜZ (VEYSEL)ÖZELLİKLE SİVASTAN KATMER VE SİVAS KÖFTE YAPIMIYLA İLGİLİ SİVASLI FIRIN USTAMIZ(ADEM)GETİRİLMİŞTİR.TEL EFON 487 20 00
TÜM ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE HERKEZİ BEKLERİZ.(BU ARADA KATMERİNDE YOK SATTIĞINI SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM)ozanadolupidekebap@h otmail.com SAYGILAR
HAYIRLI OLSUN DİYEYİM ÖNCELİKLE. GÜZEL KARDEŞİM BİR TANEDE KARŞIYAKA'YA ŞUBE AÇIN. BAKIN NASIL OLACAK SATIŞLAR. ÇOK UZAKSINIZ BANA. GELİP ALMA İHTİMALİM YOK. AMA BİRGÜN MUTLAKA UĞRAYIP TANIŞACAĞIM.
BEN CİDDİYİM, BİR TANE DE KARŞIYAKA'YA ŞUBE AÇMAYI CİDDİ ŞEKİLDE DÜŞÜNÜN, BURADA ÇOK FAZLA SİVAS'LI VAR. ALAYBEY GİRİŞTE ÇOK ŞAHANE BİR DÜKKAN VAR, BU İŞİ YAPABİLMENİZ İÇİN ÖNERİRİM.
.
izmirliyigido 02.10.2007, 10:26 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
3- Ss--58--Ss
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
9- coosivaslicoo - 1 kişi
10-
ÖzAnadoluPide 02.10.2007, 10:56 HAYIRLI OLSUN DİYEYİM ÖNCELİKLE. GÜZEL KARDEŞİM BİR TANEDE KARŞIYAKA'YA ŞUBE AÇIN. BAKIN NASIL OLACAK SATIŞLAR. ÇOK UZAKSINIZ BANA. GELİP ALMA İHTİMALİM YOK. AMA BİRGÜN MUTLAKA UĞRAYIP TANIŞACAĞIM.
BEN CİDDİYİM, BİR TANE DE KARŞIYAKA'YA ŞUBE AÇMAYI CİDDİ ŞEKİLDE DÜŞÜNÜN, BURADA ÇOK FAZLA SİVAS'LI VAR. ALAYBEY GİRİŞTE ÇOK ŞAHANE BİR DÜKKAN VAR, BU İŞİ YAPABİLMENİZ İÇİN ÖNERİRİM.
.
İNŞALLAH ODA OLUCAK AMA KARŞIYAKADA ALSANCAKTA BUCADA 2 TANE AÇILIP KISA SÜREDE KAPATILDIĞINI BİLİYORUM.DAHA ÇOK YENİYİZ AMA ÇOK FAZLADA GAYRETLİYİZ BU ARADA BORNOVADAN KATMER MÜŞTERİMİZ VAR HANİ BUNADA BİLDİREYİM
ebruli658 02.10.2007, 12:48 izmirde olsam emin ol gelirdim
izmirliyigido 02.10.2007, 12:52 İNŞALLAH ODA OLUCAK AMA KARŞIYAKADA ALSANCAKTA BUCADA 2 TANE AÇILIP KISA SÜREDE KAPATILDIĞINI BİLİYORUM.DAHA ÇOK YENİYİZ AMA ÇOK FAZLADA GAYRETLİYİZ BU ARADA BORNOVADAN KATMER MÜŞTERİMİZ VAR HANİ BUNADA BİLDİREYİM
SENİN CANIN SAĞOLSUN, İNŞALLAH ODA OLUR. BİR MÜŞTERİMDE KARŞIYAKA'DAN VAR DİYECEKSİN. İNŞALLAH BİR HAFTA SONU GELECEĞİM.
.
izmirliyigido 02.10.2007, 16:48 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
3- Ss--58--Ss
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10-
Katılım yavaş ilerliyor ama yinede 11 kişi oldu. Arkadaşlar duyanlar duymayanlara haber versin ki, yarın (Çarşamba günü) rezervasyonu gerçekleştirelim.
.
SEMİH-58 02.10.2007, 16:49 iyi bayagı bir katılım var... .
RüStü ElmaS 02.10.2007, 16:53 Güzel bir düşünce olmuş inşaallah İzmir'deki tüm hemşehrilerimiz o gün orda olur. Ayrıca belirteyim Sivas katmer çörek ve köftesini özleyen varsa bizde var bilginize :))
GÜNAYDIN MART 2007 TARİHİNDEN BU YANA MENDERES CADDESİ NO:337/B ŞİRİNYER / İZMİR ADRESİNDE HİZMET VERMEKTEYİZ İŞYERİ MÜDÜRÜMÜZ (VEYSEL)ÖZELLİKLE SİVASTAN KATMER VE SİVAS KÖFTE YAPIMIYLA İLGİLİ SİVASLI FIRIN USTAMIZ(ADEM)GETİRİLMİŞTİR.TEL EFON 487 20 00
Tabiiki dayanışma açısından, şirketininizin nerede olduğunu yazmanız çok güzel, fakat halen şu ana kadar yazdıklarınızdan, bu iftara kaç kişiyle, katılacağınızı göremedim.
Herhalde siz telefonla bildirdiniz kişi sayısını.
ÖzAnadoluPide 02.10.2007, 17:09 Tabiiki dayanışma açısından, şirketininizin nerede olduğunu yazmanız çok güzel, fakat halen şu ana kadar yazdıklarınızdan, bu iftara kaç kişiyle, katılacağınızı göremedim.
Herhalde siz telefonla bildirdiniz kişi sayısını.
SELAM EVET AZ ÖNCE KAÇ KİŞİYLE KATILACAĞIMIZI GÖRÜŞTÜK
coosivaslicoo 03.10.2007, 00:16 :rolleyes:kardesler ben su an arkadaslarla irtibata gectim takıldıgımız bır konu oldu malum biz ogrencıyız yemek fıyatları ne cıvarda olur bunu sormamın bır sebebı de 5 ekımde sidayder in verecegi iftar yemegi 20 milyon bu rakam bana cok yuksek geldı acıkcası yani ogrenciler icin birseyler yapılabilir mi acele cvp beklıyorum
Benim neyim eskik yaw bende izmirdeyim gelemmiiiiiii :D
Mustafa sayende araya gelecek burdakiler bendegelmek isterdim ama nöbetteyim yaw:( tühh cumartesi olmazmıydıı :)
yinede güzel bir düşünce sağol gardaşım işi olmayan gelsin tabi
Senin hic bi seyin eksik degil abi fazlan bile var:D
Ama bu organizasyonda yoksan bi seylerin eksilecek eksik kalacan:D
Benim de umitlerimi yiktin valla sana kesin gelir gozuyle bakiyodum hic olmadi simdi.
Nobeti devretme durumu falan yok mu baska zamana geleydin yaw abi sende olmadi ki simdiiii...
Herkes icin Pazar gununun daha uygun olacagini dusunduk o yuzden maalesef...
Hem rakibimiz Istanbul da pazar gunu yapiyo iftarini beraber olsunn...
Valla Izmirdeki tum yigidolari bekliyorum ben bilmem gerisini:)
En kisa zamanda ugruyorum ve katmerimi aliyorum .
Bu sene sivasa da gidemedim zaten en kisa zamanda katmerimi alip Cayimi da demleyip yemek istiyorum...:)
Tesekkurler bilgi icin Oz Anadolu kebab a hayirli isler bol kazanclar diliyorum:)
topragım olur sana haber verecegım cuma gunu benden haber bekle bulabıldıgım arkadaslara soleyecegım benım numarada sende bulunsun ırtıbatı koparmayalım 05445657185
bu arada arkadaslar bu ıftarda maclara gıdıs olaylarını sonuca baglayalım bır grup olusturup ılgılenelım kampuslerde stand kurup adam toplayabılırız haberlerı olmayan arkadaslara duyururuz kendımızı arkamızda 7 milyon SİVASLİ var
Tamam gardasim denizli ve manisa maclarina da yapiyoruz organizemizi;)
Bunlari iftara geldiginizde daha ayrintili konusuruz insallah..
Hadi gorusmek uzere senden sayi bekliyorum..
SELAM EVET AZ ÖNCE KAÇ KİŞİYLE KATILACAĞIMIZI GÖRÜŞTÜK
Oz anadolu kebab tan da iftara katilacak kisi sayisini bekliyoruz...Hayirli isler bol kazanclar..
ertugrulss 03.10.2007, 02:07 dur bakalım gün ola harman olaa :D nöbeti değiştirmeye çalışacam kanımın son damlasına kadar çalışcam:D söz tabi ya bensiz olurmu heç:D
Senin hic bi seyin eksik degil abi fazlan bile var:D
Ama bu organizasyonda yoksan bi seylerin eksilecek eksik kalacan:D
Benim de umitlerimi yiktin valla sana kesin gelir gozuyle bakiyodum hic olmadi simdi.
Nobeti devretme durumu falan yok mu baska zamana geleydin yaw abi sende olmadi ki simdiiii...
Herkes icin Pazar gununun daha uygun olacagini dusunduk o yuzden maalesef...
Hem rakibimiz Istanbul da pazar gunu yapiyo iftarini beraber olsunn...
Valla Izmirdeki tum yigidolari bekliyorum ben bilmem gerisini:)
:rolleyes:kardesler ben su an arkadaslarla irtibata gectim takıldıgımız bır konu oldu malum biz ogrencıyız yemek fıyatları ne cıvarda olur bunu sormamın bır sebebı de 5 ekımde sidayder in verecegi iftar yemegi 20 milyon bu rakam bana cok yuksek geldı acıkcası yani ogrenciler icin birseyler yapılabilir mi acele cvp beklıyorum
Bizim yemek menusu 20 milyon dan az olacak gardasim . Biraz daha ogrenci isi olacak 13-14 milyon olabilir. Net rakami ve menuyu de burdan aciklayacagim ...
dur bakalım gün ola harman olaa :D nöbeti değiştirmeye çalışacam kanımın son damlasına kadar çalışcam:D söz tabi ya bensiz olurmu heç:D
Izmirin agir toplarindan birini bu iftarda goremessek cok yazik olurdu ...:D
Yas icerisinde bir iftar yemegi yerdik hic guzel olmazdi..:D
BEkliyoruz valla ben bilmem...:) bi seyler yaparsin artik abi:)
ertugrulss 03.10.2007, 02:16 ücretsiz izinmi alsam acep:D inşallah gelmeye çalışacam söz valla :)Izmirin agir toplarindan birini bu iftarda goremessek cok yazik olurdu ...:D
Yas icerisinde bir iftar yemegi yerdik hic guzel olmazdi..:D
BEkliyoruz valla ben bilmem...:) bi seyler yaparsin artik abi:)
ücretsiz izinmi alsam acep:D inşallah gelmeye çalışacam söz valla :)
Ne şekilde olursa olsun iznini al bence :D
İşin parasını orada bir şekilde bulursun nede olsa :D :D
ertugrulss 03.10.2007, 04:13 aaa üstüme gelmeyün yaw sanki herkes geldi bi ben kaldım :D gelecez inşallah harbi güzel olur yaw gelmek istiyoooooooom:DNe şekilde olursa olsun iznini al bence :D
İşin parasını orada bir şekilde bulursun nede olsa :D :D
saolun arkadaşlar böyle şeyler yapmanız çok güzel elbette geliriz inşallah
izmirliyigido 03.10.2007, 08:53 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
3- Ss--58--Ss
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
11-
izmirliyigido 03.10.2007, 08:54 aaa üstüme gelmeyün yaw sanki herkes geldi bi ben kaldım :D gelecez inşallah harbi güzel olur yaw gelmek istiyoooooooom:D
Valla ben seni yazdım kardeşim. İnşallah aramızda görürüz seni de.
.
izmirliyigido 03.10.2007, 08:56 Bizim yemek menusu 20 milyon dan az olacak gardasim . Biraz daha ogrenci isi olacak 13-14 milyon olabilir. Net rakami ve menuyu de burdan aciklayacagim ...
Mustafa'cım arkadaşlar biraz da fiyatına bakarak program yapmak istiyorlar. Artık bugün bu konuyuda netleştirelim. Bugün bir ara telefonla konuşalımda, Beyaz Saray'ı arayıp menüyü ve fiyatı ayarlayalım derim. Ne dersin Mustafa'cım?
.
ÖzAnadoluPide 03.10.2007, 15:31 Oz anadolu kebab tan da iftara katilacak kisi sayisini bekliyoruz...Hayirli isler bol kazanclar..
selam dün 16 dan sonra mail attım ama
selam dün 16 dan sonra mail attım ama
Forumada yazsan iyi olur bence, çok kişinin katıldığını görmek bizleri mutlu ediyor :)
izmirliyigido 03.10.2007, 16:43 İzmir'de yapılacak olan 1. Sivas'lılar (sivasspor.com üyeleri) İftar Yemeği menüsü belli olmuştur.
Menü
2- Mevsim Salata
3- Çorba
5- Pilav
6- Tatlı
8- Çay (ikram)
Tarih: 05.10.2007 - Cuma
.
İzmir'de yapılacak olan 1. Sivas'lılar (sivasspor.com üyeleri) İftar Yemeği menüsü belli olmuştur.
Menü
2- Mevsim Salata
3- Çorba
5- Pilav
6- Tatlı
8- Çay (ikram)
Tarih: 05.10.2007 - Cuma
.
Valla çok hoş hem fiyat olarak hem yemekler olarak. InşAllah katılım beklenenin üzerinde olur.
izmirliyigido 03.10.2007, 17:14 ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AZ ÖNCE TARİHİNİ YANLIŞ YAZMIŞIM. İFTAR BULUŞMAMIZ 7-EKİM-PAZAR AKŞAMI OLACAKTIR. DÜZELTİR, ÖZÜR DİLERİM.
Menü
2- Mevsim Salata
3- Çorba
5- Pilav
6- Tatlı
8- Çay (ikram)
.
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AZ ÖNCE TARİHİNİ YANLIŞ YAZMIŞIM. İFTAR BULUŞMAMIZ 7-EKİM-PAZAR AKŞAMI OLACAKTIR. DÜZELTİR, ÖZÜR DİLERİM.
Menü
2- Mevsim Salata
3- Çorba
5- Pilav
6- Tatlı
8- Çay (ikram)
.
hakkettende güzel Allah muhabbetinizi artırsın ne diyelim :)
MekansızKral58 03.10.2007, 17:18 S.a kardeş zaten böyle bir organızasyonu sivaslı kardeşlerimizden olabilirdi ve oldu biz allahın izniyle ordayız kardeş 3 kişi gelcez
S.a kardeş zaten böyle bir organızasyonu sivaslı kardeşlerimizden olabilirdi ve oldu biz allahın izniyle ordayız kardeş 3 kişi gelcez
yakışır sivaslı hemşehrime istenildim herşey oluyor bravo kardeşim.
S.a kardeş zaten böyle bir organızasyonu sivaslı kardeşlerimizden olabilirdi ve oldu biz allahın izniyle ordayız kardeş 3 kişi gelcez
Orda gorusmek uzere kardesim .
Izmirden bu organizasyonu duyup da gelmeyen kalmasin.
Duyanlar duymayanlara anlatsin:)
Saygideger buyuklerim ve Sivasli Gardaslarim.Ben Izmirde universite ogrencisiyim.Ismim Mustafa. Almanyada Istanbulda Yigidolar biraraya gelip iftarlar duzenliyorlar. Bizim neyimiz eksik mantigiyla yola cikip:) Izmirdeki Yigidolari bir iftar yemegi vesilesiyle bulusturmayi dusundum ben de..Izmirde bir ilki beraber basaralim.
Sivasspor.com da Izmirdeki Yigidolari iftar yemeginde toplamaya araci olmus olur boylece.Genis katilimli bir organizasyon yaparsak cok guzel olur. Hatta katilima gore bu tur organizasyonlari ileride de devam ettirip geleneksel hale getirebiliriz.
Bu konuda Izmirdeki Yigidolardan destek bekliyorum. Pazar gunu genelde calisanlarin mesaisi olmamasi okula gidenlerin okulu olmamasi sebebiyle kalabalik olacagimizi tahmin ediyorum.
IZMIRDEKI YIGIDOLAR ICIN IFTAR VAKTI!!!
Menü
2- Mevsim Salata
3- Çorba
5- Pilav
6- Tatlı
8- Çay (ikram)
İletişim Numarası: 0546 656 25 06 Mustafa (myway)
Mail: patron_3558@hotmail.com
NOT:Katilmak isteyenler foruma kac kisi gelceklerini belirtirlerse onceden ona gore organizasyonu daha cabuk netlestiririz. En azindan gelecek kisi sayisina gore onceden rezervasyon yapariz.Arkadas es dost cagirabilirsiniz:)
[/COLOR]
Saygilar... Selamlar...
Menu ve fiyat da belirlendi arkadaslar. Adres konusunda sikinti cekmeyeceginizi tahmin ediyorum . Yine de bilmeyenler olursa yardimci oluruz. YUukarda belirttigim numaradan yada msn adresinden bana ulasabilirsiniz.
Izmirdeki tum yigidolari aramizda gormek istiyoruz ...
Gorusmek uzere...
ertugrulss 03.10.2007, 18:39 Abi Allah razı olsun inşallah gelmek için elimden geleni yapacam %90 gelecem galiba :) şükür hemşolarla biaraya gelecez ne mutlu:DValla ben seni yazdım kardeşim. İnşallah aramızda görürüz seni de.
.
Iftar yemegımız sadece 10 mılyon. Bu konuda rakipsiziz.:)
Izmırd e bu organızasyonu duymayan kalmasın gardaslar ..
Pazar gunu gorusmek uzere
izmirliyigido 04.10.2007, 09:48 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
3- Ss--58--Ss
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
11- MekansızKral58 - 3 kişi
12-
şimdiden 15 kişi oldunuz ilk günkü msjları okursanız ne kadar çok yol kat ettiğiniz ortada başarılarınız devamnı diliyorum emeği gecen arkadaşlara.
izmirliyiğido35 04.10.2007, 13:08 allahtan bişey olmazsa bende geliyorum cihan (izmirliyiğido)
1 kişi pazar günü görüşmek üzere mekan 35 vatan 58
SEMİH-58 04.10.2007, 13:17 izmirde bu kadar sivaslı var mıydı yav hayırlı olsun...
basayev58 04.10.2007, 15:58 tüm yiğido gardaşlarıma Selamlar,
yoğun iş temposu yüzünden foruma nadir girebiliyorum.Bir dokuz Eylül üni.mezunu olarak yiğido kardeşimin böyle bir organizasyon düzenlemesine çok sevindim.sene 2001 Sivasspor yıllar sonra İzmir'e geliyor ALtay maçı var,bende kuzenimle hazırlık okuyorum dokuzçeşmelerde.dayım o zaman Sivassporda yönetici,almışız afişleri üniversite bulduğumuz her boşluğa her panoya asmışız,HAydi Yiğidolar maça yazıyordu afişlerde.Bide İzmirli yiğido abimiz hatırlar, 2 araçlık konvoy yapmıştık şampiyon olduğumuz sene,Karşıyakada turlamıştık.Şimdi organize olma anlamında daha iyi işler başarma zamanı...Şuanda Ispartada teftişteyim ve haftasonunda İzmir planım olmamasına rağmen gelmek için elimden geleni yapacağımdan emin olun.
Kolay gelsin.
izmirliyigido 04.10.2007, 16:11 tüm yiğido gardaşlarıma Selamlar,
yoğun iş temposu yüzünden foruma nadir girebiliyorum.Bir dokuz Eylül üni.mezunu olarak yiğido kardeşimin böyle bir organizasyon düzenlemesine çok sevindim.sene 2001 Sivasspor yıllar sonra İzmir'e geliyor ALtay maçı var,bende kuzenimle hazırlık okuyorum dokuzçeşmelerde.dayım o zaman Sivassporda yönetici,almışız afişleri üniversite bulduğumuz her boşluğa her panoya asmışız,HAydi Yiğidolar maça yazıyordu afişlerde.Bide İzmirli yiğido abimiz hatırlar, 2 araçlık konvoy yapmıştık şampiyon olduğumuz sene,Karşıyakada turlamıştık.Şimdi organize olma anlamında daha iyi işler başarma zamanı...Şuanda Ispartada teftişteyim ve haftasonunda İzmir planım olmamasına rağmen gelmek için elimden geleni yapacağımdan emin olun.
Kolay gelsin.
HATIRLADIM SENİ KARDEŞİM... İNŞALLAH PAZAR AKŞAMI TEKRAR ARAMIZDA GÖRÜRÜZ SENİ DE.
.
izmirliyigido 04.10.2007, 16:12 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
1- Yalçın KINIK (izmirliyigido)- 1 kişi
3- Ss--58--Ss
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
12- izmirliyiğido (Cihan) - 1 kişi
13-
yigido_sampiyon 04.10.2007, 21:24 arkadaşlar ben ya tek yada 1 kişi daha getirecem.önümüz bayram olduğu için çoğu arkadaşımız memlekete gidecek o tarihte.
pazar günü bulaşmak üzere.
bide önceden bir yerlere isim yazdırmak falan lazım mı?
bizde ailecek oradayız 3 yetişkin bi ufaklık var zaten beyaz saray bizim evin dibinde iftarda oradayız pazar akşamı herşey sivas için:D
RüStü ElmaS 05.10.2007, 02:55 İzmir ve çevresinde yaşayan Yiğidolar için bu güzel fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum.
Bu fırsat kaçtığında, bir sene beklemek zorunda kalırsınız, ve seneye kim öle, kim kala. Benden söylemesi.
Haydi Yiğidolar, tanışmak, kaynaşmak ve dayanışmak için bu fırsatı değerlendirelim.
İzmir' de yaşayan hemşehrilerimizden haberdar olalım ve birlikte organizeler düzenleyelim, birlik olalım.
Haydi Yiğidolar, İzmir' deki varlığınızı göstermek için büyük bir fırsat.
ertugrulss 05.10.2007, 03:00 Haklısın abi bundan güzel fırsatmı olur bunu devam ettirmek gerek herse :) herşey SİVAS için SİVASSPOR için:)İzmir ve çevresinde yaşayan Yiğidolar için bu güzel fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum.
Bu fırsat kaçtığında, bir sene beklemek zorunda kalırsınız, ve seneye kim öle, kim kala. Benden söylemesi.
Haydi Yiğidolar, tanışmak, kaynaşmak ve dayanışmak için bu fırsatı değerlendirelim.
İzmir' de yaşayan hemşehrilerimizden haberdar olalım ve birlikte organizeler düzenleyelim, birlik olalım.
Haydi Yiğidolar, İzmir' deki varlığınızı göstermek için büyük bir fırsat.
izmirliyigido 05.10.2007, 08:47 arkadaşlar ben ya tek yada 1 kişi daha getirecem.önümüz bayram olduğu için çoğu arkadaşımız memlekete gidecek o tarihte.
ÖNCEDEN İSİM, ŞİMDİLİK BU FORUMA YAZARSANIZ KİŞİ SAYISINI BELİRLENMESİ AÇISINDAN YETERLİ. PAZAR AKŞAMI GÖRÜŞMEK ÜZERE..
.
izmirliyigido 05.10.2007, 08:51 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
2- Mustafa Alsancak(myway)-2 kişi
3- Ss--58--Ss - 1 kişi
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
13- yigido_sampiyon - 2 kişi
14- serinos - 4 kişi
15-
İrtibat için:
Yalçın KINIK (izmirliyigido) - 0532 360 71 00
Mustafa ALSANCAK (myway) - 0546 656 25 06
.
izmirliyigido 05.10.2007, 09:48 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
3- Ss--58--Ss - 1 kişi
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
14- serinos - 4 kişi
15- Mustafa Moroğlu - 1 kişi
16-
İrtibat için:
.
İzmirdede baya bir Sivas aşığı varmış be helal olsun hemşerilerimize
ümit ergüt 05.10.2007, 14:07 Slm sivaslı hemşerilerim öncelikle böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için mustafa kardeşimize teşekkür ederiz.Bu güzel iftar vaktinde buluşmak ümidiyle allaha emanet olun!:)
Slm sivaslı hemşerilerim öncelikle böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için mustafa kardeşimize teşekkür ederiz.Bu güzel iftar vaktinde buluşmak ümidiyle allaha emanet olun!:)
İlgi gösteren tüm kardeşlerimizden de Allah razı olsun . Güzel bir organizasyon olacak inşallah. Sivasspor.com aracılıgı ıle pazar akşamı iftarda görüşmek üzere ....
tüm yiğido gardaşlarıma Selamlar,
Kolay gelsin.
Gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkürler. İnşallah sizleri de aramızda görürüz.Cumartesi gününe kadar bana telefonla gelip gelemeyeceğiniz hakkında ulaşırsanız sevinirim. Çünkü kişi sayısını tam netleştirirsek daha güzel olacak.
Selamlar...,Telefon numaram : 0546 656 25 06...
allahtan bişey olmazsa bende geliyorum cihan (izmirliyiğido)
1 kişi pazar günü görüşmek üzere mekan 35 vatan 58
görüşmek üzere cihan kardeşim . ilgin için teşekkür ederim..
arkadaşlar ben ya tek yada 1 kişi daha getirecem.önümüz bayram olduğu için çoğu arkadaşımız memlekete gidecek o tarihte.
kardeşim cumartesi gününe kadar bana kaç kişiyle gelecegini bildirmen yeterli telefon numaram 0546 656 25 06 görüşmek üzere...
bizde ailecek oradayız 3 yetişkin bi ufaklık var zaten beyaz saray bizim evin dibinde iftarda oradayız pazar akşamı herşey sivas için:D
ohh valla en çok da sizin işinize gelmiş organize nin beyaz saray da olması:D evin dibindeymiş. pazar akşamı görüşmek üzere inşallah. Hep beraber Sivasspor un liderliğini de kutlamış olacagız:) ınsallah tabi:)
İzmir'de güzel olacak maşallah :)
İzmir'de güzel olacak maşallah :)
İnşallah bakalım abi...
Rakibimiz sizsiniz ama valla 25 adım öndesiniz bizden:D
Çok fazla sivaslı var istanbulda ordu gibisiniz maşşallah.
izmirde de yağmasa da gürlüyo derler ya hah aynen öyleyiz :)
Ama umuyorum ki biz de geniş bi katılıma ulaşacagız . İlk organizasyon olmasına rağmen...
izmirliyigido 05.10.2007, 16:50 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
3- Ss--58--Ss - 1 kişi
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
14- serinos - 4 kişi
16- Adem Yücepurs - 1 kişi
17-
İrtibat için:
.
Yaklaşık 25 kişiye ulaştık arkadaşlar. İlginiz için teşekkürler. İZmirde bu organizasyonu duymayan kalmasın .
Hep beraber bu güzel iftar yemeğinde buluşalım...
cesur_yigido 05.10.2007, 19:30 Saolasın gardaşım iiki böle bi organizasyon düzenledin Allahın izniyle gelmeye çalısacagım.tüm sivaslı gardaşlarımı selamlıyorum ve izmirdeki hemserilerimizi iftarda görmek siterim.
ertugrulss 05.10.2007, 19:35 Ahanda geliyoruuum :D şükür kandırdım mesai arkadaşımı:D 18:30 da ordayım ona göre bah gelmezseniz varyaaa:D inşallah orda görüşürüz:)
Ahanda geliyoruuum :D şükür kandırdım mesai arkadaşımı:D 18:30 da ordayım ona göre bah gelmezseniz varyaaa:D inşallah orda görüşürüz:)
Bravooo helal olsun abime. nöbetini değişti bizler için ve iftara geliyor.
Tamam abi sen bizim onur konuğumuz oldun artık:D
Görüşmek üzere;)
izmirliyigido 06.10.2007, 16:09 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
3- Ss--58--Ss - 1 kişi
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
14- serinos - 4 kişi
17- Mahmut Kara - 1 kişi
18-
Gelmek Isteyen arkadaşlar devam ettirsin. Bu SS.Com un izmirde ilk organizasyonu. İlk defa bu organizasyonla tanışıp beraber iftar yapıyoruz...
İrtibat için:
ertugrulss 06.10.2007, 18:54 Estağfurullah onur konuğu olacak kadar bişey yapmadım Allah razı olsun sağol önemli olan hemşerilerimle tanılmak güzel bir duygu iple çekiyorum :D
Bravooo helal olsun abime. nöbetini değişti bizler için ve iftara geliyor.
Tamam abi sen bizim onur konuğumuz oldun artık:D
Görüşmek üzere;)
bahadır erdem 06.10.2007, 23:12 SEVGİLİ KARDEŞLERİM;İZMİR'DE YAŞAYAN YALNIZ BİR YİĞİDO OLARAK BU ORGANİZASYONU DÜZENLEDİĞİNİZ İÇİN SİZE MİNNETTARIM.SİZLERLE TANIŞMAYI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM.İFTARDA BULUŞMAK ÜZERE..... BAHADIR ERDEM
yarın akşam hep birlikteyiz annem ne kadar konyalı olsada oda bizimle ailecek bi sivas hatırası olacak yarını iple çekiyorum beyaz sarayı bilmeyen varsa ben şirinyerde toplanma gibi bişi yapabiliriz yarın akşam göruşmek uzere
yarın akşam hep birlikteyiz annem ne kadar konyalı olsada oda bizimle ailecek bi sivas hatırası olacak yarını iple çekiyorum beyaz sarayı bilmeyen varsa ben şirinyerde toplanma gibi bişi yapabiliriz yarın akşam göruşmek uzere
beyaz saray i kim bilmez washington da bush un evi iste:D
yarin gorusmek uzere...6.30 da orda olalim en gec...
SEVGİLİ KARDEŞLERİM;İZMİR'DE YAŞAYAN YALNIZ BİR YİĞİDO OLARAK BU ORGANİZASYONU DÜZENLEDİĞİNİZ İÇİN SİZE MİNNETTARIM.SİZLERLE TANIŞMAYI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM.İFTARDA BULUŞMAK ÜZERE..... BAHADIR ERDEM
Biz de ilginize tesekkur ederiz yarin gorusmek uzere...
aykut-akay 07.10.2007, 03:16 resimleri sabirsizlikla bekliyoruz
simdiden hayirli iftarlar
ümit ergüt 07.10.2007, 03:35 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
3- Ss--58--Ss - 1 kişi
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
14- serinos - 4 kişi
17- Mahmut Kara - 1 kişi
18- ÜMİT ERGÜT - 2 KİŞİ:)
Gelmek Isteyen arkadaşlar devam ettirsin. Bu SS.Com un izmirde ilk organizasyonu. İlk defa bu organizasyonla tanışıp beraber iftar yapıyoruz...
İrtibat için:
SS.com'un başlangıç saati olarak en son iftarı İzmir :D
Assolisltler en son çıkarmış :)
Bir gerçek var ki o da; kişi sayısı arttıkça güzel olan ortamın dahada güzelleşeceği... ;)
35fulya58 07.10.2007, 13:32 BENDE BABAMLA İFTARA GELİYORUM.
2- 35fulya58 - 1 kişi
3- Mustafa Alsancak(myway)-2 kişi
4- Ss--58--Ss - 1 kişi
5- Etem-Murat- 1 kişi
6- PUSAT-58-35 - 1 kişi
7- OPAN - 2 kişi
8- Kibrisli - 1 kişi
9- HaDeSus - 1 kişi
10- coosivaslicoo - 1 kişi
11- ertugrulss - 1 kişi
12- MekansızKral58 - 3 kişi
13- izmirliyiğido (Cihan) - 1 kişi
14- yigido_sampiyon - 2 kişi
15- serinos - 4 kişi
16- Mustafa Moroğlu - 1 kişi
17- Adem Yücepurs - 1 kişi
18- Mahmut Kara - 1 kişi
19- ÜMİT ERGÜT - 2 KİŞİ
20-
İrtibat için:
izmirliyigido 07.10.2007, 15:38 İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
2- 35fulya58 - 1 kişi
3- Mustafa Alsancak(myway)-2 kişi
4- Ss--58--Ss - 1 kişi
5- Etem-Murat- 1 kişi
6- PUSAT-58-35 - 1 kişi
7- OPAN - 2 kişi
8- Kibrisli - 1 kişi
9- HaDeSus - 1 kişi
10- coosivaslicoo - 1 kişi
11- ertugrulss - 1 kişi
12- MekansızKral58 - 3 kişi
13- izmirliyiğido (Cihan) - 1 kişi
14- yigido_sampiyon - 2 kişi
15- serinos - 4 kişi
16- Mustafa Moroğlu - 1 kişi
17- Adem Yücepurs - 1 kişi
18- Mahmut Kara - 1 kişi
19- ÜMİT ERGÜT - 2 kişi
20- Burhan Karslı - 3 kişi
21-
İrtibat için:
ertugrulss 07.10.2007, 17:06 Akşam iftara az kaldııııııııııııııı çorbalar nerdeeeeeeeeee:D açlıktan karnım gurulduyoooo çıııldıracaaağııııım:D bu arada sivasım 2-0 önde heheeeeeyyyttt:D
Hadi bakalim ben cikiyorum evden iftarda gorusmek uzere...corbalari dolduracam onceden:)
Iftar organizasyonunu basariyla gerceklestirdik . Fotograflari bu gece ekleyecem insallah.
çok guzel bir iftar yemeğiydi gelen gelemeyen tum sivaslılara tşk ederiz bir dahaki buluşmada göruşmek uzere
resimleride merak ediyorum bu arada yaa:)
ertugrulss 08.10.2007, 12:15 Mustafa uyuma resimleri yolla:D hadi yaw nerde aaa meraklandık nsıl olmuş:D
SivasLady 08.10.2007, 12:19 Mustafa uyuma resimleri yolla:D hadi yaw nerde aaa meraklandık nsıl olmuş:D
resimleri görmek isteyen arkadaslar asagidaki linki tiklasin :)
Izmir Sivaslilar Iftar Fotograflari (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13381)
|