Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgili Sivasspor Taraftarları

hfy44
02.08.2005, 16:13
Sevgili Sivasspor Taraftarları
sevgili sivasspor taraftarları,
süper lige daha yeni çıktınız.çıkmanızı en çok isteyenler bizdik.şimdiden havalara girdiğinizi görüyorum.süper ligin havası farklıdır.2.lige benzetmeyin.web sayfanızda malatyayı küçümser sözler sarf ediyorsunuz.unutmayınki malatya olmadan bu ligde tutunamazsınız.bizimle iyi geçininki süper lig rüyanız kısa sürmesin. şimdiden 'en büyük biziz' gibi saçma sapan sözler söylemeyin.sonra size gülerler.sizi de anlıyorum.lige yeni çıktınız.tatlı geliyor tabi.bu yıl ligde tutunun da sizi seneye görelim.büyük müsünüz yoksa küçük mü.stadınızı dolduramazsınız.size tavsiyem hırstan ,mantıksızlıktan arınmış laflar edin ki kaale alalım.

sivas_prensi
02.08.2005, 16:26
süper lige daha yeni çıktınız.çıkmanızı en çok isteyenler bizdik.şimdiden havalara girdiğinizi görüyorum.süper ligin havası farklıdır.2.lige benzetmeyin.web sayfanızda malatyayı küçümser sözler sarf ediyorsunuz.unutmayınki malatya olmadan bu ligde tutunamazsınız.bizimle iyi geçininki süper lig rüyanız kısa sürmesin. şimdiden 'en büyük biziz' gibi saçma sapan sözler söylemeyin.sonra size gülerler.sizi de anlıyorum.lige yeni çıktınız.tatlı geliyor tabi.bu yıl ligde tutunun da sizi seneye görelim.büyük müsünüz yoksa küçük mü.stadınızı dolduramazsınız.size tavsiyem hırstan ,mantıksızlıktan arınmış laflar edin ki kaale alalım.
GARDAŞ SENİN DUANLA DOĞMADIKKİ BEDDUANLA ÖLELİM.
AYNASI İŞTİR KİŞİNİN.LAFA BAKILMAZ

CUMARTESİ OLİMPİYATTA DERSİNİZİ VERCEZ.

abircan
02.08.2005, 16:29
POLEMİĞE GİRMEYİN ARKADAŞLAR SİDİK YARIŞININ ALEMİ YOK, BOL ŞANSLAR DİLİYORUZ, MALATYALI KARDEŞLERİMİZE, ELBETTEKİ MÜTTEFİKİMİZSİNİZ, AMA BU HAFTA RAKİBİMİZSİNİZ İYİ OLAN KAZANSIN EN ÇOKDA SİVAS KAZANSIN.

Yigido_War
02.08.2005, 16:30
İlk önce hoşgeldin malatyalı kardeşim.2.si ortamı geren bizler değiliz .Sivas'ta kimmiş Olimpiyatta kimin taraftarı daha çok görüceğiz diyen sizin yöneticiler.Bu kadar forumun ,yazıların yazılma sebebide budur gardaşım.

hfy44
02.08.2005, 16:32
Sivas adamı hasta etmeyin yok en büyük sivas falan diye. istanbulda görüşeceğiz. biz eskişehirdeki büyük MALATYALILAR 2 otobüs ile istanbula gideceğiz bakalım kim büyük göreceğiz er meydanında.
daha kırk fırın ekmek yiyin ondan sonra konusun. Belli ki çok çabuk unutmuşsunuz sizin gibi konuşanlar şu an ikinci ligde. olimpiyat stadında 90 dakika öncesinde taraftar olarak 90 dakika sonunda sonuç olarak kim büyük göreceğiz.eskişehirden tüm malatyalı gardaşlarımıza selamlar. en büyük malatyaspor

Yigido_War
02.08.2005, 16:35
TAMAM GÖRECEĞİZ BAKALIM.

hfy44
02.08.2005, 16:37
1 aydan beri sivasspor yöneticileri kendi kendilerine konuşuyorlar yok taraftarları büyükmüş yok malatyasporu yeneceklermiş.Daha süper lige bu sene çıkmış takım şimdiden yenereiz ayaklarına yatmasınlar.Bu ayaklara yatanlar kendilerini 2 ligde bulurlar.Malatyaspor la uğraşan takımlara dönüp bakın şimdi ne haldeler sonra karşımıza çıkın da konuşun.Siz önce gidin sakaryapor un haline bakın bakalım bizle uğraşanlar ne hale gelmişler .Tüm Türkiye bilsin Derebeyleri adama kendi sahasını deplasman eder malatyasporumuz da takıma kendi sahasını deplasman eder.Görüşecez olimpiyat stadın da HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KAPLAN

GUHERTAS_OTO58
02.08.2005, 16:38
MALATYALI KARDEŞİM SİTEMİZE HOŞGELDİN. BURDA NE KADAR ASABİ DAVRANIRSAN DAVRAN ALACAĞIN CEVAP HOŞGÖRÜDÜR.. BİZ SUSACAĞIZ CUMARTESİ GÜNÜ OLİMPİYAT STATI KONUŞACAK..

ŞUNUDA UNUTMA BİZ HER ZAMAN KİM YENERSE YENSİN KAZANANI DOSTLUK OLMASINDAN YANAYIZ.. BİZ HER ZAMAN DOSTÇA SPORDAN YANAYIZ.. KIŞKIRTMALARA VB. OLAYLARA GELMEYİZ. İNŞALLAH C.TESİ İYİ OYNAYAN KAZANIR...

ŞAMPİYON SİVAS...

stridor
bak kardeşim biz sivaslılar olarak terbiyeli ve seviyeli insanlarız gelmişsin burda yok biz büyüğüz biz şöyleyiz diye yazmışsın amacın ne anlamadım ama yazdıkların gösteriyorki sende büyük sivasspor taraftarının ve coşkusunun farkındasın ve çekemiyorsun olabilir ilk değilsin lütfen saygısızlık yapma ve haddini bil sana ve senin gibilere sivasspor taraftarı cumartesi günü olimpiyat stadında gereken cevabı verecektir hiç merak etme...

GUHERTAS_OTO58
MALATYALI KARDEŞİM SİTEMİZE HOŞGELDİN. BURDA NE KADAR ASABİ DAVRANIRSAN DAVRAN ALACAĞIN CEVAP HOŞGÖRÜDÜR.. BİZ SUSACAĞIZ CUMARTESİ GÜNÜ OLİMPİYAT STATI KONUŞACAK..

ŞUNUDA UNUTMA BİZ HER ZAMAN KİM YENERSE YENSİN KAZANANI DOSTLUK OLMASINDAN YANAYIZ.. BİZ HER ZAMAN DOSTÇA SPORDAN YANAYIZ.. KIŞKIRTMALARA VB. OLAYLARA GELMEYİZ. İNŞALLAH C.TESİ İYİ OYNAYAN KAZANIR...

ŞAMPİYON SİVAS...

Kaptan_58GENCLİK TEN SEVGİ VE SAYGILARLA

hfy44
02.08.2005, 16:41
show tv ekraninda gördük 30-50 arasi taraftar kitlesi vardi. Yigidoluguna birsey diyemem herhaldeki ilk Sivas kongresinin orada yapilmis olmasindan olsa gerek.Hadin Olimpiyat stadinda bulusalim herkes sasirsin.Malatyaspor neymis desinler.Taner her macta ustaligini gösterdi. Almanya da 5-0 yendikleri macta gollerin hepsini o atmisti.Bir 5 de sivasa at be Taner. Sivasa cok yazik Okan da var bunlar ligin altini üstüne getirir.color=blue][/color][size=18]

sivas_prensi
02.08.2005, 16:42
[quote="abircan"]POLEMİĞE GİRMEYİN ARKADAŞLAR SİDİK YARIŞININ ALEMİ YOK, BOL ŞANSLAR DİLİYORUZ, MALATYALI KARDEŞLERİMİZE, ELBETTEKİ MÜTTEFİKİMİZSİNİZ, AMA BU HAFTA RAKİBİMİZSİNİZ İYİ OLAN KAZANSIN EN ÇOKDA SİVAS KAZANSIN.[/quot

ABİ AYIP OLUYOR AMA BEN SİDİK FELAN YARIŞTIRMIYORUM LAVUĞA CAVAP YAZMASAMIYDIM

hfy44
02.08.2005, 16:46
GARDAŞ SÖZLERİN BENİ ÜZÜYOR
BURADA BİRBİRİMİZE GICIK VERİYORUZ

KoraySancar
02.08.2005, 16:48
Hoşgörü iyi güzel de bu laubali herif biraz sınırlarını zorluyor.Bir rakip takımın sitesine girdiğinde nasıl davranman gerektiğini bileceksin.Sanal alemdesin diye,insanlar sana hoşgörülü davranıyor diye haddini aşmayacaksın, öyle "hasta etmeyin adamı" falan gibi kıro laflarını bırak,aksi takdirde buradan adamı uçururlar.Bu siteye ilk giren yabancı sen değilsin,belki de Türkiye'nin en fazla takip edilen taraftar sitesindesin,bunu anlaman için üye sayısına ve online ziyaretçi sayısına bakman yeterli.Ulusal bazda yayın yapan sitelerin bile bu kadar üyesi yok.Bir komşu olarak biz de Malatyaspor'un başarılı olmasını isteriz ama bizim maçta değil.Herkes kendi sitesinde istediğini yazar,buna sen karışamazsın,sizin taraftarlar da malatyaspor.org.tr'de az atıp tutmuyorlar,git sen onlara söyle söyleyeceğini.

abircan
02.08.2005, 16:53
SEVGİLİ SİVAS PRENSİ LAFIM SANA DEĞİL NİYE ANLAMIYOSUN KİBARCA ADAMA SKTR ÇEKİYORUM , HOROZ ÇÖPLÜĞÜNE DÖNSÜN DİYE

hfy44
02.08.2005, 16:57
Arkadaslar ben birseye anlam veremiyorum yigidolar denilen ekip kim be daha belkide tarihlerinde ilk defa süper lige çıkmışlar lütfen herkez yerini bilsin biz malatyalıyız malatyasporuz ve taraftarında takımında kardesliğinde en hat safhada oldugu bir yerdeyiz yigidolar kimki biz onları karsımıza alalım beee onlar önce bir bir kap kibrit alsınlarda kendi dertlerine yaksınlar biz malatyayız ve derebeyleriyiz bizimle kimse başa çıkamaz istanbuldada bunu herkeze göstereceğiz şunu hiç kimse aklından çıkarmasın ve beyninin bir tarafına yerleştirsin bu alemde bir tane büyük vardır oda Malatyaspor kimse bunun tersini söyleyemez ve sivas onlara söylecegimiz tek sey varsa oda malatyayla ugrasmasınlar zaten ugrayamazlarda biz malatyalıyız bunu kimse aklından çıkarmasın Malatyalı olmak bir gururdur bir ayrıcalıktır ve her kez malatyalı olamaz tüm MALATYALI kardeslerime selam ederim (kral malatya.)

sinan-58
02.08.2005, 17:05
olimpyatta görüşeceğiz

ERDOGAN-58
02.08.2005, 17:05
MALATYALI KARDEŞİM ÖNCELİKLE SİTEMİZE HOŞ GELDİN. AMA GÖRÜYORUZ Kİ BURAYA HOŞ GELMEMİŞSİN, ORTAMI GERMEK İÇİN GELMİŞSİN. OLSUN YİNEDE BİZ HOŞ GELDİN DİYORUZ.YAZDIGIN ŞEYLER HİÇ YAKIŞIK ALMIYOR. BUNLARI KENDİ SİTENDE YAZSAN SANA KİMSE BİRŞEY DEMEZ. HANİ BİR ATASÖZÜ VARDIR; HERKES KENDİ ÇÖPLÜGÜNDE ÖTER DİYE. BİZ KENDİ SİTEMİZDE EN BÜYÜK BİZİZ EN FAZLA TARAFTAR BİZDE DİYE BUNA HİÇ KİMSE KARIŞAMAZ. SEN GELİP BÖYLE DİYORSUNUZ DİYE ÜSTELİK BİZİM SİTEMİZDE MEYDAN OKUYAMAZSIN. HADDİNİ BİL. CUMARTESİ GÜNÜ İYİ OLAN , TABİKİ SİVASSPOR KAZANSIN

KoraySancar
02.08.2005, 17:07
Sayın Moderatörler,bu herifin suyu ısınmadı mı ne dersiniz?

sivasli_tufan
02.08.2005, 17:10
Sayın Moderatörler,bu herifin suyu ısınmadı mı ne dersiniz?bencede isindi bol keseden salliyor sanki malatyayi real madrid yapti

ali_58
02.08.2005, 17:13
LAN MALATYALI DEFOL GİT KENDİ SİTENE BEKLEYİN GELİYORUZ CUMA GECE YOLA ÇIKIYORUZ...
ALAYINA İSYAN EN KRALINA HODRİ MEYDAN ÇILGINLAR 58

antalyali_yigido
05.08.2005, 11:46
1 aydan beri sivasspor yöneticileri kendi kendilerine konuşuyorlar yok taraftarları büyükmüş yok malatyasporu yeneceklermiş.Daha süper lige bu sene çıkmış takım şimdiden yenereiz ayaklarına yatmasınlar.Bu ayaklara yatanlar kendilerini 2 ligde bulurlar.Malatyaspor la uğraşan takımlara dönüp bakın şimdi ne haldeler sonra karşımıza çıkın da konuşun.Siz önce gidin sakaryapor un haline bakın bakalım bizle uğraşanlar ne hale gelmişler .Tüm Türkiye bilsin Derebeyleri adama kendi sahasını deplasman eder malatyasporumuz da takıma kendi sahasını deplasman eder.Görüşecez olimpiyat stadın da HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KAPLAN

ULTRA KEDİLER

1967_DERNEK_10UR
05.08.2005, 12:58
GEL PİSİ PİSİ GEL OLİMPİYATA GELDE GÖR TARAFTARI... :D

devrim_can_58
07.08.2005, 18:52
tosunum bir tanem malatyalım buyuğü herkes biliyor.sen sussssssssssssssssss

dogukan58
07.08.2005, 18:59
ewet gardaşım görmüşündür olimpiyatta kim ağa kim paşa bundan böööle adam akıllı davranın saltanat devri bizde artık yeter bu kadar taraftarlarla sen laf edemezsin bize hadi kal sağlıcakla en önemlisi akıl sağlığıyla eyvallahhhhhhhhhhh