Orijinalini görmek için tıklayınız : 21.45 / 7 EKİM SİVAS LİDER

abircan
01.10.2007, 14:13
Hayırlısıyla kazasız belasız bursa maçınıda halletik 3 tane kestane şekeri çok iyi geldi yiğidoya, bu moralle, 2 tanede angaragücüne yaslarız inşallah, haftaya kayseriyi bekleyip liderliği ele geçireceğiz, haydi ankaralı yiğidolar, o tarihte ankaradayım inşallah görüşürüz ankaralı yiğidolarla, haydi haftaya lideriz :):D

Ss--58--Ss
01.10.2007, 14:31
Hayırlısıyla kazasız belasız bursa maçınıda halletik 3 tane kestane şekeri çok iyi geldi yiğidoya, bu moralle, 2 tanede angaragücüne yaslarız inşallah, haftaya kayseriyi bekleyip liderliği ele geçireceğiz, haydi ankaralı yiğidolar, o tarihte ankaradayım inşallah görüşürüz ankaralı yiğidolarla, haydi haftaya lideriz :):D

insallah haftaya lideriz.yiğidolara selam galibiyetlere devam...;)

Army
01.10.2007, 14:37
diye diye edecen inşallah abi :D

abircan
01.10.2007, 14:40
bir adama kırk kere deli dersen deli olurmuş, bende lider diye diye lider yapacağım , ama benimki boş asıl güç yiğidonun beyninde ayağında , ama inşallah diye diye lider yapacağız, yeterki taraftar bu haftaki gibi takımı desteklesin

ademgoze
01.10.2007, 15:01
LİDER OLUCAZ LİDER OLUCAGIMIZ MAÇA BULUNMAK İSTERDİM ODA İSTANBULDA OLSA ÇOK GÜZEL OLUR

puar
01.10.2007, 15:05
LİDER OLUCAZ LİDER OLUCAGIMIZ MAÇA BULUNMAK İSTERDİM ODA İSTANBULDA OLSA ÇOK GÜZEL OLUR
sen herhalde hiç telelig izlemmemişin bilmiyonmu görüntüler geç geliyor trtteye o yuzden sıralamaya göre yapamıyoruz :D:D:D

jakobieen
01.10.2007, 15:09
ben yine aynı yorumumu yapayım, gelecek haftayı bilmem ama 34. hafta lideriz inşallah.. :)

ademgoze
01.10.2007, 15:38
sen herhalde hiç telelig izlemmemişin bilmiyonmu görüntüler geç geliyor trtteye o yuzden sıralamaya göre yapamıyoruz :D:D:D

TRT ÇOK İZLİYORUM BENDE O İŞİ ARAŞTIRICAM MAÇ GEÇ GELİYOR DİYORLAR GAZİANTEPTEN GELİYPR SİVASTAN NASIL GELMEZ GEÇEN HAFTADA RİZE MAÇINDADA AYNISINI YAPTILAR YOKSA İSMİMİMİ DUYDUN TELELİGDE:D:D:D

puar
01.10.2007, 15:41
TRT ÇOK İZLİYORUM BENDE O İŞİ ARAŞTIRICAM MAÇ GEÇ GELİYOR DİYORLAR GAZİANTEPTEN GELİYPR SİVASTAN NASIL GELMEZ GEÇEN HAFTADA RİZE MAÇINDADA AYNISINI YAPTILAR YOKSA İSMİMİMİ DUYDUN TELELİGDE:D:D:D

duydum tabi sanada diyo ya zaten devamlı izliyicilerimiz bilir diyor macların gec geldğine... :D

biz yedik dimi reyting uğruna gec veriyolar macları ne yapalım bize karışmasınlarda ne halleri varsa görsünler.

EyüphanAydın
01.10.2007, 15:57
oh be bursayıda yendik galatasaray ayak seslerimizi yavaş yavaş duymaya başladı heralde

musti34
01.10.2007, 15:59
abircan abi 3 haftadır liderlik konusu açıyon Allah izin vermedi olamadık.inşallah bu hafta olucaz

savas58
01.10.2007, 16:13
inşallah haftaya oluruz arkadaşlar helal yigidom hep böyle oyna canımızı iste aslında selcuk dereli adam gibi mac yönetseydi olmayan penaltıyı caldı.

Yiğiter
01.10.2007, 16:33
bir adama kırk kere deli dersen deli olurmuş...biz de lideriz diye diye lider olacaz inşallah..

adıbal
01.10.2007, 16:50
ya şu ankara gücü maçına istanbuldan organize gittsek olmazmı
dernekteki arkadaşlar bi otobs ayarlasalar
sarıgül abimden
ee yengemiz sivaslı verir o yeterki dernek asılsın o zman hep beraber gideriz ankarayıga feet ederiz dar geliyorsun dar ankaranın gücü olsan ne yazar

RECEP_YÜKSEL
01.10.2007, 16:52
İNŞALLAH 7 EKİMDE ÖNCE 17.45 DE ÖNCE GEÇİCİ GÖREVLE LİDER OLUP SONRADA 21.45 ASLEN ATAMA YAPARAK LİDER OLARAK DEVAM EDECEĞİZ ALLAHIN İZNİYLE VE GAYSERİLİ KOMŞUMUZUN GAYRETİYLE VE TABİKİ BİZİM YİĞİDOLARIN İNANÇI VE AZMİYLE OLACAK BUNLAR

KIRMIZI BEYAZ ARTIK TARİHLER YAZIYOR ŞAMPİYON SİVASSPOR YAZ SENDE YAZ KIRK KERE YAZ Kİ OLSUN :)

SS_ferhat58
01.10.2007, 17:31
inş. olacağız bu hafta çünkü çok güzel ve istekli bi takımımız var..

Alişan
01.10.2007, 18:03
Arkadaşlar trt e-mail atın doğrudur trt maç gelince yayınlayacağız diyor ama ne kadar çok e-mail atarsanız o kadar üzerine düşüyorlar o yüzden ben her pazar maç yorumunda mutlaka e-mail atıyorum lütfen sizde atın çünkü artık sivas maçlarını ekranlarda görmek istiyorum. BU HAFTA ANKARADA MAÇ O YÜZDEN ANKARADAKİ BÜTÜN SİVASLILARI MAÇA BEKLİYORUM ÇÜNKÜ ÖLÜM OLMADIĞI SÜRECE BEN SAHADAYIM ORDAYIM HEP BERABER SİVASI DESTEKLEMEYE SONUÇTA ALACAĞIMIZ BİR MAÇ AMA SEYİRCİ DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖRSÜN ANKARAGÜCÜ SEYİRCİ NASIL OLURMUŞ. Ankaragücünün seyircisi çok azdır eğer SİVASLILAR SAHAYA GELİRSE YER GÖK İNLER. BİZLER SESİMİZLE FUTBOLCULARIMIZ GOLLERİ İLE YERİ GÖĞÜ İNLETECEKTİR. BÜTÜN SİVAS CAMİASINA BAŞARILAR DİLİYORUM

altuntas58
01.10.2007, 22:14
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;256132][COLOR="DarkGreen"][B]İNŞALLAH 7 EKİMDE ÖNCE 17.45 DE ÖNCE GEÇİCİ GÖREVLE LİDER OLUP SONRADA 21.45 ASLEN ATAMA YAPARAK LİDER OLARAK DEVAM EDECEĞİZ ALLAHIN İZNİYLE VE GAYSERİLİ KOMŞUMUZUN GAYRETİYLE VE TABİKİ BİZİM YİĞİDOLARIN İNANÇI VE AZMİYLE OLACAK BUNLAR

Recep gardaşımın ağzından bal akıyorinşallah yakın zamanda lider oluruz bizim hangi takımdan neyimiz eksik zirvede görüşmek üzere

abircan
02.10.2007, 17:21
aslında 17.45 doğrusu ama tescillenmesi için pastırmanın cimbonun boğazına düğümlenmesini bekleyeceğiz :)

jakobieen
07.10.2007, 11:12
haydi komşu haydi komşu haydiiiii :)

HALIL
07.10.2007, 11:30

abi duymadikmi sanki :D:D:D............

jakobieen
07.10.2007, 11:36
terbiyeni takın.. misafirliğini bil..

koran58
07.10.2007, 12:43
haydin yiğodolar çorumdan sevgiler evet birazdan çorumdan ankaraya gözbebegimiz sivassporumuza acizhane destege her şey sivas sivasspor için TANRI TÜRKÜ KORUSUN Tüm taraftar kardeşlerime yönetici kardeşlerime teknik bülentimize futbolcularımıza Allah güç kuvvet versin bizleri parçalamak isteyen içten ve dış güçler maşası haline gelmiş vatan hainlerinede ALLAH ım fırsat verme bu mubarek vatan kolay kurulmadı içerde ve dişarda hiç eksik olmamış satılmış uşaklara şehitlerimizin kanını emdirmeye müsade etme sen büyüksün YARABBİM inan başkanımı bülentimi topcularımı bir sivaslı olarak gurbetten seyredince ALLAHIMA şükrediyorum var mı şöyle bir kişilik adamların konuşmaları hareketleri davranışları agır başlılıkları işte sivaslı bu ALLAH işinizi rast getirsin başkanım ve de bülentim siz çok yüce bir insansınız tabii yönetim kurulumzda içlerinde malzemecimize kadar şu mübarek günde destegimizle ankaragücü maçınıda alırız inşallah haydi stada YA BİSMİLLAH yola cıkıyorum arkadaşlar stadda görüşmek üzere hepinizi öpüyorum

jakobieen
07.10.2007, 12:46
haydin yiğodolar çorumdan sevgiler evet birazdan çorumdan ankaraya gözbebegimiz sivassporumuza acizhane destege her şey sivas sivasspor için TANRI TÜRKÜ KORUSUN Tüm taraftar kardeşlerime yönetici kardeşlerime teknik bülentimize futbolcularımıza Allah güç kuvvet versin bizleri parçalamak isteyen içten ve dış güçler maşası haline gelmiş vatan hainlerinede ALLAH ım fırsat verme bu mubarek vatan kolay kurulmadı içerde ve dişarda hiç eksik olmamış satılmış uşaklara şehitlerimizin kanını emdirmeye müsade etme sen büyüksün YARABBİM inan başkanımı bülentimi topcularımı bir sivaslı olarak gurbetten seyredince ALLAHIMA şükrediyorum var mı şöyle bir kişilik adamların konuşmaları hareketleri davranışları agır başlılıkları işte sivaslı bu ALLAH işinizi rast getirsin başkanım ve de bülentim siz çok yüce bir insansınız tabii yönetim kurulumzda içlerinde malzemecimize kadar şu mübarek günde destegimizle ankaragücü maçınıda alırız inşallah haydi stada YA BİSMİLLAH yola cıkıyorum arkadaşlar stadda görüşmek üzere hepinizi öpüyorum
inşallah çoruma lider takımın taraftarı olarak mutlu bi şekilde dönersiniz abicim :)

koran58
07.10.2007, 12:58
Ya ben Sivaslıyım Çorumda yaşıyorum eski yöneticilerden iş icabı çorumdayım okyorum satırları bazeen utanıyorum sivaslı kardeşimmi yazıyor ankaralı kardeşimmi yazıyor anlıyamıyorum terbiyeli gel bilmem ankara döneri hiç yedinmi misali bunlar çok ayıp şeyler belki sivaslı olarak büyüklerimizle döner yemiye gelmedik ama mubarek gün bizim için her taraf vatandır fakat sıvaslıları böyle terbiyesizce işin içine çekme ankaralı unutma cevabınızı modern bir biçimde sahada cevabınızı alacaksınız yeter artık senelerce sivasımızın üzerinde oynanan oyuna sivaslı kardeşim alet olma kayserispor sivasspor maçında kaç tane şehit verdik ailemden dört kişi vefat etti yavrum ankaraya çok geldik büyüklerimizle nereye geldiğimizide ankaralı sen iyi bilirsin hırlı dur terbiyesizlik etme memleketime dil uzatma ankaralı o dereyi neferi iftiharınız olan o dereyi kapattınızmı

yasin__0658
07.10.2007, 13:07
ank.gücünü yenip zirve yarışına devem ederiz inş.taraftarlarımızı ank.gücü maçına bekliyoruz ank.güçlüler görsün taraftar nasıl olurmuş.
BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR

BOUN
07.10.2007, 13:09

Abi bizi üç haftadır belentiye soktun ama bir türlü lider yapamadın,:) ama bu hafta lider diye diye lider yapacaksın! Haydi bakalım, sabırsızlıkla bekliyoruz...

abircan
08.10.2007, 10:34
Malesef liderlik 10 . haftaya kaldı galiba, fikstür bunu diyor bence, umarım çok geç kalmaz liderlik, artık sabrım taşıyorr

altuntas58
08.10.2007, 10:52
Malesef liderlik 10 . haftaya kaldı galiba, fikstür bunu diyor bence, umarım çok geç kalmaz liderlik, artık sabrım taşıyorr

Sağlık olsun kardeşim 10. haftaya kalsın yeterki bizden uzaklaşmasın gec olsun ama güc olmasın