Orijinalini görmek için tıklayınız : ANADOLU AŞKINA...

puar
03.10.2007, 09:24
Arkadaslar türk futbolunun derinden kanayan yarası başta türkiyenin futbol federasyonu olmak biz anadolu takımlarının rekabet şartlarında önümüze engel koyarak küçükte olsa rekabeti kaldırma çabalarıdır.
En basit örneği haftalardır bir maçın tescili yapılmayarak komu oyunda SİVASSPOR umaza karşı yapılan haksız ve yersiz eleştirilere yol açması...
İnsan düşünÜyor nede olsa SİVASSPOR puan kaybeder yarışın içinde olmaz veririz 3 puanı konu kapanır diye düşündüklerini tahmin ediyorum ama görüldüğü gibi SİVASSPOR umuzun puan kaybetmek bi yana zirve mücadelesini kovaladığı tarafsız medya ve taraftarlar tarafından görülmektedir...
Medyada bu onlenemez çıkıştan rahatsız olduğunu takımımızın ligde 2 sırada olduğu halde takımımıza gereken ilgiyi ve alakayı göstermeyerek sivassporumuzu gündem dışında tuttuğuda ap açık ortadadır. Bunun son örneğinide pazar gecesi bizler görmüş olduk...
Aslına bakarsınız anlatmak istediğim. başta taraflı medya ve tff olmak üzere bunlarla baş etmenin bence tek yolu anadolu takımları olarak birlik ve beraberlikten gectiğini ve bunun içinde SİVASSPOR taraftarları başta olmak üzere başka kulup taraftarlarıda boyle bir yapılanma konusunda birşeylerin yapılması kanaatine varıldığı ortaya çıkmıştır...
Biz SİVASSPOR taraftarları olarak centilmenliğimizle one çıktığımıza göre bu aktif bi yapılanmada yerimizi almalıyız...
Nasılmı? Başta süper ligin 12 takım taraftarının ortaklaşa haraket ederek anadoludan bir şampiyon çıkararak istanbul takımlarının şampiyonluk serisine son vermek olacak bunun içinde şu anda orta görünen gercek bu son verme işine en yakın takımda SİVASSPOR umuz...
Bunun içinde ilk olarak sanalda başlattığımız bu girişim yavaş yavaşta turbunlere ulaşağına inanıyorum o yüzdendirki biz SİVASSPOR taraftarları olarak yeni oluşumun olduğu www.anadoluaskina.com sitesinde aktif olarak yerlerimizi almalıyız...
İnşallah bu tip girişimler sonucu bir gün SİVASSPOR umuzu yakışacak şampiyonluğu kucaklarız...

BİZLER ÇOĞLAMADIKCA ONLAR AZALMAYACAKTIR.

zaralım 58
03.10.2007, 09:57
gerçekten çok doğru söylemişsin gardaş ama öncelikle birlik beraberlik ruhu ve çok iyi bütçe gerekiyor

puar
03.10.2007, 09:58
gerçekten çok doğru söylemişsin gardaş ama öncelikle birlik beraberlik ruhu ve çok iyi bütçe gerekiyor

hemşo bu yolu 50 adım olarak gör ilk adım atılmış oldu devamını hep birlikte atacaz yeterki birlik olalım centilmence destekleyelim bize yakışanı yapalım herşey kendiliğinden gelecek...

puar
03.10.2007, 11:35
arkadaslar duyarlı olalım birlik beraberlik içinde olalım kenetlenelim başarı için bunlar şart.

Ss--58--Ss
03.10.2007, 11:39
ewet bu konuda cok duyarlı olmamız lazım.spor programlarını mail yagmuruna tutalım.......

puar
27.10.2007, 23:01
_____________________|
|____###########___|
|__###############___|
|__################___|
|_#######Ş#########____|_____# #####___|
|__########A########_____##### ######___|
|__#########M########___###### ########___|
|___#########P########_####### S########___|
|____#########İ##############İ #########___|
|______########Y############V# ########___|
|_______########O##########A## #######___|
|________=#######N########S### ######___|
|__________################### #####___|
|___________################## ####___|
|____________################# ##___|
|_____S_______=############### ___|
|_____İ_________#############_ __|
|_____V__________##########___ |
|_____A__________=########___|
|_____S___________#######___|
|__________________#####___|
|__________________####___|
|___________________##___|
|___________________#___|

yusuf_yusuf
27.10.2007, 23:08
------ewet bu konuda cok duyarlı olmamız lazım.spor programlarını mail yagmuruna tutalım---------

altuntas58
28.10.2007, 01:30
Çok doğru söylüyorsun PUAR kardeşim sözde büyükleri gündemde tutmak için anadolu takımlarını hice sayıyorlar şimdi birlik ve beraberlik zamanı tepkimizi her ortamda koymalıyız özellikle tff na tebkimizi koymalıyız

SeraX
28.10.2007, 12:50
Çok doğru söylüyorsun PUAR kardeşim sözde büyükleri gündemde tutmak için anadolu takımlarını hice sayıyorlar şimdi birlik ve beraberlik zamanı tepkimizi her ortamda koymalıyız özellikle tff na tebkimizi koymalıyız

bence de katılıyorum sana....!

r0m4nt1c
03.11.2007, 21:40
Beyler bizde anadolu takımları bir olrak www.anadoluaskina.com kurduk tüm sivaslılar olrak desteklerınızı beklıyoruz..

Del Piero
03.11.2007, 21:44
zaten üyeliğimiz var biz sivaSSpor.Com olarak gereken desteği verdik :D

emresengul58
04.11.2007, 00:08
KONYA GİBİ KASAP TAKIMLAR OLURSA ANADOLU AŞKI DİY BİRŞEY KALMAZ..ADAMLAR UTANMASALAR TÜM TAKIMI BİÇECEKLERDİ..YİNE DE GÜZEL Bİ OLUŞUM..

EyüphanAydın
04.11.2007, 00:15
BENCE SONUNA VE saPINA KADAR HAKLISIN SAYIN ABİ

sinan-58
04.11.2007, 00:32
KONYA GİBİ KASAP TAKIMLAR OLURSA ANADOLU AŞKI DİY BİRŞEY KALMAZ..ADAMLAR UTANMASALAR TÜM TAKIMI BİÇECEKLERDİ..YİNE DE GÜZEL Bİ OLUŞUM..

.............................. .......

sait arslan
04.11.2007, 13:14
AÇILAN SİTEYE BAKAMIYORUM.YUKARDA BAHSETTİĞİNİZ SİTE.

korfez41
04.11.2007, 19:28
Ben Kocaelisporlu olarak anadolu klubü olan Sivasporun bu seneki başarısını şampiyon olması ile noktalamasını canı gönülden istiyorum inşallah şampiyon olursunuz ve yakışır sizlere.

puar
20.11.2007, 12:46
arkasalar birlişip bu sene şampiyonu anadoludan çıkaralım...

Yiğiter
20.11.2007, 13:39
biz önce şu çift takımlılığı bir bırakalım da gerisi kolay...

Ss--58--Ss
20.11.2007, 13:41
arkasalar birlişip bu sene şampiyonu anadoludan çıkaralım...

haklısın abi aynen katılıyorum.

1967 dernek serkan20
20.11.2007, 14:29
orhan abiyi destekliyorum anadolu kazansın

puar
20.11.2007, 14:35
biz önce şu çift takımlılığı bir bırakalım da gerisi kolay...

bu konu polimikten oteye gitmez bıraktıramayız ama ağırlığı sivasspora kaydırabiliriz.

yigidomustafa58
20.11.2007, 15:40
güzel bir site gerçekten @NTİ İST

puar
21.11.2007, 08:22
site güzel güzel olmasına ama sivaslılar olarak bize düşen görevide yerine getirsek daha iy olacak.

Cyprus
11.12.2007, 18:36
hemşo bu yolu 50 adım olarak gör ilk adım atılmış oldu devamını hep birlikte atacaz yeterki birlik olalım centilmence destekleyelim bize yakışanı yapalım herşey kendiliğinden gelecek...

Sivasspor taraftarında ( Bazıları hariç ) Tribün ruhu yok....
O Ruhu yakalamak lazım..