Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR SEVDASI
toprak_gürün 05.10.2007, 16:29 evet başlığımız sivasspor sevdası sivassporumuz şuan ligde allaha çok şükür iyi konumda ve dahada iyi olacak. yönetim ve teknik ekip gereğini yapmıştır. takımımızı süperligde hayel bile edemiyeceğimiz duruma getirdiler. sivas halkı olarak bununla hep grur duyuyoruz.sivassporumuzu evindedeki maçlarda ordaki taraftar grubları çok iyi bir şekilde desdekliyolar ve gereğini yapıyorlar. deplasmanlarda ne kadarda kalabalık olsak ki olamıyoruz.benim bu siteden tanışdığım değerli kardeşim furkan:( by_lord.) onunla geçen yıl istanbul ve dışardaki maçlara gidiyoduk ve bu yılda oturduk konuşduk biz yine ikimiz yüreğimizdeki bu sivasspor sevdasını tv başında değilde trübünde yaşatmak için.yine çıkıyoruz yollara.ankara gücü maçında biz yerimizi alıcaz allah izin verirse. burda site üyelerine ve misafirlerine şuraya yada buraya gideceğimizi duyurmak için açmadık bu konuyu sivasdan maçı izlemek için ankaraya gelmek isteyipde imkanı olmayan 20 kişinin sivasdan ankara geliş gidiş bilet artı yemek masrafını karşılayacağımızı bu yazıyı takip edipde ailesinden izinli bi şekilde ankaraya gelecek sivasspor sevdalısı kardeşlerimize duyulur. herşey sivasspor için.
gelmek isteyenler.
toprak_gürün 05327962704
by_lord 05394105858
BİZ NE DİYOZ SEN NE DİYORSUN BATUHAN BAŞKAN.
NA PARSANIZ YAPIN YA.
yerini iyi belirle.tek hedef istanbulu kazanmak.ilk 3-4 maç istanbul maçı.ayrı çalışmalar istemiyoruz.kuruculardan birisin.2 si ayrı saz çalıyor sen ayrı saz çalıyon.
ben bişe demiyorum.kararları istanbul olarak veririz artık.sabır yok çünkün.
özgühertaş 05.10.2007, 16:37 helal olsun sizin gibi duyarlı sivas aşıklarına helal olsun
toprak_gürün 05.10.2007, 16:50 BİZ NE DİYOZ SEN NE DİYORSUN BATUHAN BAŞKAN.
NA PARSANIZ YAPIN YA.
yerini iyi belirle.tek hedef istanbulu kazanmak.ilk 3-4 maç istanbul maçı.ayrı çalışmalar istemiyoruz.kuruculardan birisin.2 si ayrı saz çalıyor sen ayrı saz çalıyon.
ben bişe demiyorum.kararları istanbul olarak veririz artık.sabır yok çünkün.
SEN YAZIMI OKU OKUMADAN YORUM YAPMA KİMSEN ARA BENİ KONUŞ BEN NE BAŞKANIYIM HAYELİ İŞ YAPMAM İCRAAT YAPARIM BABAOŞ BEN OTURMAM DEDİM SİZE SİZ YİNE BİLDİĞİNİZ GİBİ DEVAM EDİN SİVASSA SİVASSPORA ÇALIŞANA YARDIM EDERİM AMA BANA BURDA YAZARAK KELİME YAPIP ORTALIK SULANDIRMA.BENİM YERİM SİVASIN OLDUĞU YERDİR. AYRIMCILIK YAPMAM. ANLARAYA GELMEK İSTEYİPDE GELEMEYENİ İMKANIM VARSA GHETİRİRİM BU AHMET OLUR MEHMET OLUR FARK EDMEZ SİVASLIYA BANA O YETER. BEN TÜRÜBÜNDEYİM HERZMAN DERDİ OLAN VARSA BEN LE ÇIKAR KARŞIMA GELEMİYOSA . BEN GELİRİM BURDA BİZ BİŞEYLER YAPMAK İSTİYOZ LAF YAPMA.
samet yıldız 05.10.2007, 16:53 ortamı germiyelim lütfen medeni insanlarız :D
SEN YAZIMI OKU OKUMADAN YORUM YAPMA KİMSEN ARA BENİ KONUŞ BEN NE BAŞKANIYIM HAYELİ İŞ YAPMAM İCRAAT YAPARIM BABAOŞ BEN OTURMAM DEDİM SİZE SİZ YİNE BİLDİĞİNİZ GİBİ DEVAM EDİN SİVASSA SİVASSPORA ÇALIŞANA YARDIM EDERİM AMA BANA BURDA YAZARAK KELİME YAPIP ORTALIK SULANDIRMA.BENİM YERİM SİVASIN OLDUĞU YERDİR. AYRIMCILIK YAPMAM. ANLARAYA GELMEK İSTEYİPDE GELEMEYENİ İMKANIM VARSA GHETİRİRİM BU AHMET OLUR MEHMET OLUR FARK EDMEZ SİVASLIYA BANA O YETER. BEN TÜRÜBÜNDEYİM HERZMAN DERDİ OLAN VARSA BEN LE ÇIKAR KARŞIMA GELEMİYOSA . BEN GELİRİM BURDA BİZ BİŞEYLER YAPMAK İSTİYOZ LAF YAPMA.
ozaman toplanınca batuhan başkan gönüllerin başkanı diyeceğim.anlatacağım herkeze.batuhan toprak herkezle eşitmiş diyeceğim.bunu şimdi anlattın.içimizi rahatlattın.
AKINCILAR OLARAK BJK MAÇINA GİDİYORUZ.YANIMIZDA GÖRMEK İSTERİZ GÖNÜLLERİN BAŞKANINI.BİZDE DİYORUZKİ NEDEN ANLAŞILMIYOR BATUHAN TOPRAK.ŞİMDİ ANLADIK.SENDE SİVAS SEVDASI VAR.BEN SANA BÖYLE KIRICI YAZI YAZMADIMM BU ZAMANA KADAR.AMA AÇIKLAMAN İYİ OLDU.BEN KİMMİYİM.YUNUS....HAYDİ ALLAHA EMANET OL.
AYRICA BU KONUYADA ÖNEM GÖSTERİLSİN.
AKINCILAR OLARAK YOKUZ BU KONU İÇİNDE.
BAŞARILAR...
1967_CLUB_ÖZGÜR 05.10.2007, 16:57 SÖNMEZ ABİMİZ NE GUZEL DEMİŞ :)
SİVASLIYIMMM SİVASSPORLUYUM.....!!!
EyüphanAydın 05.10.2007, 17:09 SÖNMEZ ABİMİZ NE GUZEL DEMİŞ :)
BENCEDE ÇOK İYİ DEMİŞ TEŞEKKÜRLER
HER ZAMAN HER YERDEN EN BÜYÜK SİVAS :)
cilgin_sivaslim 05.10.2007, 17:18 SAMPIYON SIVASSPOR BUNU TÜRKIYE BILIYOR SIRA DÜNYAYA DUYURMAYA GELDI
yigidomustafa58 05.10.2007, 17:26 gerçekten "toprak_gürün" arkadaşın yaptığı organizasyon güzel İstanbuldan var mı acaba böyle bir ihtimal bir de okula rapor p.tesi için ankaradan gelip istanbulda p.tesi okula gidilmez de...
BOZ_KURT_1453 05.10.2007, 19:26 evet başlığımız sivasspor sevdası sivassporumuz şuan ligde allaha çok şükür iyi konumda ve dahada iyi olacak. yönetim ve teknik ekip gereğini yapmıştır. takımımızı süperligde hayel bile edemiyeceğimiz duruma getirdiler. sivas halkı olarak bununla hep grur duyuyoruz.sivassporumuzu evindedeki maçlarda ordaki taraftar grubları çok iyi bir şekilde desdekliyolar ve gereğini yapıyorlar. deplasmanlarda ne kadarda kalabalık olsak ki olamıyoruz.benim bu siteden tanışdığım değerli kardeşim furkan:( by_lord.) onunla geçen yıl istanbul ve dışardaki maçlara gidiyoduk ve bu yılda oturduk konuşduk biz yine ikimiz yüreğimizdeki bu sivasspor sevdasını tv başında değilde trübünde yaşatmak için.yine çıkıyoruz yollara.ankara gücü maçında biz yerimizi alıcaz allah izin verirse. burda site üyelerine ve misafirlerine şuraya yada buraya gideceğimizi duyurmak için açmadık bu konuyu sivasdan maçı izlemek için ankaraya gelmek isteyipde imkanı olmayan 20 kişinin sivasdan ankara geliş gidiş bilet artı yemek masrafını karşılayacağımızı bu yazıyı takip edipde ailesinden izinli bi şekilde ankaraya gelecek sivasspor sevdalısı kardeşlerimize duyulur. herşey sivasspor için.
gelmek isteyenler.
toprak_gürün 05327962704
by_lord 05394105858
karsılıksız sevmek bu olsa gerek
adam bursada ama gerçek sivaslı
ben oyum ben buyum demekle olmuyor demmeki ne lazımmış icraat
toprak_gürün 08.10.2007, 16:03 bu konuyu açdık. iyi düşüncelernen açdık konumuzu takip eden sadece 4 arkadaş dört hemşerimize sivasda verdiğimiz sözü yerine getirdik.bu organizasyona furkanla beraber karar verdik ve yapdık biz isdedikki sayı fazla olsun. bu sayının da fazla olması için konuyu takip edmek gerekliydi fakat konu formlarda rafa kalkdı. bu konuyu modlar ve site yetkilileri hiç önemsemedi. ve hiç güncellemedi acaba sivasspora ve taraftarına hizmet etmek suçmu bunu burda duyurmak hatamı anlayamadım. ve şunu merak eddim bu tür organizasyonu benim yapmammı hata. ölede olabilir diye düşündüm fakat başka kimsede yapmıyorki.
bu konuyu açdık. iyi düşüncelernen açdık konumuzu takip eden sadece 4 arkadaş dört hemşerimize sivasda verdiğimiz sözü yerine getirdik.bu organizasyona furkanla beraber karar verdik ve yapdık biz isdedikki sayı fazla olsun. bu sayının da fazla olması için konuyu takip edmek gerekliydi fakat konu formlarda rafa kalkdı. bu konuyu modlar ve site yetkilileri hiç önemsemedi. ve hiç güncellemedi acaba sivasspora ve taraftarına hizmet etmek suçmu bunu burda duyurmak hatamı anlayamadım. ve şunu merak eddim bu tür organizasyonu benim yapmammı hata. ölede olabilir diye düşündüm fakat başka kimsede yapmıyorki.
bir insanın bir yeri vardır.
çalışmaların düşüncelerin güzel.
ancak o bir yerde olmakta önemlidir.
başarısızlık o zaman olmaz.
beraber hareket etmek kolay olur.
önemli olan o yerdeki gerçek insanlara inanmaktır.
inanılmassa gerçek insanlarda o yerde görmek istemez.
inanılmayan gerçek insanlar da üzülüyor bu konuya.
bilgin ola.
yolun açık olsun.
gerçek yerini bul.
toprak_gürün 08.10.2007, 16:44 bir insanın bir yeri vardır.
çalışmaların düşüncelerin güzel.
ancak o bir yerde olmakta önemlidir.
başarısızlık o zaman olmaz.
beraber hareket etmek kolay olur.
önemli olan o yerdeki gerçek insanlara inanmaktır.
inanılmassa gerçek insanlarda o yerde görmek istemez.
inanılmayan gerçek insanlar da üzülüyor bu konuya.
bilgin ola.
yolun açık olsun.
gerçek yerini bul.
KONUYU ÇARPITMA BENİM YERİM SİVASSPORUN OLDUĞU HER YERDİR LAF YAPMAM İCRAAT YAPARIM. HİÇ BİR ZAMAN KELİME YAPIP. TARAFTAR OLOMADIM BEN İMKANI OLMAYAN FAKAT MAÇA GELMEK İSTEYENLERİ GETİRMEK İSDEDİM BUNUN YERLE MERLE ALAKASI YOK. BANA BÖLE OLUMSUZ KARŞILIK VERİRSEN BİLMEDEN İSTANBULDA BANA 2 SAAT UZAKLIKDA GELİRİM YÜZYÜZE KONUŞURUZ. GELECEĞİMİDE ÇOOK İYİ BİLİYORSUN. BİDAHA BÖLE CEVAP VERİRSEN. SANA YAZARAK CEVAP VERMEM. TAMAMMI.VİDOO 58.
altuntas58 08.10.2007, 18:32 [QUOTE=toprak_gürün;257794]evet başlığımız sivasspor sevdası sivassporumuz şuan ligde allaha çok şükür iyi konumda ve dahada iyi olacak. yönetim ve teknik ekip gereğini yapmıştır. takımımızı süperligde hayel bile edemiyeceğimiz duruma getirdiler. sivas halkı olarak bununla hep grur duyuyoruz.sivassporumuzu evindedeki maçlarda ordaki taraftar grubları çok iyi bir şekilde desdekliyolar ve gereğini yapıyorlar. deplasmanlarda ne kadarda kalabalık olsak ki olamıyoruz.benim bu siteden tanışdığım değerli kardeşim furkan:( by_lord.) onunla geçen yıl istanbul ve dışardaki maçlara gidiyoduk ve bu yılda oturduk konuşduk biz yine ikimiz yüreğimizdeki bu sivasspor sevdasını tv başında değilde trübünde yaşatmak için.yine çıkıyoruz yollara.ankara gücü maçında biz yerimizi alıcaz allah izin verirse. burda site üyelerine ve misafirlerine şuraya yada buraya gideceğimizi duyurmak için açmadık bu konuyu sivasdan maçı izlemek için ankaraya gelmek isteyipde imkanı olmayan 20 kişinin sivasdan ankara geliş gidiş bilet artı yemek masrafını karşılayacağımızı bu yazıyı takip edipde ailesinden izinli bi şekilde ankaraya gelecek sivasspor sevdalısı kardeşlerimize duyulur. herşey sivasspor için.
gelmek isteyenler.
toprak_gürün 05327962704
Bu iyi niyeli girişiminden dolayı sizi kutlarım maddi manevi her türlü yardımdan kacmadan 30 bin kişilik bu sitede herkese 20 kişinin her türlü masraflarını üslenmeyi duyurman yeter bu sizin iyi niyetinizi gösterir ilgi görmemiş olabilir sakın alınma kimsenin dikkatini cekmemiştir sen elinden geleni yapmışsın sizi şahsen hiç tanımam sadece sitede sanal alemden ve yorumlarınızdan tanırım 20 kişlik bir masrafı karşılaman taktire şayan bir hareket öyle herkesin dediğine kafanı takma sen doğru bildiğini yap yolun acık olsun
merkez_emre 08.10.2007, 21:06 ankaraya giden ve gitmesine yardımcı olan herkesten Allah razı olsun :)
Bence bunu kişi olarak değil dernek olarak yapsak daha güzel olur. Toprak_Gürün abicim kesinlikle seni eleştirmiyorum senin yaptığını herkes yapmıyor yapsa zaten daha da kuvvetli oluruz ama şunuda ifade etmeden geçemiyecem. Abicim sen buraya yazmışsın ama kimse aramadı dimi. Ama eğer sen ne bileyim Merkez tayfaya veya dernek1967 yada ne bileyim buna benzer derneklerimiz var. Bu dernekler örgütlenmiş olup daha çok taraftarımıza ulaşabilirler. Siz mesela bir deplasmana bir dernekten 20 kişiyi diğer deplasmana başka bir dernekten 20 kişiyi götürebilirsiniz. Böylece tüm derneklere bu imaknı sağlamış olur ve kimseyi küstürmezsiniz. Ayrıca yapmak istediğiniz hizmeti başarmış olursunuz. Hem birbirini tanımayan 20 kişi mi daha iyi tazahürat yapar yoksa aynı dernekten olan ve birbirileri ile samimi olanlar mı ? Bunun bir eleştiri yazısı olmadığını tekrar hatırlatır desteklerinizden dolayı sizi kutlarım. Tüm Sivassporlu taraftarlar adına sizi canı gönülden tebrik ediyorum.
toprak_gürün 15.10.2007, 10:01 evet başlığımız sivasspor sevdası sivassporumuz şuan ligde allaha çok şükür iyi konumda ve dahada iyi olacak. yönetim ve teknik ekip gereğini yapmıştır. takımımızı süperligde hayel bile edemiyeceğimiz duruma getirdiler. sivas halkı olarak bununla hep grur duyuyoruz.sivassporumuzu evindedeki maçlarda ordaki taraftar grubları çok iyi bir şekilde desdekliyolar ve gereğini yapıyorlar. deplasmanlarda ne kadarda kalabalık olsak ki olamıyoruz.benim bu siteden tanışdığım değerli kardeşim furkan:( by_lord.) onunla geçen yıl istanbul ve dışardaki maçlara gidiyoduk ve bu yılda oturduk konuşduk biz yine ikimiz yüreğimizdeki bu sivasspor sevdasını tv başında değilde trübünde yaşatmak için.yine çıkıyoruz yollara.ankara gücü maçında biz yerimizi alıcaz allah izin verirse. burda site üyelerine ve misafirlerine şuraya yada buraya gideceğimizi duyurmak için açmadık bu konuyu sivasdan maçı izlemek için ankaraya gelmek isteyipde imkanı olmayan 20 kişinin sivasdan ankara geliş gidiş bilet artı yemek masrafını karşılayacağımızı bu yazıyı takip edipde ailesinden izinli bi şekilde ankaraya gelecek sivasspor sevdalısı kardeşlerimize duyulur. herşey sivasspor için.
gelmek isteyenler.
toprak_gürün 05327962704
by_lord 05394105858
yeni bir başklık açmaya gerek duymadık ankara gücü maçından önce bu konuyu dile getirmişdik ankarada gereken yapıldı. furkan ve ben bu seferde sivassporumuz için konya deplasmanına organizasyonumuzu hazırladık. bu sferki organizasyon merkeztayfa grubu içindir sivasdan konyaya gidiş dönüş yaklaşık 750 ytl olduğunu öğrendik ve merkez tayfa grubunun konyaya gidiş dönüşü bize aiittir. burda bunu yaparken herhangi bir grub ayrımı yapmadan bu organizasyonu yapıyoruz. neden merkez tayfa diyecek olursanızgrubun tamamı öğrenci olduğu için. allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip eylesin. herşey sivasspor için.
altuntas58 15.10.2007, 10:14 yeni bir başklık açmaya gerek duymadık ankara gücü maçından önce bu konuyu dile getirmişdik ankarada gereken yapıldı. furkan ve ben bu seferde sivassporumuz için konya deplasmanına organizasyonumuzu hazırladık. bu sferki organizasyon merkeztayfa grubu içindir sivasdan konyaya gidiş dönüş yaklaşık 750 ytl olduğunu öğrendik ve merkez tayfa grubunun konyaya gidiş dönüşü bize aiittir. burda bunu yaparken herhangi bir grub ayrımı yapmadan bu organizasyonu yapıyoruz. neden merkez tayfa diyecek olursanızgrubun tamamı öğrenci olduğu için. allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip eylesin. herşey sivasspor için.
Helal olsun sana kardeşim öğrencilerimizi düşünmen büyük bir incelik tekrar kutlarım sizi yolun acık olsun
toprak_gürün 15.10.2007, 12:34 toprak_gürün´isimli üyeden Alıntı
yeni bir başklık açmaya gerek duymadık ankara gücü maçından önce bu konuyu dile getirmişdik ankarada gereken yapıldı. furkan ve ben bu seferde sivassporumuz için konya deplasmanına organizasyonumuzu hazırladık. bu sferki organizasyon merkeztayfa grubu içindir sivasdan konyaya gidiş dönüş yaklaşık 750 ytl olduğunu öğrendik ve merkez tayfa grubunun konyaya gidiş dönüşü bize aiittir. burda bunu yaparken herhangi bir grub ayrımı yapmadan bu organizasyonu yapıyoruz. neden merkez tayfa diyecek olursanızgrubun tamamı öğrenci olduğu için. allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip eylesin. herşey sivasspor için.
Helal olsun sana kardeşim öğrencilerimizi düşünmen büyük bir incelik tekrar kutlarım sizi yolun acık olsun
takım liderliğe oynuyor. yönetim şampiyon olacağız diyor.bizde sivas dışında olsak bile bir sivaslının bir sivassporlunun neler yapması gerekdiğini biliyor.ve birşeyler yapmaya çalışıyoruz.ve yapmayada devam edicez.
Batuhan gardaş allah razı olsun,
Destek olmadan deplasmana gidilmediğini çok iyi bildiğin için bu şekilde bir deplasmanı üstlenmek çok güzel.
Gidecek arkadaşlarımızın yolu açık olsun...
ceza_tolga_rep 17.10.2007, 14:00 SÖNMEZ ABİMİZ NE GUZEL DEMİŞ :)
BENCEDE ÇOK İYİ DEMİŞ TEŞEKKÜRLER
merkez_emre 17.10.2007, 18:51 sponspor olanlardan allah razı olsun :)
örnek !
EyüphanAydın 17.10.2007, 20:07 ben sivasspor sevdasını anlatamam çünkü anlatmaya kalksam ne günler ne aylar ne yıllar ne asırlar yeter sözler bible bulamıyorum...
RECEP_YÜKSEL 17.10.2007, 20:13 evet başlığımız sivasspor sevdası sivassporumuz şuan ligde allaha çok şükür iyi konumda ve dahada iyi olacak. yönetim ve teknik ekip gereğini yapmıştır. takımımızı süperligde hayel bile edemiyeceğimiz duruma getirdiler. sivas halkı olarak bununla hep grur duyuyoruz.sivassporumuzu evindedeki maçlarda ordaki taraftar grubları çok iyi bir şekilde desdekliyolar ve gereğini yapıyorlar. deplasmanlarda ne kadarda kalabalık olsak ki olamıyoruz.benim bu siteden tanışdığım değerli kardeşim furkan:( by_lord.) onunla geçen yıl istanbul ve dışardaki maçlara gidiyoduk ve bu yılda oturduk konuşduk biz yine ikimiz yüreğimizdeki bu sivasspor sevdasını tv başında değilde trübünde yaşatmak için.yine çıkıyoruz yollara.ankara gücü maçında biz yerimizi alıcaz allah izin verirse. burda site üyelerine ve misafirlerine şuraya yada buraya gideceğimizi duyurmak için açmadık bu konuyu sivasdan maçı izlemek için ankaraya gelmek isteyipde imkanı olmayan 20 kişinin sivasdan ankara geliş gidiş bilet artı yemek masrafını karşılayacağımızı bu yazıyı takip edipde ailesinden izinli bi şekilde ankaraya gelecek sivasspor sevdalısı kardeşlerimize duyulur. herşey sivasspor için.
gelmek isteyenler.
toprak_gürün 05327962704
by_lord 05394105858
HELAL SANA GARDAŞ UNUTMAYALIM SEVDALAR YAZILMAZ SÖYLENMEZ YAŞANIR KIRMIZI BEYAZ YAŞAYANLAR KALBİ ONUN İÇİN ATAR VE KARŞILIKSIZ EMEK VE DESTEK VERİR YAPILANLAR YILLAR SONRA İSTEMESEKTE ANLATILIR
SÖZDE DEĞİL KÖZDE DEĞİL ÖZDE VE ATEŞTEDE SİVASLIYIZ VE SİVASPORLUYUZ
toprak_gürün 18.10.2007, 18:05 sponspor olanlardan allah razı olsun :)
örnek !
biz sponsor değiliz.:) hiçde sponsor olmak istemedik:D reklam için yapmıyoruz:)
İnşallah diğer sivaslılarada örnek olur.. Tşkler batuhan abi
yeniceri_can 25.10.2007, 18:13 teşekkürler...hemde çok teşekkürler. !
Del Piero 25.10.2007, 19:40 toprak_gürün´isimli üyeden Alıntı
üstadım sana helal olsun.. gerçek bir yiğidosun helal olsun sana keşke herkez senin gibi olabilse ahh.. ahh.. ozaman neler olur neler keşke sivas'ta senin gibi bir kaç kişi olsada bu grupları bir araya toplasa onlara sahip çıksa formasından atkısına polarına kadar yapsalar ozaman gerçekten sivaSsporumuz gereğiyle desteklenir..
takım liderliğe oynuyor. yönetim şampiyon olacağız diyor.bizde sivas dışında olsak bile bir sivaslının bir sivassporlunun neler yapması gerekdiğini biliyor.ve birşeyler yapmaya çalışıyoruz.ve yapmayada devam edicez.
[COLOR="Red"]üstadım sana helal olsun.. gerçek bir yiğidosun helal olsun sana keşke herkez senin gibi olabilse ahh.. ahh.. ozaman neler olur neler keşke sivas'ta senin gibi bir kaç kişi olsada bu grupları bir araya toplasa onlara sahip çıksa formasından atkısına polarına kadar yapsalar ozaman gerçekten sivaSsporumuz gereğiyle desteklenir..[/COLOR
________
inadına-anadolu
inadına-anti istanbul
yusuf_yusuf 25.10.2007, 21:03 tabı sevdalıyız be olumune sivaslıyız bole oldun mu sivasa sevdalıyız
|