Orijinalini görmek için tıklayınız : Gol Sevinçleri...
arkadaslar farkındamısınız bizim futbolcular gol attığı zaman sevinmeyi bilmiyor yada bizim istediğimiz gibi sevinemiyor
mesela mehmet yıldız hemen yüzüğünü öperek bulent hocaya gidiyor her golden sonra bu tip sevinç gösterisinde bulunuyor.
halbuki bizler taraftar olarak turbüne koşan bizlerle paylaşan futbolcuların gol sevincini daha çok seviyoruz...
bunuda en güzel anderson yapıyordu haksızmıyım?
jakobieen 10.10.2007, 16:59 ve diallo :)
..................
sivasli_yldrm 10.10.2007, 17:02 evet abi dediğin gibi keşke golden sonra tribünlere koşsalar ama olsun be abi onlar gol atsın maçı kazansınlarda tek tribüne gelmesinler
yaaa atsinlarda tek biz onlara kosalim :D
sivas_kangallı 10.10.2007, 17:24 ewt tribünlere koşarak daha güsel olur....gol atsınlarda yeterki gerisi önemli değil...
mesela manisa macında anderson attığı golden sonraki sevincini bizlerle paylaşması çok güzeldi...
yaaa atsinlarda tek biz onlara kosalim :D
Abi koşalımda bizde bir yere kadar koşabiliyoruz :D :D
Desene her maçta ilk golden sonra maç tatil edilicek :D :D
:D o zaman maclar hep yarıda kalır dimi... :D
mehmet yıldız eğer okuyorsan şu gol sevincini hele bi değiştir yaw :D
mehmet yıldız eğer okuyorsan şu gol sevincini hele bi değiştir yaw :D
Niye ya ne güzel seviniyor adam :D , en azından ona özgü oldu o sevinç şimdi :)
yok ya arifte oyle seviniyordu parmağını öperek macta bile bu kadar hızlı koşmadan klubey koşuyor...
taraftarla paylaşsa fena olmazmı :)
jakobieen 10.10.2007, 17:45 ama baliliye laf yok onun güzel sevinç stilleri var :)
izmirliyigido 10.10.2007, 17:47 En güzel Balili seviniyor. Her golde değişik animasyonlar yapıyor. Hele o ayakkabısını çıkarıp annesine telefonda sevincini anlatır gibi yaptığı olay muhteşemdi.
.
kim ne derse desin en güzeli en anlamlısı ve kendine en çok yakışanı
bülent hocamız yapıyor. :)
altuntas58 10.10.2007, 17:51 Sevinmenin şekli olurmu? bilmem ama bu insanın içinden nasıl geliyorsa öyle hareket ediyor zaten anılık bir olay hiç düşünmeden karar veriyorlar tabiki seyirciye tribünlere doğru koşsalar daha samimi bir ortam olur seyirci hada çok motife olur dolayısıyla tezahürat daha güclü olur diyorum
simyacı58 10.10.2007, 17:53 bencede haklısınn arkadaşım futbolcuların golden sonra tribüne koşması ii olur hatırlarsınızki bursasporda timsah yürüyüşü meşhur olmuştu bizde sivasımıza özgü figürler bulabiliriz
ibrahimovic7 10.10.2007, 17:57 yaaa atsinlarda tek biz onlara kosalim :D
:D valla kardeşim iyi demiş katılıyorum
sabri simsek 10.10.2007, 18:25 Futbolcularimiz golleri atsinlarda nasil sevinirlerse sevinsinler
cokda onemli degil
Abdullah DuMaN 10.10.2007, 19:31 arkadaslar farkındamısınız bizim futbolcular gol attığı zaman sevinmeyi bilmiyor yada bizim istediğimiz gibi sevinemiyor
mesela mehmet yıldız hemen yüzüğünü öperek bulent hocaya gidiyor her golden sonra bu tip sevinç gösterisinde bulunuyor.
halbuki bizler taraftar olarak turbüne koşan bizlerle paylaşan futbolcuların gol sevincini daha çok seviyoruz...
bunuda en güzel anderson yapıyordu haksızmıyım?
HAKLISIN ANDERSON HERZAMAN YAPIYORDU
yigidomustafa58 10.10.2007, 19:42 Abi koşalımda bizde bir yere kadar koşabiliyoruz :D :D
Desene her maçta ilk golden sonra maç tatil edilicek :D :D
abi gerçekten güzel bir yazı her maç tatil hehee :D:D:D
Ben İlhan Mansız ın gol sevinçlerini unutamam.Korner direğini tekmelemeler, taraftara doğru koşmalar ve tabi Ankaragücünde oynarken Beşiktaş a attığı golden sonra sevinmemesi...Golcü böyle olacak ,boş kaleye dahi son gücüyle vurması ,deplasmanda attığı gollerden sonra sus işareti yapması hırsını gösteriyor ve taraftarlar tarafından sevilmesini sağlıyor...
nazimgulturk 11.10.2007, 00:30 gökhan bozkayada her zaman tribüne koşuyor yanlış bilmiyorsam yani benim gördüklerim öyleydi...keza balili de genelde tribüne gidiyor..
yigido Atilla 11.10.2007, 01:19 Türkiyede en begenmedigim Gol sevinci yasayan Futbolcularin Basinda Hakan Sükür ve Balili geliyor. Suan aklima bu ikisi geldi.Gol attiktan sonra Gol pasi veren arkadasini eliyle itip tribünlere kosmasi hicde hos degil !!!!! Mehmet yildiz,Mohammed ali, Alex,Ümit karan, Kezman,Lincoln,Zidane Dikkatle izleyiz bunlar cok önemli. Her attiklari golden sonra pasi kim veriyorsa pasi veren arkadasina kosuyuyor ve tribünlere iste bu kisi bana pasi verdi ve golün yarisi bu kisiye Aittir dercesine arkadasini kucaklayip tribünlere kosuyorlar. Gollük Pasi veren arkadasini tribünlerde ön plana cikariyorlar,Sahada piskolojik olarak yapilmasi cok önemli...Gollük pas veren arkasini elinin tersi ile itip tribünlere kosan futbolcularin gol sevinci cok cirkin..
Golcü böyle olacak ,boş kaleye dahi son gücüyle vurması ,deplasmanda attığı gollerden sonra sus işareti yapması hırsını gösteriyor ve taraftarlar tarafından sevilmesini sağlıyor...
Kesinlikle katiliyorum . Hirs konusunda benim de verecegim ornek Tuncay dir. Konsantrasyon konusunda ornegim Lugano dur . Kornerlerde gozleri cin gibi oluyo masallah:D
Futbolcu hirsini ortaya koydugunda seviliyor hakkaten . Benimde en cok sevdigim oyuncu profili golden sonra reklam tabelalarini asip tribunun parmakligina cikan futbolcu tipidir:D
Fifa ya sikayetimi sunacam bu konuda. Futbolcularin gol sonrasindaki sevincleri kursaklarinda kaliyor. Cok asiri bi hareket olmadikca o sari kart o layi bence sacmaliktan baska bi sey degil!
Futbolun meyvesi gol birak da golu atan meyveyi toplayan biraz sevinsin yahu:)
ozan3558 11.10.2007, 04:15 yaaa atsinlarda tek biz onlara kosalim :D
bncede bu cok dogru tek sampiyon olsunda isterse golden sonra yere otursun hiç farketmez
samet yıldız 11.10.2007, 07:01 bence go lsevinçleri stadaı 10 tur koşarak göstermeliler :D
10*400m = 4 km ne ki :D
ademgoze 11.10.2007, 08:01 evet andersonuda ben çok seviyordum sivassporun en çok sevdigim futbolcusuydu çok iyi birde oyuncuydu gs maçını hatırlıyorum 80 de oyuna girdi ama maç bitti yenildik o daha orta sahadan bize elini kalbine götürüm sevgi işareti yapıyordu maçı giden arkadaşlar bilir innşallah bir gün sivasa döner
http://ademgoze.sitemynet.com/mynet_resimlerim/hpim1513.jpg
izmirliyigido 11.10.2007, 08:26 kim ne derse desin en güzeli en anlamlısı ve kendine en çok yakışanı
bülent hocamız yapıyor. :)
Evet bence de BÜLENT UYGUN en güzel sevinenlerden birisiydi. Asker selamı yıllardır unutulmadı, golden sonra "görevimi yaptım tekmili" verir gibiydi. Sade ve hırs'sız, kimseyi kırmadan örselemeden...
.
türk futbolu için örenk bir isimdi tarihede asker bülent olarak geçi...
kendinin kişiliğinden ve hayat tecrubesindende yararlanmak bize nasip oldu.
halil_58_yigido 11.10.2007, 08:59 sım yigidolar bence arkadaş dogru söylüyor haydi siavsspora gönül veren yigitler şimdi birlik zamanı ist avcılardan yaman sivaslı şarkışlaya selam
dünkü atılan golun sevincin yerinide hiç biri tutamaz çok anlamlı vede manalıydı :(
EWT ÇOK KOMİK YAWW HELE CORLOS BEN UTANIYORUM
ÇUK KÖMİK OHH......qqqqqwwqqqWqqq''1!!!
tek atsınlarda gelmeselerde oluur neme lazım kart fln gosterirler.. olmaycak iş deiil..
ofgurleyuk78 28.12.2007, 20:01 evet abi dediğin gibi keşke golden sonra tribünlere koşsalar ama olsun be abi onlar gol atsın maçı kazansınlarda tek tribüne gelmesinler
Maçı kim kazandırıyorsa futbolcular ona koşar. Tribünler maç kazandırmaya başlayınca size de koşacaklardır. Önce maç kazandırmayı seyirci olarak öğrenelim. Kızmak yok. Kuru gürültü ile olmuyor.
|