Orijinalini görmek için tıklayınız : Sezonun ilk altın adamı seçildi...

ceza_tolga_rep
11.10.2007, 11:04
Türk Kalp Vakfı tarafından düzenlenen 11 Altın Adam Yarışması’nda sezonun ilk altın adamı Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos seçildi.

Kalyon Oteli’nde düzenlenen toplantıda spor otoriteleri, spor yazarları ve medyanın spor servisi yöneticilerinden oluşan jüri, Turkcell Süper Lig’de 1, 2 ve 3. hafta maçlarının oynandığı ağustos ayını değerlendirdi.

Sezonun ilk jüri toplantısında, savunma oyuncuları arasında yapılan değerlendirme sonucunda Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, 211 puanla "ayın altın adamı" seçildi. Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş 185 puanla "gümüş adam", Galatasaraylı Rigobert Song ise 133 puanla "bronz adam" oldu.

Toplantıda ayrıca, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen’in önerisi ve jürinin ittifakıyla "ayın yöneticisi" seçilirken, Galatasaray’ın Alman teknik adamı Karl Heinz Feldkamp, 217 oyla "ayın teknik direktörü", Süper Lig hakemlerinden Bünyamin Gezer de 221 puanla "ayın hakemi" olarak belirlendi. Ayrıca, Denizlispor’da 3 sezondur kırmızı kart görmeyen, maddi sıkıntı içindeki kulüp çalışanlarına, futbolcuların kazandığı primlerden yüzde 10’unun verilmesini sağlayarak ve transferde genç futbolcuların alacaklarının öncelikli ödenmesi için yönetimle konuşarak takdir toplayan Denizlispor kaptanı Yusuf Şimşek "ayın altın kalpli futbolcusu" seçildi.

Ayın fotoğrafı yarışmasında ise Akşam Gazetesi’nden Doğan Çil, birinci oldu.

Toplantıya onur konuğu olarak katılan eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Hilmi Ok, Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Prof. Dr. Aziz Alturfan ve spor adamı Ahmet Güvener’e, Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın tarafından teşekkür plaketi ve kalp sağlığı check-up kartı verildi.

SivasLady
11.10.2007, 11:16
Baskanimiz ayin yöneticisi secilmis cok sevindim
gönüllerde taht kuran baskanimiz asrin yöneticisine laiktir
kisiligiyle bir cok kisiye örnek olan biri
ne multu bize ki bizim baskanimiz

Abdullah DuMaN
11.10.2007, 11:19
BİZ DAHA FAZLASINA LAYIĞIZ İNŞALLAH İLERİDE O LİSTE BİZİM TAKIMIMIZDAN OLUŞACAK

yigidomustafa58
11.10.2007, 11:21
gerçekten grur verici bir duygu tebrikler başkanım...

talha58
11.10.2007, 11:49
Camiamıza ve başkanımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah devamı gelir.

ibrahimovic7
11.10.2007, 12:17
başkanımız a bu yakışır zaten ali şenede tşk başkanımızı örnek kişi olarak gösterdiği için en büyük başkan mecnun başkan!

alisinan aslan
11.10.2007, 12:23
Başkanımızın bu tür ödüllere laik görülmesi beni hiç şaşırtmadı.aksine hele sükür diyorum.tebrikler başkanım.

Ss--58--Ss
11.10.2007, 12:56
helal olsun başkanım sen daha iyilerine layıksın..

58Taraftar
11.10.2007, 23:02
helal olsun başkanımıza, gurur duydum

FurkaN
11.10.2007, 23:34
Başkanımızın herkes tarafından takdir edilmesi çok gurur verici bir olay...

SEMİH-58
11.10.2007, 23:35
bence carlos bu sene hiç birşey yapamadı ki sadece ismi ssayesinde...

aytugar
12.10.2007, 07:08
bu ligde ancak yaygara koparanlara ödül veriyorlar bence haketmedi özhan canaydına verseler daha iyiydi

samet yıldız
12.10.2007, 08:38
başkanımızın
ayın yönetici olduğuna çok sevindim

sinan-58
12.10.2007, 09:00
bu ligde ancak yaygara koparanlara ödül veriyorlar bence haketmedi özhan canaydına verseler daha iyiydi

sen tam bir gs lisin gerçekleri gormuyorsun yargara koparan başkanımız değil nuri albayraktır başkanımız ayın değil yılın altın yöneticisi seçilmeli sen onun yaptığı hiç bir şeyi gormuyorsun sozlerine dikkat et

EyüphanAydın
12.10.2007, 09:17
SAYIN DEĞERLİ BAŞKANIMIZIN ŞEÇİLDİĞİNE CAN-I GÖNÜLDEN SEVİNDİM BÖYLE İNSANIN KENDİ TOPRAĞİNDAN BİRİSİNİ GÖRÜNCE BÖYLE DEĞERLİ YERLERDE ÇOK MUTLU OLUYORUM hele böyle bir insan başa GEÇİNCE ARTIK NE DİYİM....

35fulya58
12.10.2007, 11:10
Kişiliği ve efendiliğiyle seçilmesi bence süpriz olmadı, onunla daha büyük başarılara imza atıcağız.

İ_N_F_İ_A_L
12.10.2007, 12:18
başkanımız örnek sağduyulu adam gibi adam kısacası

svs_çapkın_58
12.10.2007, 12:21
BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM............

muhsin koçak
12.10.2007, 13:08
başkanımızı canı gönülden kutluyorum ama ayın altın adamı seçimine katılmıyorum bence ayın altın adamı balili olmalıydı,

CÜSSKB-Aynur
12.10.2007, 13:27
Türk Kalp Vakfı tarafından düzenlenen 11 Altın Adam Yarışması’nda sezonun ilk altın adamı Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos seçildi.

Kalyon Oteli’nde düzenlenen toplantıda spor otoriteleri, spor yazarları ve medyanın spor servisi yöneticilerinden oluşan jüri, Turkcell Süper Lig’de 1, 2 ve 3. hafta maçlarının oynandığı ağustos ayını değerlendirdi.

Sezonun ilk jüri toplantısında, savunma oyuncuları arasında yapılan değerlendirme sonucunda Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, 211 puanla "ayın altın adamı" seçildi. Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş 185 puanla "gümüş adam", Galatasaraylı Rigobert Song ise 133 puanla "bronz adam" oldu.

Toplantıda ayrıca, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen’in önerisi ve jürinin ittifakıyla "ayın yöneticisi" seçilirken, Galatasaray’ın Alman teknik adamı Karl Heinz Feldkamp, 217 oyla "ayın teknik direktörü", Süper Lig hakemlerinden Bünyamin Gezer de 221 puanla "ayın hakemi" olarak belirlendi. Ayrıca, Denizlispor’da 3 sezondur kırmızı kart görmeyen, maddi sıkıntı içindeki kulüp çalışanlarına, futbolcuların kazandığı primlerden yüzde 10’unun verilmesini sağlayarak ve transferde genç futbolcuların alacaklarının öncelikli ödenmesi için yönetimle konuşarak takdir toplayan Denizlispor kaptanı Yusuf Şimşek "ayın altın kalpli futbolcusu" seçildi.

Ayın fotoğrafı yarışmasında ise Akşam Gazetesi’nden Doğan Çil, birinci oldu.

Toplantıya onur konuğu olarak katılan eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Hilmi Ok, Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Prof. Dr. Aziz Alturfan ve spor adamı Ahmet Güvener’e, Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın tarafından teşekkür plaketi ve kalp sağlığı check-up kartı verildi.

Başkanımız, bu sezon özellikle Trabzonspor maçı sonrası gösterdiği olgun ve düzeyli davranıştan dolayı bu ödüle layık olduğunu bütün Türkiyeye gösterdi.
''Büyük Başkan''la gurur duyuyoruz.