Orijinalini görmek için tıklayınız : Zirvede Kalmak Çok Daha Zor

ErdalGüler
23.10.2007, 16:16
Bülent Uygun: "Zor Olanı Başardık, Ancak Zirvede Kalmak Çok Daha Zor"

Liderlik koltuğuna oturan Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Bülent Uygun, zor olanı başardıklarını ancak zirvede kalmanın daha da zor olduğunu söyledi. Sivasspor'un hedef büyütebilmesi için maddi desteğe ihtiyaçları olduğunu belirten Uygun, "Başkan Mecnun Otyakmaz, yönetim kurulu, taraftar ve forma dışında, ben dahil herkesi satabiliriz." dedi.

Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında Galatasaray'dan liderlik koltuğunu devralan Sivasspor'a yan bakılmıyor. Bu başarıda en büyük pay ise şüphesiz teknik direktör Bülent Uygun'un. Geçtiğimiz sezon Karol Pecze'nin görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen Uygun, o sezon düşme potasında aldığı takımı ligin 8. sırasına taşıdı. Yeni sezonda olaylı Trabzonspor maçıyla başlayan Sivasspor, diğer 8 karşılaşmada sadece Fenerbahçe'ye karşı kaybetti. Oynadığı maçlarda 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgisi bulunan Yiğidolar, Galatasaray'ın berabere kaldığı haftada puanını 22'ye yükselterek liderlik koltuğunu devraldı.

kaynak: CHA

MER-MER-BEY
23.10.2007, 16:35
sitres yaratacak.bencede zirvede kalmak zor.ama 2-3 hafta sonra alışabiir takım.konyayı yenelim bi.

altuntas58
23.10.2007, 16:37
Zirvede kalmak gercektende çok zor herkesin gözü bizde olacak lideri yenmenin yarışına girecekler tabi bizde öyle cantada keklik değiliz bizde sıradaki gelsin diyerek bütün rakiplerimizi yenmeye calışacağız hakkımızdan hayırlısı

ÇILGINLAR-58
23.10.2007, 16:46
bunuda yenerız allahın ıznıyle zırvede kalıırız ıns dualar sızınle

denizzz58
23.10.2007, 17:00
mrb arklar ismim deniz siteye bugün üye oldum bi sivaslı olarak aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum.sivasspor için bi video hazırladım ANCAK VİDEOYU EKLİYEMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ???

casus84
23.10.2007, 17:25
SEN ZORU BAŞARACAK HOCASIN.......EN AZINDAN BİZİ UEFA YA GÖTÜR BÜLENT HOCAM................

abircan
23.10.2007, 17:27
BU MANGAL YÜREK SİZDE VARKEN, YİĞİDODA VARKEN LİDERLİK BİZE YAKIŞIR TAŞIMASINIDA BİLİRİZ MERAK ETME HOCAM SEN, SİZ YOLA DEVAM EDİN BİZ YANINIZDA, YAKININIZDA HERYERDEYİZ

yigidomustafa58
23.10.2007, 17:51
gerçekten lider kalmak hem zor hemde her takımın isteğidir...