Orijinalini görmek için tıklayınız : Gördünüz mü ?Dün Akşam.

huseyin34
04.08.2005, 09:01
Trabzonspor'un rumlara elenmesi çok büyük bir handikaptı.Ben inanıyorum ki Akçaabat Sebatspor bile onları elerdi.İnşallah SİVASSPORUMUZ kısa sürede lige ısınır.Bizi Avrupa'da en iyi şekilde temsil eder.Düşünsenize Sivassporumuzun UEFA'da,Şampiyonlar Liginde müccadele verdiğini...Güzel olmazmıydı.harika olurdu bence

CÜSSKB-Aynur
04.08.2005, 09:10
Çok yoğun bir baskı altındalardı, çokda şanssız.

sefademir_58
04.08.2005, 09:30
dünki macta trabzonu hic taniyamadim

Yigido_War
04.08.2005, 09:34
Valla ben dün neredeyse ağlayacaktım.Trabzon Alman veya İtalyan kulubüne felan yenilse bu kadar üzülmezdim.Ama gidipte bize açık açık düşman olan ,her işimizde bize köstek olan rum takımına yenilmesi beni kahretti.

manisa58
04.08.2005, 09:49
Kardeşim Rumla Oynuyosun ölümüne Başka Ne Zaman Oynyacksin Trabzon Fener Beşiktaş Cimbom Olsa Parçalarsin Kendini Yaziklar Olsun Rauf Denktaşa üzüldüm Kahrolmuştur Adam

GuNaY
04.08.2005, 10:02
gecen hafta yenildiginde bu haftayı göztererek umut var demistik ama goruyorumki hic bir ruh kalmamıs... gecen haftaki forum baslıgına sonuna kadar katılıyorum....YAZIKLAR OLSUN....

GuNaY
04.08.2005, 10:08
gecen hafta yenildiginde bu haftayı göztererek umut var demistik ama goruyorumki hic bir ruh kalmamıs... gecen haftaki forum baslıgına sonuna kadar katılıyorum....YAZIKLAR OLSUN....

drummer
04.08.2005, 12:00
Trabzon Seyircisi Muhteşemdi.hepsinin Yüreğine Sağlik.tüm Trabzonu Bayram Yerine çevirmişler.kktc Bayraklari Ile Kuzey Kibrisa Sahip çiktilar Akp Ye Rağmen.
Bütün Trabzona Saygilarimi Sunuyorum.
Ama Trabzonsporlu Futbolcular Ve Teknik Direktörüne Yaziklar Olsun.bu ülkeyi 1.000.000 Luk Bir Nüfusu Temsil Eden üstelik Ilk Maçta Olmadik Rezilliği Yapan,iki Paralik Rumlara Rezil Ettiler
Sadece Allah Sorsun.
Trabzonsporun şampiyonlar Liginde Ne Işi Var.
Aslinda Geçmişteki Başarilarina Bakip Almamak Lazim.
Nasil Becerebildiler Anlamaiyorum.kaleciyle Karşi Karşiya Adam Topu Auta Gönderiyor.
çok Kizginim çokkkkk.
Tekrar Trabzon Spor Taraftarini Ve Tüm Trabzonlulari Desteklerinden ötürürü Kutluyorum....

serhankaburcuk
04.08.2005, 14:14
Karşisindaki Takim Başka Bir ülke Takimi Olsa Umrumda Bile Olmazdi Bu Kadar üzülmezdim...ama Karşinda Rumlar Var ölümüne Oynamak Gerekir...çok üzüldüm...

sinan-58
04.08.2005, 15:36
Trabzon Sanki Sahadayoktu

1967_DERNEK_10UR
04.08.2005, 15:41
YAZIK OLDU BİZ NASIL OLDU DA RUMLARA TURU HEDİYE ETTİK...

kursad58
04.08.2005, 16:54
Trabzon Içindeki Kisir çekişmelrden ötürü Kaybetti

sVs
04.08.2005, 16:59
bu ayıp onlara yeter de artar geçen sene ne diyorlardı;fenerbahçeye atfen hakem satın alarak türkiye de şampiyon olursun ama gider avrupa da köy takımına elenirsin ulan allahtan kork SEN VETERANLARDAN OLUŞMUŞ MAHALLE TAKIMINA ELENDİNNNNN

Cerus58
04.08.2005, 17:30
Adamlar süper ligde Çirkefçe ve hakemlerle oynamaya alışmışlar. İş Avrupaya geldiğinde koşmaktan acizler. Özellikle Gökdeniz ve Fatih Tekke. Onlarda milli ruh yok. olsaydı zaten Ersun yanal bugun milli takımın başında ve Milli Takımda Almanyayı garantilemiş olurdu. Olan fedakar taraftara oldu ne olacak. YAZIK. Allah Önümüzdeki Yıllarda bizim başımıza vermesin böylesi şeyleri. Avrupaya Gideceğimize ve Başarılı olacağımıza ben yürekten inanıyorum.

abircan
04.08.2005, 17:40
trabzonun tur atlayamayacağını geçen hafta yazmıştım, atay beye hediye etsinler bu sonucu ileri geri büyük konuştu haydi şimdi uğurlar ola bu moralle ligide es geçerler bu sene, uefayı yakalasınlar şanslı saysınlar kendileriniz

gercek58li
04.08.2005, 17:49
Trabzonspor gecen haftadan turu hediye etti dünki macta sansini 30% a düsürdü. Trabzondaki maci almalari icin de Sivassporlu ruhu gerekirdi!!!!!!!

mesut1160
04.08.2005, 18:02
Trabzon bu ne,2yildan belli sampionla lig on maclarda cikiyorsunuz bu olmaz be simdi uefada bille yir yok tbyazik yazik cok yazik oldu hele bide rum takimi

zarabey
04.08.2005, 18:36
Maneviyatini Kaybetmiş öyle Bir Millet Olduk Ki " Dünyanin Her Yerinde Bağira Bağira Söyledikleri En Iyi Türk ölü Türk'tür " Mantiğini Yaşam Felsefesi Haline Getirmiş Bir Avuç Rum Tohumuna Karşi Iki Maçtada Bu Kadar Isteksiz ,moralsiz,konsantre Olamamiş Bir Trabzon Takimi Türk Milletini Temsil Ediyordu , Bunu Futbolcular Dişinda Herkes Biliyordu Ne Yazik şimdi Tutup Utanmadan Bu Bir Spor Müsabakasi Nidalariyla Ropörtajlar Verip önümüze Bakacağiz ,şansizdik ,hakem Bahaneleriyle Ancak Kendilerini Kandiracaklardir.
Birakin Süper Ligi 2.ligdeki Takimlarimiz Bu Maçi Oynasalardi Sonuç Böyle Olmazdi.kizginim çünkü Biraz ,sadece Birazcik şehitlerimizi Düşünselerdi O Bile Onlari Oynatmaya Yeterdi........yazik çok Yazik Bu Takim şimdi Hangi Yüzle ülkenin Dörtbiryaninda Seyirci önüne çikacak Ama Birazcik
Artik Yazmiyorum çok Sinirliyim Bu Leke öyle Bir Bulaştiki çikacak Gibi Değil
Haydi Trabzonum Sen Yine Devam Et Bu Lekeyi çikartacak Deterjan Daha Icat Edilmedi

GuNaY
04.08.2005, 23:09
madem köy takımına eleneceksin bari bırak diger bir anadolu takımı senin yerine gitsin kupalara!!! bunu kendine idol sec ve kendine gel... artık sen sadece tr'de oynayabilirsin oda nasıl bilinmez???