Orijinalini görmek için tıklayınız : BEŞİKTAŞ: Ligden çekiliyoruz

K4r_Tugrul
03.11.2007, 21:36
Kadıköy'deki müthiş derbide uzatma dakikalarında gelen golün hakem tarafından iptal edilmesi üzerine Sinan Engin'den şok açıklama geldi.

Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın arasında oynanan derbi maçın 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona ermesinin ardından Beşiktaş cephesinden maçın hakemi Selçuk Dereli'ye öfke var. Maçın ardından konuşan Sinan Engin, hakemlere bugüne kadar hep destek verdiklerini ancak son dakikada iptal edilen golün artık bardağı taşırdığını belirterek, bundan sonraki maçlara PAF takımla çıkacaklarını söyledi.

Arkadaşlar buda demek oluyo ki önümüzdeki hafta beşiktaşla oynayacağımız maçta hakemler sivas spor'a karşı art niyetli olaklar.İşimiz zorrr.:mad::mad:

xremix
03.11.2007, 21:39
valla haklısın kabak yine bizim başımıza patlayacak,bu nasıl şans yaa,bu maçtta hakemler hep SİVASSPOR aleyhine düdük çalacak demek

corners19
03.11.2007, 21:39
aşırı sinirle söylenmiştir bu bence paf takımla çıkmazlar çıkarlarsa da şansa bizim maçata çıkarlar

talha58
03.11.2007, 21:49
Ya tabi Sinan sallıyor sallamasına da nasıl denk geliyor atm bizim maç öncesine hayret. Şimdi haftaya Bjk-Sivas hakemi bakalım nasıl maç yönetecek. İnşallah etki altında kalmaz.

samet yıldız
03.11.2007, 21:50
yeter ya bu hakem hataları
atılan bi gol sayılmadı
paf takımla çıkmaları üzücü bi olay
bjk açısındanda sivasspor açısındanda

talha58
03.11.2007, 21:53
Ya kimse merak etmesin Bjk öyle bir şey yapmaz. Burada Sinan Engin'in yapmak istediği şey hakemleri etki altına almak olabilir. İnşallah bizim maçın hakemi etkilenmez.

Del Piero
03.11.2007, 21:57
Ya kimse merak etmesin Bjk öyle bir şey yapmaz. Burada Sinan Engin'in yapmak istediği şey hakemleri etki altına almak olabilir. İnşallah bizim maçın hakemi etkilenmez.

aynen katılıyorum inş.. bizimle oynayacakları maçı hakem kaletmez bu nee iş ya çok saçma çokkkk

cenk5821
03.11.2007, 22:12
yaa yok ole biseyy ole biseyy yapamazlarrr

Ss--58--Ss
03.11.2007, 22:14
bence sinan engin yenilgiyi hazmedemedikleri için böyle konuşuyor haftaya bize karsı paf takımla cıkacaklarmısda hepsi palavra şimdi onların yapmak istedikleri gündemi değiştirmek.

yunisis
03.11.2007, 22:22
kesinlikle haklılar bu kadar çifte standart olmaz,fenerbahçenin maçtan önceki bildirisi maçı bitirmiştir,beşiktaşıda bitirmiştir,ligden çekilmeliler.

samet yıldız
03.11.2007, 22:24
kesinlikle haklılar bu kadar çifte standart olmaz,fenerbahçenin maçtan önceki bildirisi maçı bitirmiştir,beşiktaşıda bitirmiştir,ligden çekilmeliler.

he yaw adamlar daha maça çıkmadan yenilirsek hakem yüzünden yeniliriz dioalar bu denecek lafmı

kayayatakci
03.11.2007, 22:49
Arkadaslar o ayi sinan in ***** taktikleri bundan sonra yapilacak maclarda ve sivasimizin macinda hakemleri etki altinda koymak icin o ayi sinan isine gelmeyince görmez hakem faul caldi golden evveli amam ayi sinan anlamak istemiyor

sivas_kangallı
03.11.2007, 22:52

size aynen katılıyorum....inş hakem maçı etkilemez...

LosTie58
03.11.2007, 23:05
Bence çıksınlar bu hakem hatalarıyla bu iş gitmez.

sinan-58
03.11.2007, 23:14
ya hakem golden önce faul ü vermiş ve gol olmadan 4 kez duduk çalmış bu tv den açıkca duyuluyor ama futbolcular duymamış olabilir super lige ilk çıktığımız sezonda galatasaray maçında bizim başımıza boyle bir olay gelmişti ve bunda abartılacak birşey gormuyorum bjk nin işi sadece hakemleri baskı altına almak ama ne kadar baskı altına alırlarsa alsınlar bizi inonü de yenemezler

puar
03.11.2007, 23:47
o lafları çok duyduk o kadar kolaymı ligden çekilmek laf olsun yenilgiyi başka yere çekmek istiyorlar.

emresengul58
03.11.2007, 23:50
BIRAK BU İŞLERİ SİNAN ENDİN YAA...FAUL OLAN Bİ POZİSYON YÜZÜNDEN LİGDEN ÇEKİLİYOLARMIŞ...YAZIK BU KADAR EZİK Bİ DURUMA DÜŞMESİ BEŞİKTAŞ IN..DELİKANLIYSANIZ DEDİĞİNİZİ YAPIN DA GÖRELİM..TEK AMAÇ HAKEMLERİ ETKİLEMEK..KABAK BİZE PATLAMAZ İNŞALLAH

emresengul58
03.11.2007, 23:51

ARKADAŞIM BURASI BEŞİKTAŞ FORUMU DEĞİL..BURADA SİVASSPOR KONUŞULUR..

yigidolar06
03.11.2007, 23:57
Kadıköy'deki müthiş derbide uzatma dakikalarında gelen golün hakem tarafından iptal edilmesi üzerine Sinan Engin'den şok açıklama geldi.

Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın arasında oynanan derbi maçın 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona ermesinin ardından Beşiktaş cephesinden maçın hakemi Selçuk Dereli'ye öfke var. Maçın ardından konuşan Sinan Engin, hakemlere bugüne kadar hep destek verdiklerini ancak son dakikada iptal edilen golün artık bardağı taşırdığını belirterek, bundan sonraki maçlara PAF takımla çıkacaklarını söyledi.

Arkadaşlar buda demek oluyo ki önümüzdeki hafta beşiktaşla oynayacağımız maçta hakemler sivas spor'a karşı art niyetli olaklar.İşimiz zorrr.:mad::mad:
DELİKANLI ADAM SÖZÜNDE DURUR HAFTAYA KIVIRMAK YOK ONA GÖRE

puar
03.11.2007, 23:57
ne fark eder paf takımlada çıksalar as takımlada çıksalar bizden kaçamazlar bizde yeneceğiz.

RECEP_YÜKSEL
04.11.2007, 00:00
biri çıkıp sinan engine kayserierciyes kupa finalin hatırlatsa fena olmaz hakem aynı hakem büyük takımlar hep böyle galip gelince cici kaybedince kaka evet maalaesef inşalalh yarın kasımpaşayı paşa paşa yenerek lider olacağız o kadar

puar
04.11.2007, 00:01
ne olursa olsun bizden kaçamazlar alacağız inşallah macı

emresengul58
04.11.2007, 00:03
yenilince gündem değiştirmek..pehhhh...bunu tüm büyükler yapıyo..yazık anadolu klüplerine küçük klüp derlerççasıl küçük takımlar kendileri...

emresengul58
04.11.2007, 00:05
biri çıkıp sinan engine kayserierciyes kupa finalin hatırlatsa fena olmaz hakem aynı hakem büyük takımlar hep böyle galip gelince cici kaybedince kaka evet maalaesef inşalalh yarın kasımpaşayı paşa paşa yenerek lider olacağız o kadar

kesinlikle katılıyorum kardeşim..kupa finali unutulmadı daha...yazık ya gerçekten yazık..ülke futbolunda bunlar gibi ezikleri sözü geçiyo..Bülent Hoca ve Mecnun Başkan gibi adam gibi adamlar duruken...

sinan-58
04.11.2007, 00:05
şimdiden bize yenileceklerini bildikleri için bahane hazırlıyorlar aslarlada çıksak paflarlada çıksak yenilecez en iyisi paflarla çıkıp yenilince paflar oynadı deriz diye bahane hazırlıyorlar

emresengul58
04.11.2007, 00:10
şimdiden bize yenileceklerini bildikleri için bahane hazırlıyorlar aslarlada çıksak paflarlada çıksak yenilecez en iyisi paflarla çıkıp yenilince paflar oynadı deriz diye bahane hazırlıyorlar

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
HAKLI OLABİLİRSİN

EyüphanAydın
04.11.2007, 00:12
BENCEDE ABİ BJK TAMAMEN HAKLI YADA MAÇİ TEKRAR OYNATACAKLAR

D_Mrsic
04.11.2007, 00:12
yaa bırı su sınan efendıye sunları hatırlatsa olmazmı??
1- ızmırde oynanan turkıye kupası fınal macı oncesı macın hakemıyle mactan once yemek yıyen kımdı? o macta nasıl hatalar oldugunu hatırlamıolarmı?
2-gecen sene turkıye kupası yarı fınal macındakı hataları hatırlamıolarmı?
3- ercıyesspor fınal macındakı hataları hatırlamıolarmı?
bunlar mılletı salakmı sanıolar bu gune kadar herkes bjk kolladı mhk haluk efendının elındeydı bjkyı kolluordu. demekkı haluk bey eskısı gıbı sozunu gecıremıor. ondandır butun bunlar obur haftakı mactada paf takımla dıılde ısterse dunyadakı en ıı topculardan bır bırlık olustursunlar genede sıvassporum bjkyı yenecektır 2 senedır oldugu gıbı bızım futbolcularımıza ve bulent hocamıza guvenımız sonsuz umarım onlar bu konulardan etkılenmezler

SONMEZ
04.11.2007, 00:14
BİZ AS TAKIMA ABONEYİZ...!
PAF TAKIM BİZİ ZORLAYABİLİR.
ONUN İÇİN, PAFLAR ÇIKARSA İŞİMİZ ZOOR GİBİ.

emresengul58
04.11.2007, 00:15
yaa bırı su sınan efendıye sunları hatırlatsa olmazmı??
1- ızmırde oynanan turkıye kupası fınal macı oncesı macın hakemıyle mactan once yemek yıyen kımdı? o macta nasıl hatalar oldugunu hatırlamıolarmı?
2-gecen sene turkıye kupası yarı fınal macındakı hataları hatırlamıolarmı?
3- ercıyesspor fınal macındakı hataları hatırlamıolarmı?
bunlar mılletı salakmı sanıolar bu gune kadar herkes bjk kolladı mhk haluk efendının elındeydı bjkyı kolluordu. demekkı haluk bey eskısı gıbı sozunu gecıremıor. ondandır butun bunlar obur haftakı mactada paf takımla dıılde ısterse dunyadakı en ıı topculardan bır bırlık olustursunlar genede sıvassporum bjkyı yenecektır 2 senedır oldugu gıbı bızım futbolcularımıza ve bulent hocamıza guvenımız sonsuz umarım onlar bu konulardan etkılenmezler

beşiktaş lı olanlar..ilk olarak burası sivasspor forumu bırakın bjk yi savunmayı...sonrada bu kardeşimin sorularına cevap verin..ondan sonra hak arayın

sinan-58
04.11.2007, 00:18
BİZ AS TAKIMA ABONEYİZ...!
PAF TAKIM BİZİ ZORLAYABİLİR.
ONUN İÇİN, PAFLAR ÇIKARSA İŞİMİZ ZOOR GİBİ.

sonmez abi as paf farketmez sivassporumuz onune geleni yener isterse son şampiyonlar ligi şampiyonu milan gelsin

velibircan
04.11.2007, 00:28
paf maf kim çıkarsa çıkar paşa paşa oynarız...

merkez_emre
04.11.2007, 00:35
Bildiginiz gibi bugun oynanan derbiden sonra sınan engın cok ıddalı bı sekılde sıvasspor macına buyuk ıhtımal paf takımla cıkacaklarını soyledi..bence Sivassporun herhangi bir takımın pafla oynamasına gonlum razı el vermez yendıgımız de ben cıkıpda kımsenın gururla beşiktaşıda yendık dıyecegını dusunmuyorum..madem ki bjk pafla cıkacak bizde paf takımımızla cıkalım sonuc ne olursa olsun...

sizce ???

MERİÇ
04.11.2007, 00:38
bende diyorum ki paf takımla çıkıyosa o bjknin sorunu biz çıkar topumuzu oynarız.

sinan-58
04.11.2007, 00:38
emre abi bjk oyunları bunlar onlar paf takımla çıkmaz as takımla çıkarlar bizde guzelce yeneriz

sarkislali
04.11.2007, 00:52
Büyük takimin verdigi demecleri basin hemen alip yalan yanlis kullaniyor. Yarin cikar " Ben öyle demek istememistim" der isi baglar. Ayip bunlarin yaptigi yahu. Cogunuz Avrupa´da yasiyor. Böyle seyler burda olumuyor mu. Bir gün tartisiliyor ondan sonra olay bitiyor. Ati alan Üsküdar´i gecmis. Hakem yanlislik yapsa ne olur yapmasa ne olur. Birakalim böyle sacma seyleri. Bizi zaten ilgilendirmez. Cikariz Eziktas´i yeneriz. Ister paf takimi olsun ister zart takimi.:D:D:D

merkez_emre
04.11.2007, 00:55
Bildiginiz gibi bugun oynanan derbiden sonra sınan engın cok ıddalı bı sekılde sıvasspor macına buyuk ıhtımal paf takımla cıkacaklarını soyledi..bence Sivassporun herhangi bir takımın pafla oynamasına gonlum razı el vermez yendıgımız de ben cıkıpda kımsenın gururla beşiktaşıda yendık dıyecegını dusunmuyorum..madem ki bjk pafla cıkacak bizde paf takımımızla cıkalım sonuc ne olursa olsun...

sizce ???

grandfa58
04.11.2007, 01:08
bence paf takımla çıkmaları bizim için kötü adamların as takımı dökülüyor paflar kendilerini göstermek için canını dişine takıp oynar

ceza_tolga_rep
04.11.2007, 01:14
sinan saçmalamış.belkide kanunda yok böle bişey.eğer protesto edecekse hiç çıkmasın shaya daha iyi.

ama bjk as kadroyla çıkacaktır.bunlar reklam kokan hareketlerdir.

XXCakir58
04.11.2007, 01:25
sinan saçmalamış.belkide kanunda yok böle bişey.eğer protesto edecekse hiç çıkmasın shaya daha iyi.

ama bjk as kadroyla çıkacaktır.bunlar reklam kokan hareketlerdir.

kardes sana katiliyorum. ;)---------------

XXCakir58
04.11.2007, 01:27
bence sacmalamis cünkü Paf takim la cikmaz o reklam olsun diye söylemistir

Ss--58--Ss
04.11.2007, 01:47
tamam paf takımla cıkacaksanız maca cok güzel olur fark atmış oluruz.:D

TracyMcGrady58
04.11.2007, 02:07
yaw kim cikarsa ciksin bizi ilgilendirmez, ezip gececeyiz bjk yi

TracyMcGrady58
04.11.2007, 02:12
Ya yarin birgün ne dediklerinin farkina varacaklar, anaaa ben ne demisim diyecekler ve bir basin aciklamasi ile maci sakin bir kafayla degerlendirip gelecek maca bakacaklar. Derbilerden sonra hep böyle zaten, macin ardindan sonra tansiyon cikmis millet ne dedigini bilmiyor

sivaslıavukat
04.11.2007, 02:22
Cesaret edemezler böyle bir tepkiye , geçen sene kayseri erciyesin elinden kupasını zorla alırken sahaya paf takımı ile çıkmadılar sonuçta.

58_sivas_1987
04.11.2007, 02:31
arkadaşlar bence sinan engin biraz saçmalıyor öyle bişey olmaz

blacksky
04.11.2007, 04:21
beşiktaş lı olanlar..ilk olarak burası sivasspor forumu bırakın bjk yi savunmayı...sonrada bu kardeşimin sorularına cevap verin..ondan sonra hak arayın

Burasi fenerbahce forumuda olmasa gerek siz neden fenerli agziyla konusuyorsunuz? bize ne herkes ne yaparsa yapsin..bjk bize karsi paf takimla cikarsa, bizim icin daha iyi, daha kolay yeneriz,as takimla cikarsa da bizim icin yine iyi takimimiz daha iyi motive olabilir...ben bjk nin bizim macta hakemi baski altina almaya calistigini falan sanmiyorum oyle bir gucleri olsa daha once kullanirlardi adamlar attiklari nizami golleri bile saydiramiyorlar...once kasimpasayi yenelim sonrasini bekleyip gorelim neler oluyor...

sinan-58
04.11.2007, 08:34
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe derbisi sonrasında açtı ağzını, yumdu gözünü... 'Sivas karşılaşmasına PAF'la çıkacağız. Arzuman hakemliği bıraksın, taraftar maça gelmesin'
4.11.2007

‘Keçeci de bıraksın’
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrasında fırtına koptu... Maçın 90+5. dakikasında Higuain’in attığı golün sayılmaması, Siyah-Beyazlılar’ı çıldırttı. Evinde yöneticiler ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da bulunduğu bir toplantı düzenleyen Başkan, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. İşte Demirören’in olay yaratacak sözleri: Affan Keçeci ‘Beşiktaş’ı temsil edeceğim’ diyerek Federasyon’a girdi. Anladık ki Federasyon’da bir varlığı yok. İstifa etmesini istiyoruz. Ayrıca İsmet Arzuman’ın da hakemliği bırakmasını bekliyoruz. Türkiye’de iki takım yaratmaya çalışıyorlar, izin vermeyiz, Beşiktaş büyüktür...”

‘Türkiye Beşiktaş’sız olmaz’
“Yönetim kurulumuza, teknik heyetimize, oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum. Sivasspor maçına PAF Takım’la çıkacağız. Taraftarlarımıza çağrıda bulunuyorum, sakın maça gelmeyin... Sponsorlarımız eğer bu yüzden bizi bırakacaksa, bıraksın... Önemli değil... Türkiye Beşiktaş’sız, Beşiktaş Türkiye’siz yapamaz... Eğer İsmet Arzuman bırakmazsa, Affan Keçeci bırakmazsa PAF Takım’la maçlarımıza çıkmaya devam edeceğiz. Türkiye’de zaten şampiyonlukta iki rakibimiz var, iki derbide de hakemler tarafından katledildik.”

alıntı: fanatik

liseli
04.11.2007, 08:35
Edebiyat yapıyorlar Beşiktaş paf takımla çıkıyor diye bizim paf takımla çıkmamız sadece saçmalık olur...

sinan-58
04.11.2007, 08:36
eğer taraftarları maça gelmiyecekse biletleri bizim taraftarlara versinler bu arada beşiktaşa burdan bir uyarı bizim maça paf takımla çıkmayın tarıhı fark atarız

FurkaN
04.11.2007, 08:36
Şimdilik sözlerinin arkasındalar bakalım ne kadar dayanacaklar... Haftaya yine normal takımla çıkarlar federasyon siz çıkın sıkıştığınız yerde hakem yardım edecek der... İşi bağlarlar olan yine bize olur...

sarkislali
04.11.2007, 08:42
Abesle istigal diye bir terim vardir. Sizin yaptiginiz bu. TFF Süper Lig de bir mac oynanacak. Takimlar nasil cikarsa ciksin, yeterki lisanslari olsun. Alemin enayisi bizmiyiz, acimak neyimize. Cikariz bes ceker döneriz. O zaman hic bir Türk takimida gelecekte böyle bir tercih yapmaz.:D:D:D

sinan-58
04.11.2007, 08:49
demirören açıkladı paf takım ile çıkıyorlarmış ben bjk yi uyarıyorum paf larla çıkarlarsa kendilerine yazık ederler

revenge58
04.11.2007, 08:57
bjk yi inönü de 2 kez 1-0 yendik bunu unutmayın.biz maçı alalım.3 puan bizim olsun ister paf la çıksın ister yıldız takımıyla

spainloco
04.11.2007, 09:30
Derbinin son dakikalarında sayılmayan gol sonrası ayağa kalkan Beşiktaş yönetimi, hedefte gördügü herkese adeta meydan okurcasına şu açıklamayı yayınladı...

Turkcell Süper Lig'de derbi maçta Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen, ancak 90 artı 5. dakikada attığı gol geçerli sayılmayan Beşiktaş'ta, kulüp başkanı Yıldırım Demirören, karşılaşmanın hakemi İsmet Arzuman'dan düdüğünü bırakmasını ve Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'nin görevinden ayrılmasını istedi.

Maç sonrası kulüp yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbol takımı genel menajeri Sinan Engin ile evinde bir araya gelen Demirören, toplantı sonrasında gazetecilere açıklama yaptı.

Demirören, öncelikle yönetim, teknik direktör, futbolcular ve siyah-beyazlı taraftarlarla gurur duyduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''Biz o kadar büyüğüz ki, bizi sahada yenemedikleri için hakem oyularıyla yenmeye çalışıyorlar. Bunlara rağmen şampiyonluğun en büyük adayıyız, yine şampiyon olacağız. Fakat önce Affan Keçeci istifa edecek. Beşiktaş'ın haklarını savunamayan Beşiktaş delegesinin orada olma hakkı yok. Hemen istifa etmeli. ikincisi İsmet Arzuman hemen düdüğü bırakacak. Beşiktaş'ın hakkının ilk 30 dakikada yendiği bir hakem rezaleti yaşandı. Fenerbahçe camiası bunu hep yapıyor! Hakemi ve kamuoyunu etki altına aldılar. Ben Bütün Beşiktaşlıları birlik ve beraberliğe çağırıyorum. 2004'de seçim döneminde Türkiye'de 2 büyük takım yaratılmak istendiğini söyledim. Ama maalesef Beşiktaşlılar arasında da buna uyanlar var. Herkes sakin dğüşünsün. .''

''SİVASSPOR MAÇINA PAF TAKIMIYLA ÇIKACAĞIZ''
''Türkiye Beşiktaş'sız, Beşiktaş da Türkiye'siz yapamaz'' diyen Yıldırım Demirören, yönetim kurulu ve menajerleriyle birlikte görüşerek bir karar aldıklarını ifade ederken, sözlerini şöyle tamamladı:

''Sivasspor maçına PAF takımla çıkıyoruz. Bu kesin kararımızdır. Taraftarımızdan da Sivasspor maçına gelmemelerini rica ediyoruz. Beşiktaş'ın sponsorları da ligden çekileceklerse, isterlerse çekilebilirler. İki derbi maçta hakem oyunlarıyla yenildik, zaten iki rakibimiz var. Herkesin bunu düşünmesini istiyoruz. Eğer Sayın İsmet Arzuman ve Affan Keçeci istifa etmezlerse, milli maç arasından sonra tekrar değerlendireceğiz ve gerekirse sezon sonuna kadar PAF takımıyla maçlara çıkacağız. Ama Beşiktaş'la oynamaya kimsenin gücü yetmez. Beşiktaş Yönetim Kurulu olarak bunu söylüyoruz. Camiamızı sakin olmaya çağırıyoruz, aldığımız kararın sonuna kadar arkasında dururlarsa bizi kimse yenemez. Biz çok büyüğüz ki, bizi saha ancak saha dışı oyunlarla yenebiliyorlar.

İ_N_F_İ_A_L
04.11.2007, 09:31
FENERBAHÇE CESARET EDEME Dİ YEDEK KADROYLA ÇIKMAYA BEŞİKTAŞ HİÇ ÇIKAMAZ.BİRAZ ATEŞLERİ SOĞUSUN BAKIN GÖRÜN ELDE AVUÇTA NE VAR SAHAYA GÖNDERİRLER:D

kral-ÇARŞI
04.11.2007, 09:39
herkes,n zoruna gidiyor beşiktAŞKın başarısı ama kımsenin zoruna gitmesin

ademgoze
04.11.2007, 09:46
ya bana yannış geliyor evvet gol verilmedi ama hakem faul görmüş ligleri bu kadar karıştırmamak lazım ama beşiktaşta hakkını arasın ama tepki böyle gösterilmez bence hiç bir dört büyügü tutmuyorum

ademgoze
04.11.2007, 09:47
sinan engin boş kaleye gol atamayan oyuncularından hesap sorsun hakemede ceza verilmeli bence

samet yıldız
04.11.2007, 09:50
o gol bjk nin hakkıydı ama verilmedi
fenerbahçede daha maçın başından zaten açıklama yapmış yenilirsik hakeme yüklenecekleri belli ettiler hakemin baskılı bir ortamda maç yürütmeside zor
hakemde kadiköyün ortasında duruor ne yapsın

ademgoze
04.11.2007, 10:02
o gol bjk nin hakkıydı ama verilmedi
fenerbahçede daha maçın başından zaten açıklama yapmış yenilirsik hakeme yüklenecekleri belli ettiler hakemin baskılı bir ortamda maç yürütmeside zor
hakemde kadiköyün ortasında duruor ne yapsın

fenerede hakem açıklaması yüzünden ceza verilmeli

CÜSSKB_Emirhan
04.11.2007, 10:04
ya v arya hakem zaten çalmış foul düdüğünü işte sinrile söylenen laflar bunlar.ama olsun o kadar sivasımız bjk yi her şekilde yener..

Divriği58-
04.11.2007, 10:07
OLAN SIVASIMIZA OLACAK AMA BIZ BU OYUNLARA GELMEYIZ CIKAR ASLANLAR GIBI OYNAR YENERIZ

yigido_furkan
04.11.2007, 10:21
farketmez bizim icin paf a takim nede olsa bjk hersene orda yeniyoruz

izmirliyiğido35
04.11.2007, 10:48
yaa öyle şey mi olur her hakem maduru paf takımla mı çıkacak artı ligden mi çekilecek hep laf reklam olsun hani fenerbahçede türkiye kupasına bida ha katılmayacaktı ne oldu hakemleri etkilemek için boş laf bunlar
inşallah kabak sivassporumuzun başına patlamaz
izmirden cihan
ŞU SİVASIN ÖNÜ BİR UZUN ALAN BİR TEK SENİ SEVDİM GERİSİ YALAN
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ izmirli yiğido

ekingölü
04.11.2007, 10:50
tepkilerinde haklılar,artık birşeyler yapma zamanı gelmiştir.

RECEP_YÜKSEL
04.11.2007, 11:11
ÖNCE İNŞALLAH SİVASSPORUM BUGÜN PAŞAYI YENECEK VE TAHTI GERİ ALIP RAHATINA BAKACAK EVET ARKADAŞLAR

BEŞİKTAŞ LİGDEN ÇEKİLECEK VEYA PAFLA ÇIKACAK BUNLAR HİKAYE BİZ BU FİLM ÜÇ BÜYÜK DENEN TAKIMLARDA ÇOK GÖRDÜK ONLAR İNŞALLAH GİDİP LİVERPOLU YENSİNLERDE TÜRKİYEDE HANGİ TAKIMLA ÇIKARLARSA ÇIKSINLAR SİVASIM ÖYLE BÖYLEDE ÇIKACAK SAKATLARINA RAĞMEN EKSİKLERİNE RAĞMEN MÜCADELE EDECEK BELKİ YENECEK BELKİ YENİLECEK YA DA BERABERE KALACAK BİZİ BÜYÜKLERİN KAFGASI ALAKADAR ETMEZ

ÇÜNKÜ ONLAR YANİ 3 BÜYÜK DEDİĞİMİZ TAKIMLAR HANGİSİ O SENE LOBİYİ İYİ KURARSA O ŞAMPİYON OLUR BU YILLARDIR BÖYLE

EVET OLAYIN SEBEBİ NE VERİLMEYEN GOL BEN MAÇI BAYA SEYRETTİM HAKEM GÖKHANA YAPILAN HAREKET FAUL ÇALMIŞ FAUL VAR VE YOK OYUN DURMUŞ HAKEM TARAFINDAN YANİ HAKEM FAUL ÇALSIN SEN AL TOPU GİT GOLÜ AT SONRA HAKEME YÜKLEN BUNLAR ÜÇ BÜYÜKLERİN TARAFTARLARINI KANDIRMA TAKTİĞİ

UNUTMAYALIM

VE BİZİM İÇİN

SADECE SİVASSPOR

EN BÜYÜK SİVASSPOR

ŞAMPİYON SİVASSPOR

O KADAR

yigidomustafa58
04.11.2007, 11:39
Allah Allah enterasan şeyler oluyor Süper Ligde hadi hayırlısı...

sait arslan
04.11.2007, 11:43
çekilmezler.çok dedi bjk bunu.önlerinde zorlu sivasspor maçı var.bu sorumluluğu alamazlar.bide pafla çıkabilkirlermiş.iyi olur.sivas 5 atar o zaman.

yener_sahin
04.11.2007, 11:47
iyiki başkan ben çıkıp oynayacam dememiş.. :)
Biz rakibe değil oynayacağımız futbola bakmalıyız...

emresengul58
04.11.2007, 13:13
Burasi fenerbahce forumuda olmasa gerek siz neden fenerli agziyla konusuyorsunuz? bize ne herkes ne yaparsa yapsin..bjk bize karsi paf takimla cikarsa, bizim icin daha iyi, daha kolay yeneriz,as takimla cikarsa da bizim icin yine iyi takimimiz daha iyi motive olabilir...ben bjk nin bizim macta hakemi baski altina almaya calistigini falan sanmiyorum oyle bir gucleri olsa daha once kullanirlardi adamlar attiklari nizami golleri bile saydiramiyorlar...once kasimpasayi yenelim sonrasini bekleyip gorelim neler oluyor...

birincisi ben fenerli değilim aksine 3 büyük takımın karşısındayım..İkincisi büyük takımların huyunu bilmiyosun ki konuşuyosun..Onlar her maç öncesi hakemi baskı altına alacak açıklamalar yaparlar...üçüncüsü burası SİVASSPOR forumu..Git bjk forumlarında savun takımını

emresengul58
04.11.2007, 13:16
herkes,n zoruna gidiyor beşiktAŞKın başarısı ama kımsenin zoruna gitmesin

MODLARDAN BU KONUNUN KAPATILMASINI İSTİYORUM..BURASI SİVASSPOR FORUMU..GELMİŞLER BURDA BEŞİKTAŞ I FENERİ SAVUNUYOLAR

HALIL
04.11.2007, 13:32
yaw birakin paflarla ciksinlar birazcik fark olur yeter :D

engin2609
04.11.2007, 13:44
ama inşallah paf la cıkarlarr

bizde alırız 2-0

Thai
04.11.2007, 13:57
demiröreni ve sinan engini dinledim....
1. affan kececi federasyonda bjk haklarını savunamadığı için istifa etmelidir diyorlar. BU BİR SKANDAL
2. ilk 30 dk maçı katletti hakem diyorlar.maçı gece tekrar seyrettim. 30 dk yı da gecti ama bariz bir hakem hatası görmedim, ibrahim toraman arkadan semihe faul yapıyor sarı kart görüyor kesinlikle doğru bir karar, cisse hakemi kandırmak için kendini yere atıyor sarı kart doğru bir karar. eee nerde hatalı kararlar.
3. gol pozisyonunda hakem faulu calıyor ki bobo fenerli futbolcunun omuzuna basıyor topla alakası yok, ha verebilir vermez ama adam vermiş, çünkü aynı pozisyona benzer faulü lugano-cisse pozisyonunda bjk ceza sahasında da veriyor. ayrıca bu pozisyonda batuhan ofsaytta oldugunda başlıyor ve top ona geliyor faul olmasa bile zaten ofsayt, gol olsa zaten yine haksız bir gol olacak onu da konuşmak gerek.
4. cisse topu elle kesiyor ikinci sarı olması gerek daha ilk yarı hakem bjk ya art niyetli olsa orda işi bitirir...
5. hakemin en bariz yanlışı deivide ikinci sarı kartı göstermemesi, o pozisyonda yandan girdiği için hakem biraz pozisyona uzak kaldı. ama vermesi gerekirdi.
6. hep bana olsun hep bana olsun mantığı ile futbolda temiz bir düzen olamaz. hak ne ise onun yanında olmak gerek. hakem hatalar yapsa da berbat bir maç yönetmedi, ne hakemler gördü bu ligi seyredenler. gecen yıl bjk ile oynadığımız maçta gökhan zan hakem cem deda nın önünde yasire kasti tekme attı ama kırmızı gösterilmedi, ayrıca penaltımız verilmedi. biz bunlar gibi ağlayıp sızlamadık, asla da yapmayız...
7. hakemlerimiz yetersiz, ama futbolcularımız da maalesef çok art niyetliler hakemlere yardımcı olmuyorlar işi zorlaştırıyorlar. olur olmaz yerde faul bekliyorlar penaltı istiyorlar, ümit karan veya hakan şükür olursanız alabiliyorsunuz ama değilseniz alamazsınız.
8. bjk nın sivasspor maçına paf ile cıkmasına gülüyorum sadece, seyirci de gelmesin diyorlar... eee biz de mi gelmeyelim sayın demirören sivaslılar olrak bize de mi ambargo koyacaksınız.... bize saygınız yok mu hiç....

yasin__0658
04.11.2007, 14:04
bunlar sivassporun altındalar kıskanıyolar sinan enginde sallıyoğ sivası yenemeyecceklerini anladılar hakemleri etkisi altına almaya hedefliyolar allah belalarını versin.Bizde maça cıkıp bileğimiz gücüyle maçı alalım

emresengul58
04.11.2007, 15:27
demiröreni ve sinan engini dinledim....
1. affan kececi federasyonda bjk haklarını savunamadığı için istifa etmelidir diyorlar. BU BİR SKANDAL
2. ilk 30 dk maçı katletti hakem diyorlar.maçı gece tekrar seyrettim. 30 dk yı da gecti ama bariz bir hakem hatası görmedim, ibrahim toraman arkadan semihe faul yapıyor sarı kart görüyor kesinlikle doğru bir karar, cisse hakemi kandırmak için kendini yere atıyor sarı kart doğru bir karar. eee nerde hatalı kararlar.
3. gol pozisyonunda hakem faulu calıyor ki bobo fenerli futbolcunun omuzuna basıyor topla alakası yok, ha verebilir vermez ama adam vermiş, çünkü aynı pozisyona benzer faulü lugano-cisse pozisyonunda bjk ceza sahasında da veriyor. ayrıca bu pozisyonda batuhan ofsaytta oldugunda başlıyor ve top ona geliyor faul olmasa bile zaten ofsayt, gol olsa zaten yine haksız bir gol olacak onu da konuşmak gerek.
4. cisse topu elle kesiyor ikinci sarı olması gerek daha ilk yarı hakem bjk ya art niyetli olsa orda işi bitirir...
5. hakemin en bariz yanlışı deivide ikinci sarı kartı göstermemesi, o pozisyonda yandan girdiği için hakem biraz pozisyona uzak kaldı. ama vermesi gerekirdi.
6. hep bana olsun hep bana olsun mantığı ile futbolda temiz bir düzen olamaz. hak ne ise onun yanında olmak gerek. hakem hatalar yapsa da berbat bir maç yönetmedi, ne hakemler gördü bu ligi seyredenler. gecen yıl bjk ile oynadığımız maçta gökhan zan hakem cem deda nın önünde yasire kasti tekme attı ama kırmızı gösterilmedi, ayrıca penaltımız verilmedi. biz bunlar gibi ağlayıp sızlamadık, asla da yapmayız...
7. hakemlerimiz yetersiz, ama futbolcularımız da maalesef çok art niyetliler hakemlere yardımcı olmuyorlar işi zorlaştırıyorlar. olur olmaz yerde faul bekliyorlar penaltı istiyorlar, ümit karan veya hakan şükür olursanız alabiliyorsunuz ama değilseniz alamazsınız.
8. bjk nın sivasspor maçına paf ile cıkmasına gülüyorum sadece, seyirci de gelmesin diyorlar... eee biz de mi gelmeyelim sayın demirören sivaslılar olrak bize de mi ambargo koyacaksınız.... bize saygınız yok mu hiç....

KARDEŞİM ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOSUN...

Ss--58--Ss
04.11.2007, 15:33
reklam bunlar reklam yapıyorlar arkadaslar görelim bakalım söyledikleri sözü haftaya tutacaklarmı yok neymiş paf takımla sahaya cıkacaklarmıs ,ligden cekileceklermiş.ligden çekilmek o kadar kolay birşeymi 100 yıllık tarihi olan bir takım bir maç kaybedince hemen gündemi değiştirmek amacıyla reklam yapıyorlar..

Arif Coşkun
04.11.2007, 15:42
Doğru tektir,ikitane doğru olmayacağına göre."Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığıyla haraket etmek kadar yalnış bir tutum olamaz! Bugün onlara yarın bize. Bu bir hakem hatasıdır.Rüştü'nün nasıl kırmızı kart cezası kaldırılmıştır. Faulle uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda düdük çalmıştır hakem,atılan nizami golüde iptal etmiştir.Bu da maçı katletmeye yetmiştir. Bjk'nın bu sezon çok puanları hakem hatalarıyla yenmiştir. Onlarda artık patlama noktasına gelmişlerdir ve bencede haklıdırlar. Objektif biz gözle bakıldığında bunu herkes görebilir. Benimde tek korkum bizim maça rastlaması ve hakemlerin etki altında kalarak hatalı karar vermeleri.

EyüphanAydın
04.11.2007, 16:16
BENCE SONUNA KADAR BJK HAKLI BUGUN HABERLERDE LİG MAÇLARINA ARTIK PAF TAKIM OYUNCULARI İLE ÇİKİCAKMİŞ DİYE DUYDUM ACABA DOĞRUMU DUYMUŞUM..

emresengul58
04.11.2007, 17:12
BENCE SONUNA KADAR BJK HAKLI BUGUN HABERLERDE LİG MAÇLARINA ARTIK PAF TAKIM OYUNCULARI İLE ÇİKİCAKMİŞ DİYE DUYDUM ACABA DOĞRUMU DUYMUŞUM..

YOK KARDEŞ O İŞE YÜREKLERİ YETMEZ...YARIN ÇIKAR DERLER Kİ BU KİRLİ DÜZENE KARŞI ÇIKIYORUZ ONUN İÇİN SAVAŞICAZ..BÖYLE EZİK AÇIKLAMALAR YAPARLAR..BÜYÜKLERİN NE OLDUĞUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ..HAFTAYA SİVAS MAÇINDA BJK LEHİNE 2 DÜDÜK ÇALINIR KONUDA BURDA KAPANIR..BİZİM DÜŞÜNMEMİZ GEREKEN NEDEN BÖYLE Bİ OLAY LİG LİDERLİĞİ İÇİN ADI GEÇEN SİVAS MAÇINDAN ÖNCE OLUYOR..ENTERESAN VALLAHİ

kurtay58
04.11.2007, 17:14
Beşiktaş PAF'la çıkarsa bizde PAF'la çıkarız. Nasıl olursa olsun kesinlikle biz bu maçı A-L-A-C-A-Ğ-I-Z.

kadirakin58
04.11.2007, 17:15
valla şanslıyız.. beşiktaş bir maça paf takımla çıkar, ondan sonra federasyon bi şekilde beşiktaşı barıştırır.. bal da sadece 1 maçlık olarak sivassporun üzerine damlamış olur.. temminimiz beşiktaşın bu kararı sadece 1 maçta uygulamasıdır, ya da dilerse ligin ikinci döneminde yine sivasspor maçından önce de federasyonu protesto edebilirlerse çok seviniriz :)

Arif Coşkun
04.11.2007, 17:30
Beşiktaş PAF'la çıkarsa bizde PAF'la çıkarız. Nasıl olursa olsun kesinlikle biz bu maçı A-L-A-C-A-Ğ-I-Z.

Güzel bir fikir,gerçekten neden olmasın.

Serkan5858
04.11.2007, 17:57
SIVASSPOR4:0KASIMPASA KCOUM SIVASSPOR

zaralım 58
04.11.2007, 18:34
evet demirören gerçekten kararlı PAF takımla çıkıcaklarmış

ÇILGINLAR-58
04.11.2007, 18:47
Hayırlısı yaw ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

sinan-58
04.11.2007, 18:55
valla şanslıyız.. beşiktaş bir maça paf takımla çıkar, ondan sonra federasyon bi şekilde beşiktaşı barıştırır.. bal da sadece 1 maçlık olarak sivassporun üzerine damlamış olur.. temminimiz beşiktaşın bu kararı sadece 1 maçta uygulamasıdır, ya da dilerse ligin ikinci döneminde yine sivasspor maçından önce de federasyonu protesto edebilirlerse çok seviniriz :)

ne şanslısı ya biz as takıma alışmıştık inönude garanti yeniyorduk ama neyse bizim için farketmez seyircileride maça gelmiyecekmiş biletleri bize versinler

ofgurleyuk78
04.11.2007, 19:13
Doğru tektir,ikitane doğru olmayacağına göre."Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığıyla haraket etmek kadar yalnış bir tutum olamaz! Bugün onlara yarın bize. Bu bir hakem hatasıdır.Rüştü'nün nasıl kırmızı kart cezası kaldırılmıştır. Faulle uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda düdük çalmıştır hakem,atılan nizami golüde iptal etmiştir.Bu da maçı katletmeye yetmiştir. Bjk'nın bu sezon çok puanları hakem hatalarıyla yenmiştir. Onlarda artık patlama noktasına gelmişlerdir ve bencede haklıdırlar. Objektif biz gözle bakıldığında bunu herkes görebilir. Benimde tek korkum bizim maça rastlaması ve hakemlerin etki altında kalarak hatalı karar vermeleri.

Bence haklısın arkadaşım. Aynı takımın üstüne bu kadar hakem hatası olursa pek adilane liğ olmaz derim. Biz inşallah BJK yı yeneriz ama temennim as takımı yenelim. Önce yiğido' yuz

AMCA58
04.11.2007, 22:58
PAF MAF ANLAMAM,
İLLA A TAKIM OLSUNNN..
NE OLURSA OLSUN,
ŞAMPİYON SİVAS OLSUN.
BENCE PAF ÇIKARIRLARSA BİZDE PAFLA ÇIKALIM MAÇA..

altuntas58
04.11.2007, 23:11
Bizi beşiktaş hiç ilgilendirmez ne hali varsa görsün ancak hepimizin görmesi gereken bir hakem hatasını söylemeden gecemeyeceğim bariz hakem hatasıyla beşiktaşın yenilmesi benide karamsarlığa sürükledi allah bizi korusun böyle kötü ve böyle cirkin kararlardan kendime istemediğimi rakibimede asla istemem bu hakem mühessesini birileri el atıp düzene sokmalı allah korusun bizim takımımızda bir gün bu haksızlığa maruz kalabilir

AdemEmre
04.11.2007, 23:50
aynen altuntas bizi ilgilendirmez kimin ne ettiği biz yolumuza bakalım paf maf as yedek kör topal fark etmez delikanlı gibi çıkar oynarık biz

redelgae
05.11.2007, 00:03
anca giderler.... FB federasyonla boğuşurken onlar H.Ulusoy' un babasına kupa götürmüyormuydular....Eeeeee futbolun adaleti....

Medusa
05.11.2007, 00:33
anca giderler nash nash :D sivassporun işi maça çıkıp futbolunu oynamak gerisi önemli degil paf olması falan..

yigido Atilla
05.11.2007, 01:33
:DLigden cekilmek o kadarda kolay degil. Bunlar bos laflar Reklam kokuyor Reklam Sinan engin efendi. Gecin bunlari inanmayin sadece MHK yi etkilemek ten baska hic bir sey degil. Maglubiyetlerine kilif ariyorlar. Fenerbahcenin yarali biraktigi Kartalin Kanatlarini Haftaya biz koparacagiz. 2 sezondur Galibiyetleri yok bize karsi yine ayni tarifeyi uygulayacagiz. !!!!! Fenerbahceyi Elimizden Direkler kurtardi.Sivasta elimizden kimse Alamayacak, Aslani kedi gibi miyavlatacagiz.Trabzonada süprizimiz var onlari unutmadik . Sivasin önü acik en iyi Futbolu SIVASSPOR oynuyor Neden biz Sampiyon olmayalim....

NOT: paf takimiyla cikacaklarmis, Bizim icin hic fark etmez,istersen sende oyna Sinan engin efendi

Abdullah DuMaN
05.11.2007, 08:20
[QUOTE=K4r_Tugrul;269114]Kadıköy'deki müthiş derbide uzatma dakikalarında gelen golün hakem tarafından iptal edilmesi üzerine Sinan Engin'den şok açıklama geldi.

Arkadaşlar buda demek oluyo ki önümüzdeki hafta beşiktaşla oynayacağımız maçta hakemler sivas spor'a karşı art niyetli olaklar.İşimiz zorrr.:mad::mad:[ Bİ ART NİYET OLACAĞINI ZANNETMİYORUM ADAMLAR SADECE PAF TAKIMLA ÇIKARAK TEPKİ LERİNİ GÖSTERECEKLER

emresengul58
05.11.2007, 13:38
BEŞİKTAŞ KIVIRMAYA BAŞLADI...ARZUMAN BIRAKIRSA TAM KADRO ÇIKACAKLARMIŞ...YAZIK BÖYLE EZİK HALLERE DÜŞTÜLER

bordobeyaz60
05.11.2007, 13:57
ben bir beşiktaşlı olarak kendi yönetimimizi kınıyorum bu yönetinim soylediği milyonlarca besiktas tarfatarını ilgilendirmez besiktas tarihine yapılan bi saygısılıktır
sivasalı gardaslarımızdan ozur diliyorum kendimce bu olayşarın sivas bjk macına denk gelmesi cok kotu
ama ben besiktaslı olarak sivasın bu mactan galiiyetle ayrılmasını kalpten istiyo bu bize işallah ders olur

emresengul58
05.11.2007, 13:59
ben bir beşiktaşlı olarak kendi yönetimimizi kınıyorum bu yönetinim soylediği milyonlarca besiktas tarfatarını ilgilendirmez besiktas tarihine yapılan bi saygısılıktır
sivasalı gardaslarımızdan ozur diliyorum kendimce bu olayşarın sivas bjk macına denk gelmesi cok kotu
ama ben besiktaslı olarak sivasın bu mactan galiiyetle ayrılmasını kalpten istiyo bu bize işallah ders olur

KEŞKE HER TARAFTAR SENİN GİBİ OLSA KARDEŞİM...

myway
05.11.2007, 14:04
Kimin haklı kimin haksız olduğu bizi ilgilendirmez. Biz Sivassporluyuz .Beşiktaş paf takımla çıktı diye de ah layıp vahlamayacağız.
Paşa paşa Bjk paf takımına 5 çekip liderliğimizi alcağız;)

cilgin_sivaslim
05.11.2007, 14:04
koskoca besiktas kulubü bu zamana kadar neler atlatti nlerle karsilasti pafla cikmadida yada cekilmedide simdimi cekilecekmis bunlar federasyona yem atiyolar .diyolarki bundan sonra böle bisey olursa tepkimizi böle gösteririz. ya bunlar as takimla ciktilarda nolsu yine yendik simdide yeneriz.

myway
05.11.2007, 14:07
Amaçları sivas maçına hakemi tesir altına almak...:)
100 yıllık bjk kulubu yıldırım demirören in gönlü olsun diye ligden çekilmez çekilmemeli de...
Paf takımını oynatmak da beşiktaş taraftarına en büyük saygısızlık olur şahsi kanaatim.

SenSetik
05.11.2007, 14:15
SİNİN ENGİN VE DEMİRÖREN ÇİRKEFLERİ.MECNUN BAŞKANA BAKINDA BİRAZ ÖRNEK ALIN.UTANMAZLAR.YEDİNİZ KOCA BEŞİKTAŞI

yigido_furkan
05.11.2007, 14:16
bn hic sanmiyorum paf takimla cikacaklarina ogun o sinirle soylenmis birsey saten paf takimlarindada 3 kisi cezaliymis fb macinda 3 kisi atilmis bjkden biz A takim istiyoruz oyle yenmek daha zevkli oluyor

kral58
05.11.2007, 15:03
bjk ye hep aynı şeyler oluyor ankara maçında nobrenin verilmeyen golu trabzon maçında rüştüye bedavadan kırmızı kart galatasaray maçında bedavadan korner penaltı hiç alakası yoktu kornerle sabriden cıkmıştı top ve son olarakta 45 maçtır görev almayan bi hakemi fb bjk derbisine atamak nasıl bir aklın mantıgıdır anlamış degilim ve ismet arzuman görevini tamamladı sonrada hakemligi bıraktı bu nasıl bi çelişkidir bunu hiç anlamadım bjk geçen sene fener gibi geri vites yapmaz pafla çıkıcam dediyse cıkar geçen sene feneri gördük ligden cekilceklerdi nolduu nortoo aglaya zırlaya şampion oldular bu lig böyle bitmez bu lig için bjk fazla şerefliyiz diyor ya dogru bence

puar
05.11.2007, 15:18
bn hic sanmiyorum paf takimla cikacaklarina ogun o sinirle soylenmis birsey saten paf takimlarindada 3 kisi cezaliymis fb macinda 3 kisi atilmis bjkden biz A takim istiyoruz oyle yenmek daha zevkli oluyor

güzel yazmışsım kardeş tebrikler sana katılıyorum :D

edebiyatisyen
05.11.2007, 15:42
Ligden çekilmeyi düşünene kadar işitme cihazı almayı düşünseler daha iyi olacak.

emresengul58
06.11.2007, 01:59
bjk ye hep aynı şeyler oluyor ankara maçında nobrenin verilmeyen golu trabzon maçında rüştüye bedavadan kırmızı kart galatasaray maçında bedavadan korner penaltı hiç alakası yoktu kornerle sabriden cıkmıştı top ve son olarakta 45 maçtır görev almayan bi hakemi fb bjk derbisine atamak nasıl bir aklın mantıgıdır anlamış degilim ve ismet arzuman görevini tamamladı sonrada hakemligi bıraktı bu nasıl bi çelişkidir bunu hiç anlamadım bjk geçen sene fener gibi geri vites yapmaz pafla çıkıcam dediyse cıkar geçen sene feneri gördük ligden cekilceklerdi nolduu nortoo aglaya zırlaya şampion oldular bu lig böyle bitmez bu lig için bjk fazla şerefliyiz diyor ya dogru bence

ARKADAŞIM BURASI SİVASSPOR FORUMU...BIRAKIN BJK Yİ FB Yİ SAVUNMAYI...BURADA SİVASSPOR KONUŞULUR...GİT BJK FORUMLARINA ORDA YAZ BU YAZDIKLARINI

emresengul58
06.11.2007, 23:37
ÇEKİLİN ARTIK DEFOLUN GİDİN..8 TANEDE YENİLİR Mİ BE REZİL OLDUK TÜM DÜNYAYA TÜRKLER OLARAK..EL İNSAF

sinan-58
10.11.2007, 16:18

gardaş bizim yenmemiz sizin faydanıza boyle donek bir yonetimden kurtaracaksınız (yine donmezlerse) inş. bugun guzel futbol sonucunda kazanan biz ve dostluk olur

FurkaN
10.11.2007, 16:46
Bu akşama Allah'ın izniyle yendiğimizde ne başkanları kalacak ne de yönetimleri... Dansöz kalmayacak piyasada...