Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş PAF'la çıkar mı?
CAGLAYAN 05.11.2007, 14:45 http://www.internethaber.com/images/other/paf.20071105172756.jpg
Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi sonrası radikal bi karar alarak Sivasspor maçına PAF takımıtla çıkacağını açıkladı. İşte Beşiktaş'ın PAF takımı...
2006-2007 SEZONU PAF TAKIM KADROSU
1 ABDULLAH ERYILMAZ 1989
2 BERK AYTUNÇ AYTEMUR 1987
3 CAN ERDEM 1987
4 CAN GÜMRÜKÇÜ 1987
5 EMRE İNCEMOLLAOĞLU 1988
6 ERDEM KÖSE 1990
7 ERDEM ÖZKURT 1988
8 ERKAM REŞMEN 1989
9 GÖKHAN AYDAŞ 1989
10 KORAY ŞANLI 1989
11 KORCAN ÇELİKAY 1987
12 MESUT GÖNÜL 1988
13 MUSTAFA AŞAN 1988
14 ONUR ÇELİK 1989
15 ÖMER SÜMER 1990
16 ÖZGÜR ÖZKAYA 1988
17 SELAHATTİN ZAN 1987
18 SERKAN ÇELİK 1989
19 SONER ERGENÇAY 1988
20 TOLGA AKAT 1988
21 UĞUR BİNGÖL 1988
22 YİĞİT ÇOKGEZER 1988
23 YÜKSEL KAYAALP 1988
24 ZAFER DOĞAN 1988
25 AYDIN KARABULUT 1988
26 BÜLENT UZUN 1990
27 EMRE ÖZKAN 1988
28 KENAN ÖZER 1987
29 MEHMET SEDEF 1987
30 SERDAR ÖZKAN 1987
PAF TAKIMININ TEKNİK HEYETİ
FİKRET DEMİRER PAF Takımı Sorumlu Antrenörü
MEHMET BULDUK PAF Takımı Antrenörü
METİN UZUN PAF Takımı Kaleci Antrenörü
HAKAN YURTVERMEZ PAF Takımı Kaleci Antrenörü
Sizce Beşiktaş Sivas maçına Paf takımıylamı çıkacak ?
1. EVET
2. HAYIR
3. BJK´ya yakışmayan bir karar
emresengul58 05.11.2007, 14:46 kesinlikle çıkmaz...ÇIKAMAZ..YÜREKLERİ YETMEZ
ilk oy benden "EVET" PAFLA ÇIKACAK KESİN KARARLARI!!!
bence çıkarmıdan ziyade çıkmamalı hem öyle bişey yaparlarsa paf takımlarına hakaret etmiş olurlar ya çekilsinler yada devam etisnler bizim için fark etmez her türlü 3 puan için çıkarız.
hakandemirezen 05.11.2007, 14:48 KORKAKLIĞIN VE EZİLMİŞLİĞİN VERMİŞ OLDUĞU PİSİKOLOJİ İLE SÖYLENMİŞ BİR SÖZ.
BJK Yönetimi Harbiden Erkekse Bu Kararından Dönmez!
5 Gün Sonra Yönetimin Yüzünü Göreceğiz...
BJK Yönetimi Harbiden Erkekse Bu Kararından Dönmez!
5 Gün Sonra Yönetimin Yüzünü Göreceğiz...
bende bjkliyim öncesinde sivaslı tabi rahat olun biz geçen sene fenerbahçe gibi gerivites yapmayız geçen sene aglaya zırlaya şampiyon oldular aziz dedi ligden çekilcez die noldu norto geri vites biz yapmayız öyle bişey sözümüz özümüzdür tabi sivasspor içinde iyi oldu 5-6 tanede atar heralde paf takıma
CÜSSKB-Aynur 05.11.2007, 15:02 Beşiktaş ın Federasyona tepkisini haklı buluyorum.
Yıldırım Demirören, Paf takımıyla maça çıkmayı göze alıyorsa, ne diyebiliriz,
CÜSSKB-Aynur 05.11.2007, 15:11 bende bjkliyim öncesinde sivaslı tabi rahat olun biz geçen sene fenerbahçe gibi gerivites yapmayız geçen sene aglaya zırlaya şampiyon oldular aziz dedi ligden çekilcez die noldu norto geri vites biz yapmayız öyle bişey sözümüz özümüzdür tabi sivasspor içinde iyi oldu 5-6 tanede atar heralde paf takıma
Beşiktaş Paf takımını hafife almakta doğru değil.
Paf ağırlıklı as bir kadroylada çıkabilirler, zaten, 3 Büyüklerin paf takımları futbol kalitesi olarak aslarından ayırt edilmiyor.
benim anlmadığım şey bizim pafların arşısına kim çıkacak???
yada beşiktaşa bu ne kazandıracak haa olursa diye diyorum olacağından değil ya
o_albayrak 05.11.2007, 15:37 bu bjk taşın aldığı karar o bizi ilgilendirmez sonuçta paf veya as kadro sivas şu anda avarajla 2. yani oda lider ve sivas lider takıma yakışır bir futbol oynayıp yakışan sonucu alacaktır...yeterki verilecek hakem bu maçta günah çıkartmasın:???????
bu bjk taşın aldığı karar o bizi ilgilendirmez sonuçta paf veya as kadro sivas şu anda avarajla 2. yani oda lider ve sivas lider takıma yakışır bir futbol oynayıp yakışan sonucu alacaktır...yeterki verilecek hakem bu maçta günah çıkartmasın:???????
oda var ya yeterki hakem günah çıkarmasın inşallah fifa kokartlı vede iyi bir hakem verirlerde macın sonucuna etkide bulunmaz.
1967 dernek serkan20 05.11.2007, 15:48 ben hayır dedim bjk de olsa buna yürekleri yetmez hem daha ligin başı bu karar tamamen sinirle alınmış bir karardır.
Arif Coşkun 05.11.2007, 15:52 Bjk verdiği tepkide çok haklı.Bu bir değil iki değil üç değil.Bencede paf takımıyla çıkabilirler,bu hiç blöfe benzemiyor.Paf takımıyla çıkacak diye nasıl olsa yeneriz mantığıyla haraket edilirse, hiç ummadığımız bir sonuç elde edebilirz. Onun için as takım yada paf, biz çıkıp adam gibi futbolumuzu oynarsak istediğimizi zaten alırız.
Sivas maçı öncesi basına yansıyan bu olay son derece ürkütücüdür..
Hakemlere yönelik psikolojik baskıda son yıllarda önemli bi artış var..
Fenerbahçe örneğini hatırlayın.. "Hakemler bize penaltı vermiyor" diyen fenerbahçe yönetiminin bu açıklamasından hemen sonra tartışmalı(!) bir penaltı sahibi olduğunu hatırlayın..
BJK'nin bu kararı en çok BJK camiasını ilgilendirir ama unutmamamız gereken önemli bir detay bizim BJK ile olan maçımız ve hakemlerin bu açıklamadan doğan psikolojik baskıya maruz kalarak yanlış kararlar alma ihtimali...
Talihsiz bir haksızlığa kurban giden BJK'nin bence talihsiz bir açıklamasıdır bizim maçımız öncesinde..
Saygılarımla...
ertuqrul 05.11.2007, 16:30 Beşiktaş ın Federasyona tepkisini haklı buluyorum.
Yıldırım Demirören, Paf takımıyla maça çıkmayı göze alıyorsa, ne diyebiliriz,
aynen katılıorum.cıkacaklarını dusunmesemde onlarında bır kararı soz konusu.sayqılıyız.
Abdullah DuMaN 05.11.2007, 16:33 ÇIKAR VEDE ÇIKMALIDA BENCE Bİ ŞEKİLDE FEDERASYONA CVP VERMELİ
vuslat5858 05.11.2007, 16:41 bence akıl işi değil borsada hisseleri var tepe takla olurlar
sivasligenclik 05.11.2007, 17:19 BJK ne kadar istese bile vuslat5858 arkadaşımızın dediği gibi borsada tepe taklak olurlar bu 1 bide paf tkm oyuncularına profesyonel lisansı için 400 bin DOLAR lazım!!!
58_sivas_1987 05.11.2007, 17:33 ne ile çıkarsa çıksınlar biz kendi oyunumuza bakıp yenmemiz gerekir beşiktaşı ( onlarda anladı tabi yenilecegini şimdi pafla çıkıp rezil olmayalım hesabı yapıyorlar herhalde)
ÇILGINLAR-58 05.11.2007, 17:42 Sivasspor’dan Beşiktaş’a mesaj: “PAF takımıyla çıkmayın''
Eraydın AYTEKİN / SİVAS (DHA)
SİVASSPOR 4-0 kazandığı Kasımpaşa maçı sonrası Galatasaray ile birlikte zirveye yeniden ortak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Alınan farklı galibiyetin yanı sıra önemli oyuncuların yokluğuna karşın oynanan futbol yönetim ve camianın yüzünü güldürürken, kırmızı beyazlı takımdan Beşiktaş’a “Maça PAF takımıyla çıkmayın'' mesajı geldi.
Kırmızı beyazlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun, gerçekten hak ettikleri bir karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, “Takımımızda 6-7 eksik olmasına rağmen diğer oyuncuların hepsi onları aratmamak uğuruna fedakarca oynadı. Böyle bir güzel skorla galip geldiğimiz için mutluyuz'' dedi. Şampiyon olmak gibi hedefleri olmadığının altını çizen Uygun, “Biz şampiyon olacağız demedik ama bazıları liderliği yakalayınca farklı şeyler söyledi. Liderliği kaybedince Sivasspor bitmiş ve hakederek bulunduğu yere gelmemiş imajı çizdiler. Kendi hayal ettikleriyle birşeyler çizmeye çalıştılar. Biz bu maçta da güzel bir futbol oynadık. Yolumuza devam ediyoruz. Mütevazi ama iyi bir takımız, inanmışlığımız ve iyi bir takımımız var. Bundan sonraki maçlarda da kazanmaya devam edeceğiz ve Sivasspor’un geldiği yerin tesadüf olmadığını göstereceğiz'' dedi.
BEŞİKTAŞ’I TAM KADRO GÖRMEK İSTİYORUZ
Fenerbahçe yenilgisi sonrası hakemi ve federasyonu protesto amacıyla Beşiktaş’ın bu hafta Sivasspor ile oynayacağı maça PAF takımıyla çıkma kararını değerlendiren Uygun, “Maçtan sonra sinirle söylenmiş söylemlerdir. Beşiktaş büyük bir camiadır ve sahaya öyle çıkmayacaklarını düşünüyorum. Buna inanmak istemiyorum. Hata futbolda herkese oluyor. Hakemler dikkatli olmaya çalışsınlar. Pozisyonları ceza sahasına yakın takip etmeleri gerekiyor. Bizim ise ceza sahasına girmeyen hakemlerimiz var. Futbol artık çok süratli ve hızlı oynanıyor. Biz Beşiktaş’ı sahada tam kadro ile karşımızda görmek istiyoruz. Maç sonrası sıcağı sıcağına söylenmiş sözlerden kaçınmak gerekiyor. Bu kararın değişeceğini düşünüyorum'' dedi.
jakobieen 05.11.2007, 17:49 Beşiktaş ın Federasyona tepkisini haklı buluyorum.,
nası haklı abla bunların hepsi aynı...
..sinan engin diyor ''ben hakemin nasıl tatlı tatlı maç verdiğini bilirim'' diye.. zaten bildiğinden değil mi Türk futbolu bu halde.. bi sene birine çalışıyorlar bi sene diğerine, o kadar delikanlı iseler geçen sene Türkiye kupasınıda almasalardı, hakedip mi yendiler erciyesi.. elleri ile atılan gollerde neden sesleri çıkmıyordu. o zaman, hakem insan hata yapardıda şimdi insanlıktan mı çıktılar.. geçen hafta fenerin yaptığı pisliği şimdi bunlar yapıyor.. fener hakem hakkında konuşup etki altına aldı da şimdi beşiktaşın yaptığı ne.. ne farkları var.. bu konuşmalarından dolayı bjk-sivas maçında hakemin düzgün maç yönetme şansı var mı sizce.. yazıık çook yazık.. ligden çekileceklermiş, insanın; 'çekilmezseniz namertsiniz' diyesi geliyo.. giderken iki kardeşinide alda tertemiz bi ligimiz olsun..
hani derlerya bu hayasızca düzenin içinde verdiğin onurlu mücadelen yeter diye hakkaten yeter be sivasım..
ceza_tolga_rep 05.11.2007, 17:53 ben inanmıyorum.sinan yine uydurdu...............
sivas_kangallı 05.11.2007, 17:54 bence pafla çıkıcaklar..........
ÇILGINLAR-58 05.11.2007, 17:58 Beşiktaş`ın herşeye karşı delikanlı(!) taraftar grubu çarşı başkanımız Aziz Yıldırım ile Haluk Ulusoy`un resimlerini yan yana koyup, üzerine de afilli bir çarpı işareti çaktıktan sonra "Elbet birgün, ektiğiniz kin ve nefret tohumlarının içinde boğulacaksınız. Türk sporunun içine ettiniz. Bu lig için fazla şerefliyiz" gibi safsatalar yazmışlar.
Çarşıya şunu demek istiyoruz: Edep Ya Hu? Yahu geçen sene Saracoğlu`ndaki kupa maçında Dereli bizi kıtır kıtır doğrarken neredeydiniz? Bizi eleyip çıktığınız finalde şimdi istifasını istediğiniz İsmet Arzuman Erciyes`i dilimleyip kupayı size sunarken diliniz mi tutulmuştu?
Hadi bütün bunları atladınız, boş anınıza geldi. Ya bunca kıyaktan sonra aldığınız kupa, şimdi üzerine çarpılar çizdiğiniz Ulusoy`un babasına giderken şeref seviyeniz ne durumdaydı? Dibe vurmuştu dibe. Bir sene zarfında ne yaparak yükselttiniz şeref seviyenizi...
Bu sözlerinize kargalar bile güler. Yani biraz düşünün siz bile gülersiniz? Başkanınız yemeklerde kupaları paylaşsın şeref ibresinde bir hareketlilik yok. Hakem kıyaklarıyla kupa alın o ibre nedense hiç oynamasın ama oyun durduktan sonra gol atınca: "hakem niye vermedi" diye ağlayın.
Size hem kulaklık hem emzik lazım. Ama siz emziğe yabancı bir camia değilsiniz. Bundan birkaç sene önce Gençlerbirliği taraftarları da "Beşiktaş`a emzik" kampanyası düzenlemişlerdi hatırlarsanız. Ancak sizin hafıza kapasiteniz bir kaç haftalık olduğundan hatırlamazsınız tabi.
Sizin sembolünüzü değiştirmenizin zamanı gelmiş. Kısa süreli bir hafızaya sahip olduğunuzdan kendinizi zaman zaman bu lig için fazla şerefli sayıyorsunuz ya... Kartal yerine balığı sembol seçerseniz, sembolünüz olduğu için sık sık da balık göreceğinizden belki "biz böyle atıp tutmayalım, geçmişte bazı haltlar karıştırmış olabiliriz" diye düşünüp, komik olmazsınız.
Ligden çekilecekmişsiniz. Bizce de bu kadar futbolcu, taraftar, yönetici düdüğü duyamayacak sağırlaşmışsa bu ligde yeri yok demektir. İyi bir hastanenin KBB servisinde uzun bir tedaviden sonra oynamanız herkesin sinir ve ruh sağlığı açısından iyi olacaktır. İyi bir kulaklık ve emzik kürü size iyi gelecektir bundan emin olunuz.
Maçlara PAF takımla çıkmakla milleti tehdit ediyorsunuz. Biz de yönetimimizden talep ediyoruz: Beşiktaş ağlamaya devam ettiği müddetçe maçlara MİNİK TAKIMLA çıkalım.
ÇILGINLAR-58 05.11.2007, 18:04 allah yardımcılarınız olsun ne paf takımı yaw yureklerınıx yeterse cıkın tek takımınızla
1967_DERNEK_MUSTAFA 05.11.2007, 18:08 YILDIRIM DEMİR ÖREN BAŞKA KANALLARDA BAŞKA KELİMEMİ SARFETTİ YOKSA BENİMMİ KULAKLARIM İŞİTMEDİ ADAM PAF TAKIMIYLA ÇIKARIZ DERKEN MAÇIN HAKEMİ İSTİFASINI VERMESSE BİZ CUMARTESİ OYNANACAK BEŞİKTAŞ SİVASSPOR KARŞILAŞMASINA PAF TAKIMIYLA ÇIKACAĞIZ DEDİ TRİBÜNLEREDE SESLENDİ BU KARŞILAŞMAYA GELMESİN BEŞİKTAŞLI TARAFTALAR NETİCESİNDE BIR AÇIKLAMADA BULUNDU GERÇİ BİZİ İLGİLENDİREN BİR ŞEY YOK PAFLADA ÇIKSALAR BU KARŞILAŞMA OYNANACAK ASLADA ÇIKSA BU KARŞILAŞMA OYNANACAK EN GÜZELİ CUMARTESİYİ BEKLEMEK
Beşiktaş kararsız!
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Siyah-Beyazlıların hafta sonu oynanacak Sivasspor maçına PAF Takımı ile çıkacağına dair basında yer alan haberlerle ilgili olarak, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na açıklama gönderdi.
Şirketin açıklaması şöyle:
"Yönetim Kurulumuz'un son dönemde yaşanan hakem olaylarına tepki olarak, hafta sonunda Kulübümüz'ün Sivasspor ile yapacağı maça PAF takımıyla çıkacağına dair düşüncesi bulunmaktadır. Ancak konu, Cuma gününe kadar yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısında netlik kazanacaktır. Alınan Yönetim Kurulu kararı, ayrıca özel durum açıklaması olarak kamuoyuna bildirilecektir."
LİSANSLAR İÇİN 400 BİN DOLAR GEREKİYOR
Bu arada Beşiktaş, PAF takımı ile maça çıkma kararından vazgeçmezse bu oyunculara profesyonel lisans çıkabilmesi için yaklaşık 400 bin dolar gerektiği ve ayrıca sürenin de bu lisansları çıkartmak için hafta sonuna kadar yetmeyebileceği belirtildi.
05.11.2007
Kaynak : DHA
sivas_kangallı 05.11.2007, 18:14 BİZİM İÇİN FARKETMEZ İSTER PAFLA ÇIKSINLAR İSTER A KADROSUYLA ÇIKSINLAR HER TÜRLÜ BJK EZERİZ...
özgühertaş 05.11.2007, 18:16 ZATEN ADAMLAR PAF TAKIMLA SAHAYA ÇIKMAYACAKLAR SADECE GÜNDEM DEGİŞTİRME VE HAKEMLERİ ETKİLEMEYE ÇALIŞIYORLAR.
sinan-58 05.11.2007, 18:16 herkesin dediği çıktı beşiktaş paflarla çıkmak yemedi
onlar pafla çıkarsa bizde pafla çıkarız elimizden kaçamazlar bu seferde :)
CÜSSKB-Aynur 05.11.2007, 18:59 nası haklı abla bunların hepsi aynı...
..sinan engin diyor ''ben hakemin nasıl tatlı tatlı maç verdiğini bilirim'' diye.. zaten bildiğinden değil mi Türk futbolu bu halde.. bi sene birine çalışıyorlar bi sene diğerine, o kadar delikanlı iseler geçen sene Türkiye kupasınıda almasalardı, hakedip mi yendiler erciyesi.. elleri ile atılan gollerde neden sesleri çıkmıyordu. o zaman, hakem insan hata yapardıda şimdi insanlıktan mı çıktılar.. geçen hafta fenerin yaptığı pisliği şimdi bunlar yapıyor.. fener hakem hakkında konuşup etki altına aldı da şimdi beşiktaşın yaptığı ne.. ne farkları var.. bu konuşmalarından dolayı bjk-sivas maçında hakemin düzgün maç yönetme şansı var mı sizce.. yazıık çook yazık.. ligden çekileceklermiş, insanın; 'çekilmezseniz namertsiniz' diyesi geliyo.. giderken iki kardeşinide alda tertemiz bi ligimiz olsun..
hani derlerya bu hayasızca düzenin içinde verdiğin onurlu mücadelen yeter diye hakkaten yeter be sivasım..
Oğuz, ben son maç için, düşüncemi yazmıştım.
altuntas58 05.11.2007, 19:00 Bence paf ağırlıklı takımla cıkacaktır fakat ne olursa olsun beşiktaşın paf takımını hafife almamalıyız onların pafları bile çok sağlam tabi bütün bunlar sivassporumu hiç bir şekilde ilgilendirmez liğin en sağlam takımlarından biriside sivasspor gönül isterdiki beşiktaş tam kadro cıksın cünkü biz her halukarda beşiktaşı yenecek gücteyiz şimdide tutturmasınlar biz zaten pafları cıkarmıştık diye bahane uydurmasınlar onun için tam kadro cıkmalılar bu arada beşiktaşın federesyona yaptığı haklı tepkiye katılıyorum türkiyede hakem camiasına bir ceki düzen verilmesi gerekli allah bizi böyle haksız kararla karşı karşıya bırakmsın aksi taktirde bizim sesimiz o kadar cıkmaz cıksada önemsemezler her şey sivasspor için hep destek tam destek
yaa bu tip olaylar hep sivasımızamı denk geliyor...
şimdi futbolcularımız nasıl konsentre olacak bunu merak ediyorum gerçektende.
Biz, BJK takımının aslarına aboneyiz. ;)
Hatta, İnönü Stadı' na da abone olduğumuzu söyleyebiliriz.
BJK 'nin Paf takımı bize ters gelebilir...! ;)
Aman dikkat...! :confused:
Belki de Sayın Demirören, aslarıyla bileğimizin bükülemeyeceğini
anlamış olmalı ki, böyle bir alternatifi düşünmüş de olabilir.
BJK' nin aslarının varlıkları İnönü Stadı' nda,
Sivas' ımıza karşı onları mutlu etmedi ki;
yoklukları üzsün...!
sivasli_yldrm 05.11.2007, 20:39 bence çıkmaz o sadece o saatlerde kamuoyunu aldatmak için söylenmiş bi laf neyle çıkarlarsa çıksınlar biz onları allah ın izniyle her türlü yeneriz
Bence de cıkar. demirören cok iddialı konuştu.
Yigido_Burak 05.11.2007, 21:14 yav gardaslar ne dert ediosunuz ısterrrrrrr cıksın ısterrrrrr cıkmasın bızım amacımız belii 3 puan liderlik...! bu kadar cıksada degismes cıkmasada bız kendımıze rakıp tanımıyoruz..! o kadar ŞAMPİYON SİVAS..!:D:D
yok cikmazlar hepsi palavra aslarla ciksalar neyazarki?
Yaaa aklıma ne geldi :
Beşiktaş, bence aslarıyla çıkacaklar.
Canlı yayında, spiker Sayın Demirören' e soracak :
- Hani, paf takımıyla çıkacaktınız ?
Demirören :
- Ehem şeyyy, KEM, KÜM...
Ropörtajcılar Ertuğrul SAĞLAM' a koşacaklar :
- Sayın Hocam noliiii...?
- Kedi oğlan doğuriii...
- Ama hocam siz kedi değil; kartalsınız.
- Ehem şeeey... hemi KEM hemi de KÜM.
Yayıncı kuruluş, kem kümlü cevaplar içerisinde bocalarken,
Sayın Sinan ENGİN kapıyor mikrofonu ve geçiyor ekrana :
- Eheeem şeeey... Hem KEM, hemi de KÜM lere katılıyorum.
Aslında, sizin gördükleriniz, bizim PAF takımımız.
Ama, motivasyonlarını sağlamak için, PAF takımımızdaki
oyuncularımızı estetik yaptırdık ve ağabeylerine benzettik...!
Spiker :
- Nasıl yani efendim ?
Şimdi şu ayağında topla hareket yapan Bobo değil mi ?
Sinan ENGİN :
- Hayır efendim, o paf takımından Osman.
- Peki efendim, şu İ.ÜZÜLMEZ değil mi ?
- Ne alaka efendim, o da paf takımından Abdullah.
Spiker :
- Gafayı yiyeceeem yaaa.
- Delgado, Delgadoooo, canlı yayındayız, maçla ilgili neler söyleyeceksin ?
- Ben var Yadigar olmak, ben yok Delgado.
- Yav, Rikardinyo gel hele yaaa sen ne diyon bu işe ?
- No Riko... Ben no Rikardinyo... Ben var Kazım olmak.
.
.
Spiker şaşkın :
- Aha Gökhan ZAN göründü.
- Gökhaaaaaan, geeel gel.
- Gökhan kim abi ?
- Sensin işte, sen Gökhan değil misin ?
- Yok abi, ben paf takımından Gürkan.
- Hele şükür, en azından ismini benzettik.
Spiker birden gözleri fal taşı gibi açılır :
- Peki şu yüzü sargıda olan kim yahu ?
Daha önce hiç görmemiştim, yeni transfer mi acaba ?
- Yok abi, o da paf takımından arkadaşımız ama,
imalat hatası, sanırım adı Garip mi ne olacaktı...!
.
.
.
Garip bir lig yaşıyoruz değil mi arkadaşlar ?
yigidolar06 05.11.2007, 21:43 ilk 45 dk aslar cıksın rezil oluyorlar ikinçi yarı paflar cıksın belki beşiktaşın karalarını temizlerler
CAGLAYAN 05.11.2007, 21:56 http://image.haber3.com/haber/104355.jpg
Sinan Engin:'Fikrimiz değişebilir
'Sinan Engin, Başkan Yıldırım Demirören ile durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi.5 Kasım 2007 09:32F.Bahçe maçı sonrasında, Başkan Yıldırım Demirören'in evinde toplanan Beşiktaş Yönetim Kurulu, hakem hatalarına büyük tepki gösterirken, tarihi kararlar almıştı.
Sivas maçında sahaya PAF takımıyla çıkma kararı alan Beşiktaş Yönetimi, taraftarından maça gelmemesini isterken, Futbol Federasyonu Başkanvekili ve Beşiktaş Delegesi Affan Keçeci ile derbinin hakemi İsmet Arzuman'ı da istifaya davet etmişti. Siyah-beyazlılar, Başkan Yıldırım Demirören'in ağzından yapılan resmi açıklamaların ardından, camianın ve Futbol Federasyonu'nun tepkilerini beklemeye başladı.
Engin: Fikrimiz değişebilir
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, Liverpool maçı sonrasında Başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geleceklerini ve durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi. Teknik heyet ve futbolcuların arkasında olduklarını da belirten Engin, “Derbi sonrası başkanımızın yaptığı açıklamalarla ilgili gelecek tepkileri bekliyoruz” dedi. Engin, Sivas maçına PAF takımıyla çıkma kararıyla ilgili olarak ise “Bu konuyu başkanımızla yeniden konuşacağız. Tamamen PAF takımıyla olmasa da Sivas karşısında PAF ağırlıklı bir kadro ile mücadele edebiliriz “ değerlendirmesinde bulundu.
Keçeci istifayı düşünmüyor
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in istifaya çağırdığı, Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci böyle bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Keçeci, “Görevimi en adil bir şekilde yürütmeye çalışıyorum. Bir insanın haksız yere istifasını istemek o insanı yüceltir. Ben Beşiktaş formasını üstümden çıkartıp işimi yapıyorsam bu işimizi ne kadar adil yaptığımızı gösterir” dedi. Affan Keçeci, siyah-beyazlıların Sivas maçına PAF ağırlıklı bir kadro ile çıkma düşünceleriyle ilgili olarak ise “Prosedüre uygun. Futbolcuların profesyonel lisansı olması halinde sorun yok” açıklamasını yaptı.
yusuf_yusuf 05.11.2007, 22:07 ya beşiktas çıkamaz çıksa bıle eğer sivasspor yener se paf takımı ile yenıldık derler yanı paf takını mahane ederler şayet yeneceğiz ya bu mahane olsun derler
yigidolar06 05.11.2007, 22:13 PİSOKOLİJİK BASKI YAPIYORLAR HAKEMLE MAÇI MASA BAŞINDA ALMAYA ÇALIŞIYORLAR BEŞİKTŞ İİ DEĞİL YENDİĞİMİZ TAKDİRDE PUAN FARKI 8 OLACAK
yigido Atilla 05.11.2007, 22:21 Kesin cikacaklar Borsaya bildirmisler bu is cocuk oyuncagi degil Bu gün baskanlari paf takimiyla cikacaklarindan Dolayi Borsaya bildirmek zorunlugu oldugunu acikladi bu isin dönüsü yok Borsayla oynanilmaz Oynarlarsa ne olacaklarini görürüler.. Paf takimi 70 dakikadan sonra cözülür. Tercübesiz paf takimini Farkli yenip avarajimizi düzelmeliyiz,Bu sansi cok iyi degerlendirmeliyiz Kos yigido kos kim Tutar seni
Ss--58--Ss 05.11.2007, 23:24 BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ MAÇA PAF TAKIMLA ÇIKMAYA KARARLI DÜN AKŞAM TELEGOL PROGRAMINDA BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARDA BU KONUDA NE KADAR KARARLI OLDUKLARINI GÖSTERDİ.TÜM MAÇLARA DEĞİL SADECE SİVAS MAÇINA PAF TAKIMLA ÇIKACAKLARINI BELİRTTİLER.BENCE BEŞİKTAŞIN PAF TAKIMLA ÇIKMASI BİZİM YARARIMIZA OLUR VE ÇOK GÜZEL OLUR İNŞALLAH PAF TAKIMLA ÇIKARLAR MAÇA.BEŞİKTAŞ BAŞKANI YILDIRIM DEMİRÖREN FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANVEKİLİ AFFAN KEÇECİ VE MAÇIN HAKEMİ İSMET ARZUMANIN İSTİFA ETMEMELERİ ÜZERİNE BİZİM KARŞIMIZA PAF TAKIMLA ÇIKACAKLARINI SÖYLEDİLER.HAKEM İSMET ARZUMAN VE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANVEKİLİ AFFAN KEÇECİNİNDE İSTİFA ETMEYE NİYETLERİ BULUNMADIĞINDAN BİZİM KARŞIMIZA %100 PAF TAKIMLA ÇIKARLAR...
çılgın-sedat 06.11.2007, 00:21 heipinix goreceksiniz delikanlı gibi pafla çıkacak beşiktaş sözünü özüdür demedi demeyin fener gibi konuşumda geri vites yapmayız
bjk ya yakışmadı bence............
ofgurleyuk78 06.11.2007, 01:20 Ne çok BJK düşmanı varmış arkadaşlar. Biraz da madalyonun öbür yüzüne bakın. Onlara yapılan haksızlık bize yapılsa (Allah korusun.) biz ne yaparız. Eğer liğde birkaç hafta böyle gidersek başımıza neler gelebilir onu bir düşünün. Ne bizans oyunları oynarlar bize.
emresengul58 06.11.2007, 01:53 http://image.haber3.com/haber/104355.jpg
Sinan Engin:'Fikrimiz değişebilir
'Sinan Engin, Başkan Yıldırım Demirören ile durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi.5 Kasım 2007 09:32F.Bahçe maçı sonrasında, Başkan Yıldırım Demirören'in evinde toplanan Beşiktaş Yönetim Kurulu, hakem hatalarına büyük tepki gösterirken, tarihi kararlar almıştı.
Sivas maçında sahaya PAF takımıyla çıkma kararı alan Beşiktaş Yönetimi, taraftarından maça gelmemesini isterken, Futbol Federasyonu Başkanvekili ve Beşiktaş Delegesi Affan Keçeci ile derbinin hakemi İsmet Arzuman'ı da istifaya davet etmişti. Siyah-beyazlılar, Başkan Yıldırım Demirören'in ağzından yapılan resmi açıklamaların ardından, camianın ve Futbol Federasyonu'nun tepkilerini beklemeye başladı.
Engin: Fikrimiz değişebilir
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, Liverpool maçı sonrasında Başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geleceklerini ve durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi. Teknik heyet ve futbolcuların arkasında olduklarını da belirten Engin, “Derbi sonrası başkanımızın yaptığı açıklamalarla ilgili gelecek tepkileri bekliyoruz” dedi. Engin, Sivas maçına PAF takımıyla çıkma kararıyla ilgili olarak ise “Bu konuyu başkanımızla yeniden konuşacağız. Tamamen PAF takımıyla olmasa da Sivas karşısında PAF ağırlıklı bir kadro ile mücadele edebiliriz “ değerlendirmesinde bulundu.
Keçeci istifayı düşünmüyor
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in istifaya çağırdığı, Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci böyle bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Keçeci, “Görevimi en adil bir şekilde yürütmeye çalışıyorum. Bir insanın haksız yere istifasını istemek o insanı yüceltir. Ben Beşiktaş formasını üstümden çıkartıp işimi yapıyorsam bu işimizi ne kadar adil yaptığımızı gösterir” dedi. Affan Keçeci, siyah-beyazlıların Sivas maçına PAF ağırlıklı bir kadro ile çıkma düşünceleriyle ilgili olarak ise “Prosedüre uygun. Futbolcuların profesyonel lisansı olması halinde sorun yok” açıklamasını yaptı.
DAHA NE DİYELİM Kİ KIVRAKLIK SON MODA...
emresengul58 06.11.2007, 01:57 Yaaa aklıma ne geldi :
Beşiktaş, bence aslarıyla çıkacaklar.
Canlı yayında, spiker Sayın Demirören' e soracak :
- Hani, paf takımıyla çıkacaktınız ?
Demirören :
- Ehem şeyyy, KEM, KÜM...
Ropörtajcılar Ertuğrul SAĞLAM' a koşacaklar :
- Sayın Hocam noliiii...?
- Kedi oğlan doğuriii...
- Ama hocam siz kedi değil; kartalsınız.
- Ehem şeeey... hemi KEM hemi de KÜM.
Yayıncı kuruluş, kem kümlü cevaplar içerisinde bocalarken,
Sayın Sinan ENGİN kapıyor mikrofonu ve geçiyor ekrana :
- Eheeem şeeey... Hem KEM, hemi de KÜM lere katılıyorum.
Aslında, sizin gördükleriniz, bizim PAF takımımız.
Ama, motivasyonlarını sağlamak için, PAF takımımızdaki
oyuncularımızı estetik yaptırdık ve ağabeylerine benzettik...!
Spiker :
- Nasıl yani efendim ?
Şimdi şu ayağında topla hareket yapan Bobo değil mi ?
Sinan ENGİN :
- Hayır efendim, o paf takımından Osman.
- Peki efendim, şu İ.ÜZÜLMEZ değil mi ?
- Ne alaka efendim, o da paf takımından Abdullah.
Spiker :
- Gafayı yiyeceeem yaaa.
- Delgado, Delgadoooo, canlı yayındayız, maçla ilgili neler söyleyeceksin ?
- Ben var Yadigar olmak, ben yok Delgado.
- Yav, Rikardinyo gel hele yaaa sen ne diyon bu işe ?
- No Riko... Ben no Rikardinyo... Ben var Kazım olmak.
.
.
Spiker şaşkın :
- Aha Gökhan ZAN göründü.
- Gökhaaaaaan, geeel gel.
- Gökhan kim abi ?
- Sensin işte, sen Gökhan değil misin ?
- Yok abi, ben paf takımından Gürkan.
- Hele şükür, en azından ismini benzettik.
Spiker birden gözleri fal taşı gibi açılır :
- Peki şu yüzü sargıda olan kim yahu ?
Daha önce hiç görmemiştim, yeni transfer mi acaba ?
- Yok abi, o da paf takımından arkadaşımız ama,
imalat hatası, sanırım adı Garip mi ne olacaktı...!
.
.
.
Garip bir lig yaşıyoruz değil mi arkadaşlar ?
ABİ SON ZAMANLARDA OKUDUĞUM EN GÜZEL VE EN KOMİK YAZILARDAN BİRİYDİ..ELİNE EMEĞİNDE SAĞLIK
sarkislali 06.11.2007, 04:12 ALIN SIZE BIR EZIKTAS YÖNETICISI: BUNLAR DANSÖZ: BUGÜN BÖYLE KONUSURLAR YARIN ÖYLE: BIZE YENILECEKLER ONUNDA SORUMLUSUNUN HAKEM OLDUGUNU TFF OLDUGUNU SÖYLEYECEKLER:
PAF'la sahaya çıkarız tehdidi borsaya takıldı
ERHAN ÖZTÜRK
Hakem hatalarını gerekçe göstererek 'Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkarız' tehdidi yapan Beşiktaş borsa açıklama isteyince çark etti ve "Bir karar almadık Cuma'ya kadar belli olur" dedi..
Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ardından hakem hatalarını gerekçe göstererek 'Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkarız' tehdidi savuran Beşiktaş yöneticileri dün borsa bu konuda açıklama isteyince çark etti. Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ borsaya yaptığı açıklamada "Bu yönde alınmış bir kararımız yok. Yönetim Kurulu'muzun cuma günkü toplantısında bu konu görüşülecek" ifadesi kullanıldı. Beşiktaş Yönetimi'nin maçlara PAF takımla çıkma kararına ise borsa çevrelerinden tepki geldi. Uzmanlar, Beşiktaş Kulübü yöneticilerinin aynı zamanda borsaya kote olmuş bir şirketin yöneticileri olduğunu, bu bilinç ve sorumlulukla hareket etmeleri gerektiğini savunuyor. Halka açık Beşiktaş Futbol Yatırımları şirketinin değerini hem futbolcuların performansı hem de reklam gelirleri gibi kalemler etkiliyor. Nitekim PAF takımının resmi maçlara çıkması da bu anlamda şirketin performansını doğrudan etkileyen unsurlar arasında yer alıyor. İşte bu gerekçeyle de uzmanlar "BJK yönetimi 2002'den bu yaha halka açık bir şirket artık dernek yönetmiyorlar. Bunu dikkate alarak açıklama yapmalılar. Kulüp yöneticileri kendi şirketlerinin rekabet gücünü düşüremez" şeklinde eleştiride bulunuyorlar. Nitekim bu rahatsızlık şirketin hisselerine de olumsuz etki etti. Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde genelde şirket hisseleri prim yaparken dün Beşiktaş Futbol Yatırımları Yatırımları hissesi yüzde 3.33 çakıldı. Turkcell Süper Lig'de derbi mücadelesinde Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Beşiktaş'ın, karşılaşmanın son dakikasında attığı golün maçın hakemi İsmet Arzuman tarafından faul gerekçesiyle iptal edilmesi ile Beşiktaşlı yöneticiler kamuoyuna "Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkacağız" açıklaması yapmıştı.
Abdullah DuMaN 06.11.2007, 08:50 onlar pafla çıkarsa bizde pafla çıkarız elimizden kaçamazlar bu seferde :)
BİZ BÖYLE BİŞEY YAPMAYIZ BİZLE NE ALAKASI VARKİ
Abdullah DuMaN 06.11.2007, 08:52 SON KARAR CUMA VERİLECEKMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ..
zaralım 58 06.11.2007, 09:11 zaten en baştan demirören'in açıklamalarını inandırıcı bulmadım.bjk'li spor yazarları karara karşı tepki amaçlı demirören görüşme yapacakmış.
Beşiktaş hisselerindeki düşüşte borsanın genelinde yaşanan satış baskısı da etkili oldu.
Haftasonu Fenerbahçe ile yapılan derbi maçta hakem hatalarını protesto etmek için Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkacağını açıklayan Beşiktaş, dün İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) yaptığı açıklamada, bu konuda alınmış net bir kararın olmadığını bildirdi.
Beşiktaş'ın açıklamasında, kulübün hafta sonu Sivasspor ile yapacağı maça PAF takımıyla çıkacağına dair düşüncesi bulunduğunu, ancak konunun cuma gününe kadar yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında netlik kazanacağı belirtildi. Fenerbahçe yenilgisinin ardından haftanın ilk işlem gününde Beşiktaş hisseleri yüzde 3,3 değer yitirerek 2,03 YTL'ye indi. Beşiktaş hisselerindeki düşüşte borsanın genelinde yaşanan satış baskısı da etkili oldu.
Hayır çıkamaz...
delikanlıysalar paf takımla çıkarlar........ama bunu beşiktaş yönetiminden beklemek ayıp olur tabiiiiiiii........
Böyle dediler ancak çıkmamak için türlü bahaneler bulacaklardır... Maçın ertesi günü ilk açıklamaları perşembe günü belli olacak şeklinde idi... Varın gerisini siz hesap edin...
‘Marka değeriniz düşer’
Öfke ile kalkan, zararla oturur, derler ya... Beşiktaş’ınki de o hesap... Son dakikada bir gollerinin verilmediği ve maçın hakeminin takdir haklarını hep Fenerbahçe’den yana kullandığı gerekçesiyle, protesto amacıyla ‘Sivas karşısına PAF takımıyla’ çıkacağı açıklamasını yapan Siyah-Beyazlı yönetime, İMKB’dan jet uyarı geldi. “Bu açıklamayla marka değerinizi düşürüyorsunuz” uyarısı sonrasında Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, kulübün resmi internet sitesinden kamuoyuyla aynen şu bilgileri paylaştı:
Uyarı etkisini gösterdi
“Hafta sonu oynayacağımız Sivasspor karşılaşması için basında yer alan, PAF takımı ile maça çıkılacağına dair haberlerle ilgili olarak açıklamamızdır: Yönetim Kurulumuz’un son dönemde yaşanan hakem olaylarına tepki olarak, hafta sonunda kulübümüzün Sivasspor ile yapacağı maça PAF takımıyla çıkacağına dair düşüncesi bulunmaktadır. Ancak konu, cuma günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında netlik kazanacaktır. Alınan Yönetim Kurulu kararı, ayrıca özel durum açıklaması olarak kamuoyuna bildirilecektir.”
Öner: Bu böyle yürümez
Genel Sekreter Kenan Öner de konuyla ilgili, “Devamlı haksızlığa uğruyorsunuz, konuşunca ceza alıyorsunuz. Size haksızlık yapanlara bir şey yok. Birkaç hafta sonra tekrar maç alıyorlar. Bu böyle yürümez ki... Eğer bu iki takım işi götürmeye güdümleniyorsa, buyursunlar devam etsinler diye, PAF takımıyla çıkmayı düşündük. Tabii bu Beşiktaş camiası için önemli bir karar, ama bunu söylerken de başkanımızın ifade ettiği bir şey var. Sivasspor maçı için bunu söylüyoruz. Milli maç arasından sonra bunu değerlendireceğiz” dedi.
Alıntı : Fanatik
aozdemir 06.11.2007, 11:04 BEŞİKTAŞI ZATEN HER SENE YENİYORUZ.ASIL TAKIMLADA ÇIKSA YİNE YENERİZ
kayayatakci 06.11.2007, 11:14 besiktas sivasspordan cekindigi icin paflarla cikmak istiyor bence yenildik ama paflardi diyecekler o sinan engin ve yildirim demirörenin pilanlari saniyorum...sivasima viz gelir a kadro veya paflar haydi yigidom sen isini bilirsin güldür yüzümuzü asker bülent ve asker talebelerine güvencimiz sonsuz
beşiktaşın derdi başka arkadaşlar:) fb ye hesapta olmayan bi şekilde yenildi ..biliyorsunuzki tüm büyüklerin korktuğu tek takım sivas spor..sadece yenilmenin adını paf takımlarına atıcaklar bunların derdi o :D
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin siyah-beyazlıların hafta sonu oynanacak Sivasspor maçına PAF Takımı ile çıkacağına dair basında yer alan haberlerle ilgili olarak, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na açıklama gönderdiği öğrenildi.
"Yönetim Kurulumuz'un son dönemde yaşanan hakem olaylarına tepki olarak, hafta sonunda Kulübümüz'ün Sivasspor ile yapacağı maça PAF takımıyla çıkacağına dair düşüncesi bulunmaktadır. Ancak konu, Cuma gününe kadar yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısında netlik kazanacaktır. Alınan Yönetim Kurulu kararı, ayrıca özel durum açıklaması olarak kamuoyuna bildirilecektir."
Bu arada Beşiktaş, PAF takımı ile maça çıkma kararından vazgeçmezse bu oyunculara profesyonel lisans çıkabilmesi için yaklaşık 400 bin dolar gerektiği ve ayrıca sürenin de bu lisansları çıkartmak için hafta sonuna kadar yetmeyebileceği belirtildi. SONUÇ= Onun için beşiktaş kulübünün sivas maçına paf oyuncularla çıkması zor gözüküyor...
Yigido_Burak 06.11.2007, 11:55 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin siyah-beyazlıların hafta sonu oynanacak Sivasspor maçına PAF Takımı ile çıkacağına dair basında yer alan haberlerle ilgili olarak, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na açıklama gönderdiği öğrenildi.
Bu arada Beşiktaş, PAF takımı ile maça çıkma kararından vazgeçmezse bu oyunculara profesyonel lisans çıkabilmesi için yaklaşık 400 bin dolar gerektiği ve ayrıca sürenin de bu lisansları çıkartmak için hafta sonuna kadar yetmeyebileceği belirtildi. SONUÇ= Onun için beşiktaş kulübünün sivas maçına paf oyuncularla çıkması zor gözüküyor...
Eger Böyle Bişey Varsa Harbiden Zor Bi Durum Cıkamazlar..! Paf Takımla Hiç Belli oLmaz Takımın İçini Dısını Biz Bilmiyoruz..!!Böle Bi Dusunceeleri Varsa Adamlar Önlemlerini Almıstır Heralde..! Paylasım İçin SaoL..!
çıkmaz çıkamaz oyle kolaymı bu işler...hem çıksada kendi kaybeder kimseye bişey olmaz.
cenk5821 06.11.2007, 14:19 cikmasin kendi kadrolariyla ciksin babalar gibi oynasin ben bi gs liyim ama sivasliyim sivasin bjk yendigini biliyoruz formadayiz bjk yide insallah yenicezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzz...........
serrkann58 06.11.2007, 15:25 Bence BJK yakışmayacak bir karar gereksiz bir polimik oldu paf la çıksalar paf sız da çıksalar yenicezzzzzzz
EyüphanAydın 06.11.2007, 20:53 Beşiktaş yöneticilerinin Sivasspor maçına PAF takımla çıkacaklarını açıklaması, borsa çevrelerinde tepkiyle karşılandı. Beşiktaş Kulübü’nün aynı zamanda İMKB’de işlem gören bir şirket olması dolayısıyla, bu karar, İMKB’den Beşiktaş hissesi alan küçük yatırımcıları da ilgilendiriyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) uzmanları Beşiktaş yönetimini profesyonel bir şirket yöneticisi değil, bir dernek yönetimi gibi hareket etmekle suçluyorlar. SPK eski Başkanı Ali İhsan Karacan, bu karara SPK kanunlarında herhangi bir cezai yaptırımının olmadığını belirterek şunları söyledi: Ancak her zaman kanunda bir ceza olması gerekmez. Borsaya açık şirketlerin yöneticileri, her zaman, işlem gördükleri piyasaya ve hissedarlara karşı yükümlüdürler. Yöneticilerin asli görevi şirketin değerini maksimize etmektir. Süper Lig de maddi değeri olan ciddi bir organizasyondur. Beşiktaş’ın ‘PAF takımla’ lige devam etmesi, rekabetçiliği olumsuz etkileyeceğinden, hem Süper Lig’in değerini hem de kulübün değerini aşağıya çekecektir. Bunun örneğini İtalya’da yaşadık. İtalya Ligi, en büyük maddi değeri olan liglerden biriydi. Juventus takımının şike yapması ve ligden düşürülmesi, diğer bazı büyük kulüplerin ciddi cezalar alması İtalya Ligi’ndeki rekabetçiliği olumsuz etkilemiş, ligin maddi değerini çok ciddi şekilde düşürmüştü. Bir ligin değerinin yüksek olabilmesi için rekabetin yüksek olması gerekir. Beşiktaş yönetimi, hissedarlarına karşı sorumluluk bilinciyle hareket etmelidir. Federasyonun bu olaya, Turkcell Süper Lig’in maddi değerini düşüreceği için müsaade etmemesi gerekiyor..
altuntas58 06.11.2007, 20:59 Beşiktaşın bu olayı farkında olduğunu tahmin edebiliyordum ama işin sonunu zamana bırakmıştım İMKB öyle oyuncak değil her an müdahele edebilir dolayısıyla bu bir blöf diye biliriz yemezler ve böylece blöfünü görürler
Zaten Bjk yapamaz öyle birşey. Daha önce kaç kez bu tarz demeçler verdiler. Biz konsantremizi bozmayalım yeter.
ademgoze 06.11.2007, 21:20 çıkmaz çıkmasında bence bjk yakışmaz
besiktas58 06.11.2007, 22:40 bende bjkliyim öncesinde sivaslı tabi rahat olun biz geçen sene fenerbahçe gibi gerivites yapmayız geçen sene aglaya zırlaya şampiyon oldular aziz dedi ligden çekilcez die noldu norto geri vites biz yapmayız öyle bişey sözümüz özümüzdür tabi sivasspor içinde iyi oldu 5-6 tanede atar heralde paf takıma
BENDE BI BJK LIYIM ama onun önünde sivasliyim, sivas-bjk oynadinda sivasi tutuyorum , sivasla besiktas ilk oynadinda,hayatimda
ilk defa bjk nin gol yemesini istedim :D:D ARKADAS COK HAKLI FENER AGLIYA AGLIYA SAMPIYON ALDI AGLIYA AGLIYA BU MACI ALDI
BU SENE HEDEFLERI FENERI VE GS YI YARISTIRMAK GS YI SAMPIYON YAPMAK , BESIKTAS PAFLA CIKAR AMA PAFI DA FENA DEGIL : serdar özkan,mehmet sedef , batuhan,aydin karabulut,emre özkan bu oyunculari kim sivas da görmek istemeski
ama sivas keske 6-7 tane atsa da lider olsa
sarkislali 07.11.2007, 04:20 Bosverin GS´yi ms yi. Bu sezon sampiyon ya biziz yada FB. Su anda bütün Türkiye´nin destegi bize. Bundan yararlanmamiz lazim. Sadece Sivas´lilar degil, diger kentlerden de taraftar kazanmamiz lazim. Bununda yolu sampiyonluktan geciyor. Insallah YK´yi küstürmeyiz, cünkü Mecnun baskan ve Bülent Hoca gibi insanlari bulmak zor. Allah ikisinide nazardan korusun.:):):)
beşiktaş pafla mafla afla çıkamaz yasak kardeşim yasak borsaya kote bir şirketin oyuncuları ve o oyuncuların bonservis bedelleri o şirketin sermayesidir, asla pafla çıkamaz çünkü paf takım o şirketi temsil etmiyor, ya paf oyuncularının hepsiyle profosyonel sözleşme yapacaklar iki günde yada susacaklar, bu iş öyle hop oturup hop kalkmayla olmaz, anlık kararlar alanlarlada türk futbolunun nereye varacağını dün akşam liverpol öğretti, 8 golün 5 i demirbjkçorapörene, 1 i sinan engin göürüşe, 1 ise sağlam ve tayfasına diğer biride futbolculara kapak olsun bu mağlubiyet 4 büyük camiasına,
hep söylüyorum bugünde söyleyeceğim 4. büyük artık sivasspor bunu kabul edin, 3-4 yıl sonra ise 3. büyük biziz
Ben eski bir galatasaraylı olraak beşiktaşın bu kararını haklı buluyorum bu yanlış giden bir şeyleri protesto etmektir hakemler çoğu zaman taraflı yönetim sergiliyorlar bunun içinde her ne kadar inanmak istemesekte art neyit şüphesi uyandırıyor.
bu olay bizimde başımaza gelebilir temiz bir futbol için beşiktaşı destekliyorum
sonuç olarak beşiktaşın a takımını yenmek daha zevkli oluyordu ama kısmet paflara nasip olacak.
Ss--58--Ss 07.11.2007, 10:07 bence dün aksam liverpool maçında yaşanılanlardan sonra yönetim kararını değiştirir ve A takımla sahaya cıkarlar.
bence dün aksam liverpool maçında yaşanılanlardan sonra yönetim kararını değiştirir ve A takımla sahaya cıkarlar.
katılıyorum.bi 8 daha yemeyi göze alamazlar.
1967_CLUB_ÖZGÜR 07.11.2007, 12:19 Paf lar cıkıp Bızı yenıyormuş :)
Olmaz Demeyın nden olmasın...
AMA sanmıyorum paf la cıkacaklarını Dun aksamkı Rezaletten sonra bu karar unutulur ;)
Paf-as kendı roblemlerı Bız Istanbul a ınanarak gıdersek Ikısını ust uste kor yıne yenerız :D
en iyisi 6 paf 5 a takımdan futbolcu cıkarsınlar. salt cogunlugu saglıyor paflar. pafla cıkmış gibi olurlar. :)
1967_CLUB_ÖZGÜR 07.11.2007, 12:23 Biz konsantremizi bozmayalım yeter.
Aynen Öyle ;) Bu konu uzerınde Durmasak Çok ıyı olur ;) Yanı takımımız Bunu Dusunmemelı Yoksa Bız Tartısalım bu konuyu Farketmez;) :)
Karsımızda Paf takımlarıda olsa Bır besıktas var Inonu stadındakı besıktas var !! As kadrodada aynen oyle.. Bız 3 pua ıcın Lıderlık ıcın Gıdecegız!!
Ss--58--Ss 07.11.2007, 12:29 en iyisi 6 paf 5 a takımdan futbolcu cıkarsınlar. salt cogunlugu saglıyor paflar. pafla cıkmış gibi olurlar. :)
zaten onların paf takımıyla sahaya çıkıcaz dediklerine bakmayalım 3-4 tane as oyuncu cıkaracak gerisini paf takımından cıkaracaktı.beşiktaşın yapmak istediği gündemi değiştirmekti ve değiştirdiler paf takımıyla cıkıcaz,hakem istifa etsin,affan keçeci istifa etsin dediler bir anlamda gündemi değiştirdiler.dün liverpool maçında alınan ağır yenilgi ve tarihi yenilginin gündemini nasıl değiştirecekler doğrusu merak ediyorum...
HaYaLL58 07.11.2007, 13:45 İSTER PAFLA ÇIKSINLAR İSTER AS KADROLARIYLA BİZ ONLARI AS KADROLARIYLADA İNÖNÜDE YENDİK KENDİ KEYİFLERİ BİLİR AMA BU KARAR BEŞİKTAŞA YAKIŞMAZ.YAPARLARSANA ELLERİNE BİŞEY GEÇMEZ KENDİLERİ KAYBEDER
saka maka bir yana yenilirsek allah vermesin rezil oluruz
jakobieen 08.11.2007, 11:47 Beşiktaş PAF'la çıkar mı?
kesinlikle çıkmaz...ÇIKAMAZ..YÜREKLERİ YETMEZ
ilk iki mesaj, tüm topiğin özeti, işte bu kadar basit..
|
|