Orijinalini görmek için tıklayınız : GÜRÜN YOLGEÇENLİ TARAFTARLAR

sonnefer
05.11.2007, 15:25
İstanbulda yaşayan Gürün ilçesi Yolgeçen Köylü 50 taraftar BJK. maçında takımımızı desteklemek için şimdiden yerlerimizi ayırttık.İStanbuldaki tüm sivaslılar haydi maça takımımızı yanlız bırakmayalım.

toprak_gürün
05.11.2007, 15:29
İstanbulda yaşayan Gürün ilçesi Yolgeçen Köylü 50 taraftar BJK. maçında takımımızı desteklemek için şimdiden yerlerimizi ayırttık.İStanbuldaki tüm sivaslılar haydi maça takımımızı yanlız bırakmayalım.

işde bu ben bunu yıllardır bu sitede dile getiryodum fakat hiç bir hareket olmadı istanbulda şuana kadar. istanbuldaki il ilçe dernekleri köy dernekleri inşallah köyümüzün başlattığı bu olaya ilgi alka gösterip 3 beş kişi de onlar gelir. sivaslıyız allahına gadar. gürün merkez kafasına göre herkes alayına isyan ölümüne sivas . tekrahmalıyuh dedukya. gardaş.

merkez_emre
05.11.2007, 18:45
helal olsun ne dıyelım
diger ilçelerde gurunu ornek alıp ortalama 30 40 kısı gelse yeter...

İnsan Kalkıp Sivastan İstanbula zar zor gidiyor İstanbuldakı Ruhsuz TAraftarda (bu sitede de cok var) işi olmadı halde bi semtden diger semte maca gıdemıyor...sonrada bize ahkam kesiyor sunu bole yapın bırlesın atkı takın diye..

herkes karanlıga sayıyor kufuru ama kımsede bir mum yakmıyor

SONMEZ
05.11.2007, 18:54
Bu haberi okuduğumda,
Nüfus kağıdımda,
Doğum yeri : ''Yolgeçen'' yazdığı için,
bir kez daha gurur duydum.

Tüm koylülerimi saygıyla selamlıyorum..!

seyyyah58
06.11.2007, 08:55
gürün yolgeçen köyünün düşüncesi çok güzel, inşallah diğer ilçe ve köy derneklerimiz, istanbuldaki maçlarımız da takımımızın yanında olurlar.

zaralım 58
06.11.2007, 09:12
Bizde GEBZE'de bulunan ZARA'lılar olarak 10-15 araçlık konvoy halinde maça geleceğiz

58_sivas_1987
06.11.2007, 09:29

biletler satışa çıktımı arkadaşlar nereden temin edebiliriz biletleri daha biletixde satışa çıkmamış

GuNaY
06.11.2007, 10:10

Bizde GEBZE'de bulunan ZARA'lılar olarak 10-15 araçlık konvoy halinde maça geleceğiz

Bu sefer bize ayrılan yeri fazlasıyla dolduracağız gibi görünüyor.
Hep birlikte en iyi şekilde desteğimizide esirgemeyerek 3 puanımızı alacağız.

ÇILGINLAR-58
06.11.2007, 10:55
tesekkurler bızı destekledıgınız ıcın SAYGILAR SUNARIM

seyyyah58
06.11.2007, 11:09
tesekkurler bızı destekledıgınız ıcın SAYGILAR SUNARIM

biz siz yok kardeş tek birşey var sivasspor. herşey sivasspor için.

yigidomustafa58
06.11.2007, 12:04
helal olsun gürünlüler ben de İstanbulda bulunan bir SİVASSPOR Taraftarı olarak 8 kişi biz de varız maçta...