Orijinalini görmek için tıklayınız : SEN GİT SEVİN gol öncesi ilginç diyalog
Murat sen git sevin !.."
Sivasspor'un başarılı defans oyuncusu Sedat Bayrak karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, frikik golü öncesinde takım içerisinde yaşanan ilginç bir diyaloğu Lig TV'den Ömer Güvenç'e aktardı.
Beşiktaş galibiyeti sonrasında açıklama yapan Sedat Bayrak, "Frikik pozisyonunda topu daha önce Gençlerbirliği OFTAŞ'a güzel bir serbest vuruş golü atan Murat kullanmak istedi. O sırada topun başına gelen Muhammed ağabey ise Murat'a 'Ben kullanırım sen git sevin' dedi. Gerçekten güzel bir gol oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.
velibircan 11.11.2007, 00:21 http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_0v_MuhammedA li002.jpg
Sivasspor'un başarılı defans oyuncusu Sedat Bayrak karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, frikik golü öncesinde takım içerisinde yaşanan ilginç bir diyaloğu Lig TV'den Ömer Güvenç'e aktardı.
Beşiktaş galibiyeti sonrasında açıklama yapan Sedat Bayrak, "Frikik pozisyonunda topu daha önce Gençlerbirliği OFTAŞ'a güzel bir serbest vuruş golü atan Murat kullanmak istedi. O sırada topun başına gelen Muhammed ağabey ise Murat'a 'Ben kullanırım sen git sevin' dedi. Gerçekten güzel bir gol oldu. Kendisine teşekkür
velibircan 11.11.2007, 00:22 :D kral biliyor işi :D .
sivas_kangallı 11.11.2007, 00:23 insanın muhammed gibi oyuncusu olunca tabi öle oluyo:D
helalın var mohamed ali.kralsın.lıncoln alex kral gorsun.Türk Kral
adriano5858 11.11.2007, 00:31 İyi demiş aslan ama mehmet yıldızdan daha kralı yok.
ademgoze 11.11.2007, 00:34 çok iyi anlaşıyorlar tam bir yiğidolar
yusuf_yusuf 11.11.2007, 00:40 insanın muhammed gıbı bır kral futbolcusu olun ca bole olur ya
yigidolar06 11.11.2007, 00:44 Murat sen git sevin !.."
Beşiktaş galibiyeti sonrasında açıklama yapan Sedat Bayrak, "Frikik pozisyonunda topu daha önce Gençlerbirliği OFTAŞ'a güzel bir serbest vuruş golü atan Murat kullanmak istedi. O sırada topun başına gelen Muhammed ağabey ise Murat'a 'Ben kullanırım sen git sevin' dedi. Gerçekten güzel bir gol oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.VE MOHAMMET TOPA VURDUĞUNDA DK 58 (ellisek) Dİ VEDE İMZAAAAAAAAA
AYAKLARINA SAGLIK MUHAMMED. SEN BU İŞİN PİRİSİN.
SivasLady 11.11.2007, 00:54 futbolcularimiz arasinda kardeslik olmasi güzel
öyle ben atacagim yok ben diye
tartismalarin olmamasina sevindim
sahada 11 adam tek yürek oluyor
hepsi birlikte oynarsa ancak gücü belli oluyor
MOS-BY-58 11.11.2007, 01:03 Baskana, yönetime ve hocaya özel tesekkürler:
böyle karakterli oyunculardandan kurulu bir takim kurduklari icin.
bence takimin yapisi cok ilginc, M.Yildiz ve Mohammed gibi gidip tekrar gelip basarili olan oyuncular var. Bu pek de rastlanan bir durum degil. Ayrica küme düsen takimlardan gelen ve ikinci ligden beri takimda olan oyuncularla bu basarilar elde ediliyor. Ve ilk 11 Türk agirlikli...
Ss--58--Ss 11.11.2007, 01:11 helal olsun muhammed kral sensin............
emresengul58 11.11.2007, 01:38 HELAL OLSUN...fenerin bjk nin gs nin frikik ustası koftiler frikikçi görsün:D:D:D
yigido Atilla 11.11.2007, 01:58 Mohammed Alinin Attigi frikik gercekten Mükkemmeldi cok ustaca bir vurusla topu filelerle bulusturdu, ama benim en cok Dikkatimi ceken Mohammed alinin kondisyonu, 90 dakikayi cikaracak kapasiteye su an sahip olmadigini gördüm. !!!!! ne zamanki Mohammed ali kosuyorsa sivasspor ortasahada oyunu istedigi gibi ceviriyor. Ne zamanki Mohammed ali yorulunca kendine atilacak Toplardan kaciyor,saklaniyor ve sivasspor bocalamaya basliyor o mevkide oynayan futbolcu takimin beyni oyuna yön verir oyunu güzelestirir oyunun temposunu yavaslatir Takimini dinlendirir veya ani den hizlandirir,insallah Mohammed ali bir an önce ve kondisyonunu gelistirir.
cemal58yiğido 11.11.2007, 14:59 adama bak ya geleceğin rıdvanı gol olur
Yigido_Burak 11.11.2007, 15:02 Kral Adam İşini Biliyor Tabi Helal Olsun Sana Mohammed..!
Champion_58 11.11.2007, 15:05 HEPSİNİN AYAKLARINA SAĞLIK YİĞİDOLAR HEPİNİZLE GURUR DUYUYOR
aslında serbest atışın kullanıldığı yer kolay gibi duruyor ama tam kalenin karşısında kalecinin 2 köşeyide kapatma şansı var ama topun başındaki isim MOHAMMED ALİ olunca aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil:D
_DeReBeYi_ 11.11.2007, 15:09 Mohammed Ali varken bizim icin bundan sonra FiRiKiK + PENALTI DEMEK :)
yigidomustafa58 11.11.2007, 15:18 süper ya gerçekten belkide Murat Sözgelmez atamıyacaktı matrak ya Mohammed Ali ama sesi duymadım ama topun yanındaydı Murat...
altuntas58 11.11.2007, 15:46 Mohammed ali gibi bir futbolcumuz olduğu için ne kadar sevinsek azdır ne kadar kaliteli olduğunu anlayınki sen git sevinmene bak ben golü atacağım demiş helal olsun sana mohammed ali seninle gurur duyuyoruz
mehmetkarazor 11.11.2007, 19:05 ben bi galatasaraylı olamam rağmen gerçekten sivasın bu ligde her takımı yenebileceğine inanıyorum ve liderliğide hak edior...inş sivasspor şampiyon oLur...BjK battı artık_GURBANOV_Muahmmed:D
demekki tek benim işime doğmadı tam arkada cepheden baraj kurulurken orayı gördüm kralımızda sanki eli ile oraya göndermiş gibi klasına yakışır gölünü attı :)
erzurumda kafede onlarca beşiklinin arasında nasıl gururla sevindiğimi görmeliydiniz..
Gheddo_58 11.11.2007, 19:08 2Lig'ten beri izLiorum Muhammet sen 1 numarasın beee..
Sivasspor sen cok yasa_Canım feda olsun sana!!!
maca gidenler fark etmiştir golu yedikten sonra takımın ağır abiler mohammed mehmet balili sanırı m birde devran vardı orta sahada güzel bir kenetlenme yaparak o anki hallerinde belliydiki bu macı cevirecekleri...
beşiktaşlılar sandiki tek forvet defans yapacaz bir kosede balili bir köşede mehmet yanlarında 4 adam bir top atıldımı defans ne yapacağını şaşırdı...
bir posizyonda rüştüye geri pası veriler.. rüştü mehmetin geldiğini görünce hemen dışarı attı...ki rüştü soğuk kanlı biri ama mehmety faktörü oda anlamış :)
erzurumda kafede onlarca beşiklinin arasında nasıl gururla sevindiğimi görmeliydiniz..
:)
bende 7 bin bjeklinin yanında amma savinmişim milyonlar tvden beni görmüş :) golden sonra tel örgülerde buldum kendimi :rolleyes::D
EyüphanAydın 11.11.2007, 19:13 vay be doğa ÜSTÜ GEÇLERİMİ VAR NE :D
http://img130.imageshack.us/img130/6879/bjksivas4im8.jpg (http://imageshack.us)
Rüştü daha klasını yememiştir herhalde... :)
:)
bende 7 bin bjeklinin yanında amma savinmişim milyonlar tvden beni görmüş :) golden sonra tel örgülerde buldum kendimi :rolleyes::D
bizim aramızda tel örgü yoktu..yani heran tehlike altındaydım :d
bizim aramızda tel örgü yoktu..yani heran tehlike altındaydım :d
ee yiğido korkarmı dimi...
inöünü sustu bizi dinliyor :D
58_sivas_1987 11.11.2007, 19:37 aslansın sen mohammed ali attıgı golerin yarısını frikikten attı
var mı daha ötesi
Bir sivaslilik ornegi
golumuzu 58. dakikada attik dusunun artik kimse duramaz onumuzde
TracyMcGrady58 11.11.2007, 19:46 Helal olsun.... adam sözünde durdu :D
Serbest vuruş öncesinde Hakan abiye " abi bak dk. 58 olmuş, bizim dakikamız hazır ol" demiştim. Dua saaatine mi denk geldi nedir :D
Muhammedin kendine bu kadar güvenmeside ayrıca önemli. Takım olarak özgüvende son noktadayız ;)
ee yiğido korkarmı dimi...
inöünü sustu bizi dinliyor :D
valla hepsi bızguna uğramışl gibi benim çılgınca sevinişimi seyrediyordu..çok güzeldi..
sen işini biliyosun muhammed darısı kayseriye 3-5 tane atın yeter diyet ödeme zamanı artık
arkadaşlar ne kadar övünsek azdır, hertakıma nasip olmaz böyle futbolcular, bu ne akıl dolu vuruş be ne kendine güven tebrik ediyorum alınlarından öpüyorum hepsini
|