Orijinalini görmek için tıklayınız : DERNEKLERIMIZI TANITALIM

RüStü ElmaS
31.12.2004, 14:59
ARKADASLAR,
BU BÖLÜMÜ TÜM DÜNYADA OLAN SIVAS DERNEKLERINE AYIRMIS BULUNUYORUZ.
BURADA HER DERNEK, KENDILERI HAKKINDA BILGILER VERIP TANITSINLAR.
TABIIKI IRTIBAT TELEFON, ADRES, MAIL VEYA ADRESLERINI BELIRTSINLER.
YETERI KADAR DERNEK BILGILERI ELIMIZE GECTIGINDE, DERNEKLER ICIN ÖZEL BIR BÖLÜM ACMAYI DÜSÜNÜYORUZ.
BÖYLECE SIVASIMIZIN TÜM INSANLARINI EN AZINDAN INTERNET ARACILIGI ILE BULUSTURMAK, TANISTIRMAK, VE KAYNASTIRMAK IMKANI SUNMUS OLACAGIZ.
SONRA BIZLERE DERNEK FAALIYETLERI HAKKINDA RESIMLER GÖNDERIRSENIZ TABIIKI BUNLARIDA SITEMIZDE YAYINLAYACAGIZ.

RüStü ElmaS
31.12.2004, 15:11
BU KONUYLA ILGILI ILK BEN BIZIM DERNEK FAALIYETLERI HAKKINDA BILGI VERMEYI UYGUN BULDUM.
BEN ALMANYANIN HERNE KENTINDE YASIYORUM.
BURADA ARKADASLARLA SIVASLILARIN MAALESEF BULUSUP, BIRLESIP, TANISIP, KAYNASAGAGI BIR DERNEGIN OLMADINGI TESPIT ETTIK.
SONRA BÖYLE BIR DERNEGIN ACILEN KURULMASI GEREKTIGINI ANLADIK VE HEMEN KOLLARI SIVAYIP GECEN SENE ILK ADIMLARIMIZI ATTIK.
BIZIM YAPTIGIMIZ ILK TANISMA GÜNÜMÜZDE 300 KADAR SIVASLI KATILDI.
BU BIZI TABIIKI TATMIN ETMEDI. AMA POTENSIYALIN FARKINA VARDIK.
VE ILK GECEMIZI 30.05.2004 TARIHINDE YAPTIK. BURADA 800 KADAR SIVASLI GELDILER.
TABIIKI BUDA BIZI COK MEMNUN ETTI, VE DOGRU YOLDA OLDUGUZU ANLAMIS OLDUK.
TABIIKI BUNUN YANISIRA DEGISIK FAALIYETLER YAPTIK, MESELA KAN BAGISI KAMPANYASI, OPEL ISCILERINE DESTEK, BELEDIYE SECIMLERINDE KAMPANYALAR GIBI.
SIMDILIK BU KADAR, ILERIKI YAZILARIMDA SIZLERE BASKA BILGILERDE SUNACAGIM.
GECE VE FAALIYETLERIMIZLE ILGILI RESIMLERI BU SITENIN FOTO GALERI BÖLÜMÜNDEN ULASABILIRSINIZ.

INTERNET SAYFASI WWW.SIVASLILAR.DE
MAIL ADRESI: MAIL@SIVASLILAR.DE
IRTIBAT TELEFON: Tel: +49 172 2772600 ve Tel: +49 179 7793790

musti058
31.12.2004, 15:20
ARKADAŞLAR DERNEK KONUSUNDA KENDİ KÖYÜMDEN ÇOK MEMNUNUM İNŞALLAH HERKESİN DERNEĞİ BİZİMKİLER GİBİ ÇALIŞIR. GERÇEKTEN 4 KATLI HARİKA BİR KÜLTÜR MERKEZİ... İSTEYEN ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ LİNKLE TIKLAYABİLİR. SİTE DAHA YENİ OLDUĞUNDAN PEK BİŞEY YOK AMA İDARE EDİN.

SİVAS İLİ ZARA İLÇESİ ŞEREFİYE NAHİYESİ "GÜHERTAŞ KÖYÜ DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ": www.guhertas.com

RüStü ElmaS
31.12.2004, 15:30
Arkadaslar, bu arada bize site adreslerinizi verdiginiz takdirde tabiiki bunlari sitemizin link bölümüne yerlestirecegimiz kesindir.
Biz Sivaslilarin dostlugu ve dayanismasi icin elimizden geleni yaptigimiza inanabilirsiniz.
Yeter artik bu ayrimcilik, yetsin artik.

Birleselim, dayanisma icerinde olalim ve bu dayanismamizi tüm dünyaya gösterelim.
Örnek bir dayanisma örnegi sergileyelim.
Bunun icin biz ilk adimi attik, lütfen sizde bize yardimci olun.

RüStü ElmaS
21.01.2005, 20:49
efsanedavulcu bildirdi:
ben sivasımızdakı derneklerden bahsetmek ıstıyorum bılındıgı gıbı sıvasspor adı altın da sehrımızde 2 dernek bulunmaktadır1. si yeniçerilerinde içinde bulundugu 1967 genç sivasspor taraftarlar dernegi dir.2. si ise cılgınlar 58 gurubunun kurmus oldugu 58 sivasspor lu taraftarlar dernegıdır.1967 taraf. dernegının ne kadar tıtız ve sevıyelı calıstıklarını memleketımızdekı insanlar bılıyor.diger dernek ,se 1967t.dernegının ınadına acıldıgınıda herkes bılıyor ama sunu kımse unutmasın kı sıvas ın sıvas tan baska dostu yok.tesekkurler

RüStü ElmaS
30.01.2005, 18:49
Gönderenin Ýsmi: CoReLdRaW_ArdA
Gönderenin Emaili: coreldraw_arda@mynet.com
Mesaj: selamlar sivasspor yönetimi biz ümraniyeli sivaslý gençler olarak ümraniye ýhlamurkuyuda sivasspor ......................... isimli yeni bir dernek kuruyoruz tüm herþerilerimize duyurursanýz seviniriz mecnun abimize baþarýlar dileriz irt.tel:05374114200

1967_DERNEK_10UR
30.01.2005, 21:04
efsanedavulcu bildirdi:
ben sivasımızdakı derneklerden bahsetmek ıstıyorum bılındıgı gıbı sıvasspor adı altın da sehrımızde 2 dernek bulunmaktadır1. si yeniçerilerinde içinde bulundugu 1967 genç sivasspor taraftarlar dernegi dir.2. si ise cılgınlar 58 gurubunun kurmus oldugu 58 sivasspor lu taraftarlar dernegıdır.1967 taraf. dernegının ne kadar tıtız ve sevıyelı calıstıklarını memleketımızdekı insanlar bılıyor.diger dernek ,se 1967t.dernegının ınadına acıldıgınıda herkes bılıyor ama sunu kımse unutmasın kı sıvas ın sıvas tan baska dostu yok.tesekkurler sen bizi çok iyi anlamışsın gerçekten bu konuda çok titiz davranıyoruz yani üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz dernekçilik zor iştir bir her deplasmanlara elimizden geldiği kadar araç kaldırmaya çalışıyoruz hep kendi gücümüz ile işte ilk maç olan ankara deplasmanına gittik çok güzel bit organize yaptık herkes memnun kaldı biz sivasspor için çalışıyoruz kimsenin inadına dernek açmıyoruz...

1954adanasporlular
11.03.2005, 22:55
arkadaslar adanada sıvaslılar dernegı varmı ya bı gıdım hem spor hemde sıvas kultur dernegı farketmez hem kulturunuzude ögrenmıs olurum eger varsa adanada dernek yerı bılen bana haber verebılırmı ya

RüStü ElmaS
12.03.2005, 05:09
arkadaslar adanada sıvaslılar dernegı varmı ya bı gıdım hem spor hemde sıvas kultur dernegı farketmez hem kulturunuzude ögrenmıs olurum eger varsa adanada dernek yerı bılen bana haber verebılırmı ya

Gardas,
bilmiyorum, Adanada bir dernek varmi.
Ama bu konuda bu yazini okuyan, Sivaslilar sana yardimci olacaklardir.
Bunu okuyan Sivaslilara burdan sesleniyorum.

1967 dernek serkan20
06.04.2005, 14:43
bende inşallah seneye bandırmada
1967 genç sivassspor taraftar derneğini kuracağım imkanlarımız elverirse
şimdilik böle bir düşüncemiz var inşallah seneye kurarım

Kaptan-58
06.04.2005, 14:55
ARKADAŞLAR DERNEK KONUSUNDA KENDİ KÖYÜMDEN ÇOK MEMNUNUM İNŞALLAH HERKESİN DERNEĞİ BİZİMKİLER GİBİ ÇALIŞIR. GERÇEKTEN 4 KATLI HARİKA BİR KÜLTÜR MERKEZİ... İSTEYEN ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ LİNKLE TIKLAYABİLİR. SİTE DAHA YENİ OLDUĞUNDAN PEK BİŞEY YOK AMA İDARE EDİN.

SİVAS İLİ ZARA İLÇESİ ŞEREFİYE NAHİYESİ "GÜHERTAŞ KÖYÜ DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ": www.guhertas.com

musti058 BENİM ESKİ ADIM. YANİ BU DERNEK BİZİM KÖYÜN DERNEĞİ.

LütfiÜnal
24.05.2005, 13:32
BU KONUYLA ILGILI ILK BEN BIZIM DERNEK FAALIYETLERI HAKKINDA BILGI VERMEYI UYGUN BULDUM.
BURADA ARKADASLARLA SIVASLILARIN MAALESEF BULUSUP, BIRLESIP, TANISIP, KAYNASAGAGI BIR DERNEGIN OLMADINGI TESPIT ETTIK.
SONRA BÖYLE BIR DERNEGIN ACILEN KURULMASI GEREKTIGINI ANLADIK VE HEMEN KOLLARI SIVAYIP GECEN SENE ILK ADIMLARIMIZI ATTIK.
TABIIKI BUNUN YANISIRA DEGISIK FAALIYETLER YAPTIK, MESELA KAN BAGISI KAMPANYASI, OPEL ISCILERINE DESTEK, BELEDIYE SECIMLERINDE KAMPANYALAR GIBI.
GECE VE FAALIYETLERIMIZLE ILGILI RESIMLERI BU SITENIN FOTO GALERI BÖLÜMÜNDEN ULASABILIRSINIZ.

SEVGILI GARDASLAR RÜSTÜ DERNEGIMIZIN FAALIYETLERINDEN BAZILARINI YAZMIS.BUNLARI TEKRARLAMAYA GEREK YOK.
BENIM SÖYLEMEK ISTEDIGIM BIZIM BURADA KIZILHAC ÖRGÜTÜNE YAPTIGIMIZ KAN BAGISI KAMPANYASINI TÜRKIYEDE KIZILAYLA GÖRÜSEREK YAPILMASI COK MANALI VE ÖNCÜ OLUR.TELEVIZYONLARDA VE RADYOLARDA SIK SIK ACELE KAN ARANIYOR DUYURULARI YAPILIR ACABA BIZLER AMELIYAT MASASINDA YATARKEN KANA IHTIYACIMIZ OLSA VEYA YAKINLARIMIZDAN BIRILERININ IHTIYACI OLSA O ANDA NELER YASARDIK.ELIMIZDE IMKAN VARKEN VE SIHHATIMIZ YERINDEYKEN GERCI DERNEKLER OLARAK GERCI TARAFTARLAR OLARAK SÜPERLIGDEKI ILK MAC ÖNCESI TOPLUCA KAN BAGISI YAPSAK GERCEKTEN COK GÜZEL OLUR.LÜTFEN GÖRÜSLERINIZI BILDIRIN.NIZLER ILKLERI YAPMAYA ALISIK INSANLARIZ.CUMHURIYETIN TEMELINI ATAN ATALARIN TORUNLARI OLARAK BUNU YAPABILIRIZ.INSALLAH DUYARLI DAVRANIRSINIZ.

CEVIK
25.05.2005, 13:35

SEVGILI GARDASLAR RÜSTÜ DERNEGIMIZIN FAALIYETLERINDEN BAZILARINI YAZMIS.BUNLARI TEKRARLAMAYA GEREK YOK.
BENIM SÖYLEMEK ISTEDIGIM BIZIM BURADA KIZILHAC ÖRGÜTÜNE YAPTIGIMIZ KAN BAGISI KAMPANYASINI TÜRKIYEDE KIZILAYLA GÖRÜSEREK YAPILMASI COK MANALI VE ÖNCÜ OLUR.TELEVIZYONLARDA VE RADYOLARDA *** *** ACELE KAN ARANIYOR DUYURULARI YAPILIR ACABA BIZLER AMELIYAT MASASINDA YATARKEN KANA IHTIYACIMIZ OLSA VEYA YAKINLARIMIZDAN BIRILERININ IHTIYACI OLSA O ANDA NELER YASARDIK.ELIMIZDE IMKAN VARKEN VE SIHHATIMIZ YERINDEYKEN GERCI DERNEKLER OLARAK GERCI TARAFTARLAR OLARAK SÜPERLIGDEKI ILK MAC ÖNCESI TOPLUCA KAN BAGISI YAPSAK GERCEKTEN COK GÜZEL OLUR.LÜTFEN GÖRÜSLERINIZI BILDIRIN.NIZLER ILKLERI YAPMAYA ALISIK INSANLARIZ.CUMHURIYETIN TEMELINI ATAN ATALARIN TORUNLARI OLARAK BUNU YAPABILIRIZ.INSALLAH DUYARLI DAVRANIRSINIZ.BAŞKANIM SİZİ SELAMLIYORUM BU GÜZEL FİKRİNİZDEN DOLAYI EVET KAN BAĞIŞI COK ÖNEMLİ ZAMANINDA VE YERİNDE BEN BİLİRİM BİRAZ OLSUN ACİL KANIIN NE DEMEK OLDUGUNU BEN SONUNUA KADAR DESTEKİLİYORUM İSTERSENİZ www.sivasspor.com OLARAK TOP LUCA KAN BAGIŞI YAPA BİLİRİZ ARKADAŞ LAR KAN BEKLEYEN BİR YAKINIMIZ OLA BİLİR VEYA DOSTUMUZ OLA BİLİR SONUC DA YATAN VE İHTİYACI OLAN BİR İNSAN HANİ YUNUSUN DEDİGİ GİBİ YARADILANI SEVERİM YARDANDAN ÖTÜRÜ BİZDE ÖYLE DÜŞÜN MELİYİZ DİL DİN IRK MESEP AYIRMADAN HAYDİN LÜTFÜ BAŞKANIMIN CAGRISINA UYALIM KANBAGIŞI İCİN TARİH VERİLSİN TOPLUCA KAN VERMEYE (NOT) BİZ KARDEŞİM EROL CEVİĞİ KAN KAYBINDAN YOLLADIK DARU BEKAYAA BELKİ DE KAN BULUNSAYDI ARAMIZDA OLACAKDI KARDEŞİM :oops: :oops: :oops: :oops: SAYGILARIMLA

LütfiÜnal
30.05.2005, 09:23
SEVGILI GARDASLARIM ÖNCELIKLE TEYFIK GARDASIMIZIN ABISINE ALLAHTAN RAHMET DILIYORUM.GÖRDÜGÜNÜZ GIBI HER AN HEPIMIZ GEREK KENDI GEREK AILE FERTLERIMIZ GEREKSE YAKINLARIMIZ KANA IHTIYACIMIZ OLABILIR.BU SEBEPTEN DERT GELMEDEN DERMANINA BAKALIM.
SIZLERE BIR TEKLIFIM VAR GELIN SEZONUN SIVASTAKI ILK MACINDA
SIVASSPOR SÜPER LIGE TAZE KAN GETIRIYOR
ADI ALTINDA BIR KAMPANYA BASLATALIM VE BU KAMPANYAYI VALILIK,BELDIYE,IL SAGLIK MÜDÜRLÜGÜ VE SIVASSPOR KULÜBÜ BIRLIKTE BÖYLE BIR ORGANIZE YAPARSA SIVASSPOR VE TARAFTARI OLARAK COK IYI BIR BASLANGIC OLUR.LÜTFEN TEKLIFIMI IYYCE DÜSÜNÜN VE YORUMLARINIZI EKLEYIN.
SIVASSPOR SAMPIYONLUGUNDAN SONRA SIRADA TARAFTARLARININ SAMPIYONLUGU VAR.

AyhanBayrak
30.05.2005, 09:44
SEVGILI GARDASLARIM ÖNCELIKLE TEYFIK GARDASIMIZIN ABISINE ALLAHTAN RAHMET DILIYORUM.GÖRDÜGÜNÜZ GIBI HER AN HEPIMIZ GEREK KENDI GEREK AILE FERTLERIMIZ GEREKSE YAKINLARIMIZ KANA IHTIYACIMIZ OLABILIR.BU SEBEPTEN DERT GELMEDEN DERMANINA BAKALIM.
SIZLERE BIR TEKLIFIM VAR GELIN SEZONUN SIVASTAKI ILK MACINDA
SIVASSPOR SÜPER LIGE TAZE KAN GETIRIYOR
ADI ALTINDA BIR KAMPANYA BASLATALIM VE BU KAMPANYAYI VALILIK,BELDIYE,IL SAGLIK MÜDÜRLÜGÜ VE SIVASSPOR KULÜBÜ BIRLIKTE BÖYLE BIR ORGANIZE YAPARSA SIVASSPOR VE TARAFTARI OLARAK COK IYI BIR BASLANGIC OLUR.LÜTFEN TEKLIFIMI IYYCE DÜSÜNÜN VE YORUMLARINIZI EKLEYIN.
SIVASSPOR SAMPIYONLUGUNDAN SONRA SIRADA TARAFTARLARININ SAMPIYONLUGU VAR.Buradada baskanimizin düsüncelerine saygiyla katiliyorum sevgili hemserilerimiz iste sivas insaninin sicak kanliligi neden olmasin bizler yurt disinda böyle güzel organizeler düzenliyoruzda sizler kendi memleketimizde böyle organizelere öncülük etmiyorsunuz iste sivas insaninin sicak kanliligini yardim severligini dünyaya haykirmanin tam zamani iste firsat sizlere bunu degerlendirin her yapilan kendiniz icindir BIR ÜNITE KAN BIR CAN demektir HAYDI SIVASLI GARDASLARIM SIMDI TAM ZAMANI

ElbeyLi58
01.07.2005, 14:47

BENIM SÖYLEMEK ISTEDIGIM BIZIM BURADA KIZILHAC ÖRGÜTÜNE YAPTIGIMIZ KAN BAGISI KAMPANYASINI TÜRKIYEDE KIZILAYLA GÖRÜSEREK YAPILMASI COK MANALI VE ÖNCÜ OLUR.TELEVIZYONLARDA VE RADYOLARDA *** *** ACELE KAN ARANIYOR DUYURULARI YAPILIR ACABA BIZLER AMELIYAT MASASINDA YATARKEN KANA IHTIYACIMIZ OLSA VEYA YAKINLARIMIZDAN BIRILERININ IHTIYACI OLSA O ANDA NELER YASARDIK.ELIMIZDE IMKAN VARKEN VE SIHHATIMIZ YERINDEYKEN GERCI DERNEKLER OLARAK GERCI TARAFTARLAR OLARAK SÜPERLIGDEKI ILK MAC ÖNCESI TOPLUCA KAN BAGISI YAPSAK GERCEKTEN COK GÜZEL OLUR.LÜTFEN GÖRÜSLERINIZI BILDIRIN.NIZLER ILKLERI YAPMAYA ALISIK INSANLARIZ.CUMHURIYETIN TEMELINI ATAN ATALARIN TORUNLARI OLARAK BUNU YAPABILIRIZ.INSALLAH DUYARLI DAVRANIRSINIZ.BAŞKANIM SİZİ SELAMLIYORUM BU GÜZEL FİKRİNİZDEN DOLAYI EVET KAN BAĞIŞI COK ÖNEMLİ ZAMANINDA VE YERİNDE BEN BİLİRİM BİRAZ OLSUN ACİL KANIIN NE DEMEK OLDUGUNU BEN SONUNUA KADAR DESTEKİLİYORUM İSTERSENİZ www.sivasspor.com OLARAK TOP LUCA KAN BAGIŞI YAPA BİLİRİZ ARKADAŞ LAR KAN BEKLEYEN BİR YAKINIMIZ OLA BİLİR VEYA DOSTUMUZ OLA BİLİR SONUC DA YATAN VE İHTİYACI OLAN BİR İNSAN HANİ YUNUSUN DEDİGİ GİBİ YARADILANI SEVERİM YARDANDAN ÖTÜRÜ BİZDE ÖYLE DÜŞÜN MELİYİZ DİL DİN IRK MESEP AYIRMADAN HAYDİN LÜTFÜ BAŞKANIMIN CAGRISINA UYALIM KANBAGIŞI İCİN TARİH VERİLSİN TOPLUCA KAN VERMEYE (NOT) BİZ KARDEŞİM EROL CEVİĞİ KAN KAYBINDAN YOLLADIK DARU BEKAYAA BELKİ DE KAN BULUNSAYDI ARAMIZDA OLACAKDI KARDEŞİM :oops: :oops: :oops: :oops: SAYGILARIMLA
.............

mekan_kocaeli_58
01.07.2005, 14:50
kocaeli sivaslılar derneği internet sitesi www.kocaelisivaslilardernegi.c om

extrasivas
02.10.2005, 10:11
Ben Adandayim Adanada dernek varmi bilmiyorum bilen varsa lutfen haber versin

bugrakova
02.10.2005, 10:19
derneklerin olması güzel hatta mükemmel ne kadar çok deernek olursa o kadar ismimizi duyururuz zten duyulumuştur her zman her yerde en büyük sivas

BEN TEK BİR AŞK TANIYORUM O DA SİVASSPOR AŞKI

sivaslıavukat
29.11.2005, 22:49
Gücümüz ancak birleşip bu birlikteği topluma gösterebilirsek ortaya çıkacaktır. Zira bu birlikteliğin doğuracağı güç sadece birlikte konuşup eğlenerek zaman geçirmekten ibaret olmayacaktır.Zamanı geldiğinde gerek memleketimiz gerek klubümüz ile ilgili konularda kamu ve sair güç odaklarına baskı yapabilmekle gücümüzü gösterebiliriz.Her konuda desteğe açığım.

GuNaY
30.11.2005, 00:44
Derneklerin olması çok güzel... Birlikte güzel organizasyonlar yapabilirler... Büyük veya küçük her dernek önemli birlik beraberlik içinde önemli bir adım oluyor...

DJMuRaT
30.11.2005, 01:01
eVET DERNEKLERİMİZİN BİRBİRLERYİLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMALARI ÇOK ÖNEMLİ.

KAOSTAN DÜZEN DOĞAR..

serhankaburcuk
30.11.2005, 19:23
Dünya üzerindeki bütün Sivas dernekleri birbirleri ile sıkı ilişkiler içerisinde olmalılar...

alimuharrem58
30.11.2005, 19:35
BENDE ISTANBULDA DERNEK KURMA CABASI ICINDEYIM ISTANBULDAKI TUM YIGIDOLARA SESLENIYORUM ARTIK ISTANBULDA BIR TARAFTAR DERNEGI KURMA SIRASI GELMEDI MI

SEMİH-58
31.12.2005, 13:47
HAFİK YARHİSAR KÖYÜ dernegi istanbul sivas kocaeli şubeleriyle yıllardır faaliyette
www.yarhisar.com

ülkem58
31.12.2005, 15:22

twity_58
31.12.2005, 15:31
bizim köyun dernegi var ama sıradan bi kahveden farklı işlemiyor en iyisi bosvermek oluyor yani :D BENİM DUSUNDUGUM DERNEGE PEK UYMUYOR..

erhan5834
31.12.2005, 15:37
BİRTEK SENİ TANIDIM GERİSİ YALAN....ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE 67..
GÜN GELECEK HERKEZ 1967 SİVAS GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ ÜYESİ OLACAK....

KralV5
09.06.2006, 16:47
Nasır Köyü Kaldırma ve Dayanaşma Derneği Bu hafta sonu Kemerburgaz'da Pikniği vardır Tüm hemşehrelilerimize Saygı ve Sevgiler

KralV5
09.06.2006, 16:58
NASIR KÖYÜ DERNEĞİ

DERNEK ADI: NASIR KÖYÜ DERNEĞİ

KURULUŞ TARİHİ: 1997

DERNEK BAŞKANI: HAKKI GÜMÜŞSOY

DERNEK ADRESİ : Cevat Paşa Mah. Girne Sok. No: 58 Bayrampasa / İSTANBUL

DERNEK TLF :0212 650 75 50 / 516 49 49

MAL VARLIĞI: Yeşilpınarda düğün salonu var

İNTERNET ADRESİ:

NÜFUS YAPISI

KÖY:208
İSTANBUL:3200
DİĞER:80
TOPLAM:3488

KralV5
09.06.2006, 17:04
Zara'ya köy konağı
Sivas'ın Zara İlçesi'ne bağlı Nasır Köyü'nde Köy Derneği tarafından yaptırılan Köy Konağı'nın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Köy derneği tarafından tüm masraflarının karşılanarak kısa süre içinde yapılan köy konağının açılışına Vali Yardımcıları Ali Mantı, Celil Öz, İlker Haktankaçmaz, İl Müftüsü Sinan Cihan, Kaymakamı Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Galip Ergüt, İmranlı Belediye Başkanı Vedat Yüksel, Şerefiye Belediye Başkanı Ragıp Coşkun, İl Genel Meclis ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.

Açılışta konuşan Nasır Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakkı Gümüşsoy, dernek olarak ilk önce 300 yıllık su problemini çözen bir proje yaptıklarını bu köy konağının da 2. proje olduğunu belirterek, "Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz dernekçilik faaliyetlerimizde köyümüzün sorunlarını gidermeye çalıştık. Köyümüzün eksikliklerinin bir çoğunu tamamladık. Sayın valimizden ve idarecilerimizden bir isteğimiz, köy yolumuzun asfaltlanmasıdır. Umarım bu ricamız gerçekleşir. Biz elimizden geleni en iyi şekilde köyümüz menfaati için yaptık, her zaman da yapmaya hazırız" dedi.

Vali Yardımcısı Ali Mantı ise, köylülerin arasındaki birlikteliğin en sağlam örneğini gördüklerini belirterek, bu dayanışmanın tüm köylere örnek olması gerektiğini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından konağın açılışı yapıldı. 2 katlı köy konağında muhtar odası, toplantı salonu ve dernek binası bulunuyor.

FATIMA
09.06.2006, 17:56
BAŞKANIM SİZİ SELAMLIYORUM BU GÜZEL FİKRİNİZDEN DOLAYI EVET KAN BAĞIŞI COK ÖNEMLİ ZAMANINDA VE YERİNDE BEN BİLİRİM BİRAZ OLSUN ACİL KANIIN NE DEMEK OLDUGUNU BEN SONUNUA KADAR DESTEKİLİYORUM İSTERSENİZ www.sivasspor.com OLARAK TOP LUCA KAN BAGIŞI YAPA BİLİRİZ ARKADAŞ LAR KAN BEKLEYEN BİR YAKINIMIZ OLA BİLİR VEYA DOSTUMUZ OLA BİLİR SONUC DA YATAN VE İHTİYACI OLAN BİR İNSAN HANİ YUNUSUN DEDİGİ GİBİ YARADILANI SEVERİM YARDANDAN ÖTÜRÜ BİZDE ÖYLE DÜŞÜN MELİYİZ DİL DİN IRK MESEP AYIRMADAN HAYDİN LÜTFÜ BAŞKANIMIN CAGRISINA UYALIM KANBAGIŞI İCİN TARİH VERİLSİN TOPLUCA KAN VERMEYE (NOT) BİZ KARDEŞİM EROL CEVİĞİ KAN KAYBINDAN YOLLADIK DARU BEKAYAA BELKİ DE KAN BULUNSAYDI ARAMIZDA OLACAKDI KARDEŞİM :oops: :oops: :oops: :oops: SAYGILARIMLA

Bu faaliyet yeniden hayata geçirilse çok güzel olur....Topluca kan vermeye gidilse site adına...(Kan vermek için engeli olmayanlar)

ErdalGüler
15.06.2006, 09:04
[B]Köyün tarihçesi: Köy halkının ataları Şam ve Doğanşar’dan gelmiştir.

Köyün başlıca geçim kaynakları ve ürünleri: Tarım ,hayvancılık.

Köyün şu andaki muhtarı: Kemal Aydın

Köyün ilçeye(Zara) uzaklığı:40 Km

Köyün 1997 sayımına göre nüfusu: 221 1985’deki nüfusu: 653

Diğer illerdeki Gühertaşlılarla birlikte toplam nüfusu 2000 kişinin üzerindedir.

DERNEK ADI:GÜHERTAŞ KÖYÜ DERNEGI

KURULUŞ TARİHİ : 1995

DERNEK ADRESİ : Çakmak Mah. Horasan Cad. No : 3 Ümraniye / İSTANBUL

DERNEK BAŞKANI : Doğan ŞENGÜL

MAL VARLIĞI : 4 Katlı Kültür Merkezi Katlar 250 m2

İNTERNET ADRESİ:[url]www.guhertas.com[/

ÜçYüzKırkAltı
09.02.2007, 09:31
sadece gazamız mübarek olsun diyorum.bütün derneklerede başarılar.

58zarali
07.10.2007, 23:38
-->: DERNEKLERIMIZI TANITALIM

--------------------------------------------------------------------------------

NASIR KÖYÜ DERNEĞİ

DERNEK ADI: NASIR KÖYÜ KALKINDIRMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

KURULUŞ TARİHİ: 1997

DERNEK BAŞKANI: BEKİR KARAKUŞ

DERNEK ADRESİ : Cevat Paşa Mah. Girne Sok. No: 58 Bayrampasa / İSTANBUL

DERNEK TLF :0212 650 75 50 / 516 49 49

MAL VARLIĞI: Yeşilpınarda düğün salonu var

İNTERNET ADRESİ:http://www.nasirkoyu.com

NÜFUS YAPISI

KÖY:208
İSTANBUL:3200
DİĞER:80
TOPLAM:3488

hakandemirezen
07.10.2007, 23:50
SİVAS İLİ HAFİK İLÇESİ
DERNEK ADI:BAYRAMTEPE KÖYÜ DERNEĞİ
KURULUŞ TARİHİ:2006
NÜFUSU : 2648
DERNEK BAŞKANI:YUSUF SÜSLÜ
WEB ADRESİ: www.bayramtepe.com
Köyün Eski Heze isminde mezrasi vardir. Heze kelimesi su bu anlamindadir. Istikamet anlaminda yön bildirirken kullanilmaktadir. Ipsile/Tozanli’ya bagli olan Bayram tepe köyü 1969 tarihinde Hafik Ilçesine baglanmistir. Köyün nüfusu 1973 yilinda 639 iken 1950 yilindan itibaren ekonomik ve sosyal yetersizlikler nedeniyle köyün büyük çogunlugu metropol illere göç etmistir köyde yasayan sulaler Güdükler, Mahmutlular, Dumbucular, Belesgiller, Girgasoglu, Ayvazli, Deliceler, Basuhlar, Iligil, Halilgil ve Mecelerdir. Istanbul illinde yasayanlar ALIBEYKÖY, Pendik ve Güzelyali semtlerinde yasamaktadirlar.
Fatih mahalesi serçe sokak no:30/A Pendik.ISTANBUL DERNEK ADRESI