Orijinalini görmek için tıklayınız : T.Telekom - Sivasspor Maci Öncesi - Sonrasi Tüm Yorumlar

RüStü ElmaS
31.12.2004, 16:22
T.Telekom macinada büyük bir Sivasspor taraftarinin katilacagi kesin.

Cünkü Ankarada`da büyük bir Sivasli potensiyali olduguda bir gercek.
Haydi Yigidolar bu macida alin, biz taraftarlarin yüzünü bir kez daha güldürün.
Cünkü buna cok ihtiyacimiz var.
Bizler senelerdir Süperlig hasretiyle yanip tutusan taraftarlar, her maci yendigimizde Süperlige nasil yaklastigimizi adeta tüm benligimizle hissediyoruz.

Yüzümüzü kara cikarmayin, biz bu Süperlig hasretiyle yanip tutusuyoruz.

Haydi Yigidolar, yolunuz acik olsun

türkçerap_yakup
31.12.2004, 16:35
maç nezaman yaw....

RüStü ElmaS
31.12.2004, 16:43
Mac 30.01.2005 tarihinde oynanacak.
Gerci maca daha cok var ama simdiden isteyen fikrini yazsin diye topici actim

tahakalebasi
31.12.2004, 18:32
BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ EĞER KAYBEDERSEK HEM PUAN FARKI AZALACAK HEMDE MORALİMİZ ÇOK BOZULACAK VE ERCİYES MAÇINADA YANSIYARAK HİÇ BİR AVANTAJIMIZ KALMAYACAK.VE MÖÇLARIN ÇOĞUNDAN PUAN KAYBEDECEZ.VE SÜPER LİĞE ÇIKAMIYACAK.O YÜZDEN TELEKOMSPOR MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK KRİTİK BİR MAÇ.ARKADAŞLAR BU MATA NEKADAR ÇOK TARAFTARIMIZ OLURSA O KADAR AVANTAJLI OLURUZ. :D :) :( :o 8O :? 8) :lol: :wink: :@ :)

türkçerap_yakup
31.12.2004, 18:59
yaw taha ağzını hayrı aç yaw.....ne dion sen.....ağzından yel alsın.....biz bu sene süper lige çıkamazsak böle avantajı kullanamayarak.hiçbi zaman çıkamayız

kakikli
31.12.2004, 23:40
tam zamanı sömestr a denk geliyor kesinlikl eo maça gitmeliyim tek gerçek SİVASSPOR............

tahakalebasi
01.01.2005, 08:51
ben ağzımı bek hayrı açmıyor olabilirim.ama gerçekleri söylüyorum.ve bu maçın çok önemli olduğunu vurguluyorum. :wink:

ergin
03.01.2005, 10:22
Paniğe gerek yok arkadaşlar,bu maçı ya alacağız,ya da alacağız!Takımımızın 2 nci yarıya rehavetten uzak ve ciddi hazırlandığını düşünüyorum.Unutmayalım ki,şu anda lideriz.Rakiplerimiz var ve her zamanda olacak.Lider bir takımla karşılaşmak asıl diğer takımları düşündürsün.Rüştü ELMAS Kardeşimin dediği gibi ANKARA'da azımsanmayacak kadar SİVAS'lı mevcut.Bizde ESKİŞEHİR'den destek vereceğiz ve diğer şehirlerden gelecekleride hesaba kattığımızda 10.000 civarlarında bir taraftar olacağını umuyorum.
Dedim ya,bu maçı alacağız!

... ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

serhankaburcuk
03.01.2005, 11:32
Kafanızı yormayın sivasspor ankarada enaz 10000 taraftara oynar ha birde stat iyi olması lazım yani 19 mayısta falan oynarsak iyi olur bu maçıda alırız ikinci yarıya iyi şekilde hazırlanmış bir SİVASSPOR telekomu ankarada yer....

cem
03.01.2005, 11:41
TELEKOMUN STADI MACUNKOYDE VE OLDUKCADA KUCUK Bİ STAD SUAN DA TELEKOMUN DURUMU COK KOTU ART ARDA ALDIKLARI MALUBIYETLER SONRASI COK GERIYE DUSTULER CUNKU ALTAY MACINDA CIKAN OLAYLAR SEBEBIYLE 6 TANE AS FUTBOLCUSU 4 ER 5 ER MAC CEZA ALDI O GUNDEN BERİ TELEKOMUN DURUMU İÇLER ACISI AMA TELEKOM GENEDE KUCUMSENECEK TAKIM DEGIL CEZALI TOPCULARINDAN BAZILARI BİZİM MACIMIZA YETISIYOR,BU MACI MUTLAKA ALMALIYIZ,ALIRSAKKİ SAYET COK BUYUK AVANTAJ ELDE EDERİZ KAYBEDERSEKTE DUNYANIN SONU DEGİL,SUANDA EN AVANTAJLI TAKIM BİZİZ,FIKSTUR AVANTAJIDA BİZDE....

ForzaSivas
03.01.2005, 12:10
bundan 3 sene önce 1 otobüs kaldırmıştık telekom maçına statları ankaranın en sonunda hem çok kötü hem çok uzak ona rağmen orayı dolduracağız ama seyirci olarak orya sığmayız

serhankaburcuk
03.01.2005, 13:15
İnşallah maç 19 mayıs ta olurda istanbuldaki gibi ankaradada showumuzu yaparız

KoraySancar
03.01.2005, 17:46
Telekom her haliyle tehlikeli bir takım ama ne tehlikelerin üstesinden geldik inşaallah bunun da geliriz.Bazı arkadaşların yenilirsek avantajımızı kaybederiz,süper lige çıkamayız şeklindeki feveranları bir maça bağlanan abartılı sonuçlar ama bir başlangıç maçı olması bakımından alacağımız sonucun önemi de yadsınamaz.Eğer bu maçı alırsak biz; bak hala bomba gibiyiz deyip moral kazanacağız,rakiplerimiz de; artık bu Sivasspor tutulmaz deyip bize karşı eski hırslarını nispeten kaybedeceklerdir.
Umarım iyi bir seyirci desteği altında gönlümüzden geçen sonuca ulaşırız.

emirhan58
03.01.2005, 20:23
Koraysancar'in dedigi gibi telekom tehlikeli bir takim ama SIVASSPOR daha tehlikeli bir takim!!! Biz telekom'u dusunecegimiz yere telekom SIVAS'I dusunsun...

RüStü ElmaS
09.01.2005, 18:02
18.Hafta
29 Ocak Cumartesi
13.00 T.Telekom-Sivas (Macunköy) herkese duyurulur

ergin
09.01.2005, 18:46
bundan 3 sene önce 1 otobüs kaldırmıştık telekom maçına statları ankaranın en sonunda hem çok kötü hem çok uzak ona rağmen orayı dolduracağız ama seyirci olarak orya sığmayız

Son ana kadar stad değişikliği olmazsa,oraya sığabileceğimizi sanmıyorum.ANK.'dan bir kardeşimizden öğrendiğim kadarıyla stad çok güzel fakat 2500 kişilik.ANK.da da yaklaşık 300 bin SİVAS'lı olduğunu tahmin ediyoruz.Yarısını bayan ve küçük çocuklara sayarsak kalır 150 bin.% 10'u maça gelse 15 bin.Diğer kentlerden de gelecekleri sayarsak bu iş nasıl olacak?Maça daha var.Benim düşüncem;acaba takım yöneticilerimiz Federasyon'a stad değişikliği konusunda başvursa nasıl olur?Taraftarlar olarak bizde boş durmayalım.Gerekirse Federasyon'a e-mail atalım diyorum,ne dersiniz?

... ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,

olgu
13.01.2005, 19:16
arkadaşlar T.telekom- Sivas maçı Ankara'da Macunköy de oynanacakmış. ama ben macunköyde saha olduğunu yeni duydum. bu macunköydeki saha dedikleri ostimdeki saha olmasın? bu sahanın yerini tam bilen varsa beni bilgilendirsin ki maça gidebilelim...

sivaslihakan
13.01.2005, 19:53
arkadaslar kafaniza takmayin bu sivas telekomu ezer gecer asil önemli olan erciy<es maci

olgu
15.01.2005, 20:53
geçen gün ankarada oynacak olan T.Telekom-Sivasspor maçının oynancağı sahanın tam yerini bilen varmi diye sordumuştum ama bi cevap gelmedi. macunköy deniliyor ama 18 yildir ankarada oturuyorum macunköyde saha olduğunu yeni duydum. bu saha ostimin arkasında küçük saha mı bilen varsa lütfen cevap yazsın...

BROTHERS58
21.01.2005, 14:31
ARKADASLAR DEVRE ARASINDA SİVASIMIZI İZLEDİM AMA RAKIPLERİ UNUTMADIM.MALATYA TELEKOM MACINDA TELEKOM BENİ KORKUTTU.MACI 3:2 ALDI VE İYİ TOP OYNADI.AYRICA HOCALARINI BİZİM MAÇLARDA GÖRDÜM YANİ TAKİPTELER.UMARIM SÜPRİZ OLMAZ VE MAÇI ALIRIZ.

1967 dernek serkan20
21.01.2005, 15:20
kimse merak etmesin telekom maçı bizimdir transferler güzel bizki trabzona kafa tutuyoruz o maçıda inşallah alacağız sivasımıza sonunu dek güveniyor ve destekliyoruz.

dragon_58
21.01.2005, 16:10
kazanacağiz

kerem
22.01.2005, 08:49
İkinci yarının ilk haftasında Sivasspor`u Ankara`da konuk edecek Türk Telekomspor da bu karşılaşmayı Cebeci İnönü Stadı`na aldırmak için girişimlere başladı.

Telekom Genel Menajeri Akif Üstündağ, Macunköy`deki statlarının bakıma alındığını ve Sivasspor`un büyük bir seyirci kapasitesine sahip olduğunu belirterek,

``Sivasspor maçını Cebeci İnönü Stadı`na aldırmamızın iki nedeni var. Birincisi Macunköy`deki stadımızı bakıma aldık. Bir diğer neden ise Sivasspor`un çok yüklü bir seyirci kitlesine sahip olması. İstanbul`daki maçlarını 20 bin kişiye karşı oynuyorlar. Ankara`daki maçta da 10 bin kişiden az seyirci beklemiyoruz.”dedi.

kerem
22.01.2005, 08:51
bu haberdede olduğu gibi maç CEBECİ İNÖNÜ STADINA alınacak.Bütün Sivass halkına duyrulur.(bazı bilmeyen arkadaşlar var)...!!! :D :D :D :D :D

izmirliyigido
24.01.2005, 19:16
Bu maçı alarak lige geçen dönem olduğu gibi galibiyetle başlarız umarım. Mehmet Yıldız o maçta (2-1) bize gol atmıştı. Bu maçta da onlara gol atarak kendini affettirmesi gerekir.. :lol:

kerem
24.01.2005, 20:16
TELEKOM MEHMET YILDIZ'I BİZE VERİRKEN;'MEHMET YILDIZ TELEKOMSPOR'A KARŞI MAÇ OYNAYAMIYACAKTIR'ŞARTINI ÖN GÖRMÜŞTÜR.O YÜZDEN MEHMET YILDIZ BU MAÇTA OYNAYAMIYACAK.AYRICA ANKARA'DA HER TARAF BUZ OLMUŞ.KAR FALAN YAĞMIŞ.BU İŞALLAH STADADA YANSIMAZ ÇÜNKİ;BİLİYORSUNUZKİ SARIYER MAÇINDADA OLDUĞU GİBİ SİVAS'IMIZ KARLI ZEMİNDE İYİ OYNAYAMIYOR.HER ZAMAN DEDİĞİM GİBİ:NE KADAR ÇOK TARAFTARIMIZ GİDERSE O MAÇA O KADAR AVANTAJIMIZ OLUR.

türkçerap_yakup
24.01.2005, 20:36
taha(kerem)yaw sen baya ii bilgiler alıon ha...bu bilgileri yollasana anasayfaya haber olarak...biz ilk yarı hep mehmetsizdik bu maçıda mehmetsiz kazanırız...

kerem
26.01.2005, 09:54
İşallah hakem kimse Manisa maçında olduğu gibi hakkımızı yemezler.Hem hakem hemde yalandan yere düşen futbolcular çok büyük günah işliyor.kimse kimseyi aldatmadan dürüst maçlar oynansa ne güzel olurdu.ama maalesef olmuyor.manisa maçında olmasa elazığ maçında oluyor.2.ligde olmasa süper ligde oluyor.evet bazı hakemlaer tam iyi göremeyip kasıtsız olarak penaltıyı vb...şeyleri veriyor.BÜTÜN HAKEMLERE BİR SÖZÜM VAR:DİKKATLİ OLUP HATALAR YAPMAYIN VE KASITLI OLARAK PENALTI VB...ŞEYLER VERMEYİN.BU BİZİM TÜRKİYE'MİZİN FUTBOLUN GÜZELLİĞİNİ KÖR EDER.BİR DAHA BÖYLE ŞEYLER YAPMAYIN.

türkçerap_yakup
26.01.2005, 10:32
futbolda bunlar olmasa erman toroğlu v.s nası para kazanıcak :lol: düşünsene hiç hata yok maçta ..şansal büyüka soruyo erman hocaya:ermen hocam nediyosun ??erman hocada:ne diyeyim şansal güzel bi maç olmuş,hakem hatasız yönetmiş..helal olsun hakeme....ozaman maraton 5 dk sürerdi.. :lol: :lol:

kerem
26.01.2005, 11:08
ben hakemlere hatasız olma demiyorumki çok dikkatli olun hata yapmamaya çalışın diyorum.Hem Erman Toroğlu illa hataları söyleyip hakemleri utandırarak mı para kazanıyor.eleştiri haricinde maçta bir sürü şeyler var.Maç öncesi sonrası,goller,kartlar,pozisyo nlar var.illa hata olacak diye bir şey yok.Hem sen Erman Toroğlu çok para kazanacak diye SİVASSPOR'UN süper lige çıkmasından dahada mı önemli?Takımların hakkının yenmesi onların para kazanmasındanda mı önemli?Hem hatalar olmayıp Erman Toroğlu eleştirmedende para kazanıyor deiğim gibi:Maç öncesi sonrası,goller,kartlar,pozisyo nlar var. hatalar olmasa HEM Erman Toroğlu para kazanır.hemde takımların hakkı yenmez.

kerem
26.01.2005, 11:10
KANGAL:HAKEMLERİN HATALARINI YOK OLUNMASINI VE KİMSENİN HAKKININ YENMEMESİNİ DESTEKLİYECEĞİNE;HAKEMLER HATA YAPSIN,TAKIMLARIN HAKKI YENSİN DİYORSUN.

türkçerap_yakup
27.01.2005, 16:36
ya taha şaka yaptım be!!!evet telekomun 3 oyuncusu oyniyamıcakmış bizim maçta..tolga,mehmet ve kaleci burak...

abcde
27.01.2005, 17:08
beyler kim oynarsa oynasın sivassporumuz bu maçı kazanacak güçtedir kimsenin şüphesi olmasın,zaten bunu atlatırsak yani ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparsak gerisi gelir..

----------ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS------------------------------------

mericcas
27.01.2005, 21:24
Maç sonuçunu veriyorum iddaacılar'ın dikkatine
T.Telekom:1 SİVASSPOR:3
budur

abcde
27.01.2005, 23:46
Maç sonuçunu veriyorum iddaacılar'ın dikkatine
T.Telekom:1 SİVASSPOR:3
budur
+1967

türkçerap_yakup
29.01.2005, 15:22
maç güzeldi ama mohamedi beğenmedim bu maç...yasir ve mehmet çok iiydi..özellikle yasir...mehmet eski bizim bildiğimiz mehmet.ilerleyen maçlarda daha faydalı olacaktır..yasirde tabii ilerleyen maçlarda daha faydalı olacaktır...ya bu yasir tip olarak ceyhun erişe benzio :D mehmette rooneye :D sonuç olarak yine kazandık...ama takım kötüydü bunu sölemek gerekir..

kayserimania
29.01.2005, 15:39
Tebrikler kardesler macı izledim haklı bi galibiyet oldu kayserisporumuz bu sene ligeden düsmez insallah komsu sehrimiz olan sivası ve erciyesimizi elele süper lige bekliyoruz.... :wink:

dragon_58
29.01.2005, 16:06
Tebrikler kardesler macı izledim haklı bi galibiyet oldu kayserisporumuz bu sene ligeden düsmez insallah komsu sehrimiz olan sivası ve erciyesimizi elele süper lige bekliyoruz.... :wink:

inşallah gardeş

KoraySancar
29.01.2005, 19:06
Aldığımız galibiyet tüm camiamıza hayırlı,uğurlu olsun.Gerçi maç futbol kalitesi olarak çok tatmin edici değildi ama bunu ilk maç olmasına bağlayalım ve ilerleyen haftalarda Sivassporumuzun (ilk haftalardaki gibi) çok daha göze hoş gelen bir futbol oynamasını umalım.Bu maçta beni en çok üzen yine taraftar oldu,hem beklediğimizden çok azlardı hem de çok etkili değillerdi.Diğer takımlarla kıyaslanınca(deplasmandaki bir maç için) yine çoktu taraftar ama bizim potansiyelimizi yansıtmıyordu.Neyse bu konuda da ilerleyen haftalarda gelişme göstereceğimizi umuyorum.
Yeni alınanlardan Yasir umut verici,adaptasyon sürecinden sonra inşaallah form grafiği daha da yükselir,diğerleri gözüme vasat göründü.
Bu penaltılar da haklı da olsa prestijimize zarar veriyor artık.İnşaallah bundan sonraki maçları penaltısız fakat bol gollü kazanırız.

serhankaburcuk
29.01.2005, 20:54
Aldığımız galibiyet tüm camiamıza hayırlı,uğurlu olsun.Gerçi maç futbol kalitesi olarak çok tatmin edici değildi ama bunu ilk maç olmasına bağlayalım ve ilerleyen haftalarda Sivassporumuzun (ilk haftalardaki gibi) çok daha göze hoş gelen bir futbol oynamasını umalım.Bu maçta beni en çok üzen yine taraftar oldu,hem beklediğimizden çok azlardı hem de çok etkili değillerdi.Diğer takımlarla kıyaslanınca(deplasmandaki bir maç için) yine çoktu taraftar ama bizim potansiyelimizi yansıtmıyordu.Neyse bu konuda da ilerleyen haftalarda gelişme göstereceğimizi umuyorum.
Yeni alınanlardan Yasir umut verici,adaptasyon sürecinden sonra inşaallah form grafiği daha da yükselir,diğerleri gözüme vasat göründü.
Bu penaltılar da haklı da olsa prestijimize zarar veriyor artık.İnşaallah bundan sonraki maçları penaltısız fakat bol gollü kazanırız.

Söylediklerine katılıyorum kardeşim herşey çok güzel ilk hafta olması sebebiyle biraz vasat gibi gözükebilir takım ama yeni kamp döneminden çıkıldı ve telekomda öyle yabana atılacak bir takım değil ..Bu arada ben yeni transferlerden yasiri çok beğendim yasir takıma uyum sorununu hallettikten sonra daha başarılı olur diyorum....Yinede kazanmak güzel....

ergin
30.01.2005, 18:46
Sabahın erken saatlerinde ank.ya hareket ettik.Daha önceden tanıştığımız ank.da oturan Metin kardeşimiz bizleri karşıladı.Kendisi has SİVAS'lıdır.Sağa-sola telf.diplomasisi sonucu 3 taraftar daha ayarlandı. :wink: öğleyin stada hareket edildi.elimizde bayraklar,coşku içindeyiz.arabada tahminler ve maç öncesi kritikler yapılarak nihayet stada varıldı.gördüğümüz kadarıyla taraftar sayısı 300-350 kişi,seyirci sayısıda 2000-2500 kişi kadar. :!: SİVAS'dan gelen taraftar grupları 200-250.ÇILGINLAR ve YENİÇERİLER.sayıları hemen hemen eşit.telekom'un hemen hemen hiç seyircisi yoktu.50-60 kadar,zannediyorum onlarda numunelik.derken maç başladı.aynı anda tezahüratda başladı.atmosfer iyi. :) maça atak başlayan takımımız sağlı-sollu ataklarla üstünlük kurmaya ve telekom'un defansını bunaltmaya başladı.bu arada telekom dişli takım arkadaşlar.seyircisi olmadığı için gayet rahatlar.hakem ilk kararlardan itibaren yanlış kararlar vermeye başladı.italyan hakem COLLİNA'yı bilirsiniz.işte hakem tip olarak onun kötü imitasyonu. :lol: maça devam.ilk yarının ortalarında bir penaltımız verilmedi.karşılıklı ataklarla ilk yarı sona ererken,bizde sigara molası verdik.
2 nci yarı.oyuncu değişikliği yok.oyun taktiği biraz değişmiş.orta saha da oyunu kabullenmek ve hücumları genelde sol ortalarla yapmak şeklinde.derken ani gelişen bir telekom atağında defansımızın sağ tarafı maalesef uyudu ve yapılan ortaya ayak uzatan telekomlu topu ağlarımıza bıraktı.gol oldu ama daha ilginç olanı,ne biz taraftarda nede futbolcularda hiç bir panik gözlemedim.gol olmamış gibi maça devam.bu arada hakem nihayet maça ısındı.ismail hoca bir oyuncu değiştirdi.takımımız biraz daha baskın,taraftar olarak bizde biraz daha ateşli olmaya başladık.''BURASI SİVAS BURDAN ÇIKIŞ YOK''.''BU MAÇI ALACAĞIZ BAŞKA YOLU YOK''vb.derken ani bir derinlemesine pasta oyuncumuz yerde ve penaltı.atışı m.ali kullandı ve bu oyuncumuz ne yapar bilirsiniz. :D yorulan takımımıza gol doping etkisi yaptı.bizlerede.bir kırmızı kart ve telekom 10 kişi.yahu bu hakem nekadar güzel bir hakem demeye başladık. :D bir oyuncu daha değiştiren ismail hocamız,oyunu hem yazıp hemde güzel okuyan bir hoca olduğunu ispatladı.baskı arttı.bu arada kalemiz bir tehlike atlattı,top uzaklaştırıldı.rakip kalede soldan bindirdik,oyuncumuz yerde,faul.4 dk.lık uzatmanını sonları,yüreğimiz ağzımızda. :roll: yapılan ortaya 2 oyuncumuz çıktı kale direğinin yanında bir ayak ve tribünlerde yıkılıyoruz :D bir süre sonrada maç bitiş düdüğü ve mutlu son :D
dediğim gibi telekom seyircisiz ve rahattı,ama sen lider bir takımla oynuyorsun kardeşim bize sökermi!!!

bu arada ank.dan maça ilgi gösteren hemşerilerimizede teşekkürler.Taraftar olarak bizler elimizden geleni yaptık fakat ne yapıp ne edip susan taraftarlarımızı ateşleyecek sloganlar icat etmemiz gerekmekte.herkese sevgiler...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,

izmirliyigido
31.01.2005, 11:49
"ergin" kardeşim maçı güzel yazmış. Tabii maçı TRT-1 ekranlarından izlediğimiz için genel bir kanaatimiz var. Bu tip yazıları Tv' de verilmeyen maçların ardından yazarsanız çok güzel olur. Yine de "ergin" kardeşe teşekkürler, çünkü ekranlara yansımayan trübinleri bizlere anlatmış, sağolsun.

Maça gelince güzel oynamamıza rağmen yinede sıkıntıya düştüğümüz anlar oldu. Mohamed Ali ve Mehmet'i daha farklı beklerken hayal kırıklığı yarattılar. Ama kaptan yine duran toplardaki ustalığını gösterek son saniye de bile olsa hepimizi rahatlattı, ayaklarına sağlık Mohamed Ali...

Yeni transferlerden ise Yasir gerçekten çok çok iyiydi. Murat'ı az oynadığı için tam anlayamadık. Ertuğrul tutuk, İlhan ise yerini yadırgar bir durumdadı. Yine Hakkı hırslı, Can güven veren ve çok sağlamdı. Gökhan ilkyarı iyi oynarken Serkan çok çok iyiydi.

Ama herkesten daha iyi olan İSMAİL KARTAL hocaydı. Teşekkürler hocam...

3YILDIZ
31.01.2005, 21:35
Telekom deplasmanina giden herkese sonsuz tesekkürler !!
Atmosfer süperdi!
bu kadarini beklemiyordum, nede olsa beklendigi kadar fazla taraftar yoktu.
1.lige cikiyoruz gardas biraz daha katilim beklerim vallaa
hem sivasda hemde deplasmanda

ama bu herzamanki gibi naklen yayinda kaynaklaniyor bence

cok cok önemli bir 3 puandi !

yasiri begenmedim acikcasi, mehmet yildiz yararli olacaktir ilerleyen haftalarda fikrimce!