Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Ertugrul
24.11.2007, 07:47
Gelecek neslimizi kademe kademe değişik öğretim kurumlarında hayata
hazırlayan öğretmenler, toplumların mimarlarıdırlar. Yine
öğretmenler, toplumların alın yazısına damgasını vuran kişilerdir.
Değerli öğretmenlerimizin 'ÖĞRETMENLER GÜNÜ' kutlu olsun.
Sitemizin yöneticilerinden Güner ve musab58 hocalarımızın da
öğretmen gününü ayrıca tebrik ederim.

Abdullah DuMaN
24.11.2007, 07:48
TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN BU GÜNÜNÜ KUTLARIM...

casus84
24.11.2007, 08:24
http://www.basogretmenataturk.com/images/album/images/ders_izliyor_jpg.jpg
BAŞ ÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK DİYOR Kİ:

***Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve muhterem unsurlarıdır.

***Bir millet irfan ordusuna malik olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlar zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin yaşayacak neticeleri vermesi, ancak irfan ordusuyla kaimdir.

***Muallimler! Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar muallim ve mürebbilerini sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.

***Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder.

***Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bur millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.

***Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.

***Bir millet eğitim ordusuna sahip olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak eğitim ordusuyla mümkündür.

***Öğretmenler; Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcileri, yeni nesli sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin beceriniz ve fedakarlığınızın derecesiyle orantılı olacaktır. Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister. Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir... Sizin başarınız Cumhuriyetin başarısı olacaktır.

ero
24.11.2007, 08:53
tüm öğretmenlerimizin ellerinden öper ,öğretmenler gününü kutlarım

Ss--58--Ss
24.11.2007, 09:30
Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım...

puar
24.11.2007, 09:30
Başta GÜNER arkadasım olmak üzere tüm Öğretmenlerimizin gününü tebrik ediyorum yeni nesil her zaman size emanettir bu yolda başarılar.

jakobieen
24.11.2007, 10:22
güner, musab58 öğretmenlerimizin, stsy21, yigiter187, tekin42, yunusgskaya öğretmen aday adaylarımızın ve tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.. vede benim tabiki :)

GeNÇLiK_58
24.11.2007, 10:38
butun ogretmenlerımızın ogretmenlket gunu kutlarım

SivasLady
24.11.2007, 14:02
BÜTÜN ÖGRETMENLERIN BU ÖZEL GÜNÜNÜ KUTLARIM
http://www.aydinagsl.k12.tr/images/24kasim/24kasimgul.jpg

altuntas58
24.11.2007, 14:13
güner, musab58 öğretmenlerimizin, stsy21, yigiter187, tekin42, yunusgskaya öğretmen aday adaylarımızın ve tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.. vede benim tabiki :)

Bütün öğretmenlerimizin gününü kutlarım

SONMEZ
24.11.2007, 14:20
Bir Öğretmen evladı olarak;
Ve 3,5 yıl kadar Öğretmenlik yapmış birisi olarak,
Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor;
onları, Saygıyla anıyorum.

Keşke, onlara gerekli değeri verebilsek.
Keşke sadece bu günde hatırlanmasalar...

GuNaY
24.11.2007, 14:24
Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun,
Sitemizdeki Öğretmenlerimiz ve adaylarınında ayrıca kutlu olsun :)

albina58
24.11.2007, 15:18
Tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutlarım.
Zor şartlar altında,görevlerini yerine getirmeye çalışırlarken,yılın sadece bir gününde,o da sembolik olarak gündeme alınması bana ters geliyor.
Herşeyden evvel,bence ögretmenlerin sosyal hakları,ideal ücretleri ayarlanmalı ki,kafası rahat olan,kendi sorunlarından arınmış halde huzur içinde ögrencilerine ders vermeli ve projeleini gerçekleştirebilmelidir.
Ayrıca günümüz şartlarında,eroinden siğaraya ortaokul çağını geçip,ilkokullara saldırdığı bir dönemde,ögretmenlerimize çok büyük görevler düşüyor.
Bir bakıma kafa olarak çok rahatlamış bir ögretmen kadrosu hazırlamalıyız ki yeni nesilleri sağlıklı yetişdirebilsin.

yigidomustafa58
24.11.2007, 16:00
Bütün Öğretmenlerimiz Öğretmenler Gününü Kutlar Ellerinden Öperim...

Güner
24.11.2007, 22:20
Çok teşekkür ederim.

Bizi bu günlere getiren öğretmenlerimizin ellerinden öperim.

1967_DERNEK_MUSTAFA
24.11.2007, 22:28
Çok teşekkür ederim.

Bizi bu günlere getiren öğretmenlerimizin ellerinden öperim.

öğretmenler günü kutlu olsun ayrıca GÜNERİM SENİNKİNİ AYRICA KUTLARIM GELDE HEDİYENİ VEREYİM

Güner
24.11.2007, 23:28
öğretmenler günü kutlu olsun ayrıca GÜNERİM SENİNKİNİ AYRICA KUTLARIM GELDE HEDİYENİ VEREYİM

Teşekkür ederim Mustafa abi.

Kısmetse bayrama ordayım inşallah. Senin hediyeni bilmiyorum ama sana güründen canlı Alabalık getireceğim :)

EyüphanAydın
25.11.2007, 00:05
BUGUNUN ÖNEMİ ÇOK AMA ÇOK BÜYÜK TÜM YÜCE ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİM İLE KUTLARIM..

FurkaN
25.11.2007, 09:46
Çok sağolun, teşekkür ederim...
Bende bütün meslekdaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım....