Orijinalini görmek için tıklayınız : anlamsız şarkı sözleri

badgirl
06.08.2005, 14:22
1) "Çok dolaştım diyar diyar, ne de zor oldu gezmesi, hele içbükey gamzesi, ah aerodinamik yar..." (Emel-Erdal ikilisinden Erdal)

2) "O eline yüzüğü sen takarsan, ansızın yoluma da çıkarsan, benden başkasına varırsan, bak çakarsam oturturum..." (Çılgın Sedat)

3) "Benim olmazsan taciz ederim, bana gelmezsen yer bitiririm..."
(Nihat Doğan)

4) "Yani devir değişti beyefendi, devir değişti ya, kafama tas düştü ya, sonradan zekam gelişti..." (Emel Müftüoğlu)

5) "Serseriyim ah serseri, okur yazar ve sevimli, bazen iyi bazen deli, ama sevecen bir serseri..." (Selçuk Ural)
Anlamsız Şarkı Sözleri!
6) "Al pabuçlarını ve git sen kendi yoluna, aman diş fırçanı unutma yoksa ne yaparsın sonra..." (Zafer Peker)

7) "Yaz gazeteci yaz, bıktım yazı beklemekten, yazıver de gelsin bu yaz..." - (Emrah)

"Bir iki üç dört Cucu öptüm seni, bir iki üç dört Cucu yedim seni..."
(Neşe Karaböcek)

9) "Hey Caretta, hey Caretta, aynı göğün altındayız şimdi... Evet, evet, evet bu Turkish delight..." (Rüya Ersavcı)

10) "Kaç kestane çizmiş, nice kaftan biçmiş, yasak günah tanımaz ant içmiş... Fiyakalı cakalı Covino..." (Bendeniz)

11) "Mesaj da çekmiyorsun, kontörün mü bitti yar?" (Tarık Tüfekçi)

12)"yedik içtik , sanırım doyduk , hesabı kimmm ödeyecekkk ? "(hande yener)

yorumlarınızı bekliyorum

nick_mick_yok
09.08.2005, 11:59
bu şarkılara ne yorum yapılır kii

alper58
09.08.2005, 12:33
Minareden At Beni In Asaği Tut Beni:d Anonim Herhalde....

kucukdiablo
09.08.2005, 12:42
I Love You I Love You Do You Love Me Yes I Do

Ümit Besen hizla Ingilizce ögrenmeye baslayan bir irka yapabilecegi en büyük zalimligi yapmis, bu sarkiyi peydah etmisti. Caddelerde, sokaklarda kekolar arabalarindan bu yaraticilik örnegi sarkiyi bangirdatir ufacik olmamiza ragmen agiz dolusu kusmamizi saglarlardi.

- Çiki Çiki Baba
Sarki sözlerinin illede bir manasi olmasi gerekmez, düsüncesinin bayrak tasiyan örnegi oldu. Aynen söyleydi:

Çiki çiki baba. Ayni ayni yaba. Feli feli kuuli. El fakiri yaba. Oyyy oyyyyy oyyyy. Ulan ne isti be..

ilginç Türk Şarkı sözLeri bknz : AJDAR - NANE

Nane nane nane nan na na nane,
Nane şekeri, bu ne bahane,
Şahaneyim ben bundan sana ne...

Yıldız düştü gökten,
Yürek yandı birden,
Unutmadın sen de, unutmadı alem...
Nane nane nane nan na na nane...

BABA BIRDE 2.POPSTARA KATILAN BIRI VARDI.KENDI BESTESI AYNEN SOYLEYDI ;
....TIRRIM TIRRIM ATTIRIRIM
BOYLE ASKA ATTIRIRIM.....

IZLERKEN GULMEKTEN IC ORGANLARIMIZ YER DEĞISTIRMIS,GUNLERCE GEYIGINI YAPMIS, AĞLANACAK HALIMIZE GULMUSTUK .....

kangalli58yasin
09.08.2005, 13:17
Baska Yerde Böyle Sarki Sözlerini Göremiyorsun

ilteriş58
09.08.2005, 14:30
1.azar azar
kader bize ne yazar(bu ne abi?????)

2.kulağımdan öp beni gıdıkla beni
hoşnut kalayım bana bi güzellik yap ta
yaşamaktan zevk alayım
gel ıslak ıslak...

yorumsuz...

gokbora
09.08.2005, 15:22
evet malesef bestecilerimizde bestelerini artik daha dikkatli yazmadigindan ileri geliyor.onlarada fazla bir sey demek icimden gelmiyor neden derseniz bu gibi abuk sabuk sozlerle bestelenmis sarkilari hit haline getirenlerde bu sarkilar icin para verip alanlardir.bu sarkilara ragbet gostermezseniz bestecide ne yaptigini iyi bilir bir iki anlamli soz sonrada bit meye az kaldi bir kac sacma sozcukler takip arkasina noktayi koyar.sonuc ne?adamlar tomarla parayi goturmuyormu bu bestelerle.halkimizda ver yansin eder ne bicim sarki sozu diye .arkadaslar derimki abuk sabuk sarki sozleri var dediniz sarkiyi dilinizde dolandirmayin parada verip almayin!nice besteciler beste yapiyor ama adini bile unutmusunuz neden abuk sabuk sozler kulaga daha hos geldigi icinmi?nereye gidiyor bu millet boyle?yorumunu sizlere birakiyorum OLDUGUN GIBI GORUN,GORUNDUGUN GIBI OL !

badgirl
09.08.2005, 17:27
bide şuna bakın
kime ait olduğunu bilmiyom ama şarkının sözleri

bana da lololo yaparsın artık

ya bu lololo ne demek yaa olaya fransız kalıyom

bide kürsat kalez var tabii onuda yazayım

şimarık yapmacık şalvarı yırtık nazından gecilmez artık ayranın yayık tuzun eksik havandan gecilmez artık F.I.S F.I.S söner havanda

yorum sizlerin

1967 dernek serkan20
09.08.2005, 19:01
ben şu şarkıya çok gülüyorum gerçi bu parça sivasımızınmış ama
manda yuva yapmış söğüt dalına
yavrusunu sinek kapmış duydunmu
amanini yandım

HakkıTİMUÇİN
14.08.2005, 00:59
bide şuna bakın
kime ait olduğunu bilmiyom ama şarkının sözleri

bana da lololo yaparsın artık

ya bu lololo ne demek yaa olaya fransız kalıyom

bide kürsat kalez var tabii onuda yazayım

şimarık yapmacık şalvarı yırtık nazından gecilmez artık ayranın yayık tuzun eksik havandan gecilmez artık F.I.S F.I.S söner havanda

yorum sizlerin

AVUKATIN BİRİ SUÇLU MÜVEKKİLİNİ KURTARMAK İÇİN HAKİM SANA NE SORARSA ''LOLOLO '' DE DEMİŞ...HAKİMDE SANIĞIN DELİ OLDUĞUNA KARAR VERİP BERAAT ETTİRMİŞ..AVUKAT SANIKTAN ÜCRET İSTEYİNCE ADAM AVUKATA ''LOLOLO'' DEMİŞ...AVUKATTA BİZEDEMİ 'LOLOLO' DEMİŞ......

ŞARKININ SAÇMA SÖZLERİNİ DEĞİŞTİRMEZ AMA LOLOLO BURDAN GELİYO....

sivasli_tufan
14.08.2005, 01:12
kisacasi onune gelen besteci oluyor bizim tabirimizce biryerinden uyduruyor oradan sarki sözu oluyor
allah allah

goze58
14.08.2005, 01:15
amma sende izliyon ha neydecen bole sarki sozlerini gununu bunlari dinleyerek mi geciriyorsun bir SİVASLİ bence daha iyi seylerle ugrasmasi lazim bos ver bunlarii sarkilar hep bole zati

agca58
14.08.2005, 02:06
bunlar ne sanatçıdır nede besteci bunlar azmış kudurmuş kendini bilmez gerizekalı sanatçı zanneden aptal ötesi kişilerdir..yorum yapmaya bile gerek yok salak oldukları gayet ortada

twity_58
14.08.2005, 10:24
arkadaslar kendi degerlerimize sahip cıkmassak olacagı bu bizim için herseyden önemlı olan türkülerimiz vardır türkülerimiz türklügümüzden gelir avrupadan alıp kendımıze ulamaya calıstıgımız pop muzigiyle ancak bu kadar oluyoooo maruz görelim lütfennn tabi be demek olmuyor ki butun sarkılar sacma ama işte cogu sacma kendı deyımlerıyle muzık sureklı buyuyen bı sektöörrr bu sacmalaıkların önune gecılemıo o yusden
TURKULERIMIZE SAHIP CIKARSAK BÖYLE SACMALIKLALA UGRASMAMIZA GEREK KALMAZ EGER DINLENMESE YAPILMAZ ZATEN DEGIL Mİ YANİİİİ!!!!! :):)

badgirl
14.08.2005, 12:22
sadece pop müziğinde böyle saçmalıklar yok bazı türkülerde de var aynı sacmalıklar sırf türküz diye bunu göz ardı etmek bencillik olur (bence)
işte bi örneği <<Karşıda elmalıklar Suda oynar balıklar>>

twity_58
14.08.2005, 12:35
bence bu bencıllık degıldır ayrıca örnek verdıgın seyde sacmalık göremıyorummm turkuz dıye degerlerımıze sahıp cıkmassak olacak seyler bellı ama neyseee kımseyle polemıge gırmek istemek istemem

TÜRKÜ TÜRKÜ TÜRKİYEEEEE
TÜRKÜ BENIMDİR TÜRKLÜGÜMDEN ÖTÜRÜ

herkes bize kendi müzıklerını empoze etmeyı becerıooo ama biz eger sadec kendı degerlerımıze sahıp cıkamıosak vayyyy halımızeeee

badgirl
14.08.2005, 13:07
türk insanı kendi diline ve kendi değerlerine sahip çıksalardı zaten bu konuma gelmezdikk demek istediğim sadece pop müzikte değil aynı şaçmalık bir çok türküde de vardır arkadaşın biri örnek vermiş mesela
manda yuva yapmış söğüt dalına yavrusunu sinek kapmış.....

bir milletin millet olması için dili olması gerekir
bizim dilimiz türkçe ama umarım farkındasınızdır türkçenin ne kadar tehlikede olduğu bence yapılması gereken ilk şey ilk önce dilimizi kurtarmak sonra türlük konusunda tartışmak

GeCeVeMaVi58pRf
14.08.2005, 15:07
ya aslında türkiyede o kadar şaçma şarkılar varki saymakla bitmez neyse ben yazmıyayım sıgmaz :)

GeCeVeMaVi58pRf
14.08.2005, 16:45
aslında türklük konusu çok ciddi bir konu gercekten güğnden güne türkçemiz derin yaralar alıyor yapılan müziklşere bakarsak şarkıların içinde çogu yabancı kelime yer alıyor bizim yapmamız gereken bu sarkılara ragbet göstermemek gercek türk sanatcılarını dınlemek ve onlara destek olmak... ana gibi yar sivas gibi diyar güleni şöyle dursun ağlayanı bile bahtiyar...

GeCeVeMaVi58pRf
14.08.2005, 16:47
türküler yalnızca türkü anlatır siyasi bir kimliği degil fakat günümüzde artık türküler siyasi bir kimliğe bürünmüştür bu yüzden bu konuda çok rahatsızım inşallah enkısa zaman içinde bu durum değişir...

5841
14.08.2005, 17:30
onku monku toruno
ortada kuyu var yandan gel zeynep
iki arkadaş yolda giderken yorulmuşlar türku bıtene kadar onu sırtında taşıyacakmiş. arkadaşini sırtına almiş.diyerı başlamiş lolıya lolıya lolıya diyerek bayagı gittikten sonra bitmedimi dıye sormuş dur demiş en açiklı yerıne geldık daha bunun lilıya lilıya lilıya sı var.
anlamadıgım öyle garıp sözler varkı fakında olma bu sözlerı bızde kullanıyoruz

gokbora
15.08.2005, 15:22
AVUKATIN BİRİ SUÇLU MÜVEKKİLİNİ KURTARMAK İÇİN HAKİM SANA NE SORARSA ''LOLOLO '' DE DEMİŞ...HAKİMDE SANIĞIN DELİ OLDUĞUNA KARAR VERİP BERAAT ETTİRMİŞ..AVUKAT SANIKTAN ÜCRET İSTEYİNCE ADAM AVUKATA ''LOLOLO'' DEMİŞ...AVUKATTA BİZEDEMİ 'LOLOLO' DEMİŞ......

ŞARKININ SAÇMA SÖZLERİNİ DEĞİŞTİRMEZ AMA LOLOLO BURDAN GELİYO....

C* C* C*

LAFA BAK HIZAYA GEL

LAF OLSUN TORBA DOLSUN

1967_DERNEK_10UR
17.08.2005, 22:41
ANLAMSIZ ŞARKI SÖZÜ ARAYAN SİVASSPOR -CJAT KANALINA GELSİN...NELER YOK Kİ HER TELDEN LAF VAR ZURNA KANALINA ÇEVİRDİLER GÜZELİM CHATİ...

kadir20
18.08.2005, 00:01
gercekten chat artik hosuma gitmiyor fazlada girmiyorum cünkü herkes baska biseyden bahsediyor ortak bi yan yok

GeCeVeMaVi58pRf
18.08.2005, 15:53
Burasi Sivasspor.com Burda Hersey Var Spordan Sanata Siyasetten Edebiyata Ne Ararsan Var Farkimizda Bu Zatenn Kardes

gokbora
21.08.2005, 20:02
sadece pop müziğinde böyle saçmalıklar yok bazı türkülerde de var aynı sacmalıklar sırf türküz diye bunu göz ardı etmek bencillik olur (bence)
işte bi örneği <<Karşıda elmalıklar Suda oynar balıklar>>

yazdiklarina dikkat ettim senin icin her sey sacmalik.yukarida bahsettigin parcanin sozlerini anlamayipta sacmalik diye adlandiriyosan bu parcanin anlamsizligindan degil senin anlama kabiliyetli lup lmadigindan ileri geliyor.senin icin aci olabilir ama buda bir gercek.KARSIDA ELMALIKLAR SUDA OYNAR BALIKLAR anlimacak nevar????

badgirl
21.08.2005, 20:47
sen o turkunun dewamını biliyo musun ?? dewamını dinle turkunun sozlerinin dewamıyla alakalı olmadığını anlarsın anlama kabiliyetim konusunda söylediklerinede senin düşüncendir saygı duyarım kimsenin ne dediği değil benim ne olduğum önemlidir

gokbora
21.08.2005, 20:57
Hani Bir Tarif Vardir Bimem Bilirmisin Seni Sen Degil Baskalari Met Etsin.bilmem Anlatabiliyormuyum

badgirl
21.08.2005, 21:42
herkes aynı şeye bakıp farklı şeyler görebilir herkesin göre doğrular değişebilir benim anlama kabiliyetimin olmadığı sana göre doğrudur ama ben senin yerinde olsam insanları tanımadan yorum yapmazdım neyse ne senle nede bi başkasıyla tartışamam bu konuda eğer anlama kabiliyetim olmadığını düşünüyosan sana dicek tek lafım yoktur herkes istediğini düşünmekte özgür

agca58
21.08.2005, 23:39
abi ya bunlara yorum yapmaya değmez yaa.sadece bi salaklık bunların yaprığı

ilteriş58
23.08.2005, 13:47
türkülere saçma gözüyle bakamayız.

onlar bizim benliğimizdir, herşeyimizdir.

zaten sivasımızın en zengin yönlerinden biri de türkülerdir.

gençliğimizin türkülere uzak kalması yavaş yavaş kendisini unuttuğu anlamına gelir...

bakın gençliğe şimdi ne dendiğini bile anlamadığı yabancı müziklerin hastası.

bu özentinin sonu hiç de hayra alamet değil.

inşallah tüm gençler kaybettikleri, unuttukları bir takım yabancı güçler tarafından yozlaştırılan kimliklerini çabuk geri kazanırlar...

GeCeVeMaVi58pRf
23.08.2005, 15:48
arkadaslar birbirinizi kırmadan yorumlar yaparsanız sevınırım herkesın gorusu aynı olacak dıye bısey yok senın için mantıklı olan seyler baskası için sacmalık olabılır yoksa hiçbirseyin tadı olmazdı badgirl kardesımın yazdıklarını okudum çogundada haklı buldum tabı sızdede haklılık payı var bıraz lutfen daha ılımlı yazalım...

RaP_BoY
24.08.2005, 09:03
ABİ SİZDE GÖRÜYOSUNUZ Kİ ŞARKILARDA Bİ ANLAM Bİ GÜZELLİK YOK BU ŞARKILARI DİNLEYİNCE KENDİMİ Bİ GARİP HİSSEDİYORUM NE SAÇMA ŞEYLER

WARSA BİR DUWAR DAYAN YOKSA BİR DUWAR YARAT KARANLIK OLDUGUNDA MUMDAN BİR GÜNEŞ YARAT(SAGOPA KAJMER )

YOKLUK İÇİNDE WARLIK ÇEKSEMDE BEN TOZLU RAFLARINDA KAYBOLUP GİDECEGİM BU TARİH BİR İMZAYA İHTİYACIN WARSA RAPİMDİR (S.KAJMER)

Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken dert üşüştü
Oldu mesken bana dünya zevk ü sefa içinde kaldım her zaman ben (CEZA)

Savaş genemi kekeme oldum bak bu vakit alır var bir makinalım
Savaş yakınsa akıl aklımda buradadır biz sakınalım barışa çare bakınalım (CEZA)

Namzet bekler benden ama sahte gülüş ifaden mimiklerin
İstanbul bu vahadaki sarayı liriklerin hepsi çalışacak hepsi başaracak bu bebeklerin... (CEZA)

gozlerim ateşte durmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez ne yaptın bana yardım et bana allah ıslak gozlerinin ustune nur gibi kar yağmış bahçesinde solmadı tek bir çiçek bile kuru kuru dikmek olmaz bir dilek dile ölümün önüne geçmek olmaz yok isyan ancak buna kalp dayanmaz ancak farkına varmak gerekir herhangi bir suçlu aranmaz ilk nefesinde ben senin son nefesimde sen benim kollarımda şimdi ise guneşin ayım meleğim yıldızım.....(CEZA)

Duvarlar renkli olsa da karanlıkta ne Görebilirsin ki? Bir köre rengi nasıl Anlatabilirsin ki? (KOLERA)

Topalla Gezen Aksamak Öğrenir, Abanın Kadri Yağmurda Bilinir Ve Hatıra Silinir Ana Gibi Yar Olmaz, Bağdat Gibi Diyar Olmaz Ama Bağdat Bombalanır..(S.KAJMER)

Ey dilim yardım et bu şarkı uzun!...
Sırtımdaki yaralar da, bedenim üstünde buzun
Ve kaymakta son yokuşu ve acı verir bedenime hızla tuzun yakar onca eşilen deşiklerimi
Gölgesi dağlara kazındı ruzun manzumu mazlum dinledi. (SOGOPA KAJMER)

ÜFLE GÜNEŞİ SÖNSÜN KALBİM KARAKIŞIN AYAZINA DÖNSÜN AZRAİLİM ÖPSÜN .....TEK DÖNÜMSÜN ÖMRÜM (SAGOPA KAJMER)

ŞİMDİ SİZE SORUYORUM YUKARIDA YAZILAN ŞARKILAR MI ANLAMSIZ BENİM YAZDIKLARIM MI SİZ KARAR WERİN :=))))

EY RAPİN OGLU....GÖZLERİNDE YAŞ DUELLOSU

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİ

1967_Dernek_Ayhan
24.08.2005, 09:52
allah iyiliğini versin zeynep sana ne diyim nerden buluyosun bunları ama tek sözün iğrenç şarkılar

badgirl
25.08.2005, 13:26
ayhan bu şarkıları bulmak için özel bi çaba sarf etmedim hangi kanalı açsak bunalar çıkıyo zaten karşımıza

RaP_BoY
25.08.2005, 18:30
Anlamsiz Bakma Suratima Zekisin Yaparsin Durma

Bütün şarkilarda Yazan Insanlara Göre Bir Anlam Wardir Ama önemli Olan O Degildir Dinleyenlerin Anlamasidir

kangalli_irfan_almanya
25.08.2005, 18:57
Anlamsiz Bakma Suratima Zekisin Yaparsin Durma

Bütün şarkilarda Yazan Insanlara Göre Bir Anlam Wardir Ama önemli Olan O Degildir Dinleyenlerin Anlamasidir
agzina saglik oh beee kendime geldim:)

girbetten saygi ve selamlar....................

RaP_BoY
29.08.2005, 10:56
şarkilara Anlam Katan Anlatilmak Istenendir Ama Günümüzde Pek çok şarkidan Hiç Bir Anlam çikmamaktadir......ben şahsen Normal Bi şarki Dinledigimde Ne Anlatilmak Istendigini Anlamiyorum Ama Hiphop Dinledigimdoe Anliyorum çünkü Anlatilan Bir Konu War Anlamsiz Degil B Ir Anlam War Içinde.....
Ancak Herkesin Bir Müzik Zewki Wardir Kimse Karişamaz Herkesin Kendine Göre Hoşuna Giden şarkilar Wardir
şarkilardan Bişey Anlamak Istiylosaniz Türkçe Rap Tawsiye Ederim :==)))))))

--------------------------------------------------------------------------
Kene Sewenler Dernegi Başkani Cihat Korkmaz

bbptek58
17.09.2005, 19:51
SANA KEK YAPTIM KEK KEK YAPTIM
NİL KARAİBRAHİMGİL

TEPSİDE TEPSİDE İÇECEKLER
HEPSİ DE HEPSİDE BENİ BEKLER
FATİH ERKOÇ

1967_DERNEK_10UR
09.12.2005, 00:51
AKLIMDA BİR TANE KALMIŞ KİMİN SÖLEDİĞİNİ UNUTTUM:D

SENİ LAPACI YIKAMACI YAĞLAMACI DİYE SÜRÜYORDU..

drummer
09.12.2005, 01:00
ben şu şarkıya çok gülüyorum gerçi bu parça sivasımızınmış ama
manda yuva yapmış söğüt dalına
yavrusunu sinek kapmış duydunmu
amanini yandım
bu türkü sivasın türküsü değil.
kastamonu türküsü.
bu mizah türküsüdür.
türkülerin içinde ayrı bir formdur mizah türküleri.

şimdiki bu soytarıların yaptığı adınada pop müzik dedikleri şeyden bin kat daha kalitelidir bu türküler.

Blackkite
09.12.2005, 19:36
Grup Vitaminden (gerçi bunların sözleri hepten uçuk oluyo ama ben birini yazayım dedim)

ben sana kıyar mıyım
o kadar hıyar mıyım
hıyar dedim de aklıma geldi
yeni sevgilinle aran nasıl

alimuharrem58
09.12.2005, 20:29
BIRAZINI OKUDUM GUZEL BULMUSSUNUZ HERKESE TESEKKURLER

extrasivas
10.12.2005, 12:14
hepsi mukemmel sarkilar bu sozler icin eminim gunlerce ugrasmislardir

Dağcı
10.12.2005, 12:49
Birkaç tane de benden,

Melek misin ,gümüş söğüt dalı mı? (S.Ortaç)

jötem, mecburen jötem !!?? (S.Ortaç)

sabah olsa kimin umurunda haydi dostlar yanıbaşıma
bana laf geçmez yazı tura atmak bize gidelim beyler (M.Sandal)

M.Sandal'ın en takıldığım -skandal- şarkısı:
I'm the bombacı,eğer ki çok acı duyarsan (bu nedir?)

aya benzer yüregim
dogal olarak takipteyim (M.Sandal)

Ve aşağı kalmayan diğerleri:

o şimdi asker cani neler ister,
ruyada mevlam beni ona göster

buraları yıkılıyo benden yıkılıyo
hergün peşime bıyıklı takılıyo
ben seni seçtim tahminin doğru
yasla başını hadi degajeme doğru

madem öldürdün
akbaba olmasin
eger sen yoksan kimsem olmasın
n'olur olmasin (Nil hanımefendi,S.Ortaç'ın bayan versiyonu)

Bi de şu sözleri hiç anlayamamışımdır:
severek ayrilalim
aska hasret kalalim
eger mutlu olursak
yeniden barisalim (Açıklayabilecek biri var mı?)

minareden at beni
in aşağı tut beni (niye atarsın niye tutarsın ki?)

Ve tabi son olarak artık klasikleşmiş o muhteşem sözler:
nikahına beni çağır sevgilim, istersen şahidin olurum senin ? ? ?

Ben anlayamadım.. Anlayan veya akla zarar şarkı sözleri eklemek isteyen varsa buyursun..

DJMuRaT
10.12.2005, 12:54
Bi de Ankaralı turgutun şarkısı war Ankaranın Dikmeni Diye...

cemal58yiğido
10.12.2005, 13:20
BÖYLE
ŞARKI
SÖZÜMÜ
OLUR
GARDAŞLAR
______________________________ _____
HAVASI SERT İNSANI MERT SİVASIM

casus84
10.12.2005, 13:30
abi helal olsun bee ne kötü şarkılar seçmişsiniz. ;) ;) ;)

Kaptan-58
12.12.2005, 12:19
ŞARKI SÖZLERİ ANLAMSIZ AMA BİZİM İNSNIMIZ İÇİN ANLAMLI VEYA ANLAMSIZ OLMASI FARKETMEZ.. HİÇ ANLAMADIĞI YABANCI MÜZİKLERİ BİLE SON SES DİNLEYEN İNSANDAN NE BEKLENİR Kİ... ŞAHSEN BEN ÇOĞU KEZ RASLARIM ARABADA SON SES YABANCI MÜZİK AÇMIŞ AMA ANLADIĞIM KADARIYLA KÜFÜRLÜ MÜZİK.... DİNLEYEN ŞAHISSA FARKINDA BİLE DEĞİL.. HAVA YAPTIĞINI ZANNEDİYO...

VAR MI BE TÜRK HALK MÜZİĞİ GİBİSİİİİ

eren1
12.12.2005, 12:25
ŞARKI SÖZLERİ ANLAMSIZ AMA BİZİM İNSNIMIZ İÇİN ANLAMLI VEYA ANLAMSIZ OLMASI FARKETMEZ.. HİÇ ANLAMADIĞI YABANCI MÜZİKLERİ BİLE SON SES DİNLEYEN İNSANDAN NE BEKLENİR Kİ... ŞAHSEN BEN ÇOĞU KEZ RASLARIM ARABADA SON SES YABANCI MÜZİK AÇMIŞ AMA ANLADIĞIM KADARIYLA KÜFÜRLÜ MÜZİK.... DİNLEYEN ŞAHISSA FARKINDA BİLE DEĞİL.. HAVA YAPTIĞINI ZANNEDİYO...

VAR MI BE TÜRK HALK MÜZİĞİ GİBİSİİİİ

HELALKAPTANIM YOK GARDAŞ TÜRK HALK MÜZİĞİ GİBİ DEĞİŞİKLİK OLSUN DIYE Bİ KAÇ GÜN HİP HOP DİNLEDİM İNAN BAŞIM AĞIRDI.......

BİR AN GELİYOR O AN SADECE BİR TÜRKÜ YETİYOR İNSANA

FAKİRİN SIRTINDAN DOYAN DOYANA doyan doyana

BUNU GÖREN YÜREK NASIL DAYANA nasıl dayana

YİĞİT MUHTAC OLMUŞ KURU SOĞANA

BİLMEM SÖYLESEM Mİ SÖYLEMESEM Mİ.....

Arif Coşkun
12.12.2005, 12:27
Kaptancığım bu tür şeyler,özentiden başka birşey değil.Sanıyorki anlamadığı yabancı müziği dinlemekle "Sosyete,kültürlü" Halbuki düştüğü cahilliğin farkında değil.O Kulakları sağır edercesine müziği açıp yolda gezen kusura bakmasınlar ama kara cahilin takendisiler. Ben dışarda o sesi duyuyor rahatsız oluyorum,o içeride o seste nasıl duruyor,çokkkkkk komediiii benceee:))
Herkesi özüne sahip çıkmaya davet ediyorum.
Saygılar

Kaptan-58
12.12.2005, 12:28
HELALKAPTANIM YOK GARDAŞ TÜRK HALK MÜZİĞİ GİBİ DEĞİŞİKLİK OLSUN DIYE Bİ KAÇ GÜN HİP HOP DİNLEDİM İNAN BAŞIM AĞIRDI.......

BİR AN GELİYOR O AN SADECE BİR TÜRKÜ YETİYOR İNSANA

FAKİRİN SIRTINDAN DOYAN DOYANA doyan doyana

BUNU GÖREN YÜREK NASIL DAYANA nasıl dayana

YİĞİT MUHTAC OLMUŞ KURU SOĞANA

BİLMEM SÖYLESEM Mİ SÖYLEMESEM Mİ.....

YOK ABİ BİZE NE GEREK HİP HOP FELAN BİZE GEREK TÜRK HALK... :)

Kaptan-58
12.12.2005, 12:30
Kaptancığım bu tür şeyler,özentiden başka birşey değil.Sanıyorki anlamadığı yabancı müziği dinlemekle "Sosyete,kültürlü" Halbuki düştüğü cahilliğin farkında değil.O Kulakları sağır edercesine müziği açıp yolda gezen kusura bakmasınlar ama kara cahilin takendisiler. Ben dışarda o sesi duyuyor rahatsız oluyorum,o içeride o seste nasıl duruyor,çokkkkkk komediiii benceee:))
Herkesi özüne sahip çıkmaya davet ediyorum.
Saygılar

valla abi bencede sadece özentiden kaynaklanıyo.. ben 19 yaşındayım ama Allah a şükür.. kendi çapımda sadece Türk halk müziği ile arabesk müzik dinliyorum... Allah bana yabancı müzik dilemeyi nasip etmez inşallah