Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 Aralık Pazar Saat 17:15 Sivas Lider.
Haftalardır abircan abimiz dedi ama tutmadı:D
Bu hafta ben hissediyorum liderliği ki böyle bir konu açtım .
8 Aralık Cumartesi günü bildiğiniz gibi maçın adı Fenerbahçe- Galatasaray.. Maçın skoru da belli tartışmaya bile gerek yok:)
Haftalardır son dakika golleriyle paçayı yırtan Cimbom bu hafta Fenerden kaçamayacak....
Veeee gün 9 Aralık Pazar....
Sivassporumuz Denizliyi Sivasta evire çevire yenerek hakettiği koltuğa sonunda oturacak:)
Şimdiden liderliğimiz hayırlı uğurlu olsun;)
Allah bozmasın mutluluğumuzu:)
ins ts de antepe yenilip kume duser
jakobieen 03.12.2007, 00:27 Veeee gün 9 Aralık Pazar....
Sivassporumuz Denizliyi Sivasta evire çevire yenerek hakettiği koltuğa sonunda oturacak:)
inşallah inşallah inşallah :)
yalnız fb-gs berabere bitse daha iyi olmas mı :)
Ss--58--Ss 03.12.2007, 01:42 Haftalardır abircan abimiz dedi ama tutmadı:D
8 Aralık Cumartesi günü bildiğiniz gibi maçın adı Fenerbahçe- Galatasaray.. Maçın skoru da belli tartışmaya bile gerek yok:)
Haftalardır son dakika golleriyle paçayı yırtan Cimbom bu hafta Fenerden kaçamayacak....
inşallah istediğimiz gibi olur herşey.fenerbahce galatasarayı kadıköyden eli boş gönderir.Sivassporumuzda pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde ve muhteşem taraftar desteğiyle denizlisporu 4 eylülden eli boş göndereceğine inanıyorum.veee böylece galatasaray dk.90 larda aldığı liderlik koltuğuna oturacağımıza inanıyorum...
TracyMcGrady58 03.12.2007, 01:45 inşallah inşallah inşallah :)
bencede daha iyi olur. gs nin ilk yenilgisi sivasimiza karsi olsun ama aslinda pek farketmez :D
Fatih Bayrak 03.12.2007, 02:13 Haftalardır abircan abimiz dedi ama tutmadı:D
Gardas 100% katiliyorum
Ve 9 Aralık Pazar gününü sabirlsizlikla bekliyorum
samet yıldız 03.12.2007, 07:11 inş. dediğin gibi olur bu gs kadar balık takım yok 4 haftadır 90.dk da yırtıyor
Abdullah DuMaN 03.12.2007, 08:24 İNŞALLAH OLURUZ AMA ÖNEMLİ OLAN 35. HAFTA ŞAMPİONLUK........
SenSetik 03.12.2007, 09:42 DENİZLİ MAÇI ÇOK ZOR OLACAK AMA 2-1 ALACAĞIZ BENCE .FB-GS MAÇI BERABERE BİTER 2-2. LİDER OLURUZ İNŞALLAH.BU ARADA BURSADA KARTALA BİR GÜZELLİK YAPSADA 4. İLE PUAN FARKINIDA BİRAZ DAHA AÇSAK en azından sezon sonuna doğru uefa garanti olsa biraz daha rahat çıkarız maçlar..
ofozturk 03.12.2007, 10:39 hadi bakalım iyi dileklerimiz inş gerçekleşir. ama fb-gs berabere kalıp bir sonraki hafta gs bizden ilk yenilgisini alsa artık türkiyeye zorla da olsa 5. büyük oldugumuzu kanıtlamış oluruz.:)
yakında tek büyük sivasspor olacak inş.:)
özgühertaş 03.12.2007, 10:42 5.BÜYÜK DEGİL TEK BUYUK ODA SİVAS
izmirliyigido 03.12.2007, 10:44 İNŞALLAH MUSTAFA'M, İNŞALLAH....G.SARAY SON DAKİKA GOLLERİ İLE BAYAĞI GÜLDÜ, FENERBAHÇE'NİN İSTEDİĞİ OLDU. KADIKÖY'E NAMAĞLUP GELSİN, İLK YENEN BİZ OLALIM DİYORLARDI. ŞİMDİ ÖYLE OLACAK İNŞALLAH. BİZDE DENİZLİSPOR'U YENEREK İNŞALLAH LİDERLİĞİ TEKRAR ALACAĞIZ.
BİZİ ÇEKEMEYEN TAKIMLAR (ÖZELLİKLE TRABZONSPORLULAR), BİZİ ÖNEMSEMEYEN MEDYA VE MEDYA MAYMUNLARI, YAYIN KURULUŞLARI DA HASETİNDEN ÇATLAYACAK VE DÜŞÜŞE GEÇECEĞİZ DİYE DAHA ÇOOOKK BEKLEYECEKLER İNŞALLAH.
DÜN AKŞAM TRT'NİN YAYININDA KEREM İSİMLİ SUNUCUYA SİNİR OLDUM. YORUMCU ZEKİ ÇÖL,
- ANKARASPOR'LU TAYFUN, MEHMET YILDIZ'I RESMEN KUCAKLAYIP YERE İNDİRMİŞ PENALTI DİYOR,
O HALEN
- "AMA MEHMET'İN ELİDE TAYFUN'UN BACAĞINA DOKUNUYOR" DİYOR.
ZEKİ ÇÖL,
- DOKUNSA NE OLUR, RESMEN ENGELLEME VE İNDİRME VAR, PENALTI DİYOR.
KEREM DE HEMEN KONUYU KAPATIP, DİĞER MAÇA GEÇİYOR. BU KADAR ÇEKEMEZLİK OLUR. İNŞALLAH BUNLARIN GÖZÜNE SİVASSPOR PARMAĞINI SOKACAK.
.
Bizim için en iyi sonuç beraberlik. İnşallah berabere kalırlar
Haftalardır abircan abimiz dedi ama tutmadı:D
İnşaallah böyle sonuçlanır ve bizde liderliğe yükselir ertesi hafta İstanbul'dan en kötü bir puanla döneriz... İnşaallah böyle sonuçlanır :)...
sivas_sevdamiz 03.12.2007, 11:40 ins ts de antepe yenilip kume duser
kardeşim inşallah bu da olur...
her hafta Sivasspor'dan sonra desteklediğim 2. takım: "TRABZON'UN RAKİBİ" :D:D:D
serkankustarci 03.12.2007, 11:48 fenerbahçe galatasarayı yenerde ben denizli maçından korkuyorum.hem denizli deplasmanlarda iyi oynuyor hemde sivasspor formsuz.inşaallah yanılırım.
Cimbom ilk malubiyeti bizden alsa daha hos olurdu ama olsun fenerin yenmesi de iyidir. Sonucta bizim ordan 3 puanla donmemiz zor olurdu. Samiyenden en az 1 puan cikarmaliyiz...
bursa da zaten besiktasa her seneki guzelliklerden birini yapacaz tipki fener g. saray gibi:D
Del Piero 03.12.2007, 14:25 inşallah inşallah inşallah :)
evet bencede daha iyi olur çünki fb'ninde gs'nin aynı anda puan kaybetmesi bizim işimize yarar..
evet bencede taraftar takımı layıkıyla desteklerse denizliyi eze eze yener ve lider oluruz ve ilk yarıyı lider kapatırız inş..
İNŞALLAH MUSTAFA'M, İNŞALLAH....G.SARAY SON DAKİKA GOLLERİ İLE BAYAĞI GÜLDÜ, FENERBAHÇE'NİN İSTEDİĞİ OLDU. KADIKÖY'E NAMAĞLUP GELSİN, İLK YENEN BİZ OLALIM DİYORLARDI. ŞİMDİ ÖYLE OLACAK İNŞALLAH. BİZDE DENİZLİSPOR'U YENEREK İNŞALLAH LİDERLİĞİ TEKRAR ALACAĞIZ.
BİZİ ÇEKEMEYEN TAKIMLAR (ÖZELLİKLE TRABZONSPORLULAR), BİZİ ÖNEMSEMEYEN MEDYA VE MEDYA MAYMUNLARI, YAYIN KURULUŞLARI DA HASETİNDEN ÇATLAYACAK VE DÜŞÜŞE GEÇECEĞİZ DİYE DAHA ÇOOOKK BEKLEYECEKLER İNŞALLAH.
DÜN AKŞAM TRT'NİN YAYININDA KEREM İSİMLİ SUNUCUYA SİNİR OLDUM. YORUMCU ZEKİ ÇÖL,
- ANKARASPOR'LU TAYFUN, MEHMET YILDIZ'I RESMEN KUCAKLAYIP YERE İNDİRMİŞ PENALTI DİYOR,
O HALEN
- "AMA MEHMET'İN ELİDE TAYFUN'UN BACAĞINA DOKUNUYOR" DİYOR.
ZEKİ ÇÖL,
- DOKUNSA NE OLUR, RESMEN ENGELLEME VE İNDİRME VAR, PENALTI DİYOR.
KEREM DE HEMEN KONUYU KAPATIP, DİĞER MAÇA GEÇİYOR. BU KADAR ÇEKEMEZLİK OLUR. İNŞALLAH BUNLARIN GÖZÜNE SİVASSPOR PARMAĞINI SOKACAK.
.
Abi zaten o kerem oncele gore Turkiyede sadece ankara takimlari var sanki...
Neyse hic onemli degil kiskananlar catlasinn;)
Del Piero 03.12.2007, 14:27 evet inş.. TS küme düşer
trabzom kümeye :D
trabzon kümeye :D
trabzon kümeye :D
biz denizliyi yenelim 100 de yüz lideriz :) sonraki mactada puan farkını gese ile 5 e çıkarırız :D
yigidomustafa58 03.12.2007, 15:26 gerçekten doğru bir strateji haftaya lideriz Allah'ın izniyle ondan sonraki haftada Ali Sami Yende galatasarayı yenersek bizden Kralı yok...
Arkadaşlar SİVASSPOR'un şampiyonluğu tabiiki en büyük temenni.Fakat;
1-Taraftar destek olacak.
2-Fener-Gaziantep 3-4'lük maç asla unutulmayacak.
3-Kesin kararlı olunacak.
osman1990 08.12.2007, 16:18 İNŞALLAH BÜTÜN DİLEKLERİMLE
"SPOR KARDESLİK VE BARIŞTIE"
Evet arkadaslar Fenerbahce nin G. Saray i yenmesiyle ilk etap basariyla tamamlandi;)
Simdi sira bizde Denizlispor u yenip dedigimiz gibi 17: 15 itibari ile Super Ligde ilk defa liderlik koltuguna oturuyoruz.:)
samet yıldız 09.12.2007, 09:18 bu hafta liderlik şart oldu artık
tanju_58 09.12.2007, 09:31 hadi sivasım ödünç verdiğimiz koltuğu geri alacağız inşallah.
tanju_58 09.12.2007, 09:33 Evet arkadaslar Fenerbahce nin G. Saray i yenmesiyle ilk etap basariyla tamamlandi;)
Simdi sira bizde Denizlispor u yenip dedigimiz gibi 17: 15 itibari ile Super Ligde ilk defa liderlik koltuguna oturuyoruz.:)
yanlışın var 2-3 hafta öncede lider bizdik.bir hafta kalmıştık.konyaya yenildikten sonra 2.sıraya düştük. ;)şimdi ödünç verdiğimizi geri alacağız :D:D
evt inş liderlik koltuğuna otururuz.zaten lider olursak gerisi gelir gsye fark atarız...
Evet arkadaslar Fenerbahce nin G. Saray i yenmesiyle ilk etap basariyla tamamlandi;)
İnşallah Denizli maçını kazasız belasız atlatıp yarışta tekrar var olduğumuzu herkese göstereceğiz.
Sivas'ın Vestel akıbetini yaşamasını bekleyenlere bugün inşallah iyi bir tokat atacağız.
Haydi Yiğido güldür yüzümüzü!...
avrupa avrupa duy sesimizi bu gelen sivasın ayak sesleriiii!!!
Sivassporumuzun liderligine sadece 6 saat kaldi . Cok degil;)
F. Şahin 09.12.2007, 11:57 Evet arkadaslar Fenerbahce nin G. Saray i yenmesiyle ilk etap basariyla tamamlandi;)
İlk defa değil, daha önce V. Manisaspor'u yendiğimiz haftayı lider bitirdik fakat ertesi hafta puan kaybettik ve averajla zirveyi Galarasaray'a devrettik. İnşallah yaklaşık 5 buçuk saat sonra zirveyi tekrar ve bir daha vermemek üzere alacağız.
17.15 lideriz demistim .. Evet insallah tutacak:D
Son 11 dakika;)
İşte yine ''lider'' diye diye bu takımı ''Lider'' yaptık. Hayırlı uğurlu olsun.
Tüm futbolcularımızı özellikle İlhan, Cvetkov ve Devran'ı tebrik ediyorum.
Nefis bir maçtı ama direkten dönen üç top neyse de kaçırdığımız 7-8 tane yüzde yüzlük goller için futbolcularımızın biraz şut çalışması lazım.
Tekrardan tebrikler...
SivasLady 09.12.2007, 18:07 liderligimizi geri aldik :D
haftayada insallah yerimizi koruyup
aradaki farki acacagiz
SivasSpor'um liderlik sana cooook yakisiyor ;)
sivas_kangallı 09.12.2007, 18:10 lider tekrar sivas süperligin lideri SİVASSPOR..
Divriği58- 09.12.2007, 18:49 İSTANBULDA YASAYIPDA HAFTAYA GALATASARAY MACINA GELMEYENLERE YUH OLSUN BU TAKIMI DESTEKLEMEYNLERE YUH OLSUN HELAL OLSUN SIVASSPORUM İNŞAALLAH BOYLE DEVAM EDER
Allah'ın izniyle dileklerimiz gerçekleşti ve inşaallah haftaya İstanbu^l'dan en kötü beraberlikle dönüp zirveye devam edeceğiz...
Del Piero 09.12.2007, 19:26 bizi manisa ile karşılaştıranlar.. her hafta yenilecek gözüyle baklanlar ve bunun için dua edenler... İTaat edecekler
EyüphanAydın 09.12.2007, 19:32 Abi Dİye Diye Lider Olduk Valla Birde Şampiyonla İle İlgili Bi tOpiç Açak Belki Şampiyon Oluruz
Abi Dİye Diye Lider Olduk Valla Birde Şampiyonla İle İlgili Bi tOpiç Açak Belki Şampiyon Oluruz
Onu daHissettigimiz Gun Acicaz Merak Etme Guzel Kardesim:)
XXCakir58 10.12.2007, 01:07 evet liderlik koltuguna oturduk
|