Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Uygun'a teşekkürler
Sayın teknik direktörümüz Bülent Uygun'a memleketim adına sonsuz teşekkürü borç bilirim.
Dikimevinin kapatılması konusunda göstermiş olduğu gayretler hepimizin gönlünü fethetmiştir.
Memleketin milletvekilleri yıllardır sivastan taşınan kurumların gitmesine seyirci kalırken,yabancı diye bildiğimiz birinin bu hassasiyeti,çabası taktire şayan bir davranış.
Bülent hoca benim için kılını bile kıpırdatmayan onbinlerce sivaslıdan çok daha kıymetli şimdi.
Memleketim insanı adına sana sonsuz teşekkürler Bülent Uygun.
Allah ömrünü var etsin.
K4r_Tugrul 09.12.2007, 01:06 bizde teşekkür ederiz bülent hocamıza
albina58 09.12.2007, 01:10 Sevgili Bülen UYGUN hocamızı,fahri hemşerilik beratı onurlandırmak acaba mümkün olabilirmi.Sivas ve Sivasspor adına tüm yapdıklarını takdirle karşılıyorum,belirli mevkilerde olan tüm hemşerilerimize örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.
Helal olsun Bülent Uygun'a sadece teknikdrektör değil Sivas'ın gönüllü elçisi gibi çalışıyor. O kadar siyasi ismin başaramadığını inşaallah Bülent hoca başaracaktır. Genek Kurmay
Başakanımızında Sivas'a olan ilgisi ve sevgisi bizleri sevindirdi umarım Dikim Evi konusunda
da olumlu gelişmeleri buradan okuruz.
muhsin koçak 09.12.2007, 01:11 bende teşekkür ederim bülent hocamıza,sivaslıyım deyipte konu sivas olunca başını kuma gömenler:hepiniz kahrolun!
yigido_furkan 09.12.2007, 01:21 vallaha Bulent hocaya helal olsun gerek Sivas icin gerekte Sivasspor icin elinden geleni yapio
sivas_sevdamiz 09.12.2007, 01:39 Bülent hocam futbol bilgisiyle, yetenekleriyle, kişiliğiyle harika bir insan...
acaba biz neler yapabiliriz dikimeviyle ilgili olarak??? önerilerinizi de yazın
EyüphanAydın 09.12.2007, 02:40 Sonuna Dek Yanındayız Bülent Hocam
Sevgili Bülen UYGUN hocamızı,fahri hemşerilik beratı onurlandırmak acaba mümkün olabilirmi.Sivas ve Sivasspor adına tüm yapdıklarını takdirle karşılıyorum,belirli mevkilerde olan tüm hemşerilerimize örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.
Helal olsun Bülent Uygun'a sadece teknikdrektör değil Sivas'ın gönüllü elçisi gibi çalışıyor. O kadar siyasi ismin başaramadığını inşaallah Bülent hoca başaracaktır. Genek Kurmay
Başakanımızında Sivas'a olan ilgisi ve sevgisi bizleri sevindirdi umarım Dikim Evi konusunda
sinan-58 09.12.2007, 12:46 Sevgili Bülen UYGUN hocamızı,fahri hemşerilik beratı onurlandırmak acaba mümkün olabilirmi.Sivas ve Sivasspor adına tüm yapdıklarını takdirle karşılıyorum,belirli mevkilerde olan tüm hemşerilerimize örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.
zaralım 58 09.12.2007, 13:01 bülent hoca gerçekten çok saygıdeğer bir kişilk
Bülent Uyguna Borcumuz çok o biz gibi taraftarı sevindirdi allah senide sevindirsin Bülent Hoca::)
albina58 11.12.2007, 00:05 İntihar teşebbüsünü Bülent Uygun önledi!
Sivas'ta otelin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan kişiyi,otomobili ile geçerken olayı gören Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, çatıya çıkarak ikna etti.
Gültepe Mahallesi Toptancılar Sitesi yakınlarındaki bir otelde kalan 56 yaşındaki Ali Osman Öksüz, işini taşeron olarak yaptığı firmadan alacağı parayı tahsil edemediği iddiasında bulundu. Alacaklarını tahsil edememesi üzerine borçlarının arttığını ve mağdur olduğunu ifade eden Öksüz, 3 katlı otelin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Binanın çatısından atlamak isteyen Öksüz'ü çatıya çıkarak ikna etmeye çalışan polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çatının uç kısmına gelen Öksüz'ün atlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri, zeminde önlem aldı. Uzun süre Öksüz'ü ikna etmeye çalışan polis ekipleri, Öksüz'ün iş yaptığı firmanın yetkilileri ile görüştü. Yanına polis ekiplerini yaklaştırmayan Öksüz, ekipleri atlamakla tehdit etti. Polis ekipleri, Öksüz'ün ikna edilmesi için otele Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden psikolog çağırdı. Bu sırada, caddeden otomobili ile geçerken olayı gören Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, araçtan inerek Öksüz'ü ikna etmeye çalıştı. Öksüz'e hitaben ''Gel, sorununu ben çözeceğim'' diye seslenen Uygun, daha sonra polis ekipleri ile birlikte otelin çatısına çıktı. Kısa süre çatıda görüştüğü Ali Osman Öksüz'ü ikna eden Uygun, çatının uç kısmında bulunan Öksüz'ün yanına giderek onun elinden tuttu. Uygun ve polis ekiplerinin yardımıyla çatıdan indirilen Öksüz, otelin lobisinde bir süre dinlendirildi. Öksüz'ü ikna ettikten sonra otelden çıkan Uygun, çevredeki vatandaşlardan alkış aldı. Ali Osman Öksüz, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü.
gazeteport
bülent hoca'nın tüm çabaları boşa çıktı.dikimevinin kararı çıkmış kesin gidiyormuş istanbula.yazık oldu..
yigidolar06 14.12.2007, 00:07 Sayın teknik direktörümüz Bülent Uygun'a memleketim adına sonsuz teşekkürü borç bilirim.
Dikimevinin kapatılması konusunda göstermiş olduğu gayretler hepimizin gönlünü fethetmiştir.
Memleketin milletvekilleri yıllardır sivastan taşınan kurumların gitmesine seyirci kalırken,yabancı diye bildiğimiz birinin bu hassasiyeti,çabası taktire şayan bir davranış.
Bülent hoca benim için kılını bile kıpırdatmayan onbinlerce sivaslıdan çok daha kıymetli şimdi.
Memleketim insanı adına sana sonsuz teşekkürler Bülent Uygun.
Allah ömrünü var etsin.BU AKŞAM LİG TV DE ACIKLAMALARINI İZLEDİM SONSUZ TEŞEKKÜRLER
ibrahim58 14.12.2007, 00:19 KEŞKE TÜM SİVASLILAR BÜLENT HOCANIN SAHİP ÇIKTIĞININ ONDA BİRİ KADAR SİVASA SAHİP ÇIKSAYDI.HİÇ BİRİMİZ ONUN KADAR SİVASLI OLAMAYIZ.SONSUZ TEŞEKÜRLER BÜLENT UYGUN HOCAYA.İYİY Kİ VARSIN VE İYİKİ BİZİM HOCAMIZSIN SAYIN BÜLENT UYGUN
KAHRAMAN BÜLENT HOCA KAHRAMAN BÜLENT HOCA KAHRAMAN BÜLENT HOCA KAHRAMAN BÜLENT HOCA KAHRAMAN BÜLENT HOCA KAHRAMAN BÜLENT HOCA
maxpower51 14.12.2007, 14:12 BÜLENT UYGUN A SONSUZ TEŞEKKÜRLER HER ZAMAN ARKANDAYIZ BÜLENT UYGUN HEP DESTEK TAM DESTEK!!!
ASKER BÜLENT
http://www.500spor.com/images/haberler/ustMansetResim-1653.jpg
|