Orijinalini görmek için tıklayınız : Aslan Yıldız'ın İşini Bitirdi

samet yıldız
15.12.2007, 22:46
Aslan Yıldız'ın işini bitirdi!

Galatasaray, Sivasspor Kaptanı Mehmet Yıldız'ın işini bitirdi. Milli oyuncu için kulübüne 3.5 milyon dolar artı Mehmet Güven-Özgürcan ikilisinden biri verilecek.

Sahada Galatasaray ile Sivassporlu oyuncular kıyasıya bir liderlik mücadelesi verirken, şeref tribününde başka bir mücadele vardı. Bu kapışmanın tarafları, iki takımın yöneticileriydi. Konu ise Sivasspor’un Kaptanı Mehmet Yıldız’ın transferi. İki takım yöneticileri, Yıldız için tribünde hararetli bir pazarlığa girişti. Kırmızı-Beyazlı kulübün yöneticileri, kendilerinden kaptanlarını isteyen Galatasaraylılar’a tekliflerini sundu: 3.5 milyon dolar ve Mehmet Güven-Özgürcan ikilisinden biri.

Geri adım atmadılar
Sarı-Kırmızılılar, hem fiyatı düşürmek hem de futbolcu vermeden işi bitirmek için uzun süre dil döktü, ama Sivaslılar’ın geri adım atmaya niyeti yoktu. Uzun süren pazarlıklarda alıcı değil, satıcının dediği oldu ve Galatasaraylı yöneticiler, Sivasspor’un isteğini kabul etmek zorunda kaldı. Buna göre Mehmet devre arasında Cim Bom’a imza atacak. Sivasspor, bonservis bedeli olarak 3.5 milyon dolar ve Mehmet Güven-Özgürcan ikilisinden birisini bonservisiyle alacak.

sivas_kangallı
15.12.2007, 23:22
inş doğru bi haber değildir inanmıyorum ben.

samet yıldız
15.12.2007, 23:22
sivasspor buralara gelmesinde mehmet yıldızın payı çok büyük
satmamak gerekirdi daha çok faydalanabilirdik mehmet yıldızdan

BOZ_KURT_1453
15.12.2007, 23:33
ben artık bi şeye dikkat ettim galata kimle maç ediyorsa eğer ciddi rakipse o takımın en iyi oyuncusuna trasnfer teklifi yapıyor acaba ne kadar etik bir davranış sivassporla maçı var mehemet yıldız teklif yapılıyorsa ve bizim yönetimde maçdan önce görüşüp anlaşıyorsa yazık diyorum biz çok mehmetler yıldızlar gelir unutmayın hiç topçu hiçbir kulüpten büyük değildir

ya mehmet boş kaleye gol atamasaydı neler olurdu düşünmek bile istemiyorum

Yigido_Burak
15.12.2007, 23:48
Valla inş Dogru Deildir ßeles Versin Daha İyi:S nedir ki:S mehmet guven özgurcan bize göre adamlar deil ßelki özgurcan olabilir ama bize guclu adam lazım yanlıs karar

yigidomustafa58
15.12.2007, 23:58
KAYNAK (http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20071215/aslan_yildizin_isini_bitirdi.h tml)

bence yalan haber her zamanki gibi...

submarıneyıgıdo
16.12.2007, 00:15
VALLA ÇOK YAZIK OLUR ÇOOOOOOK.HEM SİVASSPORUMA HEMDE MEHMET KARDEŞİMİZE BİZİ BIRAKMA VİERRİ MEMMET SANA İHTİYACIMIZ VAR İNANKİ HEMDE ÇOK.İNŞALLAH YALANDIR

EyüphanAydın
16.12.2007, 01:11
DORU OLAMAZ HERALDE ÇÜNKÜ GÜNLER ÖNCESİNDE SİVASSPORDAN HABER GELMİŞTİ MEHMET YILDIZ BİZDE DİYE

altuntas58
16.12.2007, 01:16
KULÜBÜZ YETKİLİLERİ BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU BU İŞİ BİTİRDİLERSE BİZE SÖYLENECEK LAF KALMIYOR ANCAK HAYIRLI OLSUN DEMEK DÜŞER YOLUN ACIK OLSUN MEHMET SİVASSPORUMUZA VERDİĞİN EMEKLER İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜRLER SEN HANGİ TAKIMA GİDERSEN GİR HER ZAMAN GÖNLÜMÜZDESİN HER ZAMAN YİĞİDOSUN

crayz58body
16.12.2007, 01:40
bence meehmet yıldız'da önünü kesmemek lazım yoksa milli takımda oynatmazlar...patentin gs veya fb olmazsa oynamak zor... aslında 3 büyük yoktur...TEK BÜYÜK EN BÜYÜK SİVASSPOR...

kubilay68
16.12.2007, 02:15
arkadaslar zannedersem hepiniz bu transvere karsi cikiyorsunuz. ama suda gercek sivassporun menfaatina geliyorsa hicte kotu bir dusunce degil. bildiginiz gibi azbi butce ile superlig deyiz insallah mehmet yildiz ve sivasspor acisindan en hayirlisi olsun.HAYRETTIN UGUR. FRANCE YIGIDO

samet yıldız
16.12.2007, 09:21
arkadaşlar mehmet yıldızın belli bir değeri var gs de bu değeri veriyorki yönetimde kabul etti

nuri_58
16.12.2007, 11:42
mehmet yıldızı sattık die yönetim açıklama yaparsa ii olur...

GLoBe-Y-Gençlik
16.12.2007, 11:44
evet ya bızde daha nereye dogru degıldır ıns dogruysada hayırlısı dıyelımmm

nuri_58
16.12.2007, 11:45
arkadaşlar mehmet yıldızın belli bir değeri var gs de bu değeri veriyorki yönetimde kabul etti

Son Durum:

(Takımlar Alfabetik Sıraya Göre Yapılmıştır)

Beşiktaş

%18

Fenerbahçe

%13

Galatasaray

%9

Kayserispor

%11

SİVASSPOR

%45

Trabzonspor

%5

Toplam oy : 141

sitendeki son durum kardeş güsel site yapmışsın...

samet yıldız
16.12.2007, 11:51
Son Durum:

(Takımlar Alfabetik Sıraya Göre Yapılmıştır)

Beşiktaş

%18

Fenerbahçe

%13

Galatasaray

%9

Kayserispor

%11

SİVASSPOR

%45

Trabzonspor

%5

Toplam oy : 141

sitendeki son durum kardeş güsel site yapmışsın...

:D teşekkürler
sitede sivasspor şampiyonluğa en büyük aday
sizin oylarınız sayesinde

cem
16.12.2007, 11:55
mehmetın gıtmemesı lazım,helede takım bu durumdayken,galatasaray gıtsın gokhan unalı alsın,bizden uzak dursun..

samet yıldız
17.12.2007, 07:30
mehmet yıldızın gitmesi sivasspor için kötü olur
ama istenilen teklifi veriyorlarsa yönetimin bileceği iş

abircan
17.12.2007, 09:47
Hayırlı olsun hem memede hem sivasa hemde gs ye, umarım sivas uefa yolunda yarıda kalmaz yoksa bir anlamı olmaz adam satmanın, ama yönetimin bunun hesabını yaptığını zannediyorum. uefada katılım ve bir galibiyetle gelecek para bu neredeyse gidemezsek yazık olur

SivasLady
17.12.2007, 10:58
ARKADASLAR BIZIM YÖNETIMDEN ACIKLAMA GELMEDIKTEN SONRA
HER HABEREDE INANMAYIN

Feldkamp, yönetimin “Mehmet Yıldız’ı alalım” önerisine “Hayır ben M.Topuz’u istiyorum" dedi.

vatan gazetesi

G.Saray’da Sivas maçı sonrası “4-5 transfer istiyorum” diyen Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp, listenin en başına yine Kayserisporlu Mehmet Topuz’u yazdı. Alman çalıştırıcı, yönetiminin “Sivassporlu Mehmet Yıldız’ı alalım” teklifini ’elinin tersiyle’ iterken “Forvette tam 5 tane kaliteli futbolcumuz bulunuyor. Bu nedenle bu isimler arasında Mehmet’in forma şansı bulması çok zor olur. Onun yerine sezon başında da görüştüğümüz gibi Kayserispor’un orta sahasının önemli ismi Mehmet Topuz’un alabilirseniz daha iyi olur” yanıtını verdi. Bilindiği gibi sarı-kırmızılılar, sezon başında da Mehmet Topuz’un yanı sıra Gökhan Gönül’ü de renklerine katabilmek için büyük uğraş vermiş ancak bir sonuç alamamıştı