Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivaslıyım diyenler:Sivasspor için pamukeller cebe

mete han
15.12.2007, 23:43
Saygıdeğer hemşehrilerim: Sivassporun bu yılkı başarısı T.C. futbol tarihindeki en önemli başarıdır..
Malesef bu büyük başarı önceki senelerde olduğu gibi süper ligin acımasız, adaletsiz çarkında öğünüp heba olacak..
MEsela; Kendim bir G.Saraylı olmama rağmen son derbide sivassporumun G.Saraya 2-0 yenilmesi hiç de adil değil..
Bu skorun sebebi sivasın güçsüzlüğü; G.Sarayın güçlü olmasından değil..
Sebebi, sivassporun sahipsiz olmasından..
Ben devletimizin önemli yönetici basamaklarından birinde görev yapan bir sivaslıyım..Elimden geleni yapmaya hazırım..
Ancak;
Benim gibi birçok devlet yöneticisi olduğu gibi birçok da zengin hemşehrimiz var..
Ama bakıyoruz bir kayserisporu kayserili bir iki zengin tek başına sırtlıyorlar; SAhasını yapıyorlar, transferlerinde birebir yardımcı oluyorlar..
Ben sivaslı olmak bir ayrıcalık; Sivaslılar tam anadolu insanı,dayanışma ve yardımlaşma ruhu en yüce illerden biri der dururum; Bunu şahsımda da yaşatmaya çalışırım..
Ama bakıyorum sivasspor tüm özverisine, garibanlığına rağmen ayakta kalmaya çalışıyor da;
Avrupada,ABD de, istanbulda, Bursada, İzmirde, Ankarada, Kayseride, Adanada vesair yerlerdeki onbinlerce zenginimizin kılı kıpırdamıyar..
Gelin yiğido, aslan, vefakar, cefekar gardaşlarım;
Bakın dünya üzerinde 7 milyonunun üzerinde sivaslı olduğu ifade ediliyor..
Ben bir hesap yaptım herbirimiz -----zenginden, işadamından, yöneticiden beklentiye gireceğimize---- 10,00 (onar) ytl para versek (Ki bu bir maçının Dijitürkte seyretme ücretine tekabül eder) ;
Toplanan paralar 70 milyon YTL paraya ulaşır..
Bu parayla; Bizi ancak parası ile yenen Feneri de, Galatasarayı da birçok avrupa takımını da külliyen satın alırız..
Yalan mı?
Benim bu sesime inanıyorum birçok sivaslı seve seve kulak verecektir..
Kaldı ki bu kampanya sonunda toplanan paradan sayın!!!! cebi zengin gönlü fakir sözde sivaslılarımız utanacaktır... (Utanmaya yüzleri var ise!!!)
Ancak öncelikle sağlam bir elin bunu organize etmesi; Basın yayın yollarını kullanarak tüm sivaslılara ulaşmaları gerekiyor..
Tabii; Paraların yatacağı güvenli bir hesap ağı oluşturmak ve dolandırıcılara fırsat vermeden bunu yapmamız gerekiyor...

yigidomustafa58
16.12.2007, 00:00
hımmm gerçekten doğru söylüyorsun kardeşim ama durumu olan var olmayan var..

altuntas58
16.12.2007, 01:50
SEVGİLİ KARDEŞİM METE HAN SİZE SONUNA KADAR KATILIYORUM HANİ BİR LAF VARDIR GÖLE SU GELENE KADAR KURBAĞANIN GÖZÜ CIKAR DİYE O HESAP BİZDE ZENGİNLERİMİZ YARDIM EDECEK DİYE BEKLERKEN TARİHİ FIRSATI KACIRMIŞ OLACAĞIZ DEDİĞİNİZ GİBİ HERKES 10 YTL VERSE SİVASSPORUMUZ KİMSELERE MUHTAC OLMADAN AYAKLARININ ÜSTÜNDE DURMAYI BECERİR BU KONU ZAMAN ZAMAN SİTEMİZDE GÜNDEME GELİYOR AMA NE HİKMETSE GÜNDEME GELDİĞİ GİBİ KALIYOR BUNUN EN DOĞRU YOLU SMS İLE İNSANLARA ULAŞMAK OLDUĞUNU DÜŞÜŞÜNÜYORUM BÜYÜK KÜÇÜK HERKESİN YARDIM EDECEĞİ TEK VE EN ETKLİLİ OLACAK SMS SİSTEMİ DİYE DÜŞÜNYORUM EN ÜCRA KÖŞELERE DAHİ ULAŞMA İMKANI DOĞAR BU GÜN 5 YTL LİK MESAJ CEKER YARIN BİR DAHA CEKER DOLAYISIYLA HERKESE ULAŞMIŞ OLUP HERKESTEN YARDIM TOPLAMIŞ ULURUZ

mete han
17.12.2007, 01:41
sayın yigido mustafa ya benim yazımı tam okumadın; Ya okudun ama anlamadın; Ya gerçekten yigido felan değilsin;
Zira ben her sivaslı için 10 YTL lik bir katkıdan bahsettim bu on olmaz da beş olur..
Bu gün en küçük kağıt para 5 ytl.
Bugün bir ekmek 50 kuruş yani, bir simit bir kaç ytl.. Bir internetin saati 2 ytl.. Bir dijitürk maçı 10 ytl..
Ben ise sivasspora bir defalığına yapılacak 5-10 ytl den bahsediyorum..
Ki bu bir defalık yardım sayesinde Sivasspor bir TRabzon gibi ilelebet birinci ligde kalabilir...
bilmem anlatabildim mi?

EyüphanAydın
17.12.2007, 14:39
BENCEDE ARTIK BİZİMDE ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN BURDA MESAJ YAZMAK YEERİNE HAYDİ YİĞİDOLAR

OLCAY_58_AKKUS
17.12.2007, 14:49
herkes güzel şeyler düşünüyor ve yazıyor.ama bunlar 3-5 le olacak iş değil sivaslı tonla iş adamı var bir veya ikisi ile görüşülüp sponsorluk anlaşması yapılmalı yoksa böyle her sene yardım yardım nereye kadar toplanacak.bu anlık çözüm olur kesin çözüm sıkı bir sponsor bulunmalı bence

sivas_sevdamiz
17.12.2007, 15:09
arkadaşlar bu sitede herkes yardım yapılması gerekli diye konu açıyor, birçok kardeşim de cevap yazıyo: "evet, hepimiz yardım yapmalıyız" diye... ama ben birçok meas yazanın da yardım yaptığına inanmıyorum. (Yanlış anlamayın, yardım yapanlara sözüm yok) Ben sms kampanyasının da işe yarayacağına inanmıyorum. birçok kimse bir mesaj atıp 5 ytl (30 kontör civarı) yardım yapmayacak... Bu arada söyliyeyim ben de Sivasspor'a şimdiye kadar bir yardım yapmadım... Benim söylemek istediğim 'burada, evet hepimiz birşeyler yapalım diyip yapmamak olmaz'... Saygılarımla...

Del Piero
17.12.2007, 15:15
HEP destek TAM destek haydi YİĞİDOLAR..

cenk5821
17.12.2007, 15:40
arkandayiz gs macini unutun haksız bi yenilgiydiii

sabanaydn
17.12.2007, 15:40
Bence kampanyamız;sivaslıyım diyenden 1YTL,taraftarım diyenden 2 YTL sivaslı iş adamıyım diyenden .... diyerek kağıtlara bastırılarak her yere bu kağıtların ulaşması sağlanmalı hesap numarası ile beraber.
Her sivaslı bile 1 ytl verse 7 milyon ytl(7 trilyon) olur.Yeterki sivaslı'ların bulunduğu her ilde bu işi gönülden yapacak insanlar bulunsun.Bakın o zaman herşey nasıl daha güzel olacak

bababey58
17.12.2007, 15:52
kıymetli yiğidplar kardeşlerim bu kampanya söylenip duruyor yönetime yakın olan birilerinin yönetimi bu konuda harekete geçirmesi lazım bizler zengin vrecek diye beklersek çok bekleriz kaldıkı 10 ytl kimseye dokunmaz hatta diğer anadolu şehirlerinden bile gelebilir.bir an evvel bu fikri sms yolu ile harekete geçirilmeli selam ve saygılarımla

GLoBe-Y-Gençlik
17.12.2007, 16:19
maddı durumu ıı olan ınsanların elını ceblerıne atmasını ısterız

KIZILCAN
17.12.2007, 16:28
Bugünleri çok ararız.Şayet tedbiri baştan almazsak.Bu tür işlerde birileri öncü olmak zorunda.Yoksa herkes,haklısın katılıyorum gibi yazıları yazmaktan öteye gidemez.

alem_halil
17.12.2007, 17:44
arkadaşlar bu konuyu yönetimin dikkate alması lazım gerçekten hepiniz doğru söylüyonuz ikinci yarı bu yardımın başlaması lazım...saygılarımla forza sivasspor...