Orijinalini görmek için tıklayınız : Yayinci Kuruluşa Yiğidodan Açik çağri

abircan
09.08.2005, 11:42
Sivasspor.com Dan Sivasspor Taraftarlari Adina Ve Kamuoyunun Sesini Dinleyerek Yayinci Kuruluşa Gönderilmek üzere Bu çağriyi Ve Açik Mektubumuzu Biz Aşağida Imzasi Bulunan Yiğidolar Olarak Dikkate Almanizi Istiyoruz:

Bilindiği üzere Sivassporumuz Bu Yil Birinci Süper Lige çikti, Bu Sivas Camiasini Sevindirdiği Gibi Tüm Orta Anadolu Illerinide Sevindirmiştir, Takdir Edersiniz Ki Coğrafi Olarak Türkiyenin En Büyük Ili Olmakla Beraber Ayni Zamanda Dünyada Yaşayan Nüfus Olarak Da 7 Milyonun üzerinde Nüfüsuyla Sivaslilar Nicelik Olarakta En Büyüktür, Kuruluşunuz Ticari Olarak Ta Menfeatleri Gereği Dünyada Yaşayan Ve Hemen Hemende Dünyanin Her Yerinde Yaşayan Yaklaşik 6,5 Milyon Sivasliya Ulaşmak Isterseniz En Güzel Yolu Sivassporumun Maçlarini Canli Olarak Yayinlamanizdir, Bunun Faydasini Size Anlatmamiza Gerek Yok, Biz Sivaslilar Olarak 38 Yildir özlemini Duyduğumuz Birinci Ligin Heycanini Ani Anina Yaşamak Istiyoruz, Ençokda Türkiye Dişinda Yaşayan Gurbetçi Yiğidolar Ve Istanbulda Yaşayan 2 Milyon Yiğido Bu Heyecani Artik Aninda Yaşamak Istiyor, Sizden Aşağida Imzasi Bulunan Sivasspor.com üyesi Arkadaşlarimiz Adinada Bu Isteğimizi Yerine Getirmeniz Için Bu Açik Mektubu Yayinliyoruz Bu Bir Ay Sürecek Bir Imza Kampanyasi Olacak Toplanacak Imzalarimizi Net üzerinde Yayinci Kuruluşunuza Ileteceğiz
Saygilarimizla
Sivasspor Taraftarlari Adina
Sivasspor.com üyeleri

KoraySancar
09.08.2005, 12:01
Muhalefet gibi olmasın ama birincisi Sivas coğrafi olarak Türkiye'nin en büyük ili değil.(Sivas:28.000,Konya:42.0 00 km.kare.)İkincisi de sonuç alınma ihtimali olan şeylere kalkışmak lazım.Yıllardır Süper Lig maçları şifreli yayınlanıyor ve potansiyeli bizim gibi yüksek olan başka takımlar yıllardır bu lig'de mücadele ediyor.Böyle bir şeyden sonuç alınabilecek olsa öncelikle onlar denerdi.Biz şu 5. büyük hayalimizi nasıl gerçekleştiririz ona bakalım,o gerçekleşti mi zaten böyle mektup işlerine gerek kalmaz.

abircan
09.08.2005, 12:30
koray gardaş sulandırma lütfen, birincisi sivas en büyük cografi il o bahsettiğn konya fi tarihindeydi, karaman il olunca sivas en büyük oldu, hala coğrafya kitabını değiştirmedinmi, ayrıca diğer konu açık kanaldan yayın istemedim, yine şifreli kanaldan istedim o kadar aptal değil digitürk, tabiki bende ne yazdığımı biliyorum, ayrıca bu konudan nasıl polemik çıkardın pes doğrusu arkadaşım

1967_DERNEK_10UR
09.08.2005, 12:39
BU KONU BENİ AŞAR:D.

ygd
09.08.2005, 12:44
BENDE Bİ DÜZELTME YAPAYIM:)!!NE YAZIKKİ KONYA HALA 1.SIRADA BÜYÜKLÜK OLARAK...KARAMANIN İL OLMASI PEK BİŞE DEĞİŞTİRMEDİ..hala 38.257kilometrekare YÜZ ÖLÇÜMLERİ VAR SİVASIMIZ İSE 28.448DİR!!!ELİNİZİN ALTINDA İNTENET DİYE BİŞE VAR..İNANMIYOSANIZ BAKIN!!!GÜZEL MEMLEKETİMİN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİYSE ŞUDUR...TÜRKİYEDEKİ EN ÇOK KÖY YANİ YERLEŞİM YERİ SİVASIMIZDADIR!!!ABİRCAN GARDAŞIMIN YAYINLAR KONUSUNDA DEDİKLERİNEDE KATILIYORUM...EN AZINDAN Bİ MEKTUPLA(BOL İMZALI)YAYINCI KURULUŞA BAŞVURUDA BULUNULABİLİR!!!

KoraySancar
09.08.2005, 12:44
Pek asabisin be abi!Polemik çıkarmak için yazmadım bunları.Bizim insanımızı ikna etmek biraz zor oluyor"odunumun parası"diye tutturuyor.
1.Konya şu anda Sivas'ın yaklaşık 1,5 katı büyüklüğünde,bunu istediğin kaynaktan araştırabilirsin.Bir insan iddialı bir laf ederken bilgisine güvenecek.
2.Yanlış bir ifade kullanmış olabilirim,maçlar şifresiz yayınlansın demediğini biliyorum.Kasdettiğim şifreli de olsa sırf bize özel bir uygulama yapmazlar bu kesin.Bundan adımdan emin olduğum kadar eminim.Yılların Süper Lig takımları,G.antep'in,Samsun'un ,Gençlerbirliğinin,hatta potansiyeli çok yüksek Bursa'nın S.lig'deki maçlarını yayınlamamışlar bizimkini mi yayınlayacaklar.Biz de isteriz yayınlamalarını fakat,ya her takımınkini verirler,ya da sırf bu mektup hatırına Sivas'ın maçlarını vermezler.

1967_DERNEK_10UR
09.08.2005, 12:48
MİLLET NERDEN PARA KAZANACAĞINI BİLİYOR SİVASSPO'UN MAÇINI VER REYTİNG REKORLARI KIR SİVAS HARİTASI VER SAYI REKORU KIR İÇİNDE SİVAS OLSUN YETER..

KoraySancar
09.08.2005, 12:49
Hem niye bir karşı görüşle karşılaşınca "eh pes yani" ifadelerine başvuruyorsunuz anlamadım.Ben de kendi haklı gerekçelerimle bu görüşü savunuyorum,sırf muhalefet etmek için mantıksız bir açıklama yaptığımı zannetmiyorum.

abircan
09.08.2005, 13:10
GEÇEN BİR BELGESEL VARDI, HATTA BİR HABER VARDI SİVASIn TOPRAK BÜYÜKLÜĞÜNÜN 26 DEVLETTEN FAZLA OLDUĞUNU ANLATIYORDU, AMA HİÇ KONYA BAHSİ GEÇMEDİ,EKSİK BİLİYorum tüm camiadan özür, koray senden de, ben eşklk ettim sen kıyma bana ama asıl amaç burada bir imza kampanyası yürütmek, geri kalan lafü güzaf vatan millet sakarya cinsinden hani hep herkes yaparız ya burada :), evet beyler maçlarımızı şifrelide olsa dünyanın her yerinden izlemek istiyoruz işin özeti bu, varmı imza atan, boşver hanyayı konyayı :)

KoraySancar
09.08.2005, 13:15
Bak abi amacım seni rencide etmek değildi,"eşeklik ettim,kıyma bana"gibi alaycı laflara da gerek yok.Ben Sivasla ,Sivasspor'la ilgili fikir üreten,girişimde bulunan herkese saygı duyarım.Fakat bu girişimin sonuç vermeyeceğini düşünüyorum. Denemekle hiç bir şey kaybedilmez,siz deneyin belki de ben yanılırım...

ygd
09.08.2005, 13:24
Bak abi amacım seni rencide etmek değildi,"eşeklik ettim,kıyma bana"gibi alaycı laflara da gerek yok.Ben Sivasla ,Sivasspor'la ilgili fikir üreten,girişimde bulunan herkese saygı duyarım.Fakat bu girişimin sonuç vermeyeceğini düşünüyorum. Denemekle hiç bir şey kaybedilmez,siz deneyin belki de ben yanılırım...

ABİCİM EN ÇOK KÖYÜ OLAN BİZİZ!!!!!
ŞU YAYIN İŞİNDEDE MEKTUP YOLLAMAYI DENEMEKTEN BİŞİCİK OLMAZ:)!

Blackkite
09.08.2005, 13:28
koray gardaş sulandırma lütfen, birincisi sivas en büyük cografi il o bahsettiğn konya fi tarihindeydi, karaman il olunca sivas en büyük oldu, hala coğrafya kitabını değiştirmedinmi, ayrıca diğer konu açık kanaldan yayın istemedim, yine şifreli kanaldan istedim o kadar aptal değil digitürk, tabiki bende ne yazdığımı biliyorum, ayrıca bu konudan nasıl polemik çıkardın pes doğrusu arkadaşım

abicim kusura bakma ama konya karaman ayrıldıktan sonra bile coğrafi olarak en büyük ilimiz özelliğini sürdürmekte...

Blackkite
09.08.2005, 13:33
bu konuda objektif ve gerçekçi bakan koray kardeşimize katılıyorum... ama gönlümüz de abircan abimizin söylediklerinin gerçekleşmesinden yana...

ReDYiGiDo
09.08.2005, 14:18
Ne Kadar zor olsada hiç bir şey imkansız değil Bence denemekte fayda var. Ben Varım. İmzayı Nereye atacağız???

abircan
09.08.2005, 14:22
imzalamış oldun red yiğido

ReDYiGiDo
09.08.2005, 14:24
hadi bakalım hayırlısı..

ariffr58
09.08.2005, 14:40
arkadaslar fazla uzatmanin bir manasi yok
isteyenin bir yûzû,vermeyenin iki yûzû kara.
yurt disinda yasayan sivasspor için yanip
tutusan biri olarak denemeye deger diyorum.

Dağcı
09.08.2005, 15:11
Abircan arkadaşımızın fikrine katılıyorum. Şifreli kanal Sivasspor'un maçlarını versin, Türkiyede'ki decoder satışlarını ikiye katlar. Bu konuyu adamlara hatırlatmakta fayda var. Onlar düşünemeyebilirler, ama biz akıllarına düşürebiliri :rolleyes: z.

1967_DERNEK_10UR
09.08.2005, 19:09
SİVASSOR KLUBÜ PARA KAZANACAKSA NİYE OLMASIN..

FatihSoner58
10.08.2005, 01:05
+imza+muhur+1967

Karahisar
10.08.2005, 02:21
+imza+muhur+1967
Böylesi +1, hos bes gerisi bos cevaplarla forumu doldurmayalim lütfen.

Konuyu bastan sona kadar okudum,.. Imza kampanyasi derken, en büyük il Sivas mi Konya mi tartismasina dönüstü,.. Biz bu kafayla birakin imza kampanyasini hiçbir kampanyadan fayda saglayamayiz,...

Hadi eyvallah,..

KaRaHiSaR ;-)

abircan
10.08.2005, 03:00
Böylesi +1, hos bes gerisi bos cevaplarla forumu doldurmayalim lütfen.

Konuyu bastan sona kadar okudum,.. Imza kampanyasi derken, en büyük il Sivas mi Konya mi tartismasina dönüstü,.. Biz bu kafayla birakin imza kampanyasini hiçbir kampanyadan fayda saglayamayiz,...

Hadi eyvallah,..

KaRaHiSaR ;-)
HOŞ GELDİN GARDAŞ NE ÇABUK YORULDUN DAHA 4. MESAJDA , İNAN BAZAN BU TARZ GEREKSİZ TARTIŞMALARLA O KADAR KARŞILAŞACAKSINKİ AMA NEYAPARSIN, SEN SEN OL DÜŞME BENİM GİBİ GAFLARA SONRA OLAYIN YÖNÜ DEĞİŞİR, AYNEN OKUDUĞUN ÖRNEKTE OLDUĞU GİBİ,
SANA İYİ NÖBETLER; ASKERDE OLSAK ÇÖMEZ DERDİK HADİ HOŞGELDİN NÖBETİNE 03 - 05 :)
SAĞLICAKLA KAL

RüStü ElmaS
10.08.2005, 03:05
HOŞ GELDİN GARDAŞ NE ÇABUK YORULDUN DAHA 4. MESAJDA , İNAN BAZAN BU TARZ GEREKSİZ TARTIŞMALARLA O KADAR KARŞILAŞACAKSINKİ AMA NEYAPARSIN, SEN SEN OL DÜŞME BENİM GİBİ GAFLARA SONRA OLAYIN YÖNÜ DEĞİŞİR, AYNEN OKUDUĞUN ÖRNEKTE OLDUĞU GİBİ,
SANA İYİ NÖBETLER; ASKERDE OLSAK ÇÖMEZ DERDİK HADİ HOŞGELDİN NÖBETİNE 03 - 05 :)
SAĞLICAKLA KAL
Maalesef bazen konular yönünü degisiyor böyle tartisirken.
Sildigin zaman bu sefer bizim yazilarimiz siliniyor diye isyan cikiyor, bu yüzden bazen zorluk yasiyoruz.
Sana hayirli nöbetler, 5 den sonra sabah nöbetcileri geliyor :)

abircan
10.08.2005, 03:10
Sana Iyi Geceler Bütün Gece Nöbetteydin Gardaş Kolay Gelsin, Aldirma Gardaş Devam Et Doğru Bildiğin Yolda, Sana Kolayliklar Diliyorum, Iyi Geceler
Aufwiedersehen
Gute Nacht , Istersen Almanca Söyleyeyim Yat Dinlen Hadi Biraz :) :) :)

kucukdiablo
10.08.2005, 09:36
Hayalci Olmak Lazim Ama Dozunu Kacirmamak Lazim....
Biz 5.buyuk Olalim, Sivas'a Has Bir Futbol(tarz) Yakalayalim Zaten Bizden Bahsetmeye Ve Bizi Yayinlamaya Mecbur Kalacaklar...

Bence Hedef Once Istikrarli Bir Kadro, Sonra Avrupa, Sonra Da şampiyonluk Veya Kotusu Ikincilik

Zamanla :)

serhankaburcuk
10.08.2005, 11:42
Sivasspora fayda sağlamak için yapılan bu girimşimleri hep takdirle karşılamışımdır...Ama bir sonuç alacağımızı zannetmiyorum...

abircan
11.08.2005, 00:51
Arkadaşlar Başlik Yayinci Kuruluşa En Az 2 - 3 Bin üyemizden Ayri Ayri Imza Alabilmek Amaciyla Açildi, Toplu Dilekçe Mantiğiyla Açilmiş Bir Başlik Lütfen Katilanlar Buna Sadece Imza Atsin Katilmayanlarin Fikir Beyan Etmesine Gerek Yoktur, şurada Elbirliğiyle Birşey Inşa Etmeye çalişiyoruz Olumsuz Bakmayin Bakiyorsanizda Yansitmayin Lütfen, Zaten Yayinlanmiyor Onu Biliyoruz , Bunu Bidaha Hatirlatmanin Alemi Yokki, Niye Uğraşacağiz Yayinlansin Diye, Insanlar Binlerce Yildir Niye Uğraşirlar, Daha Da Ilerlemek Için Bu çünkü Insan Oğlunun Doğasinda Var, çalişirsan Olur çalişmazsan Olmaz Zaten, Isteyeceğiz Ve Hep Beraber Alacağiz
Haftada 3 Dakka Bana Yetmez Ben Sivassporumu 90 Dakika Izlemek Istiyorum Hemde Dünyanin Heryerinden Biz Istersek Olur, Haydi Yiğidom Imzaya Devam, Yilginlik Yok, Pesimistlik Yok

serhankaburcuk
11.08.2005, 00:53
Arkadaşlar Başlik Yayinci Kuruluşa En Az 2 - 3 Bin üyemizden Ayri Ayri Imza Alabilmek Amaciyla Açildi, Toplu Dilekçe Mantiğiyla Açilmiş Bir Başlik Lütfen Katilanlar Buna Sadece Imza Atsin Katilmayanlarin Fikir Beyan Etmesine Gerek Yoktur, şurada Elbirliğiyle Birşey Inşa Etmeye çalişiyoruz Olumsuz Bakmayin Bakiyorsanizda Yansitmayin Lütfen, Zaten Yayinlanmiyor Onu Biliyoruz , Bunu Bidaha Hatirlatmanin Alemi Yokki, Niye Uğraşacağiz Yayinlansin Diye, Insanlar Binlerce Yildir Niye Uğraşirlar, Daha Da Ilerlemek Için Bu çünkü Insan Oğlunun Doğasinda Var, çalişirsan Olur çalişmazsan Olmaz Zaten, Isteyeceğiz Ve Hep Beraber Alacağiz
Haftada 3 Dakka Bana Yetmez Ben Sivassporumu 90 Dakika Izlemek Istiyorum Hemde Dünyanin Heryerinden Biz Istersek Olur, Haydi Yiğidom Imzaya Devam, Yilginlik Yok, Pesimistlik Yok

HEP DESTEK TAM DESTEK....

BROTHERS58
11.08.2005, 01:57
Sivas Konyadan Artik Büyük O Kesin(karaman Nedeni Ile),ayrica Egerki Digiturk Sivas Maçlarini Canli Yayinladiginda Extrasi Olacaksa Takima Isterim.yoksa Deplasmanlarda Seyircimiz Azalir Yayinlamasi Aleyhimize Olur.

serhankaburcuk
11.08.2005, 02:02
Sivas Konyadan Artik Büyük O Kesin(karaman Nedeni Ile),ayrica Egerki Digiturk Sivas Maçlarini Canli Yayinladiginda Extrasi Olacaksa Takima Isterim.yoksa Deplasmanlarda Seyircimiz Azalir Yayinlamasi Aleyhimize Olur.

İçerdeki maçları yayınlamasınlar...Ama dışarıdaki maçları yayınlasın...Sivaslılar maç tv de olduğu zaman maça gidip takımını desteklemezler...

RüStü ElmaS
11.08.2005, 02:26
Abircan gardasim, seni kutluyorum.
Gercek yigidoyada bu yakişir.
Pes etmek yok, yilmak yok, pesimistlik yok.
Burada 9.000 in üstünde üyemiz var.
Burada her iki üyeden biri imza atsa 4500 imza olur.
Buda bir başari degilmi?
Hedefe ulamaşamasak bile bu yolda ölmekde bir şereftir.

abircan
11.08.2005, 11:29
Sivasimi 3 Dakka Değil 90 Dakka Digiturkten Canli Izlemek Istiyorum
Merak Etmeyin Ortak Değilim Digiturke :)

abircan
12.08.2005, 20:40
Sivasimi 3 Dakka Değil 90 Dakka Digiturkten Canli Izlemek Istiyorum
Merak Etmeyin Ortak Değilim Digiturke :)
HER HAFTA 90 DAKKA SİVASIMI İZLEMEK İSTİYORUM

GeCeVeMaVi58pRf
14.08.2005, 16:20
Içinde Sivasin Gecmesi Yeterli Bence

abircan
22.08.2005, 16:25
HER HAFTA 90 DAKKA SİVASIMI İZLEMEK İSTİYORUM
evet arkadaşlar imza kampanyasına devam edelim

GuNaY
22.08.2005, 16:31
artık diğer takımların maçından bıktık... programlarda, görüntülerde varsa yoksa 4 büyükler... 3. hafta geçti daha sivasspor'un bir özetini bile seyredemedim :( :(

EKO58
22.08.2005, 17:17
evet gerçektende doğru konu üzerinde konuşuluyor dün sivassporumuzun özet görüntülerini seyretmek için saat 00:45 e kadar bekledim bir nevi işkence oldu ama sivassporum için değer
bende katılıyorum abircan beye bende sivassporumu 90 dakika seyretmek istiyorum

muratcaglayan
22.08.2005, 17:35
Arkadaslar abircan,a ben sivas,liyim diyen herkez destek olmasi lazim bugüne kadar anadolu kulüplerinin sivasspor kadar taraftari daha yoktur bunlar birde görünen taraftarlar birde görünmeyenleri düsünürsek cok büyük bir potansiyel bir sehir gösterinki nüfusu 7 / 8 milyon olsun yok yani ben duymadim ve hangi anadolu kulübü 40 bin kisiye istanbulda oynadi arkadaslar biz birlik olursak cok ciddi bir güc ortaya cikar inanmak kazanmanin yarisidir sonuna kadar destek TESEKKÜRLER ABIRCAN cok yerinde bir düsünce sivas ve sivasspor icin sonuna kadar IMZAAAAAAAA

sivaslihakan
22.08.2005, 18:56
bu konuya sivasli olupta katilmamak elde degil