Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasımız İçin Sms Atarmısınız?

spainloco
24.12.2007, 22:24
Öncelikle bizi sivasımızı tüm dünyaya tanıtan butun futbolcu Abileriminden allah razı olsun. Ben turizm işiyle ugrasıorum ve bu hafta noel olması nedeniyle istanbulda baya turist var. Gelen turistlerin ortak olarak sölediği istanbulun güzelliği değil sadece Siiiwasss, Siaz falan diolar dillerinin döndüğü kadar bundan daha buyuk mutluluk olabilir mi km lerce uzaktan gelmişler ve sivas nedir diye soruyolar. Onlara sivası anlatmak gercekten harika.

Bizim teknik heyetimiz futbolcularımız Sivası böylesine güzel bir sekilde tanıtmanınm bi karşılıgı olamaz bence.Ama ben sivaslı bir genç olarak sivassporumuz için bişeyler yapmak istedim. Benim herhangi bir kredi kartım olsa sivassporum için oturdugum yerden bi bagıs yapabilirim ama yok maalesef bankaya gitmekte insanara zor geliyor.Bunun İçin en mantıklısı ve daha geniş kitlelere ulaşmak için telefon oparatörleriyle anlasarak Sms göndermek faydalı olacagı fikrindeyim. örnegin tum oparatörlerden 58 58 'e gönderilebilir...

Ben varımmmm arkadaşlar kardeşler ve abiler

ertor58
24.12.2007, 22:26
ELBETTE ATARIZ HEMDE ATTIRIRIZ SİVASLI 2 KEZ ÜST ÜSTE POPSTAR BİLE SEÇTİRDİ HEMŞEHRİMİZ OLDUGU İÇİN TAKIMIMIZA MI ATMNIYACAĞIZ. SÜPER OLUR.

sivassoldier
24.12.2007, 22:28
tabi atariz. her sey sivas ve sivasspor icin

tanju_58
24.12.2007, 22:29
uzun zamandır zaten bu sms olayı gündemde ancak hiçbir girişim olmuyor.okadar sıkıntı varsa futbolcu satılmasın.alternatif yollar düşünülsün.sms gibi sivasspor ürünü satan mağazalar gibi.

talha58
24.12.2007, 22:34
Sivas TSO'da gündemine aldı bu konuyu . Ancak öncelikle otobüs meselesi ile ilgileniyorlar.

spainloco
24.12.2007, 22:47
bizlerinde biraz bişey yapması lasım herseyi TSO yapamaz dimi

AMCA58
24.12.2007, 22:49
VALLA DİLLERDE TÜY BİTTİ
ŞU RÜZGARI YAKALAMIŞKEN DÜZGÜN Bİ YARDIM KAMPANYASI YAPAMIYORMU YÖNETİMDEKİ ABİLERİMİZ ARKADAŞLARIMIZ ?
İNANIYORUM BU RÜZGARLA İHTİYACIMIZ OLAN MADDİ DESTEĞİ ÇIĞ GİBİ SAĞLAYACAĞIZ.
HEPİMİZ EN KOLAY YARDIM YOLU OLAN SMSLE YARDIMA TABİİKİ (HALA GEÇ DEĞİL) HAZIRIZ.YETERKİ ORGANİZEYİ SAĞLAM GÜVENİLİR YAPALIM,
ZAMANI BOŞA GEÇİRMEYELİM.

spainloco
24.12.2007, 22:51
ben neler gerekli yarın arıcam yönetim hangi işle ugrassın dogal olarak yogunlar bi sivas taraftarı olarak üzerime düşen takımıma yardım etmek

Thai
24.12.2007, 22:52
OTOBÜS İÇİN DE SMS AÇILSA ÇOK İYİ OLURDU, ŞİMDİYE KADAR PARA TOPLANIRDI BİLE....

SMS İNSANIMIZ TARAFINDAN BANKAYA PARA YATIRMAKTAN DAHA KOLAY BİR YOL OLARAK GÖRÜNÜYOR, PSİKOLOJİK BİR ŞEY BELKİ AMA DURUM BU... DAHA ÖNCE BU KONUDA ÇOK UZUN BİR YAZI YAZMIŞTIM ORDA BUNA DEĞİNMİŞTİM, BAŞKANIN MUTLAKA ONLİNE CHATE KATILMASI VE TARAFTARLA BULUŞMASI GEREK, YENİ VE ÇOK İLGİNÇ FİKİRLERİN ORTAYA ÇIKACAĞINI GÖRECEKSİNİZ....

AMCA58
24.12.2007, 22:53
BUNDAN DAHA ÖNEMLİ BİR İŞ Mİ VAR?
20 KİŞİDEN ORGANİZEYİ SAĞLAYACAK BİR KİŞİ YOKMU?

sivassporummm58
24.12.2007, 22:55
Bence de güzel olur mesela bir tv kanalıyla anlaşıp sivasspora sms kampanyası başlatsak sadece Sivaslılar değil herkes destek verir.Tabiki bunu da Ahmet, Mehmet değil şehrin ileri gelenleri düşünmelidir ve kararını vermelidir bizimkisi sadece öneri tabiki elimizden birşey gelecekse seve seve yapmaya hazırız

sivas_kangallı
24.12.2007, 22:56
sms kampanyası olsa çok güsel olur bütün smsler helal olsun.

Divriği58-
24.12.2007, 23:07
böyle bir kampanya olsun her ay 10 ytl lık sms sözü veriyorum yeterkı olsun herkes kendı butcesıne gore destek olur bu takımın yalnız olmadıgını gostermemız lazım

mustafayildiz92
24.12.2007, 23:13
arkadaslar herkes elini cebine atsa belediye yarım etse ne bileyim otopark gelirleri vb. bu takım varya sampiyon olur ama daha erken konusmak için oyle değilmi

AMCA58
24.12.2007, 23:16
İNANIYORUM ŞU AN 7 MİLYON SİVASLININ EN AZ 4 MİLYONU SMS ATAR. ARTI DİĞER ANADOLU KULÜPLERİNİN TARAFTARLARIDA ATAR YETERKİ HABERLERİ OLSUN..

ZARALI_ENGIN
24.12.2007, 23:21
atarim hemde anasini bile aglatirim sms lerin !!!

Harput0658
25.12.2007, 02:16
Az önce Showtv de(6 pas programında) Sivasspor dan sayın Fikret Ünsal çarşamba günü yardım kampanyasının başlatılacağını belirtti. Hayırlı uğurlu olsun.

duman58
25.12.2007, 02:23
bende izledim insaallah dunyanin hayret edecegi rakamlar toplanir.ayrica umarim biz yur disinda yasayanlarida kapsayan bi kampanya olur ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Harput0658
25.12.2007, 02:27
büyük ihtimalle yurt dışını da kapsayacaktır. inşallah 2 milyon dolar toplanır. bu paraylada yatırım yapılır böylece devamlı kaynak oluşturulmuş olur.

Hakan58
25.12.2007, 02:30
Insallah yurt disinida kaplar, elimden geldigi kadar yardim etmeye hazirim, yeterki Sivassporumuz Sezon sonundada simdiki oldugu yerde bulunsun.

Thai
25.12.2007, 02:35
Hakan Can da ne garip bir durum ki Türkcell Süper Liginin lideri yardım kampanyası düzenliyor ayakta kalmak için dedi. Haklı olduğu yönler var tabiki ama burada forumlarda özellikle BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER isimli topicte belirttiğim gibi bazı organizasyonların yapılması da gerekiyordu. Yönetim Kurulunun bu noktaları gözardı ettiğini daha doğrusu gözden kaçırdığını belirtmem gerekiyor. Yapılması gerekenler:

1. Acilen bir SMS kampanyası başlatılmalı
2. Medya İletişim Kurulu kurulmalı ve yerel basın-ulusal basın ile iletişime geçilmeli, sivasspor ile ilgili haberler internet sitesinden çok hızlı şekilde ulaşılabilmeli. sivasspor.com 36 bin üyeye sahipse resmi site 100000 bin üye olmalı
3. Sponsor Kurulu acilen kurulup mevcut antlaşmalar revize edilmeli, yeni ve güçlü sponsorlar bulunmalı. Kimsenin gelmesini beklemeden gerekirse ayaklarına kadar gitmeli.
4. Tescilli ürünler konusunda acilen komisyon kurulup Fenerium örneği referans alınarak ürünler piyasaya sürülmeli, 2 kalitede(ucuz ve pahalı) ürün gamı oluşturulmalı,
5. Akil Adamlar kurulu oluşturulmalı, Sivas için düşünenen erdemli-bilgili-birikimli insanlara kucak açılmalı, onore edilmeli ve onların fikirleri alınmalı.Yönetim kuruluna danışmanlık yapacak tamamen gönüllü olacak bu kurulda olacak burda ismini yazmayacağım çok sayıda insanımız mevcuttur.
6. Avrupada ve ülkemizin birçok yerinde yaşayan Sivaslılar la ilgili çalışma başlatılmalı, onlara ulaşılmalı ve alınabilecek destrekler planlanmalı ( Taraftar komisyonu)

gecenin bu vaktinde bu kadar yazabildim. Dediğim gibi acilen komisyonlar ve kurullar kurulmalı, yönetim kurulu üzerindeki yük dağıtılmalı, yoksa BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKEN fırsat kaçacak ve Allah korusun göztepe,eskişehir,kayseri,ante p gibi kötü örneklere benzeyeceğiz.....

ilk iş SMS olacak sanırım, hadi bismillah.......

duman58
25.12.2007, 02:40
SIVAS'lilar sunu cok iyi bilmelidir bu kampanya (insaallah yapilacak) 1.5 sene once gs nin yaptigi veya baska yapilan kampanyalarla karistirilmamali cunku SIVASSPOR'a yapilacak yardimlar parayi cebin birinden alip otekine koymak demektir cunku SIVASSPOR'un kalkinmasi demek SIVAS'in kalkinmasi ve SIVAS'in kalkinmasi demek SIVAS'linin kalkinmasi demektir lutfen bunu baska kampanyalarla karistirmayalim

Hakan58
25.12.2007, 03:24
7 Milyon 134 Bin Sivasli = 7 Milyon 134 Bin Euro demektir
Sivassporumuzun bu maddi yardima ihtiyaci var, herkes 1 Euro verse 7 Milyon euro yapar, bu parayla 2-3 kaliteli transfer yapabiliriz, ve Sivassporumuzun önü acilir.

revenge58
25.12.2007, 03:38
başlasın artık yardım kampanyası

yigido Atilla
25.12.2007, 03:54
Sivassporun en büyük Eksigi organize ve Reklamini yapamamak !! Bu islerden anlayan birini baskan Mecnun Odyakmazin görevlendirmesi sart !!!! Sivassporun ürünlerini yurtdisina internet araciligi ile en kolay yoldan aliciya nasil sunarim, örnegin SMS bir gelisme varmi bilgim yok. Sitede 1967 genc taraftarlar dernegine Kombine kampanyasi baslatmisti verilen yanlis Adres yüzünden gönderdigim 2.. kombine ücreti Dernegin banka hesabina 42 gün sonra ulasti ... onun icin Düzgün bir banka havale dekontu siteye örnek olarak konmali ki yardim yerine cabuk gitsin .... Cok seymi istiyoruz.....

tugcin
25.12.2007, 08:12
Evettt nihayet beklenen oldu ve ciddi bir kampanya başlatılıyor. Şimdi hakiki Sivaslı ve Sivassporluları görelim bakalım. Ne kadar Sivaslı ve Sivassporlu varmış? Mehmet Yıldız'ı sattırmayacak bir mali kaynak temin edilebilirse bu kampanydan ki edilebilir o zaman zirve takibimiz ve şampiyonluk iddiamız devam edecektir.

tugcin
25.12.2007, 08:16
3 ayaklı bir kampanya ve organizasyon olacağını belirtti sayın Ünsal. Kampanya Yarın kamuoyuna büyük ihtimalle Şansal Büyüka önderliğinde duyurulacak. İlgili detaylar paylaşılacak. Daha sonra İstanbul'da Sivaslı işadamlarıyla (Kale Kilit de dahil buna) yemek tertip edilecek ve durum onlara da anlatılıp fedakarlık istenecek. Sivas'daki sivil toplum örgütleri ve odaların başını çektiği kesimlerin katılacağı yerel bir kampanya ile devam edilecek ve Türkiye genelinde en önemlisi de Avrupa ve Amerika'daki hemşehrilemize de hitap eden uluslararası bir siyaset ile kampanyanın boyutu genişletilecek.

spainloco
25.12.2007, 12:33
benceee sivas değil anadolu smslere hucum edecek.

Şimdi Moda AnaDolu!!

falcon58
25.12.2007, 12:40
COK SUPER BİR FİKİR.BİR AN ONCE UYGULAMAYA KONULURSA SİVASIMIZA DESTEK OLURUZ...BU BASARIDA EMEGİ GECEN HERKESE TESEKKURLER...HER ZAMAN DESTEK SUREKLİ DESTEK...

Harput0658
25.12.2007, 12:56
Çok güzel tespitlerin ve önerilerin var. Yönetimin de bunun benzeri düşünceleri olduğuna eminim, ama bu adımlar erken hayata geçirilmeldir.

Hakan Can da ne garip bir durum ki Türkcell Süper Liginin lideri yardım kampanyası düzenliyor ayakta kalmak için dedi. Haklı olduğu yönler var tabiki ama burada forumlarda özellikle BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER isimli topicte belirttiğim gibi bazı organizasyonların yapılması da gerekiyordu. Yönetim Kurulunun bu noktaları gözardı ettiğini daha doğrusu gözden kaçırdığını belirtmem gerekiyor. Yapılması gerekenler:

1. Acilen bir SMS kampanyası başlatılmalı
2. Medya İletişim Kurulu kurulmalı ve yerel basın-ulusal basın ile iletişime geçilmeli, sivasspor ile ilgili haberler internet sitesinden çok hızlı şekilde ulaşılabilmeli. sivasspor.com 36 bin üyeye sahipse resmi site 100000 bin üye olmalı
3. Sponsor Kurulu acilen kurulup mevcut antlaşmalar revize edilmeli, yeni ve güçlü sponsorlar bulunmalı. Kimsenin gelmesini beklemeden gerekirse ayaklarına kadar gitmeli.
4. Tescilli ürünler konusunda acilen komisyon kurulup Fenerium örneği referans alınarak ürünler piyasaya sürülmeli, 2 kalitede(ucuz ve pahalı) ürün gamı oluşturulmalı,
5. Akil Adamlar kurulu oluşturulmalı, Sivas için düşünenen erdemli-bilgili-birikimli insanlara kucak açılmalı, onore edilmeli ve onların fikirleri alınmalı.Yönetim kuruluna danışmanlık yapacak tamamen gönüllü olacak bu kurulda olacak burda ismini yazmayacağım çok sayıda insanımız mevcuttur.
6. Avrupada ve ülkemizin birçok yerinde yaşayan Sivaslılar la ilgili çalışma başlatılmalı, onlara ulaşılmalı ve alınabilecek destrekler planlanmalı ( Taraftar komisyonu)

gecenin bu vaktinde bu kadar yazabildim. Dediğim gibi acilen komisyonlar ve kurullar kurulmalı, yönetim kurulu üzerindeki yük dağıtılmalı, yoksa BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKEN fırsat kaçacak ve Allah korusun göztepe,eskişehir,kayseri,ante p gibi kötü örneklere benzeyeceğiz.....

ilk iş SMS olacak sanırım, hadi bismillah.......

TUNA_TNK
25.12.2007, 13:04
Sivas TSO'da gündemine aldı bu konuyu . Ancak öncelikle otobüs meselesi ile ilgileniyorlar.

EEEEE KONUYU ARTIK BİRİLERİNİN GÜNDEME ALMASI GEREKİYORDU HAFTALARDIR HERKES AYNI ŞEYDEN BAHSEDİYORDU BİZLER HER ZAMANKİ GİBİ BÜTÜN KALBİMİZLE SİVASSPORUMUZA DESTEK VERMEYE HAZIRIZ...

BİZ HERKES GİBİ DEĞİLİZ
BİZ YENİÇERİYİZ,
ÖLÜMÜNE SEVERİZ...

ibrahimovic7
25.12.2007, 13:08
ATACAĞIZ ATTIRACAĞIZ TABİ HELE Bİ ÇIKSIN ŞU SMS KODUU

onur5_8
25.12.2007, 13:38
arkadaşlar harbi fikir kiminse mantıklı fikir....türkcelll zırt pırt mesaj yollayıp duruyor....yok şu kodu yaz bilmem kaça gönder sende yardım et......vallaha hergün böyle 1 2 mesaj geliyo......sivasspor için neden böle birşey olmasınki.....bence işe yarar bu fikir...tebrik ediyorum fikir kiminse......

bahadır erdem
25.12.2007, 13:42
BİZİM İNSANIMIZ TEMBELDİR.BANKAYA GİTMEZ.AMA BÖYLE BİR KAMPANYA DÜZENLENİRSE ÇOK BAĞIŞ TOPLANIR.

nedım123
25.12.2007, 14:24
bu düşünce gerçekten güzel milyonlarca sivaslı var herkesinde sms atacağına inanıyorum iyşallah en kısa zamanda gerçekleşir

haci58
26.12.2007, 07:53
bu sms ile takımımızı güçlendirme projesini bir an evvel hayata geçirmeliyiz. Ben Sonuna Kadar VARIM............

handsome5867
26.12.2007, 08:41
tabi atariz. her sey sivas ve sivasspor icin

zaralım 58
26.12.2007, 08:43
birilerinin biran önce harekete geçmesi lazım çünkü geç kalınmamalı

CANN58
26.12.2007, 09:02
selamün aleyküm hemşerilerim konumuz hepimiz aynı şeyler için yazıyoruz evet ğüzel fikir ama internet sitelerinden ben ve hemşerilerim bas bas bağırıyoruz sms 5 veya 10 ytl lik kontur yollansın diye yetkililer bu konuda neden ilğisiz kalıyor.sonrada destek diyorlar.imkanı olan hemşerilerim biliyoruz bir şeyler yapıyorlar.imkanı olmayanlara bir fırsat bu sms yetkililer ilği lütfen . saygılarımla (SELO CANN 58)

osman yavuz 58
26.12.2007, 09:08
bede katılıyorum süper fikir hemen başlayalım arkadaşlar

Agcalli
26.12.2007, 11:17
Abi bırak bir SMS'i yemin ediyorum 4 SMS atarım. Sivasspora herşey feda olsun.

cezaci58
26.12.2007, 11:20
sivas için kanımı bile veririm topragım

KraL_KoBRa
26.12.2007, 11:42
Sivasli olupta sms atmayan 'BURSALI' olsun :)

Buraq58
28.12.2007, 18:23
ben anlamadım şimdi sivasa arabamı alacaz...
bülent hoca smsler için tşkler etti cnntürkte son dkk...

sinan-58
28.12.2007, 18:32
kampanya başlatılırsa eminim ki sivaslı olmayanlar bile kampanyaya katılacak ben ise bir değil daha fazla sms ile katılırım yeterki başlatılsın

ferhat_58_oğuz
28.12.2007, 18:34
arkadaşlar yönetime ulaşacak kardeşlerimiz yokmu lütfen yönetime ulaşın bu mesele çok önemli bence hemen harekete geçmek lazım 1 sms değil 1000 sms helal olsun sivasımıza yönetim duy sesimizi istanbuldan yiğido

Sivas_SporLu58
28.12.2007, 18:43
SivasSPporuZa 1 sms Diğil Bin Sms NedirKi 100Milyon sms Kurban oLsun aŞığı oLmuşum Ben bu renklerin bütün SülaleMe arKadaşLarıma TanıDıgım herkeSe ZorLada oLSa sms attıracaGım Gardaşım Sen hiiç meRak etMe.

ferhat_58_oğuz
28.12.2007, 18:54
arkadaşlar 1 fikirde benden olsun trabzon maçını istanbulda oynasak en az 50 bin kişi olur stat maç biletlerinide 20 milyon yaparlar 1 tirilyon para yapar gerçi sivastaki gardaşlara ayıp oluyo ama maksat paraysa böyle daha iyi olur yönetim bunu düşünsün bence zaten sivasta maç oynanıyo takım şampiyonluğa gidiyo statta 8 bin taraftar var bence yönetim bunu gündeme alsın

CÜSSKB-Aynur
28.12.2007, 19:00
Arkadaşlar, Bugün Valilik te düzenlenen toplantıdaydım,
SMS kampanyasıda çok kısa süre içinde başlatılacak.

ofgurleyuk78
29.12.2007, 23:04
Öncelikle bizi sivasımızı tüm dünyaya tanıtan butun futbolcu Abileriminden allah razı olsun. Ben turizm işiyle ugrasıorum ve bu hafta noel olması nedeniyle istanbulda baya turist var. Gelen turistlerin ortak olarak sölediği istanbulun güzelliği değil sadece Siiiwasss, Siaz falan diolar dillerinin döndüğü kadar bundan daha buyuk mutluluk olabilir mi km lerce uzaktan gelmişler ve sivas nedir diye soruyolar. Onlara sivası anlatmak gercekten harika.

Bizim teknik heyetimiz futbolcularımız Sivası böylesine güzel bir sekilde tanıtmanınm bi karşılıgı olamaz bence.Ama ben sivaslı bir genç olarak sivassporumuz için bişeyler yapmak istedim. Benim herhangi bir kredi kartım olsa sivassporum için oturdugum yerden bi bagıs yapabilirim ama yok maalesef bankaya gitmekte insanara zor geliyor.Bunun İçin en mantıklısı ve daha geniş kitlelere ulaşmak için telefon oparatörleriyle anlasarak Sms göndermek faydalı olacagı fikrindeyim. örnegin tum oparatörlerden 58 58 'e gönderilebilir...

Ben varımmmm arkadaşlar kardeşler ve abiler

Çok haklısın arkadaşım. Bankalarda uğraşmak çok zor. Önerdiğin sms işi çok mantıklı. Sivastaki hemşehrililer yardımcı olun şu sms başlasın. Bir futbolcu da sms ile alalım. Kolay gelsin.

yusuf_yusuf
29.12.2007, 23:25
her sey sivasspor için 5858
sivassporrr

ademgoze
30.12.2007, 00:22
sms hattı çıksında mesaj atmak görevimiz olsun artık

alkanmustafa
30.12.2007, 01:16
HERKES KONUŞUYO SİVASIN 10 MİLYON TARAFTARI VAR AMA SAHİP ÇIKAN YOK DİYE TAMAM BANKA HESAP NUMARASI VERİYORSUNUZ İYİ GÜZEL ONUNLA İŞ ADAMLARIMIZ İLGİLENSİNLER AMA BİZ TARAFTARLAR İÇİNDE BAŞLATIN ŞU SMS KAMPANYASINI ALLAH RIZASI İÇİN BAŞLATIN BAŞLATINKİ ANADOLUDAN BİR ŞAMPİYON ÇIKSIN BAŞLATINKİ TÜRKİYE DEĞİL TÜM DÜNYA BİZİ TANISIN BİZİ KONUŞSUN....

oz.can
30.12.2007, 01:16
bu kampanya başlayacak gibi (sms masrafı düşünmeli tabi) ama 1 sms 1 YTL olabilir. Genele yaymak açısından, isteyen çok atar. Malum biz yiğidolar biraz kalabalığız.Ya da iki ayrı numara olabilir 1 YTL ve 5 YTL mesela.
"HER AY EN BİR AZ SMS"
gєℓ gυη∂υzℓє gє¢є σℓαℓιм gєℓ gσкуυzυη∂є уιℓ∂ιz σℓαℓιм ѕєηιηℓє ѕαмριуσηℓυкℓαяα кσѕαℓιм нαу∂ι вαѕтιя уιğι∂σℓαяιм

revenge58
30.12.2007, 01:33
sms daha kolay ve makul bir kampanya geç bile kalındı

sinan-58
30.12.2007, 01:44
arkadaşlar 1 fikirde benden olsun trabzon maçını istanbulda oynasak en az 50 bin kişi olur stat maç biletlerinide 20 milyon yaparlar 1 tirilyon para yapar gerçi sivastaki gardaşlara ayıp oluyo ama maksat paraysa böyle daha iyi olur yönetim bunu düşünsün bence zaten sivasta maç oynanıyo takım şampiyonluğa gidiyo statta 8 bin taraftar var bence yönetim bunu gündeme alsın

bence çok yanlış her ne kadar maddi durumumuz kotu olsada sivastaki seyirci ne zamandır bu maçı bekliyor vede bu maç istanbulda niye oynansinki super ligde hangi ist. maçında destek verdiler gidip 3 eziklerin trubunlerinde oturdular şimdide sivaslıyım diyerek övünüyorlar şimdi ist. naçına hepsi gelir niye takım başarılı takım kotu olunca seyircide yok ama sivasta devamlı gelen topluluk var soğuk sıcak demeden maçlara gelenler var bu maçı izlemek onların hakkı zaten boyle birşey yapılması imkansız çunkı burada 5 bin kombineli seyirci var

AmiRaLL
30.12.2007, 01:53
evet gardaslar bu konu cok guzel bendece sms olayi olsun hatta gurbetcilerede firsat olsun..ii calismlar bekliyoruz..sivasspor sen cok yasa..

YavuZ ÇandıR
31.05.2008, 15:46
BEN 1 VEYA 2 KERE ATTIM HERKES SİVAS İÇİN DESTEK VERSİN

sivaslihakan
31.05.2008, 16:53
bu konu cok önceden acilmis ama su anda kampanya var ama smsm atan yok malesef hersey lafta kaliyo,millet bizimle dalga geciyo sms atan yok diye rezil oluyoruz arkadaslar geliyo sivaslilar sms atmiyo diyince diyecek söz bulamiyorum lütfen duyarli olun ve sms atin